Sziasztok!
Rita: Lili se lehet mindig jó kislány

Swen Botondja is csinál ilyen napokat, hogy utána anyukája még inkább értékelje, hogy milyen jó is az ő babája

Az én Katám délelőtt egyáltalán nem alszik, max 5-10 percet. Fél egy körül ájul be a nagyokkal együtt, ilyenkor alszik 4-5 órát, utána fent van este 9-ig, és alszik4-5-6-ig, mikor meddig, akkor szopizik, és utána reggel 7, fél 8 körül indul a nap. Amikor fent van, vagy cicizik, vagy anyán lóg, vagy nézi a tesóit, őket pl elég sokáig el tudja nézegetni. A fent maradó időben pedig nyüglődik. És olyankor jön megint a jól bevált cici, lehet, hogy azért alszik olyan jól délután, mert délelőtt rendesen feltankol

A tejed pedig biztos elég Lilinek, nagyon szépen gyarapodik.
Orsi: kép Katáról a profilomban! Zoknifelhúzás anyukáddal

Éjszakák

Vendégség

Hátfájás

Gyerekszoba nagyon szép!!!

Nálunk Kata (meg a többiek is) az első pár hétben mellettünk alszik mózeskosárban. Mostanság akarjuk átvinni a lányokhoz, de én húzom halasztom, olyan édesen szuszog ott mellettem

Ja és nálunk simán a földön van a mózeskosár.
Linda: befektetés

Ez milyen hülyeség, hogy egy nappal se hagynak tovább békén, mint a kiírás

És mi ez hogy megjegyeznek? Vissza tuszkolják a gyereket? Orvosoddal nem lehet egyezkedni? Az enyém átírta a szülési dátumot, hogy ne piszkáljanak. De hátha a szombati telihold hat majd Gergőre, és akkor nem is lesz kérdés a befekvés

De mindenesetre bíztató, hogy a szülésznőd ilyen jó fej!!!

Anyós látogatása

Na, nekem már csak az hiányozna!
Chello: örülök, hogy már jól vagytok, és remélem Noémi hasfájása lassan elmúlik majd, és hátha segít neki majd más szer!

Nórának a Gripe Water nevezetű lötyi segített. Mai kétszeri alvás
Mariann: Anna nagyon szép baba, és az a mosolygós kép
Jerry: modem kihúzás

Hát bízom benne, hogy szopi után rendbejövök! Gátmasszázs

Azért a pakolást ne vidd túlzásba! És ahogy olvasom ma is jó sok mindent csináltál

Tessék most már pihenni!
Szöszi: ha olvasod: nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb egyenesbe gyere!!! Sok puszi
Anikó: persze, hogy nem akar még kibújni Bencus, amikor olyan jó helyen lakik most

Ráadásul itt kint elég sz@r idő van

Kata biztos sokat fog segíteni

Párod telefonjai

István is ilyen volt az utolsó hetekben, aztán aznap reggel azt hitte, hogy szórakozom, nem akarta elhinni, hogy folyik a magzatvíz

Közvéleménykutató

Jajj, ez a vizsgálat!

Nekem a saját dokimnál soha nem fájt, de egyszer még Lilinél megvizsgált valaki más, hát ott majdnem üvöltöttem vele, hogy azonnal hagyja abba !
Egcsi: nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!

Most látom, hogy megszületett Bertold baba, itt is nagy gratula nektek!

Remélem azért majd láthatunk képeket róla!
Kakukk: üdv újra itt

Majd gyere ha tudsz, és várjuk a történetet és a képeket is! Na azóta jöttél

Gratulálok még egyszer a gyors szüléshez!
Ildikó: de jó, hogy néha azért tudsz jönni

Éjszakák

Remélem minél hamarabb rendeződnek, én drukkolok !

És milyen nagy lett már Lucas! Anyukád lángosa
Soraya: pocakkép

Én 56-osban hoztam haza Katát (meg a többieket is, pedig nem voltak kicsik). Orvosnál mikor voltál? Méhszáj?
Zsuzsa: nagyon drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi baj!!! Úgy sajnállak Titeket! Sok sok puszi:
Süncsi: ismerkedés egymással

Tényleg mint az elején

Ciciméret

Vendégség

Cici csíkok

Nekem csak a pocakomon van, de ott jó sok
Maci: nem hangzik túl jól ez a vérzés

Málnalevéltea: 36. héttől
Vali: de jó hogy benéztél!!! Nagyon szépek a gyerekeid, és már nagyon nagyot nőttek!!! Alina szája hogy van? Bocs, hogy múltkor a Fiumei utat mondtam anyaságira

Helyette Lőportál utcába kell menni! Én se tudtam!
Swen: örülök, hogy Botond megjavult

Kata is most egész jól van

Tegnap voltunk dokinéninél, ott is mondták, hogy ritka nyugodt baba, akárhogy macerálták, nem sírt, csak mosolygott

Most egyébként 4800 gr, ami azt jelenti, hogy ugye lefogyott 4200-rőll 3900-re, így egy hónap alatt 900 g-t hízott. Apa mondta is neki, hogy egyen többet, mert a nagyok ilyenkor már 5 kiló felett voltak

És köszi a hiányolást, nagyon jól esett!

Nagyon szép súlya van Botondnak is! És én is utálom ezt a hülye esős időt, ma ki se tudtunk menni
Bnm: jó nagy már Réka a pocakodban

Kiütések
Bori: ma nálunk is a te túrós sütid lesz, mert az én finnyás Lili lányom, csak ezt a sütit szereti

Én meg majd önmegtartóztatok! Szopis séta még egyelőre passz, mert lehet, hogy apa dolgozik

Macska a hordozóban

Nálam nem volt gátmetszés, úgyhogy gátilag jól vagyok. Hiányolást meg köszi, épp az előbb mondtam apának, hogy én már senkinek sem hiányzom! Szerinte az utóbbi időben elég depressziósnak tűnök, de ezzel hogy mondta, nem lettem kisegítve

Örülök, hogy jól sikerült Zitával a találkozó

A túrós meg mind elfogyott nálunk
Zita: Rékának is jó sok tej jut, ha ilyen szépen gyarapodik

Csilla még szopizik?
Mucska: akkor várunk holnap
Köszönöm Kata nevében a dicséreteket!
Itt vannak még képek: az elsőnél a legújabbak!
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3029 https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2804 https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2805 Szilvi