Bea

Üdv nálunk. A sok dícsérő szó után én is bekukkantottam a profilodba. Remek kis család vagytok így kép alapján, a pöttömöd meg igazi csábító a nagy szemeivel.
Liv

Bori

Andi

Magi
nagyon szépek a csöppségek.
Bori, remélem a szopi gondjaidat sikerül előbb-utóbb rendezni. Gondolom, hogy nem túl kellemes a "túl sok tej", de azt hiszem ez még mindig szerencsésebb, mint ha az ellenkezőjéről kellene beszámolnod.
Judy
Túl vagytok már a torokgyuszin? Kisgellért nem kapta el? Mázlista vagy, hogy van segítséged. A fodrászt külön irigylem tőled

: Én csak dec.10-re kaptam időpontot és lehetőséget, de az is kútba esni látszik, mert a férjem pont akkor lesz a germánoknál. Mi legyen a talival? Nektek most hétvége jó lenne? Mi itt vagyunk, és ráérünk.
Macs
Mizújs veled? Elmarad a vidámság a leveleidből, és ez nem jellemző rád. Csak nem tart még az a fránya vizsgaidőszak??
Andi
Vérzés

Alma

Vasalás

Nálunk a frontokkal együtt tombol Botond, így mostanában csak olvasni maradt időm, bejelentkezni nem. Néha olvasni sem

Most is egy kicsit lefelé görbül a szám a fodrász miatt. Nem elég, hogy fél éve nem voltam fodrásznál, a nagy nehezen egyeztetett időpontomon meg nincs itthon a férjem, aki leszállítson hozzá. Hát ennyit a szépségről, és a magamra fordított időről. A kisfiam majd azt hiszi, hogy a Yeti hozza a karácsonyfát
Boti a hisztiktől eltekintve szépen gyarapodik, de már nem merem mérni, mert szerintem csütörtökön akkora lecseszést fogok kapni a dokitól a kéthós oltáson, hogy csak na. Az biztos, hogy nem soványodott bele ebbe a kilenc hétbe, amit pocakon kívül töltött

Úgy tudom, hogy az oltást izomba kell adni, hát megnézem majd magamnak, hogy az ő "kis" zsírrétegén átér-e a tű, vagy sem.
Manapság kétszer masszírozzuk Botondot naponta, egyszer fürki előtt, egyszer meg utána. Előtte a masszírozás kedvéért, utána pedig testápolóval. Száraz foltokat találtam a két térdén, és a két kézfején, és kapott rá doki által felírt, gyógyszertárban kikutyult testápolót. Méd cápazsír is van benne

Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan hat, de már egy nap után észrevehetően jobb a kis bőre.
Csirkesz