2004.07.08 21:29
2004.07.08 22:00
Meg szebb lesz, ha majd olyan szine lesz, mint a zsalugatereknek
2004.07.08 22:10

2004.07.09 06:48
,Orsi
Es aranyosak vagytok a kepen is Borinal,tenyleg ott voltatok, megismerem a szep fenyo butorait
!
Mert ma az van...
)...Ugy erzem bepotoltam a tegnapi szukszavusagomat
.
Udvariassagbol en is gratula a tulajdonosoknak!
2004.07.09 06:55
Nagyon izgulok, mert az elobb beszéltunk és közben 3-4 fájást végighallgattam, hát... az utolsó már inkább 4-5 percesnek volt mondható úgyhogy mondtam Ildinek hogy menjen tusolni és lassan induljanak mert a szulést nem merném a telefonban végighallgatni

2004.07.09 07:19
Örülök,hogy egy kicsit jobb kedved van,és elhiszem,hogy már türelemetlen vagy,mert én is az vagyok,pedig hol vagyok én még Tőled?
Gondolj erre,és hátha jobb kedved lesz!
2004.07.09 07:42
De Szoszi tenyleg nagyon kis cseles
Nekem azert meg ilyet nem mondtak, csak az ellenkezojet
De en attol is meg tudok orulni

En tegnap mind eltuntettem, ugyhogy ma ra kell vennem a paromat, hogy 10 percre ugorjon el velem dinnyeert, mert szegeny zoldsegesre is ra fog romolni, valakinek meg kell ennie
Orulni fognak neki
Ugy kimennek Hozzad, en meg tudok is vezetni, de sajnos mar nem birok
Tegnap ugy indultunk el Pestre, hogy en vezettem, mert ugye Karcsinak lejart a jogsija, de ut kozben at kellett, hogy adjam, mert nem birtam abban a pozituraban ulni
Remelem azert meg szulesig egyszer ra birom venni, hogy ugorjunk el Vacra, annyira nincs messze innen tolunk es akkor megejtjuk azt a fagyizast, jo?
)2004.07.09 07:47
2004.07.09 07:47
2004.07.09 07:51

Az én anyukám aug.3-án elutazik egy félévre, nekem is jobban jönne ki, ha időre jönne Emmababa és nem várkoztatna.
A legtöbben már túl vannak a nyaraláson, így ők biztosan ott vannak a játszón. Néha jönnek ide is suliból gyerekek, legutóbb fogyatékosokat hoztak le, persze nem törödtek velük, borzalmas volt hallgatni, ahogy 10 éves Down-kóros gyerekek káromkodva játszanak és a gondozójuk meg nem is figyelnek rájuk...
Szerencsére ilyen ritkán van. Nem tudsz más játszótérre menni? 2004.07.09 08:00
2004.07.09 08:08
2004.07.09 08:34
Akkor ez most plusz időt is jelent az anyagiakon felül?
Biztos nagyon sajnálja Ő is.Lesz azért segítséged?
2004.07.09 08:40
Nagyon jol eszik. Nincs okom panaszra. Egy dolgot viszont nem tudok, hogy mennyit kell hetente hiznia a babanak? Mennyi az idealis? Most mar nem merem minden szopizas elott es utan, mert ugy latom nagyon jol eszik, kakil es alszik. kepzeljetek mar 3 napja minden ejjel 6 orat alszik! Eloszor megijedtem, de a vedono megnyugtatott, mondvan hogy oruljek neki, mert ha a baba igy alszik, akkor jol evett az elozo nap, igy tud tobbet aludni. Nem kell felkelteni 3 ora utan. Ha a baba jol eszik, kakil es fejlodik, hagyni kell aludni, ahogy o akar.
Remelem nagyon, hogy ezt megszokja. Tok jol lehet igy pihenni.
Es persze mellette a ket kismami is. De hat azt mar irtam.
Persze van meg ido, de nem is olyan sok.
De a fabol epitett terasz mennyire tartos? nem fog a fa elkorhadni a sok viztol? vagy le van az kezelve?
2004.07.09 08:45
Ez az ido olyan hulye most es a jovo heten is ide-oda fog valtozni
Nalunk pl. most log az eso laba
De ha sikerul Karcsit ravennem egy dinnyebeszerzo kiruccanasra, akkor lehet, hogy turoert is elugrunk
Nyami
2004.07.09 08:49
Egyébként nagyon jókislány, már egyre többet van fent, nézelődik szépen. Most majdnem minden héten kell vele visszajárni Pestre, amit nem is bánok, mert jó, hogy figyelik, viszont annyira sajnálom szegénykét, mert már hazafelé 60 fok van a kocsiban. Jövő héten neurológiára kell menni, hogy megnézzék, kell e tornáztatni, meg még aznap szemészetre is kell menni. Ott már voltunk egyszer, és a jobb szemecskéjén láttak valami eltérést, ami az oxigénpótlás miatt alakulhatott ki, de nem vészes, lehet, hogy magától elmúlik, de figyelik.
2004.07.09 08:51
Es jo, hogy elmult a depid, nem lehetett konnyu!
Eleg gyenge a kepzeloerejuk
2004.07.09 08:54
2004.07.09 09:06
2004.07.09 09:09
1 dl-t benyomott, de egy óra múlva sipákolt a kajáért! Artán egy hosszú vekengés, de most közel 3 órája szunyál.
Ezek szerint jók az esélyek!
De ügyin kimásztál
Ez valóban gáz! És én sem lennék nyugodt, ha nem figyelném a ti helyzetetekben a babámat! Kitarás! Addig nem bérelhetnétek?
2004.07.09 09:46

2004.07.09 09:51

2004.07.09 10:00
A múltkori fotóm után azért kellett valami szépet is mutassak.
És köszönöm a dicséretet a kecó nevében is.
De ne aggódj, a saját babáddal nem lesz gondod, mert ő a TIÉD, és ez teljesen természetes lesz.
És mégis...
2004.07.09 10:01
)
Nagyon klassz a házatok!
Még.
) Jó, hogy a dokid a természetre bízza a dolgokat, az enyém is ilyen.
Dzscs
Láttam Ricsi tett fel képet és Timi is beugrott, úgyhogy tájékoztatva vagytok.
Olyan édes az a pici lány! Még dajkálhattam is! Egy kis gyakorlás nem árt.
Megjegyzem a négy lakó közül neki van a legtöbb pénze és ő szarakodik.
Jövő héten megyek kozmetikushoz és fodrászhoz és ha minden igaz koncertre!
Vigyázzatok magatokra!
2004.07.09 10:18
Tényleg! Dinnyét lehet enni szoptatás alatt, mert én eddig teljes lelkinyugalommal ettem! A magokat persze kiköpködtem, és nem tűnt úgy mintha Katának valami baja lenne tőle! És ma apa sincs itthon, mert anyósék valami halaszthatatlan munkát találtak neki
Képzelem mennyire fontos
Úgyhogy jött ma helyette anyu, de hát az mégse ugyanolyan.
Rossz kedvedet megértem, remélem hamar kilábalsz belőle! Mindjárt itt a hétvége!!! Gátmetszés: nekem csak az elsőnél volt, ott is kicsi (azt hiszem 3 öltés volt össz-vissz), Nóránál már gátvédelemmel szültem, meg most is. Nem mondom hogy közben hú de jó, de utána mindent megér!!! Kata tegnap este kivételesen nem aludt el a fürdéskor, de szerintem csak azért, mert a tesók besegítettek a fürdetésbe
Dani irtó édes a képen
Éjszakátok
Na most olvastam tovább, látom Dorka megtáltosodott kaja téren
És nagyon édes a képen! Anno nekem is a bal mellem volt a sebes Lilinél, és még most a harmadik gyereknél is abban van kevesebb tejci. Kata van hogy kagylóülésben nézelődik, de van hogy csak fekszik a kanapén és onnan nézi a tesókat. Mi voltunk még Lili előtt ilyen légzésfigyelős tanfolyamon, de nem vagyok benne biztos, hogy éles helyzetben tudnám, hogy mit is kell csinálni. Én elég pánikolós típus vagyok
Az nem jutott eszébe, hogy akkor Lilinek meg már négy éve szerencséje van.
Zsófi hogy van? Chellonak meg további gyors felépülést! Most olvasom, hogy nincs ma Zsófid, akkor tényleg próbálj pihenni!!! Nekem a XI-ben még az adókártyát is mondták!!!
De örülök, hogy jól vagytok!!! Ricsi
Lilla meg nagyon hamar meg fog ámnőni!
tatarozás
Lili nagyon ügyes baba!
Tető
Nem hangzik túl jól!!!
Balázs meg majd kibújik, ha akar!!!
Kata még csak két hetes, de már olyan távolinak tűnik várakozás.
2004.07.09 11:58
) es turot mazsolat a sutihez (Nyammm
). Ugyhogy megiscsak sutok ma Bori-sutit, majd beszamolok az eredmenyrol
, majd aug. vegen csinalunk egy jo kis babas "osszeroffenest", jo?
Tenyleg kicsit betojtam, olyan kis torekenynek tunt, de azota rendesen szugeralom magam, hogy Gergot meg fogom merni fogni, nem torik, meg hasonlok
Lelkileg talan fel tudom magam kesziteni 5 het alatt, nem?
, gyorsan szaladtam is probalni es jelentem: TOKELETESEK
Meg igy pocakkal is kenyelmes
Kulonben ez jol megtartja a betetet?
, de ott a magyarok eleg utalatosak voltak velem neha
), hogy sokat beszelek es hasonlok. Tehat olyan kis cserfes vagyok, aki imad tarsasagban lenni es ott allandoan beszel, aktiv stb. Ott kint ez nagyon rosszul esett, de jo volt, mert egy kicsit felnottebb lettem tole
Szerencsere itthon normalis emberek vannak es nekik semmi bajuk velem (eddig
).
2004.07.09 12:02
Már 30 fok körül volt idebent...
Tényleg jó lenne kilábalni a búból...
Remélem délután eltudod intézni, hogy kapjatok egy jól működőt! teljesen ki fogtok dőlni így.
2004.07.09 12:59

2004.07.09 14:00
JA, és nehéz is!
Akkor a végén megtanul szopni???
Hátha ez a hölgy is segít majd.
2004.07.09 15:14
Puszi!
Meglátogatod majd őket? 2004.07.09 15:50
Aludt 2x20 percet, és most 4 után aludt el csak rendesen
Lassan kipurcanok.
Bezzeg Lili! Ő már kérdezgeti, hogy mikor szülök új kisbabát
Lev.rendszer továbbra is sz@r
Kata a lefogyotthoz képest 310 g-t hízott. Tegnap a csajok egésznap strandoltak a Palatinuson, egy kicsit megpirultak mindenféle kence ellenére, de ma már csak barnák. Apa meg még nem ért haza
2004.07.09 16:12
Nagyon fáradtak lehettek,szegénykéim.
Tudtál ma valamit pihenni? 2004.07.09 16:28
Jellemzo ram, hogy meg egy ilyen tok egyszeru sutit sem tudok megcsinalni rendesen
De az egesz azert volt, mert nem talaltam a sutom hasznalati utasitasat, elkezdtem keresni es kizokkentem a koncentralasbol
es e miatt kihagytam egy lepest, amit csak a vegen vettem eszre. Na mindegy, most mar bent suloget, meglatjuk milyen lesz
Fogjuk a kismamahormonokra, jo?
Ugye megbocsatod
Ha kesz megirom milyen lett
2004.07.09 16:41
szerencsések vagytok!
Az én gyerekeim is készülnek,hogy megint babát kérnek a Jézuskától.
És most mi a teendő?
Éjszakára nem kapcsoltátok be?
2004.07.09 16:47
De most már mosolyogj!
Biztosan minden rendbe jön a szopival, különben nem aludna ilyen gyönyörűen ez a lány!!!
Ügyes vagy!
hogy bírtad, én terhesen ilyen helyekre nem merek menni, mert vagy ordítozok vagy sírok
Dóri is nagyon várja a kistesót és persze vannak már a féltékenységnek előjelei: Hisztizik, de mint egy kis baba, ilyenkor nem tud beszélni, járni, csak kúszik-mászik...borzasztó nehezen viselem. Akkor vannak nagy szeretetkitőrések, rám mászik, átölel, átöleli, puszilgatja a pocakomat, a reggeliből félretesz a kistesónak, ha veszünk valamit, akkor Emmababának is kell venni.
Most már rendeződött "most nagy vagy kislány vagyok?" problémája is, most büszkén mondja, hogy ő nagylány. Ráadásul most lett napközben szobatiszta, ami szerintem hatalmas eredmény nála!
a templomban (Dorkának meg kellett mutatni Jézuskát
), nagyon jól éreztük magunkat! A férjem is végre relaxált, most meg már vagy 2 órája alszik...talán végre rendbe jön lelkileg. 2004.07.09 17:03
Ez elég elkeserítő
Remélem, hogy Katának csak a meleg a baja, mert holnaptól hidegebbet mondnak
Jézuskától új kistesó
Elhiszem, hogy minden fáraszt! Én a végén abba kimerültem, hogy felvettem a bugyimat. Utána ott szuszogtam fél órát!
A kisbabát viszont nem akarta visszatoloncolni
Végül is ő valszeg úgy látja, hogy én tehetek erről az egészről egyedül. Nem is tudom mi lett volna, ha nem csak egy napot maradok bent, hanem többet (mármint a kórházban). De amióta mondtuk, hogy őt már régebben szeretjük, mint a Katát, úgy tűnik helyreállt a lelkibékéje. Szentendre
Én is úgy mennék! Bárhova! Nóra szerencsére már szobatiszta kb. március óta, kétszer bepisilt amikor hazahoztuk Katát, de azóta nincs vele gond. Mondjuk szerencsére ő éjjel is pelus nélkül van!
Na, ne bánkódj! Azért finom lett?
2004.07.09 17:15
Hát a szervíz szerint két hónap az ügyintézés. Tök jó, télre lesz egy halk légkondink. Most csöndben dolgozik...
2004.07.09 17:46
Mi a két hónap? Hogy kicseréljék? Nem írtad,hogy mit mondott a doki,van-e teendő a leleteid miatt.
Akkor megnyugodtam,hogy nem én vagyok hisztis.Szó szerint ezekkel az apróságokkal is nagyon meg tudok szenvedni.
2004.07.09 18:38
Nem értem a tanárokat, hogyan nem figyelnek oda jobban, ráadásul annyi baleset is volt mostanában strandokon kisgyerekekkel
2004.07.09 20:01
A tepsi miatt lapos lett, de a dupla ontet egyaltalan nem artott neki szerencsere
Vendegeink voltak, igazandibol azert borultam ki, de annyira izlett nekik, hogy majdnem az egesz tepsi elfogyott, maradt 3 szelet ossz-vissz
Vennem kell majd egy olyan tepsit, amiben szep magas lesz a suti, de vegulis igy sem rossz. Az is lehet, hogy megcsinalom dupla adaggal es akkor magasabb lesz. Szerinted?
Nagy puszi Neked

Apukam nem lesz csak vasarnap, mert holnap eskuvore kell mennie verset mondani, aztan vasarnaptol lesz meg 3 napot es utana elmegy nyaralni egy hetre, ugyhogy a beepitett szekrenyt mar mi ketten rakjuk ossze a parommal, pontosabban o, en meg majd nyujtom a lelki tamaszt
) es itt csaszkalt korbe a lakasban. Ugye ilyen, hogy kutyaszor mar nem arthat a babanak? Biztos hulye kerdes, de azert nyugtassatok meg!
Remelem elegge lekicsinyitettem es nem lesz hosszu ido letolteni nektek

2004.07.09 20:31
Te hogy vagy, gyarapodsz szépen?

2004.07.09 20:35
Én ugyan nem értek hozzá,de szerintem a kutyaszőrtől nem lesz bajod.Én a macskát hallottam,de látod Borinak sem lett baja.
Egyébként mit csináltál másképp?
Szegény Karcsi nem semmi fáradt lehet! Puszilom,és kitartást Neki!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint