A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Anikó,
mi volt a "gond" Zsuzsánál, nehezen tágult? Vagy nem tudta részletezni a telefonban?

Marcsi,
nekem nem volt előtejem szülés előtt, egyszer-egyszer egy kis beszáradt maszat, setöbb. De tejcsim az aztán rengeteg lett.

Süncsi tényleg nagyon gyorsan megszült, szuper ügyes volt. Nekem az sms fél kettőkor jött (vagy csak akkor jött át?), és azt még otthonról írhatta.
Anyám, tele a gatyám.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok drágáim!

A városban kóricáltam, az elsőszülöttemnek kerestem szülinapi ajándékot,(27-én lesz csak)mikor Anikó értesített, hogy megszületett Süncsi fiacskája! Kép DRÁGA SÜNCSI NAGY GRATULA!! ÉS IGAZUK VAN A CSAJOKNAK MÉG ÉN SEM NEM LÁTTAM ILYEN CSODASZÉP KISMAMIT! TÉNYLEG MINTHA NEM IS SZÜLÉS UTÁN LENNÉL. KépA BABUCI NAGYON ÉDI!!!! MILLIÓ PUSZI!! SÜNCSIFÉRJ NEKED IS NAAAGY GRATULA!!!Kép

Timi: de jó, hogy jelentkeztél!!!! Annyit gondoltunk rátok!! Lilla tünemény baba lehet!! Kép
Olyan kis édes a képen. KépDrukkolok, hogy mihamarabb együtt lehessetek. Kár, hogy nem lehetsz mellette. Kép Tarts ki, sok puszi!

Anitabori: másik kedvenc doktornőm! Nekem is küldhetsz sms-t ha elidul a buli.Sőt küldjél is! Ha éjjel meg nem is írom, bár nincs kizárva. Kép, akkor is ezerrel fogok szorítani! Kép

Swen: mindenképpen írj ha van valami, bármikor!Látod, hogy nem vagyok jogászevő??Kép Nagyon vigyázz magadra, pihenjél sokat!!

Egcsi: apósod mint szoptatási tanácsadó. Kép Ő afféle mindenttudó okostóni? Vagy szimplán mekkmester aki azt hiszi mindenhez ért? Kép

Anikó: jó volt hallani a hangod, gondolok rád, hogy jobban legyél, puszi!!

Panó: nekem az utolsó kép és a fiú+lányos kép tetszik. Kép A táblicskut megkaptam, köszönöm. Kép

Zsuzsi: ez a gát dolog elég kaka, sajna én már elég régóta panaszkodok rá. Kép

Dzscs: CTG :KépJó volt olvasni a lelkesedésedet! Kép Kép

Linó: szülés után gondolom nem akarsz fára mászni? Kép

Puszi lányok: Linda
bellana

Sziasztok!

Linduskám! Jó hogy megvagy te is!!! Lassan már olyan barnára sültek lehettek Danival, mint a szerecsenek!KépTaláltál ajándékot? Aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz értem, most úgy érzem nyugi van. Bár mintha még lentebb szállt volna a pocakom, s most kb. öt percenként kell mennem pipilni. Meg ezek a keményedések mintha gyakoribbak lennének, de fájdalom az semmi. Délután nagyot pihiztem, az is jót tett.

Chello! Mi volt az UH-on?

Panó! Őn is a kislány+kisfiú képre szavazok!Kép De mindegyik édes, a lényeg meg úgyis a benne lévő babák lesznek!Kép

Bori! Neked mitől van tele a gatyád?Kép

Lino! Legalább az alvás megy!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen:KépDaninak egész jó szine van ott ahol, kilóg a ruciból. Én inkább egy gutaütötte főtt rákhoz kezdek hasonlítani. Kép Daninak vettem egy jó nagy traktort utánfutóval, meg két fa kirakóst. Kép
Igazságszerint itt voltak anyósomék, addig ők csőszködtek felette a játszón.KépMáskülönben ott őrülünk meg a játékboltban. Kép Akkor mindjárt magát az üzletet kellett volna megvennem. Kép
Anyósékkal nem volt zűr, lévén, hogy nem velem voltak elfoglalva. KépDanit megint idősebbnek nézték, most 3 évesnek. Megróttak mert még pelenkás... Olyan hülye, bunkó emberek vannak.
Mikor 4 hónapos volt, azon pattogtak vadidegenek, hogy miért nem ül egy "ekkora" gyerek...

Te továbbra is vigyázz magadra és pihenjj minnél többet, sok puszi!

Többiek hová lettetek? Ilyen ilyesztő volnék, megjelenek és eltűntök??

Linda
bellana

Gyerekek, most már tényleg kezdek megijedni!
Ki hol van?
Linda
bellana

Sziasztok!

Én voltam itt délután,de hiába írtam le kétszer is a mondandómat,nem sikerült elküldeni! Kép

Anikó
vakili

Linda,
te csacsi bálna, nyugi! Én itt vagyok...

Gondolom, melyik a traktoros utánfutós dolog, szerintem imádni fogja a kisfiad.

Mi Danival tortát sütöttünk, de Manó szerint ez nem olyan, mint a cukrászdában kapható...imádta a túrós eperkrémet - magában, és a piskótát is - magában, de összerakva már nem igen akarta enni. Pedig becsszóra isteni lett. Na jó, a külseje...
Aztán voltunk a gyerekorvosnál, kapott antihisztamint és Fenistil géllel is kenegethejük, vaszeg allergiás reakció. Hogy mire, ki tudja!

Linda, én is eltűnök, baromi fáradt vagyok, kimerít ez a meleg, meg talán a várandósság is?! És ahogy írtam délután is, tényleg be vagyok egy kicsit gyulladva.
Rengeteget jár eszembe a két "friss" anyuka, de jó, már babázhatnak!!! És a legnehezén is túl vannak.

puszi neked és mindenkinek, aki még erre jár ma

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Igen, én is jöttem du, de valami karbantartás volt itt, így feladtam egy idő után

jó éjt
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Huhh, szóval nem X akta a topikunk. Kép
Anitabori, süti? Külseje nem számít, ide jöhet. Kép
Itt is marha meleg van, kinnt már jó az idő, de a panel csak úgy fűt...mi meg lessük a vadiúj rossz kondinkat. Kép
Anitabori, te már nagyon-nagyon ott vagy a célban, mindig mikor nem jösz, azt hiszem már babázol. KépNe hagyj bizonytalanságban! Kép

Anikóm: akkor téged sem vittek el az Ufók. Kép

Pufók Csacsi Bálna Linda
bellana

Linda!

Én is örültem a hangodnak,és nagyon sajnálom,hogy nem lakunk közelebb egymáshoz.
Apuék próbáltak tegnap beszélni a tesómmal,de teljesen reménytelen.Amiket mondtak,én nem akartam elhinni.Hogy ember így tudjon gyűlölni valakit?! 10-15 éves dolgokról beszél,de úgy hazudik,mint a vízfolyás.És hiába mondják neki,hogy az nem is úgy volt,teljesen belelovallta magát a kényszerképzeteibe.Apukám azt mondta,hogy vegyem úgy,mintha nem is lenne öcsém.Hát majd igyekszem. Kép

Egcsi:Az ötlet jó volt,mondtam is apunak,de azt mondta,hogy meg ne próbáljam,amíg Bencus meg nem születik,mert nem ér annyit az egész,hogy neki valami baja legyen.Ebben igaza van.

Bori:Ha jól értettem,nem a tágulással voltak gondjai Zsuzsának,hanem nagy volt a buksija a babának,és nehezen jött ki.Egy hajszál választotta el a császártól! Kép 2 órán keresztül voltak tolófájásai úgy,hogy nem nyomhatott.Kép
Majd Ő leírja a részleteket,ha jön.

Jerry:Én Nagy Attilánál tanultam boogie-zni.

Puszika:Anikó
vakili

Anikó!

Annyira sajnálom, hogy ilyen kőfejű öcséd (anyám) van. Tényleg jó lenne úgy tenni mintha nem is lennének, de hát nem lehet ugye? Lefogadom, hogy ők nem is emésztik magukat ezen. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Linda!
Tudod mit mondott ez az elmebeteg? Hogy azóta nyugodt az élete,amióta nem beszélünk.Kép
Csak az a furcsa,hogy amiket most felhozott régi sérelmeket,soha nem mondta,hogy bántaná.Én nem is gondoltam,hogy ennyi mindent hordoz magában.Ráadásul egy csomó minden hazugság is.Talált valami apróságot,és ahogy telnek az évek,szépen kiszínezi őket,és már közel sem hasonlít az igazsághoz.De ő persze egyre dühösebb!
Most ahogy apu sorolta,és próbáltam visszaemlékezni,még mindig nem értem,hogy mi volt a gond.És a többiek sem,úgyhogy nem én vagyok a klinikai eset!
Komolyan mondom,hogy pszichiáterhez kéne mennie,mert ez már beteges.
Na mindegy,ez már így marad,próbálok a saját kis boldog családomra koncentrálni.Legalább itthon minden rendben van.Kép
Képzeld megint elefántlábam lett estére,pedig már úgy örültem,hogy végleg elmúlt.Alig bírtam cipőt húzni hazafelé.Kép

Millió csók Nektek!Kép

Anikó
vakili

Linda!
Fakacsát nem kaptál Daninak?
vakili

Sziasztok!

Csak par sort irok, ismet hulla letben leledzemKép

Suncsi, Tamas
Nagyon nagy gratula a kisfiatokhozKépKépKép Tunder edes es Suncsi hihetetlenul szep a kepen! Tenyleg mintha nem is szult volna!Sok puszi nektek es kerjuk a hireket tovabbra isKép

Timi
Nagyon edes bogarka a pici lanyod, kis piszeKép Gratulalok hozza es orulok, hogy minden ok veletek, nemsoka majd egyutt is lehettek, meglatodKép Puszi nektek!

Zsuzsa
Neked is sok puszi, probalj helyrerazodni ez utan a nehez szules utan! Meg nem lattam a kepet, de miutan ezt megirtam megnezem, remelem valaki elkuldte nekemKép

Aniko
Koszi megegyszer az sms-t, nagyon orultem nekiKép
Remelem ocsed ugyeben at tudsz lepni a dolgon. Ha o ilyen, akkor nem tudsz mast tenni. A lenyeg, hogy Ti rendben legyetek a baboddal es ne szomorkodj, ne idegeskedj. Sok puszika nektekKép
Megegyszer gratula a 31.hethezKép

Linda
Nagy puszi neked isKép

Nalunk minden ok, csak ma a haznal voltunk es kicsit elfaradtam, ugyhogy most megyek is hunyni, mert holnap meg nagy pakolaszas lesz!

Sziasztok, mindenkinek sok puszi!
Kivancsi vagyok, ki lesz a kovetkezo es mikorKép

Orsi
31

avocado

Sziasztok!

Hurrá, nagyon felgyorsultak az események a fórumon!
Üdvözlet Sücsinek és Andrisnak, illetve Sünpapának is!!

Zita, Panó:köszönöm szépen a levelet, a képeket és a tel-listát.

Tényleg megható a kép, remélem Zsuzsától nemsokára hallunk egy születéstörténetet is.

Timi:örülök, hogy jól vagytok, remélem Lilla nemsokára rátér az anyatejre, nagyon szorítok nektek. Ha gondolod alhatsz nálunk, írj egy mailt, és elküldöm az elérhetőségeimet. Csak szólj időben, hogy rendet tudjak rakni Kép
Illetve ha meglaptad a telefonlisát, benne vagyok

AnitaBori:érdeklődtél a tanya iránt, így írok pár szót. Tehát Kisteleken van egy tanyánk (Szegedtól 30 km-re), az Anyukám ott született. Most már sajnos csak a fiatalabbik nagynéném él a testvérek közül, ő bent lakik a városban, és naponta kijár a tanyára a birkákat kiengedni-becsukni és veteményezni. Van egy kétholdas (!) tanyakerítésünk, azért kellenek a birkák, hogy ne gazosodjon el teljesen. Anyukám élete utolsó pár évében felújította a tanyát, csináltatott fürdőszobát, így már egészen komfortos, azt tervezte, hogy ott fog lakni, csak sajnos nagyon rövid időre adatott ez meg. Nagyon hangulatos lett az egész, van a falon tálas, Korondról hozattam köcsögöket és tányérokat rá. Anyukámnak nagyszerű érzéke volt a "lakberendezéshez", valahogy mindig meg tudta találni a pontosan odaillő bútort, tárgyat.
Kiskoromban én is nagyon sokat voltam ott, minden nyáron letétbe helyezett az Anyukám a Nagymamámnál. Én most is nagyon szeretek ott lenni, teljes csönd és nyugalom van, kb. 3 km-re van a belterülettől, csak a vonatok hangja hallatszik oda, de az sem zavaró. Viszont vizes időben a békák képesek nagy zajt csapni, illetve a férjem reggelente a madarakra szokott ébredni. Remélem győzted elolvasni Kép
Sütöttem én is sütikét, illetve még csak a piskótát, a joghurtos-epres tölteléket majd holnap frissen a vendégeknek
Az eperre egyébként könnyen lehetnek allergiások a gyerekek, átmenetileg is.

Zsuzsi:én vettem a csariban dinnyét is, és isteni volt, férjem megadóan cipelte, bár visszafogtam magam és egy 4-5 kilós szeletkét választottam csak. A kivánósságot úgyis kihagytam, illetve eddig csak ennyiben nyilvánult meg.

Anikó: az öcséd azt hiszem pszichológiai eset, az életben (barátok, munkatársak, társas kapcsolatok) nincsenek problémái?
Boogiezni viszont régen járhattál, Attila jópár éve nem tanít. Versenyeztél is?

Bellana: szomorú, hogy a te Anyukád is hajthatatlan, sajnos se vigasztalót sem használható tanácsot nem tudok adni. Nem emlékszem, hogy írtad-e, hogy miért nem álltok szóba? És te próbáltál közeledni, de nem sikerült?
Légkondi? Legutoljára csak annyit írtál, hogy kattog, ezek szerint az nem a normális működés jele volt. Szerencse, hogy a mi lakásunk nyáron sem melegszik fel nagyon ( a tanyáról nem is beszélve), nem túl biztató, hogy mindenkinek gondja van az új klímákkal.
De fel a fejjel, az utálatos hozzászólókkal meg ne törődj, neked nagyon kijut úgy látszik belőlük

Befejezem mára, így is azt hiszem megírtam a topic leghosszabb levelét.

És nem azért mondom mert én csináltam, de a kakaós piskótám nagyon finom lett!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Jerry
jerry

JO reggelt!Kép

Megneztem reggel a telefont, jottem gyorsan ide is, ezek szerint nincs ujabb "termes" az ejszaka...Kép

Megreggelizek, aztan irok!
szoszi
szoszi

Jó reggelt minden otthon lévő, illetve még a kórházban, vagy nyaralóban tartózkodó kismaminak, illetve babának!

Szöszi! Én is a telefonnal indítottam, valahogy az volt az érzésem, hogy esetleg ez a viharos idő beindít bizonyos célegyenesben lévő kismamákat, de nálam senki sem jelentkezett. Hozzánk mostanra ért ide az eső, szél az nincs, viszont igen intenzíven esik. Az éjszakám elég nyugis volt, leszámítva azt a négy alkalmat, amikor folyó ügyeimet kellett intéznem. A csemetém meg egész este olyan virgonc volt a pocimban, hogy mondtam is, amilyen jól érzi magát odabenn, lehet, hogy még három hét múlva sem akar kibújni.Kép

Linda! Örülök, hogy kaptál Daninak meglepit, majd írd meg hogyan fogadta, bár gondolom nem lesz ellenvetése. A hülye beszólásokkal ne törődj, nehogy már leállj ilyen barom embereknek magyarázkodni! KlímaKép reklamáltatok már? Az legalább pozitív, hogy anyósékkal minden rendben volt.Kép

Anikó! Azt hiszem a szüleidnek igaza van, te mindent megtettél amit lehetett, s most úgy látszik ezt a helyzetet nem fogod tudni megoldani. Tényleg koncentrálj a szerető kis családodra, na és a pocaklakódra!

Bori! Epres-túrós torta? Hmmmmm nagyon fincsi lehet.Kép Én meg ma sütők meggyes-túrós palacsintát.Kép A szülés miatt, meg ahogy Zsuzsánk mondaná ne parázz! Jó-jó én is ezt mondom magamnak és azért be vagyok reccsentve én is, bár már alig várom.KépHogy van Pöttyös Danid? Jobbulást neki! Remélem nem vakarja.

Orsi! Na ugye megmondtam, hogy nem tudsz te pihenni! A csomagolásnál is inkább dirigálj vízszintből!!!!S tényleg vigyázz magadra meg arra a babára a pocidban!!!KépMár 31???? Lassan utolértek!KépKépKép

Jerry! Ez a tanya nagon jól hagzik! Gondolom azért nem tudtok olyan sőrőn menni, mint ahogy szeretnétek, na de majd a picivel, úgy fog nőni a jó levegőn mint a gomba!

Szöszi! Jól laktál?

További szép napot!!!!

Szegény Zsuzsa! Akkor ez a szülése sem volt egy leányálom! De Edina most már biztos kárpótolja mindenért!!!Puszi nekik!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Jerry: nagyon jól hangzik ez a tanya! Kép Olyan jó, hogy Te végülis egy hagyományt vettél át és te is tudod élvezni a tanyasi életet. Én igazi városi vagyok, nagyon messze áll tőlem a falusi élet, de most vettünk Dunántúlon egy parasztházat és teljesen bevagyok zsongva. Férjemmel fogalmunk sincs, hogy mit hogyan, szerintem mindenki rajtunk fog röhögni Kép DE nagyon várom, hogy lemehessünk. És a birkákkal mit kezdetek, télen hol laknak?

Anikó: hasonló helyzetben vagyok, mint Te, csak mondjuk én az öcséd szerepében. Nem ismerem a történetet, de szerintem, ha a testvéred egy kis távolságot igényel, mert valamiért ő úgy érzi, akkor tényleg tartsd tiszteletben. Nem vagyunk egyformák, szüleink is sok hibát követnek el, nem tudhatod, hogy testvéred mit, hogyan élt át, neki mi okoz lelki problémát. Ha ő így tudja csak kezelni a dolgokat, akkor hagyd rá, biztosan a kisbabája születése megváltoztatja és közelebb kerültök, de engedd, hogy az idő segítsen nektek. Az én nővérem sem érti, miért nem akarok/tam vele beszélni, de annyira eltávolodtunk és állandóan félreért, hogy nem nagyon látom értelmét, hogy leüljünk újra lelkizni, hiszen elbeszélünk egymás mellett, mindenki csak a sérelmeit sorolja, de ettől nem lesz jobb a kapcsolatunk. Annyit tanácsolhatok, hogy az idő mindent megold és legyél türelemmel és próbáld elfogadni, hogy tesód valószínűleg ugyanolyan lelki válságban van, mint Te csak ő így védekezik. Én inkább a szüleimet okolom a helyzetért...
Most inkább a kisbabáddal foglalkozz, örülj neki és a szűk családodnak !

Én meg állandóan idegeskedek, hogy hamarabb fog megjönni Emma, mert a nagylányom miatt semmit sem tudok pihenni. Mivel nem alszik napközben, így reggel 7-től este 7-ig megállás nélkül kell vele foglalkoznom, teljesen kimerít. Persze lelkiismeretfurdalásom is van Emmával szemben, mert alig tudok vele foglalkozni, kímélni magam, remélem csak típikus kismama idegesség van rajtam és feleslegesen aggódok.

Zsuzsa: szegénykém, jó nehéz lehetett a szülés, de a lényeg, hogy császár nélkül sikerült! Hatalmas teljesítmény, légy büszke magatokra! Sok--sok örömet kívánok és gyors regenerálódást!

Üdv
Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi!

Valaki nem tudna néha tehermentesíteni? Lelkiismeret furdalásod meg ne legyen, mert ha meg a nagy lányoddal nem foglalkoznál akkor vele szemben lenne!Nem akarok okoskodni, de korábban a már tapsztalt anyukák írtak néhyán trükköt, mint együtt alvás délután, meg az ágyon való játszás...nálatok ez nem jön be?

Nagyon együttérzek veled! Puszi!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Én is rögtön a géphez jöttem,hátha...Kép
Senkenek nem tetszett meg a fiam szülinapja?
Na,van még pár órátok,hogy meggondoljátok magatokat.Persze csakis a finiselők!!! Kép
Ma biztos keveset jövök,mert gyerekzsúrra készülünk,de este benézek,ha tudok.

Jerry:Tulajdonképpen a hétköznapi életben,ahogy mi észrevettük apuval,igyekszik olyan emberekkel körülvenni magát,akik istenként tekintenek rá.Elesettek,alkoholisták,stb...Apu szerint az a gond,hogy a férjem sem és én sem estünk hanyatt Tőle,nem tőle szoktunk tanácsot kérni.A családunk boldog,kiegyensúlyozott,két szép gyerekünk van,ami nekik elég nehezen jött össze.Ráadásul a férjem mondhatom,hogy sikeres vállalkozó és mindenhol nagyon szeretik és tisztelik.Jó humora van,ezért a társaság kedvelt alakja.Az öcsém viszont a bunkóságát használja,mint humort,és ez nem mindenkinek jön be.Az ő baráti társaságának ez nagyon tetszik,nekünk kevésbé.De én soha nem tettem neki ezt szóvá.Elfogadtam így ,ahogy van.Anyagilag nem vagyunk túlzottan eleresztve,de kényelmesen élünk,de én úgy látom,hogy ez náluk is így van.Viszont irigy minden új dologra,amit veszünk (fényképező,kamera...),és ezt szóvá is teszi.Pedig mindent részletre szoktunk venni,nincsenek millióink a bankban.Nekik más a fontos:Nekünk nincs Play stationunk,mélynyomónk a kocsiban,többszáz darabos CD gyűjteményünk,stb...
Nekünk is vannak milliomos barátaink,és természetes irigység bennem is van,hogy de jó lenne,ha nekünk is lenne,de teljesen elégedett vagyok az életünkkel,és ez nem állhat a barátságunk közé.
Na,remélem nem untattalak túlságosan.Kép
Valóban régen jártam táncolni,hiszen a fiam már 8 éves,és azóta semmi.De Attila párja egy időben az én unokatesóm volt,Oti,ha ismered.
Valamikor régen Attila tesójával jártunk együtt egy tánciskolába,és ott nézett ki,hogy lemehetnék hozzá,mert van tehetségem.Egy időben,amikor nem volt partnere,velem mutatta be a lépéseket az óráin.Azok voltak a szép idők! Kép
Versenyzésre nem gondoltam,de bemutatókra szívesen eljártam volna,csak soha nem volt állandó partnerem.Egyszer találkoztam egy sráccal,akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk (mármint táncilag),de Ő vidéki volt,és amikor végzett az egyetemen,hazament,így megszakadt a kapcsolat.Kép
Te versenyeztél is?

Most befejezem,mert készülök a délutáni banzájra,de addig is mindenkit puszilok,ne haragudjatok,hogy nem írok most másnak!

KicsitjobbkedvűAnikó Kép
vakili

Zsuzsi!
Most látom,hogy írtál nekem,de sajnos már mennem kell,talán este,vagy holnap jövök újra!

Puszi Neked:Anikó
vakili

Sziasztok nyári kismamák!Kép

Átkukucskáltam ide az őszi topikból, szeptember 28-ra várom második gyermekünket, aki ismét csak kislegényKép Nem az elejétől kuksizom a beszélgetéseiteket, de ez is elég volt ahhoz, hogy veletek együtt szurkoljak!! Nagyon jó kis csapat vagytok, jó olvasni TiteketKép
Úgy örülök minden új jövevénynek, vigyázzatok magatokra én is nagyon várom már a nagy eseményt, de még egy kicsit odébb vanKép

Jó egészséget mindenkinek!!Kép

Lau
24+4
lau

Jó reggelt,

Linda,
ígérem, az elsők között leszel, aki értesítést kap a Bevonulásról!
Most akkor tényleg rossz a kondi?! Vagy csak zajos, de azért dolgozik rendesen?

Anikó,
amit az öcsédről írtál "új" fejleményként, nem valami biztató. Erre nem is tudok mit mondani. Csak Isten tudja, vajon a szüleidnek van-e igaza?! (mármint hogy vedd úgy, mintha nem is létezne)
Köszi az infót Zsuzsáról, milyen is az, amikor nem nyomhatunk, pedig már nagyon kell? Esküszöm, nem is emlékszem, pedig valamennyi időm nekem is volt ilyen, mert a feje nem volt még a helyén.

Orsi,
pihenj sokat a nagy pakolászások közepette.
Ki a következő? Na, szerintem a következő hármas: Zita, Marcsi, és én, meg talán Swen is beszállna? Lino szerintem kitart még.

Jerry,
köszönöm a leírást a tanyáról. Elképzeltem magam előtt, és el tudom képzelni a nyugalmat, amit áraszt a hely magából. Csak egy kicsit messze van tőletek, igaz? Nem lehet csak úgy leugrani pár órára. (én azt szeretem Ráckevében, hogy 45 percre van a lakástól, és mégis, olyan, mintha az Isten háta mögött lenne)
Allergia: Igen, eper-allergia lehetne, de iszonyú régen eszik epret már az idén is, igaz, csütörtökön a földről ettük, bár tényleg nagyon tiszta a szalma miatt, de nem lehet kizárni.
(kapok egy kakaós piskóta receptet, ha van időd?)

Szia Swen,
enyém baba is olyan virgonc volt éjfél előtt, hogy bizony többször erősen felnyögtem, mert akkorákat rúgott vagy mit csinált a méhszájam környékére, hogy azt hittem, összeszaladok.
Pöttyös Túró Rudi fiam kiütései nem durvultak el, és megtanult gyógyszert bevenni, mert most kivételesen nem szirupban kapta az antihisztamint. Ügyes fiú volt. (most viszont a nyakamra jár, ki akar innen túrni...)

Zsuzsi,
kislányod régóta nem alszik napközben? Együtt sem tudtok relaxálni a nagy ágyban esetleg? Próbáltál már mese(hang)kazettát betenni, amikor egy kicsit lefekszetek? Az egy kicsit talán elvarázsolja.
Megértem a babussal kapcsolatos lelkigondodat, de szerintem ő is megérti odabent! Mert a szeretet és a várakozás nem hiányzik belőled, tehát gond nincs.

Most átadom a gépet a fiatalabb generációnak.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Meg egyszer: Jo reggelt!Kép

swenKép
Jol laktam, koszi,.6 db sult virsli.Kép Megint jol aludtam, kezdek elcsodalkoznia dolgon...Lejjebb ment volna a hasam es azert? Pedig tegnap nagyon egett a nyelocsovem...

AnikoKép
Isten eltesse a kisfiadat! Azaz nagyfiadat!Kép Remelem, jol sikerul a zsur es meg jobban felvidit az a sok rakoncatlan kolyok! Azert ne faraszd ki magad tulsagosan!

zsuzsiKép
Ugyis erzi, hogy szeretettel varod! Ne legyen lelkifurdid, ha megszuletik forditva lesz egy ideig!

BoriKép
Maskor is ki szokott utni?Kép Marmint Danin a pottyok... Semmi elkepzeles, hogy mitol lehet? Az unokaocsem,szegeny, a csokira volt allergias kepzeljetek...Most valahogy elmult, illetve ha keveset eszik mar nem ut ki.

LanyokKép
Nem akarok szerenytelennek tunni, de TiminKép kivul, aki elsiette a dolgot, bejott a 3-as befuto, amit tippeltem : Mucska, Zsuzsa, Suncsi!!!

Most is kutakodom, hogy mit erzek kovetkezonek, de valahogy nehezebben megy.Mindenesetre MariannKép a favoritok kozott van nalam...ZitaKép nem jelentkezett senkinel?

LauKép
Legy udvozolve, nalatok is jo a csapat, en is atkukkantok neha! Legyen kellemes a hatralevo gombolyodes es konnyu szulest kivanok a vegen!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

En sem birtam ki, hogy ne jojjek delelottKép De ugy latszik ez egy nyugis ejszaka voltKép
En is tok jol aludtam, meg pisilni sem kellett felkelnem, reggel meg is voltam dobbenveKép

Minden aggodonak uzenem, hogy ma nem engedte a csalad, hogy kimenjek a hazhoz, ugyhogy a parom ment ki a hugommal, o as a hugom meg takarit. Anyukam meg itthon pakol velem, ugyhogy mar nagyon kimelve vagyokKép

Swen
Kép Azt hiszem az utoleres csak augusztusban lesz, legalabbis remelem!!!Kép Es tenyleg hidd el, hogy vigyazok magamra, a babomra meg aztan kulonosen! Tegnap is ott volt egy szivacs, amikor ugy ereztem, akkor lefekudtem, meg szunyokaltam is, ugyhogy tenyleg nem hajtom tul magamKép Pici babucim meg szerintem jol erzi magat, nem nagyon szokott reklamalniKép A tanevzaro koncerten rendezett olyan vitustancot, hogy el voltam kepedve, szerintem nem tetszett neki, hogy szauna volt a tornateremben es alig kaptam levegot. De ezt leszamitva nem tiltakozik, ugyhogy szerintem jol van odabent!Kép
De azert koszi az aggodast, jol esettKép

Aniko, Linda
Sok puszi nektekKép

Pano
Ne haragudj, ha nem birtam normalisan fogalmazni, csak viccbol irtam, dehogy sertodtem en meg!!! Eleve nem vagyok egy ilyen tipusKép Nagyon szepen koszonom a Zsuzsaek kepet, fantasztikus ilyet latni, 3 perces kepet!!! Es a tablazatot is koszonom, remelem lesz meg ujabb, akkor abba ird be nyugodtan, hogy Viragh Orsi vagyokKép
Puszi neked es koszi, hogy ennyit foglalkozol a tablazattal, meg mindennel itt a topikon!!!Kép Ja, nekem a kepek kozul mindegyik nagyon tetszik, sajnos en nem tudok segiteni, hogy melyik legyenKép

Most megyek a piacra eperert es cseriert, remelem kapok szepet!

Puszi mindenkinek!Kép

OrsiKép
31+1

avocado

Sziasztok!

Látom nincs újabb baba.

Mucskával beszéltem, mindenkit puszil. Kép Jól vannak a babával együtt.

Mi tegnap este voltunk uh-n és Noémi már 2800 gramm körül van. Máhszáj rendben. Kedden megyek legközelebb CTG-re.

Kellemes hétvégét ! Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Anikó: az én anyámra is ráférne terápia, járt is egy darabig, aztán abba hagyta...Na, de majd személyesen.
Fiadnak nagyon boldog szülinapot! Remélem jól sikerül!! Millió puszi!!

Jerry: nem tudom, hogy írtam e mi volt a legutóbbi "bűnöm" ami miatt Danira sem kíváncsi 4 hónapos korától és valszeg Gergőről még csak tudni sem fog. Kép A lényeg, hogy kifizettünk neki a spórolt pénzünkből 100 ezer ft tartozását és erre rá nem egészen 2 hét múlva újabb igénnyel állt elő, amit mi nem lévén krőzusok, nem tudtunk kifizetni.. Ennyi!!! Nem hogy hálás lett volna vagy valami... Olyan dolgai voltak, hogy hajmeresztő. Nem kívánok senkinek olyan élményeket amiket ő adott. Kép

Zsuzsi: nem tudom a ti esetetek a tesóddal mennyire hasonlít Anikóékra, de annyira csak nem rossz, hiszen te legalább másokkal hajlandó vagy beszélni róla. Idő: nekem eddig pl. semmiben nem segített. Én is azt hittem, majd ha anya leszek magam is akkor majd történik valami és anyámmal megváltozik a kapcsolatunk, aztán dehogy. Sőt!

Bori: helyes-helyes, várom a jelentkezést nagyon!! Kép
Légkondi: nem tudom valójában rossz-e, de úgy csikorog, hogy fülvédő kéne hozzá. Kép Állítólag holnap jön a szerelő. Igaz eddig kettőből egy alkalommal sem ért ide...Miért a holnap lenne a kivétel?

Swen: mail jött, remélhetőleg a választ a múltkorinál hamarabb összetudom hozni. Kép Pusziözön!

Orsi:remélem azért óvatosan pakolászol!! Puszi!

Lau: garatula a második legénykéhez! Kép Tényleg jó kis csapat a miénk. Kép És olyan izgi, hogy már 4 babánk van! Kép Kép

Ádi ma nincs itthon, gályázik. Kép Kicsit le vagyok törve, ráadásul éjjel szörnyen (nem)aludtam, majd megfőttem...
Na, megyek összeütök valami ebéd amm-ammot. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok gratulat! Tényleg ügyeskék voltunk; Süncsi leginkabb és a Dömpermano egy nagyonaranyosügyes.

Süncsinek kinyomtattam az üzeneteiteket, nagyon
örült mindennek. Sajnos valaszonli még nem nagyon
tud praktikus okokból és tegnap alvashiany miatt sem. Most megyek hozza;, elviszem a mai hireket is.

Juniorrol annyit, hogy ügyesen tud szopizni, kakilni, arcokat vagni, ordibalni, kalimpalni, maszogni és szépecske lenni. A kis ujjait nehéz
betalaltatni a kis ruhaba az én nagy ujjaimmal és mikor tölem kér (bömböl) enni, az elég stresszes.

Süncsi jol van és a közös szülés-élmény miatt
szerintem még közelebb kerültünk egymashoz. Ez leginkabb az én szemszögem, ezzel ébredtem ma reggel. Különben mikor nem volt mellettem, azt gondoltam, hogy wc-n van. Ugy latszik, csak lassan fogom fel a helyzetet.

Sziasztok!
Süncsipostas
süncsi

Süncsiférj!

Millió puszi az asszonykádnak és a manócskának is!! Olyan jó volt olvasni amit a közös szülésről írtál!!
Vigyázzatok egymásra:
Linda
bellana

Kedves Sun-papa!Kép

Milyen lelkiismeretes ferj lehetsz, aki igy tajekoztatja a topikot!!! Koszonjuk szepen.
Az en ferjem biztos nem fog ennyit irni, nem az a fajta, bar ki tudja mit hoz ki belole az elsoszulotte...Kép

Suncsinek sok puszit kuldunk es persze Andriskanak is!!! Mar van tejcsi? Ilyen ugyesek?

Ha hazahoztad a csaladot errol a hosszabb kirandulasrol a wc-rol (Kép) majd jelentkezzetek megint!Tenyleg, mit mondanak, mikor helyezik oket szabadlabra?
szoszi
szoszi

Kedves SuncsipostasKép

Annyira jo volt olvasni a soraidat!Kép Nagyon buszke lehetsz magatokraKép En is nagyon kivancsi vagyok minden hirre, ugyhogy legyszi folytatsd ilyen rendesen a mi tajekoztatasunkat, jo?Kép Nagyon puszilom Suncsit is es a kis Andrist isKép

Remelem majd az en parom is ugyesen tudosit titeket mindenrol, tegnap mar mondtam is neki, hogy ki lesz am okitva, hogy is tud ide bejonni, meg minden, egyelore nem tiltakozott hallhato modon (belul lehet, hogy igen)Kép De azert mi meg messze vagyunk ettol, addig vegig fogjuk asszisztalni a listan elottunk jarokatKép Ugye Aniko?Kép

Linda
Ugy orultem neki, mikor lattam, hogy irtal nekem egy sort!Kép Ne aggodj, nem viszem tulzasba, sajnos ez lesz az oka, hogy nem fogunk tudni elkoltozni jovo csutortokon, hacsak valami csoda nem tortenikKép Ugyanis nagyon csigaban adom elo a dolgokat es amint picit faradok fekszem is le vizszintesbe. De valahogy csak lesz, nem idegesitem magam rajtaKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Most nem nagyon van időm írni, épp a medencét állítjuk fel a kertben. Bár nem tudom minek, mert állítólag megint rossz idő lesz, itt például mindjárt esik.
Szóval eszembe jutott, hogy nekem arra a számra nem is tudtok sms-t írni, amit megadtam a táblázatban, mert az a régi kártyám száma. Mint tudjátok nemrég elhagytam a telefonomat, akkor vettünk egy új telefont egy új számmal, de megvettük a régi számom is, ami most át van irányítva az új kártyára, amit addig használok csak, míg le nem beszélem róla a pénzt. De a régi számra érkező sms sajnos nem jön át az új kártyára. Szóval beírtam az új számot is a tábláztba és zárójelbe tettem a régit. Az új szám biztos élni fog egész nyáron, míg meg nem szül mindenki. Ha mégse, akkor majd szólok mindenkinek!
Most akkor küldök mindenkinek új táblázatot, ebben már Mucska is benne van és Bori is doktor lett!Kép

A babás táblázat is már majdnem kész, majd jövök avval is, addig is puszi mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok!

Panó: medence? Képha kell bele egy bálna és borja, akkor már indulunk is. Kép
Vagy az esőt irányítsd már ide felénk, mert megdöglünk ebben a hőségben. Kép
Holnap buli lesz??

Orsi: inkább csússzon a költözés, mint esetleg megemeld magad, vagy hasonló! Inkább pihenjj ha úgy érzed! A baba és te vagy most a legfontosabb!
Puszi. Kép Fagyival hogy állsz? Én már elkezdtem. Kép

Szöszi: felétek mi újság? Légkondi megy? Bár már nálunk is jó lenne, megsülünk. Kép

Puszi mindenkinek:
Linda
bellana

BellanaKép
Igen, megy...16 fokos levegot fuj, ha arra jarok pont alatta, akkor meg meg is borzongok...A lakasban meg kellemes 20-21 fok van.De nem akarlak idegesiteni.Majd, ha a Tieteket is megcsinaltak megbeszeljuk...Mi aztan jol megjartuk a legkondizast, mi?Kép

OrsiKép
Nalunk regebben nem tudott a ferjem sehogysem meggyozni rola, hogy egy konnyu-szerkezetes haz ugyanolyan lehet,mint egy tegla.De a Tieteket latva igy kepekben...teljesen kiegyeznek vele(de ezt mar mondtam). Ma este O is vegignezi, mert mondtam, hogy elmeny igy latni kockarol kockara!
A koltozessel tenyleg vigyazz!

PanoKép
En mar meg is kaptam az uj tablat...Koszi! Es milyen lett a babas tabla? Vajon mikor kerulok bele? Kerdeztem a ferjemet, hogy vegignezem-e itthon az EB-t, vagy a vegen mar korhazban leszek...Szerinte a dontot mar nem latom!Kép

chelloKép
Hogy vagy?Pihengetsz? Mucskat folyamatosan tajekoztatod?Mert nem tudtam, hgogy irjak-e neki, mikor Suncsi szult? Ha beszelsz vele, akkor puszilom oket!!!

Ma ebednel pittyegett a telefonom, mondtam is a csaladnak, hogy egy ujabb topik-baba beindult es szaladtam megnezni. A noverem irt, de a csalad rohogott...Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Elnézést a a nagy csendért, de tegnap délutánig idő- és energiahiány miatt nem tudtam írni. Aztán mikor megírtam a kisregényt, akkor nem lehetett elküldeni. Azóta meg most jutottam a géphez.

Hajnalban azt hittem, hogy én leszek a következő befutó, mert pont olyan érzésekkel ébredtem, mint mikor annak idején Ádámmal is ébredtem hajnali kettőkor. De végülis, most nem lett (még) folytatás.

Süncsi, Sünpapa és Andráska!

Nagy-nagy gratuláció a baba érkezéséhez. Kívánom, hogy minden olyan simán menjen, mint amilyen a szülés volt.

Sünpapa!

Még tegnap akartam kérdezni, hogy Svájcban is olyan gyorsan kipenderítik-e a kórházból a komplikációmentesen szült anyukákat, mint Hollandiában (3 óra), de ez mára világos lett, hogy nem. Így ez a kérdés törölve. Viszont még mindig kíváncsi vagyok, hogy mégis mikor mehet kis családod többi tagja haza?

Mariann!

Már tegnap írtam, csak nem lehetett elküldeni. Előtej. Az előtej léte vagy nem léte nem jelzi előre a szülés utáni tejmennyiséget. Van, akinek van, van, akinek nincs. Ádámmal nekem pl. félidőtől rendszeresen szivárgott. Egyébként mit nevezel "nem normális mennyiségnek"?

Jerry!

Ez a dinnye jól hangzik. Én is szemeztem tegnap eggyel, de aztán úgy döntöttem, hogy még várok egy kicsit.

Bori!

Ez a túrós-epres süti is jól hangzik. Legalább annyira, mint a múltkori túrós. Recepteket el lehetne kérni?!

Chello!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.

Vár az eper, mennem kell.

Üdv:

Zita
pzita

Kép
panó

Sziasztok!

Csak bekukkantok, mert reggel óta rendszertelenül ugyan, de menszihez hasonló fájdogálásaim vannak. A combcsontomba is kisugárzik. Lehet, hogy ez már az?
Tegnap is elég kakául voltam, nagyon feszítette a szeméremcsont mögötti tájékon a drágám. De az estére elmúlt. Viszont a bokáim egyre vizesebbek, mint egy elefánt, úgy nézek ki.

Zita!
Előtej mennyiség 2-3 féltenyérnyi folt és pár kisebb minden reggel. Egyébként köszi az infot! (a többieknek is)

Süncsi, Zsuzsa, Timi!!
Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek és a piciknek! Meg sok tejcsit is!

Panó!
Köszi a táblát!

Most megyek, mert talán fekve könnyebb már létezni! Iszonyú fülledt meleg is van erre! Borzasztó!

Puszi: Mariann
38+5
marcsababa

Bellana!
Bálna meg borja itt is van, de ha pancsizni akartok, gyertek, szívesen látunk. Kb. egy hét és ropogós cseresznye is lesz (most még sárga). Az esőt szívesen átküldeném, mert Linoék jönnének szalonnát sütni, ha nem esne. Egyelőre még nem esik. Amúgy megértelek, a meleget én is nagyon utálom, szerencsére a mi házunk lassabban melegszik fel, így még elviselhető. De ha több napos kánikula lesz irigyelni foglak a klímáért! Remélhetőleg addigra működni fog.
Holnap a tesómékhoz megyünk, annyi lesz a buli. De ez nem olyan nagy esemény, mert hetente előfordul. Mármint hogy megyünk hozzájuk vagy ők jönnek hozzánk. Szerencsére mi nagyon jóban vagyunk és ezt most kezdem értékelni, hogy ennyien panaszkodtok.
És neked lesz buli szerdán?

Anikó!
Gergőnek nagyon boldog szülinapot! Ez már a nyolcadik neki? Olyan hamar megnőnek, nem?
Örülök, hogy ma már egy kicsit jobbkedvű Anikó vagy!

Orsi!
Örülök, hogy csak viccből sértődtél meg, tudod a gyenge lelkivilágú kismamáknál soha nem lehet tudni, hogy miért fognak megsértődni!Kép

Süncsipostás!
Még egyszer gratulálok és köszönjük, hogy ilyen lelkiismeretes postás vagy! Az én férjemből ezt nem nézném ki és nem hiszem, hogy a harmadik baba születése jobban meg fogja hatni, mint az első kettő!

Szöszi!
Már beültél a tévé elé? Még egy óra és kezdődik! Bár engem nem nagyon érdekel, de a férjemet annál inkább! Remélem én még a döntőt is itthon nézhetem. Én csak az olimpia előtt készülök szülni, hogy az olimpiára hazaérjek. Az engem is érdekel!
A klíma miatt kicsit irigy vagyok.
Remélem tetszik a babás táblázat, hagytam neked benne helyet!

Bori!
Ez az epres túrós piskótás valami nagyon jól hangzik, akárhogy is néz ki!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Húúúú Mariann te leszel a következő? Nagyon szorítok érted, tudósíts, ha kezd rendszeres lenni a fájás, vagy bármi van! Szült már valaki úgy, hogy a magzatvíz folyt el előbb s csak aztán jöttek a fájások? Vagy olyan nincs is?

Anikó! Boldog szülinapot a kisfiadnak!!!Kép

Lau! Gratula a második babóhoz!!!Kép Nekem meg szeptember 25-én jött meg utoljára...Kép

Bori! Örülök, hogy Dani már ilyen ügyes! Most úgy érzem én még vagy két hétig sem fogok szülni. Eddig is lehet, hogy csak én siettettem volna a dolgokat és eltúloztam olyan jeleket, amik nem is annyira jelentősek. Na majd kiderül.Kép De én azért Lino-t nem hagynám ki az élbolyból, elég hallgatag mostanában, csak nem...?Kép

Orsi! Az utólérést csak viccnek szántam, eszembe sem jutott, hogy siettessem a babád! Remélem nem értettél félre, maradjon csak Mókuska még odabenn egy jó ideig! Egyébként meg tudom, hogy vigyázol magatokra, csak néha még olvasni is fárasztó ahogy leírod egy napodat, főleg amikor látom milyen későn írsz!Kép

Chello! Jó hogy minden rendben veletek, Mucskáékat őn is puszilom!Kép

Linda! Na mit főztél? Én a palacsinta sütés közben megfogadtam, hogy egész nyáron soha többé, még a bugyimból is folyt a víz!Kép

Sünpapa! Tényleg nagyon büszke lehet rád a Sünmama, no meg a Sünbébi, hogy ilyen becsületesen helyt állsz helyettük! Még egyzsre nagy gratula Süncsinek, hogy ilyen ügyi volt, kívánom hogy a folytatás is ilyen szépen, rendben menjen!!! Sok puszi nektek!!!

Panó! Gyönyörű a tábla!!!! Köszönjük!!!!

Szöszi! reggeli!Kép Ebéd is hasonlóan visszafogott volt? de te így is olyan csini vagy!!! Egészségedre!!!Kép Szóval a férjed a döntőt már nélküled akarja nézni?Kép

Zita! Tehát nálad is várható, hogy beindultok? Nagy drukk értetek is, jelezz, ha szoríthatunk még jobban!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen!
Linoval egy perce beszéltem telefonon, mindjárt jönnek szalonnát sütni, szülésről nem volt szó.
Mikor Petit szültem, azért mentünk be a kórházba, mert folyt a magzatvíz, de nem voltak fájások, csak 4-5 órával később!

Panó
panó

Panó! Köszi az infót, meg a táblázatot! Üdv Linonak is, jó szalonnasütést nektek!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Mariann: hűha, akkor kezdhetünk izgulni éretetek? Kép Kép

Zita: te is pályázol a következő befutó címére? Kép

Panó: jó bulit holnapra és jó szalonnasütést mára! Kép Engem gondolom felköszönt majd Ádi,Képtalán anyós is, mert azt "úgy illik". Nem leszek elhalmozva, de végülis már nem vagyok gyerek. Kép Dani 2-ik szülinapja viszont annál inkább felspanol. Kép Olyan hihetetlen, hogy már 2 éves lesz! Hiszen még csak most született! Kép
A táblázat nagyon szép. Kép

Szöszi: na, igen, nem vagyunk túl szerencsések légkondi téren. Kép Bízom benne, hoghy holnaptól végre társulhatok a hűsülők köréhez. Kép

Swen: Palacsinta? Jaj, de ennék...
Végülis rántott karfiolt csináltam zöldséges rízzsel. KépNem volt egyszerű bepanírozni őket a kis kuktám mellett. Kép

Valiról ki tud valamit??

Linda
bellana

Sziasztok!

Alig varom, hogy kikoltozzunk es legyen kabelnetunk, annyira jo igy napjaban tobbszor bejonni!Igy nem is tellik annyi idobe elolvasni a dolgokatKép

Linda
Emelni abszolut semmit nem emelek, nem merek! Csak pakolaszni kene, de az is nehezen megy. Delutan aludtam masfel orat, annyira jol esett! Kulonben csutortokig meg azert a csalad is jon segiteni pakolni, amit meg nem tudunk akkor elkoltoztetni, az majd jon utanunk kesobb.Gond nem lesz beloleKép
Jo, hogy mondtad a fagyit, megyek is, van a melyhutobenKép Nyammmm...KépKépKép

Szoszi
Koszi, hogy Te is aggodsz, de tenyleg vigyazok, ovatos leszek! Orulok, hogy tetszenek a kepek a hazrol, olyan buszke vagyok ra, hogy ilyen lett, mert teljesen ilyennek almodtuk meg es ez nagyon jo erzes!Kép

Pano
KépKépKép Erzekenynek azert erzekeny vagyok, hihetetlen miken tudok pityeregni mostanaban, szegeny parom...Kép De itt koztetek nem is tudom mi kene, hogy megsertodjek! Azert ahhoz tenyleg valami komolyat kene elkovetni!Kép
A tabla nagyon klassz lett, edes a kepKép Es meg milyen kis rovid!Kép
Megtalaltad a nevem?Az elozo uzenetemben?

Aniko
Olyan bena vagyok!Kép El is felejtettem gratulalni Gergod szulinapjahoz! Nagyon Boldog Szuletesnapot Neki, remelem jo a buli es Te is jol erzed magad! Sok puszika Nektek!Kép

Swen
Annyira aranyosak a soraid!Kép Egyaltalan nem ertettelek felre, en is csak poenkodni akartamKép A keson iras meg annyira nem ciki nalam, en regen sem birtam ejfel elott az agyba keveredni, es ez a terhesseggel sem valtozott megKép Most viszont egesz nap pihizek es abszolut "soft"-ban adom elo a dolgokat, delutan meg aludtam is 1,5 orat!

Irta valaki, hogy ma kezdodik az EB? Hat ne errol jol lemaradtam! Eddig idom nem volt TV-t nezni, most meg mar nincs kabelTV-nk, mert nem akartunk mar 1 hetre kifizetni egy teljes honapot. Szobaantenna meg nincs itthon, ugyhogy most no TV, ami ugy kulonosebben nem hianyzik, de egy kis focira bekukkantottam volna. Irjatok mar meg, hogy mikor lesz valami erdekes meccs! A Portugalok jatszanak iden? Mert en nekik szoktam szurkolniKép

Na, most befejezem, lehet hogy meg este benezek.
Addig is jok legyetekKép

Puszi

Orsi
31+1

avocado

Sziasztok!

Úgy látszik, hogy ez a szalonnasütés ragályos. A párom, a húgom, meg a két csemetém is ezt teszi odakinn a kertben. Én csak azért nem vagyok ott, mert nincs olyan ülőalkalmatosság, ami kényelmes lenne.

Swen!

Ahogy a húgom szokta mondani, én csak úgy tduok szülni, hogy előbb folyik a magzatvíz. Mindkét gyereknél így indítottunk. Fájás nélkül. Aztán szépen lassan beindultak azok is. De inkább a fordított sorrendet akard! (Tudom, jó vicc, ugyse mi döntünk.) Ez esetben ugyanis, ha ömlik a magzatvíz, akkor fekvőhelyzetet fel kell venned azonnal, és így megközelíteni a kórházat, ugyanis nem tudhatod, hogy a baba koponyája rögzült-e már. Ugyanis ha még nem rögzült, akkor előre eshet a köldökzsinór. Ha csak szivárog, az még a jobbik eset. Viszont ez esetben is x óra múlva elkezdenek antibiotikumot nyomni, mert megnő a fertőzésveszély.

Mariann!

A féltenyérnyi folt nem extrém, még többször sem.

Nagyon átérzem a helyzeted, mármint a fülledt meleg a panelban, még megvannak a szegedi emlékeim. Sokat szenvedtem azzal én is, pedig akkor még csak kismama sem voltam.

Bokadagadás nálam is megvan.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok Kismamák és Tomi Kispapa,
bekukkantottam, nem is gondoltam, hogy ekkora forgalom volt ma.

legelőször is:

Tomi,
teljesen meghatódtam, ahogyan az üzenetedet olvastam. Süncsitől tudtam, hogy igazi jó férje vagy, de ahogy a mai soraidat olvastam, még inkább megértettem ezt. Talán nem is ecsetelem tovább, legyetek továbbra is ilyen boldogok, Kissünnel kiegészülve!
Ezerszer csókolom őket.

Swen,
hát nem olvastad a szüléstörténetemet?! Az én szülésem is magzatvíz-csorgással kezdődött (egy igen fontos 1998-as VB meccsen), és fájásom SEMMI nem volt. Nem is lett 7-8 óra múlva sem, így indítani kellett.
(hát persze, hogy nem olvastad, mert nem írtam meg...)

Orsi,
szerintem sem kellene aggódnod a költözés csúszása miatt, gondolom, most, hogy vége a sulinak, más dolgotok nincs, mint a hajlékból kihozni a legjobbat, legtöbbet. Kismókusnak pedig még van ideje!!! (tényleg, ti lesztek a Mókus-család, a Sün-család után...)

Panó,
ismét gyönyörű táblázatot csináltál nekünk! Puszi a hasadra érte!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Szöszi,
azt honnan tetszik tudni, hogy 16 fokos a kifújt levegő, odatettél elé egy hőmérőt? Hány fokra állítottátok be egyébként? Amikor igazi kánikula van, mi olyan 24 körülre szoktuk, ha jól emlékszem.

Zita,
a recept saját kreálmány, semmi faxni, de asszem, módosítani kell. A tortapiskóta rád van bízva, a krém pedig túró+eper+cukor+van.cukor+felvert tejszín, de az egész nagyon lágy, szóval meg fogom próbálni zselatinnal összeállítani, de olyat még sosem csináltam. És Mucska meg nincs itt, hogy segítsen!!! Kétfelé vágom a piskótát, az alján szétkenek elég tetemes mennyiségű Nutellát, arra rá az epres krém, másik fél piskóta, kívülről is bekenegetem krémmel. Ennyi. Isteni, de a látványa olyan buldózerjárta. Vagy inkább Dömperke-járta!!!

Mariann,
nem válaszoltál arra, hogy kit tudsz értesíteni, ha megindul Anna-baba! Mucskán keresztül hallunk majd rólad? Eléggé úgy hangzanak a gondjaid, mint egy beindulás. Süncsinél is elég biztosra lehetett venni már délután a jelekből.

Linda,
drukkolok, hogy a szerelő menjen vasárnap, és meg is találja hibaforrást, mert a gép hangja nem lehet zavaró, bizti valami gond van vele.
Most jut eszembe, hogy az egyik legjobb barátnőm szülinapja is 16., és talán enyém Dorkáé is az lesz, pont tegnap mondtam neki! Szeretnéd..?
Karcsival megbeszéltük, hogy 22-ig összeszorítom a térdemet, mert onnantól már Rák lenne a babus. De az kicsit túlhordásnak minősülne, nem? Jaj, annyira kíváncsi vagyok, mutat-e majd valamit a hétfői ctg! Egy kicsit azért fájásjelezhetne, mert MATATÁST AKAROK!!! Nehogy már most is teljesen zárva menjek szülni, mint Daninál.

Most kilépek, mert elfáradt a hátam, de nagyon.
Mindenkinek puszi, ha nem írtam külön, akkor is.
Chello,
neked is csók.
Anikó,
hogy sikerült a buli? Nem is kívántam Gergődnek boldog szülinapot...Most kívánok!

Szerintetek Zsuzsánk be tud majd nézni ide egy percre hétfőn, ha hazatérnek?! Annyira hiányzik! Itt tökölök, felhívjam-e, de vaszeg kisebb gondja is nagyobb annál, mint velem bájcsevegjen.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

ORSI!!!

ITTEN KACAGOK, MERT SZERINTEM AZ EB ÉPPEN PORTUGÁLIÁBAN VAN!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anitabori: a 16-a jó nap. KépSzerintem a 22-e már igen csak túlhordás lenne. Kép Mi bajod a rákokkal?
Dínóm is az. Kép
Zsuzsa bizti jelentkezik amint tud. Kép
A szerelő rosszul jár ha nem jön! Meg mi is. Kép
Mi milyen család leszünk? Csacsi család? Kép

Orsi: milyen fagyit ettél? Kép
Pakolás: ne is emelj! Kép Most már tényleg nemsokára minden a helyén lesz. Kép

Zita: akkor a mi helyzetünk is átérzed, mert mi meg egy 4 emeletes tetején agonizálunk a frissen beszerelt nem jó légkondival. Ez már a 4-ik évünk itt és már nem bírtuk tovább. Azért jó lenne ha működne is. Kép

Pusza:
Linda

Ui:itt esik az eső. Szalonnások, nem úsztok?
bellana

Mariann,hol lehet, vajon lett folytatás a görcsöknek??

Linda
bellana

Sziasztok!

Még mindig nincs egy konkrét jel sem, azóta is fájogatok, össze-vissza. Nyákdugó még bent van, keményedések vannak, de a fájások között van, hogy csak percek telnek el, de van, hogy 1-2 óra is. Szerintem még maradok a fenekemen, erre úgyse tudnának mit mondani a klinikán sem, max. benntartanak. Az meg nem használna a lelkemnek, úgy érzem!

Bori!

Bocsi, nem vettem észe, hogy kérdeztél! Megkaptam én is a táblázatot a tel. számokkal Panótól, úgyhogy majd küldöm az sms-t! Mucska ritkán jut most géphez, így gyorsabb lesz! Oxi?

Megyek, visszafekszem és írok, ha van valami. Ha nincs változás, akkor holnap jövök!

Puszi mindenkinek!
Mariann

Ui.1.: Elkezdett égni a nyelőcsövem. De hogy mitől?

Ui.2.: Ma derült ki, hogy lehet, hogy anyósomék elválnak! Ezért volt ez a nagy hallgatás mostanában! Nagyon kivan, sajnálom nagyon!
marcsababa

Mariann, éppen most emlegettelek!! Kép Kép
Szóval még egyben. Kép Szorítok! Kép
Anyós: Kép
Puszi!
Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: