Megannal egyetemben én is hiányoltalak a minap!
Szóval egyáltalán nem lettél elfelejtve és én is örülök h. újra itt, nomeg, h. kész a lak. Babus kép tényleg nagyon jól sikerült! Hálóing téma:
Én is uuutálom, mert nem lehet benne mozogni fekvés közben. Ráadásul megfagyok, ha nincs rajtam nadrág, még nyáron is. Védőnőm szerint pedig a kóterban nem fogják díjazni egyáltalán a dokik a pizsit. Márpedig én a hálóingben azonnal megfáznék. Azzal érvelt, hogy azért fontos ez a dokiknak, hogy vizitnél iziben meg tudják sasolni a számukra érdekes dolgokat ott alul. Sztem pedig, ha kukkolni akarnak, akkor várjanak még kb. 2 másodpercet, míg lehúzom a pizsinacit. Meg nehogymár ott a többiek előtt sasolják a lényeget...??? Különben meg nem is ragozom tovább, mert szerintem fenti dolog egyszerűen nem lehet komoly!
Pizsis anyukák,
bár a téma nem ér meg ennyit, de volt vmelyikőtöknek problémája ebből?
Annamami,
nagyon szépek és jók a beszerzett babacuccok.
A többi témára nem reagálok, mert nappal már majdnem mindent kiveséztetek, így idejét múlná az én hozzászólásom.
Falina 35+4

, tegnap is elkezdtem és folyton a konyhára jártam, hogy mit kéne még enni, hol egy cső kukorica csúszott le, hol egy pár keksz, na szóval borzasztó!