Legutóbbi hozzászólásom óta többször felszökött a lázam 39 fölé, egy ideig mellgyulladásra gyanakodtunk, de mikor már minden csomót kimasszíroztunk és továbbra is rosszul voltam bementünk a kórházba, hogy vizsgáljanak meg. Kb. 5-ször ingáztunk kórház és a lakás között, mire végre kiderült uh-on, hogy a méhemben maradt még valami, ez okozhatja a lázamat. Igy tegnap este volt egy egészségügyi küretem
Ma reggel már itthon is lehettem. Szörnyű érzés volt itthon hagyni a gyerekeket, eléggé kivoltam. Férjem alapból ideges fajta, de most azt hittem rosszul lesz annyira aggódott. Most szedek antibiotikumot és tényleg pihennem kell. Remélem többször nem lázasodok be.
Ne haragudjatok, hogy ego voltam, de visszaolvasni még nem volt erőm.
Csak annyit láttam, hogy pár kismamának nagyon kellemetlen, mikor az orvosa vizsgálja. Szerintem mindenképpen szóljatok az orvosnak, hogy fáj és hogy finomabb legyen, mert lehet azt jól is csinálni. Engem most több orvos is megvizsgált, mondhatom, van különbség, hogy ki hogy viszonyul a beteghez, van aki figyelmes és nem okoz fájdalmat a kismamának. Ha elégedetlenek vagytok, akkor merjetek kevesebb pénzt adni, vagy nem adni.
Pesztonka mellszívót nehogy vegyetek, mert nagyon rossz!!! A medela motorost lehet kórházakban kölcsönözni, az nagyon hatékony és nem fájdalmas.
ha jobban leszek, többet írok!
Gratulálok minden újdonsült anyukának!
Zsuzsa:örülök, hogy ti is jobban vagytok!!!
üdv:zsuzsi
Minden

Várjuk őket vissza nagyon.