A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Orsi: grillezés Kép
Fűszeres:passz! Kép
Függönyök:olyan sokat tud dobni egy lakáson,hogy hihetetlen.Biztos nagyon szépek lesztek! Kép
Szegény Karcsi! Kép Az én párom nem izgul ennyire,de azért napjában legalább 10-15-ször kérdezi,hogy nem érzek-e valamit. Kép Állandóan hívogat,( még jó,hogy ingyen van Kép ), éjszaka,ha kimegyek,már kérdezi,hogy mi van.
Igaza van anyudnak,már én is úgy érzem,hogy itt fáj,ott fáj,nagyon nehezen viselem,hogy nem vagyok olyan aktív,mint szeretném.Gondot jelent egy egyszerű cipőkötés,vagy lehajolás,ha leesik valami.Néha már bőgni lenne kedvem,olyan esetlennek érzem magam.Ugyanakkor azt is imádom,hogy itt mozog a pocakomban,és úgy fog hiányozni ez az érzés! Kép
Mostanában is sokat szédelgek,tegnap volt egy kis magas vérnyomás is,de egyébként jól vagyok.Nekem nagyon jól esik ez az idő,csak eső ne lenne.Szeretnék kimenni a piacra lángosért,de így nincs kedvem elindulni.Kép

Kakukk:Üdv újra otthon! Kép
Ha lesz egy lélegzetvételnyi időd,várjuk a részleteket és természetesen a fotókat! Kép

Üdv:Anikó
vakili

Anikó!
Igazad van, én még nem hiányolom a szülésre utaló jeleket!
Kata biztos sokat segít majd neked a baba körül! Nálunk is Ritát sokkal jobban érdekli a baba téma, mint Petit, de hát ő még elég kicsi, nem hiszem, hogy sokra megyek a "segítségével"!
Táblázat: igen, most jön el a fiúk ideje!

Kakukk!
Üdv. újra itthon, várjuk majd a történetedet!

Orsi!
Igaza van anyukádnak, én is pont tegnap mondtam apának, hogy még nem érzem úgy, hogy jobb lenne már megszülni!

Linda!
Sajnálom, hogy be akarnak fektetni, ettől én is nagyon féltem, mikor Ritával voltam terhes, de szerencsére az én orvosom nem ragszkodott hozzá. Rita egy nappal később jött, de nem volt szó befektetésről. És akkor mi van, ha megjegyeznek? Direkt kiszúrnak veled utána? Tudod mit? Akkor szüljünk 4-én! Danit mikor szülted? Előbb vagy később? (Biztos írtad már, csak elfelejtettem.)

Soraya!
Most nézegettem a táblázatot, az alján eléggé sűrűn vagytok, szerintem bárkit beelőzhetsz! Az utolsó 5 mami között bármilyen sorrendet el tudok képzelni!

Puszi!
Panó
panó

Lindus! Kép
Akkor teljes a kvartett!!!
Hát,ez a befekvés nem hangzik túl jól.Kép Szurkolunk,hogy időben meginduljon kifelé a kislegény!
Éjszakád Kép Irigy vagyok!
Anyós:kitartás,sok-sok türelem!
Puszkó:Anikó
vakili

AnikoKép
Igen, az esot en sem szeretemKép
Langos: most ugy megkivantam!!! Csak az a baj, hogy nem tudom a kornyeken hol lehet kapniKép Pedig egy jo kis sajtos-tejfolos langos most de jol tudna esni!Kép
SzedelgesKép A lehajolassal en is ugyanigy vagyokKép Tegnap Anyukam adta ram a zoknimat, jot rohogtunkKép De azt en is imadom, hogy Gergo odabent tornazik, mostanaban hihetetlen miket tud eloadni, rendesen ide-oda hullamzik a pocakomKép Viszont mar nagyon kivancsi is vagyok ra, hogy vajon milyen kis Mokus is az en picikemKép
Parod telefonjaiKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

AnikoKép
Nemhogy teljes a kvartett, hanem mi levelezgetunk itt ugy latszik egesz reggelKép Teljesen beaktivizaltuk magunkat! Mi lesz itt, ha megyunk szulni?Kép

PusssszKép

Orsi

avocado

Anikó, Orsi!
Az én párom egyáltalán nem izgul! Pedig azért jól esne, ha kicsit aggódna értünk! Kép Persze lehet, hogy csak nem látszik rajta.

Panó
panó

Panó: az én párom sem izgul. Kép
Nálatok is esik? Gondolom akkor ma sem lesz meló. Kép
Danit a kiírás napján szültem. Kép Persze mert előző este megindították. Kép Nem tudom miért kell állandóan erőszakot tenni a természeten. A nyákdugó már elment,a méhszáj is felpuhult, magától is kijött volna a gyerek szerintem max. 1 nappal később...

Anikó,Orsi: nem fogom hagyni magam kórház ügyben.
Fel nem foghatom minek kéne ott dekkolnom!! Pláne a fúrás-kalapalás közepette. (Most ott újjítanak)
Vagy ha jöhet velem a Dani akkor megyek. Kép
Hajolgatás: Anikó megértelek. Dani után is akad rendesen...

Puszi:
Linda
bellana

Halihó,
még nem olvastam vissza semmit,
csak felteszem a hírt:

EGCSI A SZÜLŐSZOBÁN VAN!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Egcsi!
Megy a drukk! Akkor most apa lohol haza?

Linda!
Miért inditották meg Danit? És hogy? Oxitocinnal?

Panó
panó

SziasztokKép

Jövök javítani az arányokat, nehogy már csak a kvartett tagjai koptassák a billentyűzetetKépKépKép

Bori, Linda, PanóKép
Lehet, hogy meghazudtolom az orvosokat és az én diagnózisom lesz a helytálló. Barackot már egy hete nem ettem, a meleg is elmúlt már pár napja, de a kiütések ragaszkodnak hozzámKép És nem csak a régiek, jönnek újabbak isKép Tegnap még bevettem a napi kettő gyógyszert, ma a reggeli adagot (hogy a fokozatosság meglegyen), de az estit már nem fogom. Szerintem ez a három nap már nem oszt-szoroz (szombaton kellett volna abbahagyni).

OrsiKép
KiéhezésKép. Nem tudom ti mióta "éheztek", de nekünk kezdetek óta tilalmi listán van a szex. Gondolhatod...Kép Lehet, hogy ezért is vagyok már zizi nem csak a kiütések végett Kép

LindaKép
Befektetés:Kép De hát ha 5 perc alatt ott vagytok akkor mi a fenének??? Őrület!!! És mi az hogy megjegyeznek maguknak??? Eszméletlen!
Engem a végefelé akar a doki befektetni, ha addig nem történik semmi, de ez nálunk érthető is. Mi Tatabányától lakunk 25 km-re, igaz hogy 3/4 óra alatt fent vagyunk Budaörsön, de onnan a kórház a legjobb esetben is 1/2-3/4 óra.

AnikóKép
Az e-mail címem: berko977@axelero.hu. A 4D-s képpel együtt felraktam a profilomba már régesrég, nem tudom, mi a gond, majd megnézem.
Az én párom is ugyanezt csinálja éjszakánként!Kép Állandóank kérdezgeti, hogy na mi van??? Szegénykém, ahelyett, hogy aludnaKép

KakukkfűKép
Várjuk a beszámolót és a képeket az óriás bébirőlKépKépKép

EgcsiKép
HajráááKép Könnyű szülést kívánok, ügyesek legyetek Bertold babávalKép

Bori
Mi van szegény Szöszivel???Kép

Nálunk is nagyon f.s idő van, szemerkél az eső és hűvös is van. Na, de nem nyavajgok, legalább nem aszalódok agyon holnap, amikor megyünk NST-re.

puszi:
BNM
Bnm

Sziasztok lanyok, anyukak!

Hat most nincs tul rozsas hangulatom, meg faradt is vagyok. A ti kisbabatok mindig jo babak? Sose nyoszorognek vagy nyugoskodnek? Tegnap nem volt idom pihenni. Este Lili nehezen akart elaludni es ilyenkor a pokolba kivantam mindent. nagyon faradt voltam es elkeseredett, hiszen szinte egesz nap fenn volt. Ideges voltam lilire is. Ez az ejszaka se volt olyan jo. Pontosan 3 orankent kelt a Lili. Pedig elotte heten 5-6 orat aludt, majd szopi es 3 ora alvas. Most meg 3 orankent kel. Ilyenkor allandoan azon jar a fejem, hogy talan azert, mert kevesebb a tejem es nem lakik jol? meg allandoan a cicimet fogom, mert nem erzem ugy, hogy ugy bekemenyedne mint az elso heten, es tegnap este 1 orat volt a cicimen. Ennek ellenere jon belole tej, spriccel is es erzem a tuszurasokat. de azert idegesit is, mert lehet, hogy keves van. Vagy csak beallt a mellem? Majd megkerdezem a vedonot. Szoval nincs tul rozsas hangulatom. Nektek bekemenyedik a melletek mint az elso hetekben? De lehet, hogy ez a hulye idojaras az oka mindennek. most 7-tol 10-ig szerencsere aludt, igy en is visszadoltem. Lili most fenn van, itt a karjaimnan, de szokasosan nyugos. szopi utan van, ami szerint jol lakott, mert elengedte a cicimet, kakilt is jo nagyokat, de fel orara ra megint nyugos. Minden baba ilyen? Probalok hozza beszelni, jatekokkal lekotni, egy darabig hat, de utana ujbol nyosorog es cicit keres. Nem adhatom neki allandoan a cicit. Ha jarkalok vele, akkor megnyugszik, de megse csinalhatom ezt egesz nap, hiszen ettol faradok el. vagy ez mindenkinel igy van? Nektek ket szoptatas kozott mindig alszik a baba? Ha nem mit csinal? Szokott nyugoskodni?es ilyenkor ti mit csinaltok?
Amugy tegnap voltunk a vedononel es doki bacsinal. Mindent rendben talaltak. Jol gyarapszik a Lili. Mar 4600 gr ami nagyon szep. Bar itthon a digitalis merleg nem annyit mutat. Teljesen megdicsertek.

Na ennyit rolunk.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Egcsi!

Megy a drukk!

Rita!

Ne pánikolj, a babád szépen fejlődik, mint ahogy amérlegelés is mutatja. Amikor beáll a kereslet-kínálat, akkor már nem feltétlenül keményedik be a mell. Tehát ez nem azért van, mert kevés a tejed. És mint, ahogy Bori is leírta, a tej 2/3-a a szoptatás alatt termelődik. Ezen kívül a babáknál vannak ugrásszerű növekedési időszakok, ilyenkor, hogy fokozzák a tejtermelést, többször szopnak. Ti éppen beleeshettek ebbe is. Ezek az időszakok:
- hét- és tizennégynapos kor között
- a negyedik és a hatodik hét között
- a harmadik és negyedik hónap között
Ezen időpontok nem jelentenek szentírást, azaz jelentős eltérés lehet ezekhez képest, de szinte minden babánál megfigyelhetőek ezek az ugrászerű növekedési időszakok.
Kitartás egyébként. Neked ez elején rózsaszínűbb időszak jutott az átlagnál, és most mutat neked egy kicsit sötétebb képet Lili. Gondolom, így még rosszabbul esik a dolog.
Két szoptatás között nekem találn csak a kórházban aludt mindig Réka. Azóta fenn is szokott lenni egyre többet. Most már néha jól elnézelődik, főleg ha én is képben vagyok. Van hogy nyekereg, sírdogál, ilyenkor általában kézben, vagy a hordozókendőben köt ki. Érdeklődve nézi a tesóit is. Egyébként ma voltunk mi is védőnőnél. Réka jelenleg 4470 g. Érzem is a kezemen.

Bori!

Már alig várom a délutánt. Még hajmosás is volt reggel, hogy a szebbik felem tudjam mutatni, de az eső azért rásegített a frizurára. Kép

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

HAJRÁ EGCSI!!!
Bori, Egcsi férje itthon van? Mit tudsz, mióta vajúdik? Jaj, de izgalmas! Kép Kép

Linda
bellana

Sziasztok,

kérdeztétek Szöszit, igen, sajna a depresszió. Bazsó nem eszik túl sokat, a lefejt tejcsiből is max.30-40 gr-ot. Szöszi a lefejt tejet nagyon vizesnek látja, így meg van róla győződve, hogy nem jó a teje. Fáradt és kimerült, és sajnos nagyon elkeseredett. Tőmondatokban ennyi.

Anikó,
mostmár biztosan látom, Zánkán kapom tőled a nagy hírtKép Bencus jól érzi magát, s ez a lényeg.
Alakomat illetően Karcsikám is azt mondja, amit ti is, legyek türelemmel, még csak 5 hete szültemKép

Panó,
de jó, hogy haladtok kifelé a munkából!!! További esőmentes napokat kívánok, és hogy akkor induljon kifelé a gyerkőc, amikor majd leteszed a portörlő-rongyotKép
Hogy bírod ki pisi nélkül az éjszakákat?!

Kakukk,
várjuk a szüléstörténetet.
Egy DANI csak édes lehet, ezt már sokszor mondottam valaKép

Orsi,
Karcsikád fel van spanolva?! Édesek ezek a férfiakKép
Én jól megnevettettem a szülőszobán a jelenlévőket, amikor (már a vége felé) megkérdeztem páromat, jól van-e...

Linda,
hű, nehéz dió...De ha ennyire közel vagytok a kórházhoz, mi a csudának akarnak bent tartani, amikor nem vagy veszélyeztetett terhes?

Bnm,
tehát levonom a következtetést: a szex hiánya kiütéseket okozhatKép

Rita,
teljes mértékben osztom Zita álláspontját: Lili nagyon elkényeztetett téged az első hetekben! Ez teljesen normális, amit most csinál. És a szopik között egyre kevesebbet fog aludniKép vagy inkább Kép, hiszen egyre kíváncsibb. Dorka pl. elvan egy fél órát, nézelődik, aztán jön a vekengés, ami -ha nem lépünk közbe- átmegy követelő sírásba. Én -szentségtörő módon- már napközben is bevetem a nyugatató cumit, és nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak, az esetek nagy részében megnyugszik tőle, és elszundít. Hiszen ha tele a pocija, enni nem kellene már neki, viszont így a szopási igénye ki van elégítve. Legtöbbször simogatom ilyenkor az arcát, orrát, szemöldökét, és akkor elalszik szépen. De tegnap pl. nagyon nyügi volt délutánKép
És szépen fejlődik LiliKép
A mell bekeményedéséről is teljesen Zita véleményén vagyok, ezt a szakirodalom is mindig írja, hogy sok anya esik abba a tévedésbe, hogy ha nem keményedik be a melle mint az első egy-két hétben, akkor nincs elég tejcsiKép
Olvasgasd a La Leche Liga honlapját, azon sok ilyesmi le van írva.

Most puszi mindenkinek,
sütöm Zitának a bólyi túróst, és én is hajat mostamKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

BNM: a kiütések nem lehet, hogy elvonási tünetek? Kép
Befekvés: én is ezt nem értem. Nem tudom miért nem jó nekik ha akár naponta bemegyek CTG-re. Most mit agonizáljak ott még napokig? Semmi értelmét nem látom az egésznek. Jegyezzenek meg, nevetséges. Kép

Panó: Danit azzal a felkiáltással indították meg, hogy nagy baba... Zselével indították, semmi más nem volt, burokrepesztés sem. Ebből gondolom, hogy magától is szépen előjött volna, mert a zselé önmagában nem valami sok.

Anyósék és a csajok (4.5 és 2.5 évesek) itt voltak, sikeresen szétrámoltak Danival mindent, egymást ölték, csodás volt a hangulat. Kép Nem tudom mi ütött beléjük, de megkönnyebbültem mikor elmentek. Azóta Dínóval ettünk és jó lenne szunyálni is. Mire újra jövök már biztos meglesz Bertold baba. Kép
Te szent szalmazsák, én leszek az első a táblázatban? Kép
Panó nem cserélünk? Kép Kép Kép

Linda
bellana

Linda,
nem tudom, itthon van-e a párja, kérdeztem sms-ban, de nem válaszolt. Bizti el van valamivel foglalvaKép

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zita, Bori.

Nagyon koszonom a tanacsaitokat! Teljesen megnyugtattatok. Elolvastam a La Leche Liga honlapjat. Tenyleg benne van minden. Ti hogy szoptattok amugy? egyszerre egy mellbol vagy felvaltva? A honlap azt irja, hogy egyszeri szoptatasnal kinaljuk fel mindket mellunket, igy tobb tej termelodik. Most ugy szoptattam es Lili ugy bealudt 15 perc utan, hogy fel se lehet ebreszteni. Kép Mindket mellbol valo szoptatas utan ereztem mindket mellemben azt a bizsergest..
Talan vegyem at ezt a ritmust? Eddig mindig csak egy mellbol szoptattam.

Bori: nyugtato cumi. Kép Az en esetem: A Lili is elfogadja a cumit, csak az a baj, hogy 5-10 percenkent kikopi es nyoszorog, kezdi a musort, de ha beteszem ujbol a szajaba, elfogadja, megnyugszik, de ujbol kikopi es kezdodik elorol az egesz. Igy elaludni se tud szerintem. Szoval igy ott kell lennem mellette, hogy mindig visszategyem a cumit a szajaba. Nem ertem miert nem tartja meg a szajaban. A vedono szerint meg nem tanulta meg fogni. Nektek is igy volt az elejen?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Sajna nincs időm visszaolvasni mert el vagyok havazva. Kép Férjem már dolgozik, barátnőm ma nem jött, már csak holnap tud jönni.

A lényeg, hogy már jól vagyunk, pont ma délelőtt voltunk kontrolon, mindent rendben találtak. Kép Noncsika szépen eszik, igaz elég sokat bukik de biztos marad is benne valami. Az éjszakáink is tűrhetőek, sőt 1-2 napja napközben is alszik, csak elaltani nehéz mert szopizás után jön a pocifájás. Kép Úgy veszem észre, hogy már nem fáj neki annyit de ez is változó. Azért naponta 3x adok neki a cseppekből és alig várom, hogy 1 hónapos legyen, hogy más cseppeket is kipróbálhassunk. Hízni nem sokat híztunk mert bekavart msot ez a betegség, asszem mi jó sokáig fogjuk hordani az 56-os rucikat. Mérni most nem mérem mennyit eszik mert a kórházban már kezdtem beleőrülni a mérésbe. Kép

Mindenkinek köszönjük a sok ránk gondolást és érdeklődést. Kép Remélem mindenki és a babák is jól vannak. Kép

Puszi nektek,
Chello
chello

Linda!
Hát, tényleg nem dobott fel, amit a rucikról írtál! Van egy olyan érzésem, hogy én is így járok! Oda a kedvenc farmerem!!! Kép
Befekvés: Kívánom neked, hogy legyen akkora mázlid, mint nekem volt! Egyébként nem gyenge rábeszélési technikája van a szülésznőnek!

Bori!
Már kicsit jobb a kedvem! Pillanatnyilag! Az a baj, hogy ez hullámokban tör rám és sose tudhatom, hogy mikor lesz vége!
Az alakomról csak annyit, hogy most úgy nézek ki, mint egy szép húsos körte két nagy dudával! Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy a "löttyedt cirmos hasam" (Linda után szabadon) valaha is el fog tűnni és olyan lapos lesz, mint régen! Utálom ezeket az ápol és eltakar ruhákat is, mert úgy nézek ki bennük, mint nagyanyám!
Bár az igaz, hogy az én férjem is bíztat és állítása szerint ugyanúgy tetszem neki, mint régen! Csak ezt az én eszemmel most nehéz elképzelni!

Ti máris bűnöztök? Rosszul tudom, hogy nem telt még le a 6 hét?? Vagy félreértettem valamit?

Nagyon szép a kertetek! Irigy vagyok! Kép

Gát: az én gátam teljesen rendben van, már a varratszedés után sem éreztem fájdalmat, csak érzékeny volt. De a hazajövetel első hetében minden ilyen jellegű probléma megszűnt. "Csak" a vérzés meg az aranyér maradt! Kép
Aztán hogy belül mi a helyzet, azt 2 hét múlva megtudom! De ha minden oké, akkor lesz "nemulass"! Apa nem menekülhet!

Rita!
Én ugyanígy aggódtam a tej miatt, mint te, de amikor 100 g szopi után még 100 g-ot ki tudtam fejni a tök puha és szerintem tök üres mellemből, akkor megnyugodtam! Úgyhogy ne aggódj! Ha nem elég a babynek, akkor úgyis szól! Ha meg alszik, mint a bunda, akkor valószínűleg jóllakott! Ki szeret korgó gyomorral aludni?
Nálunk nagyon bevált nyugtatóként a báránybőr! Mostmár éjjel is azon alszik és legtöbbször átalussza az éjszakát, max. 1x kel fel! Próbáld ki, tényleg jó!

Egcsi!
Nagyon drukkolok! Ügyes légy! Bár már lehet, hogy meg is van a babucid!

Zita!
Jól esett, hogy felhívtál! Örülök, hogy beszéltünk! Kép

Pusy,
Mariann
marcsababa

Köszi a dícséreteket Panka nevében is! Örülök, hogy tetszettek nektek a képek! Mindig vannak újak, úgyhogy érdemes sűrűn benézni!
marcsababa

Néhány kép a pici lánykámról:

Kép

Kép

Kép
marcsababa

Szia Lányok,

Chello,
de jó, hogy benéztél!!! Sokat gondoltam rátok, épp Zsuszával pár perce emlegettünk telefonon is. Közben meg itt jártálKép
További jókat nektekKépKépKép

Bertoldról még nincs híremKép

Van viszont más, rossz híremKép
Edina már bent van a János Kórházban, Zsuzsa most indul utána, eddig a nagypapa ringatta őt bent. Tovább folytatódott a bukás, hiába minden praktika. Most a sebészek vizsgálják a gyomrát, ilyesmit. Holnap uh. Ránézésre semmi baja nincs egyébként.
Sajna ez van.

Mariann,
ismerős az érzés a lötyi hassal kapcsolatban...De legyünk türelmesekKép
Egyébként én is annyira sajnálom a régi ruhatáramat, szeptemberben (már babával a hasamban, de nem tudtam még!) Párizsban jártunk, feltöltöttem a ruhatáramat, na azok közül csak a felsőrészek lesznek jók, a gatyák tutti nem!!! Ahogy Linda írta, nekem is a csípőm vaszeg végérvényesen széjjelment, azzal nem sokat lehet tenni, de legalább a hasamról a párnácska el fog tűnni, ha rádolgozom egy kicsitKép Anyukám még azzal is bíztatott, hogy a szépséges 75B-s melltartóimtól is vehetek búcsút, és szerintem is így leszKép

Na, de nem kesergek ezen, tudom, lehetne sokkal rosszabb a helyzet!

Minimanóm már 2 és fél órája alszik, egyszer felgőgicsélte magát, aztán újra álomba ringatta magát. A mózesben van, mint mindig.

Rita,
cumi: ugyanez van nálunk, néha percenként kell visszatennem a szájába, de érdekes, pl. az esti lefektetésnél már soha nem löki ki, olyankor már nagyon álmos, és lelkesen cummog. Aztán 5-10 perc múlva ki is esik a szájából. És sokszor van, amikor egyáltalán nem fogadja el!
Mell és tej: na látod, most talán megnyugodtálKép Én általában egy mellből szoptatok, ma a 10 órási evést lemértem 120-130 között evett, tehát minek a másik, így gondoltam. De van néha, hogy két mellet kínálok neki.

Megsült a túrós süti, Zita, hol vagy?
Anitabori

TEgnap felhoztam a pincéből a hordozót, és mire térültem-fordultam, ezt találtam benne:
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

És még 2:

Kép

Kép
marcsababa

Sziasztok!

Látom Egcsi még nem jelentkezett, bár ettől még bőven babázhat. Kép

Mariann kedves, nemrég szültél!! Nem korai még az alakod miatti aggódás??????
Különben is egy gyönyörű kis életet hoztál a világra,némi ruhacsere belefér, nem? Kép
Nem vagyunk szupermodellek akik már a szülés utáni 2-ik hónapban girnyók. Amúgy azok nem szoptatnak, napi 3 órát tornáznak és ne feledkezzünk meg a palsztikai sebészeikről sem...

Anitabori: A ciciás képen akkorát nevettem! Kép Annyira jellemző ezekre a kis büdikre!
Jaj, de kár, hogy nekünk most nincs. Kép

Chello: örülök, hogy alakultok. Kép

Rita: ez a baj a cumikkal, hogy ha kiesik akkor elkezdik keresni és sosincs vége...

Szegény Zsuzsa,remélem nincs komoly baja Edinának! Jól kijutott nekik. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Egcsi:hajrá-hajrá!! Kép

Zsuzsa:gondolok rátok,remélem nem lesz komoly.(bár gondolom,ezt most nem olvasod) Kép

Linda:Ha elmagyaráznád nekik,hogy Danit nem tudod hova rakni,akkor talán megértenék.
Anyósék Kép Remélem,sikerült aludnod. Én is lefeküdtem egy picit,és nagyon mélyen aludtam,amikor becsöngetett egy közvéleménykutató.Hát nem voltam túl barátságos!KépMost nagyon trotty vagyok! )
Egész nap olyan hülyén érzem magam,nyomi vagyok,hányingerem van,és nagyon fáj a derekam.Olyan,mintha becsípődött volna,alig tudok állni meg menni.Kép
Jé,tényleg Te leszel az első! Kép

Bnm:ezek után szerintem tuti a gyógyszertől vannak a pöttyeid.Kép
E-mail ment.Kép

Zita:nélkülem mentél bólyi túrósra??? Hát nem szép dolog! Kép

Bori:pénteken indultok,jól emlékszem? Addig még van 2 napom.Hátha úgy megvizsgál ma a doki,ahogy szokott.Akkor ott helyben megszülök.Kép Már most ideges vagyok miatta.
Anno,mi is a szemöldökét,homlokát simogattuk Katának,és attól elaludt.Kép
Kép Kép

Chello:Örülök,hogy jobban vagytok.Kép Ha nagyon nem is hízik,azért hosszra biztos gyorsan nő,úgyhogy nemsokára cserélhetitek a ruhatárát. Kép

Mariann:Szerinted annyira akar majd apa menekülni? Kép
Szép kis mosolygós baba Panka . Kép

Megyek,mert nemsokára indulunk a dokihoz,majd este jövök.

Anikó
vakili

Lányok, nem hiszem el, Noncsi ma már másodszor alszik szopi után! ÉLJEN! Kép Persze volt pocifájás de utána elaludt !

Szöszi, sajnálom, hogy szomi vagy, remélem hamarosan jobban leszel. Én is nagyon el voltam keseredve de mára már jobban vagyok.

Hajrá EGCSI !! Kép

Bori, nálatok mizújs? Mellek köszönik szépen jól vannak? Nekem még mindig nagyon érzékenyek a bimbóim, amikor ráharap a kiscsaj akkor csillagokat látok.

Edinával mi van tulajdonképpen, miért kellett kórházba vinni? Tudsz már róluk többet, nem akarom Zsuzsát zavarni telefonon. Csak nem ő is gyomorszáj elzáródás gyanús?

Aranyos a hordozó ! Kép

Mariann, nagyon édes a pici lánykád. Kép Az alakom sajna nekem sem a régi és ma melegítőben kellett mennem mert nem jön rám a farmer. Kép De nem kesergek, úgysem fogok fogyni mostanában, inkább vetetek egy új farmert a szülinapomra. Kép

Bellana, ezek szerint be kell feküdnöd? Kép Mikor?

Anikó, remélem már kicsit jobban vagy. Mi volt a dokinál?

chello
chello

sziasztokKép

Elvonási tünetek:KépKépKép

Azt hittem van már valami hír Egcsiékről, na majd később még benézek!

SzösziKép
Kitartás! Egyél és igyál rendesen, az sokat segít!

AnikóKép
E-mail még nem jött meg, mikor küldted???

BNM
Bnm

Sziasztok

Gyorsan,gyorsan... baba alszik, anyukam hintaztatja Laurat, Agi indul a templomba, apa dolgozik, ugyhogy csend es nyugalom honol erreKép.

mexikoi baratnem Bori
koszi a puszit, ideertKép. Haaat ez a macsesz aranyos. Tenyleg lehet a szopi alatt a kedvenc levesemet fogyasztani? Puszko Neked! Ja anyu 12-en megy visszaKép. Mit is fogog nelkule csinalni? Bruha-ha-ha.

Aniko
Hogy a Te ferjed-urad milyen rendesKép. Hivogat, milyen romantikusKép. Bezzeg az enyem...

Bellana
Haaaat mar annyira hianyoltam ezt a buvos anyos szotKép. Bocsi csak koteketek veled. Gratula az elso helyhez a tablicskubanKép.

Egcsi
Nagyon szurkolok, de azota mar biztos megszultel, es gyonyorkodsz a kis Bertoltban.

Kakukk
Bocsi en nem gratulaltam, de most szeretnem bepotolni. GratulalokKép az "ici-pici" fiacskadhoz.

Mariann
Nagyon edes ez a pici lany, mindig meghatodom a lanyos kepeken. Az alakoddal nem lesz semmi gond majd meglatod. Sajna a cirmos pocakrol mar nem tudom ezt elmondani, de ha ez vigasztal nem lehet rosszabb mint az enyem. Ne is torodj vele, ha meg nagyon zavar akkor meg lehet plasztikaztatni. En is tervezem igy 15 ev cirmossag utan, pedig a ferjemet egyaltalan nem zavarja.

Orsi
Anyukam hetfon langost sut, de akkor ide kell jonnod. Bar postan is kuldhetek, de attol felek, hogy kicsit zold lenne, meg budi isKép

Most megyek, pedig meg akartam irni, de megjott a kislanyomKép.

Puszi
Ildiko
salla

Zsuzsa
nagyon szurkolok Nektek, hogy minden rendben legyen Edinaval!
Ildi
salla

Sziasztok!
Koszi a gartulaciokat, Egcsinek hatalmas drukk! Kép

Akkor a tortenet :
23 -an penteken volt a nagy nap. Ezt tudtam elore, mert csutortokon reggel mar a dokim bent akart tartani 2 ujjnyi mehszajjal, de en meg haza szerettem volna jonni.
Pentek reggel megadtam magam, mivel 3 ujjnyi volt. Bepakoltunk a hotelszobanak is beillo szuloszobaba, kaptam kb 20 cd lemezt, hogy valasszak zenet, az agy gombnyomasra mukodott, szoval luxus volt. Margit, a szulesznom ramtette a ctg -t, ami csodak csodaja szabalyos fajasokat mutatott. Mondta is, hogy ez a hely szelleme...
Ekkor meg nagyon vigan voltam. Jott ket orvostanhallgato lany, akik kertek, hogy hadd nezzek vegig a szulest, megengedtem nekik.
Gimes doktor jott 9. 40kor es burkot repesztett. Ettol feltem, de inkabb kellemes erzes volt.
A tubol semmit nem lehetett erezni, csak utana a kiomlo jo meleg vizet. O le is lepett, kispapa elfoglalta a helyet es varni kezdtunk.
Jottek is a fajasok az elejen 5 majd 3 percenkent es egyre magasabbra szokott a fajasmero.
Eltelt az elso fel ora egesz kibirhatoan, de utana mar felgyorsultak az esemenyek. Itt mar nagyon fajt. Kaptam egy mehszajlazito injekciot, mert nagyon feszes volt, a baba feje hozzapreselodott belulrol.
Margit szerint nagyon jol alltunk, az injekcio hatasara a mehszaj pereme is eltunt.
Lassan ereztem az elso tolofajasokat is. Telefon a dokinak, lattam, hogy beoltoznek, mindenki mozgasba lendul, elokeszitik a nagy tut a helyi erzestelenitohoz. Itt mar kezdtem elhinni, hogy valami tenyleg keszulodik.
Meg fel fullel azt is erzekeltem, hogy a dokim nevet, mert a valogatason, melyet a cd-k kozul kivalasztottam, a Carmen ment. Azt mondta, hogy ez igen megfelelo a szuleshez.
Parat nyomtam es kinn is volt a feje. Nem kellett vagni. (Utolag Margit megjegyezte, hogy nagyon meglepte a baba fejmerete, mert csak jott, jott, es meg mindig tartott. Lehet, ha elore tudjak, vagtak volna.)
Most ramszoltak, hogy ne nyomjak, mret a vallait kellett kiugyeskedni. Ez nagyon nagyon fajt. Eltelt par perc igy, csak a feje volt kint. Vegul kicsuszott Dani. Hatalmas erzes volt, ahogy egycsapasra szunt meg minden fajdalom. 11. 15 -kor volt ez, tehat masfel ora telt el. Mindenki megdicsert, hogy milyen ugyesen es gyorsan ment minden. A tanonc lanyok mosolyogtak. Vegre ratettek a hasamra a kis meleg, verszagu jovevenyt. Nagyon meghato volt, papajanak is potyogtak a konnyei.
Utana meg is mertek, 4200 gr es 59 cm... Erre azert senki nem szamitott. A boldog pillanatok felig elfeledtettek az utana kovetkezo nem kellemes beavatkozasokat. Nem vagtak, csak par oltesnyire repedtem. 2 orat maradhattunk meg a szuloszoban, Dani ugyesen ciczett, majd feltoltak szekben a gyermekagyra. Jol ereztem magam es rogton tudtam ulni, ez azert volt nagy elmeny, mert Emma utan eltelt tobb het, mire ezt eloszor megtettem.
Koszonet Gimes doktornak es Margitnak nyugodt es profi munkajukert.

Mindenkinek hasonlokat kivanok, pusz
Kakukk
kakukkfu

SziasztokKép

Elokerultem vegre, de pokolian faj a hatam, ugyhogy rovid leszek.
Ma megint turaztunk egyet, de van vegre igazi babapled es vettem meg 2 agynemure valo anyagot, amit meg fogok varratni, mert igy fele annyiba kerult, mint a boltban.
Es kepzeljetek a Bricoban osszegyult a torzsvasarloi bonuszunk, ugyhogy tudtunk venni egy szuper funyirot!KépKépKép Pontosabban nem vettuk, mert a bonuszpontokbol kijott! Mar csak kert es fu kene hozzaKép
Aztan itthon ebed es utana egyenesen fodrasz, ugyhogy most mar minden kesz, johet a babaKép

A takaritono is volt itt ma es kesz a gyerekszoba ablaka, felraktam a fuggonyt is, ha kicsit helyrejon a hatam lefenykepezemKép

Egcsi
Oriasi drukk!!!Kép

Bnm
Huu, azert az kezdetektol szerzetesseg! Azt en nem birtam volnaKép Vagyis birja az ember, ha muszaj, de nehezenKép

Bori
Tetszik a szuloszobas tortenetedKép Karcsi azert aggodik, hogy Velem meg a babaval minden rendben legyen! Pedig tudja, hogy jo kezekben leszunk, o is tokre szereti a dokinkat, de megis! Olyan Draga!Kép
Zsuzsanak sok puszi, gondolok rajuk! Nagyon sajnalom, hogy most meg nekik van ez az idegeskedes, meg korhazasdi, remelem nem lesz semmi komoly!

Mariann
Tunderiek a kepek! Kép

Ildiko
Azert fenypostaval kuldhetsz egy langostKép

Kakukk
Koszi a tortenetet, nagyon tetszett! Barcsak az enyem is ilyen lenne! Kép

Most megyek, kicsit vizszintesbe teszem magam, aztan majd meg jelentkezemKép

PusziKép

Orsi

avocado

EGCSIRŐL NINCS HÍR??? Már aggódom!!

Kakukk:csodásan hangzik a szülésed! Irigylem a szülőszobát meg mindent. Én bezzeg szülhetek egy rideg műtőben ahonnan a babát is elviszik.
Hát ha most esnék teherbe,akkor már a szépséges szülőszobán szülhetnék...

Anikó: mi volt a dokinál????

Orsi baba: merre jársz???

Chello: ez szuper!! Ügyi babád van. Kép

Ildikó: hiányolod anyósom? Elküldjem? Kép Kép

Linda
bellana

Jó estét!

AnitaBori: Levente mindenre hajlandó Kép
Mi pár évvel ezelőtt örököltünk egy tacsit, az ebecske a Bizsu névre hallgatott. Szegény azóta jobblétre szenderült (már akkor nagyon öreg volt, amikor ránk maradt), levittük a tanyára, és nagyon szeretett ott élni, igazi vad házőrző lett belőle, bősz ugatással kergette a birkákat
Macska jópofa, meg a szülőszobás mese is. Mit láttál Karcsin, hogy a hogyléte felől érdeklődtél?

Vali: nagyon aranyosak a babáid!

Panó: te már tudod mi vár rád, így azt is tudod, hogy mitől kell félni. Ez azért nem túl biztató. Én úgy tervezem, hogy nekem könnyű szülésem lesz, lehet, hogy nem ártott volna agykontrollt tanulni, állítólag az ember tudja a saját szervezetének a működését szabályozni.
Levente változó, hogy mennyit ül a gép előtt. Attól is függ, hogy éppen terepen vannak, vagy itthon dolgozik, most épp így jött ki. ADSL-t igyekszem elintézni, bár lehet, hogy felesleges, mert baba mellett nem lesz időm a neten lógni.

Linda: ha orvosilag nem indokolt, ne hagyd magad befektetni. Vagy mondd meg a dokinak, hogy amíg te bent fekszel legyen szíves Danira vigyázni.

Anikó: az én férjem is mindig figyelemmel kíséri az éjszakai kimászkálásaimat. Nekem is vannak nagyon mozgalmas éjszakáim, szegény úgy alszik mint a nyúl, és mindig meg kell nyugtatnom, hogy csak a szokásos..

Zsuzsa: gondolunk rátok, Edinának gyors javulást!!

A mai napom egy kicsit fárasztóra sikeredett: reggel csarnok, ebédre hortobágyi húsos palacsinta és padlizsánkrém(ez nem ebédre, csak ezt is most csináltam), teljesen kidöglöttem mire elkészült minden. Külön nehezítésként a hortobágyi húsos palacsintát mi gombaszósszal esszük, remek plusz egy óra. Ráadásul teljesen lelassultam, régebben azért gyorsabban elkészültem mindennel.

Később még benézek, hogy Egcsiről jön-e hír!

Jerry
jerry

Szia Jerry: mozgalmas napod volt. Kép Nekem is az jutott az eszembe amit te is javasoltál a befekvéssel kapcsolatban. Kép
Ez olyan, mint amikor mondták, hogy ne emelgessem Danit. Mondtam jó, akkor lehet jönni minden peluscserénél, vagy ha vigasztalni kell...

Linda

Egcsiről van már valami??????
Már délelőtt 10 óta izgulok! Remélem nincs baj?!
bellana

SziasztokKép

Felraktam a fuggonyt, nem birtam ki, ugyhogy szepen felmasztam a letrara es felraktamKép De nincs nagyon magasan, nem kell aggodnotokKép
Fotok kesz vannak, mindjart idebiggyesztem oket. 1-2 homalyos lett, de csak itt a gepben vettem eszre, sajnos nincs erom ujrafotozni oket, bocsi az erzekenyebbektol!Kép Probaltam ugy fenykepezni, hogy nagyjabol kideruljon milyen is a babaszobank, az ajtobol fotoztam.Kép
Aniko, Linda: Ti tudjatok honnan van a nezetKép

LinduskamKép
Orsibaba (Kép) 5 perccel elotted irtKép Aranyos vagy, hogy hianyoltal, annyira jol tud esni az embernekKép

Egcsiert mar en is aggodom!Kép Remelem minden ok, csak tul faradt sms-t irni!

AnikoKép
Merre jarsz?Kép

Puszi mindenkinek es ime a fotokKép

Orsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ja, az utolso 2 kep, ahogy gondolom latjatok isKép a vadiuj pokroc, amit Anyukam vett ma a kisunokajanakKép Aniko koszi a tippet, tenyleg csak 3500Ft volt, nem 9000! Es remelem latjatok rajta, hogy ott van 2 teknosbeka!!!Kép Amit meg odatettem az a legkedvesebb darab a gyujtemenyembol, mostanaban azzal alszomKép

Amugy nagyon meg vagyok magammal elegedve (Kép), mert mar tok profin teszem fel a kepeket! Egesz belejottemKép

PusziiiiKép

Orsi

avocado

Ja, meg annyit, hogy a szoptatos foltel nincs meg bent a helyen es meg egy kispolcot is szeretnek a pelenkazo fole. Ha meglesznek majd csinalok ujra kepetKép

Orsi

avocado

Nem birom abbahagyni az irast, mindig eszembe jut, hogy mit felejtettem kiKép

Mar babazo Anyukak!
Ti hogyan csinaljatok/tatok az elso idokben? Mozeskosar, vagy babaagy? Mert nekunk van egy mozeskosarunk es arra gondoltam, hogy mivel a kisagy eleg nehezen ferne be a halonkba, az elso 2 honapban a mozesben lenne a baboca, velunk egy szobaban, aztan menne a sajat szobacskajaba a kisagyba. Szerintetek??? A mozessel meg az a baj, hogy nem tudom mire tegyem, igaz Karcsi mondta, hogy csinal neki egy kis allvanyt fabol. De annyira bizonytalan vagyok, nem tudom mi a jobb! Mindenkeppen egy szobaban szeretnenk Vele lenni az elejen!
Kerlek adjatok tanacsot!

Orsi

avocado

Jé,
hogy itt milyen csend vanKép

Bertold 18.05-kor született meg, 3100/54. Császárral jött a világra. Anya és kisfia jól vannak!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Nincs is itt csend...Az előbb becsapott a szerver?
Puszi,
talán lefekvés előtt lesz még időm bekukk.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok

Belllana
Hi-hi-hi, nagyon vickes...., de nem banom, ha tud valamiben segiteni, mosni, fozni, takaritani stb.. akkor johet, atveszem kicsit. Sajnallak a rideg szuloszoba miatt, hatha harmadszorra sikerul egy szep helyen szulnodKép.

Bori
A gat nalunk is jol van, mert nem vagtak, es a ketoldali repedes es a ket lyuk kozti amit a kisfiam a nagy orraval ejtett mar rendbe van, es itt felszivodo varratot hasznalnak, ugyhogy nem volt varratszedes.

MI LEHET EGCSIVEL, MAR EN IS AGGODOM!

Kakukk
Tenyleg gyors szules volt, es szep is. El tudom kepzelni a jelenlevok arcat a meretek lattan, gondolom Ti is meglepodtetek apaval egy kcsitKép.

Orsi
Kersz langos receptet, mert ezt a fenypostas dolgot sajnos nem tudodom megoldani. A varrassal vigyazz, mert anno nekem ugy megfajdult a hatam a fuggony varrastol, hogy majd bele doglottem.

Pano
Igazad lehet a ferjeddel kapcsolatban, szerintem is ugy van, izgul o csak nem latszik rajtaKép. Az egyem is ebbol a fajtabol valo. Es kihallott mar olyat, hogy ejjel felebred amikor kimegyek pisilni? Jo, ha ki tudom bombazni az agybol, ha veletlen Laura es Lucas egyidoben ebred az ejszaka folyaman.

Chello
Nagyon orulok, hogy rendezodni latszanak a dolgok es, hogy a baba mar tud kicsit aludni is. Szurkolok, hogy a folytatas is jo legyen.

Rita
Ahogy Bori is irta, mindenki igy van ezzel, de Neked kicsit nehezebb, mert az elso babad. Tudod en most igy a harmadiknal is halalra aggodom magam a tej a puha mell miatt, pont ugy mint Te. Kozben meg minden rendben, baba hizik mint egy kis poca. Probalj meg ne aggodni. Egyebkent en tartok itthon NAN kesz babatejet es, ha nagyon ugy gondolom, hogy nem volt eleg amit evett, vagy tul nyuginek talalom, akkor megkinalom, de idaig csak egyszer fogadott el 30 millit.

Puszi
Ildiko
salla

Sziasztok Csajok!

Megjöttem a dokitól,aki megint úgy megvizsgált,hogy majdnem elbőgtem magam.Megkérdezte,hogy ennyire fáj? Mondom ,borzasztóan.Erre azt mondja,hogy akkor tuti zárt a méhszáj,mert még el sem éri.Érdekes,hogy a helyettes doki elérte,és úgy ,hogy meg sem éreztem.Kép
A CTG másodszorra sikerült,de nagyon nehezen.Ma valahogy nem nagyon akart mocorogni a drágám egész nap.Kép
Hétfőn megyek UH-ra,szerdán CTG-re.
Ne haragudjatok,de nagyon fáradt vagyok,elmegyek aludni,de ígérem,holnap visszaolvasok.
Jól láttam,hogy Egcsiről nincsenek hírek?

Jó éjt Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Egcsi! Délután olvastam Bori üzijét, de nem tudtam írni, viszont szorítottam egész délután! Már biztosan megszületett Bertold bébi, remélem minden rendben veletek!!!Kép

Zsuzsa! Nagy-nagy drukk nektek, ugye nincs semmi komoly baja a kicsi hercegnődnek?

Kakukk! Örülök, hogy neked is gyors és viszonylag könnyű szülésed volt, gratulálok mégegyszer!

Mariann! nagyon édes a lánykád!Kép

Chello! Örülök a mai napotoknak, kívánom, hogy minél több ilyenben legyen részetek! A mellem egyébként nekem is fáj még mindig a szopik kezdetén, sőt van amikor végig, néha meg úgy érzem, hogy a tűszúrások egész a lapockámba átsugároznak. Pedig ma vagyunk egy hónaposak!KépKép

Ildikó! Jajj de jó, hogy bejelentkeztél, s hogy minden rendben veletek! De hogy birod ekkora családdal?! Minden elismerésem, s ezt nem csökkenti, hogy most anyud is segít neked! Nagyon ügyi vagy!!!Kép

Linduskám! Hát már ilyen előkelő helyet foglaltál el a táblában? Ugye mindenképp értesítesz? Nagyon izgulok értetek!!!Kép mai napKépKép

Panó! Te is az első helyen állsz a táblában, s tudod én rád tippeltem első babázónak a kvartettből, kíváncsi vagyok bejön-e?Kép de azt kívánom, hogy addig legyetek rendben felújításilag teljesen!Kép

Anikó, Orsi! Persze nektek is megy a drukk továbbra is!Kép

Rita! Ne keseredj el, ahogy Bori meg Zita is írta Lilike teljesen rendben van! Én is egyre inkább tapasztalom, hogy a szopik után napközben jó ha tíz-harminc perces alvások vannak, utána fenn van a kislegény! S örülhetek, ha elnézelődik békésen, s nem bömbizik. Ja és Botond is rengeteget cicizik továbbra is. S megmondom őszintén ez engem néha teljesen kifáraszt, egyrészt mert igenis fáj, pedig nagyon szépen cuppan rá, nincs kirágva s mégis. Másrészt mert úgy 25-30 percet is lóg rajta. De hálát adok az égnek, hogy van tejcsi, s tudom táplálni! Egyébként nekem sem keményedik be a mellem, inkább csak éjszaka duzzad meg jobban, amikor alszik a bébim hat-hét órát. Mégis szoptatáskor az épp szabad mellemből mindig folyik a tej, akkor is ha tök puhának és üresnek érzem. S az én napom is így telik, hogy szopi, járkálás Botonddal, leteszem, alszik tíz-harminc percet, addig gíyorsan valami házi munka, utána kezdődik minden előről. Ja és pénteken 4,80-nak mértük Botondot! Úgyhogy kitartás!Kép

Bori! Ez a macsek nagyon édes!!KépMilyen volt a talitok Zitával? Egyébkét másfél-két órát sétáltunk a jó időben, de már nagyon szenvedek, hogy az eső miatt nem mehetünk ki.Kép

BNM! KiütésekKép ElvonásKép A lényeg, hogy a gyógyszer hasson és még maradjon benn a baba egy kis ideig!Kép

Lino hol vagy?

Jó éjszakát mindenkinek!

Ezt az üzit kb. két óra alatt hoztam össze, megvotl a fürdés utolsó szopi, remélem a fiam most már reggelig alszik!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Egcsi, itt is gratulálok! KépKép

Kriszta
soraya

Na, végre! Egcsi nagy gratula!! Hú, ilyen későn született? Akkor úgy 8 órát vajúdott szegény?
Miért lett csaszi, azt tudni??

Anikó: akkor az orvosod béna. Ha a másik tudott normálisan is vizsgálni...
Puszillak, jó éjt!

Orsibaba: KépGyönyörűséges a babaszoba. Kép
Szerintem vidd majd be a manót mózesban. Kép
Nálunk nincs ilyen gond. Na csak van előnye a kicsi lakásnak is. Kép Kép

Ildikó: tud főzni meg takarítani anyós. Akkor küldöm is. Kép
Harmadszorra?! Ildikó,elöször ezen legyek túl!! Kép

Amúgy most este vagy 10-15 percenként keményedik a pocim és baromi álmos vagyok. Szorítsatok, hogy szombatig kihúzzam!!! Csak aztán nehogy mégis túlhordjam: Kép

Puszi mindenkinek:
Linda

Ui: Panó melyik telefonszámod él? Amelyiknek 44 a vége?
bellana

Swen: rajta vagy a listámon,Kép mindenképpen értesítelek ha osztódom. Kép
Cicibizsergés-szúrás: mondom, hogy a tejleadóreflex lesz az. Én addig éreztem Danival míg többségében csak szopott!!! Tehát úgy 1 éves koráig!! Ez természetes. És ő is sokáig lógott a szeren mindig. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Elolvastalak titeket, de már nincs erőm írni, csak annyit, hogy holnap reggel nem leszek, mert megyek CTG-re meg UH-ra!

Linda!
Igen, az a jó, aminek 44 a vége! Mindenképp szólj, ha van valami!!!

Panó
panó

Halihó,

Anikó,
lecserélhetnéd azt az orvost, vagy lecseréljem helyetted?! Mi lenne, ha a szimpatikus orvost megkérdeznéd, mi erről a véleménye? Van vesztenivalód szerinted?
Vigyázz Bencusra, és továbbra is legyél türelmesKép
Egyébként szombaton reggel indulunk.
Puszi

Chello,
ezek jó hírek!!!
Képzeld, Dorci ma pl. elaludt szépen délben, 3 előtt felkelt szopizni, evett is 100-at (megmértemKép), aztán rögvest bealudt, és 6-kor már én keltettem fel, hogy Zitának bemutathassamKép És már most is alszik az esti evészet utánKép Na, ilyen is van, néhaKép
A melleim nem sebesek egyáltalán, csak hihetetlenül érzékenyek, de még szopi után 2 órával is. Nyilalnak, fájnak a bimbóim és a bimbóudvar is. De tej van elégKép
A te hónalj és egyéb csomóid?
Edinának megnézik a gyomrát és hogy van-e sérve, egyelőre ennyit tudok.

Ildikó,
mexikói leves: hááát, van benne zöldbab és kukorica is, meg elég fűszres, bár ez utóbbi mérsékelhető. Én pl. zöldbab főzeléket ettem szombaton, és nem lett gond belőle...
Mi az a NAN babatej? Miben különbözik egy hagyományos tápszertől?
Csók nekedKép

Kakukk,
nagyon szép szülésed lehetett (neked isKép), köszönöm, hogy elolvashattam. Tényleg óriás a fiadKép

Orsi,
Karcsikádnak további kitartásKép
FűnyíróKép
A fotók (vagyis a szoba) gyönyörűek!!! Ha ezt Gergőmókus meglátja...
TeknősökKépKépKép Happy box-os, ugye?
Mi mózesben altatjuk, a kiságyában tegnap volt először Dorka, 1 percig csak. És még így is tervezem min. 1 hónapigKép

Jerry,
BizsuKéparanyos névKép
A Levente név nekem nagyon kedves, mert az unokaöcsém, aki olyan, mintha az édestestvérem lenne, szintén Levente.
csarnokKép továbbra is irigy vagyokKép
Már nem tudom,miért kérdeztem meg Karcsitól, jól van-eKép

Swen,
gratula Botondnak, óriási már!!! Majdnem 5 kiló, húúúú...
Zitával nagyon jól éreztem magam, remélem, ő isKép De csak egy szűk órácska jutott ma nekünk, reméljük, lesz folyt.Kép( és szerette a sütimetKép)
Hétvégétől talán megint mehettek jókat sétálniKép

Most lelépek, még fürdöm, fejek, aztán fejesugrás az ágyba. Holnap megyek (majdnem) 6 hetes kontrollra.

Anitabori

Linda,
puszi neked!!! Ez jó, vigyázzon a doki Danira, ki is írta?!

Lino,Panó,
merre vagytok?
Ja, Mucska holnap egész nap netközelben leszKép
És Szöszi is kicsit jobban van maKépKépKép
Macihajni?
drbusborbala
Budapest, XX.

Kép

Kép
panó

Egcsi
Oriasi gratula! Sajnalom, hogy ilyen hosszu volt es a vege csaszi lett, majd elmeseled, hogy mi volt az oka. De az a lenyeg, hogy jol vagytok! Varunk vissza! Sok pusziKép

BorikamKép
Koszi, hogy hoztad a hireket EgcsirolKép
Nem lattad az uzeneteket? Az hogy lehet? Tettem fel fotokat is! Remelem azert majd meg tudod nezni! PuszikaKép

Ildiko
Szerencsere en nem varrom a fuggonyt, csak vasalom es felteszemKép De azert a vasalastol is jol be tud durranni a hatamKép
Langos recept johet, amilyen gyorsan csak tud!!! NyamiKép Es kosziKép

LindababaKép
Koszi, ugy orulok, hogy tetszik!Kép Koszi a mozes-tanacsotKép

AnikoKép
Annyira sajnalom a doki dolgot, teljesen kiakadtam, hogy ilyen bena es durva a dokid! Nem irigyellek erte! Nem tudsz megis beszelni a masikkal? Jo, tudom ciki lenne, meg minden, de en akkor is ki vagyok akadva! Es feltelek is! Remelem szuleszno szempontjabol jo kezekben leszel!!!! Nagy viditopuszit kuldok, jo? Cupp-cuppKép

Mi penteken megyunk CTG-re, mert akkor ugyeletes a dokim a korhazban es akkor a szuleszno is bejon.

Na, most elhuzok zuhanyozni, de meg lehet, hogy bekukkantok egy kicsit kesobb.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita: Lili se lehet mindig jó kislány Kép Swen Botondja is csinál ilyen napokat, hogy utána anyukája még inkább értékelje, hogy milyen jó is az ő babája Kép Az én Katám délelőtt egyáltalán nem alszik, max 5-10 percet. Fél egy körül ájul be a nagyokkal együtt, ilyenkor alszik 4-5 órát, utána fent van este 9-ig, és alszik4-5-6-ig, mikor meddig, akkor szopizik, és utána reggel 7, fél 8 körül indul a nap. Amikor fent van, vagy cicizik, vagy anyán lóg, vagy nézi a tesóit, őket pl elég sokáig el tudja nézegetni. A fent maradó időben pedig nyüglődik. És olyankor jön megint a jól bevált cici, lehet, hogy azért alszik olyan jól délután, mert délelőtt rendesen feltankol Kép A tejed pedig biztos elég Lilinek, nagyon szépen gyarapodik.

Orsi: kép Katáról a profilomban! Zoknifelhúzás anyukáddal Kép Éjszakák Kép Vendégség Kép Hátfájás Kép Gyerekszoba nagyon szép!!!Kép Nálunk Kata (meg a többiek is) az első pár hétben mellettünk alszik mózeskosárban. Mostanság akarjuk átvinni a lányokhoz, de én húzom halasztom, olyan édesen szuszog ott mellettem Kép Ja és nálunk simán a földön van a mózeskosár.

Linda: befektetés Kép Ez milyen hülyeség, hogy egy nappal se hagynak tovább békén, mint a kiírás Kép És mi ez hogy megjegyeznek? Vissza tuszkolják a gyereket? Orvosoddal nem lehet egyezkedni? Az enyém átírta a szülési dátumot, hogy ne piszkáljanak. De hátha a szombati telihold hat majd Gergőre, és akkor nem is lesz kérdés a befekvés Kép De mindenesetre bíztató, hogy a szülésznőd ilyen jó fej!!! Kép Anyós látogatása Kép Na, nekem már csak az hiányozna!

Chello: örülök, hogy már jól vagytok, és remélem Noémi hasfájása lassan elmúlik majd, és hátha segít neki majd más szer! Kép Nórának a Gripe Water nevezetű lötyi segített. Mai kétszeri alvás Kép

Mariann: Anna nagyon szép baba, és az a mosolygós kép Kép

Jerry: modem kihúzás Kép Kép Hát bízom benne, hogy szopi után rendbejövök! Gátmasszázs Kép Azért a pakolást ne vidd túlzásba! És ahogy olvasom ma is jó sok mindent csináltál Kép Tessék most már pihenni! Kép

Szöszi: ha olvasod: nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb egyenesbe gyere!!! Sok puszi Kép

Anikó: persze, hogy nem akar még kibújni Bencus, amikor olyan jó helyen lakik most Kép Ráadásul itt kint elég sz@r idő van Kép Kata biztos sokat fog segíteni Kép Párod telefonjai Kép István is ilyen volt az utolsó hetekben, aztán aznap reggel azt hitte, hogy szórakozom, nem akarta elhinni, hogy folyik a magzatvíz Kép Közvéleménykutató Kép Jajj, ez a vizsgálat! Kép Nekem a saját dokimnál soha nem fájt, de egyszer még Lilinél megvizsgált valaki más, hát ott majdnem üvöltöttem vele, hogy azonnal hagyja abba ! Kép

Egcsi: nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! Kép Most látom, hogy megszületett Bertold baba, itt is nagy gratula nektek! Kép Remélem azért majd láthatunk képeket róla!

Kakukk: üdv újra itt Kép Majd gyere ha tudsz, és várjuk a történetet és a képeket is! Na azóta jöttél Kép Gratulálok még egyszer a gyors szüléshez! Kép

Ildikó: de jó, hogy néha azért tudsz jönni Kép Éjszakák Kép Remélem minél hamarabb rendeződnek, én drukkolok ! Kép És milyen nagy lett már Lucas! Anyukád lángosa Kép

Soraya: pocakkép Kép Én 56-osban hoztam haza Katát (meg a többieket is, pedig nem voltak kicsik). Orvosnál mikor voltál? Méhszáj?

Zsuzsa: nagyon drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi baj!!! Úgy sajnállak Titeket! Sok sok puszi:

Süncsi: ismerkedés egymással Kép Tényleg mint az elején Kép Ciciméret Kép VendégségKép Cici csíkokKép Nekem csak a pocakomon van, de ott jó sok Kép

Maci: nem hangzik túl jól ez a vérzés Kép Málnalevéltea: 36. héttől

Vali: de jó hogy benéztél!!! Nagyon szépek a gyerekeid, és már nagyon nagyot nőttek!!! Alina szája hogy van? Bocs, hogy múltkor a Fiumei utat mondtam anyaságira Kép Helyette Lőportál utcába kell menni! Én se tudtam!

Swen: örülök, hogy Botond megjavult Kép Kata is most egész jól van Kép Tegnap voltunk dokinéninél, ott is mondták, hogy ritka nyugodt baba, akárhogy macerálták, nem sírt, csak mosolygott Kép Most egyébként 4800 gr, ami azt jelenti, hogy ugye lefogyott 4200-rőll 3900-re, így egy hónap alatt 900 g-t hízott. Apa mondta is neki, hogy egyen többet, mert a nagyok ilyenkor már 5 kiló felett voltak Kép És köszi a hiányolást, nagyon jól esett! Kép Nagyon szép súlya van Botondnak is! És én is utálom ezt a hülye esős időt, ma ki se tudtunk menni Kép

Bnm: jó nagy már Réka a pocakodban Kép KiütésekKép

Bori: ma nálunk is a te túrós sütid lesz, mert az én finnyás Lili lányom, csak ezt a sütit szereti Kép Én meg majd önmegtartóztatok! Szopis séta még egyelőre passz, mert lehet, hogy apa dolgozik Kép Macska a hordozóban Kép Nálam nem volt gátmetszés, úgyhogy gátilag jól vagyok. Hiányolást meg köszi, épp az előbb mondtam apának, hogy én már senkinek sem hiányzom! Szerinte az utóbbi időben elég depressziósnak tűnök, de ezzel hogy mondta, nem lettem kisegítve Kép Örülök, hogy jól sikerült Zitával a találkozó Kép A túrós meg mind elfogyott nálunk Kép

Zita: Rékának is jó sok tej jut, ha ilyen szépen gyarapodik KépKép Kép Csilla még szopizik?

Mucska: akkor várunk holnap Kép

Köszönöm Kata nevében a dicséreteket!

Itt vannak még képek: az elsőnél a legújabbak!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3029

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2804

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2805

Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: