A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

AnikoKép
Bocsanat, dehogynem szep a pocakmereted!!!Kép Es eloben is nagyon szep "kis" pocid volt, tanusithatom!Kép Bocsi, hogy kihagytalak!Kép
Holnap mi is a Coraba megyunk inkabb, mert igaz, hogy innen azert joval messzebb van, mint az Auchan, de sokkal nagyobb a valasztek, ugyhogy a heti bevasarlast most ott ejtjuk meg. Delelott talan meg jol fogom birni, raadasul en vezetek majd, hogy Karcsi, meg Apukam tudjanak itthon szerelgetni. Remelem birni fogom!

Nagy puszikaKép

Orsi

avocado

Itt vagyok, csak elmentünk sétálni, hátha lesz valami, de nagyon ragaszkodik. Szóval ha tényleg lány lesz (bár 4D-sen látták) akkor Tímea.
Mondjuk az én gyerekeim nem jöttek korábban, de a doktor bácsink csak a héten van, úgyhogy muszáj szülnünk. Ha addig nem, akkor csütörtökön meghallgatják a szivecskét, aztán majd meglátjuk.
Anikó, lassan küldöm az emilt.

Panó neked milyen a fiad, nem szétszórt egy kicsit, az enyém nagyon és eddig általában ha Péterrel találkoztam ilyenek voltak. A név kötelez, bár remélem a tiéd nem olyan.
nalika

Nalika!
Az én Petim az nagyon szétszórt, de eddig nem tudtam, hogy a neve miatt!Kép
Állandóan elbambul, reggel fél óráig öltözik, a félig letolt pizsamáját visszahúzza, mert elfelejti, hogy most épp levenni akarta, stb...

A Benedekekről nem tudsz valamit? Mert akkor még időben szólhatnál!

Anikó!
Hát ezt akkor már elrontottuk. Mármint a babaösszehozás sorrendjét. Nem mondom, hogy legközelebb megbeszéljük, mert szerintem nálunk már nem lesz legközelebb. Nálatok?

Mindenkinek jó éjt!
Panó
panó

Sziasztok!

Panó: mail jött-ment. Kép Na, te sem minimanót hordozol a szived alatt. KépMiért írtad Szilvinek, hogy nem leszel a jövőhéten?

Orsi: remélem hazaért a férjed és a nyüzsi is megjött. Kép

Anikó: fóti Cora: legközelebb odaszervezzünk talit. Kép

Nalika: én csütörtökre vagyok kiírva. Kép De gondolom beelőzöl. Én olyan komótosan battyogok, hogy csak na. Kép
Kár, hogy nem tudtál előbb bejelentkezni, mert tényleg nagyon jó kis csapat vagyunk. Kép Most már azért tudsz majd jönni? Kép

Jerry: "férjbaba", hogy van? Kép

Linda

Kép
bellana

Lányok, látom mindenki beijedt, de nyugi!! KépSzerintem max Alice-t fogom beelozni Kép Amúgy a finiseloknek néztek mostanában méhszájat? Hogy álltok, minden zárt és semmi méhnyak rövidulés? Nem mintha az bármit jelentene, errol is összeolvastam már mindent.

Soraya
soraya

Orsikám: Kép Vigyázz Magadra holnap!

Nalika:mail ment.
És ha mégis fiú,akkor van nevetek? Vagy inkább ne kukacoskodjak? Kép
Te kihez jársz? Ha nem akarod itt,írhatod magánban is.

Panó:nem tervezünk több babát.Bár a lányom azt mondta,hogy Ő úgyis azt fog kérni megint a Jézuskától.Kép

Linda:akkor legalább nem kell annyit gondolkoznunk a legközelebbi tali helyszínén. Kép

Soraya:én szerdán voltam dokinál,azt mondta,hogy tuti zárt a méhszájam,mert el sem éri.Közben meg azt éreztem,hogy a számon jön ki. Kép Bocsi!

Jó éjt:Anikó
vakili

SziasztokKép

Meg egy utolso bejelentkezes, hozzam kepest koran.Kép
Mindenki megjott, ugyhogy jol vagyok.Kép Igaz elotte is megvoltam, legalabb ki tudtam takaritani a lakast az en kis komotos tempomban es nem kellett felnem, hogy ki maszkalja eppen ossze. Ugyhogy tok szep lett minden!Kép Imadom ezt a hazat takaritani!!!Kép

Nekem nezte meg a mult heten a doki a mehszajam, de teljesen ok, minimalisan nyitott, de nem is mondta mennyire, mert normalis. A mehnyakam meg mar jo ideje megrovidult, azon sem nagyon izgult, annyira nyugis egy ember, nem kelt feleslegesen panikot az emberben! Pont nekem valo!Kép

AnikoKép
Holnap vigyazok magunkra! Remelem nem lesz gond, inkabb a hazavezetestol felek, hogy addigra elfaradok. De vegszugseg eseten Anyukam is haza tud vezetni, igaz nem vezet mar egy par evtizede, de ha muszaj lenne biztosan menne neki.Kép Foleg ha mennenk szulni!Kép De azert az meg odebb van. Majd jovo vasarnap!Kép
Szoritok Neked, hogy szerdan induljon a banzaj!Kép
Jezuskatol ajandek: annyira cuki! Puszilom a lanyod! Es persze a fiukat is!Kép

Megyek a zuhany ala.

Puszi mindenkinekKép

Orsi
38+2

avocado

Anikó:
köszönöm a telcsit, fiúnevünk nincs, mert kifogytunk belőle, úgyhogy gáz lenne, ha a doktornő rosszul látta volna, bár időként azért ellenőrzöm a DVD-n. Orvost majd megírom, bár nincs félnivalóm, mert nagyon rendes.
Különben én a keddben bízom, ha már a szülinapom nem jött be (múlt péntek)

Linda:
Most van időm, bár én inkább éjfél után szoktam netezni (modem). Manókámat azért vittem a mamáékhoz, hogyha indulni kell ne legyen gond, így rengeteg szabadidőm lett. (Bár remélem már nem sokáig.) Különben nem hiszem, hogy beelőzlek, mert neked nagyon lent van a hasad, bár nekem már a 3. így soha nem lehet tudni...
Egyébként remélem 9 év után változott a szülésznők hozzáállása, és neked nem lesznek olyan tapasztalataid mint nekem (az elsőt én is Vácon szültem)

Panó:
Hát pedig reméltem, hogy vannak kivételek, pláne a tiéd, de tünetek azonosak. Az a tragikus, hogy mi már negyedikbe megyünk, és ott nem igazán lehetne ezt megengednie magának. Bár mentségére legyen mondva, hogy matematikából kitűnő, úgyhogy valamivel kompenzálja. Különben a kislányod gondolom teljesen más egyéniség. A Benedekekről még nem hallottam, nem egy gyakori név, úgyhogy szerintem vele nem lesz gondod.
nalika

Jó reggelt! Kép

Panó! Azt álmodtam,hogy az éjjel megszültél! Kép
Részletekre nem emlékszem,de magára a tényre igen.Kép

Orsi:Én is szeretem ezt a lakást takarítani,csak a portörlés,rendrakás ne lenne.Kép
Nem is emlékeztem,hogy neked is megrövidült a méhszájad?!
Azért ne a Corában induljon a szülés. Kép Várd meg,amíg hazaértek! Puszi Neked!

Nalika:Utólag is boldog szülinapot! Kép
Dokid Kép
OK,akkor Te szülsz kedden,foglalsz nekem egy ágyat,és én jövök szerdán,jó? Kép Kép Kép

Linda:egyben vagy még? ( jó leszek én is családnak? ) Kép

Szép napot:Anikó
38+3

Ui:már úgy várom a mai UH-t. Kép
vakili

Jó reggelt!

Soraya!
Mikor utoljára vizsgáltak másfél hete, C: 3110 volt, ami azt jelenti, hogy kicsit nyílik a külső és kicsit a belső méhszáj. A méhnyak még nem rövidült. De szerintem ez semmit nem jelent, mert Petivel már a 36. héten 2110 voltam, mégis csak a 40. héten született meg!

Linda!
Csak sétálni nem megyünk Szilviékkel a héten, azt írtam neki. Éjszakád milyen volt? Én ma sem voltam kint. Olyan jókat tudok aludni, ha nincs meleg! Mail nemsokára megy.

Nalika!
Benedek ügyben megnyugtattál. Rita tényleg egészen más, mint Peti, de hát ez attól is lehet, hogy ő lány. Vagy neked is egészen más Tamás?
Boldog szülinapot utólag!

Anikó!
Nagyon tetszik az álmod, de sajna nem vált valóra! Pedig milyen jó lett volna arra ébredni, hogy megszültem! Ma van a bátyám ikreinek a szülinapja, úgyhogy a dátum is jó lenne. Bár az orvosom még a Balcsin van, ezért lenne jobb megvárni a szerdát.

Orsi!
Óvatosan vezess! És csak szép komótosan vásárolgassatok!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

SziasztokKép

A kvartettbol a trio mar itt van.Kép

Linda
Egyben vagytok meg?Kép
Figyeld meg, hogy lassan az agyadra fogunk menni!Kép

Pano
Ugy irigyellek az ejszakakert! Nekem most valahogy naprol-napra rosszabbak.Kép Most ejjel is annyira megjajdult a jobb oldalon a fordulastol, hogy ugy is maradt es e miatt nem tudtam, csak a jobb oldalamon aludni. 5-kor mar nem birtam tovabb es felkeltem, kicsit kovalyogtam a lakasban es utana jobb lett. Vissza is tudtam aludni, de attol kezdve minden megfordulast ugy adtam elo, hogy eloszor felultem, megfordultam es lefekudtem.Kép Remelem picurkam jol van odabent!

Aniko
En is remelem, hogy nem ott fog megindulni! Meg azt is, hogy nem leszek nagyon nyomi az ejszakam miatt (lasd fent, Panonak leirtamKép).
UH-t majd mindenkepp ird meg!!!Kép

Na, megyek keszulodok, nemsoka indulas van.

PusziKép

Orsi
38+3

avocado

Szia csajok!

Én is egyben vagyok még mindig és a mérleg szerint 1 hét alatt híztam 2 kilót, úgyhogy már 16-nál tartok...
Éjjel természetesen túráztam úgy 3-szor, Dani is felébredt,így még a kiságyon is kotlottam vagy fél órát. Kép

Én is azt álmodtam, hogy Panó megszült!!!
Meg még valamit Linóval,de arra már nem emlékszem.

Panó: megjött a mail, válasz majd íródik. Kép

Orsi, Anikó: én utálok takarítani, főleg ilyen kicsi helyet, mert valahogy 5 perc múlva kezdhetem előröl.
Méhszáj: nekem 4 hete nem nézték...

Nalika: a szülésznővel nincs gond, választottnál szülök és eddig nagyon szimpi. Viszont az nem tetszik, ogy nem akarnak megviszgálni, viszont feküdjek be a kórházba. A fiammal ilyenkor már javában nézték a méhszájat, a méhlepényt, hogy mennyire érett, és a magztviz mennyiségét, minőségét... Úgyhogy nem vagyok túl nyugodt.
Csak CTG van.

Linda
bellana

Sziasztok!

Anikó, ez a doki nagyon brrrrrrr Kép Mondjuk az utolsó vizsgálat nekem is fájt, de nem a manuális hanem amikor a kacsával babrált Kép Drukk hogy ez a baba is ragaszkodjon a hagyományhoz és 10 nappal elobb jöjjön. Szóval szerdára koncentrálsz? KépKép

Panó, azért ha már kicsit nyiladozol, az csak jelent valamit?? Minimum annyit, hogy egy kis idot spórolsz a vajúdásból Kép

Orsi, próbáltad éjjelre körbebástyázni magad? Nekem van egy takaro a hátamnál ami tartja, azóta alszom jól Kép Kitartás Kép

Linda, ne idegeskedj, minden rendben lesz! Kép Nálunk még CTG sincs, "csak" szívhanghallgatás hetente, de abból aki gyakorlott, hallja ha valami nem stimmel. De miért ne stimmelne? Kép

Soraya
soraya

Soraya: köszi a biztatást, igazad lehet. Kép

Törpiek:látom ma is pangunk rendesen. Na, de ma nem ügyelek. Megpróbálok szunyálni egyet ha az úr is úgy akarja, aztán fél 4-re megyünk CTG-re.
Utána jövök, legyetek jók, csók:
Linda
Kép
bellana

Sziasztok!

Edinám ma sokat alszik. Nem tudom, mi az oka. Na jó, fent is van, meg sír is, de ennyit nem szokott aludni! Bár most van 160 ml hami a hasában...
Holnap tervezem visszavinni őladységét kontrollra.

Tea: én vagy nagyon enyhe kamillateát, vagy a mecsekteát kis cukorral. Anélkül meg sem issza! Nem a cukormenteség a lényeg nálam, hanem hogy legyen valami a gyomrában, de egy óra alatt ki is ürüljön!
Amúgy a kórházban is ízesítették nekik a teát!

Látom, az élmezőny még egyben Kép

Lino: mi van forgásügyileg? És mi volt az ebéd?

Orsi: én is virágmániás vagyok. Csak lassan nem férünk el tőlük Kép

Vali: sokat gondolok ám rátok! Nagyon szépen fejlődnek ezek a babák Kép Bár gondolom így eleinte nagyon nehéz nektek. Bár gondolom ilyenkor mindig eszedbe jut, hogy hiszem erre vártatok éveket...
Van segítséged?

Bellana: belepte a por??? Hát akkor éppen ideje takarítani!!! Kép

Üdv Nalika!

Anikó: a tejem most már hetek óta elég Kép Sót, van napi 1-2 deci plussz is a fridzsibe.
A Zsófi 10 hetes koráig kapott anyatejet, de ott sosem volt elég. Max. az igény fele (napi 2-3 deci). Kép

Panó: hány utolsó bevásárlás lesz?

Süncsi: merre vagy???

Nos, most el enni.

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Beugrottunk netezni egy kicsit. Persze Lillám Rögtön sírásba kezdett.Kép Szóval most félkézzel szerencsétlenkedek, mert Lilla itt van az ölemben.Kép

Otthoni internetünk megállt ott, ahol volt. Már nem is foglalkozom a témával, csak idegesíteném magamat!

Mi jól vagyunk. Ez az első utunk a városba babakocsival. Lillám szeret nagyon levegőzni. Gyakorolnunk kell, hogy mire Bertold baba közlekedő képes lesz, addigra nekünk se okozzon gondot a dolog. Majd tologatunk együtt.Kép
Lilla rohamosan hízik. már van kis husi a fenekén és a combján is. a Kéthónapos oltást nem kapja meg csak három hónaposan, mert a dokinéni szerint még nincs popsi, ahová adni lehetne.Kép
Egyébként jó baba, eszik, alszik. Van, hogy egy óránként eszik, van, hogy kettő-három. Mindenesetre a 60ml adagja után még sír és keres. Már szopizni is sikerül néha, tegnap este kétszer is egymás után megszopizta az adagját, és aludt nagyot utána.
Szeme teljesen rendbe jött.
Még bukik egy kicsit, de annál többet eszik, ezért nem idegesít a dolog.
Neurológushoz csütörtökön kell menni, remélem használ a torna.
BEleraktam Lillámat a babakocsiba, remélem egy darabig nem fog sírni.

Edina nagyon jól nézett ki a császár után, teljesen meg voltam lepődve. Amikor én voltam bent, akkor a császárosok még négy nap után is nyögve mászkáltak a folyosón.
Bertold baba tiszta Edina szerintünk.Kép Asszem ma engedik haza őket. Kicsit sága volt a baba szombaton, talán nem sárgult tovább.
Egyelőre ennyi. Igyekszem többször bejönni a városba, és akkor már tudok netezni. CSak eddig hülyére aggódtam magam, hogy Lillához odaér a szél, meg melege van , meg fázik...KépKép

Puszi mindenkinek!

Timi és Lilla, aki nyekereg a babakocsiban!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

LÁnyok!

MIért van az, hogy félek a lakástól jobban eltávolodni Lillával. Teljesen idegbeteg vagyok most is!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Süncsi ismét jelentkezikKép

Nalatok nincsen kanikula? Itt péntek ota meg lehet dögleni, mar ez a régi, vastagfalu haz is teljesen atmelegedett, Andriska allandoan szopizni akar, szerintem szomjas, mert mindig csak rövid ideig szopik.

BNM-nek hatalmas gratula!!! Jol beelözött!Kép

Zsuzsa,
nagyon örülök, hogy jobban vagytok!
Figyi, feltünt mar, hogy a gyerekeink milyen sokmindenben hasonlitanak?
- viharban születtek
- esznek, hiznak mint a kismalac
- mindig ugyanarra a frontra nyügösek
Valahogy egy csilagzat alatt születhettek???Kép
Andriska a héten lesz mazsalva, de gyanus, hogy mar a 6 kilo felé közeleg! Edina sem semmi a 5.9 kilojaval!Kép Vannak hurkak és kerek pofika, ugye?Kép
Az éjszakaitok mar nagyon jok, a miénk is javul, mostmar mindig megalussza a 4.5 - 5 orat, aztan eszik (15 perc büfizéssel együtt) és alszik is tovabb. Es 10 utan nagyon könnyen elalszik.

Lino!
Visszaallt a régi rend?
Hogy milyen ügyes ez a Kata, hogy mar megfordult! Andriska még nem, bar szerintem tul keveset van hason, figyelek is, hogy többet legyen igy. Olyankor mindig megemeli és megtartja a fejét, de nekem ugy tünik, mintha elöre akarna haladni, nem pedig megfordulniKép
Köszi az esti altatos tippet. Mostmar tudatosan ugy iranyitom a dolgot, hogy kb 10-re essen az altatas és ugy latszik megy a dolog, csak néha kicsit nyügös mar 8 felé, de nem hagyom aludni, inkabb fürcsizünk és szorakoztatom, szoval huzom az idöt a fél tizes etetésig.
Sajnalom a depidet!Kép
Erdekes, nekem a farmerom, ami 56 kilosan feljött, nem jött fel par hétig a szülés utan, most mar ramjön (most min. 60 kilo vagyok és a szülés utan 1 héttel mar annyi voltam). Mondjuk nem tul kényelmes, de ebben a dög melegben semmi nem az!
Különben utalom magam, mert rengeteg édességet eszek, le kéne mar szokni rola, Te olyan ügyi vagy, hogy meg tudod magad tartoztatni.

Bellana,
köszi a "kismamaleszolitos" tippet!! Esküszom Rad gondoltam, és becsöngettem a kismamahoz, aki a közelben lakik, utba esik boltba menet. Nagyon örült nekem, beszélgettünk egy jot, és megbeszéltük, hogy maskor is talalkozunk. Az ö kisfia 8 honapos, nemsokara mar nem fog szamitani ez a különbség.
Latom, a tested mar nagyon készülödik a szülésre.
Nagyon szép kismama vagy és tényleg olyan formas a pocakod! Az hogy széthuzodott a csipöd, valoszinleg jol fog jönni a mostani szülésnél, nem?
"Puha anya"Kép

Pano,
ugy sajnalom, hogy nem tudsz pihizni. Pedig mar annyira Rad férne!
A kisfiad emlékeztet a batyamra, mondjuk öt Adamnak hivjak. Ha anyu mondta neki, hogy agyazzon meg, elkezdett rendet rakni az asztalan, mert csak annyi jutott el az agyaig, hogy valami feladatot kapottKép Egyébként nagyon okos fiu volt mindig is!!!
Egyetlen egy dolog valtoztatta meg egy kicsit, a felesége (a szerelemKép), nekünk anyuval ez nem sikerült, de manapsag mar ra sem lehet ismerni, annyi mindenre képes a sogornöm kedvéért, akit egyébként én is nagyon szeretek.

Jerry,
nagyon sajnalom, ami férjeddel történt, de én is jot virultam a történeteiden!!Kép
A tanyarol mar rég akartam irni Neked, csak soha nem jutott idöm. A férjem is akart baranyokat hozni a kertbe fünyiras céljara, csak én nem engedtem, mert azok a faleveleket is leennék.

Maci!
Jo pihizést neked otthon!

Orsi!
Nagyon büszke vagyok, hogy Andriskat megmutattad a férjecskédnek is. Bizony, el fogtok olvadni, amint elmosolyitnja magat a kisfiatok (és ahogy Téged ismerlek, nem fogsz férni a börödbe a boldogsagtolKép)
Nagyon szépek a függönyök, nekem a legeslegjobban a haloszobai tetszik, olyan vidam! A nappalibol is ki lehet menni a teraszra meg a halobol is?
Kicsit megkésve, de gratulalok a 38. héthez, innen mar barmi jöhet!
A mostani éjszakadat sajnalomKép, azért ugye mar jobb kedved van?

Zita,
ez a meghivas nagyon jol hangzik, talan majd egyszer, amikor mar a gyerköcök nagyobbak lesznek és én is otthon leszek, lesz egy nagy közös tali...
Merre jarsz?

Aniko!
Nagyon szép a kislanyod! Es a férjed is nagyon helyes, nem véletlenül lettek ezek a gyerekek ilyen szépekKép
Neked is gratula a 38. héthez.
Van itt is közösségi hely, csak nehezebben megy az ismerkedés, az emberek hidegebbek. Pl az az anyuka, akihez pénteken becsöngettem, mondta is, hogy milyen jo, hogy igy spontan becsöngettem, a svajciak között az ilyesmit 3 hétre elöre meg kell beszélni telefononKép
Hogy Te még mindig ilyen aktiv vagy!

Zsuzsi!
Nagyon sajnalom ami veletek történt! Remélem azota jol vagytok!

Ricsi!
Köszönjük a képet Egcsiékröl! Nagyon kedves, hogy gondoltal rank!
A Ti Lillatok is nagyon szépen fejlödik, sok puszi neki és Timinek!

Swen!
Botond is nagyon ügyi fiu mar! Amikor olyan sokaig eszik, akkor a végén mar nem csak cumizik? Andriska sokszor mar csak cumizik a végén, föleg, ha almoska.

Soraya!
Igen, nagyon jo, hogy Neked ott van Ildiko! Bevallom Finnorszagban még nehezebb lenne, a sok sötétség és az idöjaras miatt. A batyam lakott Helsinkiben kb fél évig, voltam egyszer meglatogatni, az orszag gyönyörü, de azt mar tapasztalatbol tudom, hogy mas egy orszag turista szemmel és mas ott élni.
A ruha méretekhez: szerintem a szamozas nem ér semmit. Andriska hord még par 56-os cuccot, par 62-eset és van 68-as body-ja is. Viszont van olyan 56-os rugdalozoja, ami egyszer volt rajta, kb az elsö napon. Ezért ugy vasarolok, hogy viszek magammal egy megfelelö méretü body-t a boltba.

Vali!
Örülök, hogy jelentkeztél. Kiegyensulyozottnak tünt az irasod, azt gondoltam, jol boldogultok. Csak ismételni tudom magam, nagyon ügyesek vagytok!

Nalika!
Üdv közöttünk!
En irtam, hogy ugy vettem észre, a többedszerre szülök nem olyan türelmetlenek, de ugy latom ez Rad nem igaz!!Kép

Mariann,
hogy vagy? Vegyél magadnak egy két szexi ruhat, sétalj egyet a szegedi sétaloutcan (imadom) és gyere közénk jokedvüen!!!Kép Tudom, ez nem ilyen egyszerü...

Szöszi,
Ti hogy vagytok? Az én gyerekem sem volt soha egy "eszik-alszik" baba, inkabb "eszik-eszik-alszik"Kép A lényeg, hogy szépen fejlödjenek!Kép

Boritol sajnos nem tudtam elköszönni, örülök, hogy mar kendözik, mindjart irok neki sms-t.

A hétvégén igazan nem panaszkodhattam a bezartsagra. Szombaton csavarogtunk a varosban, ebédeltünk egy vegi-étteremben, vettünk egy madaras mobilét Andriskanak a pelenkazo asztal fölé, nagyon tetszik neki, kitagitott orrlyukakkal bamuljaKép

Tegnap pedig svajci nemzeti ünnep volt, olyasmi mint nalunk augusztus 20-a. Tomi egyik baratjanal volt gyerekbuli, elvittük Andriskat is (volt idöm sütni egy gyümölcstortat is). Komolyan mondom élvezte!! Aztan olyan jot aludt éjszaka! Majd teszek fel képeket!

Most megyek, nincs idöm atolvasni, nyekereg...

Sok pusszantas
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Képzeljétek két-három elég vacak éjszaka után végre rájöttem (legalábbis remélem), hogy mi baja van Katának: mivel azóta is forog hasról-hátra, ezt éjszaka is csinálja, és egyrészt utál háton aludni, másrészt kicsi a mózeskosár, és mindig nekiütközik a szélének, és olyankor jön a nyekergés, hogy segítsek, mert neki így nem jó. Ma apa összerakja az ágyát, és akkor remélem már nyugodtan fog újra aludni. Vagy nem Kép Viszont 4-5 napja este 10 percig úgy sikít, mintha nyúznák Kép És tök mindegy ilyenkor mit csinálok, semmi se jó neki, aztán amilyen hirtelen jön, úgyis múlik el, mintha elvágták volna. Ez minden este megy a fürdés után, az utolsó szopi előtt. Még jó hogy nem tart tovább.

Orsi: éjszakád Kép Na de mindjárt itt a 8-a Kép Jó vásárlást!

Nalika: üdv itt Kép Gratulálok a kislányhoz! Remélem könnyű szülésed lesz!

Chello: merre vagy? Noémi pocakja?

Soraya: én még régen, 4 és fél éve kezdtem az indexen. Mostanában viszont nagyon kevés az időm, így oda csak ritkán nézek be, még ritkábban írok. De azért téged észrevettelek Kép Jóslófájások? Méghogy egyedül maradsz a táblázatban! Kép

Linda: furcsa, hogy néhány helyen mennyire nem néznek semmit az utolsó hetekben. De hát Gergővel úgyis minden rendben van! Kép Mondjuk nekem megnyugtató volt, hogy tudom milyen a méhlepény a magzatvíz és a méhszáj. Kíváncsi vagyok ma mit mutat a CTG! És még mindig nem szültél meg? Kép Velem is álmodtál? Te szegény Kép Én mostanában annyira fárad vagyok, hogy nem is álmodok semmit.

Anikó: holnapra sokk drukk, hátha Bencus értékeli, hogy ennyien drukkolunk, hogy mostmár kibújjon Kép Mi volt az UH-n? És hiába álmodtok Panó szüléséről, mert én ma találkoztam vele, és igenis egyben van az óriási nagy pocakjával Kép Tegnapi programotok Kép Nekünk most elég macerás bármiféle programot szervezni Kép De remélem, hogy mostmár több helyre is el tudunk menni újra. Igazából Kata eddig is bírta volna, csak én nem akartam annyi idegen bacilus közé hurcolászni. Anyósék telefonja meg elég lelombozó volt, főleg, hogy apát szekírozzák miattam Kép Merthogy semmi se jó amit én csinálok Kép

Jerry: férjed javulgat?

Swen: látom Botond megint nagyon lefoglal Kép (nehogy azt hidd, hogy ezt az üzenetet én nem órákig írom Kép )

Zsuzsa: forgás azóta is van Kép Ledolgozza a nem létező hurkáit! Kép Rakott krumplit csináltam, és maradt mára is, úgyhogy nem kell főznöm. Ja meg volt borsó leves is.

Süncsi: Örülök az éjszakáitoknak! Na azért most hétvégén nem tudtam ellenállni anyu almás sütijének, jól bekajáltam belőle Kép A mérleg meg nem jelezte Kép Viszont kezd valamennyire visszaalakulni a hasam, most már nem hat hónapos terhesnek nézek ki, hanem mondjuk négy és félnek Kép Fordulni meg először általában az oldalukra szoktak a babák, de Kata ezt kihagyta. Most leginkább kinyomja magát fekvőtámaszba és úgy vigyorog KépSzóval nálatok kánikula? Akkor a héten az is ideér. Mondjuk hétvégére jó is lenne, mennénk a Balatonra! Jó hogy találtál magadnak kisbabás társat! Kép Hétvégi csavargás Kép Nemzeti ünnep Kép

Vali: de jó hogy jöttél! Kép Nagyon édesek lehetnek az ikrek Kép Nálunk a nagyok most szeretgetős periódusukban vannak, énekelnek neki, Nóra tolja a babakocsiban, Lili meg nyugtatgatja ha sír Kép Nagyon ügyes vagy ezzel a sok tejjel!

Bori: remélem nektek is jó időtök van, mert itt süt a nap, és ha még pár napig ilyen maradna, akkor Katát is fürdethetnénk már a medencébe!

Timi: de jó, hogy tudsz néha jönni! Örülök, hogy Lillával minden rendben! Kép Babakocsizás Kép

Sok pussz mindenkinek!
Szilvi
lino

Sziasztok!

Jelentkezem, elunk. Kép Minden rendben van velunk. Lili jol van. Penteken volt 4700 gr. Hetente 350 gr korul hizik, ugyhogy jol fejlodik.

Most megint visszatertunk az ejszakai 5-6 oras majd 3 oras alvasra. Bar szerintitek melyik a jobb? Ha 10-kor alszik el a baba vagy a furdetes utan? nekem az utobbi mukodik. Fel 8-kor furdetes majd szopizas es utana alvas. Igy altalaban este 8-9 korul elalszik, hacsak nem a hasat fajlalja mint tegnap. Mondjuk szerencsere ez utobbi ritka. De tegnap 1 oran keresztul nem tudott elaludni es uvoltot. Kép De a vegen megnyugodott es aludt reggel 4-ig. Szoval sokat gondolkodtam, hogy melyik a jobbik megoldas. Ha 10 orara szoktatom, vagy 8-9 korulire? En az utobbit preferalom.
Nem is nagyon tudnam ebren tartani a furdetes utani szopi utan, mert ugy bealszik, hogy akar razhatod is nem kel fel.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Hazatertunk a Cora-bol, jol elfaradtam, de eleg jol birtam a vezetes. Mas semmi kulonos nincs, ugyhogy gyorsan valaszolgatok es megyek le vizszintesbe.Kép

Soraya
Igazabol nekem nem lenne jo a korbebastyazas, mert nem birok sokaig egy oldalon aludni, ugyhogy forgolodom. Szerintem a levego szorul be a jobb oldalra es az faj, nap kozben is szokott neha szurni ott.

Suncsi
Orulok, hogy tetszenek a fuggonyok, en is nagyon szeretem oket nezegetni.Kép
Igen, mindket iranybol ki lehet menni a teraszra, igy korbejarhato a haz.Kép
38.het: hat igen, most mar barmikor indulhatunkKép A parom nem is alszik rendesen ejszaka! Szegeny allandoan kerdezgeti, hogy van-e valami.Kép
Szerencsere a rossz ejszakam nem rontotta el a kedvemet.Kép

LindaKép
UH-rol beszamolot kerunk!Kép Ne aggodj, minden rendben lesz!

Aniko
PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anikó: nem is tudom, mitől vagyok jobban megijedve: attól, hogy esetleg utolsó leszek, vagy attól, hogy elvileg 3 hét múlva lesz egy gyerekem.

Panó: hehe, nem gondoltam, hogy a Péter név ilyen szétszórtsággal társul. De idővel néhányan kinövik, mert nekünk van nagyon komoly, megfontolt Péter ismerősünk.

Linda: olyan izgalmas, hogy már csak 2 napod van!
Férjet inkább el se mesélném. Szombaton kenegettem, maszírozgattam, vasárnapra egészen jól elmúlt a nyakfájása. Ennek örömére tegnap este előjött a szokásos epegörcse, így éjfélkor mentünk az ügyeletre a bevált Amidasophen-Nospa-Cerucal injekcióra. Még befértem a kormány mögé, az ügyeleten már megismernek minket, és csak szép csendben kérdezgetik, hogy nem akarja-e esetleg eltávolíttatni az epekövét.

Soraya: nekem méhszájat május óta nem néztek (bár én nem vagyok finiselő), az orvosom a héten szabin van, így a jövő héten szerdán megyek legközelebb, és addigra van beígérve a méhszájtapi. Nem fogok egyébként megsértődni ha beelőzöl Kép

Reggel voltam CTG-én, gyerek megpróbálta az érzékelőt lerugdosni. Szülésznő ott hagyott egyedül, egy negyed óra múlva feltűnt egy bazi nagy pók (szerintem keresztespók lehetett, legalább 5 cm-es lábátmérővel), és rögtön produkáltam egy 70-es fájást, szegény gyerek szívverése meg felment 170-re, mondtam, hogy mire szülök addigra próbálják meg elkapni a pókot.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kaphatnék olcsón magas építésű könyvespolcot? A lakásunk 4,20 magas, és mostmár muszáj felfelé terjeszkednünk.

Mennem kell megverni a felettünk lakót, mert éppen próbál a mennyezeten keresztül lejutni hozzánk. Mi a fenét csinálhat??

Jerry
jerry

Suncsi, ebben a számozásban igazad van, én foleg a magyar Kenguru Goldos cuccokkal szívtam...minden 1 mérettel kisebb mint az itteni ruhák, a kengurus 62-es a finn 56-osnak felel meg Kép
Sötét, hideg: nem olyan vészes ám! A novembert utálom meg a márciust, mert szurke minden. De télen van nagy hó és az szép és világossá tesz mindent Kép Persze szokás kérdése...

Jerry, pók KépKép Szegény férjed, jobban van azóta??
A 3 hét azért már eléggé finis, foleg hogy 38. héttol terminus van! Kép

Csajok, issza/itta valaki a málnalevél teát? Úgy döntöttem, ma elkezdem csak nem vagyok teljesen biztos az adagolásban.

Soraya
soraya

Sziasztok!

Megjöttünk az UH-ról,minden OK.A dokim éppen műtőben volt,úgyhogy más csinálta.Nem volt túl közlékeny,kb.5 perc alatt végeztünk.A videó nem működött.Kép
Az adatok: BPD:95 OFD:116 HC:349 AC:328 Femur:67. Becsült súly:3000 gr. Ez a doki szerint azért több,de ezt írta ki a gép.
Mit jelent az,hogy a lepény II. Érik?

Most megyek egy kicsit pihenni,aztán este jövök részletesebben.

Puszi:Anikó Kép
vakili

JerryKép
Birom a humorod!Kép Ez a: "nem is tudom, mitől vagyok jobban megijedve: attól, hogy esetleg utolsó leszek, vagy attól, hogy elvileg 3 hét múlva lesz egy gyerekem" nagyon tetszik!Kép Neha valahogy en is igy vagyok ezzel, csak nekem nem kell felnem, hogy utolso leszek.Kép
Ferjednek jobbulast! Jobb ha most betegeskedi ki magat, ha jon a baba, akkor Neked lesz ra szukseged, akkor mar fittnek kell lennie!Kép

AnikoKép
Orulok, hogy minden ok volt! Nekunk mukodott volna a video, de mar az utolso 2 UH-ra nem vittunk kazit, mert ugyis alig latszik valami a babobol, mar akkora!Kép Nekunk az utolson kb.93-ra mondta a buksijat, de ugye nem tudta igazan lemerni, annyira lent volt.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.

Anikó:
A másik két babádat hol szülted, hogy gondjaid vannak a parkolással? Egyébként innivalót meg kaját feltétlen vigyél, ebben a nagy melegben biztos te is nagyon szomjas leszel. remélem tényleg találkozunk, mintha egy kicsit lejjebb ment volna a pocakom. Különben is ha úgy járok, mint a Tomikámmal, akkor még ráhúzunk egy pár napot a kékfény alatt, addig te is biztos beérsz.A 95-as BPD elég szép, nekem a nagyfiammal volt 93-as, és 36 cm-es lett a feje. A másodikról nincs adatom, de az övé már 37-es lett. A kislány remélem nem körözi le őket.

Linda:
Ha valami gond lenne a babával biztos megéreznéd, úgyhogy ne izgulj. Engem másfél hete vizsgált meg az orvosom, CTG-vel együtt és csak most megyek majd megint, nem vagy egyedül. De talán jobb is mint ha egyfolytában vizsgálgatna, bár ilyen fájások mellett csak kéne ragaszkodnod hozzá.

Panó:
Később eszembe jutott, hogy nálunk is volt ilyen pizsamás sztori, nem is olyan régen. Egyébként a Dávid és a Dániel nevek sokkal veszélyesebbek, úgyhogy szerintem jól választottatok. Tomikám teljesen más, annyira, hogy ő meg rettenetesen háklis, mindennek a helyén kell lennie, mindig segíteni akar, még a nadrágomat is rámadja.

Lino:
azt mondják a lányokkal nehezebb, remélem a szülésre ez nem igaz, bár a várandósságot egy kicsit nehezebben viselem. De nekem még szerencsém van, mert anyukám az utolsó heteket gipszben töltötte, mivel kiment a bokája. Nem lehetett valami kényelmes.
Én még így is nehezen viselem, hogy ha meleg van bekapcsolom a légkondit, éjszakára szinte mindig.
A babát féltem, hogy fogja majd bírni, bár csak jobban mint a meleget (panel X.em)

Később megpróbálok feltenni egy képet a fiúkról, remélem sikerül. Elkísértem a páromat a könyvtárba, úgyhogy addig innen írok, bár lassan befejezi a cd válogatást.

Hajni
nalika

Sziasztok!

Megjöttünk a CTG-ről. Fájásmérés nem volt...
Se semmi más. A dokim viszont küldött 1 beutalót, hoyg csütörtökön feküdjek be és megkérte a szülésznőt, hohy ijesszen rám. Cukipofa ugye?
miért nem tudok egy normális dokit találni???
Persze arra nem tellett, hogy bejöjjön megvizsgálni, méhszáj, stb...
Nem fekszem be. Megbeszéltem a szülésznővel, hogy inkább megyek mindennap CTG.-re. Megértette.
Ja, megszült a másik kismama is akivel osztoztunk a szülésznőn. Nagyon édi babája lett. Kép
Már csak én vagyok. Így lesznek utolsókból az elsők. Kép

Süncsi: irigylem, hogy beleférsz a gatyádba. Kép
A parti is jól hangzott. Kép
Örülök, hogy bejött a leszólítós tipp. Kép
Én úgy vettem észre, hogy sokan sóvárognak a társaságra, de ciki megszólítani a másikat...
A ruhaszámozás szerintem se ér sokat,én is inkább szemmértékre vettem. Daninak most is van kettő 4 évesekre tervezett rövidgatyó és poló együttese.
Hát én nem tudom mekkora 4 évesek lehetnek...

Hajni: nem igen tudok ragaszkodni a vizsgálatokhoz mert szabin van...
No comment. Jól beválasztottam megint...

Zsuzsa: szuper, hogy ennyi tejed van!!! Edinának további jó szundikat, neked sok puszi. Kép

Timi: mi van az otthoni nettel?
Ne aggódj a babkocsizásba, belejösz majd. Kép

Anikó: a lepény érik, elöregszik. Ez azért fontos, mert mondjuk 3-nál már nem tudja rendesen ellátni a babát. Ezért vagyok ideges, hogy tojnak a fejemre...

Orsi: puszi. Kép

Jerry: az én férjem is epés, de nincs köve. Viszont már többször volt kinnt az ügyelet, ő is megkapta a koktélját és egyszer kórházban is volt miatta.
Pók: Kép

Lino: én is nyugodtabb lennék ha törődne velem a doki...Erre csak üzenget, meg küldi a beutalót. Kép

Rita, Soraya puszi neketek is Kép

Ildikóval mi van?

Szöszikém, hogy vagy???

Chello???

Linda
bellana

sziasztok!Kép

Egy kezzel irok...ha roviden is, de bejelentkezem.Nagyon le vagyunk maradva mindenrol, nem tudok aktualis valaszokat irni, de a legfontosabbakra reagalok.Ha hagyja a kisherceg...Kép

BNMKép
Oriasi gratula!Minden szepet-jot kivanok Nektek!Jol belehuztal...

QuartettKép
Latom, meg mindenki egyben...Roppant kivancsi vagyok Ratok!Sorrend,stb...Remelem minden ok lesz ,imdenkinel.Addig is pihenjtek, engem is idegesitett ez a tanacs,pedig mekkora igazsag...

TimiKép
A kiscsaj naon aranyos,nem is tunik kora-babanak!A ferjednek koszi a kepet Egcsirol!

ZsuzsaKép
Ratok rengeteget gondoltam mig Edina beteg volt.Orulok, hogy rendbe jottetek,bar nem volt idom visszaolvbasni mi volt a gond tulkeppen, csak hogy jol van mostmar...

SuncsiKép
Koszi az erdeklodest.Az enyem meg eszik-eszik-nyuglodik-nem alszik babaKépNekem ez jutott.De azert imadnivalo.Este lesz merlegeles,majd holnap megprobalom megirni.

Ha minden igaz,gyakrabban fogok tudni jonni.Hazajott anyukam, mostmar itt lesz d.e is, d.u is velem,remelem mas lesz ugy az eletunk,ugyanis en kifogtam a topik egyetlen ejjel sem alvo babajat es hulla voltam eddig mindig.Balazs este 8-9 tol alszik 12-1 ig,akkor szopi es utana alszik 3-4 ig(jo esetben, mert ma pl meg ekkor is 3 reszletben).Ott vege szamara az ejszakanak.Kép Nyuglodik a mozeskosarban,en simogatom, el-elalelunk 10-15 percekre,nyuglodik,stb....Kepzelhetitek...7-kor szopi,felkeles es delig mar nem is nagyon alszik...Akkor egyszer alszik 2-3 orat (en ezalatt mosdok,pakolok ossze,ebedelek)es fennt van estig.
Nem tudom ki irta a babakonyvekben, hogy az ujszulottek atalusszak a nap nagy reszet, de jo nagy hulye volt!!!Kép

Na,magyek, mert nyugos megint...de hogy milyen pofikat tud vagni, meg hogy tud szuszogni szopi utan a nyakadba...Olyankor mindent jovatesz,egyszeruen nem lehet ra haragudni!!!Kép

szoszi
szoszi

Mindenki azzal biztat, hogy az eleje ilyen es majd 6 het utan alakul ki program es higyjem el, masok is kinlodnak az elejen es ketsegbe esnek neha.Biztassatok Ti is lanyok!!!
Cserebe kuldok kepet a Kishercegrol:
Kép
Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Itthon vagyunk! Bertold egy kis tündér,mindenki imádja.KépMajd leirom a szüléstörténetemet is,de most nincs nagyon idöm.Timi férje tesz fel képet, ha eddig még nem tette volna. Jól vagyunk, jól megy a szopizás is.Kép
Mindenkinek gratula aki távollétemben megszült.
Sok puszi: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

KépKép
Bertold baba 6 napos Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó estét!

Soraya: én iszom a málnalevél teát (kb. kétnaponta), Zsuzsa többször leírta az adagolását, én 2 teáskanállal szoktam 6 deci vízbe rakni, lefedve áztatni egy negyed órát - 1/2 órát (amikor elfeledkezem róla), majd lehet szűrni és fogyasztani. Nem vészesen rossz, szimpla zöldtea íze van szerintem.
De a pontos adagolásért lehet, hogy jobb a Zsuzsát megkérdezni, én erre emlékeztem.
Levente nyaka helyrejött, remélhetőleg epegörcs ma nem jelentkezik.

Orsi: Bizony, te nem lehetsz utolsó, viszont már nincs is 3 heted. De legalább te már felkészültél a baba várására, nekünk még a kiságy sincs összerakva. (Pedig van 2 is, és van hozzá 3 db matracunk is). De ez úgyis Levente feladata, ha nem sikerül véletlenül határidőre elkészülnünk a lakás átrendezésével akkor majd egy darabig a szoba közepén fog álldogálni a kiságy.
Az biztos, hogy Leventét nehezebben fogom éjszaka az ügyeletre hurcolászni, ha egy babát is kell a hónom alatt cipelni. De idáig ez volt a hatékonyabb megoldás, általában 2 óra amíg az ügyeletes orvos kiér, kocsival meg ott vagyunk 10 perc alatt.

Anikó: örülök, hogy minden rendben van, a súllyal nem kell törődni, állítólag nagyon pontatlanul becsülhető.

Nalika: elnézést, de azt hiszem nem üdvözöltelek idáig, remélem a továbbiakban rendszeresen jössz!

Linda: ez azért furcsa, hogy nincs fájásmérés, az Istvánban az összes gép mér mindent. De legalább a szülésznő már csak a tied.
Nem hiszem, hogy neked ismerkedési gondjaid lennének, de manapság már nagyon megváltoztak az emberek. Én is furcsállottam az elején, hogy ücsörgünk a nőgyógyász rendelőjében mint a sülthalak, és senki nem szól a másikhoz. Pedig 2 várandós kismama igen könnyen bír beszélgetési témát találni. Én azt hiszem, hogy régebben közvetlenebbek lehettek az emberek.

Szöszi: nem alvás Kép
Olvasd fel az idevágó részt az alvásról, hátha még nem volt ideje elolvasni a babádnak!

Egcsi: üdv itthon, már láttunk rólatok képeket, nagyon szépek vagytok. Várjuk a születéstörténetet, mert még mindig nem tudjuk, hogy miért lett császár. Férjed hazaért időre?

Egyéb: nem tudom a többi kórházban, hogy van, de ma délelőtt a szülésznő elmesélte, hogy miket kell vinnem a babának:
4-4 db body és rugdalózó, zokni, sapka, (ha van esetleg kesztyű is) valamint egy csomag pelenka. Én idáig azt hittem, hogy az elején kórházi ruciban vannak, és csak hazavivős ruhát kell vinnem.
De ágyat azt kapok, ha minden jól megy!

Mennyi newborn pelust érdemes venni? Én idáig vettem egy csomag Liberót, és talán veszek még a Pampersből is mert az 5 kilóig jó. És melyik a jobb szerintetek?

Zsuzsa: nagyszerű, hogy most ennyi tejed van! Minden rendben van egyébként, nagyon ritkán jössz mostanában?

Puszi mindenkinek

Jerry
jerry

Szia Jerry!

Hát ahogy most állunk nem tudom meddig jövök elég rendes keményedéseim vannak, hátha...
Klassz kórházad lehet, ha nem adnak kórházi ruhát.
Pelenkából nem nagyon érdemes több newborn venned, nagyon hamar kinövik, a súly csak tájékoztató, ha egy picit nagyobb a pocakja nem biztos, hogy jó lesz rá. Mondjuk én csak egy csomaggal vettem, ha kell még apa megoldja. Nekem a Huggies volt szimpatikus, én popsitörlőből is azt vettem. Mi itt lakunk 10 percnyire az újpesti Megatoys-tól úgyhogy nem gond.

Linda:
Te is rendesen kifogtad az orvost, bár az enyém is már csak a héten van. Nem mellékes, hogy szerdától péntekig nincs melegvizünk, így nem tudom, hogy megyünk csütörtökön orvoshoz, ezért kéne még kedden... Szerintem se feküdj be, otthon csak jobban érzed magad, nekem is úgy hiányoznak a fiaim.

Hajni
nalika

SziasztokKép

Szoszi
Jo, hogy tudtal jonni megint egy kicsit. Sajnalom az ejszakaidat!Kép Remelem azert idovel kinovi a fitalur es rendezodnek a dolgok!
Szuperek a kepek, tunderi a kisfiad!Kép

Egcsi
Udv ujra itt, nagyon varjuk a tortenetedet! Bertold baba nagyon edes!Kép

Jerry
Ez erdekes, amit a korhazrol irsz! Meg pelenkat sem adnak??? Nalunk napi 5 azx adag, ugyhogy a biztonsag kedveert en is viszek be, de ruhat nem, azt adnak.
Nekem a baratnom azt mondta, hogy a Libero es a Pampers a legjobbak, en is ebbol a kettobol vettem 1-1 csomaggal. Gyakorlatilag ugyanolyanok, majd amelyiket jobban kedveled annal maradsz. Furi, hogy lassan ilyen dolgokkal kell majd foglalkozni!Kép

Kepzeljetek lanyok, ma kicsit megutottem a pocakom!Kép Sajat magamnak, a karommal, mert szedtem be a szaraz ruhat es az egyik kiesett a kezmbol, uatanakaptam es igy kicsit megutottem a pocikam! Annyira rossz az ilyen! Persze tudom, hogy nem lesz gond, hogy Gergonek nem lesz ettol semmi baja, de megis, annyira tudok ilyenkor aggodni! Ugye nem lehet baja? Mert hogy mar annyira nagy es kitolti a pocakom, de azert a magzatviz megovja az ilyenektol, ugye? Most mondjatok meg, mindjart szulok es ilyen hulyesegeken ragodok!

Na, most elmegyek kicsit tv-t nezni (Smaragd RomancaKép), aztan meg benezek.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Végigolvastam,kijegyzeteltem,de már nincs erőm a részletes levélhez.Holnap reggel jövök.Kép

Nalika:Csak nem Újpesten laksz? Nagyon gyanús nekem,hogy nálunk is pont így nem lesz melegvíz! Kép

Panó:leírnád az utolsó UH-d adatait?

Most megyek,mindenkinek jó éjszakát! Kép

Anikó

Orsikám:olyan jó volt hallani a hangod! Tündér vagy! Kép
vakili

Sziasztok!

Most kihagytam egy napot, ennek oka pedig az, hogy a hétvége családlátogatással telt, meg délután bizony én is melléfeküdtem a kisfiamnak, így nem írtam nektek. De olvasni olvastam mindent, viszont valószínűleg most sem fogok mindenre reagálni mert jegyzetelni már nincs erőm.

Panó! Köszi a receptet, nagyon aranyos vagy, hogy elkülted!Kép Majd én is beszámolok az eredményről, ha megsütöttem. Te még egyben?KépTudod neked kell nyitni a sort a kvartettből...Kép Szép nevet választottaok! remélme azért a férjed csak veled lesz a szülőszobán!

Zsuzsa! Nagyon ügyi vagy szopi terén! Kívánom, hogy Edinával minden rendben legyen, írd majd meg a kontroll eredményét! Zsófi hogy bírja az osztott törődést?

Lino! Hogy ez a Kata mikre nem képes?!Kép nagyon ügyi a kiscsaj!!! Áll már a kiságy? Drukkolok a jó éjszakához! Botond szerencsére továbbra is egy angyal! Az éjszakáink átalvósak, nagyon remélem hogy ez már így is marad. Napközben meg elvagyunk, bár egyre többet van fenn, s így örülök, ha összejön legalább egyszer egy hosszabb, két-három órás alvás. De szerencsére nem egy bömbis típus, így jól elbeszélgetünk, játszunk nézelődünk, s azért már mellette is tudok csinálni ezt-azt, ma például kivasaltam, míg ő elvolt.Kép

Szöszi! De jó, hogy jelentkezel!!!! Szorítok, hogy az éjszakáitok mielőbb átaludtak legyenek!!! S nyugodj meg, szerintem mindenkinek vannak rossz napjai, s sötét gondolatai. Én pedig tényleg nem panaszkodhatom, mégis elbőgtem már magam nem egyszer, ha tehetetlennek éreztem magam, vagy túl fáradt voltam. S tényleg ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen jó dolga volt, amíg csak magával meg a párjával kellett foglalkozni, s mennyit tudott pihenni!KépDe igazad van, hogy a babák azért annyira édesek, hogy mindenért kárpótolnak!Kép

Egcsi! Üdv újra itthon! nagyon édes Bertold baba!!!!Gyere mielőbb, mesélj!Kép

Jerry! Nekem pelusból már a kórházban is a 3-6kg-ig jó liberót adták Botondra. Mi nem használtunk new born-t. Ilyen kórházról se hallottam még, hogy ruhát se adnak!KépFérjed remélem felépül! S persze szorítok érted is!!!Hajrá-hajrá!!!

Süncsi! Jól érzem hogy túl vagy a depin?Kép botond egyébként amikor egy órát evett -ez kétszer fordult elő szerencsére_ az intenzív szopi volt, pár másodperces szünetekkel! S nem cumi! na reggelre úgy összekakilta magát, hogy teljes szervízt kellett végrehajtani rajta is, meg a kiságyon is.Kép

Szép álmokat mindenkinek!!!

Swen

Linduskám! Ügyesen intézted a kórházi dolgot. sajnálom, hgogy ez a doki sem tökéletes, de a lényeg, hogy a szülésnél minden rendben legyen! feleslegesen ne idegesítsd magad, Gergő csodaszép és makk egészséges óriásbébi lesz!!! nagyon szorítok érted(is)!!!!Kép

Orsi! Ne aggódj, a magzatvíz ettől sokkal erősebb ütésektől is megvédi a babát, úgyhogy semmi baja nem lesz!Kép

Vali! minden elismerésem a tiéd!!!! Én néha egy bébivel is hulla vagyok, s olyankor mindig rád gondolok, hogy mit csinálsz egyszerre kettővel?! S ahogy kivettem te nem vagy depis szerencsére, további jó babázást!!!Kép

Anikó! HétvégeKép Neked is megy a drukk, hogy minél előbb babázhass!!! Vized?

Nalika! Üdv közöttünk! Gratula a szép kis családodhoz, no és a pocaklakódhoz!!!Kép Vagy már azóta szülsz?Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Ez nem tudom hogy lett ilyen sorrendű!KépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Azert most mar ennyi honap ismeretseg utan igazan kituntethetnetek engem a "Topik ejjelibagja" cimmel!Kép Igaz, meg johet utanam egy ket nemalvo pocaktars.Kép

Swen
Koszi a nyugtatast, en is tudom igazabol, hogy nem okoz ez gondot, de megis, hogy mennyire tudok aggodni! Elore felek mi lesz, ha megszuletik a pici, vissza kell majd fognom magam, hogy ne vigyem tulzasba az aggodast!
Anyukammal pont ma beszeltuk, hogy gyakorlatilag attol a pillanattol, hogy az ember megtudja, hogy egy uj kicsi eletet hord a szive alatt, az egesz elete egy aggodas lesz, addig amig meg nem hal! De azert csodaszep dolog, hogy nonek szulettunk es mi atelhetjuk ezt a fantasztikus dolgot: Anyanak lenni! Ti meg aztan mar testkozelbol tudjatok, milyen is!Kép

AnikoKép
Oriasi puszi!Kép

Linda, PanoKép
Nektek is megy a joejszakat pusziKép
Pano, meg nem szultel meg? Kivancsi vagyok en ma almodok-e Veled, az lenne a csucs!Kép

Jo ejt mindenkinek!Kép

Orsi
38+3

avocado

Jó reggelt ! Kép

Megyek reggelizni,aztán írom az összefoglalómat.
Kvartett tessék jelentkezni! Kép

Anikó
38+4
(Gergő és Kata pont ennyi idősen született meg! Kép )
vakili

Most kaptam az SMS-t,hogy MA REGGEL 03.30-KOR MEGSZÜLETETT NALIKA TÍMEA NEVŰ KISLÁNYA,3500 GRAMM ÉS 57 CM.
Azt is írta,hogy most már csak rám vár! Kép
Tegnap írtam,hogy ha Ő kedden akar szülni,akkor szüljön,foglaljon nekem helyet a szobájában,és szerdán jövök! Kép Gyerekek,ha ez bejön,engem megégetnek! Kép Kép Kép

Puszi:Anikó
vakili

Jó reggelt lányok!
Akármit is álmodtatok, még mindig egyben vagyok!

Linda!
Még mindig szabin van az orvosod, vagy miért nem vizsgál meg? Annyira nem aggódik, hogy megvizsgáljon, csak annyira, hogy befektessen?Kép
Ne hagyd magad szerintem sem, az a lényeg, hogy a szülésznő rendes legyen. Én is kicsit aggódok, mert nekem meg szülésznőm nincs.
Én holnap megyek CTG-re, este meg a dokihoz vizsgálatra.

Zsuzsa!
Remélem nekünk csak egy utolsó bevásárlás lesz, vagyis volt, elég későn kezdtük. Jelentkezz, hogy mit mondtak a kontrollon Edinának!

Timi!
Jó volt látni téged, gyertek máskor is!

Süncsi!
Ez biztató, hogy Petit majd a felesége megneveli! És addig? Még csak 6 éves! Ki tudja mikor nősül meg! Na, látod milyen jó, hogy becsengettél ahhoz a kismamához!Kép

Jerry!
Örülök, hogy neked van egy komoly Péter ismerősöd is. Akkor talán még van remény! Na, leért a fölöttetek lakó tegnap?
Neked kell vinni a ruhát a kórházba? Hát, ilyet még nem hallottam. A kórházban biztos nálatok is 3-6 kg-os pelust fognak használni, szerintem majd akkor döntsd el, hogy nektek kell-e kisebb, mert szerintem nemcsak a kilón múlik, hanem a dundiságon is. Peti pl. nagyon vékony, hosszú baba volt, ő elég sokáig használt New born pelust.
Csak mutasd meg a férjednek, hogy mit kell majd vennie, amíg a kórházban leszel!

Anikó!
Jó étvágyat, bár azóta lehet, hogy befejezted a reggelit! Az én UH adataim:
Bpd: 98mm Femur: 76 mm Thorax: 111mm
A thorax nem tudom nálad melyik lehet! De ezek szerint Beni még mindig hosszú combú!

Nalika!
Most rámijesztettél, hogy Anikónak nagy a 95-ös Bpd. Akkor a 98 az óriás fejet jelent?

Szöszi!
Vannak babák, akiknek nagyobb az alvásigényük és vannak, akiknek kisebb. Úgy látszik Balázs az utóbbihoz tartozik. De örülök, hogy láthatóan jobb kedved van és remélem anyukád tud majd segíteni, hogy kipihend magad!

Egcsi!
Üdv. otthon! Nagyon édesek a képek! Várjuk a történetedet!

Swen!
Igen, én még mindig egyben vagyok, most már szeretném szerdáig kihúzni, mert akkor hazajön az orvosom a Balcsiról és ugyan még mindig szabin lesz, de már Bp.-en.
Férjem azt mondta, hogy azért a szülésre ráér. Megható, nem?

Orsi!
Én már rég kitüntettelek az éjjeli bagoly címmel, már télen sem értettem, hogy bírsz olyan sokáig ébren maradni.
Na, álmodtál rólam valamit?
Én egyáltalán nem emlékszem, hogy miket álmodok!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Nalikának nagy, nagy gratula!

Anikó!
Szóval boszorkány vagy?

Panó
panó

SziasztokKép

Nalikanak oriasi gratula! Hat ez tenyleg nagyon gyors volt, talan 2 napja, hogy bejelentkezett itt es mar babazik.Kép

AnikoKép
BoszikamKép Azert tenyleg nagy szam lenne, ha holnap szulnel!Kép Az meg raadas, ha en vasarnap!Kép Valahogy most ugy erzem, hogy nalunk a heten baba lesz, meg az is lehet, hogy korabban. Kivancsi vagyok nagyon!
Panonak es Lindanak mit josolsz?Kép

Pano
Most nem almodtam semmit, vagy legalabbis nem emlekszem ra.Kép Koszi a kituntetest.Kép

LindaKép
Egyben vagytok meg?Kép PuszikaKép

SziasztokKép

Orsi
38+4

avocado

Panó:holnap kiderül! Kép
Neked a lepényre mit írtak? A kettes az jó még?
A Femur a combcsont? Mert akkor tényleg nagyon hosszúcombú lesz a fiad! Kép
Látod,a veled kapcsolatos álmom nem jött be,bár mi már megbeszéltük úgyis a 4-ét,nem? Kép
De az is aranyos lett volna,ha az ikrek szülinapjára születik meg Beni.Kép Hát,erről már lekésett.

Linda:Milyen érdekes,hogy ugyanazt álmodtuk tegnap.Kép
Igazad van,hogy nem fekszel be.A dokid meg marha kedves.Mi a túrónak mennél be,ha meg sem vizsgál?
Szülésznőt megnyerted akkor Kép
A kettes lepény még jó szerinted?

Soraya:Én a szerdára koncentrálok,de azért jó lesz ma is.Kép
Fájásmérés nálunk egyáltalán nincs,csak a szülésnél. Kép
Én mindig próbálok ismerkedni a váróban,és általában engem is megtalálnak.Kép

Zsuzsa:tejcsi ügyben nagyon ügyes vagy,látod,hiába aggódtál.Kép
reméljük Edina ma is sokat alszik.Kontrollra drukk megy! Majd gyere utána!

Timi:Nyugi,szerintem természetes,hogy kicsit jobban aggódsz Lillácskáért,hiszen nem volt egyszerű az indulás.Majd belejössz! Szopizás:csak így tovább! Kép
Egcsivel közös séta: Kép
Már én is alig várom,hogy együtt tologathassam a többi kismamival Bencust.(pedig még ki sem bújt! Kép )

Süncsi: Köszi Kép Igazi szerelemgyerekek.
Muszáj aktívnak lennem,egyrészt mert így nagyobb esélyem van,hogy Bence végre kibújik,másrészt,ha meglesz,nem nagyon tudunk majd ilyen programokat csinálni egy jó darabig. Kép
Hétvégéd Kép
Jó,hogy bátor voltál,és becsöngettél az anyukához.Hátha új módit vezetsz be a környéken.Kép

Szilvi:na,hogy telt az éjszakátok? Bevált a kiságy?
Jó,hogy nekem drukkol az egész topic,most már Nalika is lefoglalta az ágyamat,úgyhogy remélem ez meghatja Bencust! Kép
Anyós: Kép Sajnálom. Nálunk is volt ilyen időszak,de akkor még nem voltak gyerekek,és együtt laktunk velük.De Attila helyrerakta Őt.
Az a lényeg,hogy a párodnak megfelelnek a dolgok úgy,ahogy Te csinálod.A soraidból legalábbis azt olvasom,hogy nagyon szeret Téged. Kép
Ilyen picivel még én sem mennék sok ember közé,ezért próbálom még most kihasználni az időt!
Balaton Kép Irigyellek.

Jerry: Férjed Kép Jobban van már? Nagyon kijut Nektek!
CTG: 70-es fájás??? A póktól én is nagyon félek! Kép
Polc: passz.Kép
Na,megverekedtél a szomszéddal? Kép
Ruhát is kell vinnetek a kórházba? Ilyet még én sem hallottam.Kép

Szöszi:Gyönyörű a kisfiad! Kép
Az én Gergőm is ilyen rossz alvó volt,sőt,ha lehet,még rosszabb,úgyhogy fel a fejjel.Ő kb.3-4 órát aludt egész nap összesen,beleértve az éjszakát is!!! Sikerült egy kicsit megvígasztalnim? Kép

Egcsi:Bertold baba gyönyörű!!! Szerintem is Rád hasonlít! KépBár apukát még nem láttam.
Történetedet várjuk! Kép

Swen:köszi,a vizem jól van,már kezdem megszokni! Képde legalább a rosszulléteim elmúltak. KépKopp-KOpp...

Orsi,Linda: puszi! Kép

Lányok,ma nem tudom,hogy tudok jönni,mert rendbe kéne tennem a lakást,és mindent,vagy ma este,vagy holnap kiköltözünk anyuékhoz.Ott nincs net,úgyhogy ha eltűnnék,az ezért van.,

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok, továbbra is egyben vagyunk Gergővel.

Nalikának nagy gratula!
Csak beelőzött. Panó, nem lehet, hogy jövőre vagyunk kiírva a szökőév miatt? Kép Kép
Még nem írtam neked, olyan fáradt voltam este, ma meg jön anyósom, de igérem menni fog a mail. Kép
Doki: még szabin van, de elérhető és én is amiatt dohogok, hogy ha annyira aggódik akkor jöjjön be és vizsgáljon meg, csináljon UH-ot, ne ijesztgessen a szül. nőn keresztük. Nem is írom meg mit üzent, hogy mi történhet a babával. Kép

Orsikám: ne aggódj! Én mint egy pelenkabetyár anyukája, sok hasbarúgást szenvedtem el pelenkázás közben és lám semmi gond nincs. Kép Szerencsére elég szépen védve vannk odabent a manók.

Swen: feleslegesnek tartom a befekvést, úgysem törődnének velem, de nézhetném a már babázókat és nagyon hiányozna Dani. Szoríts, hogy már Gergő akarjon kijönni, mert már tele a hócipőm a bálnasággal. Puszi! Kép

Jerry: még jó, hogy ágyat nem kell vinni. Kép
Ügylet: tényleg, mikor mi hívtuk őket akkor is órák alatt értek ide. Kép
Pelus: szerintem nem kell a legkisebb.

Puszi, hív a gyümölcsöm:
Linda
bellana

Anikó: a kettes lepény még jó.
Puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!

Hát Nalikát éppen hogy köszönthettem tegnap, most meg már babázik!Kép Hatalmas gratula nektek, mielőbbi felépülést és sok tejcsit kívánok!!!Kép

Anikó! Szóval akkor holnap meg te jössz? Hát úgy legyen!!! Jó hogy a rosszullétek már elmúltak! Hajrá Bencus!!!!Kép

Linda! Te hol vagy? Csak nem beelőzted a kvartett tagokat?!Kép

Orsi! Tényleg csodálatos és felfoghatatlan dolog az anyaság! Én a mai napig van, hogy csak nézem a kisfiam és újra meg újra átgondolom hogy is telt a terhesség, meg a szülés, s hogy már eltelt több, mint egy hónap azóta együtt, s csak csodálkozom, hogy ez bizti velem történt? Tényleg az enyém ez a kis édes? Meg hogy fért el a pocimban? meg ilyenek...KépEgyébként ne nagyon aggódj azon, hogy fogod ellátni a babát, hidd el az anyai ösztönök által a természet nagyon jól gondoskodott erről, hogy megfeleljünk ennek a feladatnak!Kép Azelőtt például el sem tudtam képzelni, honnan fogom tudni a sírásból, hogy mikor mi baja van a babának, s ma már szinte minden külön kis pisszenését tudom mit jelent.KépS tőlem is megkapod a topic éjjeli bagolykája címet!!!Kép

Panó! FérjedKép Biztos, hogy aggódik, meg ideges is, csak szerintem nem mutatja.KépAzért majd írd meg mit csinált mikor közlöd vele, hogy akkor most szültök.KépHajrá nektek is!!!Kép

Ma megyünk a védőnői tanácsadásra, kíváncsi vagyok a gyarapodásunkra, majd utána jelentkezem.

Szép napot mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Anikó!
Igen, a femur a combcsont. Nekem a lepényre nem mondtak számot, csak azt mondták, hogy nagyon szép. A kettes szerintem is még jó egyébként.
Anyukád merre lakik? Közel?

Linda!
Mail ráér, akkor írj, ha ráérsz és épp kedved is van!

Orsi!
Neked is puszi!

Panó
panó

Linda! Szóval még te is itt! akkor most olvasd fel a következőket a pocidnak lécci!!!

Kedves Gergő baba! Legyen kedves mielőbb előbújni drága Lindánk pocakjából, ugyanis anyucit a dilis dokija mindenféle butasággal ijesztgeti és nagyon Aggódik a pici babájáért! Meg az édes Dani atomanti bátyót sem akarja egyedül hagyni csak ameddig muszáj a lábadozás miatt, no és a Gergő-pocak miatt olyan butaságokat képzel be magának, hogy ő egy bálna! Úgyhogy legyél jó kisfiú és gyere ki minél hamarabb!!!!

Puszi!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Kép
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: