Köszi!Marcika már 68-74-es ruhákat hord; most 8kg és 69 cm!
Óriásbébi!

2005.07.21 10:27

2005.07.21 10:30
Szeretem a hidegfrontokat.
Szóval kész káosz.
Na meg a baba jól felforgatott mindent, ki gondolta volna, hogy ennyibe kerül.
2005.07.21 10:40
köszi az infót. Ma nálunk is alvós nap van. Meg kakilós 
2005.07.21 10:57

2005.07.21 11:08
2005.07.21 11:12
2005.07.21 11:37
És hogy nőnek.
Mi is már 68-as ruhát hordunk.
, akkor már bekapcsolódtam a kórházas topikba is, mert onnan tudtam infókat a kórházról szerezni, meg ide is, mert itt meg velem egyidős babások voltak.
Bár nekünk még nagyon sok mindenre kell költeni, mert nemrég költöztünk be a lakásunkba (építettünk egy emeletet anyósék házára) és még rengeteg bútort kell vennünk, szóval amíg ennyi minden hiányzik, addig mindig van mire költeni.
Viszont a pénzt nálunk a férjem kezeli, ő fizeti a számlákat stb. és mindenről nyilvántartást vezet, meg tudományosan megtervezi a dolgokat, amit persze nem nagyon tart be.
Én meg annyira nem vagyok ez a típus én szeretem azt hinni, hogy fejben tudom tartani a dolgokat ezért nem kell felírni.
úgyhogy ha nekem jut eszembe valami, hogy venni kéne, vagy ruhát szeretnék, akkor mindig megkérdem a férjemet, hogy mennyi pénzünk van?
2005.07.21 12:08
most bőgtem egy csomót
Nem a babával van baj, minden rendben, hanem most vesztem össze egy bankkal.
Azért én intézem a papír-dolgokat, befizetés stb, mert a férjem 12 órát dolgozik, nem is lenne rá ideje.
2005.07.21 12:22
Esetleg, ha annak a hölgynek a nevében mutatkoznál be (
) tudom, hogy ez nem szabályos, de talán akkor szóbaállnak veled. Vagy esetleg felmondani velük a szerződést? Én egy bankból azért hoztam el az összes pénzt átutalást szlát cakkpakk, mert 60 percet álltam sorban, majd közölték, hogy ők ezt nem tudják megcsinálni. Kérdeztem miért? Mondta a hölgy, hogy azért mert ő nem ért hozzá
Hazánk legnagyobb, legpatinásabbnak hirdetett bankja

2005.07.21 12:38
. Mondjuk gondolom nektek az Infacol jól megdobta a költségeket.

2005.07.21 12:40
Még most is el vagyok keseredve.
Igen, felmondjuk a szerződést velük (ill az ügyintéző, ugye). Sajnos rossz tapasztalataink vannak ált bankokkal, tisztelet a kivételnek. Hirdetnek egy csomó dolgot magukról a reklámokban, de az igazság távol van ettől. A biztosítókkal is ezt tapasztaljuk (nemcsak mi), tisztelet megint a kivételnek.
Végül is egy évbe telt, mire kiderült, hogy a mérő úgy rossza ahogy van és sosem volt jó. Bocsánatot kértek tőlünk egy szép levélben, de ez nem kárpótolt az egész hercehurcáért.
2005.07.21 12:53
Persze, csak azért nem fizettem be, mert brutálisan magas volt az összeg. Teszem azt párszáz forintot észre sem vettem volna
Lehet, hogy többször átvernek mintsem sejtjük?! 
2005.07.21 12:54
2005.07.21 13:07
Biztos vagyok benne, hogy sokszor átvernek, és nagyban, hivatalosan is, gondolj csak a benzinárra... Olvastam, hogy hiába van beleépítve egy x %-ban az utakra fordítandó összeg, az utóbbi 15 évben pl Budapest egy filért sem kapott erre, így az önkormányzatoknak kell finanszírozni. Azért ilyenek az utak a fővárosban. Szóval, hol is van az a pénz akkor amit a benzinárban mi viszont kifizetünk? 2005.07.21 13:32
Ma én is úgy ébredtem fel, hogy annyira imádom a kis gézengúzomat, olyna aranyos és olyan szép meg minden.
2005.07.21 13:48
Az élet nagy kérdéseiről elmélkedjen más ...
Eddig ma semmihez sem volt kedvem,de most már van
Rozi olyan tündér, annyit nevet és jó hangosan.
2005.07.21 13:49
. Tényleg nagyon bunkók bírnak lenni, mondjuk én ki szoktam kérni magamnak, ha így viselkednek. Pláne, amíg terhes voltam, borogattam mindenkire az asztalt.
Az a legkevesebb, hogy szerződést bontottok velük. Sajnos a bankok nem az egyedi ügyfelekből élnek, így nekik tök mindegy, eggyel több vagy kevesebb. Pláne az ország legrégibb, legpatinásabb bankjára igaz ez.
Másfél óra alatt tudtam csak megebédelni.
2005.07.21 13:54
2005.07.21 14:33
LucaZsófi megint produkált, kemény 30 dekát hízott egy hónap alatt, így már 5360 deka 4 hónaposan. Ez van. Nagyon bírtam, doki előtt az egész család mondta, hogy jajj olyan szépen kitelt a kis pofikája és pici (mit pici, inkább mini) hurkácskák vannak a combján, biztos sokat hízott. Na ja. Most már felkészültem a minimálgyarapodásra, azt olvastam, hogy a 3 hónap után csökken az ütem. Hát persze, ilyen rekordsebességű félkilós hízások után be kell lassítani, megértem... Olyan durva, most már napi 4-5 deci tejet lefejek, már a szüleim mélyhűtője is tele van tejjel. Vaktyúk, azt hiszem Te írtad, hogy megpróbálhatnám a gyümileveket, hátha jobb étvágya lenne. Az az igazság, hogy nem az étvággyal volt baj, amíg mértem, láttam hogy sokat eszik, mégsem hízik. Viszont a dokinéni is mondta, hogy gyümi és lassan főzelékek. Kérdeztem, hogy 6 hónapos korig nem csak anyatejci? Õ mondta, hogy nem, lassan kezdjem adni a gyümölcsöt, 2-3 hét múlva főzeléket. Az a véleménye, hogy most éppen minden átbillent a ló másik oldalára, s az a tapaszatalata, hogy a 6 hónapos korig csak szoptatott babákkal később vért izzadnak a szülők a rendes kajákkal. Tegnap egész nap ezen filóztam: adjak, ne adjak, mi legyen. Ma felhívtam és megkérdeztem, hogy azért mondja, hogy kezdjem el a mellétáplálást, mert ilyen vékonyka? Mondtam azt is, hogy rengeteg a tejem, igazi paramamiként agyonfejtem magam, s gyűlik a mélyhűtőben a tej. Kérdeztem, hogy ne adjam inkább a lefejt tejet plusszban oda a kaják helyett, de dokinéni állítja, hogy nem a lassú gyarapodás miatt mondta a főzelékeket, szerinte ilyen alkat a lány, a főzeléktől sem fog jobban hízni. Szerintetek mit csináljak? Elég tanácstalan vagyok!
)de ebben a 90 ezeres
faluban (Szombathely) nem lehet kapni egy normális játszószőnyeget... Mindenből csak a legolcsóbb, legvacakabb van, normális cuccokért mehetünk mindig Pestre vagy Auszriába... Na jó, persze, kisvárosnak is vannak előnyei, de én játszószőnyeget akarok!!!! és normális ágyneműt és baldachint, mert Fittnesbaba kinőtte bölcsőt (lehet, hogy mégis nő?) s át kell pakolunk a kiságyába...
Nagyon jól fog kinézni a kistesó, ha fiú lesz a lányom dögös nőcis szereléseiben
2005.07.21 14:39
a munkahelyemen mindig en voltam a megmondo ember

2005.07.21 14:44

2005.07.21 14:45
Ákos mindig apa ingzsebébe szokta bedugni a lábát.
Még jó hogy tavaly úgy alakult, hogy törhetetlent csináltattam. 2005.07.21 14:53

2005.07.21 15:18
. Mondtam, hogy azért csak jöjjön.
.
), és az utóbbi kategória viszi a legtöbb pénzt. 
2005.07.21 15:28
2005.07.21 15:34
2005.07.21 15:35
meg szereltem még mást is fel ma 
2005.07.21 16:00
szvsz mindket oldal Mo-on tul van lihegve azert ezelott 100-200 evvel ha esetleg nem volt tej se szoptatos dajka is eletben maradtak a babak, de persze az anyatej a legjobb
Ha akarod probald meg hogy adsz neki egy kiskanal sutotokot ha kell neki megeszi ha nem akkor nem, tudjak ok mi jo nekik ha lehet valogatni
2005.07.21 16:03
Mosdókesztyűnek használják, meg játszanak vele a vízben.
).
Engem azért zavarnak az ilyen negatív esetek, mert én mindent próbálok betartani, a villamoson még egy megállóért is lyukasztok jegyet ...
2005.07.21 16:24
az előbb is sírt meg röhögött egyszerre.
na megyünk sétázni, ma egyedül kell, mert apa nyilazni ment.

2005.07.21 16:43
hogy ugy vajon hogy lehet fejni.
nalunk kezdenek ritkulni a kajak es eltolodik az egyszerre sokat es sokaig elvagyok iranyba aminek en orulok. Egy tapszert delutan kihagyunk ahelyett kap valami fincsit, pl nagymama kekszes barackot csinal neki allatira szereti egy barit egy kekszel benyom

2005.07.21 17:03
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint