Sziasztok!!!
Phhüüü nálatok is ilyen meleg van???
Nálunk 31 fok van a besötétített lakásban..
Képzeljétek, átestünk a tűzkeresztségen, Petit odaadtuk Anyóséknak a hétvégére!!!! Állítólag nagyon jól érezte magát, nem is hiányoztunk. Szombat du 3 körül vittük, alvás után, este még játszótereztek, majd vacsi, fürdés, 9-kor elaludt!!!! Éjjel a szokásos 3-4 szer ébredt, de cumisüveg (Hogy erről mikor fog leszokni???) és aludt vissza. Igaz, szegény anyós aludt vele franciaágyon (szerencsére már nem a rácsoságyba rakták), úgyhogy elég zombi volt, másnapra, mert hát ugye aki megszokta, hogy végigalussza az éjszakát......
Na, azért vasárnap se kímélte őket, elvitték az állatkertbe, ott szétrohangálta az agyát (meg anyósékat) hazafelé a kocsiban elaludt, felvitték a lakásba, még ott is aludt, amikor odaértünk délután. Amikor meglátott minket, mosolygott

Azt mondták, minden ok volt nem keresett minket. Bátrak, mert kérdezték is, mikor visszük legközelebb

Csak egy két gondjuk volt: nem nagyon evett (de itthon sem, ebben a melegben), akkor találtak rajta egy pattanást afején (jól átnézték azért) és cseszegettek, az mitől van. Ja meg egyet a popsiján is.....
Egyetlen egy bajom volt csak: szépen megkértem Őket, küldjenek néhány sms-t, hogy nyugodt legyek: 1.) evett, 2.) elaludt, 3.) jól aludt, 4.) stb. Hát 1/4 10-kor mi hívtuk fel őket (a telefonnal majdnem felébresztve a Petit,), hoy mi van??? Erre: jaaa.....elfelejtették. Reggel direkt nem kapcsooltam be a mobilt, mert tudtam, tuti nincs még ezek után se sms. Hát nem is volt. Pedig hát tudhatnák, reggel ez az első nekem.....
Irigykedem, mindenkinek mennyit beszél a gyereke: Peti mostanában a "mi ez"-el őrjít meg, ami nagyon cuki, de semmi mást nem mondd.....na jó, néha anya, apa, autó, hamm, alma, ügyes, okos, de ezek a mi ez kivételével nagyon nagyon ritkán hangzanak el. Nálunk egy beszélgetés így hangzik:
Peti: (hozza a kukásautót) - Mi ez?
Anya: - kukásautó
Peti: - Miiii ez ??
Anya: - Petike még mindig kukásautó
Peti: - De mi eeeeeezzzz???????????
Mindezt olyan édes kérdő hangsújjal, mintha életében először látna kukásautót. Ja, és napjában 10x. (Csak a kukásautóval) amúgy minden egyébbel ugyanígy.
Az alvással már tejesen gondban vagyok. Fogtam a fogzásra. Aztán a téli száraz levegőre. Aztán a kicsi kiságyra. De egyik sem. Odáig eljutottunk, délben egyedül lefekszik az ágyába ha álmos, és elalszik. Este fürdés után már az ágyába visszük (ami eddig nem volt szokás), és ott vagyunk vele a félhomályban, mesélünk neki, és elalszik. Ha nem , sokat aludt napközben, akkor kijön, és amikor már kókad, megkérdezzük, álmos vagy, menjünk aludni?? és megy a szobájába, befekszik az ágyba.
Tehát "az aludj jól gyermekem" módszer nem az igazi, mivel el tud egyedül aludni, mégis legalább 5x felkel éjjel 1 és 5 között.......nyafi, cumisüveg, és álltalában alszik. Ha nem valószínű rosszat álmodott, jön melém, vagy Csabi mellé.....de már nagyon fáradok....
Coláról: én sem iszom, de úúúúgy kiiivánom
Ja voltunk egy családnál szombat délelőtt, akiknek van egy 4 éves fiúk, nagyon jól eljátszottak. Ez a család nagyon "higénikus" meg "okosan nevelő" (előre szólok, nem elítélem Őket, csak mi meg pont a másik véglet vagyunk - nem mondom, hogy ez a jó) csak azért írom, hogíy értsétek a probléma jellegét. Szóval a srác megkínálta cabit alkoholmentes sörrel. Peti meglátta (nesze neked a sok sör reklám a tv-ben) és kért. Adott Csabi egy kicsit neki (belenyalt). Aztán úgy ráizgult, hogy ott hisztizett érte. Láttátok volna a fejüket....mintha ciánt itattunk volna a gyerekkel

Na de annyira furák (ismételten említem: Nekem), hogy sajtos tejfölös tészta volt, és a sajtban benne volt még Csabi villája. Kérdés: lenyaltaaad????????? Igen. Mentek lemosni. Amikor nálunk voltak, főztem a tejszínes csirkét, és a fakanálról kóstolgatam. Utánna persze visszaraktam a fakanalat (nem tudom, nálunk nem szokás minden lenyalás után lemosni) na, nem ettek az ebédből, pizzát kellett rendelni
No, hosszú lettem
Cory: ne izgulj a vérnyomásmérő miatt. Nekem "mobil EKG" volt, tele voltam tappancsokkal, amit olyan jó szúrós sarkú átlátszó műanyag ragtapasszal ragasztottak a hátamra, a melkasomra 24 órára. Ugyanilyen meleg volt.....Hát az sem volt piskóta....
Beja: Minden rendben lesz, hidd el. A nyár végére te is pocakos leszel. Csak nyugi. Én is rögtön azután lettem pocakos, hogy azt mondtam: nyugi, mostantól nem görcsölök rajta, jön a baba amikor idejét érzi
Zsuzsa: Peti is vetkőzik ezerrel. Biztosan ez a dög meleg miatt melegíti a műanyag Őket. Én is kompromisszumot kötöttem, bili a szoba közepére, pelus le. Pisi röhögve a küszöbre, gyerek a bilire dobva, pisi maradéka a bilibe, persze plüsskutya belemártva, stb stb.....áááááhhhhh
Dzsili: Mi is az RSben vettük az ülőgarnitúránkat, a Peti ágyát, és olcsóbb volt mint bárhol. Az ülőgarnitúra. Tudjátok Csabi milyen, egy kg cukrot is képes hat helyen megnézni, hátha valahol olcsóbb
Bogancsi: Szegény Zsófi....ennyi idősen nagyon sz*r lehet, hogy most jött meg....a pocija is szokott fájni??? Remélem nem, mert akkor talán nem viseli meg annyira. Örülök, hogy a fiad ilyen klasszul érezte magát. Nagyon irigyellek ám mindig!!! Ennyi gyereket ilyen klasszul szervezni

No megyek, mert Apa ma talán már eljön ablakzárat venni. Csak október óta nyúzom

:
Ahol vesszük, mellette van egy műanyagos, ott van kis éjszakai lámpa pár száz forintért elemmel. Biztos ismeritek holdacska meg naposka alakú. Megpróbáljuk, mert az még egy érdekes megfigyelés: nappal simán alszik 3-4 órát (néha), és sosem ébred közben, és nem is nyafog.....
No menek, mert 6-ig van nyitva, és amire asrácok összeszedik magukat.....
Puszi: Kata