Itt Godollon az egyik patikaban. REHAB RT. gyartotta cime Bp. Dozsa Gy. u 144. ez itt nem a reklam helye
Ari
2003.09.19 11:36
Erről jut eszembe. Próbáltam új ízeket is adni Orsinak. Szal a lényeg, hogy az alma, az alma+barack nem jött be. Tegnap csináltam egy kis répát. Először nagy megilletődés, aztán 1-2 kanálnyi lecsúszott. Ma megint próbálkozok, hátha ma kicsit több megy. Csak hát nálunk még az is gond, hogy nekünk még nincs etetőszékünk, így a répázás végére teljes ruhacsere a gyereknél, anyánál, sőt még két textil pelust is sikerült felavatnunk. Ja, és a konyha teljes kitakarítását sem hanyagolhattam tovább. Hú, utána elég rémesen éreztem magam, mert a gyerek csak úgy volt hajlandó enni, ha ő is foghatta a kanalat. Ennek vhol örültem is, csak olyan nehezen viselem, amikor a répás kezével végigsimogatja az arcomat, a ruháját meg mindent. Asszem neki ez még csak játék
De a végén már nagyon unta, úgyhogy jött a tápi. Viszont holnap megyünk a MegaToys-ba ruhát meg etetőszéket venni - hátha úgy könnyebb lesz.
Pedig így kívülről télleg cuki a fiad
még tortásan is. A szó legszorosabb értelmében ÉDES!!!
Nekem legalábbis jó!
Addig is 2 db csemete elvan, így lehet örömködni felettük
Ja, és Orsi sosem jáccott a kezével, az enyémmel még ma is szívesen, a lábát is csak pár hete fedezte fel. Ennek viszont örülök, mert pelenkázáskor csak a kezébe nyomom, és nyugodtan lehet dolgozni alantabb
Vesemedence-gyulladás
de nagy DRUKK, hogy semmi gond ne legyen!
A másik iránymutató a gyerek közérzete, ha vidám, mosolygós mint máskor, és nem sír pl fél óránként, akkor nem éhezik. Ha bizonytalan vagy, és sírós a gyerek, akkor próbáld meg ilyenkor cicire rakni, lehet, hogy éhes. 2003.09.19 11:51
Hú, most lehet hogy akkor szégyellem bevallani, de ott dolgozom
Igaz gazadasági területen és bevallom még sose láttam terpeszbetétes rugit, csak az árlistán olvastam a nevét. Sajnos ez a fajta a tB támogatott, és nem tb támogatott meg nincs, mert nem olyna nagy rá a kereslet. De azért ha egyszer visszamegyek dolgozni majd felvetem a dolgot, biztos lenn pár anyuka méga kik inkább megvennék recept nélkül, de a jobbat. Azért tényleg érdems szétnézni még más gyártóknál, hátha valaki foglalkozik vele, bár bevallom neked, nem hiszem, mert nincs benna nagy pénz és sokan inkább megveszik receptre az rossazt mint hogy támogatás nélkül vegyék a jót.

2003.09.19 11:55
2003.09.19 12:31
Mit csináltak a bunkók?
Ilyenkor vagy visszaolvasok és újraírom, vagy emlékezetből írok, vagy fáradtság miatt elnapolom a topkolást.
3 gyerekkel is rengeteg cumó belefér, még nem volt olyan, hogy valamit otthon kellett volna hagyni helyhiány miatt.
2003.09.19 12:54
2003.09.19 13:01
marhajó
2003.09.19 13:56
Miután kiürítette a tányérkáját, csináltam még neki kb 50ml tápot is, hogy hátha nem lakott jól, de az nem kellett neki. Volt nagy büfi is - kanállal bizti több levegő jut a pocakba. Most az ágyában fexik, megbeszéli még elalvás előtt magával ezt a hozzátápis témát, de ahogy látom lassan bele is alszik. Gondolom, most hamarabb fog megéhezni, de már résen leszek. Ja, és az ebéd eltartott úgy egy órán át, de kit érdekel, mikor a lányom ilyen sokat evett
Nagyon elégedett fejet vág, és már alig várja, hogy egyedül lehessen a szobájában, és aludhasson végre. 2003.09.19 14:02

! Momo, lécci-lécci, most már legközelebb egy olyan talira is gyertek el, amin én is ott vagyok, jóóóóóóóóóó??? 

!!!
Holnap főzök saját pempőt neki sósan, és ha azt is megeszi, akkor megvan a bibi.
2003.09.19 14:33
Szerencsemre nekem a munkahelyem igy szamol, de ha szamomra kedvezotlenebbul dontene, en biztos nem hagynam annyiba, foleg nem akkor, ha lenyeges az a parezer forint a csaladi kasszaba es ezert mennek vissza dolgozni es adnam bolcsibe a gyereket /bocsi mindenkitol
nem eliteles, en csak magamrol beszelek/
2003.09.19 18:38
2003.09.19 19:03
...kis vigyori.
2003.09.19 19:15
Sok kitartást kivánok neked és azt, hogy apukád minél előbb meggyógyuljon!
Szerintem tökéletes sulyban van, ugyhogy ne izgulj!
Én Lilit nem is mértem itthon, mindig a védőnőhöz mentem leméretni először kéthetente, mostmár csak havonta fogom.
2003.09.19 19:25
2003.09.19 19:39
2003.09.19 19:45
2003.09.19 19:53
). De komolyan, nagyot nőttek a babák az Árkád óta
És jó volt újakat megismerni élőben...
és -teszem hozzá - még fini sajtost is hoztál, mig meg csak közértes-cukis dolgokat vittünk. Hogy csinálod?!
Nagyon irigyellek, és a 2 nagy is csudaszép gyerek!
Legalább 2 centisek
...
Csak nem szabad Kevinnel együtt fotózni
) az voltál te...De kár
2003.09.19 20:10
2003.09.19 20:23
. 

Én is valami hasonló katarzisra vágyom, mert már kivagyok az éjszakai cirkuszoktól. Persze fog továbbra sincs. 

. (halkan megjegyzem, nekem is, mert ez az egyetlen nem narancssárga foltot hagyó Hipp, ha megyünk valahova, mindig ilyent viszek, mert nem látszik meg a ruhán

)
. 2003.09.19 21:03
Szóval Dani is egy dumagép?!
Köszi neked is a nyugtatást, asszem télleg csak én vagyok türelmetlen. Répaevéshez gartula!
Keresztelőre esetleg gyerekeknek írt bibliát?
Amikor először meghalottam Virágot nevetni egyből kibuggyantak a könnyeim. Gondoltam is, hogy milyen buggyant vagyok, ez a drága gyerek itt rötyög én meg pityergek.
2003.09.19 22:12
Bar persze lehet, hogy Urszila mar elmeselte, az sem baj, de en meg inkabb nem...
Hat, kivancsi leszek.
Raadasul apa nem fog tudni jonni holnap, mert dathas, ugyhogy anyukam jon velunk, akit ugyan bir Petra, de azert o megsem apa.
Ime:
), volt egy olyan gyakorlat, amikor a medence kozepere korben, egymas fele fordulva be kellett tolni a bbakat, es mig a tobbiek erdeklodve neztek egymast, Petranak minden alkalommal pillanatok alatt legorbult a szaja...
Erdekes, hogy az oktato csaj pedig nagyon szimpi volt neki, akkorakat vigyorgott ra, majd' megzabaltam.
Az istentiszteletet a jelenlevo babak es kisgyerekek kozul Petra viselte a legjobban, buszke voltam ra.
Volt a karzaton egy uveggel lezart baba-mama szoba, es meg oda sem kellett felmennunk, mint pl. a keresztfiamnak.
Aki egyebkent egy roppant aranyos es beketuro kissrac, csak szegenyt teljesen kizokkentette a rokonaradat. A keresztelo utan Petrat hazavittuk, es anyukamek vigyaztak ra, mig mi elmentunk unnepi ebedelni.
), es ez mar szinte egyaltalan nem viselte meg. Szuri kozben persze sirt, de amint felvehettuk, elhallgatott, es itthon mar ugyanugy jatszott este, mint maskor. Hoemelkedese sem lett.
Nagyon remelem, hogy Petra nem kapja el, mert akkor lottek a szombati uszinak, es az anyoslatogatasnak is. Ugyanis uszi utan indulunk Miskolcra, remelem, Petra jol birja majd a strapat.
Van, hogy 8-10-szer is kelnem kell hozza.
Es 7-fel8 korul aztan vegleg felebred.
Hasrol hatra meg nem megy, pedig ezt mar junius elejen produkalta parszor. Szokott kacaraszni, ha olyan kedve van, nagyon figyel mindanre, amit mondunk neki. Szoval aranyos nagyon, na.
Ja, es meg nem bujt ki, de mar latszik az inye alatt a masodik fogacska. Petra egyfolytaban "ragozik", ures szajjal ragcsal, ugyhogy gondolom, erzi o is. Talan ha ez kibujna, akkor javulna az alvas, talantalantalan...
Na meg apa nathas, lazas, amugy sem hiszem, hogy el mertem volna menni a sok babacska koze.

2003.09.19 23:53
).
, ha feltérdeltetem a mellkasomra, akkor azzal a lendülettel fel is áll! No ezt nem szoktam neki hagyni.
Az én két és fél hónapos kisfiam bevágta a 180 ml sárgarépát, és utána még megivott 80 ml anyatejet
2003.09.20 09:01
.Zabbantani való a kiscsaj.
Bence nagyon édes.Gyere minél gyakrabban.
2003.09.20 09:10
2003.09.20 10:18

, édes lehetett!
. Viszont, képzeld, ma megint aludtunk éjszaka!!! 

Amíg nektek nincs, addig én sem aggódom 

! 

!! 
És jó, hogy itt vagy! Nekem is van tippem, kettő is
! 2003.09.20 14:06
a gyerek meg kapott tiszta ruhát. Viszont, háromszor annyit költöttünk, mint terveztük, szóval kicsit le vagyok hangolva. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint