Na sikerült összerakni a bútort kb 4 órába tellett. Először azt hittem nem fogjuk tudni összerakni, főleg, hogy Dani itt van valakinek vigyáznia kell rá, meg majd nem fogom bírni tartani az elemeket. És azt kell, hogy mondjam, hogy a fiunk, egy "tökéletes" baba, annyira tudta, hogy mikor kell jól viselkednie, és így etetés után aludt vagy 2 órát úgy, hogy mi mellette az étkezőben dolgoztunk.Utána persze sírt, meg meg is kellett fürdetni, de utána megint tudta a dolgát, és azóta is alszik. Imádom őt, és bocsi, hogy így áradozok róla, de ő tényleg tudja mikor kell jól viselkednie, hálás vagyok, hogy ilyen.Na befejeztem az ömlengést.
Szilvi, Azért kérdeztem a hatszögletű járókát, mert én úgy hallotta, hogy a gyermek térlátásának nem jó.De lehet hogy rosszul tudom, meg az okot sem tudom, hogy miért. Viszont én ha lesz is járókánk, akkor csak az a hagyományos fa járóka., de azt hiszem Dani már túlnőtt ezen, és szerintem ha a szobájára teszek egy rácsos ajtót, akkor jobban járok.
Egyébként nekem a dokinő azt mondta, hogy a gyerekek 8 hós korukig kinőhetik a bandzsiságot.
Mi sem veszünk bio kaját, a vizet forralom, az ásványvizet csak akkor használom, ha nem hűlt ki a forralt víz. a sima piacról vásárolunk, a húst is most ott vettük a lehelen.
És egy jó ötlet, remélem nem itt hallottam.
Mivel a kisbabák még kevés húst esznek, így valaki azt mondta, hogy a jégkockatartóba teszi bele a húsdarabokat és mindig egyet kettőt vesz ki. Na én ezt továbbfejlesztettem és felkockáztam a húst, és úgy fagyasztottam le hogy a zacsiba ne érjenek egymáshoz, miután megfagyott, utána már össze lehetett borítani, mert bármikor elő tudok venni egy kockát. Az ebédhez két kocka húst főztem meg a 2 sült almához, és tetszett Daninak.
Talitábla:
Név:---------------------------Időpont:------------------------Óra-perc:
1., Tinu ...............................18., 19., 20...........................mindegy
2. Mágnes............................ 18. 19 ... ...........................délután
3., Zsuzsi ......................... .. 18, 19 ........................ ha délután, akkor 14 óra, de ahogy a többség akarja
4. Kiscsikó......................... 18, 19, 20 ............................ahogy a többség akarja
5. Niki (csernusn).............18,19..........................ahogy a többség akarja