na Marek Apuka kezdi komolyan venni a szitut?
Ciripke, a magánrendelőben van a CTG, és ott nem kell várni max 15 percet, ha kis csúszás van. Gerőnél is gondolom ez van.
Andihoz csak külön bementem, 1x amikor felkértük Apukával, 1x meg egyedül beszélgetni. Ennyi szerintem elég is volt, csak mondta, hogy jobb ha ismerős az arc és beszélünk párszor a szülésről.
Ja és ha van vmi kérdésem akkor hívom (pl. házassági kivonatból milyen kell, milyen teát mikor igyak) de szerintem mostmár csak akkor zaklatom ha szülönk, vagy ha nem tudom hogy ez most az e.
Ezért gondoltam, hogy hívd ha kétségeid vannak, nekem kifejezetten mondta, hogy hívjam!
Hajni, a szülőszobáról is ügyintézni fogsz telefonon??
Timi, jobb már a kedved? Vagy mi a szösz van!
Móni, éljen - éljen gyerekszoba!! Kérönk fotót!
És gondoltam én hogy ezt a császározást is mindenki másképp csinálja... a csajnak (ismerős) tervezett, de nem programozott császárja volt. Megvárták míg spontán megindult a szülés, sőt míg nagyjából kitágul (addig vajúdott) majd a végén csaszizták, mindezt úgy, hogy tudták, hogy az a vége mert farfekvéses a gyerek és az orvosa mndta,hogy nem javasolja a természetes szülés... na akkor erre varjatok gombot... állítólag azért volt ez így jó, mert a hormonjai beindultak vagy mi... bár gondolom azt lehet utólag is mesterségesen megindítani...
Na iszom a fincsi málnalevélteát...