Sziasztok!
Süncsi ismét jelentkezik
Nalatok nincsen kanikula? Itt péntek ota meg lehet dögleni, mar ez a régi, vastagfalu haz is teljesen atmelegedett, Andriska allandoan szopizni akar, szerintem szomjas, mert mindig csak rövid ideig szopik.
BNM-nek hatalmas gratula!!! Jol beelözött!
Zsuzsa,
nagyon örülök, hogy jobban vagytok!
Figyi, feltünt mar, hogy a gyerekeink milyen sokmindenben hasonlitanak?
- viharban születtek
- esznek, hiznak mint a kismalac
- mindig ugyanarra a frontra nyügösek
Valahogy egy csilagzat alatt születhettek???
Andriska a héten lesz mazsalva, de gyanus, hogy mar a 6 kilo felé közeleg! Edina sem semmi a 5.9 kilojaval!

Vannak hurkak és kerek pofika, ugye?
Az éjszakaitok mar nagyon jok, a miénk is javul, mostmar mindig megalussza a 4.5 - 5 orat, aztan eszik (15 perc büfizéssel együtt) és alszik is tovabb. Es 10 utan nagyon könnyen elalszik.
Lino!
Visszaallt a régi rend?
Hogy milyen ügyes ez a Kata, hogy mar megfordult! Andriska még nem, bar szerintem tul keveset van hason, figyelek is, hogy többet legyen igy. Olyankor mindig megemeli és megtartja a fejét, de nekem ugy tünik, mintha elöre akarna haladni, nem pedig megfordulni
Köszi az esti altatos tippet. Mostmar tudatosan ugy iranyitom a dolgot, hogy kb 10-re essen az altatas és ugy latszik megy a dolog, csak néha kicsit nyügös mar 8 felé, de nem hagyom aludni, inkabb fürcsizünk és szorakoztatom, szoval huzom az idöt a fél tizes etetésig.
Sajnalom a depidet!
Erdekes, nekem a farmerom, ami 56 kilosan feljött, nem jött fel par hétig a szülés utan, most mar ramjön (most min. 60 kilo vagyok és a szülés utan 1 héttel mar annyi voltam). Mondjuk nem tul kényelmes, de ebben a dög melegben semmi nem az!
Különben utalom magam, mert rengeteg édességet eszek, le kéne mar szokni rola, Te olyan ügyi vagy, hogy meg tudod magad tartoztatni.
Bellana,
köszi a "kismamaleszolitos" tippet!! Esküszom Rad gondoltam, és becsöngettem a kismamahoz, aki a közelben lakik, utba esik boltba menet. Nagyon örült nekem, beszélgettünk egy jot, és megbeszéltük, hogy maskor is talalkozunk. Az ö kisfia 8 honapos, nemsokara mar nem fog szamitani ez a különbség.
Latom, a tested mar nagyon készülödik a szülésre.
Nagyon szép kismama vagy és tényleg olyan formas a pocakod! Az hogy széthuzodott a csipöd, valoszinleg jol fog jönni a mostani szülésnél, nem?
"Puha anya"
Pano,
ugy sajnalom, hogy nem tudsz pihizni. Pedig mar annyira Rad férne!
A kisfiad emlékeztet a batyamra, mondjuk öt Adamnak hivjak. Ha anyu mondta neki, hogy agyazzon meg, elkezdett rendet rakni az asztalan, mert csak annyi jutott el az agyaig, hogy valami feladatot kapott

Egyébként nagyon okos fiu volt mindig is!!!
Egyetlen egy dolog valtoztatta meg egy kicsit, a felesége (a szerelem

), nekünk anyuval ez nem sikerült, de manapsag mar ra sem lehet ismerni, annyi mindenre képes a sogornöm kedvéért, akit egyébként én is nagyon szeretek.
Jerry,
nagyon sajnalom, ami férjeddel történt, de én is jot virultam a történeteiden!!
A tanyarol mar rég akartam irni Neked, csak soha nem jutott idöm. A férjem is akart baranyokat hozni a kertbe fünyiras céljara, csak én nem engedtem, mert azok a faleveleket is leennék.
Maci!
Jo pihizést neked otthon!
Orsi!
Nagyon büszke vagyok, hogy Andriskat megmutattad a férjecskédnek is. Bizony, el fogtok olvadni, amint elmosolyitnja magat a kisfiatok (és ahogy Téged ismerlek, nem fogsz férni a börödbe a boldogsagtol

)
Nagyon szépek a függönyök, nekem a legeslegjobban a haloszobai tetszik, olyan vidam! A nappalibol is ki lehet menni a teraszra meg a halobol is?
Kicsit megkésve, de gratulalok a 38. héthez, innen mar barmi jöhet!
A mostani éjszakadat sajnalom

, azért ugye mar jobb kedved van?
Zita,
ez a meghivas nagyon jol hangzik, talan majd egyszer, amikor mar a gyerköcök nagyobbak lesznek és én is otthon leszek, lesz egy nagy közös tali...
Merre jarsz?
Aniko!
Nagyon szép a kislanyod! Es a férjed is nagyon helyes, nem véletlenül lettek ezek a gyerekek ilyen szépek
Neked is gratula a 38. héthez.
Van itt is közösségi hely, csak nehezebben megy az ismerkedés, az emberek hidegebbek. Pl az az anyuka, akihez pénteken becsöngettem, mondta is, hogy milyen jo, hogy igy spontan becsöngettem, a svajciak között az ilyesmit 3 hétre elöre meg kell beszélni telefonon
Hogy Te még mindig ilyen aktiv vagy!
Zsuzsi!
Nagyon sajnalom ami veletek történt! Remélem azota jol vagytok!
Ricsi!
Köszönjük a képet Egcsiékröl! Nagyon kedves, hogy gondoltal rank!
A Ti Lillatok is nagyon szépen fejlödik, sok puszi neki és Timinek!
Swen!
Botond is nagyon ügyi fiu mar! Amikor olyan sokaig eszik, akkor a végén mar nem csak cumizik? Andriska sokszor mar csak cumizik a végén, föleg, ha almoska.
Soraya!
Igen, nagyon jo, hogy Neked ott van Ildiko! Bevallom Finnorszagban még nehezebb lenne, a sok sötétség és az idöjaras miatt. A batyam lakott Helsinkiben kb fél évig, voltam egyszer meglatogatni, az orszag gyönyörü, de azt mar tapasztalatbol tudom, hogy mas egy orszag turista szemmel és mas ott élni.
A ruha méretekhez: szerintem a szamozas nem ér semmit. Andriska hord még par 56-os cuccot, par 62-eset és van 68-as body-ja is. Viszont van olyan 56-os rugdalozoja, ami egyszer volt rajta, kb az elsö napon. Ezért ugy vasarolok, hogy viszek magammal egy megfelelö méretü body-t a boltba.
Vali!
Örülök, hogy jelentkeztél. Kiegyensulyozottnak tünt az irasod, azt gondoltam, jol boldogultok. Csak ismételni tudom magam, nagyon ügyesek vagytok!
Nalika!
Üdv közöttünk!
En irtam, hogy ugy vettem észre, a többedszerre szülök nem olyan türelmetlenek, de ugy latom ez Rad nem igaz!!
Mariann,
hogy vagy? Vegyél magadnak egy két szexi ruhat, sétalj egyet a szegedi sétaloutcan (imadom) és gyere közénk jokedvüen!!!

Tudom, ez nem ilyen egyszerü...
Szöszi,
Ti hogy vagytok? Az én gyerekem sem volt soha egy "eszik-alszik" baba, inkabb "eszik-eszik-alszik"

A lényeg, hogy szépen fejlödjenek!
Boritol sajnos nem tudtam elköszönni, örülök, hogy mar kendözik, mindjart irok neki sms-t.
A hétvégén igazan nem panaszkodhattam a bezartsagra. Szombaton csavarogtunk a varosban, ebédeltünk egy vegi-étteremben, vettünk egy madaras mobilét Andriskanak a pelenkazo asztal fölé, nagyon tetszik neki, kitagitott orrlyukakkal bamulja
Tegnap pedig svajci nemzeti ünnep volt, olyasmi mint nalunk augusztus 20-a. Tomi egyik baratjanal volt gyerekbuli, elvittük Andriskat is (volt idöm sütni egy gyümölcstortat is). Komolyan mondom élvezte!! Aztan olyan jot aludt éjszaka! Majd teszek fel képeket!
Most megyek, nincs idöm atolvasni, nyekereg...
Sok pusszantas
Süncsi