A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Megjöttem, egész nap a lakást rendezgettem, délutánra olyan lett a lábam, hogy teljesen megrémültem tőle. Gyakorlatilag térden alul egyforma vastag lett a lábam, így 4 óra körül úgy döntöttem, hogy mára ennyi elég. Aztán mégis körbeugrálhattam a férjemet, tett egy rossz mozdulatot, és úgy maradt, ezt el szokta játszani különböző testrészekkel, általában a dereka szokott lemerevedni, most valahol a háta közepe-nyaka nem mozog. Nagyon kis helyes, mint egy nyugalmazott katonatiszt egyenes derékkal és felsőtesttel ücsörög a fotelben, és közben egy botra támaszkodik. És mintegy 5 perc alatt fel bír pattanni ülőhelyzetből. Azért ez most nem hiányzott, én sem vagyok ugyebár teljes értékű, ő meg egyáltalán nem tud most segíteni.
De azért jól vagyunk!

Anikó: padlizsánkrém megy mailben!
És tényleg csak az marad, hogy olyan gyors és könnyű legyen a szülésed, hogy a dokid ne bírjon beérni.

Orsi: mármint az oldalára állítani nem szabad a zongorát? Pedig olyan jó ötletnek tűnt, rögtön felszabadulna vagy 4 négyzetméter helyünk.
Nekem még egy darab jósló fájásom se volt. Pedig alig több mint egy héttel vezetsz, velem van a baj?

Szilvi: akkor Lili elhasználta a bent található hajkészletet, és a következőknek egyre kevesebb maradt Kép
Anyóskérdést trükkösen intézed el. Persze lehet, hogy tényleg hasznosabb lenne a problémákat megbeszélni. Én biztos nem hagynám, hogy a gyerekek fejét beszélje tele hülyeségekkel, mert az, hogy ti rosszba vagytok az egy dolog, mind a ketten felnőttek vagytok, ha nem is tudjátok kezelni, de magatokba le tudjátok rendezni a dolgot, de a gyerekek még nem. Ez az egyetlen eset amikor én megmondanám az anyósomnak is, hogy vagy rendesen viselkedik vagy pedig ne látogassa az unokáit.

Linda: teljesen véletlenszerű, hogy hogyan és mennyit alszom. Szerencse, hogy már nem dolgozom, így nem agonizálok azon, hogy milyen állapotban leszek másnap a munkahelyemen. Ha már látszik, hogy nem fogok tudni visszaaludni akkor olvasok vagy rejtvényt fejtek, egyik hajnalban még mosogatni is nekiálltam.
A 3 pisi szerintem teljesen normális Kép
És miért nem akartál a hétvégéig szülni?

Süncsi: Bezártságot meg tudom érteni, később, ha jobban tudtok Andriskával mozogni, biztos több lehetőséged lesz.
A padlizsánkrém remélhetőleg rám még nem lesz olyan hatással.

Most mennem kell, gyerekem még nincs, és a férjem nem is ordít, mégis szólít a kötelesség. Legalább edzek.

Még egy gyors kérdés: most állok neki a babaruhákat mosni. Elég ha 60 fokon mosom, és utána átvasalom az összeset, vagy mindenképpen főzőmosni kell a rucikat?

Jerry
jerry

Szia lányok! Kép

BNM: akkor neked már rendes fájásaid vannak?
Köszi az infót a pénzről. Kép

Jerry: jobbulást a férjednek. Tudom, hogy nem mulatságos, de ahogy leírtad... Kép
Babaruha: én nem főzőmostam, már Daninál sem. Kép
Kend meg akciózzon kevesebbet és pihenjen többet!!!
Puszi:
Linda
bellana

Anikó- dokinál voltam. Hát, mit mondjak! Azt hittem Benőke kiugrik a hasamból. Mondtam a férjemnek, hogyha szüléskor így megvizsgál, esküszöm fejbevágom.Még soha nem fájt így, legalább fél óráig alig bírtam menni. Eddig ezt nem tapasztaltam! Egyébként normális volt, 5-én megyek 11.45-re? Találkozunk? Te mikorra vagy?

AnitaBori- ma voltam utoljára dolgozni, mivel a főnököm szabadságolta magát és egyébként is kb. 3 hetem van hátra. Mostmár szeretném élvezni a semmittevést.
Nekem nem jár túrós süti? Ugyanott leszek, ahol Anikó, csak nem biztos hogy ugyanakkor.

Süncsi- Andriska tök cuki, ahogy vigyorog!

Panó- én 3400-3500 adatokat olvastam átlagban a 40. hétre. Nem lesz kicsi a babád szerintem, de kérdés hogy mennyit tévednek.
Hajrá, mindjárt te jössz!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat Benőke nevében! A férjem azt mondja, hogy tiszta olyan a feje, mint az enyém. (olyan buci)

Maci
maci2

Jajj! Van egy nem túl értelmes kérdésem!

Lányok, aki már szült!- van valami összefüggés a szokásos menstruációs fájdalmatok és a szülés lezajlása között? Vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz?
Arra gondolok, hogy ha valaki nagyon szenved, görcsöl a menses alatt, akkor esetleg a szülése is nehezebb volt.
Lehet, hogy hülyeség, de ilyeneken gondolkozom mostanában.

Maci
maci2

Sziasztok,
most megpróbálok nagyon rövid lenni, annyira kimerültnek érzem magam, talán most halmozódott fel az elmúlt hetek fáradtságaKép

Süncsi,
fotók édesekKép Milyen szép unokáim lesznekKép
8 hétig tilos nálatok a közösködés? Jó hosszú idő az, bár nekem most annyi kellene is fog, azt hiszemKép
Képzeld, eddig a kendő nem aratott sikert Dorkánál. Kb. 3 alkalommal volt benne, de csak 1-2 percig bírtaKép Majd Balatonon edzünk.
Ez a bezártság nagyon rossz, én ezért szoktam inkább a fejéssel kiváltani magamnak pár órát(Karcsi v.anyu megeteti), és el tudok menni valahová, akár csak nagybevásárolni, holnap pl. fodrászhoz megyek, jó kis belvárosi túra leszKép

Panó,
CTGKép
Óriási bébinek nézel elébe?Kép Ha már most ekkorának saccolják...
Végre, akkor kezd helyreállni a családi fészekKépKépKép
Macskák...Nincs ötletem! Egy erőteljes SICC!!! nálunk megteszi a hatásátKép Tegnap Zita hordozóját (bocsánat, Réka hordozójátKép) is megkörnyékezte John, így Zita udvariasan megkérte, hogy ne tegye. De hallgatott rá!
Hű, az almatorta receptjét majd Zánka utánKép
Bocsánat, nem emlékszem, te már megsütötted a túróst...?

Lino,
sajnálom, hogy rossz a hangulatod. De bele ne merülj a depibe nyakig!!! Három ilyen gyönyörű gyermek mellett arra úgy sem lenne idődKép
Dani most is imádja még az úszótábort, de holnap már végeKép Most a Balcsiért van besózvaKép

Linda,
én 15-öt adtam a szülésznőnek, kérdezés nélkül. Meg volt vele elégedve, mert többször lejött hozzám beszélgetni, meg annyira rendes volt egyébként is. Én másnap adtam neki oda, amikor lejött meglátogatni.

Bnm,
NSTKép Szülni fogsz, amíg én lubickolok a Balatonban? Ügyes légy!

Jerry,
ejnye-ejnye, túlzásba viszed a fészekrakást! Légy óvatos. A párood meg vigyázzon magára, mi lesz, ha a nagy pillanat előtt is lemerevedik?!

Most elmegyek, ágyamba.
Puszi
Anitabori

Hát holnap tuti nem fogok itt túltengeni, de remélem,azért még lesz időm benézni indulás előttKép
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Suncsi
Nagyon cuki a kep, a paromnak is nagyon tetszettKép Mondtam is neki, hogy majd az o kisfia is igy fog ra mosolyogniKép
Sajnalom, hogy olyan egyedul erzed magad, de kitartas, jonnek a baratnoid es kicsit jobb leszKép Addig is itt vagyunk miKép

Lino
Ne aggodj miattam, szerencsere a hatfajas hamar elmulik, ha lefekszem. Aztan a torna majd szules utan rendbehozza. Tudod, az ilyen kripli zeneszek mint en is mar csak ilyen bajokkal kuszkodnekKép Ez a fuvola miatt van, a tartas miatt. Ezert is kell tornazni!

Linda
Igen, de csak akkor, ha Te is jossz, meg PanoKépKépKép

Jerry
Allitolag van, akinek egyaltalan nincs joslofajasa, ugyhogy szerintem ezen ne izgulj, igaz en is kezdo vagyok ezen a terenKép
Zongorat csak szallitaskor szabad fektetni, akarmerre is akarodKép De ha nektek nem kell egy darabig hozhatjatok ide is, tok jo lenne itt nalunkKép Aztan hatha itt felejtenetekKépKépKép
Labad: azert akkor mar ne pakolassz ennyit! Mert aztan nem joslo fajasaid lesznek, hanem igaziak!Kép
Parodnak jobbulast! Ez tenyleg nem a legjobbkor jottKép

Borikam
Mennyi idore mesz el? Azert kuldom majd az sms-t, ha szulunk, jo? Mert szerintem a jovo heten meglesz Gergo, ugye a 8-a belove, de lehet, hogy meg hamarabb.

Most valahogy ugy erzem, hogy nemsokara baba lesz, nagyon nyuzsi tudok lenni, meg egyre gyakrabban josolgatok is, nem tudom. Lehet, hogy csak az ido.

Aniko, Maci
Egyre jobban ki vagyok akadva a dokitokra! Nem is irok semmit, mert meg jobban felhuznam magam!
Puszi mindkettotoknek, remelem sikerul elfelejtenetek ezt a fajdalmas vizsgalatot!

Most megyek, mert en is hulla vagyok, meg nyuzsikeKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
37+6

avocado

Sziasztok!

Anitabori: én annyira gondoltam a szül.nőnek. Kép
Remélem jól fogjátok majd érezni magatokat. Kép
Úgy tűnik jó pár sms-t fogsz kapni míg odalesztek. Kép

Orsi: nehogy beelőzzél. Kép Jó éjt. Kép

Maci: elég durva az az orvos!!! Remélem szülésnél nem lesz ennyire az!!

Jerry: az előbb nem írtam, azért nem akarok hétvégéig szülni, mert szabin van a dokim.

Puszik:
Linda
Kép
bellana

Jó reggelt!Kép

Orsikám,legdrágább pocaktársam,hát eljött a 38 is! Kép Puszi Neked!!!

Majd később jövök,látom,nagyon sokat írtatok tegnap.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Maci: hát, nem semmi az orvosotok vizsgálati módszere Kép Engem egyszer vizsgált meg így egy helyettes doki még az elsőnél, és bevallottan tágítani akart a méhszájon Kép Na, már épp ideje volt, hogy befejezd a munkát!Kép Mensis fájásokkal összefüggés: nekem szinte mindig észrevétlen volt, nem voltak görcsök. Szüléseknél meg leginkább csak az utolsó fél óra fájt nagyon, addig jól elvoltunk mindig. Dehogy összefügg-e a két dolog azt nem tudom Kép

Linda: örülök, hogy sikerült délután elaltatni Danit. Kép Néha azt gondolom, hogy elvileg a szülésznő több pénzt érdemelne mint a doki, úgyis ő van velünk a legtöbbet! Bár most nálunk annyira figyelembe vették, hogy kettesbe szeretnénk lenni, hogy most szülésznő is csak a végén volt Kép

Jerry: én nem főzőmostam! A színeseket meg csak 40 fokon mostam. Férjed Kép Hát ez most tényleg nem hiányzott! Meddig szokott ez tartani nála? Anyóskérdés: épp ezért nem lehetnek felügyelet nélkül velük a gyerekek Kép De ez valahol nagyon rossz ám! És én is azt nem értem, hogy oké mi nem szeretjük egymást, de attól nem a gyereken kell megbosszulni, akit állítólag annyira szeretnek. Nórának nem sutyorognak, de őt nem is szeretik Kép Lili elhasználta a hajkészletet Kép Ez tetszik Kép Akkor ha lesz esetleg még egy gyerekünk, az már tuti kopasz lesz Kép

Bnm: szép súlya van már Rékának, de azért remélem még egy-két hétig bent marad! Kép

Bori: fodrász Kép Remélem ma még benézel, de ha mégsem, akkor is nagyon jó utat nektek!!! Kép Igyekszem kikerülni a depimből, de olyan váratlanul tud rám törni Kép

Orsi: szóval jövő héten már kibújik Gergő? Kép Végülis jövő héten már nagyon lerövidülhet a felső táblázatKép Örülök, ha a pihenés segít a hátadon!

Anikó: semmi jele, hogy Bencus kibújni készülne? Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Elnézést, hogy egyelőre még nem reagálok mindenre, de most ébredezik egyszerre a három csemete, utána talán sikerül még idejutnom.

A meghívást hozzánk komolyan gondoltam. Akár az egész társaság egyszerre, de bárkit, bármikor külön is szívesen látunk, aki egy kis nyugira, jó levegőre, esetleg rám és a három csemetém látványára vágyik. Ha jön az egész társaság az azért is jó, mert a párom imád bográcsozni, és hasonló dolgokat csinálni, de csak akkor élvezi igazán, ha egy egész hadseregre csinálhatja.

Ezen kívül még egy kérdés:

Jön valaki a szopis sétára a Margitszigetre holnap? (Eddig Jerry nyilatkozott pozitívan, csak nem tudom, hogy a nagy pakolászás nem húzza keresztbe ezt a tervét.)

Még próbálok jönni.

Szép napot mindenkinek!

Üdv:

Zita
pzita

Nagy nehezen a végére értem.

Hajni:valamennyire megnyugodtam,mert már azt gondoltam,hogy csak én vagyok ilyen érzékeny.A baj csak az,hogy szülésnél,amikor fájás közben vizsgálnak,az szokott fájni.Ezek után azt inkább el sem képzelem.Kép A Kisfalvinál neked sem fájt,ugye?
Méhszájra mit mondott tegnap?
Képzeld,mi megint 2 órát voltunk ott.A gyerekek már teljesen kivoltak.Bencus megint nem akart felébredni,úgyhogy a CTG-t is ismételni kellett.Kép
Én 2-án megyek UH-ra,és 4-én CTG-re.
Most már azért sürgetném a szülést,hogy minél kevesebbet kelljen vizsgálni.Én is elég furcsán közlekedem utána.
A mensigörcsök és a szülés között szerintem nincs összefüggés.Nekem nagyon erős görcseim voltak mindig,de a szülésem nagyon gyors,és másokhoz képest könnyű volt (persze akkor én nem így éreztem Kép ),és a szülés óta szinte nem is fájok.Legalábbis azok az elviselhetetlen görcsök már nincsenek.És a ciklusom is beállt 28 napra.

BOri:kontroll Kép Akkor szabad a pálya.Bár látom,Te még nem készültél fel rá.
Túróssal jöhetsz a kórházba,bár az előbb említett okok miatt azért nem bánnám,ha már előbb szülnék,és akkor Te éppen pancsizni fogsz. KépDe utána itthon is jó lesz.Csak olyan finom ropogósra süsd megint! Nyammm. Kép
Majd megbeszélem Bencussal,hogy jó kisfiú legyen,és akkor talán nem tűnök el hosszabb időre.Kép
Túrós táblázat Kép Abból én bizti kimaradok. Kép
Te már az unokákon töröd a fejed? Kép
Mégiscsak készülsz Te valami akcióra Karcsival,ha a Balcsira szépítkezel! Kép
Jó pihenést és jó időt Nektek!Millió puszi! Kép

Mucska:de jó,hogy van Pankának tejtesója.Én szívesen lennék "fejőstehén".Remélem,én is ilyen ügyes leszek,mint Te! Kép

Orsi:akkor 13-a kilőve.Kép
A dokin én is nagyon ki vagyok akadva!És tudod,mennyi kismamája van?!!!Nem tudom,ők hogy bírták.Kép Mindegy nemsokára vége.

Süncsi:Igen,apa vállalta,hogy majd tesz fel képeket,és természetesen innen is fogok valaki értesíteni,ha akció van.Kép
Itt is inkább a szülésznő van többet velünk,remélem,hogy nem lesz tele a szülőszoba,mert akkor nem sok ideje lesz rám.A másik két gyerkőcnél egyedül én szültem,úgyhogy végig velem voltak.
Új munkahelynek drukkolok! Interjú Kép
Bezártság érzés-az nagyon rossz.Kép Azért ez az előnye megvan a lakótelepeknek,hogy nagyon sok kisgyerekes van.Lehet ismerkedni.Nálatok nincs valami közösségi hely? Játszótér vagy baba-mama klub...
Vendégek: Kép
Mosolygós kép tündéri Kép

Panó:CTG Kép UH: Kép Nekem nincsenek ilyen adataim,mert egyikkel sem húztam ilyen sokáig,majd hétfőn megyek.
Melósok,csak nem kész vannak? Hurrá! Kép
Péntek 13 Kép

Szilvi:Igen,ettől a böjttől azért tartok én is. Kép
Anyósodék Kép
Depi ellen a legjobb egy tali! Kép
Zsuzsáról köszi a híreket! Kép

Linda:Én nem szoktam leszólítani a kismamákat,de engem szoktak.És nagyon élvezem.Szeretek ismerkedni.Remélem összejön valami jó kis csapat itt a környéken.Kép
Nálunk most be volt kapcsolva a fájásmérő,de természetesen nem működött.Pedig kíváncsi lettem volna,mert keményedtem rendesen közben.Kép
Képeket nem kaptál mailben? Tegnap küldtem.

Hello:Nekünk kezdetektől más a gyerekorvosunk,ugyanúgy lehet választani,mint a felnőtteknek.Kép

Bnm:A végén mindenkit beelőzöl? Kép A súlya már szép Rékának! Azért vigyázz Magadra!
Fájások-nem semmi!!!
Várom az SMS-t! Kép

Jerry:recepteket köszi! Kép
Férjednek jobbulást! Kép
Lábad Kép Az enyém is tuskó térdtől lefelé.
Jóslófájásod lehet,hogy egyáltalán nem lesz,ne izgulj!
A babaruhákat én 40 fokon mostam,és kifordítva vasaltam.A plüss rugik szerintem nem is bírják a 60 fokot.

Puszi:Anikó
vakili

Jó reggelt!
Ma már nincsenek munkások, így nem kellett negyed 7-kor kelnem!Kép Viszont a villanyszerelők állítólag 8-ra jönnek, ehhez képest még nem értek ide.Kép

Jerry!
Nekem is elküldöd a padlizsánkrémet?
Nekem sem szoktatk josló fájásaim lenni, most sincsenek, ennek ellenére valószínűleg szülni fogok előbb-utóbb.
Én se szoktam a babaruhákat főzőmosni, sőt a színeset én is 40 fokon mosom csak!

Maci!
Még nem hallottam olyasmiről, hogy összefüggés lenne a mensi meg a szülés között fájdalmilag!
Vizsgálatod Kép

Bori!
Én még nem sütöttem túróst, de mára be van tervezve! Jó nyaralást neked! Azért majd gondolj ránk a Balcsiból!

Süncsi!
Mikor Petivel itthon maradtam, először nekem is nagyon rossz volt, én is alig ismertem valakit. De tudod gyerekkel könnyebb ismerkedni és ahogy jártunk sétálni egyre több mindenkivel megismerkedtünk (pl. Linoval is), úgyhogy már egész jó társaság van.

Linda!
Már neked is kötelező a reggeli bejelentkezés! Bár remélem nekem küldesz egy sms-t, ha szülni indulsz, ugye?

Orsi, Anikó!
Gratula a 38-hoz!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Szilvikém:sajnos semmi jele,hogy Bencus készülődne,bár azóta is érezgetek néha valami enyhe fájásfélét,de a múltkori sem jelentett semmit.A gyomrom viszont úgy ég,hogy majd megőrülök. Kép

Zita:én biztosan nem megyek a szigetre,a lányomat visszük lovagolni. Kép
Ez a tali Nálatok viszont nagyon jól hangzik.Ez kéne a sok depis anyucinak. Kép Bográcsozni az én párom is nagyon szeret.remélem össze tudjuk valahogy hozni. Kép Merre is laktok ? Már elfelejtettem.

Üdv:Anikó
vakili

Panó:köszi: Kép
Akkor tényleg vége a felújításnak! Kép

Puszi Neked:Anikó
vakili

Sziasztok!

Még egyben vagyok. Kép

Panó: küldök sms-t majd. Persze lassan időszerű lenne feltölteni a telcsimet. Kép

Lino: még mindig depi? A hálapénzről én is ezt gondolom. Érdekes, hogy a szülésznő van veled végig (már akinél. Kép)és mégis a doki viszi a sok zsozsót azért a fél óráért...

Anikó: megjöttek a képek, köszönöm. Kép
Nagyon gáz a dokitok! És még itt Vácon is őt ajánlgatták!!

Zita: én már alig bírok járni, leszakad a hátam, gátam, kihagyom a szopis sétát, bár biztos jó lehet. Kép

Orsi:???

Linda
bellana

Szia Linda! Kép
Most már lassan nekünk kell minden reggel bejelentkezni! Kép
Szép napot Neked!

Anikó
vakili

Zita!
Nekem tetszik a bográcsolós tali ötlete! Mi megyünk, ha hívtok. Persze csak majd szülés után.

Anikó!
Én is egyedül szültem mindkettőt. Mármint hogy más nem szült rajtam kívül akkor. Remélem most is így lesz!

Linda!
Én is küldök majd sms-t!
Nem bírsz járni? Akkor te már inkább szülnél?
Nekem még mindig semmi bajom!

Orsi!
Már neked is kötelező a reggeli bejelentkezés!

Panó
panó

SziasztokKép

Itt vagyok en is, ugyhogy kvartettunk meg teljesKép
Most is tudtam aludni fel 9-ig, nem tudom mi van? De orulok nekiKép
Mi ma megyunk CTG-re a dokihoz a korhazba es jon a szuleszno is, azert ott lesz az egesz. De ma Karcsi nem tud velunk jonniKép es annyira furcsa lesz! Persze Anyukam velem jon, hogy ne menjek egyedul, de akkor is, eddig Karcsi az osszes vizsgalaton ott volt, furi lesz nelkule! De el kell mennie egy koncertre itt Kerepesen es egy CTG nem olyan nagy ugy, hogy ne tudnek elmenni nelkule. Remelem nem most lesz valami es mondjak azt, hogy maradjak bent!Kép Igaz eddig semmi jel ne utal ra.

AnikoKép
Hat bizony, 38!!! Sok puszika Neked is es gratulaKép Most mar tenyleg barmelyikunk szulhet, olyan izgiKép
Karcsi edes egyre jobban izgulKép Tegnap este Anyukamnal mondta is, hogy a szulesig tuti nem tudja abbahagyni a cigizestKép Nem dohanyzik, csak koca szinten, de mar egy ideje igeri, hogy ezt is abbahagyja, de most olyan ideges, hogy nem birjaKép Es Anyukam is izgul, ugyhogy meg en nyugtatgatom oket, kesz kabareKép
En is megkaptam tegnap a fotokat, csak mar elfelejtettem irni. Koszonjuk szepenKép

LinduskamKép
Nem hiszem, hogy beelozok, de ki tudjaKép Ma ejjel nem volt semmi, gondolom tegnap csak az idot ereztem.

Pano
KosziKép
Orulok, hogy mar vege a felujitas remsegenek, akkor mostmar megnyugodhatszKép

Zita
En sem megyek a setaraKép Mar nem merek vallalkozni hosszabb menesekre, mert hamar elkezdek kemenyedni. Majd legkozelebb, mar babakkalKép

Na megyek, feltesszuk a maradek karnist es fuggonyt, aztan majd fotozok, hogy Ti is lassatokKép

PuszikaKép

Orsi
38Kép

avocado

Szia Orsi! Kép

Hányra mentek dokihoz?
Én is szomorú voltam,amikor Attila nem tudott velem jönni.Nem hiszem,hogy bent tartanának,hiszen semmi bajod,és még bőven van idő.Kép
Nálunk is mindenki be van sózva.Minden nap kapok 2-3 hívást,hogy egyben vagyok-e még.Anyu meg naponta többször is hív.Most hívott,hogy elmehet-e fodrászhoz? Kép Gergő és apa meg próbálnak szép szóval hatni Bencusra,hogy jöjjön már ki! Kép
Képeket várjuk!

Anikó
38 Kép
vakili

Sziasztok!

Nem tudtunk lemenni sétálni, mert eleredt az eső, pedig Dani már úgy bevolt sózva. Kép Mutattam neki, hogy miért nem tudunk menni, de nagyon szomorú lett. Kép

Hát értem nem izgul népes társaság, legfeljebb Ádi, bár ő sem mondja. Úgyhogy én izgulok magamért. Kép Így jár akinek nincs családja. Kép
Na, de Daninak és Gergőnek már nem lesz ilyen problámája, az biztos, mert mi mindig ott leszünk majd ha kellünk! Kép

Panó: nekem a hátam és a kersztcsontom fáj már 1 ideje. Én már nagyon kész vagyok.
Este megyek CTG-re.

Linda
bellana

Linda!
Engem se hívott fel még senki, hogy megszültem-e már, csak egy barátnőm tegnap. Pedig nekem van családom, de úgy látszik nem nagyon aggódnak. Persze tudják, hogy úgyis szólunk, ha van valami!

Lányok!
Rosszul viselkednek ma a babák, hogy senki nem jön?

Puszi!
Panó
panó

Halihó,
megjártam a fodrászt, a kislányom olyannnyira rendes volt, hogy átaludta a reggelt és délelőttöt, így apucijának nem volt nehéz dolga. Csak egy jó nagy zabára kelt fel 10-korKép(a gyerek)

Jerry,
a babruhákat én is 40-en mosom, kiford. vasalom. Legfeljebb a textilpelusokat mosom 60-on, de sokszor egybeteszem a sok pasztelszínű ruhával őket, és akkor azokat is 40-en.

Maci,
ez az orvos...Akár kórházat is válthatnátok, mostmár persze csak szülés utánKép
Süti neked is jár, szeretnél majd?
Jó pihenést, és ne is gondolj msot egy darabig a munkahelyedre!!!
Mensi-szülés: én szülés előtt (danis szülés) iszonyatosan tudtam görcsölni, ájulásigKép Szülés után sokkal normálisabb lett minden, van, hogy nem is fájKép A szüléseim az átlaghoz képest könnyebbek és rövidebbek voltakKép

Orsi,
jövő szombaton jövünk haza, ez a terv. Remélem, Dorka is így akarjaKép
Vizsgálat Karcsid nélkülKép
A hátfájásra majd megtanítod nekem a speckó gyakorlataidat, ha találkozunk, jó? De ez most komoly!

Linda,
várom az sms-özönt!!! Már előre látom, hogy félóránként ellenőrizni fogom a telefonomatKép
Mi vagyunk a családod, jó?Kép

Lino,
tényleg, egy jó nagy találkozás talán majd kihúz a búból. Zitás tali nagyon jól hangzik, látom, sokan begerjedtünk ráKép

Zita,
lásd mint fentKépKépKép

Panó,
és hiányoztak ma a munkások?
Szóval ma lesz A Süti? Majd megírod, milyen lett?

Most lelépek, vekeng a gyermek. Erről jut eszembe, Zsuzsáról ti sem tudtok semmit? Na, mindjárt felhívom...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Egeszen meglepodtem, hogy ilyen keveset kellett visszaolvasnom! Ugy latszik csak mi tartjuk itt a frontot, a finiselo kvartettKép
Felraktuk a karnisokat es a fuggonyoket, de mivel rogton utana mar ebedeltunk is, ezert csak most fogok nekilatni fotozni, aztan gyorsan felteszem.

Aniko
6-ra megyunk, majd beszamolokKép
Apukam is telefonalt ma, hogy van-e valamiKép
Szep szoval hatni akarnak Bencusra? Ez nagyon tetszikKép

Linda, Pano
Mi azert erdeklodunk, hogy mi van, megszultetek-e marKép Legalabb mi izgulunk ertetek, jo?Kép

Na, megyek fenykepezni, aztan jovokKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

BorikamKép
De jo, hogy jottel meg egy kicsit az utazas elottKép
Ha szombaton jottok, akkor a 8-a pont joKép Az vasarnap leszKép
Gyakorlatok: nagyon szivesen megtanitom oket es tenyleg szuperek! Nekem olyan 8 eve annyira bedurrant a hatam, hogy nyilallt a bal oldalamba, eloszor azt hittek legmellem van, de aztan egy foorvosno a tudogondozoban megnezte a hatam es mutatta is Karcsinak az izomgorcsot, szep nagy volt, vegighuzodott a gerincem jobb oldalan! Onnan nyilallt a b al oldalra!!! O gyogytornat ajanlott, de sajnos arra csak egy heten 1x tudtam eljarni, mert annyiba kerult es en akkor meg fosulis voltam par fitying osztondijjal!Kép Aztan veletlenul raakadtam egy konditeremre tolunk 2 percre, ahol diakberlet is volt, azt hiszem havi 1000-ert(!) es ott volt ez a Callanetics, amirol addig nem is hallottam, de megtetszett, mert nem egy ugralos, aerobicos valami(amit en utalok!), hanem tok nyugis torna. Elkezdtem es 2 het alatt(!) rendbetette a hatam, hogy mar nem fajt! Eleg sokaig csinaltam, aztan otthon is tudtam, mert annyira megtanultam es Madeiran nem is volt ilyesmi. Persze a lustasagom miatt neha maradtak ki honapok, de ha ujrakezdtem teljesen ok volt a hatam. Ugyhogy szules utan turboval indul itthon a tornaKép Neked is megtanitom es ha csinalni fogod rendszeresen (nem is kell minden nap, eleg egy heten 3-4 alkalom), akkor el fog mulni a hatfajasod!

Na, jo kis litaniat irtam, remelem azert meg ma elolvasodKép

Puszika es az sms-re tolem is szamithatszKép Mar majd ha jon Gergo-babaKép

PussszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi megvagyunk, csak takarítottam, meg a nővérem ma eljött hozzánk, és ezt kihasználva elmentünk vele Tesco-ba, mivel a csajok szokásos pénteki dolgozós napjukat töltik anyukámmal. Katára jó hatással van ez az idő, mert nagyon jókat alszik, már tegnap is szinte alig volt fent (egy-egy órát a szopik után), meg ma is. Úgyhogy én is mindjárt mellébújok aludni.

Zita: én írtam régebben, hogy lehet hogy mennénk szopis sétára, de ez most nekünk se fog összejönni. Sajnálom. Úgy látszik az itteni apukák imádnak bográcsolni, mert az én párom is Kép

Bori: örülök, hogy jól sikerült a fodrászkodás, és hogy Dorka ilyen kíméletes volt apukájával Kép

Linda: hát a legtöbb doki tényleg csak az utolsó 10-20 percre megy be. Az én dokim akkor ezek szerint kivétel, ő mindig hamarabb ért be a kórházba mint én Kép Ő mindig azt kérte, hogy őt hívjuk fel, és csak utána menjünk be a kórházba, és akkor kb egyszerre érünk be. Most úgy volt, hogy a szülőszoba előtt ücsörögtek/várakoztak a szülésznőmmel, hogy mikor lesz rájuk szükségem. Légkonditokkal mi van? Depim meg változó, egész váratlanul jön, máskor meg nagyon jó kedvem van, csak ez a kettő elég sűrűn változik. És mi majd próbáljuk pótolni a családod: Na mi van veled? Még mindig nem szültél meg? Kép Ha gondolod mindjárt megkérdezem sms-ben is! Kép

Orsi: biztos minden rendben lesz a CTG-n!!! Sajnálom, hogy a párod nem tud veled menni! Amikor Katával jártam NST-re, akkor István soha nem tudott jönni velem, mert mindig a csajokkal volt addig, rájuk vigyázott. És úgy hiányzott, mert az előzőekkel (na jó Nóránál csak egy NST-re jutottam el, mert utána megszültem) mindig ott volt minden vizsgálaton.

Anikó: kíváncsi vagyok, hogy a családod ki tudja-e belőled beszélni a gyereket Kép Gyomorégésre semmi nem használ?

Nekem extra izgulós család jutott Kép Naponta 4-5 telefon anyukámtól (ami valljuk be azért rettenetesen idegesítő volt, pláne, hogy tudta, hogy neki mindenképpen kell szóljunk, mivel ő vigyázott a gyerekekre), aztán hívott a tesóm, egyéb rokonok, barátok. És senki nem akarta elhinni, hogy majd úgyis szólunk, ha megszülök.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm, és megköszönném, ha valaki összefoglalna!

Amit láttam: Egcsi: szívből gratula!

Minden baba nagyon helyes a fotókon.

Mi itthon vagyunk. Edina most is nagyon sokat eszik, ezentúl mérnem kell, mert túlzabálja magát. Enne ő 170 ml felett is, de nem kellene neki ennyit! Amúgy már 5900g!!! (megint egy hét alatt 400g )
Ma este érkezik a mérlegünk.
Gyomorszáj szűkülete végül is nincs, de az értéke a normál tartomány tetején van. Kép
Hétfőn vagy kedden kontrollra megyünk még.
Irtó fáradt vagyok, mert a kórház kimerített!

Most megyek is. Mindenkinek cupp!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

A délutáni szundi egy nagy túrós volt. (sajnos nem bolyi Kép) Dani nem akart aludni. Ezért utálom ha nem tudom megfuttatni, mert akkor atomkodik kaja után is.

Bori,Orsi,Lino :tündérek vagytok: :Kép
Jól esett ám nagyon amit írtatok. Kép

Lino: a légkondival semmi új sincs...
Az jó lehetett, hogy a dokid, meg a szül.nő ott várakozott készenlétben. Kép
Ja, még nem szültem meg. Kép

Zsuzsa: üdv újra itthon,kívánom, hogy rendeződjenek a dolgaitok, tudj pihizni és Edina is jól legyen. Kép

Linda
Kép
bellana

Sziasztok

OrsiKép
Kiváncsi vagyok mi lesz az NST-n, majd informálj minket.

BoriKép
Jó lubickolást a Balcsiban, reméljük addigra jobb idő leszKép

MaciKép
VizsgálatKép Most én is majdnem lemásztam a vizsgálóasztalról, amikor a szülésznő vizsgált, szegény, vagy huszonhatszor elnézést kért. (Én voltam a hibás, nem tudtam ellazulni, gondolom az NST végett).

Nem tudom mi van velem, de ma nagyon f.s hangulatom van. Délelőtt még elvoltam, főztem, aztán 11h körül mintha elvágták volna a jókedvemet. Hányingerem lett (azóta szerencsére elmúlt), a hasam 5 max. 10 percenként keményedik (még mindig nem fáj)kb. 10-20 másodpercig. Ennek hatására már háromszor voltam nagy wc-n (bocs). Ebédet is csak ímmel-ámmal ettem. Párom már tűkőn ült, hogy hívjam fel a szülésznőt, de minek, ha nem fáj? Nyákdugó tudtommal megvan, magzatvíz szintén. Ezek lennének a jósló "fájások" vagy a "vihar" előtti csend???
Most per pillanat a derekam akar leszakadni.

Tényleg, amikor elkezdődik a vajúdás mennyit mocorog a baba, vagy olyankor már nem nagyon mozgolódik???

KvartettKép
Mint már említettem, holnap telihold, készüljetek!!!KépKépKép Lehet, hogy én már ennek az előszelét érzem???

ZsuzsaKép
Örülök, hogy jobban vagytok. Ilyen kis mohó és telhetetlen a leányzó??Kép

puszi
BNM
Bnm

Linda:csak most jutottam géphez.Nem vagyunk mi neked elég népes társaság? Kép Itt aztán igazán izgulunk érted!!!
Este várom a jelentkezést CTG után.

Orsi:A tiédet is! Kép

Bori:Akkor még egyszer jó utat,és ennél jobb időt Nektek! Kép
Fodrász Kép

Szilvi:próbálkozunk szorgalmasan a kibeszéléssel,előbb-utóbb biztos sikerül.Remélem inkább előbb!Kép
A Rennie segít,de nagyon hamar újra kezdődik.Kép Most már szinte egész nap ég.
Nekem jól esik az aggódás,főleg,hogy 3.gyereknél is így van.A családom ugyanúgy örül és kényeztet,mint amikor az elsőt vártam.Kép

Zsuzsa:De jó,hogy otthon vagytok,örülök,hogy nincs nagy baj.
Edina súlya nem semmi!
Pihenj,amennyit csak tudsz!
Összefoglalóra nem merek vállalkozni,mert nagyon rossz a memóriám,és nem akarnék megbántani senkit.Kép

Bnm:Én nagyon készülök a teliholdra,ebben van minden reményem,hogy megúszhatok még egy ilyen fájdalmas vizsgálatot.Kép
Én úgy tudom,hogy a jósló fájások tényleg fájnak is,csak rendszertelenek.De ez csak az én véleményem.
Keményedések Kép Pihenj sokat!

Üdv:Anikó
vakili

Hello csajok, itt szakad a felhő Kép
Lehet, hogy csónakkal megyünk CTG-re? Kép

BNM: gyanús vagy te nekem! Remélem még azért bennt tartod a manókádat egy ideig? Pihenjél hátha jobban leszel!!

Anikó: ezek szerint kinézted magadnak a holnapot? Kép

Linda
bellana

Szia Linda!

Igazából valahogy a kedd-szerdát érzem,nem tudom,miért,de azért reménykedni lehet a holnapban is,nem? Legalább apa is itthon lenne,és nem kéne úgy kapkodni!Kép
Nem irigyellek a mostani utatokért. Kép

Puszika:Anikó
vakili

Sziasztok!

Linda: szerencsére elég fejlett a humorérzékem, és majdnem mindennek meg lehet találni a mulatságos oldalát is. Ma pl. voltunk a barátnőmnél, Levente vezetett (vettünk neki nyakmerevítőt, tehát egy vastag fehér pólyával a nyakán), és ha elsőbbséget kellett adni akkor én néztem jobbra-balra, hogy lehet-e kanyarodni stb. Szóval mi vagyunk a rokkantak gyülekezete, de legalább már nem gyorsul le az utcán, szép lassan vánszorog mellettem. Azért ha nem javul jövő héten elmegyünk orvoshoz.

És mi izgulunk érted!!

AnitaBori: ha véletlenül a szülés alatt is ilyen mozgáskorlátozott lesz, legalább nem lesz időm a fájásokkal foglalkozni. Megindul a szülés, az egyik kezemben a kórházi pakkal letámogatom a férjemet a kocsihoz, majd szépen elvezetek a kórházig. Megszülöm a gyereket, majd szólok az egyik barátomnak (2 percre lakik a kórháztól), hogy ha éppen ráér vigye haza Leventét és a kocsit.

Orsi: egy rövid Bösendorferem van, de nagyon a szívemhez nőtt, pedig mostanában hónapszámra nem nyúlok hozzá. De mi lesz ha majd Malacka zongorázni akar? Abban bízom, hogy ha sikerül házat vennünk, akkor kényelmesen elférünk majd zongorával együtt.

Szilvi: ráadásul nem is szeretik az összes unokájukat? Azért ez is érdekes. Az én Anyósommal, Apósommal is vannak gondok, de időnként az az érzésem, hogy jobban várják a csemetét mint én. Anyós jön az első két hétben segíteni, és ettől ugyan égnek áll a hátamon a szőr, de mindenképpen értékelem a segítőkészségét.
Depire nem tudok semmi tanácsot adni, az ember azt gondolná, hogy 3 gyerek mellett az embernek (ember lányának) nincs ideje olyan úri passziókra mint a depresszió.
Viszont tetszik, hogy az orvos és a szülésznő a szülőszoba előtt ücsörög

Zita: hívlak a sétával kapcsolatban, most, hogy Levente is mozgáskorlátozott, nem biztos, hogy kijutok a szigetre.
Bográcsozni mi is szívesen megyünk!

Panó: recept megy

Zsuzsa: jó, hogy újra itt vagy, és Edinának nincs komoly baja.

BNM, Maci2: azért nem ér, hogy mi hárman egy napra voltunk eredendően kiírva, és a mind a ketten otthagytatok.

Köszönöm a mosós tanácsokat, főzőmosás feladva, marad a 40-60 fok és a vasalás.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Megjöttünk a CTG-ről. Képzeljétek elég rendesen keményedtem, volt 80-as és 100 feletti is a fájásmérőn. Érdekes, hogy ez vajúdás alatt azért elég rendesen fáj, most meg csak a torkom szorult össze. A doki nézett is, hogy micsoda fájások, én meg mondtam, hogy nem-nem, csak keményedés.Nehogy már bennt fogjon! Amúgy a manó majd kiugrott a pocakomból úgy viháncolt. Kép
És már csak én vagyok szabadlábon, mert a 2 másik kismama közül akivel egy szülésznőhöz jártunk, az egyik lebabázott (jövőhét szerdára volt kiírva) a héten szerdán, a másikat ma reggel fektették be mert vérzett (Ő jövőhét szombat). Hát így leszek én elsőből utolsó. Kép

Jerry: nagyon szeretem a humorod, mindig úgy feldob. Kép Remélem a párod mihamarabb helyrejön. Kép

Anikó: én már nem tudom mikor osztódom, már jó ideje azt hiszem, hogy na, most...aztán semmi.
Persze szivesen átengedem neked az elsőbbséget. Kép

És most 1 kép máról:

Kép

Puszi:
Linda
bellana

Lindus!

Nagyon helyes vagy a képen! És a mosolyod.... Kép Ezt már szeretem. Kép
80-100 a fájásmérőn??? Lehet,hogy Te már most érzed a teliholdat?
Nem áztatok el?
Jó hír,hogy a másik két kismami már nem zavar be,ha esetleg beindultok.Kép
Nem hiszem,hogy én leszek az első.Kép Szüljünk egyszerre 4-én mind a négyen,jó? Panóval úgyis azt néztétek ki.Kép
Most is tök sokat fájdogál a hasam egész délután,de csak picikét,inkább csak kellemetlen,és nem a keményedéseknél,úgyhogy ez biztos nem az.De olyan rossz ez a bizonytalanság. Kép

Orsi:????

Puszi:Anikó
vakili

LindaKép
Látom Te is belehúztál rendesen a keményedésekbe.

AnikóKép
Átérzem a helyzetedet, elég rossz ez a bizonytalanság.

A biztonság kedvéért beszéltem a szülésznővel, mondtam neki mi a helyzet, de egyenlőre nem megyünk, majd ha lesznek fájások és nem csak keményedések. Ha lefekszem akkor nem annyira erős és ritkább is.

Orsi???
Merre vagy?? Csak nem bentfogtak???
Jelentkezz!!!

JerryKép
Ne haragudj, nem szándékos az otthagyásKép De amint látod még várunk egy kicsitKép

Ja, képzeljétek, beszélgettem a párom munkatársának a feleségével, kérdezte hogy vagyok, megemlítettem neki a kiütéseimet. Ő tavaly ilyenkor szült és neki is ugyanez volt a problémája. Már elkezdtem örülni, hogy de jó, akkor most megtudom mi a gyógyír rá, de pofára estem. Egyetlen egy megoldás van: szülni.
Az dokija anno mondta neki, hogy ez a hormonoktól van (egy kicsit felborul a hormonháztartás, anyagcserezavar..stb.) Gondolhatjátok milyen boldog vagyok a tudattól, hogy addig így maradok.

Na megyek, mert beszakad a hátam.
(Azért majd még bekukucskálok, hátha Orsi jelentkezik).

Jó éjt mindenkinek.
BNM
Bnm

Szia lányok!

Anikó: igyekszem jókedvű lenni, elvégre nemsokára randim lesz egy kis hapsival. Kép
Képzeld nem áztunk el, mire kiszálltunk az autóból, varázsütésre elállt. Kép
A bizonytalanság engem is kiakaszt. Meg a várakozás. Én már mennék...
A kismamikkal szerencsém van, remélem senki nem kavar be. Kép
A 4-es szülésben benne vagyok. Majd telefonkonferenciát tartunk közben. Kép

BNM: hát akkor már így maradsz a szülésig?
Részvétem,nagyon rosz lehet. Kép
Feküdj amennyit bírsz!

Orsi???

Linda
bellana

SziasztokKép

3/4 10-kor jottunk meg, aztan ugy nagyjabol beleolvastam a visszaolvasnivalokba (ezt egybe irjak?Kép) es most egy gyors helyzetjelentes, mert leszakad a hatamKép

CTG ok, teljesen rendben volt, vernyomasom is 110/70, jol vagyunk. Csak sajnos egy csomot kellett varnunkKép 6-ra mentunk, a doki pont akkor ment mutetre, meg talalkoztunk vele, mondta, hogy sajnos ez van, majd jon. Addig a szulesznonk megcsinalta a CTG-t, tok jol elvoltunk a kedvenc szuloszobamban (remelem ott fogok tudni szulni, ott van a szulokerek), aztan meg elmentunk megnezni egy alapitvanyi szobat, mert pont ures volt, igy elment egy ora. Aztan 7-tol vartunk negyed 10-ig.Kép Kozben megjott Karcsi, elment Anyukam, Gergo 9 korul mar majd kiugrott a hasambol es elkezdett fajni a hatam is. De egesz jol voltam, en nem tudom milyen hormonokat szabaditott fel bennem a terhesseg, de tok nyugis lettem, ugyhogy most sem volt gond. Mielott allapotos lettem egy ilyentol a falra masztam volna, most meg semmi, bekesen vartamKép A doki tok aranyos volt, kerte az elnezeseket, pedig hat nem o tehet az egeszrol. Megnezett minden eredmenyt, de most nem vizsgalt meg, hisz panaszom nincs, mult heten voltunk vizsgalaton, felesleges lett volna. Szoval nem voltunk bent sokat, kb 10-15 percet, meg beszelgettunk is. Majd 9-en kell mennem megint, ha addig meg nem jon a babo, es ugye mi belottuk a 8-at, ugyhogy a doki is rohogott, hogy akkor termeszetesen a 9-i vizsgalat mar targytalan leszKép

Gyorsan ennyi, velunk minden ok.Kép

Puszika mindenkinek, holnap talalkozunkKép

Orsi
38

avocado

Szia Orsi,szóval megvagy. Kép
Akkor megyek is szunyálni. Kép
Panó, remélem veled is minden oké?

Linda
Kép
bellana

Ágybazuhanás előtt még elköszönök tőletekKép

Orsikám,
nagyon várom már a torna-órát! Leszakad a hátam. Ma én fürdettem meg a babát, hát majd beledőltem a kiskádba, annyira sajgott már egy fél perc után a hátamKép

Lino,
de jó kislányod volt maKép
Dorka csak az apukájával volt kíméletes, mert délután viszont semmit nem aludt (nekem)! Most is még izeg és mozog és makog a mózesben, pedig már mindkét fiú alszik, teljes csend és nyugalom van. Csak én verem a klaviatúrát...

Zsuzsa,
fel akartalak hívni délután, aztán elmaradtKép De jó, hogy itthon vagytokKépKépKép Majd mesélsz, ha visszajöttem, és találkozunk, most nem kérdezek, mert a válaszokat már úgysem fogom tudni elolvasniKép

Bnm,
a nagywécé nálam azon a napon indult be...Készülődik a szervezeted!!! Minden jótKép

Anikó,
neked is javaslom a Salvus gyógyvizet, patikában kapható. Nekem csak az segített, elég egy fél deci belőle, lehetőleg hidegen. A Rennie nekem is csak 5 percre volt jó - meg hogy megutáljam az ízét egy életreKép

Jerry,
nyakmerevítőKép vagyKép (de hát olyan viccesek lehettek az autóban!)
Bösendorfer - kutyanévnek sem rosszKép

Linda,
de jó, hoy ilyen jókedvűnek láthatlak a fotón!
Fájások:hűűűűKép

Zita kedves,
már nem volt erőm az emilre válaszolni, majd pótolom, ha hazajöttem. Vigyázz magatokra, remélem, hamarosan találkozunk megintKép

Asszem, kislányom bealudt. Már nem hallom a nyiszogástKép
Egcsi jelentkezett ma, jól vannak, babás szobában van, tejcsi is okéKép

Már most megszakad a szívem, hogy amikor egy hét múlva visszatérek, annyi visszaolvasnivaló lesz, amit helyből lehetetlen átböngészni. Ezért ne is írjatok nekem addigKépKépKép
Vigyázzatok magatokra, akinek eljött az ideje, az nagyon ügyes legyen!!!

Szöszi, Lino, Mariann,
depiből teljesen tessék kikászálódniKép

Mindenkit ölelek, már most nagyon hiányoztokKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Kata Anitabori Dorkájához hasonlóan tőle szokatlan módon még 10 után is fent volt, és ehhez képest 2 körül már fel is ébredt, és annyit szopizott, mint aki éhen akar halni, és most reggel 6kor is. Gondoltam, hogy ez lesz valamikor két teljesen átaludt nap után. Valamikor fent is kell lenni Kép De azért remélem visszaállunk a régi rendre!

Bori: tudom, hogy már nem olvasod, de nagyon jó pihenést nektek! Kép És remélem jó időtök lesz!

Linda: nagyon jól nézel ki a képen! És azt hiszem ugyanilyen farmerom van/volt nekem is Kép Apró szépséghiba, hogy tegnap is ez volt rajtam, igaz hogy a has része nagy, de pulcsi alatt nem látszik, viszont a régi farmerem nem tudtam felvenni Kép CTG – akkor keményedik rendesen a pocakod !!! Kép Kérdezősködőket pótlandó: Te még mindig egyben vagy? Kép Kép Kép

Orsi: örülök, hogy minden rendben van veletek! Kép Ez a várakozás nem semmi!

Zsuzsa: nagyon örülök, hogy hazamehettetek! Kép Remélem soha többet nem kell kórházba mennetek Edinával! És jó, hogy nincs komolyabb baja!!! Kép Nem semmi mennyiségeket eszik a lánykád! És mindjárt 6 kiló! Kata pont egy kilóval kevesebb Kép

Bnm: még a végén jócskán beelőzöd a topic kvartettjét! Kép Éjszakád hogy telt?

Jerry: tudod én elég vizuális típus vagyok és elképzeltelek benneteket, ahogy a mostani állapototokban mentek szülni Kép Egész jól szórakoztam Kép De azért drukkolok inkább, hogy a szülésig meggyógyuljon a párod! Anyósék Nórát azért nem igazán kedvelik, mert ők Lili után fiút vártak Kép Gondolhatod ezek után Katica fogadtatását Kép De nem baj, mert mi meg imádjuk a lányokat Kép Ja, és anyós meg se kérdezte, hogy segíthet-e valamit Kép Pedig nyugodtan megkérdezhette volna, mert tudja, hogy úgyis azt mondom, hogy nem kell.

Anikó: szóval még mindig nem sikerült Bencust kibeszélni a pocakodból! Kép Lehet, hogy korainak tartja még az időpontot Kép Elvégre a kiírásig még két hét Kép Vagy ez most nagyon lelombozó volt? Persze, hogy jó ha aggódnak az emberért, de azért anyu napi 4-5 telefonja kicsit soknak tűnt. És ha meg kihúztam a telefont, a mobilt meg kikapcsoltam, mert aludni szerettem volna, akkor meg Istvánt hívta, és ha őt se érte el, akkor úgy érezte, hogy valami összeesküvés áldozata lett, és neki direkt nem szólunk, hogy szülünk Kép De azért imádom Kép Gyomorégésed Kép

Egcsi: de jó, hogy minden rendben van veletek! Kép

Swen: merre vagy? Botond hogy van?

Szöszi: jobban vagy már?

Chello: hogy van Noémi pocakja?

Soraya: nagyon csöndben vagy! Csak nem megszültél már ? Kép

Vali: Ti hogy vagytok?

Mariann: remélem Te is jobban vagy már lelkileg! Kép

Süncsi: tudom, hogy Te ritkábban jössz, de azért hiányzol! Kép

Zita: jó szopis sétát nektek! Kép Apa nálunk dolgozik, nélküle meg nem indulok útnak!

Rita: Remélem Lili visszatér a régi kerékvágásba Kép Írj, ha majd tusz!

Ildikó: remélem csak azért nem jössz, mert ott van anyukád, és igyekszel minél többet vele lenni! Kép

Zsuzsi: remélem minden rendben a szopival, és jól vagytok Kép
Kakukkfű: lányod hogy fogadta Danit?
Dzscsiga: hogy vagytok?

Mindenkinek szép hétvégét! Kép

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Linda: ilyen fájásokkal csodálom, hogy nem tartottak bent. A barátnőmnek ennél gyengébb fájásai voltak, nem is érzett semmit, é nagyon meglepődött amikor a szülésznő közölte vele, hogy "ugye tudja, hogy ma még szülni fog?"
De legalább itt van az orvosod.
Szép kismama vagy, és széép nagy pocakod van.

BNM: ne is siesd el, a babának minden bent töltött perc számít. Bár azért megnyugtató, hogy már teljesen életképes, tehát nem baj, ha már megszületik.

Na megyek, Levente nem javul, és kiabál a tejeskávéja után. A bögrének meg hiába van füle, és hallja a szólítást nem képes önállóan bemászni a szobába.
A szopis sétára nagyon úgy tűnik, hogy nem jutok ki, Levente nélkül nem szívesen indulok el.

Még jövök

Jerry
jerry

SziasztokKép

Hat, a fel 9-ig alvas ma nem igazan jott osszeKép De szerencsere egesz jol aludtam, csak egyszer volt fajos-nyogos fordulasom, akkor is sikerult ugy megoldanom, hogy Karcsi szegenykem ne ebredjen fel. Mert elozo ejjel meg minden normal fordulasomra fent volt es kerdezte, hogy minden ok-eKép Legalabb tegnap ejjel kipihente magat.Kép

A tegnapi CTG-hez meg annyit, hogy a korhazban masfajta masina van, ott nem kellett nyomogatnom gombot, amikor a babo mozog, viszont volt 2 tappancs, ugyhogy vegre mar en is tudom, milyen a fajas-meres.Kép Nekem a multkor nem nagyon volt kemenyedesem, most viszont igen, de a legerosebb is csak 45-os volt, osszehasonlitva azokkal amik itthon szoktak lenni az itthoniak tuti vannak 80-90-esek a gep szerint. De azt hiszem ilyen fajasmeros CTG-re mar nem fogunk menni, mert legkozelebb a doki rendelojebe megyunk, aztan meg mar baba lesz. De lehet, hogy mar a rendelobe sem kell menni, ha Gergo megszuletik 8-an, ahogy megbeszeltem vele.Kép
Kulonben a doki mondott egy erdekeset erre, mikor mondtam neki, hogy en nagyon belottem a 8-at, de persze ezt csak en gondolom. Erre o azt mondta, hogy azert pszihesen sok mindent lehet befolyasolni es latott mar jo parszor ilyet, ugyhogy nem lepodne meg! Ez is olyan szimpi volt Tole, van megegy pirospontja nalam.Kép Szeretem, hogy o nem olyan begyoposodott gondolkodasu!

LindaKép
Egyben vagytok meg? Ahogy Lino irta, potolnunk kell az erdeklodok hianyatKép
Azert a fajasaid nem semmik! Te elobb mesz be, mint Pano?Kép

Lino
Hat igen, kicsit sok volt, de eleg jol birtam.Kép
Te annyira aranyos vagy! Ugy tetszik, hogy mindenkire gondolsz, hogy kivel mi lehet es senki nem maradt ki a leveledbol!!! PusziKép

Bnm
Nekem Te nagyon gyanus vagy! A vegen meg tenyleg beelozod itt a kvartettunket! Irj, hogy egyben vagytok-e meg!!!

Zsuzsa
Orulok, hogy mar otthon vagytok! Szegeny Edina, szegeny Te!Kép Azert nem semmi a lanykad sulya! Kis haspok!Kép Puszi nektekKép

Aniko
Kepzeld, tegnap kimostuk Anyuval a babapokrocokat is, ugyhogy most mindennek ANNYIRA babaillata van!Kép Ugy imadom! Azt hiszem ma felhuzzuk vegre az agynemut is, most mar lesz mivel letakarni, hogy ne porosodjon. Szerinted hulyeseg? De en ugy szeretnem latni! Igaz, egyelore ejjel a mozesben lesz a babo, de nappal a kisagyban szeretnem majd altatni, hogy azt is ismerje. Ha Karcsi felebredt megcsinalom a fenykepeket, tegnap mar nem jott ossze. A babaszobarol is csinalok ujat, ha felhuztuk!Kép Olyan izgi mar ez a varakozas, nem?Kép Mar nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen is az en kis picurkam, de furi is lesz, hogy nem lesz mar bent a pocakomban! Meg kicsit felek is, hogy hogyan fogom en ellatni, nehogy bena legyek! Aztan mindig megnyugtatom magam, hogy csak menni fog, masoknak is sikerult!Kép

Na, elkuldom gyorsan, aztan majd jovok a fenykepekkel.Kép

PuszikaKép

Orsi
38+1

avocado

LinduskamKép

Elfelejtettem irni, hogy milyen klassz a fotod! Ugy orulok, hogy igy mosolyogsz!!! Es a pocid bizony szep nagy! Szerintem most mar kicsit nagyobb, mint az enyem.Kép Es nincs ez a pocak lejjebb?Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

JerryKép

Most olvastam vissza rendesen es lattam az autos sztoridat! Hat nem semmi!Kép Szivesen megneztelek volna titeket!Kép Szegeny parodat nagyon sajnalom, eleg durva lehet ez a lemerevedes!Kép Jobbulast Neki!
A bogreteket meg nem artana mar rendesen megtanitani!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Linda!
Ne ijesztgess ilyen durva fájásokkal! Akkor nem vársz meg? Én csak max: 20-30-as keményedéseket tudok felmutatni, azt is ritkán. És még mindig nem érzem úgy, hogy jobb lenne már osztódni.Kép
A képen nagyon jól nézel ki!Kép
A telefonkonferencia tetszik, de akkor még ne indulj szülni!

Anikó!
Akkor lehet, hogy veled szülünk együtt, ha Linda beelőz? Tényleg, az aranyered rendbe jött múltkor? Mit csináltál vele?

Orsi!
Nekem egy könyvem van a Callanetics-ről, én is csináltam régebben és szerintem is nagyon jó!
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Zsuzsa!
Örülök, hogy hazajöhettetek és Edina jobban van!
Lassan a te orvosod is visszajön szabiról, ugye? Remélem akkor mindent rendbe tesz ő is és végre egyenesbe jöttök!

BNM!
Te csak ne előzgesd a kvartettet!
Szerintem jobb, ha vársz még egy kicsit!
KiütésekKép

Jerry!
Vicces, hogy írod Zitának, hogy Levente nélkül nem mersz menni, mert amúgy nekem úgy tűnik per pillanat Levente nélkül könnyebben el tudsz menni, mint vele!
Köszi a receptet!

Szép napot mindenkinek, mi megyünk Gárdonyba, csak este leszek, de akkor meg lehet, hogy nem férek ide!

Puszi!
Panó
panó

Jó reggelt!

Fent vagyok már 6 óta,de a gép abban a szobában van,ahol apa is alszik,ezért nem akartam ott szöszmötölni.

Orsikám:örülök,hogy minden OK volt tegnap,de nem volt semmi ez a várakozás.Persze nem lehet rájuk haragudni,hiszen ha meg majd mi szülünk,lehet,hogy más fog rájuk várni.Kép
Egyébként nagyon jó fej lehet a dokid!Kép
A fájásmérő nekem nem működött,pedig olyan kíváncsi lettem volna.Kép
Éjszakád Kép
A babaillatot én is imádom,időnként csak kinyitom Bencus szeksrényét,és jó nagyot szimatolok bele! Kép Akkor elképzelem,hogy már rajta vannak a cuccok,és elolvadok.
Az ágynemű felhúzásán már én is gondolkoztam,de félek,hogy beporosodik.Szerinted már lehet?
Dehogy leszel Te béna.Először majd biztosan nehezebben fog menni,de egy-két nap és úgy belerázódsz,hogy csak na... Kép Kép

Linda:jó,hogy megúsztátok az esőt,egyszer nektek is lehet szerencsétek. Kép
Telefonkonferencia Kép Hát legfeljebb apával,mert nekem ilyenkor semmihez sincs erőm.Majd a fiúk közvetítenek! Kép

Bori:Várunk vissza sok szeretettel! Kép
Egcsi: Kép

Szilvi:Ilyen nálunk is volt,hogy kikapcsoltuk a telefont egy időre,és utána ijedten hívtak,hogy mi van? Kép
Nem lomboztál le,de már nagyon várom a nagy napot.Kép
A felsorolásod nagyon kedves! Kép Te mindenkire gondolsz!

Jerry:Tessék idomítani azt a bögrét! Kép Férjecskédnek jobbulást!

Ma délelőtt megyünk vásárolni,délután pedig visszük lovagolni Katát,úgyhogy ma nem nagyon leszek,talán este.

Vigyázzatok Magatokra!
Puszi Mindenkinek!

Anikó
38+1

Linda,Panó: egyben vagytok még? Kép
vakili

Látom,Panó megvagy!! Kép

Aranyerem majdnem teljesen elmúlt,mindenesetre már nem fáj,és ez a lényeg. Reparonnal kentem (már bent van a csomagban is Kép ),és naponta többször hideg zuhany neki! Kép

Jó utat Gárdonyba! Reméljük az idő is kedvez Nektek!
Oké,akkor szüljünk együtt! Kép

Puszi Anikó
vakili

Jó reggelt!

Ma éjjel csak 5-ször voltam kinnt, úgyhogy jót pihentem.Kép Már a csontjaim is fájnak.

Lino, Orsi: csibészek vagytok. Kép Még egyben vagyok. Kép

Lino: anyósodék gusztustalanok, csak a neme miatt nem szeretni egy édes kis manócskát!!
Anyukád aranyos lehetett a sok telefonnal. Kép
Nadrág: nekem nagyon bejött. Kép Valszeg rám is csak ez fog feljönni 1 ideig. Én is őrzöm még a kedvenc farmerom, amit 58 kilósan hordtam: elöl gombos, de Dani óta nem jön fel és nem is fog már...(58 kiló se leszek már az életben. Kép)

Orsi: én is felszereltem a babaforgót az ágyra, hogy lássam, hogy mutat. Kép Igaz, azóta Dani megvan érte veszve, leakarja szedni magának. Kép
Úgyhogy szerintem nézd meg egybe az ágyat, legfeljebb letakarjátok. Kép

Panó: jó utat, napot. Kép
Érdekes ez a fájásmérés. Mi lesz ha tényleg fájni fog, elfüstöl a műszer? Kép Kép

Jerry: kora reggel így megnevettetni engem. Kép
Elképzeltem amint a bögre hegyezi az egyszem fülét. Kép A pároddal most rendesen gyakoroltok, mi lesz ha meglesz a kisfőnök. Kép

Anitabori: remélem jól fogjátok magatokat érezni és mire visszajöttök, kékebb lesz a babástábla. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Nahát, sehol senki?
Mi már a Corát is megjártuk, utcsó nagybevásárlás céljából, hogy a hapsiknak ne kelljen majd annyit ugrálniuk.
Remélem mindenki jól van,meg van, nem kell értesítenem Mulder ügynököt? Kép

Linda
bellana

Csajok, ez már gáz. Én vagyok ma az ügyeletes?
Hol vagytok?????

Linda

Kép
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: