2003.05.21 15:06
Hangána egy sima drewex kiságya van kivehetõ rácsokkal (2 db), a szekrénye meg a Brendonban kapható sarokszekrény, ami nagyon tuti. A pelenkázós szekrénye meg a Róka nevet viseli. Szóval jól össze van válogatva...de harmonizálnak azért egymással
.
.
.
, amikor pl. iszom a kólát és utána sóhajtok, õ is csinálja

. Múltkor ablakot pucoltam, és a spricni hangját is leutánozta simán...
. 2003.05.21 16:03
Sajnos nem tudok szkennelni, de megkérdezem a párom, hogy munka után bent nem tudna-e egy-egy képet beszkennelni, és akkor el tudnám küldeni.
Segítség!!!!!!!!!!! 2003.05.21 16:21
2003.05.21 16:43
2003.05.21 17:00
Hogy én milyen naív vagyok, simán azt hittem, hogy rendelési idõ elõtt leszünk megdöfködve, azért a legkésõbb fél4, hogy mire mások is jönnek, már el is menjünk.
El tudjátok képzelni?! Ebben a baromi kellemetlen idõjárásban ott álltunk az utcán a gyerekekkel, és még csak el se sétálgathattunk, mert akkor ugye oda a helyünk, nem állunk a sorban.
2003.05.21 17:41
2003.05.21 17:55
2003.05.21 18:49
, mostmár tuti, hogy Lacika megfázott. Óriásiakat trüsszent, és döl az orrából a lé...
Kedvem lenne a doktornõt hosszan és brutálisan rugdosni.
2003.05.21 19:39
Holnap felhívom a dokinéninket, még azt se tudom, kicsoda, mivel december óta nem volt még beteg Donci, és azóta ugye felköltöztünk a fõvárosba. Mondjuk a védõnõnél rákérdeztem, hogy kihez tartozunk, legalább a neve megvan
2003.05.21 21:24

2003.05.21 22:21
Veled vagyunk Márti!!!!
Hátha végre elõrevesz benneteket a rendelésnél.
és elég hideg van. Most mit csináljak, az állandó bejárással, csak felébresztem, így meg megfázik?! A takarót nem tudom rögzíteni, mert Dorka egész éjszaka fel és le mozog az ágyban. 2003.05.21 22:44
2003.05.22 05:52
, bár elõfordul, hogy rajtamarad...Kb. 21-22 fok van most a lakásban amúgy, már nem fûtünk. És tök jól alszik most...nem akarom elkiabálni, de kb. 5-6 napja nincs már éjjeli cici, elég a simi neki és visszaalszik, aztán a hajnali cici (ami ma már 6-kor volt, eddig olyan 5 körül) után megint alszik még (kb 1/2 8-ig). 2003.05.22 06:21
2003.05.22 07:12
Szegény Lacika nagyon nehezen aludt el az éjjel, és bevallom, a második megébredésekor szépen átvittem magamhoz. Szinte hallom, az Apja mit szólna hozzá, de nincs itt, hogy hozzászólhasson.
A Dr.nõnek 3 gyereke van, a legkisebb tán 2 év körül lehet.
Arra én sajnos képtelen vagyok, hogy negédesen, megalázkodva, vagy akár csak udvariasan fogalmazzam meg a véleményemet, amikor tele van a fejem üvöltéssel. 
(Az utóbbi szösszenet Életem Párjától származó szókép, de azt hiszem, nagyon rá sikerült tapintania a lényegre vele.
)

Tegnap annyit beszéltem a Dr.nõvel én, hogy "jó napot kívánok", "71,5", "Jól", "Viszont látásra". Minden mást a Sógornõm tárgyalt, mert nekem még a hangom is remegett a dühtõl.
Pénzt visszakérni nem nagyon lehet, nem szerzõdést írtunk, hanem vettem egy bérletet. A BKV-t se érdekli, hogy utazol-e a bérleteddel.
Ha nem tetszik, ne menjek... Viszont félbehagyni a kúrát nem hiszem, hogy szerencsés lenne, ráadásul nem is szeretném, mert tényleg használ. Tegnap kipróbáltuk a délutáni idõpontot, holnap elmegyünk 11-re, amikor délelõtt szabad nekünk. Ha az az idõpont se lesz okés, akkor hétfõn odamegyek 10 órára, és ha bárki szólni mer érte egy szót is, akkor megfogalmazom a véleményem.
2003.05.22 12:15
Doktor néni miatt. Tudod, ha van 3 gyereke, és nem érti, hogy mi a problémátok, akkor nem tudom, hogy milyen anyjuk lehet a gyerekeinek. Na ennél bonyolultabban már nem tudtam volna megfogalmazni.
Ma éjjel szerencsésen elkezdett köhögni is Bea, a nátha nem szünik, úgy hogy doktor bácsit kihívtam, és majd õ megmondja mit csináljunk. Ráadásul az egész család kezd dögrováson lenni, mindenkinek folyik az orra, nekem szét robban a fejem, ráadásul a torkom is kapar rettentõen.
2003.05.22 12:35

Bizony azok a kis gombócok nyirokcsomók, és az oltástól jöttek elõ. Mivel ma 8. napja kapta meg az oltást, tuti, hogy attól van. Rákérdeztem, hogy miért ott duzzadtak meg, miért nem pl. a fülnél. A válasz, mindig ott duzzad meg a nyirokcsomó, ahol a kórokozó bejutott a szervezetbe. Mivel Donci popóba kapta az oltást, a legközelebbi nyirokcsomók indultak be
Szóval tök jó
Azt mondta kb pár nap, és vége. Szerencsére már nincs is hõemelkedése Doncinak, szóval mi ennyivel megúsztuk a 15 hónapos oltást
Külön játszóhelyiség van a gyerkõcöknek ezernyi minõségi játékkal (lego, brio...) tisztán, vidáman berendezve
Szóval megintcsak megállapítottam, hogy a lehetõ legjobb döntés volt részünkrõl, hogy kiköltöztünk ide gyereket vállalni. 
Belegondoltam, hogy otthon 18000-et kapnék kézbe, mert a minimum járna, itt is a minimum jár, de az most így majd 90.000 lett
Szóval minimum és minimum között milyen különbség van!! Pedig az árak szinte ugyanott vannak otthon is
Ihaj-csuhaj de jó kedvem lett!!!!!!!!! Én ezt a sok jót el se hiszem
2003.05.22 13:05
Már 12,5 éves volt, ez nagytestû kutyánál aggastyánkort jelent. Egy régebbi balasetbõl adódóan nagyon rosszak voltak a lábai, egyre nehezebben tudott felállni. Vasárnap még fel tudott állni, de este már nem jött vacsorázni, így levittem neki a vacsorát a garázsba. Hétfõn egész nap nem tudott felállni, maga alá pisilt, stb...
Kihívtam az orvost, kedden reggel el is altatta.
2003.05.22 13:25
Szerencsére jól tippeltem, bár amikor Dzsili elkezdte írni, mi minden lehetett volna...
Elkezdtem nagyon megijedni, hogy óristen, mi vár még rám Mátéval!
Így is azon tanakodom, hogyan szüntessem meg a fütyipirosságot. Nekem már ez is tól nagy feladat. A punci az OK, olyan nekem is van...

Én már a megfázós átverés után tízre mentem volna és megpróbálhattak volna szóni... Elõször kedvesen, aztán kevésbé kedvesen küldtem volna el õket!
Brrrrrrr! Ugye megérted, hogy nem nyaggatom? Bocsi, nekem is jól jönne nagyon...
2003.05.22 13:39

Nem vihettem magammal, azóta is sokat gondolok rá. Ennél butább és bohócabb kutya nincs még egy.
2003.05.22 14:06
A pénz mindig jó, ha jön
Hát, ez tök jó!!! Végre én is keresek a családban, nemcsak költöm a pénzt, ahogy drágalátos férjecském szokta mondogatni
) Szóval én hiába próbálkoztam ezerszer, telefonon, faxon, levélben, semmi, még csak nem is válaszoltak, nemhogy a pénzt küldték volna. Reggel meg gondoltam, megírom a jogásznõnek, hátha tud csinálni valamit. Már válaszolt is, hogy neki sem találják az aktánkat
De kéne a férjem TAJ-száma. Hát, kíváncsi vagyok, mit tud intézni... Drukkoljatok, legyetek szívesek! 2003.05.22 14:09
Cataflam cseppet adtam neki a délutáni alvás elõtt, de így is félóránként felsír.
Remélem, hogy csak egy kis taknyosság...
2003.05.22 14:56
De nem szándékos! A frissekhez már írtam ma 2X néhány sort - ide meg hosszzabbat is szánnék, ha lenne egybe vagy 30 percem... De inkább írok több rövidet, nehogy aggódjatok 

És olvasom folytamatosan ám - irígykedve a fogyás miatt
és dühöngve a doki miatt
- a sztoridat! 

, a baba még nyugodtan üdülhet-nõhet a pocakban 2-3 hétig, mert jól érzi magát 

- és én sem bánnám cseppet sem
TEgnap elkezdtem a málnelavélteát inni, hátha könnyíti a szülést. A hasam egyébként elég nagy, néha kényelmetlen, de többnyire nem okoz gondot - persze, ha nem kell cipekednem. Meg ha épp nem metrózok: tegnap reggel, mikor a csúcsforgban dokihoz mentem, a metrón senki sem adta át a helyet. Kb 2 megálló múltán megürült egy hely, ott, ahol 3 ember fér el. Odaevickéltem, hogy leüljek. Ült egy kpkorú nõ meg egy hasonló korú ffi, a két szélén. A ffi ffimódra széttárt lábakkal, épp nagggggyon olvasta a fontos metroújságot. Mikor leültem, rámszólt, hogy " Nem látja, hogy ezt a helyet nmem magára méretezték? Itt nemfog elférni!" Hát, azt hittem, ott helyben leütöm az esernyõmmel 

Mondtam neki, hogy ha összébb csukná a lábait, vidáman elférnék és hogy nem gondolom fontosabbnak az õ olvasását, mint az én leülésemet - de sem õt nem érdekelte a dolog, sem mást 

Végül is a lehetõségekhez képest kényelmesen ültem, nem voltam hajlandó az ülés peremén szorongani, hanem összébb nyomtam a lábát az enyémmel - de magától egy centinyit nem engedett át a helybõl!
, szerintem már nincs semmi baja (jártunk "gombológus"-nél
, bõrgyógyásznál: mindenhol mindent rendben találtak, csak a bõre nagyon érzékeny és ezért nagyon hamar csúnyán kiszárad, úgyhogy rendszeresen kell kenegetni. Egyre többet karattyol és beszél! Tnap mondtam, megyünk haza. Erre azt mondta: "haza" és miután majd leültem meglepetésemben, többször is elismételte, sõt, azt is mondta: "Haza, Apa!", majd itthon még Andrásnak is!
Valamint ilyeneket mond: "Hanga" "Zita" (ez esetleg "szita" is lehet, "Kata" - közelrõl nem ismer ilyen nevûeket!
Bár, lehet, hogy Hangára emlékszik! 

És én is mindig szívesen olvaslak benneteket 

- ha ronda módon nem is írok mostanában sokat
Tomi bölcsibe megy? És te? Mit fogsz dolgozni?
Múltkor a zoknijait is lehúzta reggelre, jéghideg tappancsokkal találtam rá
Pedig én is szeretlek ám titeket! 

Minden készen áll nálatko a babához? Romi mit szól? Te hogy vagy? 

(37+2)2003.05.22 15:09

/most kicsit irígy vagyok ám, szerintem én sosem fogok normális munkát találni, már mint ami nem monoton idegölõ butaság nyamvadt fizetésért/ 

A link jó oda találtam! 

2003.05.22 18:39
, már izgulunk ám nagyon értetek! És ha tudnád, hogy milyen öröm anyai füleimnek, hogy Ármin azt mondja "Hanga"
, mégha nem is tudatos...bár ezt csak õ tudja...

2003.05.22 18:54

Úgy örülök, hogy minden rendben van veletek. Már tényleg aggódtam! Ha nincs idõd válaszolni, akkor is tessék legalább 2-3 naponta egy jól vagyunkot írni!
2003.05.22 19:25
Én, lehet, hogy valóban leütöttem volna a pacákot ... grrr.... 2003.05.22 20:01
Hangom egy szál se, illetve ami van, azt is alig tudom kipréselni magamból.
Remélem hétvégére már el is felejtjük, hogy milyen pocsékul voltunk. 

Nagyon aranyos kutyusnak néz ki. 
2003.05.22 20:21
Emlékszem, amikor 2-3 hónapos terhes voltam, a 86-os buszon én voltam az egyetlen, akinek eszébe jutott átadnia a helyét egy nagypocakos kismamának. Megkérdeztem, mikorra van kiirva, szende mosollyal azt válaszolta: MÁRA! És mindenki tüntetõen másfelé nézett, amikor felszállt!
Bunkók tudnak lenni az emberek.
Kapott cataflámot, volt orrporszívózás, és Nasivin cseppek, utána még jól be is balzsamoztam, majd csak alszik így már valamicskét !
2003.05.22 20:42

2003.05.22 20:45
Mi fürdetõkrémet használunk, az 1. változat szerint. A baba bõrére viszonylag könnyû rákenni (majd lemosni róla). Amikor mi (mikróban) egy pohár vízben feloldottuk, akkor sajnos azonnal megdermedt, amint a fürdetõvízbe beleöntöttük. Kis darabokban úszkált a vízen, nem tudtuk használni. 2003.05.22 20:58
-kat a derekam már újra a régi (egy jó hét kellett neki) én már nem vagyok taknyos, Vili még kicsit, szegénykém már magától mutogatja a porszívót és mondja , hogy "bu". Ezenkívül Vilinek áttört a 8. foga most jó passzban van és rengeteget eszik, éjjel tök jól alszik, viszont nappal nagyokat rosszcsontkodik. Mondtam neki, hogy most már "dá-dá" lesz, erre ez a szó annyira megtetszet neki, hogy utánozta és teljesen jól használja, vagyis havalami nem szabad dolgot csinál rögtön kiabál, hogy "dádá" Elég nehéz röhögés nélkül kibírni. Mai egyik alkotása megkaparintotta a popsitörlõs dobozt és az egészet darabonként szétszórta a szobájában, miután végzett szólt, hogy "dá-dá" . Egyre többet dumál, mjondja hogy "baba", a lábára, hogy "bába" , még tudja, hogy"vau-vau" "tente" , a cicire meg "titi2, néha "didi" most ennyi jut eszembe.
Engem azért is érint nagyon, mert mikor terhes lettem az én nagymamám is u.így volt, sajan neki már azt em tudtam elmondani,h ogy úton van Vili. 2003.05.22 21:45

Lacikanak gyogyi puszik!

Nagyon szép kis joszag volt!Szegény biztos nagyon rosszul volt mar! 

Szegény most gyogyult meg és mar megint beteg?Hogy birod,raadasul még a bratyok is betegek!!Jajjj!Nem irigyellek! 
Drukkolok a csaladi potlék miatt!

Példaul ha valami nem ugy történik,ahogy ô szeretné,akkor képes barmibe beleharapni.
Ha evés közben nem engedem,hogy szétdobalja a kenyeret,ami meg van kenve,akkor beleharap az etetôszék talcajaba.Ha a konyhaban allok és ô azt szeretné,ha felvenném,akkor dühében bele probal harapni a konyhaszekrénybe,vagy a hütôajtoba.Normalis ez a dolog nala?Harapja az éjjeliszekrényt,a fürdôkad szélét...!
Na,de mitôl?Ha beülök vele,akkor se.Mar nagyon el vagyok keseredve.
Lehet,hogy a hajmosastol fél?Csak ezt tudom elképzelni.Vagyis az öblitéstôl.Mert azt ugy szoktam,hogy hatradöntöm a kezembe,mint régen,amikor kicsibaba volt és ugy öblitem le rola vizet,hogy ne menjen a szemébe.
Riki mar gyalogolva közlekedik.
Persze azért még biztonsagosabb a négykézlab,ha valahova nagyon sietve akar odaérni.
De olyan furcsa még,amikor sétalva közelit felém!
Az utcan is mar sétalunk,nagyon élvezi!Altalaban kutyakat követünk,vagy galambokat!
2003.05.23 00:50
Nagyon sajnálom, tudom, milyen egy kedvencet elveszíteni.
Hihetetlen, hogy még neked kéne magyarázkodnod az ülõhelyért. Különben ilyen esetben én mint kivülálló, mindig megszólalok és általában ezek a möhönc bunkók jól meg is ijednek
Múltkor kiránduláskor egy csapat részeg érkezett a rétre és én már kb. fél órája hallgattam a legocsmányabb dalaikat, amiket persze üvöltöttek. Több gyerek is volt, õk megijedtek tõlük. Nagyon mérges lettem, hogy nem azért utaztam ennyit, hogy ezeket hallgassam és a gyerek be legyen tojva. Elkezdtem hangosan énekelni a Süsüt, hogy vegyék észre magukat. Hát lett nagy csodálkozás!
Persze én tök égõnek éreztem magam és az egészet, de ilyenkor nem tudom lefékezni magam. Szerencsére Süsü és a "gyönyörû" hangom megtette hatását és csend lett a réten, lehetett végre pihenni. De én mekkorát ÉGTEM!
2003.05.23 04:49

Petivel nem lehet éjszaka bírni, csak cicivel hajlandó visszaaludni. Igaz, pár hete, mióta ilyen nyûgös, 2x-3x felébred éjjel, de meguntam, hogy már megint nem alusszuk ki magunkat. Mostanában apa kel fel hozzá, beszél vele, kap vizet, amit iszik is, a sírásból ítélve nem kifejezetten a fogával van a baj, szóval nem tudom. Ha én megyek be hozzá, akkor persze egybõl ham-ham-ozik és rángatja a pólómat.
Amellett nagyon ügyes is szerintem. Ha látja egyszer, hogy mit kell csinálni pl. egy szerszámmal vagy valamivel, amikor a kezébe kerül õ is úgy használja minden hezitálás nélkül. 

, valamint Napocsnak is. 

Vili már nagyon kis ügyes.
2003.05.23 06:24

!
. Didi?
), amit ráadok. Úgyhogy ebbõl nincs vita. Na azért elõfordul, hogy néha húzkodja lefelé magáról a gatyáját... Hány fok van nálatok este? Ha annyi, mint nálunk (20-21) akkor elég lenne szerintem egy vastagabb pizsi-rugi+badi+zokni. Hanga így alszik. 2003.05.23 07:22
Szegény Lacikát kínozod különbözõ cataflamokkal
Az én férjem is bika ...
Nagyon ügyes Peti!
akkor gyertek ma és holnap Telkibe, mert most rendezik az elsõ telki fesztivált. Ma este pl. 20.45-kor kezdõdik egy régi zenei koncert Mandel Róbert zenekarával. Szóval van itt kultúra is

2003.05.23 07:36
Szila! Lehet valami volt a levegõben éjszaka.
2003.05.23 07:53

Viszont, már nem szörcsög annyira a nózija.

Úgy látszik, ha lassan is de érnek ide a gyógyok, amiket köszönünk szépen. 

Hogy van a dédi?

Pedig pont ez a tanítónéni az, aki télen mindig megnézte, hogy van-e a gyereken sapka, sál, a kabátja be legyen gombolva. Erre kiviszi õket a nyirkos, szemerkélõs esõbe. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint