Sziasztok!
Most meg offline irok, es nem tudom mikorra vegzek, ugyhogy lehet, hogy fenykepek csak holnap lesznek kis Gergonkrol, de igerem fel fogom oket rakni, csak most mar elegge keso van. Azert jutok ide mindig ilyen sokara, mert meg Anyukameknal vagyunk este es haza is eleg keson erunk. De ugye a csaladnak rogton meg kellett mutatni a Praxisos felveteleket
Jelentem: minden rendben a kis lurkonkkal, tok jol fejlodik, a buksija 8,56 es az adatai alapjan egy hettel korabbra adta meg a gep es 1,7 kilonak, ami ugye akarmennyi lehet, ugyhogy azt azert annyira nem veszem komolyan.

De mindene aranyos es teljesen rendben van es van egy szuper kepunk a kukirol is

ugyhogy most mar biztos, hogy nalunk nem jon be a "fiunak josoltak es lany lett" dolog
Delutan mar jartam itt es jo sokat visszaolvastam es jegyzeteltem is, ugyhogy azokat most leirom, de lehet, hogy e miatt lesz olyan, hogy valakinek ketszer irok, mert most este olvastam el a maradekot
Kulonben koszi, hogy hianyoltatok es aggodtatok, de tudhatnatok, hogy ugyis en vagyok az utolso itt este
Swen
Szerencsere a depim amilyen gyorsan jott, olyan gyorsan ment, betudom a tegnapi idonek es kettos frontnak

A haz miatt nem voltam depis, csak pont a legjobbkor talaltak el ezek a dolgok

De en is ugyanugy gondolom, ahogy Te, hogy jobb ha meg most jonnek ki a hibak. Szerencsere nem surgos a koltozes, Gergoig biztosan osszejon

Koszi a gratulat a 30. hethez
Pano
Egyetertek, eleg a szuletesi datum, abbol egyertelmu minden. Esetleg suly es cm, nem tudom talan az is, hogy hany ora alatt lett meg a baba? De lehet, hogy ez tok nagy hulyeseg, csak ugy eszembe jutott
Szoszi
Nagyon a~ranyos vagy, koszi a gratulaciot, ma tenyleg kulonleges nap van, mert mar mi is (Aniko es en) harmassal fogjuk kezdeni a heteink szamat
Bori
Tok igazad van, nalam tenyleg meglepo az ilyen nyomi hangulat, de szerencsere kialudtam

Tok jok a kepek a szobarol, gratula

Barcsak mi is mar a gyerekszoba alakitgatasanal tartanank, de ami kesik nem mulik!
Mucska
Megegyszer GRATULA!!!
Zsuzsa
Huha!!!Szep meretes a pocakod, igaz ahogy en kinezek, valami ilyesmi varhato a vegere nalam is
Lino
Mi is tervezzuk ezt a filmet, csak meg azt nem tudom, hogy mikor. De vasarnap jo lenne, most akkor lehet, hogy en nezem meg hamarabb? Pedig remeltem, hogy majd Te megmondod, hogy mennyire durva, vagy hangos, nem fog-e kis pocok megilyedni bent
Bori
Jol emlekszem, Te lattad a Holnaputan-t? Es nem nagyon hangos, vagy ilyeszto, hogy a picuri megilyedjen odabent? Foleg a zaj erdekelne, nem akarom, hogy neki rossz legyen!
Szulesznonek mi is 10-et gondoltunk, a dokinak pedig max. 50-et, tobbre nem futja, majd meglatjuk.
Linda
Ahogy olvastalak tokre magamra ismertem

Sajnos en is ilyen vagyok, hogy nem tudok csondben maradni, pedig neha tudom, hogy kene, de nem megy

Sajnos ez ugye konfliktusokhoz vezet, de akkor sem megy

Igaz azt hiszem mar fejlodtem az evek soran, hisz mar 10 eve egyutt vagyunk a parommal es szerintem most mar jol tudjuk kezelni egymast, de neha meg igy is rajovok utolag, hogy jobb lett volna nem szolni.

Ez van
Na, most mar azt hiszem a kepek holnapra maradnak, bocsika mindenkitol! De delelott jovok es felteszem oket
Sziasztok!
Aniko
Olyan jo volt ma beszelni, jo hogy felhivtal

Megegyszer gratula nekunk a 30-hoz
Puszika mindenkinek
Orsi
30