NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A NAGYFIÚNAK
Sok szeretettel: bogancsi és Tomi (no meg a többiek
)2003.05.30 21:48
2003.05.30 21:56
Kapcsolj ki! Aztán várjuk a beszámolót a találkozót, különösen azért is, mert én is azt szervezek!
2003.05.30 23:58
2003.05.31 07:01
, de a Párom gondjait inkább mégsem részletezem
, maradjunk annyiban, hogy a Pharmatex sem, és az óvszer sem vált be. Azért is kérdeztelek titeket (is), hogy tudtok-e más azonnal abbahagyható megoldást. Sajnos nem találtam semmi jót, így maradt a gyógyszer. Mert azt meg nem akartam, hogy amikor úgyis ritka kincs, hogy idõnk és energiánk is legyen egymásra, akkor technikai problémák tegyék tönkre a pillanatot. 2003.05.31 07:50
. Szerencsere tul vagyunk ezen is. Igy Madikenek 12 fogacsija van + 3 foghegyecske ami ket napja bujt ki
2003.05.31 11:41

Fel-le tud már mászni a lépcsõn, és már nem is kell, hogy ott legyünk szólni, hogy hogy jöjjön le, magától letérdel a lépcsõ szélén, és már jön is lefelé. Nagyon hamar megtanulta.
Most a bilizést nem bánnám, ha ilyen gyorsan megtanulná. 

2003.05.31 20:24

. Most kicsit hosszabb a hajam, mint Lucáé. Még szoknom kell, régen volt ennyire rövid. 2003.05.31 20:48
, de annak is már egy éve
2003.05.31 22:00
sõt az osztályban egyre több a pocaklakó, és amint látom, mindenki azon van, hogy jöjjön a tesó nemsokára. Szép az élet!! Ezek az évek a legszebbek az életünkbõl!
Csak azt nem tudom, ha majd vége lesz a babaprojekteknek, akkor tényleg mivel fogunk védekezni, mert a spiráltól én nagyon félek, a tablettát pedig nem bírom, mert depis leszek tõle. Jó lenne, ha hamar kitalálnának valamit! 2003.05.31 23:24

hogy elõkerültél, majd írjál mik történtek veletek! 
2003.06.01 02:20
Ti mindig nagyon kedvesen fogadjatok az embert
is es meg kenyelmes is a nyaron.
Nehez volt visszaallni. Szerencsere a vendegeink is jol ereztek magukat itt, sok szep helyen jartunk.
, a lepcsot o is imadja, beszelgetni meg nem nagyon beszelget, azaz szavakat mond.
2003.06.01 12:48
És írj bõvebben magatokról!
Erre tényleg nem tudok mit írni. Azért kívánom, hogy néha döbbenjen rá a férjed, milyen csalódást okoz nektek.
) az õ kislánya. 2003.06.01 14:10

2003.06.01 16:51

Márti meg nagyon jól néz ki... 

2003.06.01 19:37

2003.06.01 21:02
apa
) csak kedden jön
Majd még benézek reggel, hogy tényleg ott lesz-e Borcsáéknál.
aztán velünk egy Mekiben sült krumplit, végül 4-tõl 6-ig aludt itthon úgy, hogy alva hoztam be a kocsiból
Egyébként elveszett egy kisfiú, pont láttuk, amikor õrülten keresik a szülei. Aztán Dani meglátta a gyereket, amint egy nõ próbál segíteni neki, de õ szegény nem tud semmire válaszolni. Gyorsan bemondattuk, addig ölbe vettem a kicsit (3 éves volt, mint kiderült), a nagy hüppögéstõl jól lehányta a jobb oldalamat, de elõkerült az anya totál kiborulva és boldogan. Szóval happy end
2003.06.01 21:10
Tegnap a bulin azt figyeltem meg, hogy a nõtlen pasik teljesen bevannak sz.rva, ha gyerekrõl vagy netalán házasságról beszélünk, pedig 30 körül ez már eléggé aktuális téma.
De sajnos sok a ha, de meglátjuk. Meddig maradtok?
És spirál mellett is teherbe esnek sokan... De voltaképpen az sem tetszik, ahogyan mûködik, hiszen már a megtermékenyített kis zigótát nem engedi, hogy megtapadjon, ezt is meg kell magyaráznom magamnak lelkiekben, hogy ez jó vagy rossz. Elég drága is, ha pl. te nem allergizálót akarsz venni. Szóval sajnos az óvszernél biztosabbat és egészségre ártalmatlanabb módszert nem nagyon ismerek, ezért reménykedek, hogy mire aktuális lesz ez a probléma nálunk, kijön valami korszerû dolog a piacra.
Vigyázz magatokra! 2003.06.01 21:23

2003.06.01 22:24
Mert én is ott voltam Coryval és Rebivel
. Márti nagyon fitt, és ki van virulva. Holnap mennek haza, majd jelentkezik, és mesél.
2003.06.01 22:51
2003.06.02 07:21
Örülök, hogy Mártiék jól vannak.

A férjedre inkább nem mondok semmit, de én drukkolok nektek, hogy a párod magára ébredjen végre és helyreálljanak köztetek a dolgok! 2003.06.02 09:05
Mesélj!!!!
. Hát én sem irigyellek, azt kell mondjam. Mi lenne, ha megpróbálnál közös programokat szervezni a családnak? Akár messzebbre is. Hátha Apa rájönne, hogy hiányzik a csimotáinak is és Neked is. Vagy csak egyszerûen rájönne, hogy butaságot csinált eddig? Könnyû innen tanácsokat adni, de jó lenne, ha azon a szép arcocskán több lenne a mosoly!
(És itt most nem Napocsra gondoltam ám!
)
, reméljük azért még nem kell befeküdnöd!
Méhgyulladásom lett, vagy vmi hasonló, mindenesetre elkezdett fájni a hasam, ezért ki kellett venni és a 4 hónapos lányom mellett olyan antibiotikumot szedni, ami mellett elvileg nem lehet szoptatni. Mit mondjak, akkor még nem olvastam ilyen szorgalmasan
a Babanetet, majdnem elapadt a tejem, és Sáránál el kellett kezdeni a hozzátáplálást.
2003.06.02 09:13
Tomi, amióta megtudta, hogy jön a kistesó szinte nem múlik el egy nap sem anélkül, hogy puszit ne adna a pocakomra.
). Igaz a kertben van munka bõven, de Zsani mindig kint van velünk és imádja. Sõt olyan édesen mondja, hogy "Cica, kakka, vauvau!", ami annyit jelent, hogy irány a szabad!
A minap csak azt vettem észre, hogy vígan szedegeti a cseresznyét a fáról és persze mosatlanul és magostól! Kb 3 napig izgultam a magocskák kijöveteléért, de nyomuk veszett.
Azóta jobban résen vagyok és sikerült meggyõznöm arról, hogy megfürdetve és kimagozva finomabb a cseresznye!
Tomi pedig már egyre többször megemlíti, hogy jó lenne kettesben eltölteni egy hétvégét...
Döbbenetes, hogy így viselkedjen egy apuka! Azért az "eltünést" remélem nem gondoltad komolyan és bízom benne, hogy a férjed rádöbben végre, hogy a családja mindennél és mindenkinél fontosabb. 
2003.06.02 09:23

2003.06.02 15:01
Most alszik, bár a kocsiban már a Tétényi úti kifordulásnál is aludt
2003.06.02 17:40
Igaz csajok? Hú de elkezdtem írigyelni minden pocakost! 2003.06.02 18:30
Nem baj, majd idekint megteszi.
És azt is mondta, hogyha bármi van, elfolyik a magzatvíz vagy ilyesmi, egy percig se várjunk, azonnal rohanjak, ha nem szeretnék az utcán szülni.
) de mi még nem vettünk Toncsinak semmit, sõt, még a Romolától már meglévõ ruhácskái sincsenek kimosva. Az az igazság, hogy mivel a doki aggódik a baba miatt, és ma is elmesélte az egyik védõnõ azt a történetet, amikor nemrég ott, a kórházban az anyukája hasában meghalt a baba, szóval ezek miatt úgy döntöttem, hogy majd vásárol apa akkor, ha a kezemben tartom a kisbabámat. De elõre semmit. 2003.06.02 18:42
Nem tudom, mi lehet számotokra a megoldás.
Légyszi kergesd ide a felhõket (Árpádföld)!
).
)2003.06.02 20:05
A találkozó öreges volt, de jó volt találkozni azokkal akikkel 10 éve is jóban voltam. Hanna nagyon jól elvolt az apjával, néha anyázott
de nem volt gond vele.
Sokat gondolok Rád.
Hallom, milyen gyönyörû a baba
2003.06.02 22:15
Tudatosan kerülj minden negatív gondolatot és gyere ide hozzánk, hogy érezd, hogy mi nagyon szurkolunk értetek!
Vigyél csokit magaddal!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint