Zsizsa,
Gabi tunderi edes! Gratula hozza!

En Zosmbi egy hetes koraban vagtam le NUK babaolloval a kormet, amig aludt. Momo,
mi is kis korkulonbseget tervezunk ket gyerkoc kozott, es ahogy olvasom, Te mar a harmadik gyereken gondolkozol. Ez engem naggggyon megnyugtat, mert akkor ezek szerint tul lehet elni ket kicsit?
Egyes ismeroseim szerint kesz ongyilok a kis korkulonbseg.
Sofka,
klassz lehet a hazatok! Mekkora, hogy mar kinottetek?
Anyakati,
de jo, hogy jelentkeztel!
Hany kilo Veda???? Huhaaaaa...mi le vagyunk maradva...

Meg mindig szepek a gyerkoceid!

Myssnia,
Zsombirol is lehet kepeket kitenni az Origora? De jo lenne...
Miket csinal mar Szilard...de ügyi...csak amulok es bamulok...

Es mi van az alvastanitassal, mar sikerult rabeszelni Ot az alvasra?
Fenykepezogepes tanacs nekunk is jol jonne, ez a kis noname digigep egyre tobbet vacakol es egyre rosszabb kepeket csinal.
Kakukk,
gratu az ataludt ejszakakhoz!
Andy78,
gartula a felallashoz!
Urszila,
Boldog szulinapot!

Elli,
Tia irni fog mail-t Neked! Nagyon megorult, amikor mondtam neki, hogy nincs igazan gond Kevinnel es hogy ujra mentek majd hozza.
Sajnos, a multkori uzenetedet nem kapta meg, vart ratok, ezert nem tudta, hogy most mit gondoljon.
Kaska,
Tescos reklamember.
Jo, hogy mar onalloan is eljatszogat Viola. 
Sofka,
a ferjed epitesz? Marcipan mar 10 kilo? Huha meg inkabb!
Nagyon bant, hogy nem Te leszel a keresztszulo? Kit kertek fel?
KAngi,
ez az esti bucsuzkodas a targyaktol oriasi otlet! Majd en is bevetem!

Franyo,
Anka tovabbra is nagyon ugyes!

Beu,
akkor mikor lesz a keresztelotok?
MAci_2
De edi a sarga overallos kep.
Erdemes volt a borzere kimenni? Ez mar a "nagy" borze volt? Zsuzsi,
drukk a tovabbalvasert...
Voltunk penteken este a Borfesztivalon!
Tok jo volt, betamasztottam magam az egyik tokaji pavilon ele, oszt onnan alig lehetett elvontatni.
Es talalkoztam egy ex-kollegaval, aki megsugta, hogy a cegnel tobb terhes kismamanak es GYED-en levo anyuknak is a napokban kuldtek felmondolevelet.
Igaz, a ceget megvette egy masik tulajdonos, de ilyet lehet? Nem vagyunk torvenyileg vedve? Tudja valaki, hogy milyen hatranyom szarmazik abbol, ha en is kapok felmondolevelet (azon kivul, hogy nem lesz hova visszamennem)?
Es a nagy hir, hogy Zsombi elkezdett kuszni. Meg csak lassan es fel-egy metereket, de KUSZIK!

Es megeszi a MILDIBE zoldsegpureit, ma egy fel uveggel benyomott. En olyan buszke vagyok ra! 

Sziasztok,
Gombóc