A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek

Sziasztok!

Márti: jobbulást Vilkának! GyógyKépKépKépKépKépKépKépokat küldök!

Norci: most épp én se biztos, hoyg megyek talizni, sőt. Messzire biztos nem. Hétfőn még itthon lesz a fickóm, és remélem, aznap fel is rakják rám a vérnyomásmérőt. MÁr csak időpontot kéne szereznem tőlük, de pénteken nem vette fel senki a telefont Kép

Bogancsi: én általánosban szoprán voltam, aztán gimire alt lettem. Már nem mernék nyílvánosan énekelni Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bogancsi
Köszi.Kép
Ha nem trenírozod magad, akkor a hangod sem lesz már a régi. Szerintem ez olyasmi mint a sport. Ha újra elkezdenél rendszeresen énekórákra járni, mint régen a suliban, akkor biztosan sokat javulna a helyzet. Én legalábbis ezzel biztatom magam.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Szila!
Milyen ügyesen mondókázik Hanga, remélem egyszer személyesen is megmutatja!

Laura!
Érezni lehet az írásodból, hogy kezdtek belerázódni az új helyzetbe. Hogy van időd még főzni is két gyerek mellett? Vagy még anyukád főz?

Szilvi!
De jó lehetett látni, ahogy picurka ilyen aktív! A nemét megkérdezitek majd, ha már lehet látni valamit? Gyógyulj meg minél hamarabb!

Bogancsi!
Mikor teszel fel képet a rövidhajú Tomiról?
Daniékról van valami újság? Zsófi, hogy érzi magát?

Dzsili!
Szerintem téged nem a kinézeted miatt csókólomoznak le, hanem a gyerkőceid kora miatt!
Milyen lett az almás pite?

Borcsa!
Luca, hogy van? Remélem már teljesen jól, de azért biztonsági okokból sok gyógypuszit küldök neki!

BMárti!
Írok magánban!

Nyuszimanó!
Neked is gyors gyógyulást kívánok! Picur nemét nem akarjátok megtudni, vagy még nem mutatta meg magát?
Doncival mi újság? Régen írtál róla!

Gorsi!
Hogy érzed magad? Remélem már a gyógyulás útjára léptél!

Márti!
Hogy van Vilka? Látta orvos? Remélem már sokkal jobban van, de azért küldök neki is sok-sok gyógypuszit!

Peti elkezdett rendesen enni, sőt lassan kezd átesni a ló túloldalára. Ez nem lenne baj, ha nem ilyen hirtelen lennének ezek a váltások nála.
Tegnap elmentünk egy rattan bútorüzletbe és megrendeltük a nappalinkba a bútorokat, ill. az ebédlőasztalt 6 székkel. Nagyon szépek, teljesen beleszerettem, csak már költözhetnénk!
Ma megyünk ki megnézzük, milyen lett a lépcsőkorlát és végre megbeszéljük az asztalossal, hogy ugyan mikorra készül el végre a konyhabútorunkkal, hogy még a nyáron költözhessünk.
Szóval jól vagyunk, csak már nagyon mehetnékünk van ebből a lakásból.

Mennem kell, reggelit kell adnom a kis éhenkórász(de jó leírni!) fiamnak!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszi a közelebbi infót!

Most csak a tali miatt ugrottam be, de én is kérdezném, hogy lesz-e egyáltalán tali hétfőn? Ugye mi vonathoz vagyunk kötve, így jó lenne időben tudnunk, hogy érdemes-e nekivágnunk az útnak.

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Akkor pontosítsunk, hogy ilyen nagy melegben rendezzünk talit vagy nem! Messziről nem könnyű ilyen melegben közlekedni, ezért a többiek kedvéért jó lenne, tudni, hogy ki ér rá és akkor hova menjünk.

Ha csak budaiak érnek rá, akkor lehetne Budán a minitali és nem a Szigeten. Ha Mártiék jól vannak és van kedvük találkozni, akkor pedig legyen az Orczy kertben!
Sztigris-Szilvi: ti honnan jöttök?

Valaki döntsön!

Márti: nem írtál, de remélem csak alszol. Vilka jobban van már? Szopizik rendesen?
Jó lenne, ha írnátok, hogy a kistesók hány hónaposak, mert én már el is felejtettem a születési dátumokatKép

Bszilvi: Tök jó, hogy Peti szeret enni!Kép Ennek én is örülnék, így szívesebben főz az ember. Mi Peti kedvence? Hátha Dorkánál is beválna. Különben Dóri mostanában szalonnát eszik kefírrelKép Próbáltátok már? Ne haragudj Szilvi, de elfelejtettem, hova is költöztök? Rattanbútornak van olyan mediterrán hangulata, biztosan jó lesz!
Mi is lassan megkapjuk a lakást, augusztusban felújíthatunk, jó kis móka lesz, de csak festünk szerencsére.

Zsuzsa: tényleg kész lett a különszoba? Hol tartotok? Férjed hogy van, kipihente magát? És Te?

Bogancsi, Dzsili, gorsi: én trenírozom a hangomat, csak néha Dorottya lányom leállít, hogy NEM! Na akkor nem tudom, hogy a dal nem tetszik neki vagy az én kis hamis hangomKép Én is rögtön kihallom a hamis hangot egy koncerten (persze a sajátomat nem)és idegesít. Sőt a barátnőm egyik szórakozása volt, hogy az Operában az első sorban hatalmasokat felnevetett, ha valamelyik hang kétes volt. Na de ez a barátnőm egy bolondKép

Cory: akkor már hétfőn megkapod ezt a mérőt? Szurkolok neked, hogy jó eredményeket hozzon és hogy könnyebben viseljed a méréseket!

Ma voltunk a Közlekedési Múzeumban, Dóri fél a vonattól (a belsejétől), szerencsére 1 óra után már megszokta. De ki gondolta volna, hogy ettől fog félni?Kép

Nálunk egyszerű kaja volt: rántott husi rizzsel. És van már 3 napja egy citrom tortám, amit hiába csináltam, mert a családban csak én eszegetem és megvan még több mint a feleKép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Először is szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni a pénteki kirohanásomért. Legfőképpen azoktól, akik nem is érintettek a témában, csak rájuk zúdult az egész.

Bogancsi! Békásmegyeren. Baileys van bőven, gyere! Kép A terhesség + szoptatás 2 éve alatt egy kortyot se ittam, azóta valahogy piszkosul nem bírom az alkoholt, úgyhogy kell a segítség, különban ránkposhad az az isteni nedű! Kép
Tök jó nekem, bot fülem van a fa hangomhoz, így vígan dalolászhatok, nem mászok falra magamtól. Kép Bár Lacika a minap elég egyértelműen az értésemre adta, hogy köszöni, de inkább ne énekeljem el az altatódalocskáját. Kép Bár lehet, hogy csak nem akart aludni... Kép

Dzsili! Köszi, köszi, lehigadtam ám már, de az a kis beszólás a bemutatkozásról teljesen kiakasztott. Lehet, hogy metakommunikációval kiegészítve nem tűnt volna annyira sértőnek, de így odavetve... Kép Sajnos a legtöbb hozzászólásból úgy éreztem, hogy senki se akarja elfogadni, hogy másképpen érzek a talikkal kapcsolatban, mint a rendszeres talizók. Mintha nem lenne jogom a saját véleményemhez, ha az különbözik másokétól. Kép
Hú, de irígylem a Bratyódékat! Ha megígérnék, hogy ilyen kis tündér lesz a második babócánk, máris belevágnék a projektbe! Kép Istenem, 6 órát alszik egyben éjszaka?! Lacika még most se alszik ennyit! De már szinte kinn van a 3. szemfoga is, már csak egy, és talán béke lesz... Remélem. Kép

Zsuzsi! Nem, tutira nem vagyok pocakos. Egyrészt fogamzásgátlót szedek, másrészt éppen a múlt héten voltam nőgyógyinál, és nem gratulált. Kép

GOrsi! Tej is van, de az a kutyát nem érdekli. Kép

Laura! Köszi a megértést. Kép Fotó lesz, ígérem. Lehet, hogy megpróbálok én is montázst csinálni, ilyen volt, ilyen lett alapon, hogy a -10 kg.-ommal is büszkélkedhessek. Kép Persze ahhoz még kell aktuális fotó, és Laci, hogy beszkennelje. Kép

Nyuszimanó! Nekem is rendszeresen volt ilyen undok gombás fertőzésem régebben. Amióta a kádfürdő helyett zuhanyzok, és a kritikus ponton Laktaciddal mosakszom, szerencsére nem újult ki. Hú, de pocsék lehet pocakosan. Kép Nem irígyellek. Kép

Szilvi! A levélkét köszi. Kép Lacika étvágya is olyan, mint a hullámvasút. Nehéz nem aggódni, mikor éppen nem akar enni, pedig nem egy kis soványka a Drágám. Kép A rattan bútorokat én is imádom, de egyelőre be kellett érnem két nagy fotellal. De majd ha mi is költözünk... KépKépKép

Márti! Remélem, Vilka már jól van. Gyógyihegyek neki: KépKépKépKépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BSzilvi
Köszi szépen, egész jól vagyok, ma már alig fújtam az orrom.Kép
A rattan bútorok nekem is nagyon tetszenek, biztos hangulatos otthonotok lesz.Kép

Márti
Remélem Vilka már jól van. Gyógyokat azért még küldünk.KépKépKép

Talizóknak jó időtöltést! Petivel lemegyünk 1 hétre anyukámékhoz (kert meg minden jó).Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Én Ócsáról jönnék KÖKI-re vonattal. Nekem Buda és a Sziget is messze lenne, így az Orczy kertre szavaznék. Szerintem ha alig akad jelentkező, akkor lehet, hogy jobb lenne elhalasztani.

Jó lenne még ma tudnom, hogy hogyan készüljek holnap.(akkor Zsanit is megpróbálom előbb ágybadugniKép)

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Csak beugrottam, a lányok áznak a kádban...
Sajnos hamarabb haza kellett jönnünk a nyaralásból Kép, de így tudunk holnap menni talizni.
Nekem szinte mindegy, hol lesz, csak találjunk ki valamit.Kép Este még visszanézek, hátha addigra kiderül a helyszín.

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Mi tuti nem megyünk talizni!

Zsu: vérnyomásmérőt még nem tudom, mikor kapom meg Kép

cory

cory
Budapest

Lányok!

Úgy látom nincs nagy mozgás ebben a nagy melegben és Mártiékról sem tudunk semmit, hogy hogy vannak.

Szerintem csúsztassuk át más időpontra a talit, mikor már a többiek is meggyógyultak.
De ha időközben kitaláljátok az Orczy kertet, akkor mi tudunk menni.

Akkor mi legyen?

Jó éjt ebben a dög melegben!Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Hát, akkor csatlakozom Zsuzsihoz: csúsztassunk és remélem mindenki hamar meggyógyul.Kép

Cory!
Megkuksiztam, aranyos a pocidKép

Jó éjt!

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Vilka szerencsére már másnapra sem volt lázas Kép, köszi a Kép-okat! Nem derült ki, mitől volt egyáltalán Kép ... talán vmi kisebb megfázás?

Csak nem tudtam írni, mert szombaton nem voltunk itthon, ma meg az első két sort már vagy 3-4 órája megírtam, csak mindig közbejött vmi (vki Kép) és rohannom kellett...

Tali: hát, szerintem is inkbb halasszuk el! Ha bárki is idejön az Orczy-kertbe, én kb. 2 órára szívesen lemegyek, de többre most nem tudok Kép Egyrészt túl meleg van Vilkának és nagyon nyügi, csak akkor jó neki, ha tologatom vagy ringatom, de akkor nagyon összeizzadunk + állandóan szopizna (most megint tud Kép). Meg holnap jön anyukám is, és annyi dolgom lenne, amit csak akkor tudok véghezvinni, ha Ármin nincs itthon ... szóval, inkább legyen máskor itt a tali, ha nem gond!

Cory! Nekem volt ilyen 24 órás mérőm, szerintem nem elviselhetetlen, csak arra készülj fel, hogy félóránként felpumpálja magát a gép, ami hallható sziszegéssel jár, a karodat erre az időre nyugalomba kell helyzeni és egyáltalán, az a jó, ha te magad is nyugton vagy közben Kép

Na, elküldöm, mielőtt még megint közbejön vmi, aztán egyekszem este még jönni és írni többeknek is KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka (7,5 hetes)
márti

Cory! Hol lehet megnézni a pocidat? A prifilodban csak Balut találtuk ... Ármin mondta rá, hogy baba. Mondtam, hogy nem baba, ő a Balu, ismered ... azóta azt üvöltözi, hogy Balu, Baluuu, BAAALUUU KépKépKép
Márti++
márti

Márti: ok KépKépKép jó, hogy semmi baja Vilkának!Kép

cory pocakja: http://www.freeweb.hu/terszt/26+4.jpg

üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Ahogy látom, nem lesz tali.. meg tudom érteni, mi sem mentünk volna, mert ebben a melegben nem mertem volna elindulni... még úgy sem, hogy a párom elkísért volna odáig, aztán visszafelé is... Ma is egész nap szarul voltam, csak este 7-kor indultunk el itthonról, de még akkor is melegem volt... hazafelé már kellemesebb volt Kép

Tegnap láttunk olyan icipici sünit, ami még annyira kicsike, hogy a szeme sem volt nyitva Kép mellettünk van egy támfal, ami be van futtatva vadszőlővel, és az egyik szőlőtőnél van a sünilak Kép Régen is lakott itt süni, csak pár éve elpusztult egy pont itt az ajtóm előttKép, aztán voltak az udvaron kiscicák, és pont ott ugráltak össze mindent, úgyhogy semmi sünmozgás nem volt. Idén nyáron már többször láttunk nagy sünit, és tegnap a kicsikét is Kép Szegénykém kimászott, és nem tudott visszaevickélni.. a végén a párom fogta meg kesztyűben, és visszarakta... Nem láttunk ma kidobott kicsisünt, úgyhogy biztos viszafogadta a mamája... Sajnos kép nem készült róla, de videó igen. Ha valakinek van rá kapacitása, akkor meg tudja nézni a http://web.interware.hu/zamo/ oldalon, ott értelem szerűen a picisüni videó Kép
Csenge ma egész nap a kissünit sztorit mesélte KépKép... a saját kis nyelvén Kép Amúgy ő is egyre több mindent mondd, csak épp nem a legszükségesebbeket, hanem amit ő annak vél Kép pl. szépen mondja, hogy foka (fóka) óka (róka) hát te? csitu, ("kuss"Kép), jó (végre nem mondja mindenre azt, hogy nem Kép) Mondd még egy csomó mindent, lassan össze kellene írni Kép

... lassan mennem kellene aludni, mert tegnap éjjel 5 órát virrasztottam, amíg a kicsi család békésen szundizott... amikor meg végre elaludtam volna, Csenge ébresztett óránként... Bár kínomban most már cola-t iszom, pedig utálom, de most legalább nem émelygek...

betegeknek gyógypusszt küldünk KépKépKépKép

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Rebi
Pici süni KépKép
őt nem néztem meg de Csengét igen, kalapban, ruciban, és pizzát eszegetve tündéri!
Napocsnak is így néz ki a fogsora! KépKép
Utólagos engedelmeddel a házikótokat is megkukkantottam, és környékét, szép csendes hely, biztosan nagyon jól érzitek majd magatokat ott!Hajrá hogy gyorsan épüljön tovább! KépKépKépKépKépKép:
Apósodék laknak majd lent, ti pedig fent ugye?
Bízom benne hogy az émelygős korszakod gyorsan véget ér! KépKépKép

Márti
Örülök hogy Vilka jól van, ki tudja a pindúroknál mikor mi a gond, a lényeg hogy helyre jött! KépKépKépKépKép

Gorsi
Jó nagyizást nektek! KépKépKép

BMárti
Én is pont így voltam Márknál valahogy egy jó ideig nem akartam kistesót, inkább legalább éjszaka aludni valamit, aztán amikor három éves korára elértük ezt, mindjárt bevállaltam egy babát..... KépKépKépKépKépKép
A második már többet aludt nálunk két hónapos korától átaludta az éjszakákat később is csak a fogai miatt ébredt néha mint Napocs de ez nem fárasztó azért annyira, ég és föld a külömbség!!
Lacika kis tesója is ilyen lesz vagy még jobb alvó meglátod!
Egyébként én mind a két tesómmal így jártam.
Mind a kettőjük egy szem babája ilyen eszik -alszik gyerek, el sem hiszik szerintem nekem hogy nem minden csimota ilyen!

Zsuzsi
Napsi válogat hogy éppen mit szeretne hallani azt kell énekelnem neki!
Ti is új otthonba mentek? Erre nem is emlékeztem pedig biztosan írtad már, csak festeni kell?
Az talán nem olyan nagy munka biztosab sikerül augusztusban nyélbe ütni! KépKépKépKépKépKép

Napocska
meg a locsolótól fél, a kertitől, a múlt héten valamikor sikerült úgy állnia hogy lelocsolta, na innentől úgy viselkedett mintha legalábbis golyószoró ment volna át rajta nem néhány csepp víz.
Azóta hisztizik ha beállítom vagy oda megyek átteni, borzasztó!!!! Amúgy is akaratosabb és hisztisebb lett! KépKép
Imádja az őszibarackot kétpofára tömi! KépKép
Szeret fürdetni bennünket, amikor együtt fürcsizünk nagyon tudálékosan szappanozza magát és engem is, nehogy koszos maradjak már! KépKépKépKépKép
Arra is ügyel hogy étkezés után megtöröljem a szám, ha nem nos akkor segít! KépKépKép

Szilvi
Nagyon remélem hogy csak a gyerkőceim miatt csókolomoznak le, mert nem rég még randiztam az ilyen korú srácokkal!KépKépKépKép /Na jó némi költői túlzással!/
Igen finom lett a pitém hamar el tünt ez egy biztos jel! KépKépKép
De jó hogy Peti belejött az evészetbe, nálunk Máté fiam olyan típus hogy van amikor alig eszik hetekig, máskor meg zabál szabályosan.
Én már megszoktam nem is piszkálom ha éppen nem kajol csak az apját bosszantja.
Napsi meg egész nap eszik voltaképp! KépKépKép

Szépen alakul a házikótok, nekünk még nincs ülőgarnitúránk, nekem is tetszik a rattan bútor, de nálunk a nappaliba az nem jó mert szeretnénk kihúzhatósat vendégágynak!
A konyhabútort úgy látszik minden asztalos nyögve-nyelősen készíti mert nálunk is több mint egy hetet késett vele!
Én is úgy vagyok vele mint te már úgy költöznék!!!!!!! Minden délután ott vagyunk, de így azért elég fárasztó!
Drukkolok hogy minnél hamarabb sikerüljön minden elintézni megcsinálni és végre KÖLTÖZNI nektek! KépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
HÓc-hóc KépKépKép
Gratula foghoz! KépKép:o
Köszi az ötletet a mindmegette.hu-n jó kis recepteket találtam! KépKépKépKép
Laura rakott krumpliját én megcsináltam!

Bogancsi
A kis mindenevő TomiKépKépKép!!!
Szépen gyarapodik a szókincse is! KépKépKép
Kézfogás:
Látom már időben megtanulja a gratulációkat fogadni, persze kell is ha a tesók példáját követi! KépKépKépKépKépKépKép

Ma /tegnapKép/ sült krumpli volt, pulyka érmékkel és hal.
Előtte sült pipi cici és borsó főzelék.
Holnap /ma/ rántott coca lsz rizi-bizivel!
Nos semmi különös....

Pussz: Dzsili
/Meglepő módon megyek aludni! Kép/
dzsili

Sziasztok!

Mi sem megyünk talizni, mert áthozzák az unokahugomat és két gyerekkel biztosan nem indulok el.

Dzsili!
Az ülőgarnítúránk kihúzható és nagyon jól néz ki.
Tegnap beszéltünk az asztalossal, hát eléggé elkeserített, a konyhaszekrény elvileg jövő hét végére elkészül, viszont az ajtókat rá rendelnie kell és az általában 4 hét. Mi kb. úgy számoljuk, hogy az augusztus 9-ei hétvégén költöznénk. Nagyon remélem,hogy most már tényleg megyünk. Arról nem beszélve, hogy akik megvették a mi lakásunkat, azokkal úgy írtuk a szerződést, hogy ha ők fizetnek, mi 3 napon belül költözünk. Hát majd meglátjuk.

Rebi!
Nekem is "csak" Csengura futotta a kapacításom, de ő nagyon tetszett!

Peti közben már olyan szemtelenül elkunyerálja a reggeli túró rudimat, hogy mondtam apának, ezentúl hármasával kell vennünk, hogy nekem is jusson belőle.

Nagyon gondolkodom, hogy ebben a nagy melegben ki kellene menni a Dagályra. Valaki jár esetleg strandra, belemerítek engedni a törpéket a medencébe, persze a gyerekmedencére gondolok?

Megyek, fiam olvasni óhajt.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

GOrsi! Jó pihenést, jó nagyizást nektek! Kép

Cory! Hűha... Kép Elég lehet cipelni a pocidat, pláne ebben a bazi melegben! Gondolom, hogy ficánkol is már a lakója rendesen! Kép

Rebi! Nagyon édes a kicsi süni... is... Kép Azért megnyugodva látom, hogy nem csak én adok néha pizzát Lacikának. Kép

Dzsili! 3 éves korára értétek el csak Márkkal az átaludt éjszakákat?! Kép Én annyira biztam a 1,5 éves kor körüli "megváltásban", de ezek szerint lehet, hogy hiába reménykedek?! Kép Pedig Életem Párja egyre gyakrabban emlegeti a kistestvért. Kép Nagyon beindult a Zafira benépesítésére. Kép
Te kérdezted a multkor, hogy szült-e valaki a csapatból Margitban? Akkor akartam rá írni, hogy én igen, de aztán valahogy elmaradt. Tényleg förtelmesek a csecsemősök, rémregényeket tudnék mesélni róluk (meséltem is a Margitos topikban Kép), de egyébként minden más okés volt a kórházban.

Szilvi! Én is éppen strandra menni készülök. Most nyitott meg nem régen a felújított Pünkösdfürdő strand itt a lakótelep végén, megyünk, és megnézzük. Kép Túlzás lenne azt mondani, hogy járunk, de voltunk már strandon Lacikával. Én simán beengedtem a gyerekmedencébe, de ott bemehettek a szülők is a gyerekeikkel. Szóval álltam felette, ahogy a gólya árnyékol a kicsinyeire. Kép Mondjuk végül éppen azért menekültünk ki, mert nagyobbak is bemehettek, és nekiálltak focizni a vízben. Kép
Remélem, itt is oda lehet majd ülni legalább a medence szélére, és azt is remélem, hogy lesz egy kis árnyék is, mert a hétvégén kicsit megkapott a nap. Megnéztük Anyósomékkal a fertődi kastélyt még gyorsan, mielőtt kitörne az építkezés, és beállványoznák az egészet. Lacika nagy boldogan rohangált a kastély mögötti parkban a nagy tuják között, mi meg persze csapatostól futottunk utána. Kép Volt egy kis szél, egyáltalán nem volt meleg, nem is gondoltam rá, hogy leéghetünk. Illetve hát csak én égtem le, mert vagiztam, és felvettem a szexi új blúzom, ami ujjatlan, és jó nagy a dekoltázsa. Teljes volt a siker, Laci a szemét se vette le rólam Kép egész délelőtt, de estére láng vörös volt a vállam és a dekoltázsom. Mondjuk délután is szabadtéri program volt, Apósom testvérének a szülinapi bulijára rendeztek kerti partit husi sütéssel, és más vidámságokkal, de ott már igyekeztem árnyékban maradni. Lacika annyira élvezte, volt ott egy kutya (foxterrier?), azt üldözte harsány vau-vau-zással. Persze eleinte ha 2 lépésnél közelebb került hozzá, akkor menekülőre váltott, de ha Marcipán el akart távolodni tőle, akkor azonnal utána futott. Végül 1,5-2 óra elteltével már felbátorodott annyira, hogy egy viszonylag megbízhatónak tűnő részen, távolt a fejétől és a lábaitól, megérintse a fekvő kutya hátát, de még akkor is nagyon óvatos volt. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Ja, jutott eszembe még valami! A hétvégén a soproni Tesco-ban nagyon jó áron vettünk Huggies pelenkákat! Nem tudom, országos-e az akció, de ha jár valaki Tesco környékén, érdemes megnézni. A 27 db.os kis csomagból volt kettő összeragasztva egy sárga, AKCIÓ feliratú ragasztószalaggal. Nem volt se ráírva, se alatta kiírva az ára, de Laci unatkozott, amíg én válogattam, és elvitte megnézni az árellenőrző géphez. 2599 Ft.-volt a 2*27 db, szóval 48 Ft. körüli darabárra jött ki. Az 56 db.-os csomag meg 58 Ft. körülire. Azért az már különbség. Kép

Na, futok, mert így nem lesz strandra menés! Kép Kellemes napot mindenkinek!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

GYorsan jelentkezem, amíg még Donci alszik, aztán indul a napKép

Én is tettem be magamról pocakos képet a profilomba, talán a múlt héten készült?

Szilvi!
Nem tudjuk Kismanónk nemét, ill. még a 12. héten tutira állította a doki, hogy kisfiú, aztán a 20. heti UH-on nem látszódott a neme. Ha minden rendben lesz továbbra is, akkor már nem lesz több UH, tehát majd csak ha kibújt, akkor tudjuk meg. Én nem bánom ám!
Valahogy még mindig meg-megfordul a fejemben, hogy talán kislány, bár nincs nagy jelentősége. Most még az is megfordul a fejemben, hogy majd egy kicsit később esetleg vállalunk egy 3. gyerkőcöt is. Szóval ez a 2. legyen csak, ami akar.

Köszi lányok a gombászós-infókat. Az a mázlim, hogy lehet, hogy eléggé az elején voltam, mert annyira nem viszkedett, csak ha hozzáértem és egy picit megvakartam, akkor indult be. Amióta kenegetem meg már egyáltalán nem érzek semmitKépKép, mondjuk mondta a doki, hogy ez egy szuper krémKép

Gyorsan írok pár mondatot Donciról is. Írtátok, hogy ki mennyit beszél. Mi is kb itt tartunk, ill. ott, hogy egyre bonyolultabb szavakat is ki tud mondani nem ismétlésszerűen, hanem saját maga tudva a jelentését. Ilyen pl. a karkötő, biciki (bicikli).

A múlt héten megjelentek a 2 szavas produktumok is: pici baba, babi keze (mami keze)- ez amikor jön és megfogja a kezem, hogy menjek vele vhováKép)
Szerintem lenyűgöző. Az egészben az a csodálatos, hogy hibátlan kiejtéssel mondja mindeztKép

Érdekes, hogy pár szónál pl. nem tudja kimondani az elejét: pl. Satu (ejts Szatu finn női név) az Atu, Ári-nak ejti a Járit. Nem is írom le az egész szókészletét, mert tényleg egész nap be nem áll a szája, ha pl. kocsival megyünk, néz ki az ablakon és sorolja, amiket látKép
Már tudja a férfiak-nők különbségét: tegnap az egyik baráti házaspárral voltunk strandolni, rámutatott a fiúra, közölte, hogy pocak, majd a lányra és mondta, hogy ciciKép (Push-up melltartós fürdőruci volt a csajon...) No commentKépKép
Ja és mindig szól, hogy pisi... És komolyan akkor csinálja, fürdőruciban mindig le tudjuk ellenőrizni, tényleg érzi, hogy mikor jön. Csak a kaki nem megy még. De abszolút nem siettetjük.

Márti!
De jó, hogy nem volt semmi komoly VilkávalKép Mikor lesznek képek róla, olyan kíváncsi vagyok rá, már biztos nem újszülöttformája vanKép

Cory!
VérnyomásmérésKép De majd csak túl leszel végre rajta... Csak aztán meg mással zaklatnak. Engem most perpill. a hemoglobinnal. Szóval vasaznom kell.
Ti mikor tudjátok meg, hogy kisfiú vagy kislány a pocaklakó? Tényleg, akarjátok tudni?

Rebi!
Mesélj csak a pocakosságodról is!!! Hányinger, stb????

Gorsi!
De jó, hogy jobban vagyKép Érezzétek nagyon jól magatokat a nagyikkalKép
Puszi, most mennem kell: NYuszimanóék 31.
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó: szép pocid van már neked is KépKép
Neme talán majd most a 30. hét körüli uh-on derül ki. Ha látszik, kiváncsiak vagyunk rá Kép Leginkább azért, hogy küzdjünk-e tovább fiúnév találáson, vagy sem Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Látom, nem lesz tali. Mi sem mennénk, Bálintnak egész éjjel hőemelkedése volt, milliószor felsírt. Talán a foga, talán nem, nem tudom, mindenesetre nem rohanok vele gyorsan a dokihoz, mert a végén még egy rakat antibiotikumot akarna megint a gyerekbe tukmálni. A közérzete amúgy jó, nem hiszem, hogy komoly lenne a dolog (most is épp fejvesztve rohangál a lakásbanKép).

Betegeknek sok-sok gyógyKép-t küldünk!

Nyaralók: irigy-irigyKép De sebaj, három hét múlva ilyenkor már mi is bokát fürdetünk a Balcsiban (Tikk után szabadonKép)!

Cory, vérnyomásmérőKép Remélem, nem lesznek magas értékek, drukk!!!

Nyuszimanó, gomba-ügyben fel a fejjel, örülj, hogy még csak most van először, és terhesség alatt tényleg hamarabb kialakul, fogékonyabb akkor az ember lánya erre...
Nekem pl. még csak külső fertőzés sem kell, én tudom saját magam is produkálni a gombát, de ez egy más téma, sajna nekem húzósabb a szitum ebbenKép

Tesó-projekt ügyben is egyre rosszabb a helyzetKép voltam dokinál, és ott tartok, hogy seholKép, ugyanis peteérés nuku, "alszik az alfelem"... No comment... Jövő hónaptól "alfél-ébresztő-gyógyszer"...

Bácuról:
Volt egy mondatunk múlt hétenKépKépKép
"Aja díe mad neeem" + fejrázás
Gondolom, ez Nektek nem mondat, de lefordítanám: "Anya, a dinnyemagot nem esszük meg"
Volt már olyan mondatunk is, hogy: "Apa bici főőő" Ez annyit tesz, hogy: "ez Apa biciklije, Apa pedig felment" (ez a babakocsi tárolóban játszódott le, meglátta apja bringáját a tárolóban).
Szóval eléggé "felületesen" fogalmaz, de azért haladunk mi isKépKépKép

Na sziasztok, megyek, mert kellek a fiamnak.

Cuppantás mindenkinek,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Éjjel Csengu megint cicimániás volt... Reggel meg úgy döntött, hogy ő már nem akar aludni, úgyhogy Anyarabszolga és Aparabszolga se aludjon Kép Élmény volt arra ébredni, hogy átmászik a fejemen Kép Most Ati elvitte kicsit magával, hogy tudjak pihizni meg szakdolgozni...Kép

Egyáltalán nem baj, ha más képeket is megnéztetek, hisz azért lettek felrakva, mert publikusak Kép A forma fapados, egyelőre ennyi telik tőlünk Kép

A sünis videóval majd megpróbálom azt, hogy Ati felrak egy még rövidebb részt, azt már hátha többen meg tudjátok nézni... Pedig ez sem hosszú, összesen 52 mp asszem...

Éneklésről, hangról
ha azt vesszük, hogy a hangszálak is izmok, akkor logikus, hogy ha nem használjuk, akkor kicsit satnyulnak Kép nem? Valószínű ha újra treníroznánk, akkor újból szép csengő vagy épp zengő hangunk lenne Kép
A hallásom sajna nekem is jobb, mint a hangom. KépKépKép Anno az énekkarban nem egészen negyed hangos csúszást is észrevettem... Na ekkor közölte a hegedűs (született őstehetség amúgy), hogy valószínű abszolút hallásom volt, csak nem fejlesztettem, és nem tudom használni Kép Hát igen... a zongora ebből a szempontból nem a legjobb hangszer (amíg az ember nem magának hangolja), mert ellustít... Ráadásul soha nem szerettem a zongorát, világéletemben csellózni szerettem volna...

Dzsili
Remélem, ez a fogsor idővel alakulni fog, mert ez így nagyon muris Kép Azóta kint van ám egy balalsó2-es is... elég csálén Kép... de a párja nem nagyon akar jönni.. lehet, hogy előbb lesznek meg a fönti szemfogak KépKép
Milyen az a lsz rizi-bizi?? (nem gúnyból kérdezem, hanem komolyan ám! Nem mintha én valaha is rizi-bizit csinálnék, mivel UTÁLOM a főtt borsót.. nyersen viszont szeretem Kép)

Igen, mi leszünk a legfelső szinten... amíg ki nem nőjük Kép

Márti
Nem lehet, hogy Vilkának 3 napos láza volt rövidebb kiadásban? ... vagy csak besokallt ettől az időtől (amin nem csodálkoznék...)

BMárti
Eleinte a pizzának csak a szélét kapta meg... Aztán rákapott az olajbogyóra... Aztán magára a pizzára... a szélét már meg sem eszi... Amúgy a legédesebb, ahogy bekészül... ölébe veszi a tálcáját, a lábujjai szanaszét, és teljes extázisban várja a kaját Kép
Kistesó ügy: félig tréfásan én is mindig mondogattam, hogy minimum 3 átaludt éjszaka, és jöhet a tesó... Kép namost ha nem is átaludt, de szigorlatra készülés idején volt zsinórban 3 olyan éjszaka, amikor csak egyszer kelt fel 6 körül... első éjjel nem is tudtam mit kezdeni a lehetőséggel Kép .... a Pocakmanó meg azokban a napokban el is "készült" .. Kép

Nyuszimanó
A pocakosságról egyelőre nincs sok ... azon kívül hogy számomra szokatlan módon émelygek... Kép Meg rémálmaim vannak, hogy valami baja lesz Kép Fáradt vagyok nagyon, de az nem csak attól, hogy van Kispocok, hanem leginkább attól, hogy meghülyülök ettől az időtől, meg Nagypocok sem semmi most a fogzással, meg a hatalmas nagy akaratával...
Szép nagy a pocid KépKép .. az arcodra kicsit máshogy emlékeztem...

Többen kérdezgettétek, hogy mit lehet tudni GYED/GYES témában... ezt találtam róla: http://www.babapont.hu/pages/tanad/gyedgyes.html .. pár info azért van ... Tegnap totál elkenődtem, mert lehet, hogy a végén nem is éri meg, hogy visszamegyek dolgozni Kép

... na, miután jól "kiszakdolgoztam" magam, megyek pihizni Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Szilvi
Jéééé kinyithatót nem is láttam????
Milyen meséld már el, mert nekem is tetszenek az ilyen típusú bútorok és mi a héten nézelődünk még, és ha nem vagyok túl indiszkrét mennyiért vettétek?
Tényleg nem tud valaki nem túl drága de jó minőségű ülőgarnitúrákat, már mint olyan üzletet ahol lehet venni?
StrandKép !Én anno voltam a gyerekekkel de csak akkor engedtem be őket ha én is belemehettem mert sajna van olyan hely ahol csak kívülről nézelődhetsz ami tiszta röhej, akkor hogyan fogod meg mielőtt elesne pl.
Konyhabútorra mi is azért vártunk egy hetet mert az ajtó... mintha az valami kincstári termék lenne.

BMárti
Ne keseredj el, szerintem mi esetünk nem túl általános és folyamatosan javult az alvás ideje azért! KépKép
Figyeld meg kijönnek a fogacskák és lesz éjszakai nyugodalom nálatok, ez tuti!!! KépKépKépKép
Margitost én kérdeztem, a csecsemős volt iszonyú bunkó! KépKép, de kórházzal a sógornőm is meg volt elégedve elvégre mégis csak ő szült ott ez a mérvadó.
Micsoda történések vannak körülöttetek, jó kis kirándulás, meg buli!! KépKépKépKépKép
Szexi blúz mi? Aztán meg csodálkozunk ha apa kistesót emleget mi? KépKépKépKépKépKépKép
de jó nektek is hogy strandolni mentek amíg egy manóm volt én is sokat jártam vonattal is akár, aztán már kettővel nehezebb volt mert nem tudtak annyit gyalogolni apa is kellett hozzá.
Mióta nagyobbak megint vittem őket, de mindig egyedül. KépKépKép
Éppen ma közöltem Lacival hogy hármat nem tudok egyszerre figyelni illetve közbelépni ha gond lenne, és nekem sem jó buli egyedüli felnőttként igazán erőt vehetne magán legalább a srácok miatt, én sem a hurkáimat és a dupla fenekemet akarom mutogatni.....KépKépKépKépKép
Állítólag holnap megyünk, kíváncsi vagyok...
Vagy holnapra zuhogó esőt mond csak én nem néztem az időjárást....????KépKépKép

Nyuszimanó
Neked is méretes a pocókád már, elég lehet cipelni, de hár édes teher! KépKépKépKépKépKép
Nagyon ügyi Donci hogy már két szavas mondatokban beszél! KépKépKépKép
Jól elmagyaráztad hogy fiucskát vagy lánykát vártok!! KépKépKépKép
Napocska is érzi hogy pisil a pelusba és szól is hogy KAKA, de nem hajlandó bilire vagy WC-re ülni sajna! Ha bekakil akkor persze rögtön jön hogy vegyük ki....
Donci bilibe pisil?
Mindenesetre ügyes hiszen már tisztába van vele hogy az ő szervezete csinálja és érzékeli azt! KépKép

dzsili

Beja

Ne szomorkodj! Bácus is összejött könnyen a gyógyis segítségtől, biztos most sem lesz másképp!!! Nemsokára Te leszel az első számú "gyanusított" Kép

Rebiék

rebi

Sziasztok!
Rebi!
Megnéztem sünis videótokat,KépKép de szörnyen lassan töltődött le, pedig az ADSL állítólag gyorsan tölt. Kép

Beja!
Mi 2 hét múlva (illetve jövő hét szombaton) megyünk Balcsira.KépKép Már úgy várom. Számítógép likvidálva lesz min. 2 hétre, de ha jó idő lesz akkor 3 hétre.Kép Sógornőmék vannak most lenn, és mondta, hogy a partnál szó szerint bokáig ér a víz, a bólyánál, ami a parttól kb 4-500 méterre van, ott meg derékig.Kép Azt hiszem gyűjteni fogok, és csinálni kell majd a nyaralónál medencét, és akkor mit nekünk Balcsi vízmennyisége. Kép
Babaprojecthez meg nagyon drukkolok, szedd a gyógyszert rendesen, hátha segít.KépKépKép

Nyuszimanó!
Megkukkantottalak.Kép Teljesen másként képzeltelek el.Kép

Dzsili!
A fiaid nem veszkszenek állandóan? Engem már az őrületbe kergetnek, katasztrófa. A Miki állandóan nevelni akarja a Pityut, az meg persz nem hagyja magát, és ilyenkor aztán estig menő veszekedések vannak, mert mindig a Mikinek kell az utolsó szónak lenni.KépKép
Az előbb még "ölték" egymást, most meg békésen kártyáznak.KépKép

Bea most már 2. napja nem hajlandó du aludni, most is szenved. Jaj nekem délután, ha most nem alszik. Pedig kirohangálta magát, alig lát, ásítozik, mégse tud elaludni.Kép Előre félek a nyaralóban mit fog művelni. Új hely, elég meleg lesz a szoba, ahol aludni fog... Azt hiszem ventillátor üzembehelyezés lesz.
Első hétre a férjemet nem engedték el szabira, majdnem úgy volt, hogy egyedül kell legyek a 3 gyerkőccel. Hááát, egy kicsit paráztam tőle, de aztán a keresztlányom anyukájával beszéltem, így ők jönnek, és lenn lesznek velünk, így nem leszek egyedül a gyerekekkel.KépKépKép A keresztlányom májusban volt 10 éves, így a Pityunak is és Mikinek is lesz játszótársa, tudnak majd társasozni, kártyázni, sakkozni....stb.Kép

Cory!
Vérnyomásmérő rajtad van már? Csetre nem merek fel menni, mert ott ragadok, és most a héten még meló van, lehet, hogy még jövő héten is, ez majd kiderül.

Szila!
Ma reggel jutott eszembe, hogy elfelejtettem a szkenelést.Kép Bocsánat. Lehet, hogy még a héten, de legkésőbb hétvégén megcsinltatom a fiúkkal. Színminta nincs elfeljtve, ha nálam lesz szólok. Most csak azért nem mondom ám meg, hogy most ott van a csaj a Coats-nál, mert félek, hogy elfelejti mit kértem, olllan lukas az agya, mint nekem.KépKépKép
Új táblázat lesz mostanság? Nem lesz valakinek mostanában 2 éves szülinapja? Úristen! lassan, jönnek az újabb születésnapok, de most már a 2.-ok!!!!KépKépKép

Minden kis betegnek nagyon sok gyógyot küldök, és napozzatok, pancsizzatok sokat. Bea ma a szomszédban kipancsizta magát, mégsem akar aludni.Kép

Megyek szilvásgombócot főzni, fiúknak ezt ígértem mára.
Sziasztok Zsuzsa + nemalvó BeababaKép

beababa

Sziasztok!

Zsuzsa: egy fontos infót kihagytál Balcsi ügyben. Hogy az északi partra mentek. A déli állítólag rosszabb.
Vérnyomásmérő nincs rajtam, és nem is tudom, mikor lesz, és idegbeteg vagyok tőle!

cory

cory
Budapest

Helyzetjelentés!
Elegem van a pelusos korszakból. Meg abból is, hogy simán leveszi a pelust a Bea, csak éppen bilibe nem hajlandó produkálni. Megjegyzem WC-be sem.Kép Remélem auguasztusban megoldódik eme problémánk is, mert a nyaralóban úgy pisilhet össze mindent ahogy nem szégyell.KépKép
Negyedórával ezelőtt benéztem, mert még mindig "szövegelt" a kisasszony, hát a pelus természetesen levéve, és úgy magyarázott az ágy végéből. Általában ilyenkor szokott bekakilni, amikor visszaadom rá a pelust. Kép Elmondtam neki, hogy kivel szórakozzon, adtam neki inni, és kijöttem a szobából. Most meg alszik.Kép De hogy mi lesz éjjel....Kép

Zsuzsa + alvó BeababaKép

beababa

Beja
Bácusnak gyógyik mennek biztos ami biztos nehogy betegebb legyen. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Babához drukkolok neked ezerrel, remélem a gyógyszer meghozza a várt eredményt! KépKépKépKépKépKépKép

Rebi
Fogacskákhoz drukkokKépKépKépKépKépKép
Napsinak egyszerre jön a maradék négy fent is lent is nem tudom melyik ér célba először! KépKépKépKép
A lsz=lesz csak már nagyon késő volt én meg figyelmetlen, de jót röhögtem azon hogy így olybá tűnt mintha egy rövidítés lenne. KépKépKépKép
Csenge az olajbogyót szereti?
Napocska meg az uborka salátát jó ecetesen és fokhagymásan, ki érti ezeket a gyerkőcöket!KépKép

Zsuzsa
Dehogynem állandóan megy a vita, engem is agyilag zokni szintre visznek már néha!
Nálunk mondjuk pont fordítva van a Márk akarja a Mátét nevelni örökké, aki erre úgy reagál hogy csak azért se csinál meg semmit amit kérünk tőle.
Olyan csibész, mi lesz egy hónap múlva a suliban??? Már előre rettegek!
Márkot meg ezért kell leállítani mert reggeltől estig csak magyaráz a kisebbnek hogy mikor mit csináljon. Mondtam már neki hogy fejezze be én vagyok az anyja, majd én piszkálom elég egy ilyen is a családban!
Szóval téboly felsőfokon, de Napocska legalább alszik!
Remélem Bea is már! KépKépKép
Biztosan jó lesz a nyaralás mi idén nem megyünk úgy hogy ÍRÍGY vagyok most mindenkire!!! KépKépKépKépKépKépKép
Fiúk nálunk is most játszanak a változatosság kedvéjért egy barátjuk azért van itt...mint rendesen.
Estére meg edzés ez legalább napi másfél óra nyugi....nekem!

Napocs nagy franc, az apjával elalszik úgy hogy ő a kiságyban van Laci meg mellette és "elaltatják a Lala babát" de velem nem!
Menni kell cicizni aztán ágyazni és anyával szundizni.

dzsili

Sziasztok,

itt van az új táblázatKép, pont tegnap este akartam felrakni....

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. pocakban
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki pocakban
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Ugye nem felejtettem el senkit? És az adatok is jól vannak írva? Szóljatok rám!!!Kép

Szila
szila

Zsuzsa

Tudtam én látatlanban is hogy alszik ez a kis nő ne szidd össsze nekem! KépKépKépKépKépKép
Ha a pelusra kis bugyit húznál azt is leszedné?
Napocs ia húzkodja a pelusát ha nincs rajta más, múltkor a fél feneke villogot ki belőle.

A bugyipelusokat /First Steps, Up&Go/ nehezebb leszedni, azt le kellene tolni vagy nagy erővel ketté tépni de ha még egy kicsit izzadtak is...
Legalább is Napsinak az nem megy olyan könnyen, mi azt használunk nappal többnyire.

dzsili

Szila
Köszi KépKépKép
dzsili

Sziasztok!

Nyuszimanó! Hű, neked is mekkora már a pocakod! Kép Olyan régen voltam áldott állapotban, hogy nem is kapcsolok a hetek száma alapján, hiszen már a harmadik trimesztert taposod! Mikorra is várjátok pontosan a babácskát?

Rebi! A bal alsó kettes nálunk is csálé lett. Kép Egyedül ott nem bújt még ki a szemfog, lehet, hogy nem fér?! KépKép
A pizza nálunk is így ment. Eleinte, még a kenyérhéj rágcsáló korszakban kapott a pizzám széléből. Annyira cirkuszolt érte, hogy végül megsajnáltam, végül is az majdnem olyan, mint a kenyér. Kép Aztán hamar rájött, hogy a pizza többi része még finomabb, úgyhogy most már nem lehet előtte pizzát enni úgy, hogy ő nem kap. Kép Közben azért mindig megfordul a fejemben, hogy talán nem kellene még ilyesmit kapnia, de a TörpeDiktátor úgyis mindig eléri, amit akar. Kép
Én a fél6 körüli ébredést már átaludt éjszakának tekinteném. Kép Ezek szerint a második éjszakán már tudtál mit kezdeni a lehetőséggel?! KépKépKép
Nagyon köszi a linket, végre egy érthető infó! Egészen megnyugodtam, hogy valami kis pénzecskét a második babával is lehet majd kapni. Persze (ha jól értem) azt a TGYS-t és GYED-et a mostani GYED-em alapján fogják kiszámolni, a mostani jövedelmem 70%-át fogom kapni, vagyis nem túl sokat. De legalább nem kell feltétlenül visszamenni dolgozni arra a 180 napra. Az nekem elég húzós lett volna, mert a város túlsó végén van a munkahelyem. Nomeg kedvem se sok lett volna hozzá. Kép

Dzsili! Úgy érted, hogy ha kinn lesz mind a 20 foga, akkor fogunk aludni? Kép
A Margit kórházban tényleg minden más szuper, nem is értem, a csecsemősök hogyan tudnak olyan kriminálisak lenni. KépKép
A strand program mára elmardat Kép, mert mikor már össze is pakoltam, és éppen Lacikát tömködtem a babakocsiba, telefonált az Apukám, hogy jön ma Bp.-re, és beugrik hozzánk valamikor. Kép Úgyhogy kidobtam a babakocsiból a törölközőket, és már futottunk is bevásárolni. Csináltam egy fincsi ebédet, sütöttem gyorsan csirkecombokat, hogy még ki is hűljenek valamennyire, mire ideér, meg egy nagy tál francia salátát. Ebben a melegben úgysincs kedve az embernek a meleg kajákhoz, meg nem is tudtam, hogy mikorra várható. Azt persze sejtettem, hogy valamikor a nap közepén, mert messziről jön, és azt is, hogy tuti éhes lesz, mert siet, hogy Lackót ébren érje, úgyhogy nem fog megállni ebédelni. Kép Teljes szerelemben vannak egyébként Lacikával. Én nem is értem, mind a 4 nagyszülő örökké a kedvét keresi, már bocs, de a seggét nyalja a KisHercegnek, talán Apám a legkevésbé. Őbabasága meg örökké Apun lóg, ha teheti. Nagy, nyálas puszikat ad neki kérés nélkül, és ha hívom, hogy gyere Anyához, akkor int, hogy húzzak a fenébe, és még szorosabban öleli a Nagyapja nyakát. Kép Apu meg persze el van olvadva tőle. Kép Naná. KépKépKép
Szóval mi is holnap megyünk strandra végül. Nem mondtak zuhogó esőt, egész hétre kánikulát ígért Hazudós Szilárd, esetleg a hét második felére egy-egy futó záport. De Szilárd ugye Hazudós. Kép
Lacika a csemege uborkát szereti, kizárólag magában, és egészben. Kép Marokra fogja, és úgy rágcsálja, egyiket a másik után. Kép Most éppen azzal őszít, hogy nem eszi meg az őszibarackot. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan kellene adni neki. Pedig tavaly még imádta. Az almát vagy a banánt szépen megeszi a kezébe fogva, de a barackot vagy pl. sárgadinnyét nem tudja jól megfogni, mert csúszik. Próbáltam falatnyi kis darabkákra vágni, hogy villával eszegethesse, de úgy se kellett. Most reszeljem le megint, mint baba korában?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Dzsili!
Kiscsaj vetkőzik ezerrel.Kép ha útba van neki a kis nadrág simán letolja, és már veszi is le. A pólót is veszi lefelé. Ma a szomszédba szívbaj nélkül anyaszült meztelenre vetkőzött mindhárom. Kép Amikor megyünk WC-re, ő is jön, és már tolja is le a gatyóját, és tépi le magáról a pelust. Ráül a bilire, és ugyanazzal a lendülettel már ugrik is fel. Kép

Nálunk is az ubisaláta, uborka (csemege, kovászos) és bármi savanyúság csak natúrba is simán megy.KépKép

Zsuzsa+ meg a még mindig alvó Bea

beababa

Sziasztok!

Gorsi: hát, sajna; úgy látszik; az éneklés kimarad az életemből, mert annyi időm azért nincs Kép

Szilvi és mindenki, akit érdekel Kép : Daniék tegnap éjjel megérkeztek, nagyon vidáman, lelkesen és boldogan, no meg jó fáradtan. Ma 10-ig aludt Kép Ebédnél rengeteget mesélt nekünk, de azért apjának is hagy mesélnivalót estére. Sok mindent láttak, vidámpark, hajókázás, városnézés, stb. A kaja szuper volt; lehet, hogy onnan kéne rendelni évközben is, mert a rendes sulis menzakaját nem eszi meg. És amire nagyon büszke vagyok: semmit nem vesztett el !!! Csak a szennyesszatyrát hagyta a buszon, de az az edzőnél van és apa megy érte Kép Kép Kép
Apja egyébként elméletileg szabin van, de most épp a munkahelyén tartózkodik Kép Állítólag hamar itthon lesz...
Zsófi jól érzi már magát, csak épp megjött neki és szomorú, mert kedden mennek a beachre. Írtam neki, hogy tamponnal, gyakran váltva, nyugodtan fürödjön, nehogy már emiatt hagyja ki Anglia tengerét.

cory: én is megnéztem a pocakodat; bár én láttam élőben is Kép

Márti: de jó, hogy Vilka jól van Kép Kép Kép

Rebi: rájöttem, hogy babásan lehet, hogy nem túl jó ötlet volt tőlem a kóla, mert abban ugye sok a koffein. Inkább kérdezz meg valaki okosat!!! És bocs, ha rossz volt az ötlet.

BMárti: csak megnyugtatásodra közlöm, hogy Tomi is evett már pizzát Kép és nagggggggyon szereti!

Zsuzsi: citrom tortát küldhetsz, én nagyon szeretem, főleg ebben a jó melegben jó hidegre hűtve, nyammmm

Nyuszimanó: vas- mehetnél Kecskemétre, mert ott állati vasas a víz, olyan, mintha vért innál brrr...

Beja: tényleg ne hagyd, hogy a doki teletömje antibiotikummal, mert aztán, amikor fontos lenne, nem fog használni!!! Gyógyok Kép Kép Kép Szerintem tök jól fogalmaz Bácu Kép

Volt ma tali végül??? Ebben a hőségben én örülök, hogy egyáltalán élek. Lehet, hogy légkondi kellene a házba.

közkívánatra: Tomi rövid hajjal Dokit símogatva Kép Remélem, tetszik és nem túl nagy, de sajnos nem tudom kicsinyíteni Kép
Ja és tegnap kimaradt, hogy hoppá, ezt is mondja Tomi, meg hogy bumm, amikor leesik valami, vagy ő elesik.
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Én tök hulla vagyok, teljesen kidöltem ettől a melegtől. Már voltunk mi is nagyizni, nagyon élvezte a kisasszony.Kép
Annyi dolgom lenne...

Nyuszimanó: milyen nagy a pocid!Kép és Te is megváltoztál. Nagyon csinos kismama vagy!Kép Kint fogadott orvosod van, kinél fogsz szülni? Hogy történik ez Finnországban? Hány napot leszel bent? Szülésznőd is lesz?

Rebi és többi kialvatlan anyuka: nem irigyellek benneteket. Dorka végre alszik délután 1 órácskát, azaz 45 percet, de legalább ez egy fix időpont! Nagy nehezen ezt elértem nála! A hajnali 5-ös ébredésről nem tudom leszoktatni, pedig próbálkozom.

Dzsili: a Reitter Ferenc utcában van egy jó bútorbolt, RS a neve, szerintem honlapjuk is van, www.rs.hu talán? Ott elég jó áron vannak bútorok. Én még ezeket a diszkontokat is megnézném, akik külföldről hoznak be felújított garniturákat, azok is elég szépek.

Zsuzsa: mi lenne ha Beára adnál bugyit? Az legalább valamennyire felfogja a kakit és a pisit is felszívja, kevesebbet kell takarítani. Dóri is szívesen mászkál meztelenül, szerencsére most nem szedi le a pelust, de direkt hozza rám a frászt, hogy hova akar kakilni, nagyon jól tudja, hogy oda nem szabad, de csak azért is, közben persze röhögKép Másfajta pelus nem lenne megoldás, amit nehezebben szedne le?

cory: nyugodj meg, ne idegeskedj, próbálj relaxálni!Kép Még mindig nem veszik fel a telefont a vérnyomásmérésnél?

Beja: ne szomorkodj, a gyógyszer biztosan rendbe teszi a ciklusodat. Nem tudnátok elutazni kettesben a férjeddel egy pár napra? Egy kis kikapcsolódás, más klima, biztosan jót tenne a szervezetednek!

Dórit kitettem az erkélyre egy lavorba, most pancsolhat. Egyszerűen nincs erőm ebben a napsütésben elmenni egy játszótérre. Ti hogy vagytok?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi

Leeresztett redőnnyel, bezárt ajtóval, és ezzerrel működő ventillátorral... méghogy játszótér...KépKépKépKép

R.

rebi

Akkor jó Rebi, megnyugodtamKép
Egy kis hangulat tőlünk, Dorka a fürdőzés után, felvette a polómat, szerintem nagyon M. Monroe-sKép(így írják?):
Kép

Üdv, remélem nem lesz nagy, és nem lassítja be a topikot, ha nagy lenne, szóljatok, akkor letörlöm!

zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!!!

Phhüüü nálatok is ilyen meleg van???
Nálunk 31 fok van a besötétített lakásban..

Képzeljétek, átestünk a tűzkeresztségen, Petit odaadtuk Anyóséknak a hétvégére!!!! Állítólag nagyon jól érezte magát, nem is hiányoztunk. Szombat du 3 körül vittük, alvás után, este még játszótereztek, majd vacsi, fürdés, 9-kor elaludt!!!! Éjjel a szokásos 3-4 szer ébredt, de cumisüveg (Hogy erről mikor fog leszokni???) és aludt vissza. Igaz, szegény anyós aludt vele franciaágyon (szerencsére már nem a rácsoságyba rakták), úgyhogy elég zombi volt, másnapra, mert hát ugye aki megszokta, hogy végigalussza az éjszakát......
Na, azért vasárnap se kímélte őket, elvitték az állatkertbe, ott szétrohangálta az agyát (meg anyósékat) hazafelé a kocsiban elaludt, felvitték a lakásba, még ott is aludt, amikor odaértünk délután. Amikor meglátott minket, mosolygottKép Azt mondták, minden ok volt nem keresett minket. Bátrak, mert kérdezték is, mikor visszük legközelebbKép Csak egy két gondjuk volt: nem nagyon evett (de itthon sem, ebben a melegben), akkor találtak rajta egy pattanást afején (jól átnézték azért) és cseszegettek, az mitől van. Ja meg egyet a popsiján is.....
Egyetlen egy bajom volt csak: szépen megkértem Őket, küldjenek néhány sms-t, hogy nyugodt legyek: 1.) evett, 2.) elaludt, 3.) jól aludt, 4.) stb. Hát 1/4 10-kor mi hívtuk fel őket (a telefonnal majdnem felébresztve a Petit,), hoy mi van??? Erre: jaaa.....elfelejtették. Reggel direkt nem kapcsooltam be a mobilt, mert tudtam, tuti nincs még ezek után se sms. Hát nem is volt. Pedig hát tudhatnák, reggel ez az első nekem.....
Irigykedem, mindenkinek mennyit beszél a gyereke: Peti mostanában a "mi ez"-el őrjít meg, ami nagyon cuki, de semmi mást nem mondd.....na jó, néha anya, apa, autó, hamm, alma, ügyes, okos, de ezek a mi ez kivételével nagyon nagyon ritkán hangzanak el. Nálunk egy beszélgetés így hangzik:
Peti: (hozza a kukásautót) - Mi ez?
Anya: - kukásautó
Peti: - Miiii ez ??
Anya: - Petike még mindig kukásautó
Peti: - De mi eeeeeezzzz???????????
Mindezt olyan édes kérdő hangsújjal, mintha életében először látna kukásautót. Ja, és napjában 10x. (Csak a kukásautóval) amúgy minden egyébbel ugyanígy.
Az alvással már tejesen gondban vagyok. Fogtam a fogzásra. Aztán a téli száraz levegőre. Aztán a kicsi kiságyra. De egyik sem. Odáig eljutottunk, délben egyedül lefekszik az ágyába ha álmos, és elalszik. Este fürdés után már az ágyába visszük (ami eddig nem volt szokás), és ott vagyunk vele a félhomályban, mesélünk neki, és elalszik. Ha nem , sokat aludt napközben, akkor kijön, és amikor már kókad, megkérdezzük, álmos vagy, menjünk aludni?? és megy a szobájába, befekszik az ágyba.
Tehát "az aludj jól gyermekem" módszer nem az igazi, mivel el tud egyedül aludni, mégis legalább 5x felkel éjjel 1 és 5 között.......nyafi, cumisüveg, és álltalában alszik. Ha nem valószínű rosszat álmodott, jön melém, vagy Csabi mellé.....de már nagyon fáradok....
Coláról: én sem iszom, de úúúúgy kiiivánomKép
Ja voltunk egy családnál szombat délelőtt, akiknek van egy 4 éves fiúk, nagyon jól eljátszottak. Ez a család nagyon "higénikus" meg "okosan nevelő" (előre szólok, nem elítélem Őket, csak mi meg pont a másik véglet vagyunk - nem mondom, hogy ez a jó) csak azért írom, hogíy értsétek a probléma jellegét. Szóval a srác megkínálta cabit alkoholmentes sörrel. Peti meglátta (nesze neked a sok sör reklám a tv-ben) és kért. Adott Csabi egy kicsit neki (belenyalt). Aztán úgy ráizgult, hogy ott hisztizett érte. Láttátok volna a fejüket....mintha ciánt itattunk volna a gyerekkelKépKépKép Na de annyira furák (ismételten említem: Nekem), hogy sajtos tejfölös tészta volt, és a sajtban benne volt még Csabi villája. Kérdés: lenyaltaaad????????? Igen. Mentek lemosni. Amikor nálunk voltak, főztem a tejszínes csirkét, és a fakanálról kóstolgatam. Utánna persze visszaraktam a fakanalat (nem tudom, nálunk nem szokás minden lenyalás után lemosni) na, nem ettek az ebédből, pizzát kellett rendelniKép

No, hosszú lettemKép

Cory: ne izgulj a vérnyomásmérő miatt. Nekem "mobil EKG" volt, tele voltam tappancsokkal, amit olyan jó szúrós sarkú átlátszó műanyag ragtapasszal ragasztottak a hátamra, a melkasomra 24 órára. Ugyanilyen meleg volt.....Hát az sem volt piskóta....
Beja: Minden rendben lesz, hidd el. A nyár végére te is pocakos leszel. Csak nyugi. Én is rögtön azután lettem pocakos, hogy azt mondtam: nyugi, mostantól nem görcsölök rajta, jön a baba amikor idejét érziKép
Zsuzsa: Peti is vetkőzik ezerrel. Biztosan ez a dög meleg miatt melegíti a műanyag Őket. Én is kompromisszumot kötöttem, bili a szoba közepére, pelus le. Pisi röhögve a küszöbre, gyerek a bilire dobva, pisi maradéka a bilibe, persze plüsskutya belemártva, stb stb.....áááááhhhhh
Dzsili: Mi is az RSben vettük az ülőgarnitúránkat, a Peti ágyát, és olcsóbb volt mint bárhol. Az ülőgarnitúra. Tudjátok Csabi milyen, egy kg cukrot is képes hat helyen megnézni, hátha valahol olcsóbbKép
Bogancsi: Szegény Zsófi....ennyi idősen nagyon sz*r lehet, hogy most jött meg....a pocija is szokott fájni??? Remélem nem, mert akkor talán nem viseli meg annyira. Örülök, hogy a fiad ilyen klasszul érezte magát. Nagyon irigyellek ám mindig!!! Ennyi gyereket ilyen klasszul szervezniKépKépKép

No megyek, mert Apa ma talán már eljön ablakzárat venni. Csak október óta nyúzomKépKép:

Ahol vesszük, mellette van egy műanyagos, ott van kis éjszakai lámpa pár száz forintért elemmel. Biztos ismeritek holdacska meg naposka alakú. Megpróbáljuk, mert az még egy érdekes megfigyelés: nappal simán alszik 3-4 órát (néha), és sosem ébred közben, és nem is nyafog.....

No menek, mert 6-ig van nyitva, és amire asrácok összeszedik magukat.....

Puszi: Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Őrület, Lacika még most is alszik! Egyszer ébredt meg egy kicsit, de teljesen kómás volt, és azonnal visszaaludt, amikor bementem hozzá. Kicsit később feküdt le, a szokásos 13 óra helyett 13:40 körül, mert akkor ment el Apukám, de akkor is, már 4 órája alszik! Nem merem felébreszteni, mert akkor nagyon nyűgi lesz, de hogy este mikor fog lefeküdni...

Zsuzsa! Láb között patentos body-val nem próbálkoztál még? Lacika vetkőzési magánszáma ellen az az egyetlen megbízható védekezés. Kép Amióta rákapott a pucérkodásra, ő is azonnal levesz magáról minden mást, de a body-k nyitjára még nem jött rá. Kép

Bogancsi! Köszi a megnyugtatást! Kép Szuper a kép, és a frizura is! Kép

Zsuzsi! Mi is a leengedett redőnyök mögött pihegünk, és strandra menésről álmodozunk. Kép Nagyon dögös Dorka a pólódban! Kép A hétvégén Lacika is felvette a Papája farmer ingét, és úgy mászkált a lakásban, mint a jövő batman-je. Csak valami hülye mindig az inge szélére lépett, hogy elgáncsolja szegénykémet. Kép

Kata! Az aludj jól módszer ránk se érvényes, vagyis ha igaz is bizonyos esetekben, tutira nem általános megoldás. Kép Pl. ha úgy alszunk el, hogy Lacika mellettem fekszik a mi ágyunkban, akkor is felébred időnként, ha azon módon ott vagyok vele, ahogyan elaludt. Panaszosan felsír, felül, néz, de nem lát szerintem, és csak akkor nyugszik meg, ha megölelem, és visszafektetem. Ugyan az a műsor, mint éjszaka, ha otthagyom a saját kiságyában. Kép
A család, akikről írtál, azt hiszi, a pizza higénikus?! Kép Nem látják azt, aki csinálja, de belebíznak? És ha az orrát túrja pizzasütés közben?! A papírdoboz tisztátalanságáról már ne is beszéljünk! Kép
Hüm, elgondolkoztató felvetés, lehet, hogy Lacikának is a sötét a baja éjjel?! Nappal ő is sokkal jobbakat alszik!

Na, fel is ébredt végszóra! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép

Nem vettünk persze sem zárat, sem lámpát....elmennék én venni holnap, de ez a meleg......

Lányok!! Amióta babás vagyok, szinte állandóan bedugul a fülem. Ez veletek van?/volt?
Petivel nem volt

Puszi: Kata
LadányiKata

Kedves Felhasználónk!

Sok szeretettel meghívunk Téged és családodat az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Babanetes Találkozóra, amelynek időpontja 2003. július 26-a, szombat. A találkozó reggel 9-től este 18 óráig tart.
Reméljük, hogy eljöttök Ti is!

Bővebb információt itt találsz:
https://www.babanet.hu/talalkozo2003.htm

Üdvözlettel:

A Babanet készítői
A Babanet készítői

BMárti!
Az alul pattentos bodyból szedte ki a pelenkát délután a Bea. Kép

LKata!
Az anyukámék ilyenek, hogy nem szabad lenyalni a fakanalat, kanalat, mert akkor nem esznek belőle. Én is sokáig ilyen finnyás voltam,de aztán rájöttem, hogy senkinek semmi baja nem lesz attól, ha lenyalom azt a fránya kanalat.Kép

Zsuzsi!
Tündéri Dorka abban a pólóban.KépKépKép
Bea tegnap apja pólóját vette fel.Kép Dőltünk a nevetéstől, ő meg még rá is játszott.KépCsak azért nem fényképeztem le, mert már ehhez hasonló képe van, csak akkor a Pityus pulcija volt rajta.Kép

Délután 4-kor ébredt kisasszny, most meg persze, hogy nem alszik.Kép

Sziasztok! Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Cory!
Vérnyomsámérő ketyere, honnana kellene szerezni, hol nem veszik fel a telefont? Bevigyelek személyesen, hátha az segít?

Rebi!
Kösz a gyedes infót, akkor nagyjából jól tudtam én is, ezügyben te voltál az utolsó reményem Kép
Aszem lemaradtam v.miről, a sünis videót hol lehet megnézni?

Beja!
Gyógyók Bácunak ne legyen semmi baja. (Bár ez a hülye vírus Vilinél is egy fogzásra fogott ártatlannak tűnő hőemelkedéssel kezdődött) Remélem Bácunál nem így lesz Kép Kép hozzá

Tesó ügy, ne izgulj tuti segítenek a gyógyik és itt midnenki nagyon drukkol neked.

BMárti!
Tesó ügy. Nekem Vitya kb. Vili kéthónapos kora óta rágja a fülemet, én meg ingadoztam részben annak függvényében, hogy mennyit hagyott Vili aludni. Most meg rájöttem, ha így se úgy se midnig sikerül kilaudnom magam (bár nálunk egy ideje elég felhasználó barátok az éjszakák Kép, kivéve a mait, igaz Vilinél is útban épp 4 rágófog, meg beteg is volt, szóval kicsit nehezebb visszaszokni a régi kerékvágásba) Most arra jutottam, ha így is úgy is lesznek időnként cirkuszolós éjszakák még egy darabig, akkor mielőbb van kistesó, annál hamarabb nő meg ő is, és annál hamarabb lehet újra aludni Kép
Ma már vettem elevitet is Kép
Hú a Zafiráért írigy vagyok, egy Zafira mellett parkoltam a máltkor, családi autók közül aszem az tetszik a legjobban.

Zene ügy, én tipikus botfülü, fahangú vagyok Kép sőt még ritmusérzékem is alig, bár azt néptánccal próbáltam fejleszteni.

Képzeljétek Vili minden este ad egy csomó puszit nekem ésutána elalszik magától Kép Eznekívül egyre többet sétál és egyre többet beszél és már nem pusztán "did"-nek hív (cici), hanem "aa" "didi" azaz anyacici Kép Ja és ha bekakil mondja, hogy kaka, na meg a pukiknál is Kép

Off. Képzeljétek itt a lakótelepen van egy banda akik az új kocsikról lelopják éjszaka a kerekeket Kép Ma a játszótér előtt parkoló egyik autótól vitték el, és úgy támasztották ki a kocsit kővel, hogy ha valaki nekimegy véeltlenül fel is borulhatott volna. Egy anyuka hívta ki a rendőrséget.

Zsuzsi!
Nagyon édi Dorka a pólódban! Mi voltunk játszón, ot hősöltönk az árnyékban.

Nyuszimanó!
Nagyon csini kismama vagy Kép

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó! Én is meglestelek, nagyon helyes pocakod van!Kép

Márti! Örülök, hogy Vilkával minden rendben!Kép A talit majd bepótoljuk valamikor.

Zsuzsi! Dorka nagyon csinos a pólódban! És az a beállás....Kép
Mi is voltunk a játszón, reggel és este is. Itthon még annyira sem bírják... Sajnos még erkély sincs... A kert nagyon hiányzik nekik (is).

Beja! Bálintnak gyógyok mentekKépKépKép, Neked meg nagyon drukkolok, hogy hamarosan itt titkolózhassKépKépKép

Olvasom, hogy ügyesednek a babák. Nem is gratulálok név szerint, nehogy kimaradjon valaki.Kép Már elég késő van ahhoz, hogy mindenkit fel tudjak sorolni.Kép
Luca is napról napra többet beszél, fel sem tudom sorolni.Kép Most a legnagyobb sláger a teljes neveKép, ezt mondogatja. Egyre gyakrabban használja a wc-t, és ha a játszótéren meglát valakit pisilni, ő is azonnal tolja le a pelenkájátKép.

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Cory!
Tényleg szép nagy már a pocid, talin nem is tűnt ekkorának!
Sikerült beszélned a vérnyomásmérővel kapcsolatban, meg van már, hogy mikor kapod meg? Remélem, hamar túlleszel rajta és jók lesznek az értékek!
Baluval mi újság?

BMárti!
Hú, nagyon irigyellek, hogy mellesleg megnéztétek a fertődi kastélyt, mi is szerettünk volna elmenni oda, de kocsi nélkül nagyon messze van!
Szexi blúz? Örülök, hogy ilyen jót tett az önbizalmadnak a &#8211;10 kg-od!
Ismerős a kutyás sztori, párom kutyája egy kanári szigeteki &#8222;apróság&#8221;( 55 kg körül van) vele van úgy Peti, hogy ha nincs ott a kutya, akkor keresi és megy utána, ha meg jön a kutya vele szemben, akkor eloldalazik mellette. Ma mi is kipróbáljuk a Dagályt, kíváncsi vagyok milyen lesz, Peti imádja a vizet, szerintem élvezni fogja, de majd meglátjuk. Látszik, hogy reggel óta írom ezt a hozzászólásomat, most hívott a barátnőm, akivel mentünk volna, hogy belázasodott a kislánya, így strandolás lefújva.
A Tesco Huggies akciója csak múlt hét keddig tartott, most azt hiszem a Pampers akciós!

Nyuszimanó!
Szép nagy a pocid és nagyon kisimultak a vonásaid, egyszóval nagyon csini kismama vagy! A pocakméretedből gondolom, hogy nem lesz apró a második bábátok, de gondolom ennek inkább örülsz Donci pici születési súlya miatt! Még egy meglepetés a szülésre a baba neme, de én biztosan nem bírnám ki 9 hónapig!
Örülök, hogy már jobban is vagy!
Nagyon ügyesen beszél már Donci is!

Beja!
Nagyon tetszett az &#8222;alszik az alfelem&#8221; kifejezésed. Jó, hogy ilyen humorosan fogod fel a dolgot!
Egyik barátnőmnek is hasonló problémája van, őt is elkezdték gyógyszerezni és azt mondta a doki, hogy 3 hónapon belül teherbe fog esni. Biztosan nálad is hamar sikeres lesz a kezelés!
Hogy van Bácus? Remélem már jobban!
Aranyosan fogalmaz fiad!

Dzsili!
A bútorral kapcsolatban írok inkább magánban, hogy a többieket ne untassuk.

Bogancsi!
Nagyon jól áll Tominak a rövidebb haj is! Aranyos a blöki is!

Zsuzsi!
Tényleg nagyon M.-os Dorka a polódban!

Lányok!
Köszönöm a hozzászólásokat strand ügyben! Remélem azért a héten még összejön. Peti megtanult felmászni az ágyra, így egy percre sem vehetem le róla a szemem, mert egyből startol a villanykapcsolóhoz, és az pont az ágy szélén van, tehát jó nagyon lehet onnan esni.

Segítsetek nekem, akinek szintén Chicco Ponee kocsija van, csak az a nagyon drága esővédő jó rá, vagy van esetleg egy olcsóbb változat is. Nem igazán szeretnék 5000 Ft-ot kiadni egy esővédőre!
Zafiékkal mi újság, nyaralnak? És Henkéék?

Megyek, leszedem az ágyról!

Sziasztok

Szilvi és akrobata Peti
bszilvi

Sziasztok!

Köszönöm, nagyon arik vagytok tesó-ügybenKépKépKép Persze, lesz ám Bácunak is Öcsi/Hugija, ez tutkó! Kép

Viszont elkiabáltam Bálint hőemelkedésétKépKépKép Tegnap este már 39.1 volt popsiban, adtam kúpot, lement, ma reggel megint 39.0, kúp, aztán vittem a dokihoz, mert fogzástól ugye nincs ilyen magas láz... Tegnap este már nem is nagyon vacsorázott, reggel sem nagyon reggelizett. Doki szerint torokgyuszi, persze antibiotikum... De hát mit tegyek, beadom neki, mert a láza viszont elég magas...

Jaj, és képzeljétek... Aszonta a doki, hogy Bálint eléggé sovány...Kép Ha meggyógyul, kivizsgálás következik, vérvétel, ilyenek... hát baromi boldog vagyok... Most higgyek (vagy higyjek??? most hirtelen nem tudomKép) neki, hogy tényleg sovány??? Azt mondta, hogy az a baktérium, amitől februárban olyan beteg volt (hasmenés, stb.), okozhat felszívódási zavart a gyomorban, belekben, és talán ezért vékonyka.
Hát nem tudom, de eléggé elszomorított... KépKépKép Persze, most hogy beteg, nem eszik rendesen, mire eljutunk a kivizsgálásra, tényleg sovány lesz... Teljesen el vagyok kenődve...

Megyek, előkészítem az ebédet, hátha enni fog valamicskét...

Cupp,
Beja+Soványka
beja

Sziasztok!

Beja! Hány kg Bálint, és hány cm? Azt hittem, ebben a korban már nem nagyon foglalkoznak a súlyukkal. Most megijedtem, mert peti is itt ahogy rohangál pelusban elég gebének néz ki....13 kg de vagy 90 cm....most én is elviszem azt hiszem csütörtökön....

Ez a torokgyusz meg elég érdekes, itt a környéken elég sok gyereknek van...de hogy ilyen melegben...??

BSzilvi: Peti is imádja astrandot, főleg dagályt, már a múlt nyáron se lehetett kiszedni a gyerekmedencéből. Karúszó a gyerekre, aztán had menjen!!! A profilomban készült kép a Dagályon készültKép

Kata
LadányiKata

BejaKép
Szia!
Higgy. Úgy emlékszem, illetve ez tűnik logikusnak. Az eredeti szó a hit. Ebből sehogy nem jön ki a higyjek. Kb olyan mit a víz, de ragozva már rövid i vizes.
Bocsi az offértKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: