Sziasztok!
Úgy látom jól kihoztam mindenkiből az állatrajongót!
Akkor nem kíméllek benneteket, íme az én csapatom:
A leguán, Ignác:
A teknősök, Frédi és Béni:
Az akváriumom:
És ő volt a néhai Pocika, a csincsilla:
Köszönöm az együttérzést! Lehet hogy morbid, de tényleg megvisel és nagyon hiányzik. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ilyenkor rámtörnek az olyan buta gondolatok, hogy ha egy ilyen kis igénytelen állatkára nem tudok vigyázni, hogy leszek képes a kislányomat felnevelni, meg olyanok is beugranak, hogy mi van ha egyszer véletelnül őt találom mozdulatlanul a kiságyba... Tudom, hogy ez borzasztó, de nagyon nyomaszt, muszáj leírnom..

Azért nincs baj, már attól hogy leírtam jobban is érzem magam..

Ez biztos olyan nálam, mint Reditkénél a fogyatékosság belemagyarázása!
Ma különben nagyon jó napom volt, mert először sikerült EGÉSZ NAP ottmaradni a suliban!

Anyámnak sikerült kiskanállal, különböző kajákkal, (tápszer, tejpép, reszeltalma) megetetni a babát, és bár valószínűleg jól nem lakott igazán, de a fenyegető éhhaláltól átmenetileg megmentette amíg hazaértem!
NOÉMI HELÉNÁJÁNAK, és KORMI BENEDEKJÉNEK Boldog félszülinapot kívánok!
Linato!

Jobbulást nektek! Édesek a babák, ahogy fogják egymás kezét!

A kórházi szobatársnőm állítólag már 2x is benne volt a Kismamába, de egyszer sem vettem meg, de most miattok megveszem én is! ;)
Anita!

Eszti baba is nagyon aranyos!

Kutyus és a cicák is szépek, és nagyon tetszik a két macsek neve!
Andi! A gyomorégésre a savkötőket próbáltad már szedni? Nekem fekélyem volt, a Tisacidról úgy tudom, hogy a terhesség és a szoptatás alatt is szedhető, mert helyileg hat. De kérdezz meg róla szakembert.
REdit!

Ti ügyesebbek vagytok, mint mi ilyen szempontból is!

Pl. mi az alvás időt és a fürit sem tudtuk tartani.. Mindig jóval későbbre csúszott. De most már kezdünk visszarázódni.

Kontroll eredményekhez gratula!
Györesz! Mi itt már írtuk, hogy többen is folyamatosan szedjük. lehet, hogy nem olyan erős a hatása így, mintha csak alkalmilag szednénk, de biztos nem fordított. Ellenkező hatás (tej elapasztást) ugyanezzel a szerrel, de CH30-as értékkel lehet elérni, lehet, hogy ezzel keverte valaki a dolgot!
www.home.tvnet.hu/~a3807 honlapon erre is kaphatsz tanácsot!
Noémi!Állatkaörülethez én is csatlakozom!
Viola! Nálam azért a halaknak nincs neve, de megértem!

Lili is imádja nézni az akváriumot, és mivel mindig az etetéssel csalom oda a halakat (amit ugye mindig felülről szórok be), már nem elég neki, ha előről kapargatja az üveget, hanem felülről bele akar nyúlni!

Bocs, hogy járóka ügyben megzavartalak, szerintem tedd azt, amiben te hiszel.

Én holdkomp-ügyileg tettem így!
Liv! Leila, még gyönyörű és hatalmas! Lili megemelte a fejét, hátrahajtotta, és hagyta, hogy a bucója súlya hanyattdöntse!
Zsófi! Kutyim is volt, el sem mondom mi lett a vége, de amikor a fülét vágták, bent voltam az állatorvosi rendelőben és elájultam, jól ki is röhögött a dokinő, hogy ilyenről még nem is hallott!
Kyr!

Gyönyörűek a cicáid!

Nem túl "morcosak"? A nagynénémnek ugyanilyenek voltak, de azok elég kis agresszorok voltak!
Motiot!

Ottó nyuszi nagyon édes!

A nyuszkók meddig élnek? Nagyon közeleg a húsvét..

És milyen édes, hogy vigyáz a babára!
Kormi!

A kis gazfickók!

A hugom görije nem tud sem a téli lustiságról, sem a vedlésről, bár ő lakásban lakik, remélem a tieidnek van igaza, és hamar jön már az a nyavalyás tavasz, bár az időjárás jelentés nem ezt ígéri....
Jóéjt mindenkinek!
Macs