Köszi, hogy megkérdezted, így már legalább tudom mi a gond. De elvisszük a dokihoz is, akit Fanka ajánlott, a szűrést ugyanis röntgenorvos végzi, és nem ortopéd orvos, és nem szeretem az ilyen automatkusan előírt terápiákat.
Nálunk van ilyen EEEE sírás, ha álmos, ilyenkor hirtelen abbahagyja és már alszik is.
Akiren,
Igen, úgy értsd, hogy Ákos egyszer alszik naponta 3-4 órát egyben, egyébként ébren van egész nap, ill. sétakor a babakocsiban még el szokott aludni. Hisztizni nem nagyon szokott, általában nézeget, eszik, játszunk, felügyeli a házimunkát stb. De van, hogy kimarad ez a hosszú alvás, és részletekben alszik keveset, bár ez inkább akkor, ha kínozza a pocakja, attól folyton felébred. Ilyenkor a Zsana féle módszert követem, beülük a gyerekkel egy székbe, és amíg alszik rajtam, addig olvasok, így legalább nyűgös nem lesz, ha nem is alszik valami jól.
A Suttogó valami csodamódszer? Ákos hírből sem ismert soha semmilyen ciklusokat, vagy az ő ciklusai félnaposak.
na meg én is rendetlen vagyok.
Mondjuk altatással sincsenek gondok, az esti szertartás után már a szopi végére bealszik, csak be kell csempészni az ágyába, és nappal is hamar elalszik, ha álmos. Mondjuk ha nem álmos, semmivel sem lehet elaltatni.
De az miért jó, ha ilyen pici korban megtanulnak egyedül elaludni? Én azt olvastam, hogy ez még korai ilyenkor.

, és ezek alapján gondoltam, hogy nekünk ez úgysem lenne jó. Azt hiszem, az igény szerinti szoptatás és a Suttogó köszönő viszonyban sincs egymással.
Nem miattam, hanem Ákos miatt. Ezt mondta mindenki: házidoki, védőnő, mindkét orvos szülőm, hogy ne adjak neki mindig cicit, mert nagyon hasfájós. Tény hogy sokat sírtam amikor a kisfiam ívbe feszítette magát, majd felrángatta kis lábait és sikoltozva sírt. Amikor kivártuk a két órát két szopi között, látványos eredmény lett