A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezes, mert 1 napra jottem fol csak ctg miatt. A Balcsin sokkal jobb, meg egy hetig megkockaztatom.
Minden uj babahoz nagy gratula, ugy nez ki mi csutortokon jovunk haza vegleg, akkor majd tobbszor jovok.
Drukkoljatok, hogy addig ne szuljek Siofokon,
udv
Kakukk
kakukkfu

Ildiko, Zsuzsi
Koszonom szepen, orulok hogy tetszikKép Meg szebb lesz, ha majd olyan szine lesz, mint a zsalugatereknekKép

Jo ejtKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Látom azért hiányoztam Kép
Ahogy Anikó írta, nem vagyok valami jókedvemben. Nem történt semmi, csak magányosnak érzem magam.
A játszótéren már alig van valaki akit ismernénk, nyaralnak, elköltöztek, babáznak...Viszont odahordják a napközis sulisokat. Így a kicsik állandó letiprás veszélye alatt állnak. Kép
Baromi ötletgazdagok a tanárok. Csak ülnek és pofáznak, azt se nézik melyik kölyök mit csinál...
Az nem kerülne sok pénzbe ha elvinnék őket kirándulni ha már egyszer itt egy köpetre Börzsöny...Ja, akkor figyelni is kéne rájuk...

Anikó,Orsi,Bori: nagyon sajnálom, hogy kimaradtam a taliból...Eléggé lehangolt ez is. Kép
Hát így jár aki nem tud vezetni. Kép
Bori nagyon csinos vagy, hogy csinálod?
Anikó, Orsi: szép kismamik vagytok. Kép

Zsuzsi: A CTG-re nekem is időpont volt, be is tartották, én egy orvos aláírása miatt kempingeztem ott, mert állítólag muszáj lássa valakinek.
Szülésznő: én is választottam, de szabin van, ezért nem tudtam privibn hozzámenni. Jövő héttől már talán.

Panó: már finisel a konyha? Szülés: jó a 4-e is. Kép

Szöszi: áruld el, a 2 kg. sültkrumplit egyedül nyomtad be? Kép

Jerry:nem szép ahogy a férjed a vajúdásról vélkedik. Kép

Lino: hogy úsztad meg a gátmetszést? Kata, hogy tud elaludni pancsi közben?

Zsuzsa: férj, anyós: Kép

Timi és családja: nagyon édes a baba és már mosolyog is a kamerába. Kép

Bocs, hogy csak ilyen szűkszavúan írtam, puszi:
Linda

Azért itt egy kép a kincsemről:

Kép
bellana

Jó reggelt!

kérhetek egy kis drukkot Ildinek? 6-7 percesei vannak, még otthon van. Szólok ha van újabb hír!

Zsuzsi, köszi a választ! Kép

Kriszta
soraya

Jo reggelt!Kép

Koszonom a biztatasokat depi ugyben, nem tortent kulonosebben semmi, egyszeruen elfogyott a turelmem, ettol borultam ki. De mar nem akartam itt panaszkodni, szegyellem, hogy en ilyen nehezen birom ezt az allapotot.Anyukam 20.-an elutazik, miutan a 33.-ik heten alig birtuk bennttartani ezt a babat, azt hittuk addigra mar reg osszeszoktunk. Aztan a napi 20-30 eredeklodo kerdesrol mar ne is beszeljunk, tegnap elott mar egyszeruen nem vettem fel a telefont.

AnikoKép,OrsiKép
Hogy eldontsema vitat: Gratula a 35.-ik hethez!!!Kép Es aranyosak vagytok a kepen is Borinal,tenyleg ott voltatok, megismerem a szep fenyo butoraitKép

BoriKép
Te tenyleg megszenveded ezt a szoptatast. Dorka buszke lehet az anyukajara es Te is arra, ha szepen gyarapodik, mert nem semmit kuszkodtok erte!

SorayaKép!
Mielott korhazba mentem, neha fajdogalt kemenyedes kozben a pocim.Most, mikor itt lenne az ideje, meg kemenyedesem is alig van. Sajnos, nem tudom mit mondjak a joslokrol...Az biztos, hogy azt allitjak, ha helyzetvaltoztatasra, meleg furdore enyhul es nem rendszerezodik, akkor az joslo.Ja, es a rendes szulesi fajas legalabb 60 mp, a joslo allitolag kevesebb, csak 10-20.Nem tapasztalat...kismamakonyv.Kép

IldikoKép
Mint latod meg itt vagyok es most ugy erzem egy ideig meg itt is leszek...Pl a pocim meg teljesen fennt van, a gyerek ugyanott csuklik, ahol hetekkel ezelott, szerintem meg nem allt be...A Te pocid leszallt mar? Tetszene Lucasnak a Lukrecia-nap?KépMert ma az van...

ZsuzsiKép
En kb olyan vagyok, mint a ferjed.

BellanaKép
Mindenkinek megvan a nyugje, ugy latszik! KItartas, az en uram is sokat melozik mostansag, rengeteget vagyok egyedul es meg is latszik a hangulatomon.A 2 kg-ba besegitett a ferjem is, de en tobbet ettem...Kép

Reggelimet itt koltottem el a szg elott, megyek dinnyezni, nehogy megromoljon (OrsiKép)...Ugy erzem bepotoltam a tegnapi szukszavusagomatKép.

szoszi

U.i:Ja! Lattam valami kepeket itt egy bizonyos teraszrol...Nem tudjatok kie?Kép Udvariassagbol en is gratula a tulajdonosoknak!Kép
szoszi

SorayaKép!
Az nem kifejezes, hogy kerhetsz drukkot! Akkor nem kerdes mar:tetszett neki a Lukrecia-nap!Kép Hajra Ildiko!!! Puszilom, kerlek add at es gyorsan szoljatok, ha megvan a baba!

DzscsKép!
Nagy drukk Neked is, varjuka hireket a ferjedtol!

Ma babaeso lesz?Kép
szoszi

Szöszikém, itt ulök a gép elott és ha van valami, írok! Kép Nagyon izgulok, mert az elobb beszéltunk és közben 3-4 fájást végighallgattam, hát... az utolsó már inkább 4-5 percesnek volt mondható úgyhogy mondtam Ildinek hogy menjen tusolni és lassan induljanak mert a szulést nem merném a telefonban végighallgatni Kép
Tiszta nyugodt ám a hangja, csak fujtatott fájásnál. Bezzeg nekem remeg kezem-lábam és cidrizek helyette is Kép
soraya

Jó reggelt!

Micsoda izgalmak!
Soraya:Tündér vagy,hogy szóltál,nagyon drukkolok Ildikónak!Kép
Mi lesz Veled,ha Neked indul be,akkor hogy fogsz cidrizni?Kép

Szöszikém,Te kis cseles! Kép Örülök,hogy egy kicsit jobb kedved van,és elhiszem,hogy már türelemetlen vagy,mert én is az vagyok,pedig hol vagyok én még Tőled? Kép Gondolj erre,és hátha jobb kedved lesz!

Orsi:GRATULÁLOK A 35 HÉTHEZ!!! Csakazértis! Kép
Képzeld,tegnap valaki azt mondta,hogy milyen kis hasam van ahhoz képest,hogy már csak 1 hónap van hátra! Szerinted normális? Eddig mindenki azt hitte,hogy ikreim lesznek!Igaz,hogy még egyszer sem szült az illető,de remélem neki ennél nagyobb lesz,hogy megtudja,milyen az!!!

Linda:Nagyon sajnálom a rosszkedvedet,kár,hogy ilyen messze vagy,olyan szívesen megvigasztalnálak.Kép
Ádival azért rendeződtek a dolgok valamennyire? Vagy ez is probléma?
Hasad hogy van,fájogat még?
Anno én is épp ezért szoktam le a játszóterezésről,mert mindig oda hordták a környékbeli iskolásokat és óvodásokat.Én azon gondolkoztam,hogy akkor nekünk meg az oviba kéne bemenni az ő udvarukba.Természetesen az óvónénik itt is csak dumcsiznak!
Danikád nagyon édes!
Gyere ma egy kicsit gyakrabban,hátha jót tesz!
Sok-sok-sok puszi Neked!

Anikó
vakili

SziasztokKép

AnikoKép
En is gratulalok, latod addig olvasgattam itt es reggelizgettem kozben, hogy Te tudd elobb megirniKép De Szoszi tenyleg nagyon kis cselesKép
Aki szerint kicsi a hasad, az enyhen lukeKép Nekem azert meg ilyet nem mondtak, csak az ellenkezojetKép De en attol is meg tudok orulniKép
Akkorat rohogtem, amikor irtad, hogy legyen neki is ekkora, hogy megutdjaKépKépKép
Oriasi pusssz Neked, azert ez a 35 mar nagyon a vege fele vanKép

Soraya
Oriasi drukk megy Ildikonak es varjuk a hireket! Nagyon koszi nekedKépKépKép

Szoszi
Na vegre! Annyira szeretem ezeket a hozzaszolasaidat, legyszi ne hagyd magad legyurni a depi es a turelmetlendseg altal! Olyan jokat rotyogok itt mindig az iromanyaidonKép
Ha szulni mesz majd tokre fognak hianyozni a hozzaszolasaid!
A dinnyet tenyleg pusztitsd Te is, nagyon romlekony valamiKépKépKép En tegnap mind eltuntettem, ugyhogy ma ra kell vennem a paromat, hogy 10 percre ugorjon el velem dinnyeert, mert szegeny zoldsegesre is ra fog romolni, valakinek meg kell ennieKép
A terasszal kapcsolatban az uzenetet atadomKép Orulni fognak nekiKép

Linda
Szegeny kis arvam!Kép Ugy kimennek Hozzad, en meg tudok is vezetni, de sajnos mar nem birokKép Tegnap ugy indultunk el Pestre, hogy en vezettem, mert ugye Karcsinak lejart a jogsija, de ut kozben at kellett, hogy adjam, mert nem birtam abban a pozituraban ulniKép Remelem azert meg szulesig egyszer ra birom venni, hogy ugorjunk el Vacra, annyira nincs messze innen tolunk es akkor megejtjuk azt a fagyizast, jo?
Annyira gyonyoru a fiad!!! Legyel nagyon vidam es boldog kismami, mert tunder kisfiad van es nemsoka ott lesz a kezedben a masik isKép
Adival azota minden ok? Ha gondolod ird meg priviben, Anikoval barmikor tartjuk a vallunkat, vagy csak ugy, ha akarsz irni batran tedd meg! Ok?Kép

Borikam
Tegnap itt irtam mindenfelet, de elfelejtettem megegyszer megkoszonni a bugyikat es a katalogust, tunder vagy!
Sikerult beszelned a szoptatasi tanacsadoval? Mikor megy? Majd ird meg mi voltKép

Megyek megnezem mit ugykodnek kint a paromek, mert Apukammal nagy betonozasban vannakKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
35 (Most mar tenylegKép)

avocado

Panó - köszi a receptet!

Orsi- nagyon szép a ház! ...és még milyen lesz, ha a kert is rendeződik! A színek tökéletesek, nagyon szeretem az ilyen árnyalatokat.

Bori- hol lehet ilyen szoptatási tanácsadót találni aki házhoz jön? Csak Pesten?

Chello- kitartás! Remélem jobban leszel hamarosan!

Maci
maci2

Jó reggelt!

Dzscs és Ildikó!
Drukk megy ezerrel! Ügyesek legyetek!

Soraya!
Köszönjük a híreket!
Nekem sose volt jósló fájásom vagy legalábbis nem vettem észre!

Orsi!
Klassz lett a teraszotok!

Ildikó!
Akkor most a tepsi mérete biztos nem olyan fontos, ma biztos nem fogsz sütni. Amúgy a receptet Bori írta, én csak bemásoltam! A mi tepsiink meg még be vannak dobozolva, úgyhogy amúgy sem tudnám lemérni!

Zsuzsi!
Azt is mondhatnám, hogy több neve is van a babánknak, csak közös név nincs, ami mindekettőnknek tetszik. (Mármint apának meg nekem)

Linda!
Hát, nem kapkodják el a konyha befejezését sem! Most én is teljesen depis vagyok, mert minden összejött. A festők csak esténként érnek rá, hétvégén nem tudnak jönni. Úgyhogy hétfő este még csak glettelni fognak, pedig én már hétvégén vissza akartam pakolni a konyhába. Ráadásul tegnap, mikor fent ki akartak cserélni egy ablakot kiderült, hogy valami szarufa vagy mi teljesen el van rohadva, mert beázik a tető, úgyhogy most ki kell cserélni az összes tetőcserepet meg a tetőszerkezet egy részét. Szerintem sosem leszünk kész és azt sem tudom, hogy fogjuk ezt mind kifizetni. De állítólag ezt muszáj megcsinálmi.

Szöszi!
Látod én meg azon aggódom, hogy minél később szüljek, hogy be tudjuk fejezni a dolgokat.

Anikó!
Szerintem az emberek valami kényszert éreznek, hogy megjegyzést tegyenek a kismamák hasára, hogy látszódjon, hogy ők ehhez is értenek. Az én hasamat is hol nagynak, hol kicsinek látják!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Bellana- nem lesz az a cipő egy kicsit szűk a fiacskádnak?
ne legyél depis! Puszi!

Maci
maci2

Sziasztok!

Ildi és Dzscs: nagyon szurkolok, gondolok Rátok, hogy könnyen menjen minden és minél hamarabb a kezetekben legyenek a babáitok!!! KépKépKép

Szöszi: azért engem is idegesítenek, mikor sürgetnek, hogy miért nem szültem már meg... Kép Az én anyukám aug.3-án elutazik egy félévre, nekem is jobban jönne ki, ha időre jönne Emmababa és nem várkoztatna.

Bellana: nekünk szerencsénk van a játszótérrel, mert egy egész jó társaság alakult ki, mind a gyerekek mind a szülők nagyon jól elvannakKép A legtöbben már túl vannak a nyaraláson, így ők biztosan ott vannak a játszón. Néha jönnek ide is suliból gyerekek, legutóbb fogyatékosokat hoztak le, persze nem törödtek velük, borzalmas volt hallgatni, ahogy 10 éves Down-kóros gyerekek káromkodva játszanak és a gondozójuk meg nem is figyelnek rájuk...Kép Szerencsére ilyen ritkán van. Nem tudsz más játszótérre menni?
Dani nagyon édes!

Üdv: Zsuzsi (holnap 39.)
zsu26

Maci, Pano
Koszi, orulok hogy tetszik a teraszKép

Pano
En is igy vagyok, hogy augusztusig maradjon bent Gergo, mert meg nekunk is van mit befejezni, elpakolni! Kitartas Neked, egyszer ugyis renben lesz minden a hazatokban es akkor biztos nagyon fogod elvezniKép

PusziKép

Orsi

avocado

Ildiék 3 percesekkel úton a kórházba. KépÁtadtam a drukkokat!

Dzscsnek is szorítok nagyon!!! Kép
soraya

Sziasztok!

ILDIKÓ ÉS DZSCS-nek nagy drukk!!!

Mi: éjjel alig aludtunk, olyan meleg, fülledt volt az idő (most is az), Dani vagy háromszor felkelt...Az ablakokat éjjel be kellett csukni, mert ezek a nyomorult közértesek olyan hanggal pakolnak ki a kamionokból, hogy elképesztő...
Itt elég hülye idő van, nem süt a nap, de meg lehet dögleni. Nem is tudom kimenjünk-e...
Persze csak meg kéne járatni Danit...

Orsi, Anikó: köszönöm, sok puszi!

Maci: hiába Dani nagy lábon él. Kép

Szöszi: neked is kitartást!

Panó: hát nem hangzik túl jól ez a felújítás. Kép

Linda
bellana

Panó!

Nem irigyellek! Kép Akkor ez most plusz időt is jelent az anyagiakon felül?
A Te hasad kicsi??? Hát tényleg sok a h.lye ember!Kínjukban nem tudnak mit mondani.

Orsi: Kép
Én már nagyon érzem is ,hogy a vége.Ma megint olyan furán érzem magam.Ha állok,akkor szédelgek,remeg kezem-lábam.A vérnyomásom nagyon alacsony,a pulzusom viszont 105.Úgy húz az ágy.De képzeljétek,senki nem vasalt ki éjszaka helyettem. Kép
Anyukám egy jó nagy adagot kivégzett tegnap,de azért még így is maradt rendesen.
Napok óta nincs étvágyam,esetleg gyümölcsöt kívánok,és Bori túrósát! Kép
De most egyik sincs itthon,úgyhogy le kéne menni. Kép

Linda:és a légkondi??? Mi is csak este megyünk le 7 után,és együtt apával gyerekmozgatásra,akkor egy kicsit elviselhetőbb az idő,bár tegnap nagyon fülledt volt még akkor is.

Zsuzsi:Ha csak időnként hoznának máshonnan gyerekeket,az még belefér,de nálunk ez már mindennapos volt,és nem csak nyáron.Kép
Remélem,hogy most nekem is sikerül bekerülni egy jó kis társaságba,úgy könnyebb azért kibírni a játszóterezést.Mert én egyébként nagyon utálom.Kép
Anyukád elmegy? Kép Biztos nagyon sajnálja Ő is.Lesz azért segítséged?

ILDIKÓNAK KITARTÁS !!!!!

Dzscs:Lehet,hogy Ő már babázik is,ha reggel 6-ra ment. Kép

Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Elegge eltuntem mostanaban. De megvolt az oka. Ram is ramtort a szules utani depresszio. Kép
Nagyon rossz volt. De szerencsere mar tulvagyok rajta. Raadasul a jobb mellbimbom kisebesedett elegge, igy csak lefejtem a tejet es cumisuveggel adtam Lilinek. De a bal mellembol rendesen szopizhatott. 2 nap utan mar begyogyult a mellbimbom (kamillateas es Bepanthenes kezelessel)igy most mar vigan mindket mellembol szopizhat felvaltva. Kép Nagyon jol eszik. Nincs okom panaszra. Egy dolgot viszont nem tudok, hogy mennyit kell hetente hiznia a babanak? Mennyi az idealis? Most mar nem merem minden szopizas elott es utan, mert ugy latom nagyon jol eszik, kakil es alszik. kepzeljetek mar 3 napja minden ejjel 6 orat alszik! Eloszor megijedtem, de a vedono megnyugtatott, mondvan hogy oruljek neki, mert ha a baba igy alszik, akkor jol evett az elozo nap, igy tud tobbet aludni. Nem kell felkelteni 3 ora utan. Ha a baba jol eszik, kakil es fejlodik, hagyni kell aludni, ahogy o akar.
Lili egesz nap alszik szopizas utan, neha nem, de akkor is csendesen figyelget, majd furdetes este 7-kor, utana szopizas es ez utan sose alszik el. Olyan 10-11-ig fenn van. Majd egy ujboli szopizas es akkor alszik reggel 5-6-ig! Kép Remelem nagyon, hogy ezt megszokja. Tok jol lehet igy pihenni.

Ne haragudjatok, ha nem tudok visszaolvasni, de Borinak uzenem, hogy nagyon jol nez ki a kepen. Kép Es persze mellette a ket kismami is. De hat azt mar irtam. Kép
Bori: Irj majd mi volt. Sajnalom, hogy ilyen nehezen megy a szoptatas, de csodalom a kitartasod es akaraterodet. Szerintemm ezzel minden rendbe fog jonni, csak ugy latom nalad lassabban.

Szoszinek ezerrel megy a drukk. Kép Persze van meg ido, de nem is olyan sok.

Orsi: nagyon szep a hazatok. Kép De a fabol epitett terasz mennyire tartos? nem fog a fa elkorhadni a sok viztol? vagy le van az kezelve?

Swen: gyonyoru a kisfiad. Kép
Hogy vagy egyebkent? Szopizas megy rendesen?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Aniko
Akkor pihenj legyszives! Kulonben en is nyomi vagyok, az elobb is ledoltem es ejjel is eleg hulyen voltam, forgolodtam, sehogy nem esett jol! es megint felebredtem 5-kor, hogy mar biztos reggel van 7 korul! Mostanaban allandoan ezt csinalom, igaz szerencsere utana sikerul visszaaludni, ma is 8-ig kihuztam. De nyuglodtemKép Ez az ido olyan hulye most es a jovo heten is ide-oda fog valtozniKép Nalunk pl. most log az eso labaKép
Bori turosat en is nagyon kivanom, de nincs itthon turoKép De ha sikerul Karcsit ravennem egy dinnyebeszerzo kiruccanasra, akkor lehet, hogy turoert is elugrunkKép NyamiKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Egy gyors bejelentkezés. Az idegeim kicsit kész vannak. Most éppen a légzésfigyelőm után mászkálok, mert vettünk egy vaci új figyelőt, és nem érzékelte Lillámat, sípolt állandóan, még akkor is, ha a gyerek "ugrált" rajta. Visszavittem, és azóta semmi, és gőzük sincs, hogy mikor lesz valami. Most mondtam nekik, hogy akkor kérem vissza a pénzemet. Erre a nő, hogy csak délután lesz a főnöke, aki ebben dönthet. Tehát jöhetek vissza délután. De már nem várom meg, hogy ekkor lesz kész...akkor lesz kész. Inkább veszek egy másikat. Mert most úgy néz ki a helyzet otthon, hogy egész éjszaka felügyelünk a picire. Olyan hajnal 1-2 óráig az egyikünk van ébren, utána a másikunk. És ez kicsit fárasztó, és Ricsi is lassan megy dolgozni, ezért már ez sem lesz járható út.
Egyébként Lillám két óránként eszik, mert pici a gyomra, és a nagy adagokat nem bírja, viszont igényli a kaját. Ezért most két óránként 35 ml-t eszik, de van, hogy másfél óra múlva már visít, olyan éhes. Azt nagyon szeretem, hogyha az éhség miatt sír!Kép Egyébként nagyon jókislány, már egyre többet van fent, nézelődik szépen. Most majdnem minden héten kell vele visszajárni Pestre, amit nem is bánok, mert jó, hogy figyelik, viszont annyira sajnálom szegénykét, mert már hazafelé 60 fok van a kocsiban. Jövő héten neurológiára kell menni, hogy megnézzék, kell e tornáztatni, meg még aznap szemészetre is kell menni. Ott már voltunk egyszer, és a jobb szemecskéjén láttak valami eltérést, ami az oxigénpótlás miatt alakulhatott ki, de nem vészes, lehet, hogy magától elmúlik, de figyelik.
A házi gyerekdokinéni jár ki hetente, a védőnéni is jár ki hetente. Szóval teljeskörű megfigyelés alatt vagyunk.Kép
Ricsi rengeteget segít otthon, mind gyerektéren, mind a háztartásban. Most is ráhagytam a gyerkőcöt, tisztába teszi, eteti, leszívja az orrát. Ugyanis már az inkubátoros korszaka óta taknyos szegénykém. Most megdőlt a prszívó-orrszívórol vallott nézetem. Úgy voltam vele, hogy nekem olyan nem kell, mert brutális lehet...nahát mégis kellett, mert azzal lehet normálisan leszívni az orrát, és nem is olyan brutális.Kép

Minden kisbabának, és kismamának gratulálok!!! Egcsi(Edina) hozza mindig Rólatok a hírt, hogy kinek született meg már a baba...

Ha már lehet sétálni Lillával, akkor tudok jönni gyakrabban is, de még szobafogságban vagyunk.Kép

Legyetek jók, ezer puszi mindenkinek!!!

Timi és Lilla (aki már elmúlt egy hónapos)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szia RitaKép
Ugy orulok, hogy ilyen jol mennek a dolgok nalatokKép Es jo, hogy elmult a depid, nem lehetett konnyu!
A fa-terasz le van kezelve rendesen es meg rajon majd 1-2 reteg szinezo is, de ezzel azert evente torodni kell majd, kezelgetni, lekenni ujra, ha lekopott a szine! De ehhez a hazhoz nem tudtunk elkepzelni ko burkolatu teraszt, mellesleg az 3x ennyibe is kerult volna es tisztitani is nehezebb! A parom a kezdetektol ragaszkodott az otletehez, hogy fabol legyen es tok szep lett. Csak a komuvesek nem ertettek igazan, hogy milyen is lesz egy ilyen teraszKép Eleg gyenge a kepzeloerejukKép
Puszi Nektek es tovabbi ilyen nyugis babazastKép

Orsi

avocado

Timi
Oriasi puszi nektek es csak igy tovabb, ugyesen, minden rendben lesz a kis LillavalKép

Orsi

avocado

Gyorsan végignéztem a képeket, már ameddig tudtam, de most megyek, mert boltba is kell mennem, és azért nem szívesen hagyon ott hosszú időre Lillát!

Majd még jövök!

Ja, csak csodálom a hatalmas gyerkőcöket, meg a hatalmas pocikat. Ezekből kimaradtam, bár a gyerkőc lesz még hatalmas!Kép

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

Valaki anno kérdezte a XI. kerületi támogatást! Igen, az Erőmű utcában kell igényelni. Születési anyakönyvi, a min. 3 éve bejelentett személyije, TAJ kártyája, és a bankszámlaszám kell.

Jelentem, a "hajnali itatok" ötlet ma nem jött be.Kép 1 dl-t benyomott, de egy óra múlva sipákolt a kajáért! Artán egy hosszú vekengés, de most közel 3 órája szunyál.
Anyumék elvitték Zsófit, így ma lightosabb napom lesz.

Orsi: nagyon szépek vagytok Kép

Ildikó: akkor szurkolok, hogy addig megszülessen a nagylegény Kép Ezek szerint jók az esélyek! Kép

Zsuzsi: akkor hátha nem is lesz nehéz ez a szülés! Ekkora buksival pik-pak meglesz! ÉS valóban jó, hogy nem siettetik! Kép

Bellana: nyáron mindig ez van a játszón!
Daninak jól megnőtt a lába! Amúgy ZSófi is nagyon szeret a mi cipőnkben flangálni!

Szöszi: most már bírd ki! Jól benntartotta akkor a dokibá ezt a babót! Kép
Addig csak fald a tiltólistás gyümiket (helyettünk is). Kép

Rita: depi Kép De ügyin kimásztál Kép
Nincs ideális hízás. Van, aki szinte semmit, és van, aki 30-40 dekákat is, vagy még többet! A lényeg: ne fogyjon!
Ügyes Lili, hogy hagy téged is pihenni! Kép

Timi: légzésfigyelő Kép Ez valóban gáz! És én sem lennék nyugodt, ha nem figyelném a ti helyzetetekben a babámat! Kitarás! Addig nem bérelhetnétek?
Ricsi Kép
Ami a porszívót illeti, osztom a véleményedet! És az gyors is!
Gratula az egy hónaposhoz! És ebben a melegben a szobafogság nem is olyan rossz!
És te már rendbejöttél?

Ildinek és Dzsungelcsigának drukk, de remélem már mind a 2 baba megvan, csak mi nem tudjuk még!

Szép napot!

Zsuzsa
zerko

Jó reggelt,
Micsoda hírek!!!

Mexikói barátnőm talán már babázik is?! Nagy drukk, Ildikó!!!

Csiga,
Neked is nagyon szurkolok, hogy minden simán menjen, és mihamarabb babusgathasd Kiscsigabigádat.

Nekem is van jó hírem, tegnap este a jobb cicimből (ez könnyebben használható talán?!) 100 gr-t, ma reggel ugyanonnan 110 gr lett kiszívva Dorka csőre által. Éjszaka egyébként továbbra is üvegből kap enni a lelkem, egyszer éjfél körül szokott enni, aztán meg 4 óra környékén. Aztán még mellre teszem, ha tátikázik Azt nagyon tud!
A bal mellem viszont gázosabb, abban a tejcsi is kevésbé termelődik. Az szokott begyulladniKép

Na, most ebben a pillanatban tettem le a telefont, és sikerült egy hétfői időpontban megegyezni egy szaktanácsadóval, majd mesélek.
( Zita, végül Debulay Biancával sikerült a dolog! Kösz a segítséget, pusszantás.)

Anitabori
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori
Ezek a kepek Dorkarol! Annyira tunderi!!!KépKépKép
Orulok, hogy ilyen jo kedvu vagy es azert lassan csak rendezodnek a dolgok! Hidd el a masik cicid is rendbe fog jonniKép

Sok puszikaKép

Orsi

avocado

Halihó, megint én..Kép

Jerry,
Dehogynem kell neked is olyan szép hosszú ruha!!! Még van hátra elég időd a szülésig, addig vígan hordhatod, és utána -legfeljebb egy kis átalakítás- szintén hordható. Tehát nemcsak óriáspocakkal jó. Meggyőzzem a párodat?! A Megatoys-ban gyönyörűek vannak ám.

Panó,
Köszönöm, hogy felraktad helyettem a receptet.
Kösz a bókot is a külsőmet illetőenKép A múltkori fotóm után azért kellett valami szépet is mutassak.
TetőcserepekKép

Lino,
Egész jó éjszakátok volt: 10-től 6-ig szunya. Jól hangzik.
Miben van napközben a hölgyemény, kagylóülésben? Abból tényleg vidáman tekingethet a nagyvilágra. Én még azzal várok 3-4 hetet, azt hiszem. Kaptunk egyet kölcsönbe ( a miénk törött), de nem tudták, hogy újszülöttkortól jó-e. És kaptunk egy vadiúj légzésfigyelő-felszerelést, tanfolyam nélkül ér az valamit?!

Anikó,
Még egyszer örömujjongás a részemről, hogy itt voltatokKép És köszönöm a dicséretet a kecó nevében is.
Remélem, kipihented a tegnapi fáradalmakat. És ma ne görkorizz, megint cudar meleg lesz.
Tegnap már 28 fok volt a lakásban. Éjfélig ment a kondi.

Orsikám,
Biztos voltam benne, hogy azért nem mered megfogni Dorkát, mert cidrizelKép De ne aggódj, a saját babáddal nem lesz gondod, mert ő a TIÉD, és ez teljesen természetes lesz.
Örülök, hogy megismerhettem Karcsidat, látod, nem kellett a Vidámparkba küldeniKép
Nehéz ám elképzelni, hogy a te stílusodat valaki ne szeresse. (és ez sem vicc) Csak kíváncsiságból kérdem, mi szokott – szerinted- az emberek baja lenni veled?
Velem pl. az, hogy nagyon kemény, hideg és távolságtartó tudok lenni. Karcsikám is ilyennek ismert megKép És mégis...
Terasz gyönyörű! Egyszer majd koptathatom a padlóját kicsiny lábaimmal?
Bugyogókat nem próbáltad magadra húzni? Jó a méret? Elég jól tágulnak.

Zsuzsa,
A furcsa kaki egy kicsit hígabb és zöldesebb, az ambulancián mondták, hogy ez azért van, mert a cukrosabb előtejet szívja csak ki főleg. De azért a mai 110 gr csaknem előtej mind?! Meg hát az üveges adagok sem.
Te hányszor adsz Edinának üvegből egy nap(tejcsit)? És Bebára már egyáltalán nincs szükségetek?
Sab simplex: nálunk a kerületben van egy nagyon híres "öregebb" gyerekdoki bácsi, ő szokta ezt ajánlani mindig, szerinte a legjobb.
A G.W-re nekem azt mondták a héten, hogy megszünt a forgalmazása, tehát legfeljebb maradékot találok majd valahol.

Zsuzsi,
Elővarázsoltam a rejtekhelyről a gépet: Olympus Camedia 310-Zoom a becsületes neve. Már alig várom a 21-ét!!!
A férjed nagyon nyűgös már. Kitartás! Neked meg minden jót kívánok, induljon meg minden időben.
Izgalmasan hangzik anyukád utazása: ha nem titkos, hová megy ennyi időre?

Linda,
tegnap kollektívan aggódtunk érted. Én is nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudtál velünk lenni tegnap. De ami késik, nem múlik. Egyszer úgyis összehozzuk valahogy, ígérem!
És ne légy depis, kérlek. Ha babám egy hónappal idősebb lenne, becsszó kocsiba ülnék, és irány Vác.
Mondd, Linda, mindig ilyen nagy cipőt veszel Daninak? Hogy ne nője ki túl hamar, igaz?

Szöszi,
Már dinnye-elvonási tüneteim vannak.
A rokonok zaklatnak a telefonjaikkal? Ígérd meg nekik, hogy kapnak értesítést, ha itt lesz az ideje.
Ne szégyelld egy percig sem, hogy türelmetlen vagy így a vége felé! Mutass valakit, aki nem így van vele az utolsó hetekben! Szerintem nagyítóval kellene keresned.

Hajnimackó,
A www.lll.hu -n vannak telefonszámok, meg rengeteg érdekes dolog, ott nézz körbe szopi-ügyben.

Rita,
de jó, hogy bejelentkeztél!!! Tényleg a múltté már a depi? Akkor gyorsan távozott.
Nekem 2 védőnő is azt mondta a hízásra, hgy heti 10-12 dkg azért kell legyen, de csak a 3.hét utántól.
Jó kislányod van, most az éjszakáitokra gondolokKép

Lelépek, kicsiny gyermekem alszik, mint bunda, behoztam az erkélyről, mert megfő szegénykémKép
Tusolok egy jót, aztán pihizek, bár lassan enni akar majdKép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

JerryKép
A szülési terv jó, hasonlóban reménykedem én is.Kép

LinoKép
A páromat hónap végére rendeltem haza, mert akkor tudnak nélküle létezni cirka 2 hétig. Persze, ha a csöppség elöbb jön, fejvesztve fog hazaindulni.Kép

SüncsiKép
Látom Andriska megpecsételte a jó anya-gyerek kapcsolatot.(Kaka akcióKép)

AnitaboriKép
Látszik, hogy jól sikerült a minitali. Irigy-irigy.Kép

OrsiKép
TeraszKép Nagyon klassz a házatok!Kép

ZsuzsiKép
Nagyon édes a férjed, hogy ennyire aggódik, szerintem az enyém is hasonló lehet, jobban be van tojva mint én.(Én egyáltalán nem félek.KépMég.Kép) Jó, hogy a dokid a természetre bízza a dolgokat, az enyém is ilyen.Kép

BellanaKép
Dani olyan édes pofa, biztosan elolvadsz mikor ránézel akármilyen rosszaságot csinált.Kép

IldikóKép DzscsKép
Hajrá! Könnyű és gyors szülést!Kép

Tegnap nem jöttem, mert Timiéknél voltam babalátogatóban.Kép Láttam Ricsi tett fel képet és Timi is beugrott, úgyhogy tájékoztatva vagytok.Kép Olyan édes az a pici lány! Még dajkálhattam is! Egy kis gyakorlás nem árt.Kép
Mi jól vagyunk, csak az időjárás visel meg, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.Kép
Tegnap volt lakógyűlés tatarozás ügyben, de nem igazán haladunk egyről a kettőre, mert a negyedik lakó beintett, nem akar beszállni a költségekebe, mi pedig nem vállaljuk át az ő részét. Pedig már belenyugodtam a dologba és legalább szép lett volna a ház. Szóval nem tudom mi lesz, az öreg ma reggel is üvöltött a folyosón, hogy menjünk nyugodtan bíróságra meg ilyenek.Kép Megjegyzem a négy lakó közül neki van a legtöbb pénze és ő szarakodik.Kép
Holnap betöltöm a 37. hetet!Kép Jövő héten megyek kozmetikushoz és fodrászhoz és ha minden igaz koncertre!Kép
Akinek nem írtam volna személy szerint, annak is puszi!Kép Vigyázzatok magatokra!Kép

Egcsi
36+6

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Az éjszakánk megint jó volt, 10-től aludt fél 6-ig akkor szopizott, de ma nem aludt vissza. Most sikerült leraknom aludni fél 11kor. Úgy tűnik végérvényesen megunta a nappali alvásokat Kép Tényleg! Dinnyét lehet enni szoptatás alatt, mert én eddig teljes lelkinyugalommal ettem! A magokat persze kiköpködtem, és nem tűnt úgy mintha Katának valami baja lenne tőle! És ma apa sincs itthon, mert anyósék valami halaszthatatlan munkát találtak neki Kép Képzelem mennyire fontos Kép Úgyhogy jött ma helyette anyu, de hát az mégse ugyanolyan.

Ildikó: nagyon drukkolok nektek, hogy nagyon gyorsan kibújjon a kisfiad!!!

Dzscs: továbbra is drukkolok, de talán már kint is van a babád!!!

Bellana: örülök, hogy előkerültél!!! Kép Rossz kedvedet megértem, remélem hamar kilábalsz belőle! Mindjárt itt a hétvége!!! Gátmetszés: nekem csak az elsőnél volt, ott is kicsi (azt hiszem 3 öltés volt össz-vissz), Nóránál már gátvédelemmel szültem, meg most is. Nem mondom hogy közben hú de jó, de utána mindent megér!!! Kata tegnap este kivételesen nem aludt el a fürdéskor, de szerintem csak azért, mert a tesók besegítettek a fürdetésbe Kép Dani irtó édes a képen Kép Kép Kép Éjszakátok Kép

Bori: sikerült elérni azt a szopis tanácsadót? Remélem hamarosan vagy így, vagy úgy, de megoldódnak a szopis gondok!!! Egyébként Kata is nagyon sokat kakil, de tegnap reggel valamiért nyüglődött vele, de azóta helyre állt a béke a pocakjába Kép Na most olvastam tovább, látom Dorka megtáltosodott kaja téren Kép És nagyon édes a képen! Anno nekem is a bal mellem volt a sebes Lilinél, és még most a harmadik gyereknél is abban van kevesebb tejci. Kata van hogy kagylóülésben nézelődik, de van hogy csak fekszik a kanapén és onnan nézi a tesókat. Mi voltunk még Lili előtt ilyen légzésfigyelős tanfolyamon, de nem vagyok benne biztos, hogy éles helyzetben tudnám, hogy mit is kell csinálni. Én elég pánikolós típus vagyok Kép

Zsuzsa: próbálj egy kicsit pihenni, kérlek!!! Valamelyik este mondta Nóra, hogy ő szeretne lenni a kicsibaba. Mondtuk neki, hogy őt is pont olyan nagyon imádjuk, mint Katát, csak neki szerencséje van, mert már 2 és fél éve így imádjuk, a Katát meg csak mostantól. Azóta nem akar Kata lenni Kép Az nem jutott eszébe, hogy akkor Lilinek meg már négy éve szerencséje van. Kép Zsófi hogy van? Chellonak meg további gyors felépülést! Most olvasom, hogy nincs ma Zsófid, akkor tényleg próbálj pihenni!!! Nekem a XI-ben még az adókártyát is mondták!!!

Timi: légzésfigyelő Kép De örülök, hogy jól vagytok!!! Ricsi Kép Lilla meg nagyon hamar meg fog ámnőni!

Anikó: ha tudsz, akkor azért próbálj meg pihenni! Nekem visszatért a jól megszokott 90/60-as vérnyomásom, és egésznap álmos vagyok tőle.

Egcsi: remélem a párod időben érkezik majd Kép tatarozás Kép

Rita: depi Kép Lili nagyon ügyes baba!

Zsuzsi: Dóri várja a kistesót, vagy nem foglalkozik vele túlzottan?

Kakukk: jó pihenést a Balcsin!

Panó: ház Kép Tető Kép Nem hangzik túl jól!!!

Szöszi: örülök, hogy jobb a kedved! Kép Balázs meg majd kibújik, ha akar!!! Kép Kata még csak két hetes, de már olyan távolinak tűnik várakozás.

Orsi: jó nagy a teraszotok!!! Kép

Soraya: előszöris köszi a híreket Ildikóról, másodszor jóslók: nekem volt mind a háromszor, általában az egész pocakom megkeményedett, és ehhez jött egy mensis fájdalom is.

Szilvi
lino

SziasztokKép

Aniko
Kepzeld szerencsem volt, mert el kellett menni cementert es vettunk egy 6kg-os dinnyet( NyammKép) es turot mazsolat a sutihez (NyammmKép). Ugyhogy megiscsak sutok ma Bori-sutit, majd beszamolok az eredmenyrolKép

Bori
Persze, hogy kiprobalhatod Te is a teraszunkatKép, majd aug. vegen csinalunk egy jo kis babas "osszeroffenest", jo?Kép
Akkor Te atlattal rajtam ott nalatok, hogy nem fogdostam a lanykadatKép Tenyleg kicsit betojtam, olyan kis torekenynek tunt, de azota rendesen szugeralom magam, hogy Gergot meg fogom merni fogni, nem torik, meg hasonlokKép Lelkileg talan fel tudom magam kesziteni 5 het alatt, nem?Kép
Ahogy olvastam a kerdesed a bugyikrolKép, gyorsan szaladtam is probalni es jelentem: TOKELETESEKKép Meg igy pocakkal is kenyelmesKép Kulonben ez jol megtartja a betetet?
A stilusommal az szokott lenni (a szokott igazabol csak kint Portugaliaban volt, itthon soha senkinek nem volt velem baja, vagy nem mondtaKép, de ott a magyarok eleg utalatosak voltak velem nehaKép), hogy sokat beszelek es hasonlok. Tehat olyan kis cserfes vagyok, aki imad tarsasagban lenni es ott allandoan beszel, aktiv stb. Ott kint ez nagyon rosszul esett, de jo volt, mert egy kicsit felnottebb lettem toleKép Szerencsere itthon normalis emberek vannak es nekik semmi bajuk velem (eddigKép).
A sutivel kapcsolatban lenne egy kerdesem: a tepsit irod, hogy kb.5 cm-es. Ami a sutomben van original, az jo hozza? Meg nem mertem le, ez egy normal lapos tepsi, amit a sutovel adtak. Ma meg szeretnem sutni, remelem sikerulKép

Egcsi
KosziKép

Lino
Nekem a vedoneni kifejezetten ajanlotta a dinnyet szoptatashoz, allitolag nagyon jo!Kép

Na, megyek ebedet csinalni, majd jovokKép

PuszikKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nincs hír Ildikóról és Csigáról???

Mi már túl vagyunk mindenen. Voltunk a házidokinál a leletemért, (már nem olyan fényes mint a múltkor) aztán elnéztünk a játszófelé -kismotorral persze-,de nem volt ott senki, de árnyék sem, úgyhogy végül kikötöttünk a házak között egy gagyi kis játszón, ahol egy régi csúszda és homokozó volt és árnyék! Így is úgy leizzadtunk, hogy Daniról folyt a víz. Rólam is persze. Itthon csináltam neki egy kellemes kis pancsit és a haját is megmostam. Ez utóbbi némi hangerővel járt ugye. Kép
Addig nagyjából lehült a szoba, mert bekapcsoltam a kondit, "aki" mostanában nem nyikorog, csikorog, viszont hűt. Isten áldja aki feltalálta! Kép Már 30 fok körül volt idebent...
Ebéd is megvolt, alvás még nem, bár nagyon jó lenne ha a kisfőnök engedélyezné...

Anitabori: nagyon szép a kicsi lány! Kép
Jól esik, hogy eljönnél. Kép
Úgy látszik nekem szülés előtti depresszióm van.
Dani természertesen direkt kap ilyen nagy cipőt, mert ezzel 20 évre letudtam a szandál vásárlást. Kép Kép

Lino: jó érzés ám, hogy hiányoztam. Kép Tényleg jó lenne kilábalni a búból...
Annyira tetszett amit Nórának mondtatok Katáról!
Remélem nekem is eszembe fognak jutni ilyen kedves és okos gondolatok! Kép

Egcsi: én is a jövőhéten megyek teljes generálra. Kép
Ez a tatarozás dolog jól el fog húzódni nálatok. Kép

Zsuzsa: Játszó, elég baj, hogy ez van. Kép
Puszi!

Timi: ez a légzésfigyelőügy elég durva. Kép Remélem délután eltudod intézni, hogy kapjatok egy jól működőt! teljesen ki fogtok dőlni így. Kép

Rita: ügyi vagy, hogy leküzdötted a depit!! Kép Kép

Anikó: én délelőtt viszem le Danit, már ezt szokta meg. Tavaly minden délután is vittem, de mostanság már nem vagyok rá alkalmas. Kép

Panó: sok puszi!! Kép Kép

Linda
bellana

Csak gyorsan,

Orsikám,
szerintem az eredeti tepsi túl nagy lenne hozzá. Az én tepsim 25x35 cm-es, de ettől el lehet térni pár centivel.
A bugyogók tartásával kapcsolatban nekem is nagyon erős kétségeim voltak, de nálam tökéletesen működtek. Rajtad meg talán még szorosabbak lesznekKép

Na,most kikapcsolok.
Annyira várom már a híreket Ildikóról és Csigáról!!!KépKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Hali!

Edinának fáj a hasa, itt sipákol... Most hasra tettem, majd csak megoldja! Már nem akarom fogni, mert csak melegítjük egymást ebben a dög melegben, amit amúgy is rosszul viselünk mindketten Kép JA, és nehéz is!

Bellana: mi a baja a leleteidnek?
Kondi Kép

Lino: Nem írtad, hogy mennyit hízott Kata!
Nórát jól leszereltétek Kép
Akkor a férjed nagyon ügyi, ha a 3 lányt is meg tudja mosdatni. Nálunk 1 is elég a páromnak!
Adókártya? Lehet... A férjem intézte!
Zsófi: köszi jól van, már javulnak a tegnapi bibiei. Ja, és persze nagyon eleven, és ha nem is tudatosan, de féltékeny!
A lányok megpirultak tegnap? Merre jártak?
Párod fontos elfoglaltsága Kép
A dinnye nem ajánlott, de ha Katát nem zavarja...?

Egcsi: párod Kép
Babáztál? Sosem lehet elég korán kezdeni! Kép
Házfelújítás: akkor a ház állaga, és a pénzetek is marad.

Bori: 110 ml előtejed tuti nincs! Kép
Beba kell még, bár nem minden nap. Átlagban napi egy bő kaját kellett eedig pótolni, éppen ma számoltam ki. Volt, hogy nem kellett, és volt, hogy többet! Én nem tudom, hányszor kap üvegből egy nap, de minden nap látja, az tuti!
Sab simplex: én nem ismertem ez a szert, de jó tudni, hogy ilyen is van.
GW: pedig a férjem az első helyen kapott!
Dorka Kép Akkor a végén megtanul szopni??? Kép Hátha ez a hölgy is segít majd.
Mi lenne, ha a problémás cicidet kicsit hőkezelnéd a kaják, szoptatás előtt? Akkor talán könnyebben kijön a tej a problémás csatornából is.

Na, most el. Már Edina is nyugisabb. Kép

Zsuzsa
zerko

Csajok!

20 perce megszuletett Lucas fekete hajjal, de még többet nem tudok Kép Írom a méreteket amint megkapom Kép
Ági tiszta happy, sikítozik a telefonba Kép
Én meg megyek bogni Kép

Kriszta
soraya

Ildikó!
Nagy, nagy gratula a fekete hajú babához!

Lányok!
Most megint elmegyünk hétvégére Gárdonyba, majd vasárnap jövök. Addig is mindenkinek puszi és jó hétvégét!

Panó
panó

Megjött a buszke apuka sms-e:

"Megérkezett a kis herceg 15:37-kor. 50 cm/3495 g. Luukas, anya és apa is jól vannak."

A 15:37 finn ido szerint van, nálatok 14:37 Kép

KépKép
soraya

NAGY GRATULA ILDIKÓNAK!!!

Zsuzsa: Edina jobban van?
Lelelteim: nem tudom, a doki mondta, hogy "leszívott a baba", meg a vizeletben volt némi fehérvérsejt (8-10) és valami nem tudom micsoda is (1-2 szemcsés cylinder, lhs)

Panó: jó hétvégét. Kép Puszi!

Soraya: köszi az infót!! Kép KépMeglátogatod majd őket?

Linda
bellana

Sziasztok!

Ildikó: sok szeretettel gratulálok a kisfiadhoz!!!!

Én nem tudom mi van Katával, de ma pont ugyanazt a műsort csinálja mint tegnap Kép Aludt 2x20 percet, és most 4 után aludt el csak rendesen Kép Lassan kipurcanok.

Zsuzsa: szerintem normális, hogy féltékenyek. Én is az lennék Kép Bezzeg Lili! Ő már kérdezgeti, hogy mikor szülök új kisbabát Kép Lev.rendszer továbbra is sz@r Kép Kata a lefogyotthoz képest 310 g-t hízott. Tegnap a csajok egésznap strandoltak a Palatinuson, egy kicsit megpirultak mindenféle kence ellenére, de ma már csak barnák. Apa meg még nem ért haza Kép

Orsi: köszi a dinnyés infót! Zsuzsa meg pont az ellenkezőjét tudja! Ó, most akkor?

Bellana: most nagyon nagyon nagyon irigyellek a légkondi miatt!!! Búbánat tartja még magát?

Szilvi
lino

Sziasztok!

ILDIKÓ:GRATULÁLOK A LEGÉNYKÉHEZ!!! Kép

Soraya:Köszi az infót! Kép

Rita:Örülök,hogy ilyen jól alszik és eszik a baba,és hogy már sikeresen túl vagy a depiden. Kép

Orsi:én kivételesen nagyon jól aludtam éjjel,nekem az előzőek voltak húzósak.
Ez nem ér,én is akarok sütit!!! Fényposta? Egész nap nyitva az erkélyajtó! Kép
Dinnyém már nekem is van.Bi-bi-bí! Kép
Én bírom a cserfességedet,le ne szokj róla,olyan aranyos!

Timi:légzésfigyelő Kép Nagyon fáradtak lehettek,szegénykéim.
Azért látom,Ricsi is a rendesebb fajtájából van a pasiknak.Kép
Az orrszívó porszívós fajtája nekem is bejött,bár a gyerekek nem szerették,de nagyon eredményes volt,és végülis ez a lényeg.Egy idő után már maguknak is csinálták. Kép
Meddig nem sétálhattok Lillával?

Zsuzsa:Edina hasfájása Kép Tudtál ma valamit pihenni?

Most ezt elküldöm,aztán folytatom.

Anikó

Timi:
vakili

SziasztokKép

Na, mar ma is tul vagyok egy alapos pityergesen, mert elrontottam a sutit, ugyhogy fel is hivtam szegeny Borit bogve telefonon, hogy akkor most mit csinaljakKép Jellemzo ram, hogy meg egy ilyen tok egyszeru sutit sem tudok megcsinalni rendesenKép De az egesz azert volt, mert nem talaltam a sutom hasznalati utasitasat, elkezdtem keresni es kizokkentem a koncentralasbolKép es e miatt kihagytam egy lepest, amit csak a vegen vettem eszre. Na mindegy, most mar bent suloget, meglatjuk milyen leszKép

Aniko
Ha jol sikerul kuldok fenypostaval, de ha nem, akkor majd csak legkozelebbKép

Borikam
Megegyszer bocsi, olyan idetlen dolog valakit felhivni bogve, foleg egy elrontott suti miattKép Fogjuk a kismamahormonokra, jo?Kép Ugye megbocsatodKép
Raadasul most vettem eszre az uzenetedet, es az en tepsim lemertem 36x38-as, remelem nem lesz nagyon rossz ez a sutiKép Ha kesz megirom milyen lettKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Bori:gyönyörű a lánykád! Ő Dorkaként lett anyakönyvezve?
Mire hétfőn megy a tanácsadó,már majdnem rendbe is jössz.Jó,hogy ilyen kitartó vagy,biztos meg lesz az eredménye. Kép
Valamikor muszáj kimozdulni a gyerekekkel (görkori).
Légkondi miatt irigy vagyok.Kép
Kivel vagy Te hideg és távolságtartó? Én ezt még soha nem tapasztaltam.Kép

Egcsi:Dajkálás Kép
Lakótok Kép

Lino:éjszaka Kép szerencsések vagytok!
Apa hazaért már?
Köszi,pihengetek azért sokat,de van,amit muszáj megcsinálni,és most minden apróság fáraszt.Kép
Nórát okosan intéztétek.Kép
Lili: Kép Az én gyerekeim is készülnek,hogy megint babát kérnek a Jézuskától.Kép
A Te Katádnak is biztos melege van,azért nem alszik napközben.Kép

Linda: lelet Kép És most mi a teendő?
Jó,hogy legalább árnyékban sikerült töltenetek a délelőttöt,bár ott is nagyon meleg van.
Kondiért irigy vagyok.Kép Éjszakára nem kapcsoltátok be?

Panó:Jó hétvégét Nektek! Kép

Ma lementünk az uszoda tetőnapozójára egy kicsit pancsolni.Apa is volt,én szigorúan az árnyékban ültem szépen felöltözve.2 perc alatt olyan ideges lettem,hogy azt hittem felrobbanok.Ugyanis feljöttek valami napközis gyerekek,és ne tudjátok meg...
Néhányan rögtön rászálltak az én gyerkőceimre,apa meg épp lement egyet úszni,úgyhogy azt hittem nekiugrom valamelyiknek.Rájuk ordítottam,mire egymást kezdték piszkálni,és alpári módon káromkodtak.Az egyik például artikulálatlan hangon kiabálva ,hogy "megöllek te szemét",kergette körbe-körbe a másikat.A két felügyelő tanár közben tök nyugodtan olvasott.Az egyik duci kislányt állandóan piszkálták,akárhová ment,és mikor szólt a tanárnéninek,csak ráförmedt,hogy akkor menj arrébb,mi lesz így belőled!Minden kívülálló csak nézett,aztán az tette be a kaput,hogy az egyik gyerek akkorát esett arcra,hogy felrepedt a szája.És egy tök idegen nő szaladt oda,hogy segítsen,met a tanárnő le nem tette volna az újságot.Azért finoman megmondta a véleményét a tanároknak,akik úgy intézték el a dolgot,hogy kb a gyerekek stílusában elkezdtek velük ordítani! (mármint a gyerekekkel) Nemhogy kitaláltak volna nekik valamit ,amivel leköthették volna őket.
Mindenesetre nagyon örültem,hogy az én gyerekeimnek nem kell ilyen táborba menniük,mert itthon vagyok.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Ildikó: Gratulálok én is Luukashoz! Szép, gömbölyű lehet a méretek alapján! Akkor ti nem vártok 2 hetet a névválasztással? Úgy tudom a finnek 2 hétig várnak a nevekkel! Kép

Soraya: elhiszem, hogy elsírtad magad, főleg, hogy telefonon beszéltél a frissen szült anyukával! Kép De most már mosolyogj! Kép

Bori: jaj, de szép babád van!!! Kép Biztosan minden rendbe jön a szopival, különben nem aludna ilyen gyönyörűen ez a lány!!! Kép Ügyes vagy!

Egcsi: lakógyűlés Kép hogy bírtad, én terhesen ilyen helyekre nem merek menni, mert vagy ordítozok vagy sírok Kép

Szilvi: aranyos lehetett Nóra Kép Dóri is nagyon várja a kistesót és persze vannak már a féltékenységnek előjelei: Hisztizik, de mint egy kis baba, ilyenkor nem tud beszélni, járni, csak kúszik-mászik...borzasztó nehezen viselem. Akkor vannak nagy szeretetkitőrések, rám mászik, átölel, átöleli, puszilgatja a pocakomat, a reggeliből félretesz a kistesónak, ha veszünk valamit, akkor Emmababának is kell venni. Kép Most már rendeződött "most nagy vagy kislány vagyok?" problémája is, most büszkén mondja, hogy ő nagylány. Ráadásul most lett napközben szobatiszta, ami szerintem hatalmas eredmény nála! Kép
Barátnőméknél és annyi a különbség mint nálatok a 3 gyerek között,náluk is a középső viselte a legnehezebben a kistesó érkezését, leginkább az anyukája hiányzik neki...

Timi: biztos van a koraszülötteknek is alapítványa, hátha ők ingyen adnak neked légzésfigyelőt vagy legalább kedvezményesen. Én felhívnám őket! A kórházban nem lehetett bérelni?

Ma szerencsémre a férjem nem dolgozott, így elmentünk Szentendrére sétálni, lángosoztunk- fagyiztunk, Szt.Antalnak dobtunk egy kis pénzt Kép a templomban (Dorkának meg kellett mutatni Jézuskát Kép ), nagyon jól éreztük magunkat! A férjem is végre relaxált, most meg már vagy 2 órája alszik...talán végre rendbe jön lelkileg.

Dzscs-ről tudtok valamit???? Izgulok miatta!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

IldikoKép

ORIASI GRATULACIO A KISFIATOKHOZ! MINDEN ELKEPZELHETO JOT KIVANOK AZ EGESZ CSALADNAK!
Nagyon irigyellek! Mihamarabb szeretnenk kepeket latni a fiuk csapatanak legujabb erositojerol!Kép

SorayaKép
Koszi az infot...majdnem on-line szultel veluk akkorKép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Kata végre alszik, lányok kint fürdenek a mamával, apa még sehol.

Anikó: napközisek Kép Ez elég elkeserítő Kép Remélem, hogy Katának csak a meleg a baja, mert holnaptól hidegebbet mondnak Kép Jézuskától új kistesó Kép Elhiszem, hogy minden fáraszt! Én a végén abba kimerültem, hogy felvettem a bugyimat. Utána ott szuszogtam fél órát!

Zsuzsi: Nóra egyik hisztériás rohamakor mondta, hogy jobb lenne, ha visszamennék a kórházba Kép A kisbabát viszont nem akarta visszatoloncolni Kép Végül is ő valszeg úgy látja, hogy én tehetek erről az egészről egyedül. Nem is tudom mi lett volna, ha nem csak egy napot maradok bent, hanem többet (mármint a kórházban). De amióta mondtuk, hogy őt már régebben szeretjük, mint a Katát, úgy tűnik helyreállt a lelkibékéje. Szentendre Kép Én is úgy mennék! Bárhova! Nóra szerencsére már szobatiszta kb. március óta, kétszer bepisilt amikor hazahoztuk Katát, de azóta nincs vele gond. Mondjuk szerencsére ő éjjel is pelus nélkül van!

Orsi: süti Kép Kép Na, ne bánkódj! Azért finom lett?

Na megyek, mert Kata megint üvölt Kép
Szilvi
lino

Sziasztok!

"Örömmel" jelentem, hogy a hőn irigyelt kégkondi volt kedves eddig ötször éktelen csikorgásba fogni. Kép Hát a szervíz szerint két hónap az ügyintézés. Tök jó, télre lesz egy halk légkondink. Most csöndben dolgozik...
Már megdoglöttünk volna itt fent ha nincs az tuti. Már 3 évet végigagonizáltunk nyáron.

Orsi: ne bánkódj a süti miatt!! Inkább ide is teleportálj kóstolót!

Lino: a búbánat megvan köszöni. Kép
Kata biztos nehezen viseli ezt a hülye időt. Tartsatok ki, már zsákolom a hűvöset! Kép

Anikó: na ez az! Én is valami hasonlót éltem át a játszón és ezek a 2 éveseket is eltipornák, a tanároktól lazán. Nagyon szomorú, hogy ilyen közömbösek a tanárok. Tisztelet a kivételnek.

Puszi:
Linda
bellana

Linda:akkor elkiabáltuk! Kép Mi a két hónap? Hogy kicseréljék? Nem írtad,hogy mit mondott a doki,van-e teendő a leleteid miatt.
Búbánat Kép Kép Kép

Lino:ha eddig jó baba volt Kata,nem hiszem,hogy most elromlik.Jövő hétre is hűvösebbet mondanak.Remélem,most az egyszer eltalálják.
Bugyifelvétel. Kép Akkor megnyugodtam,hogy nem én vagyok hisztis.Szó szerint ezekkel az apróságokkal is nagyon meg tudok szenvedni.Kép
Te hogy viseled ezeket a bemondásokat a lányoktól?
Mert én amilyen dilis vagyok,időnként még el is bőgöm magam.Pedig tudom,hogy nem úgy gondolja,de akkor is rosszul esik.Kép
Kicsi fiam viszont olyan tündér volt egyik nap:azt mondta,hogy ő a legszerencsésebb az osztályban,mert neki milyen jó dolga van a nyáron.Volt Keszthelyen és már többször görkorizhatott is,meg mozizott,szóval neki nagyon jó.Olyan aranyos,hogy nem követelőzik,hogy végülis egész nap be van zárva miattam a lakásba. Kép Kép

Orsi:milyen lett a süti?

Anikó
vakili

Hali,

persze, megyek be Ildihez holnap, átadom a sok gratulációt majd neki! Remélem foto is lesz hamarosan a babáról Kép
Ildi hívott, jól vannak, semmi fáradtság nem volt a hangján felfedezheto. Szépen tágult, 11-re már 7 centis volt, a baba pedig fél négykor 3. nyomásra bújt elo. A többit majd o elmeséli Kép

Bori, csodaszép a lányka!!!!

Linda, légkondi Kép

Zsuzsi, lángos, nyamm-nyamm!!!

Anikó, ez az uszis napközis csapat nem jött valami jól nektek Kép Nem értem a tanárokat, hogyan nem figyelnek oda jobban, ráadásul annyi baleset is volt mostanában strandokon kisgyerekekkel Kép

Szöszi, iszod a málnalevél teát? Nem tudom hogy Ildinek az segített-e ilyen jól tágulni, de hátha..

A jóslófájós hozzászólásokat köszi, akkor ez még nálam nem aktuális Kép

Szulni vágyóknak nagy drukk, Dzscsrol pedig én is nagyon várom a híreket!!

Kriszta
soraya

SziasztokKép

Bori, Aniko
A suti vegul is tok jol sikerult, egesz mashogy nezett ki, mint a Borie, de izre ugyanolyan lettKép A tepsi miatt lapos lett, de a dupla ontet egyaltalan nem artott neki szerencsereKép Vendegeink voltak, igazandibol azert borultam ki, de annyira izlett nekik, hogy majdnem az egesz tepsi elfogyott, maradt 3 szelet ossz-visszKép

Aniko, Linda
Akkor nyissatok az ablakokat, atkuldok egyet-egyet nektek, ok?Kép

Bori
Te kered a harmadikat?Kép Vennem kell majd egy olyan tepsit, amiben szep magas lesz a suti, de vegulis igy sem rossz. Az is lehet, hogy megcsinalom dupla adaggal es akkor magasabb lesz. Szerinted?
Megegyszer koszi, hogy olyan aranyos voltal a telefonba, tokre megnyugodtam utannaKép Nagy puszi NekedKép

Lino
Koszi, ari vagy, hogy vigasztaltal, vegul is jo lett, majdnem el is fogyottKép

Soraya
Oriasi Gratula Ildinek, majd hozz rola hireket es fotokat, ha vannakKép

Na, most megyek es benyomok 1 kilo dinnyet, mostanra biztosan finom hideg lettKép

Ja, nem is irtam, hogy a betonozas tok jol sikerult, szepen befejeztek ma, ugyhogy a parom holnap neki tud allni a tobbi gyerekbutornak isKépKépKép Apukam nem lesz csak vasarnap, mert holnap eskuvore kell mennie verset mondani, aztan vasarnaptol lesz meg 3 napot es utana elmegy nyaralni egy hetre, ugyhogy a beepitett szekrenyt mar mi ketten rakjuk ossze a parommal, pontosabban o, en meg majd nyujtom a lelki tamasztKép

Lanyok
Egy kerdes. Ma a vendegekkel volt itt egy cuki kutyus is (mindjart teszek fel rola kepetKép) es itt csaszkalt korbe a lakasban. Ugye ilyen, hogy kutyaszor mar nem arthat a babanak? Biztos hulye kerdes, de azert nyugtassatok meg!

Na es a kepek rola, cuki egy fazon volt, Bobitanak hivjakKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, hogy ilyen sokat tettem fel, de mindegyik annyira cuki! Nem birtam ezek kozul egyet sem kihagyniKép Remelem elegge lekicsinyitettem es nem lesz hosszu ido letolteni nektekKép
PusziKép

avocado

Sziasztok!

Orsi: ennek az ebnek van szőre? Kép
Nem ezt a fajtát hívják shar-pei-nek? Nem tudom így kell-e írni. Kép
A sütid megjött, fincsi volt. Kép

Soraya: sok puszi Ildikónak! KépTe hogy vagy, gyarapodsz szépen? Kép

Anikó: a doki a leletre azt mondta nincs benne semmi kóros...Na, majd a nőgyogyit is megkérdem kedden.
Kondi: írásban el kellett küldeni a panaszt a szervízbe (nem itteni cég), azok ülnek fölötte egy darabig, majd elküldik a nem szerelő szerelőnek aki esetleg egyszer el is hozza és akkor elkezdhetik a javítást. Hajrá Unió!!

Puszi: Linda: Kép
bellana

Sziasztok!

Megvolt az esti görkorizás. Én csak ültem egy padon,és ettem egy fini jégkrémet. Kép

Soraya:de jó Neked,hogy láthatod a babát holnap.Én úgy imádok kisbabákat látogatni. Kép
Mondjuk úgy az igazi,ahogy Borinál voltunk,mert meg is tudtam babusgatni egy kicsit. Kép
Tényleg nagyon kiakadtam az usziban.De mondjuk a víz ott a tetőn csak kb20-30 cm,inkább csak pancsoló,belefulladni talán nem tudtak volna.Viszont ahogy egymással bántak a gyerekek,az enyhén szólva is balesetveszélyes volt.Mindegy,már túl vagyok rajta,csak rossz volt belegondolni,hogy ha én is dolgoznék,esetleg az én csemetéim is ilyen helyen lennének.És hiába nem rossz gyerekek ők,itt is egy csendes,normális kisfiú sérült meg,és nem a hangadók.Kép

Orsikám:tényleg cuki ez a kutyus. KépÉn ugyan nem értek hozzá,de szerintem a kutyaszőrtől nem lesz bajod.Én a macskát hallottam,de látod Borinak sem lett baja.
nyitva az ablak,hol van már a sütim? Kép Egyébként mit csináltál másképp?
Betonozás,gyerekbútor Kép Szegény Karcsi nem semmi fáradt lehet! Puszilom,és kitartást Neki!Kép

Elzavartak a gép mellől,úgyhogy jó éjszakát Mindenkinek!

Puszi:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: