Sziasztok!
Ancsi!
Gratulálok, a jó eredményekhez, akkor most már felszabadultál.
Timi!
Neked is! Szerintem ez nagyon jó hír, nem lesz itt gond. Nálunk alapból megcsinálják az AFP-hez ezt a statisztikai összehasonlítást. Érdekes, hogy mindenhol máshogy csinálják.
Mindenestre most már nyugodj meg, szerintem ha az Uh jót mutatott, nem lesz gond.
Tagnap én is találkoztam "kedves" nénikkel.

Megkérdezték ikreket várok.

ááá. csak felesleggel kezdtem... stresszes most ez a pár nap, papcim korházba került, tegnap is onnan jöttünk, estére már vagy fel voltam fújódva a millió sétától, vagy csak keményedett a hasam, ezért is láthatták nagynak.
Most itthon vagyunk Manóval, vigyázzunk Mutimra esténként. (öcsém még fősulin). A városban tegnap fogdosták az ismerősök a pocim, látom jön a tesó...

Nem szeretem, ha pocakot simogatják, de olyan gyorsan történik, hogy még reagálni sem tudok. Ti, hogy vagytok ezzel?
Timi!
Látszik ám az a pocak.
Tontica!
Gratulálok a nagyfiadhoz, nagyon ügyes. Mi majd csak nyáron kezdünk pelus nélkül járni. REmélem így hamar összejön a szobatisztásság.
Hajni!
Hogy vagy? Nagyfiadra ki vigyáz ilyenkor? Vagy már bölcsis? Van segítséged? Pocaklakó, hogy van? Mi az, hogy vigyázni kell a súlyodra? Plusz, vagy mínusz ne legyen?
Szép napot mindenkinek!