Megjöttem, egész nap a lakást rendezgettem, délutánra olyan lett a lábam, hogy teljesen megrémültem tőle. Gyakorlatilag térden alul egyforma vastag lett a lábam, így 4 óra körül úgy döntöttem, hogy mára ennyi elég. Aztán mégis körbeugrálhattam a férjemet, tett egy rossz mozdulatot, és úgy maradt, ezt el szokta játszani különböző testrészekkel, általában a dereka szokott lemerevedni, most valahol a háta közepe-nyaka nem mozog. Nagyon kis helyes, mint egy nyugalmazott katonatiszt egyenes derékkal és felsőtesttel ücsörög a fotelben, és közben egy botra támaszkodik. És mintegy 5 perc alatt fel bír pattanni ülőhelyzetből. Azért ez most nem hiányzott, én sem vagyok ugyebár teljes értékű, ő meg egyáltalán nem tud most segíteni.
De azért jól vagyunk!
Anikó: padlizsánkrém megy mailben!
És tényleg csak az marad, hogy olyan gyors és könnyű legyen a szülésed, hogy a dokid ne bírjon beérni.
Orsi: mármint az oldalára állítani nem szabad a zongorát? Pedig olyan jó ötletnek tűnt, rögtön felszabadulna vagy 4 négyzetméter helyünk.
Nekem még egy darab jósló fájásom se volt. Pedig alig több mint egy héttel vezetsz, velem van a baj?
Szilvi: akkor Lili elhasználta a bent található hajkészletet, és a következőknek egyre kevesebb maradt
Anyóskérdést trükkösen intézed el. Persze lehet, hogy tényleg hasznosabb lenne a problémákat megbeszélni. Én biztos nem hagynám, hogy a gyerekek fejét beszélje tele hülyeségekkel, mert az, hogy ti rosszba vagytok az egy dolog, mind a ketten felnőttek vagytok, ha nem is tudjátok kezelni, de magatokba le tudjátok rendezni a dolgot, de a gyerekek még nem. Ez az egyetlen eset amikor én megmondanám az anyósomnak is, hogy vagy rendesen viselkedik vagy pedig ne látogassa az unokáit.
Linda: teljesen véletlenszerű, hogy hogyan és mennyit alszom. Szerencse, hogy már nem dolgozom, így nem agonizálok azon, hogy milyen állapotban leszek másnap a munkahelyemen. Ha már látszik, hogy nem fogok tudni visszaaludni akkor olvasok vagy rejtvényt fejtek, egyik hajnalban még mosogatni is nekiálltam.
A 3 pisi szerintem teljesen normális
És miért nem akartál a hétvégéig szülni?
Süncsi: Bezártságot meg tudom érteni, később, ha jobban tudtok Andriskával mozogni, biztos több lehetőséged lesz.
A padlizsánkrém remélhetőleg rám még nem lesz olyan hatással.
Most mennem kell, gyerekem még nincs, és a férjem nem is ordít, mégis szólít a kötelesség. Legalább edzek.
Még egy gyors kérdés: most állok neki a babaruhákat mosni. Elég ha 60 fokon mosom, és utána átvasalom az összeset, vagy mindenképpen főzőmosni kell a rucikat?
Jerry