Most gyorsan bejelentkezem, aztán elolvasok mindent.
Kirándultunk, a 4 nő (gyerkőcök + mami) a Margitszigeten töltöttünk egy csodaszép napfényes, fagyizós, biciklizős napot
Vezso
2005.07.20 16:41
Bocs, nem akartalak frusztrálni vagy ilyesmi!
Holnap elmegyünk, így nem leszek. Mi lesz velem nélkületek!
Az a gond, hogy a családom csak aug. 21-én akar hazajönni! A talira meg akkor hogy jövök?
Még rágom apuci fülét, hogy pár napra azért feljöhetnénk, de eddig nem sok sikerrel.
). Mail ment már délelőtt, nagyon köszi a lehetőséget!!!
Már akkor akartam írni, de 1*űen nem hagytak!
Okos, gyönyörű kislány, hihetetlen ésszel és teljes nihilben nevelkedik.
Semmi esélye hogy majd taníttassák (akár tovább, akár szakmára).
Csak a pénzért van ott.
És én nem tudok semmit tenni érte!!! Hosszú a történet nagyon, most az édesapja (más nevén van a gyerek, nem az övén, bonyolult) évek óta perel a segítségemmel, hogy a nevére kerüljön és akkor megoldja a sorsát. Szinte nincs esélye. A gyerek meg csak nő abban a környezetben...
Már nem elég az az idő, amit velem tölt, hogy behozzuk a lemaradásokat, meg nevelve legyen. Meg aztán úgyis megint hazakerül...
)
Néha fölsírt, de gyorsan elringattam.
Gyakrabban kéne, hogy mindig legyen, aki ráér. 2 hetente, havonta...?
2005.07.20 17:02
Két dolgot nagyon nem értek: 1, senki nem ellenőrzi, hogy a gyámszülő hogy bánik a gyerekkel? Egyáltalán hogy kaphatta meg? 2, a párod is ebből a környezetből indult, mégis egy diplomás ember lett belőle 
2005.07.20 17:29
Hogyan ünnepeltek?
)
, Gábor grillázstortája
)
2005.07.20 17:36
2005.07.20 18:04
Tényleg eléggé patthelyzet van. A bíróság meg (törvényesen működve) évente tart egy tárgyalást, amin az anya és az a pasi, akinek a lányka a nevén van, nem jelenik meg (ilyenkor eltűnnek, így tartózkodási helyük is ismeretlen), tehát a bíróság nem dönthet nélkülük. Akkor megint keresik őket 1 évig, stb, stb. A kislány meg már 4 és fél éves.
Az egész az anyósomon múlik, aki ha jelenti, hogy a szülők semmi kapcsolatot nem tartanak a gyerekkel, akkor a babó örökbe fogadható lenne. De nem teszi, mert ugye a pénz...
Már próbáltam szép szóval, hisztivel, érzelmi zsarolással, mondtam, hogy segítek neki én anyagilag, de nem megy. Ilyen korban pedig már nem is nagyon fogadják örökbe (főképp, hogy félig roma, félig magyar, így senkinek nem kell). Az apának sem lenne ez jó, mert ugye ők nevelnék, vagy hozzánk kerülhetne (azért gondolnak erre, mert a gyerek már minket jobban ismer és jobban megszokott, mint őket - pedig jobb lenne neki a sajátjaival). Hát, ez van. Nagyon nem tudok belenyugodni.
Most már érdekel a folytatása a versnek!
2005.07.20 18:15
, hogy ünnepeltek? Küldenék olyan szülinapos animációt, de nem tudom hogy kell. (Ildi, én sem tudok tömöríteni. Még
)
miközben készülődtünk.
2005.07.20 19:51
Tisztára sajnáltuk 7végén, hogy ennyit rángattuk összevissza, de úgy látszik, neki ez kell.
2005.07.20 19:51
2005.07.20 19:54

És milyen jól olvas már

2005.07.20 19:56
2005.07.20 20:29

2005.07.20 21:04
Na megyek ájulni a mai nap után. 
2005.07.20 21:19
2005.07.20 21:28
A babák tudják, hogy az ő ízlésüknek mi felel meg! Az ember nem is gondolná... Van egy csomó játék, ami sztem épp Panninak való és rájuk se hederít. Másokat, amiket meg túl érdektelennek vagy a korához képest bonyolultnak tartok, azokat imádja. Szóval ezentúl én is kipróbálom a módszered!
(Még nem vetettem be, mert állítólag 6 hó fölött ajánlott és eddig Panninak az ilyen kor-ajánlások mindig beigazolódtak.) Ezt a játékot egyébként a DM-ben láttam.
Szeretnék tiszta lappal elmenni, hogy tudjam, hol hagytam abba. A végén még lemaradok valami fontosról!
Bár félek, ha 1 hóig tényleg nem jövünk haza, soha nem pótolom be az egész lemaradásom, de meg sem őrzik az archívumba, ha ennyit írtok.
) 2005.07.20 21:37
2005.07.20 21:46
Holnap adok neki színes kendőket is. Meg elviszem világot látni.
), többit nagyjából próbáltam, semmi nem jött be, aztán mondta apa este, hogy telihold van ma. Így már érthető a nyügi, a teliholdat már pocakban se bírta.
2005.07.21 07:29
Persze ehhez képest sógoroméknál aludt, mint kisanygyal, miközben 3 gyerek csapkodta az ajtókat, meg hangoskodott.
ha nem fog esni.2005.07.21 07:47
kezdek megint zombi lenni.
2005.07.21 07:49
Olyan furcsa, és olyan boldogság! Azért már szeretnék egy éjszakát rendesen végigaludni, na majd a jövő században!
Ilyenkor el is keseredek, ilyen rosszul néznék ki? Még egy két aranyköpés pl a Hősök terén:
Na, jó, nem beszélek annyit.
Egy kis napocskás időt próbálok Nektek varázsolni, itt Pomázon csak felhők vannak.
Annyit nőnek a babák, hihetetlen! Más gyermekén jobban látom, a sajátom, ugye látom minden nap.2005.07.21 07:58
, hogy kimászkáljak. Elkeztem írogatni.
De kérdezni szokott rólatok is, hogy mi újság, és a fényképeket ő is meg szokta nézni.
Egyedül anyukám morog ezért, hogy felesleges ilyen dolgokról levelezni, közben meg számítógépet akar venni, és be akarja köttetni a net-et.
Mondjuk nem nagyon érdekel erről a véleménye. Szeretek itt beszélgetni emberekkel, de nem kóros. Nálam sem ebben merül ki az élet értelme
2005.07.21 08:01
2005.07.21 08:04
mindjárt teszek fel képeket. A neten találtam alig használt igaz nem volt olcsó 13 ezer de ue a brendonban 17. Boldi nagyon élvezi. Elrakom a követező gyereknek is
néha akkorát rúg hogy megrúgja és akkor mozog neki.2005.07.21 08:06
, a babás következett. Különben 6 hetes terhes korom óta itthon vagyok, meg is őrültem volna net nélkül.
Egyébként nagyon sok levelező, fórumos társat személyesen is megismertem. A férjem meg örül, hogy van akivel pletyizzen a kedves felesége.
. Meg sosincsenek összehangolva a kiadások a bevételekkel, már úgy értve, hogy mindent akkor veszünk meg, amikor eszünkbe jut, nem várjuk meg a fizut vagy tgyást. 
2005.07.21 08:16
Jó lenn tényleg fegyelmezettebben, de nem megy. Próbáltuk írni, de felesleges, mert nagyjából úgyis tudom mire mennyit költünk.
2005.07.21 08:30
2005.07.21 09:03
2005.07.21 09:10
Akkor tényleg jól meg kell gondolnunk, de sajnos mindkettőnk kezéből mindig is folyt el a pénz.2005.07.21 09:15
2005.07.21 09:24
), nekem viszont elég fájdalmas.
, én is jöttem, először csak olvasni, aztán mikor pici fiam már pocakban volt, akkor írni is. A munkahelyen nem kimondottan örültek neki, de csodával határos módon nem tiltották le az oldalt. Persze először próbáltam, hogy csak otthonról netezek, aztán "kénytelen voltam" beleolvasni munkahelyről is, aztán már írtam is. Páromat annyiban zavarja, hogy egymást lökdössük a gép elől néha, de ez csak átmeneti állapot, nemsokára laptopról fogja nyomni. Néha rákérdez olyan dologra, amit tuti nem mondtam neki
, tehát olvassa, de eleve úgy állok hozzá, hogy ez egy nyílt fórum, bárki olvashatja.
, sokkal kevesebbet költünk, mint amit megengedhetnénk magunknak. Pl már írtam, hogy mozira sajnálom a pénzt, inkább várok, még kijön dvd-n a film. Egyik kedvenc söröm a Guinness, de ha belegondolok, hogy 0,33 liter árából kijön kb. három fél literes barna Amstel, inkább az utóbbit választom
. És még sorolhatnám... 2005.07.21 09:27
2005.07.21 09:44
2005.07.21 10:02
Ezt meg szingli koraba tervezte be
nekem is a hajbakapaszkodast csinlaja a rovidebb tincsekbe mind2 oldalon. 
2005.07.21 10:13

2005.07.21 10:26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint