Zsófi
2003.09.15 14:49
Most meg letettem aludni, és már durmol is, gondolom a jólevegő elnyomta
Szóval okítom magam, meg ha vmit nem értek, akkor írok a cégemnél a TBügyintéző csajnak, hogy homályosítson fel, aztán majd értesítelek benneteket, hogy miapálya. Azt nem ígérem, hogy a napokban, de ahogy lehet, elmondom a frankót nektek is. 2003.09.15 18:22
Haaat nem mondom "kicsi" lanyod fejlodik ugyesen. Nagy gratula!
Nemtom milyen maszek meretei vannak, ahogy neztem a tobbi "gyari" kendot, szoval meg veletlenul sem stimmel. Hossza 3.3 szelesseg 22 cm. Eddig nekem boven eleg volt. Szerintem sosenem lesz rovid, macsak azert sem, mert en eleg kis termetu vagyok.
Eses
De valahogy csak meg kell tanulni...
de
hogy valami miatt most elmult ez az orult nyaladzas es alig piros mar!
DrukkDrukk,hogy valami pozitiv tortenjen!
Nem mondom, nalunk is,de ugy gondolom egy evet meg minimum varni szeretnenk.
(lanyok egy pecsi meeting?
). Kuszashoz nagy gratula!
Kajcsihoz is.Felmondashoz (Halisten)nem tudok
Gratula Julcsimegevettkajcsihoz!
Kisteso Nalatok is mar indul lassan? AmindenitNekije!!
Gratula!
) szoval teljesen lepadloztunk. Nem ismerjuk 1mast, de o ismer minket. Mik vannak?
Vettem tegnap egy kabit ami pont jo Jazira:50-56os meret
2003.09.15 18:55
. Reggel úgy indult a nap, hogy mindhárom gyereket ébreszteni kellett az ovi miatt. Dani üvöltött, hogy ő még álmos és nem akar oviba menni, végül negyed órám maradt, hogy felöltöztessek, megetessek három gyereket, ha nem akartunk elkésni. Dani sírt, mikor otthagytuk. Egyik se volt hajlandó aludni délután, pedig a fejem majd' szétszakadt, úgy pihentem volna kicsit!! Viszont este 6 kor Dani meg Sári beájultak, ami azt jelenti, hogy majd 9 óra tájékán nagy vidáman felkelnek, és itt fognak tombolni úgy éjfélig. Védának kibújt a második foga, extra nyűgös, nem lehet bírni vele, semmi se jó neki. Meg ilyenek. Néha megkérdőjelezem épelméjűségemet, hogy három gyereket vállaltam gyors egymásutánban. Persze imádom őket, de vannak napok, amikor semmi másra nem vágyom, csak hogy egyedül és nyugalomban lehessek.
2003.09.15 18:57
2003.09.15 19:42
De elalváshoz még mindíg kell a tea neki. 2003.09.15 20:21
2003.09.15 21:15
) 2003.09.15 21:31
2003.09.15 21:37

nem bírom abbahagyni

2003.09.15 21:49
Hogy Te mikre vagy kepes??
Csak semmi panik. Most attol,hogy tudja mas is,hogy mikor jott meg, mikor nem aludtunk ejszaka es ki mikor viszi a gyereket oskolaba. Szoval nemtom. Don't panic!
En csak bekapcsolom a mosogatogepet, bebeeeee
(De nem kapcsolom, mert mindenki alszik...). Te se zorogj!
Lesznek Pecsi Napok 6543 program kisereteben.Nem jottok?
2003.09.15 22:04
2003.09.15 22:10
Jázi emeli az ülés fényét!
a pizsamáét is
a bolondozós meg 

micsoda humorérzék
Hogy megy hátrafelé??? Tűzijátékot kösz.
picológusok szerint minden normális gyerek sír, amikor ott hagyják az oviban, ez azt jelenti, hogy érzelmi kötődés OK közted és közte. Érdemes viszont az ablak előtt dekkolni egy kicsit, valszeg 1 percen belül abbahagyta, ahogy eltüntél.
én is kukkoltam!
itt is, ama 2 hónap alatt, ami a topik és a lányom születése között eltelt
, de a Kismamákban is, 14 hetesen mertem bejelentkezni babonából, 7 hetesen kezdtem olvasni. Szal nem mindenki rossz szándékból teszi, egyesek szerintem csak tapasztalatokat gyűjtenek talán minden topikból, és csak 1be írnak.
a felköszöntéseket bírtam, az háborított fel, hogy csak 1 adag ajándékot kaptam
kora ífjúságomban átéreztem a karácsonyi gyerekek sorsát
2003.09.15 22:18
szörnyű

, nagyon-nagyon sajnállak. Elmondtam Férjnek is, teljesen rosszul lett, átérezte minden porcikája. Ő ui már állt a Renaultja hűlt helye előtt Pozsonyban
De meglett rá fél évre, mert Pozsonyban lopták el
magyar rendőrség egy év múlva értesített, szlovákok rendesek voltak és államosítás előtt még egyszer szóltak a magyar kollegáknak. 

bál nyitása 2-kor. DÉLUTÁN és nem éjjel
biztos viszem a 2 nagyot, pénteken nincs iskola HURRÁ! 2003.09.15 22:29
2003.09.15 22:48
2003.09.15 22:54

2003.09.15 23:44
koszonom szepen...
, biztos h. nem fizet a biztosito? Bar en is ismerem oket....
, varjuk az infokat Gyed-ugyben, ram is ramferne egy kis fejtagitas
majdnem dobogos keptarost....mindenhol ismerhetnek.
nagy nehezen...
nyugodtan csatlakozz a reality-beszedfolyamhoz, szivesen varunk
2003.09.16 01:50
),félkarú vagyok,másikban Ádi-baba szunyókál.Most értünk haza a repcsitérröl,felraktuk anyukámat a frankfurti gépre,majd 8 óra múlva oda is ér. Szóval innentöl most már teljesen magunkra maradtunk,mi hármasban a"kis család". Most kicsit rossz,hiszen olyan szupi volt,hogy volt egy 24 órás babysitterünk,de majdcsak megoldjuk egyedülis.(nincs itt más rokon,barát is csak elvétve).Kicsit mg is sirattam anyukámat,de tudom már nagyon mehetnékje volt 2 és fél hónap után. Ja,és egy szopi pont a repülötéren követezett, olyan kulturált szopi-pelenkázó helyiség volt,hogycsakna.Hintaszék,pelenkázó,kézmosó.

2003.09.16 06:57
Télleg SOFKA mi történt??? Komolyan mondom megijjesztettél. Mert ha csak arról van szó, hogy olyanok is olvasgatnak, akik nem írnak, akkor én nem paráznék, hiszen én is így kezdtem, kb 2 hónapig csak olvasgattam a különböző topikokat, ma meg már függő vagyok, ha napjában eccer nem olvasok
Szóval remélem, nem vmi családi patária tört ki... Azért drukkolunk, hogy minden rendben legyen! 2003.09.16 07:13
2003.09.16 07:28
!!!
Egy mailt télleg dobhatnál körbe a történettel. Vagy csak Zsófinak, ő továbbküldi... 
Szerintem is sokan csak olvasgatnak, soxor nehéz megtalálni az időt, míg az ember lelkiismeretesen visszaolvas és válaszolgat. Mondjuk én eddig nem tudtam elképzelni a leírtak rosszindulaú felhasználását - ki a fenét érdekelnének kialvatlan zombimamik, az összekakilt rucikról készült fotók, meg a hozzátápi-sirámok, hacsak nem egy másik mamit...???
dokinénihez, aki a rossz leletet adta Kevinről. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond!! Ja, az uh szerint a tágulat a III agykamrában nem nőtt, sőt, kisebb lett.

2003.09.16 07:40
A barátnőmmel szinte ugyanez történt, miután kb. két hetes volt a vadi új kocsija. Akkor azt hittem ilyen nem fordulhat elő másnál, de úgy látszik a hülyeség ragadós.
Drukk-drukk! 2003.09.16 07:59
2003.09.16 08:01
Úgy tűnik, valamennyi anyagi kártérítésre hajlandó a biztonságiak főnőke, ha nem , én biza pereskedni fogok, megkérdeztem egy jogászt, állítólag van rá okom. Viszont az tény, hogy az autó max 1,5 millát ér papíron, igaz, hajszálnyi hibája sem volt, javítás nélkül futhatott volna még vagy 5 évet. A legjobban az fáj, az a hülye bunkó (szerintem cigány, ennyi ésszel) csak talicskának használta a kocsit, fogalma sem volt, mennyit ér, mert neki a 200.000-es zsákmány volt a lényeg, amit a feketepiacon max a feléért bír eladni
Nekem nagyon hiányoznál ám
Ez mindenkire vonatkozik ám, így talán már mi is vonzóbbak leszünk, itt a messzi vidéken
Kár, mert azt legalább megette.
2003.09.16 08:21
.
Lurkók gyönyörűségesek mint mindig
.
Annyira komoly nagyány már Jázi!
. 

. 2003.09.16 08:59
.
.
. Léccci, léccci, írd meg nekünk magánban, hogy mi történt.
. De ne emészd magadat, azzal, hogy 'mi lett volna ha...', mert sajnos az nem segít, csak idegesíted magad.
. Kollégáim tavaly jártak a strandra esténként, de én kihagytam az élményt, mert nagy pocakkal nem biztos, hogy jól éreztem volna magam.
. Hiába beszél nekik az ember lánya... Én sem tudom megértetni vele, hogy Levinek nem kell mindig cumit tömködni a szájába, nem kell vele úgy beszélni, mintha hülye lenne (csak gyerek) stb. Nehéz ügy!
.
. Nagyon nyomják most a médiában a 3D ultrahangot, mint újdonságot (!) és láttam egy képsorozatot a Blikkben tegnap. És azt álmodtam, hogy Te mutogattál Jáziról 3Ds ultrahangképeket én meg megállapítottam, hogy már akkor milyen vidám, mosolygós szemű baba volt és nagyon hasonlít saját magára. Jó kis álom
.
. Most elolvastam újra a szösszenetet a napotokról és megint röhögök. Olyan vagyok, mint a hihitorony. Egyfolytában hihegek
. 2003.09.16 09:06
) 

!!! Milyen volt az éjszakátok?
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! 

, Véda meg mekkora!!!!!!!!
, ez már övön aluli ütés!
!!! Remélem, hamar kibékültök!!!
), viszont saját kakihoz gratula Daninak!!! 

. Tali nálatok jó lenne, jövőre, amikor már lesz kocsink... 2003.09.16 09:39

2003.09.16 09:45

Julka is itthon alszik a legjobban, de nálunk könnyű, a két nagy isiben ugyibár. Viszont így jó itthon ülős délelőttjeim vannak.
gratula a házassági évfordulóhoz, és a kimozduláshoz! 2003.09.16 09:55
.
.
Látom, Emma is rugdalózóban nyomul még. Macókám is nagyon édes, amint egy lobogó rugdalózóban, lábán szandállal szeli át a szobát
. 

2003.09.16 10:00
De látom, hogy Nektek is tetszett a történet, akkor jó

Annyira sajnálom
Remélem, hamar túlteszitek magatokat rajta. Csak azt én sem értem, hogy miért nem fizet senki semmit. A biztonsági őrökön vagy a szolgáltató cégen sem lehet semmit behajtani???
Írj ám nekünk!!!
). És még ma reggel is csak valami kis normál adagocska volt, így az imént pucér barackot kapott, megevett egy egészet (kb 100ml, hurrá), hátha majd ez hat ... 2003.09.16 10:30
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint