A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Legutóbbi hozzászólásom óta többször felszökött a lázam 39 fölé, egy ideig mellgyulladásra gyanakodtunk, de mikor már minden csomót kimasszíroztunk és továbbra is rosszul voltam bementünk a kórházba, hogy vizsgáljanak meg. Kb. 5-ször ingáztunk kórház és a lakás között, mire végre kiderült uh-on, hogy a méhemben maradt még valami, ez okozhatja a lázamat. Igy tegnap este volt egy egészségügyi küretem Kép Ma reggel már itthon is lehettem.
Szörnyű érzés volt itthon hagyni a gyerekeket, eléggé kivoltam. Férjem alapból ideges fajta, de most azt hittem rosszul lesz annyira aggódott. Most szedek antibiotikumot és tényleg pihennem kell. Remélem többször nem lázasodok be.
Ne haragudjatok, hogy ego voltam, de visszaolvasni még nem volt erőm.

Csak annyit láttam, hogy pár kismamának nagyon kellemetlen, mikor az orvosa vizsgálja. Szerintem mindenképpen szóljatok az orvosnak, hogy fáj és hogy finomabb legyen, mert lehet azt jól is csinálni. Engem most több orvos is megvizsgált, mondhatom, van különbség, hogy ki hogy viszonyul a beteghez, van aki figyelmes és nem okoz fájdalmat a kismamának. Ha elégedetlenek vagytok, akkor merjetek kevesebb pénzt adni, vagy nem adni.

Pesztonka mellszívót nehogy vegyetek, mert nagyon rossz!!! A medela motorost lehet kórházakban kölcsönözni, az nagyon hatékony és nem fájdalmas.

ha jobban leszek, többet írok!

Gratulálok minden újdonsült anyukának!

Zsuzsa:örülök, hogy ti is jobban vagytok!!!

üdv:zsuzsi

Minden
zsu26

Kedves Fórumlakók,

Ma jártunk bent Edinánál, jól vannak Bertold baba szépen szopizik, tejcsi van és gyorsan készítettünk egy fotót is a kis családról.
Kép

Időközben azért a mi Lillánk is fejlődik, már 2,8 kilogrammés ő is a szopizás útjára látszik lépni, igaz csak mértékkel.
Timi hamarosan jelentkezik.
Balázs papa Ricsi
KépKép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Orsi: én is nagyon aggódom, hogy ügyetlen leszek, de én is próbálom magam megnyugtatni, hogy nálam sokkal süketebbek is felneveltek gyereket, csak nem lesz semmi baj.
A bögréket majd idomítom, a végképp nevelhetetleneket száműzöm a jövő héten a tanyára.

Zsuzsi: az orvosod akkor nem volt elég alapos a szülés után, én mondanék neki néhány keresetlen mondatot. Vigyázz magadra és gyógyulgassál, remélhetőleg nem lesz semmi utóhatás, és marad elég tejed is.

Linda: vagyunk-vagyunk, csak nappal igyekszem haladni az itthoni dolgaimmal. Ma csak a szokásos csarnok túra, ebéd főzés, rámolás volt, kiegészítve 1/2 óránként a szivem
- megmasszíroznád a hátam ?
- főznél nekem egy kis teát?
- már 1 óra van, mikor állsz neki az ebédnek? (Sonkás kockát csináltam, többé-kevésbé Zsuzsa receptje alapján, mivel nem sikerült megtalálnom, de 2-re elkészült, és nagyon finom lett, volt itthon még lefagyasztva a húsvéti sonkából és azt daráltam bele)
- hoznál nekem még egy párnát? - stb. kérdésekkel

De legalább ő érthetően közli a kívánságait, míg a gyerek ezt csak hangos bömböléssel fogja megtenni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Jerry
jerry

Sziasztok!

Zsuzsi: te jó ég! Hiszen ez szörnyű! A méhlepényből maradt vissza valami?
A kicsidnek volt lefagyasztva tejci, vagy hogy etették? Remélem ezért a műtétért nem adtál a dokinak semmit.
Gyógyulj meg mihamarabb,sok puszi!

Jerry: lehet, hogy gyakorolhatnátok a férjeddel, hogy mondjuk csak nyöszörög és te megpróbálod kitalálni mit szeretne. Kép

Kedves Timiférj: Köszönjük a képeket és a jó híreket a lányokról. Kép Várjuk őket vissza nagyon. Kép

Linda
bellana

Bellana- nagyon jó a kép rólad, a pocakod már szebb nem is lehetne. Hajrá neked! Már bizti nem húzod sokáig. Puszillak.

Jerry- bocsika a cserbenhagyásért, de nekem 20.-a az igazi, aztrán majd kiderül, hogy meddig húzom. Még az is lehet, hogy majd beelőzől!

Zsuzsám- örülök, hogy otthon vagytok, vigyázzatok magatokra.

AnitaBori- jó pihit és naná hogy szeretnék sütit.

Anikó- tehát még egyben! Ma este tényleg telihold lesz, mit lehet tudni! Ha van valami azonnal küldd az SMS-t!

A mensi-szülés körkérdésemmel csupán magamat szerettem volna megnyugtatni, bavallom férfiasan. Mensinél én nem vagyok egy fájós görcsölős típus, de úgy látom, hogy ez az önvígasz nem igazán jött be!
Bevallom nektek, hogy azért egy kicsit be vagyok tojva.

Maci
maci2

Sziasztok!

Megjöttünk a lovaglásból (én azért kihagytam Kép ),Kata nagyon élvezte,majd teszek fel képet.Kép

Zsuzsi:Jézusom,ez komoly???? Nagyon vigyázz Magadra,és pihenj sokat! Dokid legalább elnézést kért? Egyáltalán mi maradt bent? Kép
Szegény apa nem csodálom,hogy be volt tojva.
Dokinak én szóltam,hogy nagyon fáj,de egyébként észre is vette,mert majdnem leestem a vizsgálóasztalról.Meglepődött!!! De nem kért elnézést.Kép Remélem szerdáig megszülök,és akkor több vizsgálatra nem kell mennem.
Sok-sok gyógypuszi Neked!

Ricsi:aranyos vagy,hogy gondoltál ránk,mindkét baba gyönyörű!!! Kép

Jerry:Te is nagyon ügyes leszel,biztos vagyok benne. Kép
Nem sokat pihentél ma sem! Kép Azért jól vagy?

Hajnimaci:Ma túl jól éreztem magam,úgyhogy nem hiszem,hogy lesz valami. Pedig túráztam rendesen.Szinte egész nap talpon voltam,és még annyit sem keményedtem,mint máskor.Igaz,hogy volt viszont 2 egész fájdalmas is,de ennyi. SMS-t persze,hogy kapsz! Kép Egyébként most kedd-szerdát érzek,úgyhogy akkor úgyis arra jársz majd! Kép

Linda:mi is voltunk ma Coraban.Ti is Fótra jártok?
Látom ma Te tartottad a frontot!Többiek jól eltűntek! Puszi Neked!

Orsikám:Te mindig olyan későn jössz,hogy már nem bírlak kivárni.Kép Puszika Neked!

Jó éjt:Anikó
vakili

SziasztokKép

Irtam egy jo kis uzenetet Nektek, aztan nekialltam a fotok bemasolasanak a gepbe, kozben Gergo nagyon mocorgott, ugyhogy elmentem egy kicsit pihenni. Szegeny parom meg azt hitte mar vegeztem es bezarta az oldalt!Kép Ne haragudjatok, de nem irom ujra, mert hotton vagyok, ma amugy sincs tul jo napom, delelott legge depis voltam, szerintem a front miatt, de legalabb 4x bogtem tok semmisegekenKép Ãztan delutan 2 vendegsereg is volt itt, ugyhogy rendesen lefaradtam.
A fotokat is most este tudtam csak megcsinalni, de itt vannak.

Most mar nem irok senkinek, igaz nem voltak olyan fontos dolgok, bocsi erte.

Egcsi
Gratulalok megegyszer, tunder a baba!

Timi-ferj
Koszonjuk a fototKép

Aniko, Linda, Pano
Azert nektek kuldok extra-puszitKép Vigyazzatok magatokraKép

Ime a fotok:

Na, ez megint nem akar sikerulni, ugyhogy ezt elkuldom es probalkozom.

PusziKép

Orsi

avocado

És itt az én lovas-tündérem: Kép
Kép
vakili

Nem tudok fotot felrakni, es most nincs turelmem itt klikkelgetniKép

Akkor majd holnap.

Aniko
Akkor irtam, mikor Te, csak a fotok miatt lekestelekKép
Nagy pusziKép

Orsi
38+1

avocado

És még egy kép a kis családomról:
Kép
vakili

El sem hiszem! Meg egyet akartam probalkozni zuhanyzas elott es sikerult!Kép HurraKép

Szoval a fotok:

Ez a vendegszoba:
Kép
Kép

Ez a mosokonyha:
Kép

Ez a furdoszoba:
Kép

Ez a mi haloszobank, ajto a teraszra:
Kép
Kép

Ez a konyha:
Kép
Kép

Es nem birtam ellenallni, hogy lefenykepezzem a viragaimat, mert olyan szepek, tok jol erzik itt magukatKép
Kép

Puszi mindenkinek, most mar tenyleg jo ejszakatKép

Orsi

avocado

AnikoKép
Annyira jok a kepek!!! Tok szuper kis csaladod van!Kép

Nagy puszi nekik isKép

PuszikaKép

Orsi
38+1Kép

avocado

Sziasztok!

Képzeljétek Kata ma 5x egymás után hasról hátra fordult!!! Kép Ma egyébként elég hülye napunk van, semmi sem úgy sikerült ahogy elterveztem Kép Na majd remélem holnap!

Reggel ez kimaradt Kép
Maci: te is hiányzol ám! Kép

Orsi: hát most már nagyon kíváncsi vagyok erre a 8-ára! Kép Aludd ki magadat, és holnapra jobb napot Kép Babaillat Kép Függönyök nagyon szépek Kép Virágok Kép

Jerry: hát ma sem pihentél túl sokat! Csak egy pasi ne legyen beteg! Kép Kép

Zsuzsi: hát ez nagyon szörnyen hangzik Kép Remélem, hogy most már minden rendben lesz Veletek!!!Kép

Anikó: Katás kép nagyon jó! Nagyon szép a lányod! Kép Aranyér Kép Most látom csak a családi képet is, nagyon szuper Kép

Timi férj: nagyon szépen köszönjük a képeket és a híreket! Kép Lilla már nagyon nagy lány lett Kép

Egcsi: nagyon szép baba a kisfiad, nagyon jól néztek ki! Kép

Linda: 58 kiló? Talán álmomban! Nekem is abból a korszakomból van a kedvenc gatyám! De az rámjött 62 kilósan is Kép Tartok tőle, hogy még jó sokáig (ha nem örökre) ott marad a szekrényben. Utolsó bevásárlás Kép Én meg belekezdtem az ovis cuccok beszerzésébe. Nem semmi mennyi cucc kell két gyereknek! Anyósékról meg a mai nap után már nincs is mit írnom Kép

Bnm: mi van veled? Fájások?

Na megyek aludni, mert mindjárt elalszom itt a gép előtt!

Szilvi
lino

Jó reggelt!
Én vagyok az első?

Zsuzsi!
Sajnálom, ami történt veled. Ezt a doki felejtette bent vagy nem tehet róla? Remélem most már rendeben leszel!

Ricsi!
Köszönjük a képeket! Lili baba szépen növöget!

Egcsi!
Te is jól nézel ki szülés után, Bertold baba is nagyon szép!

Anikó!
Jók a képek!
Te is szerdán mész dokihoz, ha addig nem szülsz? Én is!

Orsi!
Minden függönyöd nagyon szép és a virágaid is. Az én virágaim meg a szomszédban vannak, mert még felújítás előtt átvittük őket és még nem jöttek haza.

Szilvi!
Anyósék tegnap meglátogattak?

Linda!
Ma hogy aludtál? Remékem jobban! Ma mi is itthon leszünk és pakolászunk, takarítunk. Egy Corát még én is szeretnék szülés előtt, de nem tudom összejön-e.

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Sziasztok Csajok!

Most kaptam az SMS-t Bnm-től,hogy 07.31-ÉN 22.18-KOR 2800 GRAMMAL,ÉS 48 CENTIVEL MEGSZÜLETETT BERKOVICS RÉKA!!! MINDHÁRMAN JÓL VANNAK! Kép

SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKIK!

Anikó
vakili

BNM!

Nagy, nagy gratula!
Akkor nektek bejött a telihold!

Panó
panó

BNM! Sok szeretettel gratulálok Rékához!!! Mielőbbi felépülést és várunk vissza! Kép

Szilvi

Ui: Nahát mostantól már tényleg csupa kisfiú fog születni!!! Kép
lino

Kép

Kép
panó

Linda!
Látod nem kékül a babás táblázat, hanem még pirosodik!

Jerry!
Jól emlékszem, hogy nektek is valószínűleg fiú lesz? Mert akkor már csak fiúkra várunk!

Panó
panó

Egcsi! Kép

Nagyon sok boldogságot kívánok Bertoldhoz! Gratulálok, és sok finom tejcsit a babának! Hol lehet képet látni Rólatok?

Puszi:

Kitty
kitty123

Hát igen,valakinek csak bejött ez a telihold! Kép
De azt nem gondoltam volna,hogy valaki beelőzi a kvartettet.Amikor láttam,hogy 2 sms-t kaptam,mindjárt Linda és Panó ugrott be. Kép

Linda:egyben vagy még? Kép

Orsi:Ma már jobban vagy depi ügyileg?
A függönyök és a virágok is nagyon szépek.Kép

Szilvi:Nem semmi a kiscsaj! Kép
Volt nálatok anyósod? Kép Hogy viselkedett a 2 kicsivel? Vagy inkább hagyjuk?
Családom nevében köszi! Kép

Panó:Igen,én is szerdán megyek (bár remélem már nem lesz rá szükség) ,csak még hétfőn lesz egy UH.

Bori is minden jót kíván Bnm-éknek,és sokszor puszil mindenkit!
Jól vannak,és tegnap jó nagyot sétáltak a kendővel.20 fokos a Balaton! Kép De a fiúk fürödtek benne.

Azt néztem,hogy eddig senkinél nem volt meglepi,mindenkinek olyan nemű babája született,amit várt.Kép

Puszi:Anikó
38+2
vakili

Sziasztok!

Pár napig nem tudtam jönni, mert eléggé lefoglalt a gyerkőc, meg az itthoni munka, bár úgy látom csak Linónak hiányoztam, ami tőled Szilvi nagyon jól esett!!! Puszi érte!Kép

Olvastalak ám benneteket folyamatosan, csak már írni nem volt erőm, ezért csak a friss dolgokra reagálok. Azt láttam, hogy nincs újabb babánk, de a kvartett már nagyon be van sózva!Kép Ezt tökéletesen megértem, emlékszem én is olyan türelmetlen voltam!!! Kitartást nektek és sok puszi!!!KépMár tényleg alig van hátra egy picike idő!Kép

Linda! Nagyon szép kismami vagy!!!!Kép

Zsuzsa! Olyan jó, hogy otthon vagytok!!!Kép

Zsuzsi! Ez elég szörnyű amit írtál, mielőbbi jobbulást!!!!

BNM! Próbáld fékezni a babócát, pihengess sokat!!!

Még egyben lévő kismamik, s főleg a gyermektelenek! Pihenjetek minél többet, kényeztessétek magatokat, mert babával ezt már nem igazán tehetitek!KépA gyermekes kismamiknak is sok piht kívánok, bár ők ezt már sokkal nehezeben kivitelezik.

Bori! Így utólag is jó pihenést nektek!!!

Mucska! de jó, hogy te is benéztél! A lányod gyönyörű és nagyon ügyes, nagyon szépen fejlődik!Kép

Szilvi! Hogy ez a Kata milyen ügyi!!!Kép

Zita! Légyszíves írd már meg, ha a barátnődhöz megérkezik a könyv, hogy őn is megnyugodjak!!! Köszi! A te csemetéid is csodaszépek!!!Kép

Tényleg! Valaki küldje már el nekem is Bori bólyi túrósának a receptjét, olyan kedvet csináltatok hozzá, s valószínűleg akkor tette fel, amikor mi a kórházban voltunk. Köszi előre is!!!

Panó! Te már megsütötted?KépHogy vagy? Nem szülsz még?Kép

Orsi! nagyon szépek a függönyök, no és a növényeid!!!Kép

Magunkról: Mi jól vagyunk, Botond egy angyal!!! Bár annyit szopizik, hogy csak na, de azzal nyugtatom magam, hogy most van ez a négy-hat hét közötti ugrás! Mi már csak Bocinak hívjuk!Kép Esténként már egy órás! intenzív szopinál tartunk, s csak ez után hajlandó elaludni, de éjszaka továbbra is alszik! Egyre érdeklődőbb, sokat mosolyog, már nagyon ügyesen tartja a fejét, hason nemcsak hogy emelgeti, de meg is tartja, s egyszer már átfordult hasról az oldalára!

Mindenkinek sok puszi, remélem tudok még jönni! !!

Swen

Bocsi, az össze-vissza írásért!

Botond Kép
EneseKép
swenson

BNM! Most látom, mindenkit beelőztél! Sok boldogsáfot nektek a picikével!!! Épülj fel minél hamarabb, s várunk vissza!!!Kép

Anikó! Elfelejtettem írni, hogy édes a lánykád a pacin, no és az egész család nagyon helyes!Kép

Timi!Egcsi! Gyönyörűek az egri babák is!!!

Remélem nem hagytam ki senkit!

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Bnm
Oriasi gratula! Hat csak sikerult beelozni a kvartettunket! Kép Varunk vissza!Kép

AnikoKép
En sem gondoltam volna, hogy beeloz minket valaki, igaz azert a multkor Bnm mar nagyon gyanus jeleket produkalt!Kép A lenyeg az, hogy jol vannak! Olyan jo lehet elsokent megtudni a hirt es tovabbitani! Nekem meg eddig nem jott ilyen sms, csak toletek, hogy xy megszult, de elsokezbol meg nem kaptam hirt.Kép Pedig olyan jo lenne!
Orulok, hogy tetszenek a fuggonyok, azert a fenykep sajnos nem adja vissza igazan, hogy milyenek, de majd ha jottok hozzank, akkor eletben is meg tudod nezni.Kép
Depim most elbujt, szerintem a fronoto ereztem tegnap, tudod en a melegfrontot nem birom!Kép De ma reggel minden ok, igaz ma itthon vagyok tok egyedul, de elleszekKép Mar kiporszivoztam, most pihizek egy kicsit, aztan felmosom az egesz lakast, mert a tegnapi vendegsereg utan van mit eltuntetni.Kép Es ugy dontottem olvasgatni es TV-zni fogok!Kép
Ez tenyleg erdekes, hogy eddig vegig mindenkinek bejott a baba neme! Meg nem is gondoltam ra, hogy lehetett volna 1-2 meglepetes. Emlekszel, talan Te irtad, hogy fiunak neztek es kislany lett, meg beszeltuk is, hogy erdekes lenne a mi esetunkben.Kép Mondjuk a Gergo futykoserol keszult UH utan nagyon meglepodnek! De azert ott van keszenletben a lanynev is.Kép

Na, megyek mert olyan sokat irok, hogy az agyatokra megyek.Kép

LinduskamKép
Egyben vagytok meg?Kép

PanoKép
Neked is pusziKép Jo pakolaszast!Kép

SziasztokKép

Orsi
38+2

avocado

Zsuzsi
Mindig akartam Neked irni es mindig elfelejtettem! Ne haragudj!
Sajnalom a mutetedet, remelem hamar felepulsz! A dokid volt figyelmetlen? Azert maradhatott bent az a valami? Pihenj sokat es gyogyulj meg hamar! Varunk vissza! PusziKép

Linda
Nem tudom, hogy irtam-e a multkor a fotodra, hogy milyen aranyos! Tok jol nezel ki rajta es en meg mindig nem hiszem el, hogy hol vannak azok a kilok!Kép
PusziKép

Swen
Ha nem is irtuk, de hianyoztal am! Csak mindenki tudja, hogy Ti friss kismamak el vagytok am foglalva a csemetekkel! Jo, hogy tudtal jonni megint egy kicsit.Kép Azert most mar surubben nezz be, ki tudja mi is mikor szulunk a kvartettel!Kép
PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönöm a sok dícséretet a babaszobára és a pocakomra Kép

Szilvi, még egyben vagyok Kép Bár ahogy elnézem BNM beelozését, lehet hogy nálam is ez lesz ui a méhnyak megrövidult, már alig találta meg a doki. Mindenesetre szerinte túlhordani nem fogok..
Azt hiszem én is 56-os ruhát csomagolok a babának, nekunk tuti nem lesz hosszú gyerekunk Kép
Jók a képek a csajokról! Kép

Zsuzsi, jobbulást neked!!

Bori, tudom hogy már nyaraltok, de leírom hogy nálunk is megvolt a bólyi túrós, anyukám megcsinálta Kép (nálunk nincs túró, telefonon diktáltam a receptet neki Kép)

Suncsi, nem lesz szerintem nálunk sem kész a szoba teljesen, pl a szonyeg nálam is hiányzik még Kép Majd szép lassan!
remélem már jobban vagy lelkileg, hamarosan megy tesód hozzátok!! Átérzem teljesen a dolgot amúgy, félek nálam is lesz ilyen Kép (mondjuk nekem itt van Ildiko KépKép)

Maci, én is be vagyok...foleg most, hogy voltunk a kórházat megnézni, olyan valós lett minden szuléssel kapcsolatos gondolat KépDe majd csak túl leszunk rajta KépKép

Bellana, Anikó, Lino, Orsi: drukk nektek!

Soraya
soraya

Sziasztok!

Én még rendületlenül egyben vagyok, az össze nyűgömmel együtt. Aludni nem nagyon tudok stb.

BNM: nagy gratula! Csak beelőztél. Kép

Anikó: nagyon jók a képek, olyan boldog család vagytok. Kép Hol lovagolt Kata? Mi a fóti Corában voltunk. (nem lovagolni. Kép)

Orsi: jók a függönyök, jól feldobják a lakást. Kép

Panó: irok majd mailt. Addig ne szülj meg. Kép

Lino: én sem leszek már 58 kiló, Danival 6 kiló plusszal indultam, ha most is marad rajtam 6 az már 12... Nem baj, egy anya legyen puha. Kép

Maci: akkor már többször tudsz jönni? Köszönöm a bókot és sok puszi! Kép

Swen: nekem is hiányoztál ám. Kép
köszi a dicséretet. tegnap megmértem a pocóm és 117cm-es a kerülete. Kép
Felveszem a Kisgömböc nevet. Kép

Sziasztok:
Linda
Kép
bellana

Meg azt nem is irtam, hogy Anyukam szerint picit lejjebb van a pocakom.Kép Ugyhogy szerintem mar lassan mi is keszulodunk. Kivancsi vagyok jovo heten lesz-e a nagy napunk!Kép

Most beszeltem Borival, jol vannak, most egesz jo az ido a Balatonon, nincs tul meleg. De a viz sem tul meleg, ahogy Aniko is irta. Szombaton jonnek vissza.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szerencsére még mindig jól vagyunk Kép
Edina sokat eszik, de csak napi 5X, az éjszakákat átalussza, de nappal nagyon keveset alszik, és akkor is csak max. 1/2 órákat. De éjjel sokat (9-10 óra 2 menetben)
Még mindig teáztatom etetések között, és ez bevált. Kép
Zsófi is köszöni jól van Kép
Ma hajnalban még a Tescoba is eljutottam. Na jó, nem is volt annyira hajnal...

BNM: gratulálok! Sok tejecskét, és jó babázást!

Látom már csupa nem korababánk lesz! Jól húzzátok csajok! Mindenki pihengessen, evvel egyetértek Swennel.

Azt is megállapítottam, hogy sokan sokkal ritkábban jönnek. Szöszi, MAriann, Timi, Chello, Süncsi nagyon el van tűnve Kép

Süncsi: nem választhatnám a te 1 csíkodat mellbőrrepedés témában? Az enyém már horror! És nagyon fáj!!! Kép
Hol tart súlyban Andráska?

Orsi: száll le a pocak? Akkor hamarosan a te fejőgéped is csattogni fog Kép
Függönyök Kép
Jó sok virágod van neked is Kép

Anikó: a képek nagyon jók!

Bellana: megvan még a te gépezeted is? Vagy elkopott a bemutatókban?
Pocak Kép
Ezek a fájások nem semmik! Nekem a szülés alatt nem voltak ilyen erősek, és majd meghaltam közben!

Swen: nagyon elfoglalt lehetsz, mert a grafomán mivoltad visszaszorult! Kép
De persze első a baba! Én is állandóan el vagyok havazva!

Lino: Kata nagyon ügyes! Jóval megelőzi ebben a mutatványban majd kortársait!

Panó: vigyél málhást magaddal a Corába!
Aha, jön a jövő héttől a dokim. CSak már túl lennék rajta!!!

Egcsi: nagyon helyesek vagytok! Miért lett csaszi???

Timi: mi lesz az internetetekkel???
Lilla nagyon formás kislány! ÉS szép a mosolya! Kép
Szopi Kép

ZSuzsi: ez horror!!! Kép
Gyógyulj, és tényleg pihenj sokat!
Ha belegondolok, jövő héten én jövök...
De ezek szerint neked is kijut egy ilyen "kaland" minden szülésnél?
Lánykád mit evett? Valaki hazavitte neki a lefejt tejet?
Nekem kézi Medelám van, nekem az is jó, és az halk is. Kép

Nos, most megyek is. Ma pizza a menü Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Orsi: méghogy nem kapsz elsőkézből infót, ha baba születik! Pedig én írtam neked sms-t, amikor megszületett Kata, még válaszoltál is rá! Leszállt pocak Kép Jó pihenést mára Kép Hú, mit nem adnék most egy egyedül töltött fél napért is ! Kép

Soraya: mondtam én, hogy nem leszel egyedül a táblázatban! Kép Te írsz az indexen is, ugye? Egyébként Kata 58 cm-el született, de jó volt rá az 56-os ruha is! Néztem múltkor az albumodat, jó nagy már a pocakod! Kép

Éva: nem voltak itt anyósék, ma akarnának jönni Kép Lesztek a héten, vagy nem?

Anikó: nem jöttek anyósék, csak telefonon érintkeztünk, de az épp elég volt Kép De azt hiszem ez nem az a hely ahol ezt leírom, kitudja ki mindenki olvasgat errefelé Kép Ha beszélsz még Borival, akkor mi is pusziljuk! Most úgy irigylem. Főleg egy ilyen elrontott hangulatú hétvége után. Bencusra ezek szerint nem hatott se a front, se a telihold! Ricinus Kép? Szex Kép? További drukk, hogy a szerdai orvosi vizsgálatra már ne legyen szükséged! Kép

Swen: az én lányomra vagy a telihold, vagy az anyja sírós hangulata hatott, mert most éjjel nem akart nélkülem lenni. Nem cicizett, de csak a mi ágyunkban volt hajlandó aludni. Éjszakáitok Kép Szóval Botond is egy kis zabagép Kép Oldalra fordulás Kép

Linda: te még mindig egyben vagy? Kép Kép Kép Ha anyunak jó puhának kell lennie, akkor ebben jó vagyok Kép 117-es pocak: az már tényleg óriási!

Zsuzsa: örülök, hogy továbbra is jól vagytok! Én ma megerőltettem magamat és főztem Kép Éjszakák Kép Ma még nem forgott Kata Kép Tesco Kép

Szilvi
lino

LinoKép
Latod, az egyetlen Te voltal es szepen el is felejtettemKép Bocsika!!!
Azert szerintem annyira nem szallt le a pocakom, de kozepen a felso resze tenyleg kicsit laposabban domborodik.Kép Anyukam kivulrol latja, o jobban eszreveszi.Kép
Egyedul toltott nap: azert en elegge tudom magam unni, mar szunyokaltam egyet, felig felmostam a nappalit es itt ucsorgok, csak mindenki masfele jar, kevesen jonnek.Kép
Majdnem elfelejtettem gratulalni Katahoz! Hogy milyen kis ugyes! Ez a fordulas nem semmi!
Puszi NekedKép

Zsuzsa
Orulok, hogy minden ok a lanykaddal! Ez a teaztatas hogy zajlik nalatok? Milyen teat adsz neki, cukor nelkul es mennyit?
Viragok: meg tobb is lesz, imadom oket!Kép
Csattogo fejogepKépKépKép

avocado

Szilvi, aha, és már én is akartam ugyanezt kérdezni toled Kép
Csodálkoznék ha a mi babánk 53-54 centinél több lenne, én 49 voltam, párom 52 KépKép

Lányok, volt két elég fájdalmas keményedésem (mondhatni fájás) a vérnyomásom is lement 86/62-re, ez lenne a jósló?? Mondjuk eltelt közöttuk 1 óra.. akartunk ma csavarogni egyet, de nem merek elindulni messzire Kép

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Úgy néz ki most engednek a gyerekeink egy kis szabadidőt. Gondoltam gyorsan kihasználom és írok magunkról néhány sort, hisz a két babánk mellett igen mozgalmas az életünk.
Igazán nem panaszkodhatunk, egy kis hasfájás ugyan elő-elő fordul, de egyébkén jó babákat kaptunk.
Nappal kétszer 3 órát töltenek ébren, ez néha egybe esik, néha váltják egymást. Ilyenkor etetés után gyakran nézelődnek, próbálnak gőgicsélni, beszélgetni a köréjük rakott tárgyaknak, majd ha ezt megunják akkor jön a "test kontaktus", ahogy a gyerekorvosunk mondja, azaz fel kell venni őket és beindul a szórakoztató ipar.
Mind a ketten jól esznek, Tomika azonban nagyon mohó, ezért nagyon sokat bukik. Alina szerencsére pontosan tudja hol a határ, ha eleget evett egyszerűen elengedi a cicit.
Az éjszakák is egyre jobbak, már 5-6 órát is alszanak egyben. Mi 9 órakor szoktuk fürdetni és utóljára etetni őket, ezt követően hajnali 2-4 óra között ébrednek fel először.
Az egyébként tényleg nehéz amikor egyszerre nyügösek és sírnak. Szerencsére ez inkább este felé fordul elő, olyankor pedig már a férjem is itthon van.
A hasfájás miatt próbáltuk teáztatni őket, azonban egyáltalán nem fogadják el a cumisüveget, vagy ha mégis, szinte mindent visszabuknak annyira nem jól esznek belőle.

Zsuzsa ti hogy vettétek rá a lánykátokat, hogy megigya a teát? Cukrozzátok? Jobban van már a kislányotok?

Lino:
Sose gondoltam volna, hogy 2 óra szabadidő is milyen jól jön az embernek. Szóval megértelek, hogy mit nem adnál néhány órácskáért.
A nagyobbak, hogy viszonyulnak a pici babához?

Orsi:
Szép a lakásotok. Nagyon tetszettek a függönyök is, főleg, az a megoldás, ahogy a mosókonyhában felraktátok. Nagyon klassz a konyhátok is.
Mennyi van még hátra a szülésig?

BNM: NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!

Panó:
Mi újság veletek? Hogy fogják hívni végül a babátokat? (biztos lemaradtam róla)

Bellana:
Látom nem sokára eljön a nagy nap. Vigyázzatok magatokra, és nagyon szurkolok neked is.

Anikó:
Jók a családi képek.

Most mennem kell mert ébredezik az egyik csemetém.

Vali
cvali

Sziasztok, Hajni vagyok. Kicsit későn szeretnék a klubba belépni, de csak most találtam rátok. Most péntekre várom harmadik gyermekemet, aki ha minden igaz, akkor a két fiú után talán lány lesz.
Linda:
nem lehet, hogy ismerlek lánykoromban én is Vácon laktam, és a korunk is kábé egyforma
nalika

Vali
Koszi, en is nagyon szeretem ezt a hazat!Kép Nem voltam soha egy hazitunder, de most valahogy allandoan takaritgatnam, hogy mindig szep legyen.Kép
A mosokonyhaban vitrazs-karnis van fent, igy egyutt nyilik a fuggony az ablakkal. Es le lehet szedni, ugyhogy ablakpucolaskor sincs gond.Kép
Anikoval 14-re vagyunk kiirva, de o most szerdan szeretne szulni, en meg jovo vasarnap.Kép Majd meglatjuk, hogy a kis lurkok a pocakunkban mit szeretnenek.KépKépKép
Orulok, hogy ilyen jol vagytok a 2 babaval, pedig ikreket nevelni, foleg az elejen nagyon nem lehet konnyu! De ugy latom Ti tok jol megoldjatok!Kép Es persze tok jo, hogy a babak is ilyen aranyosak es jol viselkednek! Ha lesznek fotoitok kerunk mi is!
Sok puszi nektek!

Hajni
Udv itt koztunk!Kép Hat ha pentekre varod a babot, akkor tenyleg jo sokaig vartal az itteni bejelentkezessel!Kép De biztos vagyok benne, hogy mindenki ebbol a topikbol szivesen fogad majd es jol fogod magad itt erezni, az 100%.Kép
PusziKép

Orsi

avocado

Anikó
Bellana
- Ti a fóti Corában csavarogtok? (vagy akartok)én meg itt lakom tőle kb. 2 km-re! Össze is hozhatnánk majd egy Cora-találkát.
Habár már nagyon a végét járjuk!

Maci
maci2

Sziasztok!

Orsi: még mindig egyedül vagy? Gondolom már várod, hogy legyen egy kis nyüzsi.

Zsuzsa: örülök, hogy még mindig jól vagytok. Kép
Bár túl lennél már a másik gondodon is. Remélem az orvosod rendberak végre!
Az én szívóm is megvan még, bár belpte a por. Kép
A kórházba nem viszem, legfeljebb ha kell Ádi utánam hozza.
Fájás: én is meglepődtem, mert Danival, ennél kisebb számoknál már régen a tapétát hámoztam.
Szerintem ez a műszer úgysem tudja a fájdalmat mérni, csak az öszehúzódást, ami más jellegű szülésnél, mint keményedéskor.

Vali: de jó hallani rólatok. Kép Milyen ügyes lurkóid vannak! És csak ciciznek, ez nagyon klassz!! Kép
A szorítás rámfér. Kép

Soraya: na-na, ne tessék beelőzni, ejnye, még a végén én leszek az utolsó? Kép Szerintem pihenj le.
Biztos csak jóslók voltak. Amíg nem rendszeresek addig nincs gáz. Kép

Lino: anyósék: Kép
Pocak: már tényleg alig bírok mozogni. Most már nagyon terhes vagyok és nem érzem, hogy osztódnék mostanában. Lehet, hogy így maradok????
Én sem írok már sok mindent ide,pont a kukkolók miatt. Kép

Szia Hajni: mi csak 4-ik éve lakunk itt, szerintem nem ismerjük egymást. Kép
Miért csak most csatlakozol hozzánk?? Hol fogsz szülni?

Linda
Kép
bellana

Sziasztok!

Megjöttünk a mai gyerekprogramból.Elvittük a lurkókat egy játszóházba,aztán a Burger Kingbe.Utána még ettem egy fagyikelyhet.Most itthon pihi,aztán estére apa süt valami finomat! KépAzért tudunk mi élni!!! Kép

Swen:köszi KépSzerencséd van Botond babával Kép

Orsi:Depid elmúlt Kép
Miért vagy egyedül,hol vannak a többiek? Én is nagyon tudok unatkozni.Máskor ilyenkor elmegyek csavarogni,de ez most nem az az időszak.Kép
Nekem elég sok ismerősömnél látták rosszul a nemét.Kíváncsi vagyok,hogy itt lesz-e ilyen.Kép Tartaléknak nálunk is van azért lánynév is.
Pocakod leszállt? Végülis nagyon a végén vagyunk már,úgyhgy nem meglepő! Kép

Soraya:Méhnyak Kép Inkább pihenj,ha még nem akarsz szülni.Ha meg akarsz,akkor irány sétálni!
Igen,ez valószínűleg jóslófájás,azok már fájhatnak,de nem rendszeresek.Nekem is van időnként,de nem jelent semmit.Ha sűrűbben jön,akkor az már igen.Kép
Nem mondod,hogy még Te is beelőzöl??? A végén én leszek az utolsó! Kép

Linda:Igen,mi tényleg egy boldog család vagyunk szerencsére még ennyi év után is! Kép
Az én pocakom 112 cm. Kép
Mi is kb.ugyanebben az időben voltunk a fóti Corában.Hát hiába,nem tudunk mi szervezni.

Zsuzsa:de örülök,hogy jól vagytok.Most már nemsokára Te is túl leszel a dokin,bízom benne,hogy akkor már tényleg minden ok lesz nálatok.Kép
Tejed akkor elég,ugye? Zsófival meddig is volt?

Szilvi:egy telefon is így el tudja rontani a hétvégédet? Kép
Borit én is irigylem.
Egyelőre nem akarok bevetni semmilyen praktikát,biztos oka van annak,hogy még bent van,majd esetleg ha túlhordás-veszély lesz.Kép

Vali:Szerencse,hogy ilyen jók a babák,így is nagyon nehéz lehet egyszerre kettővel.Van még segítséged napközben?
Köszi a dícséretet a családom nevében. Kép

Nalika:Üdv itt közöttünk! Kép

Hajnimaci:Mi szinte minden hétvégén megyünk a fóti Corába,legközelebb jelzek,jó? Kép
Jól vagy,minden OK? Fájások,egyéb nincs?
Puszi

Üdv:Anikó
vakili

Nem igazán szoktam ráérni netezni. Csak most, hogy a picurkám pont Vácon van a mamáéknál, kicsit több az időm. Egyébként én a MÁV-ban szülök. Az előzőt is ott szültem meg is lett az eredménye: vontamániás lett.
Linda: tényleg jó nagy a pocid, az enyém csak 114cm, úgyhogy megint jó nagy babád lesz. Egyébként nem emlékszem te hol fogsz szülni?
Hajni
nalika

Linda ez a kép nagyon találó,akár én is lehetnék! Kép
Te is attól félsz,hogy utolsó leszel?
Azért attól ne félj,hogy így maradsz! Kép

Puszika:Anikó
vakili

Nalika:Maci2 és én is a MÁV-ban szülünk. Kép
Még az is lehet,hogy találkozunk majd.

Anikó
vakili

Na megjártuk a Corat, de mi Törökbálinton. Megvolt az utolsó nagy bevásárlás.

Swen!
Küldtem neked mailt még reggel! Én is észrevettem, hogy nem voltál mostanában, de gondoltam babázol. Én is biztos kevesebbet jövök majd szülés után.

Zsuzsa!
Örülök, hogy jól vagytok és úgy érzem a kedved is jobb már!

Vali!
Nem maradtál le a névválasztásról, még mindig nem döntöttük el, bár most nagyon úgy néz ki, hogy Benedek lesz. Örülök neki, hogy ilyen jó babáitok vannak! Segít valaki napközben? Azért nem lehet könnyű nektek!

Nalika!
Üdv. közöttünk! Mekkorák a nagyfiaid?

Linda!
Írtam mailt!
Én is megmértem a pocimat, nekem 120 cm! Remélem azért nem lesz óriásbébi!

Anikó!
Tetszik a mai programotok. Nálunk apa délelőtt dolgozott, aztán hazajött, elmentünk bevásárolni és ezzel elment a fél délután is, pedig egy csomó mindent kéne csinálni itthon, amiket én egyedül nem tudok. Pl. polcokat visszarakni a helyére, dobozokat felhozni a pincéből, kipakolni, ilyesmik. Na de ne panaszkodok, azért a fontosabb dolgok már elérhető helyen vannak.

Szilvi!
Nem leszünk jövő héten sem!Kép

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Szia Panó!
Bocsánat, hogy csak a Lindának írtam, de olyan jó érzés, hogy valaki pont Vácon lakik.
A nagyfiam Péter 1995.01.31., a másik Tamás 2002.02.07 úgyhogy már nagy szükség van egy kislányra...
Anikó:
ha egy kicsit belehúzol, remélem találkozunk, olyan kevés ismerős kismama van.
Egyébként valahol írtátok, hogy akinek nem az első gyereke az nem sietteti a szülést én pedig már nagyon túl lennék rajta.
Különben is muszáj volt belépnem, mert olyan aranyosak vagytok, ahogy izgultok egymásért, ez annyira szimpi.
nalika

SziasztokKép

Linda
Meg egyedul vagyok, de nem sokaig.Kép Karcsi telefonalt, hogy mindjart jonnek haza es egy baratnom is hivott, hogy erre jarnak, beugorhatnak-e. Szoval lesz nyuzsi hamarosan.Kép

Aniko
Depim ma nem jelentkezett, remelem jo darabig elkerul!Kép
Tok jo kis programokat szerveztek a csaladdal! En valahogy most nem vagyok tul kimozdulos kedvemben, igaz holnap, vagy holnaputan mi is el kene menjunk bevasarolni. Majd kiderul milyen passzban leszek, de ha lesz erom, akkor mi is a Foti Coraba megyunk.Kép Csak nekunk az Auchan itt Csomoron kozelebb van es ha faradt vagyok inkabb ebbe megyunk.

Pano, Linda
Szep kis pocakmeretek!Kép Megneztem a kiskonyvem es nekem legutobb a 32. heten merte a vedoneni, akkor 106 volt. Szerintem nekem is van 110 felett, majd probalok keresni egy centit es lemerem.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Nalika!
Az én fiam is Péter, de ő még csak 6 éves. Meg van egy 3 éves Ritám is.
Mi lesz a babád neve?

Orsi!
Kár, hogy nem lehet egy kicsit elraktározni az egyedüllétből későbbre, mert szerintem is lesz majd idő, mikor szeretnél végre kicsit egyedül lenni!

Puszi!
Panó
panó

Sziasztok!

BNM: hát te tényleg szépen beelőztél mindenkit!
Gratulálok, és sok-sok tejcsit kivánok!

Lehet, hogy én leszek az utolsó??

Jerry
jerry

Panó:mit dolgozik a férjed,hogy még vasárnap is mennie kell? Kép
Az én párom hétvégére soha nem vállal munkát,azt mondja,az a családé. Kép
120 cm az nem semmi! Kép
Benedek? Szép. Kép

Nalika:Én is a 3. babát várom,és már nagyon sietnék.Gergő fiam 8 éves,Kata lányom októberben lesz 6,és most Bence lakik a pocakomban.Hivatalosan 14-re vagyok kiírva,de mindkét gyerkőc 10 nappal előbb született,úgyhogy reménykedem.Kép
Te mikor mész vizsgálatra? Én holnap megyek UH-ra,és szerda este dokihoz.Bár ez utóbbit már szeretném megúszni! Kép
Ha gondolod,a mail címem a profilomban van,cserélhetünk telcsiszámot,és értesíthetjük egymást,ha osztódunk.Hátha tényleg sikerülne összetalálkozni.
Jól látod,hogy nagyon jó kis társaság van itt,már volt két nagy pocakostalink is.Meg több kisebb is.
Nevetek már megvan?
Olvastalak a MÁV-os topicban is,nem semmi,hogy már a szülőszobára is vinni kell a pelust.Kép

Orsi:Nekem nagyon mehetnékem van,bár én inkább a bababoltokat járnám állandóan jó vastag pénztárcával. Kép De a gyerekekkel muszáj valami nekik való programot csinálni,mert ha meglesz a tesó,akkor nem nagyon tudunk menni.
Corat mi már nagyon megszoktuk és megszerettük,az Auchanban nem mindig találom,amit akarok.Mondjuk nekünk kb.egyforma messze van mindkettő.
Az én hasam nem szép méretű? Kép

Puszi:Anikó
vakili

Jerrykém:úgy látszik mindenki megijedt,hogy ő marad utoljára! Kép

Pussz:Anikó
vakili

Anikó!
A párom üzemvezető és most épp az üzemben nagyleállás, karbantartás van és mindenért ő a felelős. Ezért is nem haladunk itthon és szabira se tud jönni, csak majd augusztus közepén. Úgyhogy ez nekem most jól összejött, hogy a férjem nem tud szabira jönni, az orvosom viszont szabin van! Ideális körülmények a szüléshez!
Holnap mindenképp írd meg, hogy miket mértek Bencusnál az UH-n! Reggel mész?

Jerry!
Valakinek muszáj utolsónak is lenni! De nem biztos, hogy te leszel!

Panó
panó

Panó!

12.15-re megyek,és utána jelentkezem . Kép
Akkor ez most tényleg összejött Neked.Fordítva kellett volna összehozni a babákat.Neked aug.közepére,nekem az elejére. Kép

Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: