A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Kép
panó

Zita!
A terhesség korát a jún.15.-ből számoltam.
A babának mi lesz a neve? Erről lemaradtam.

Panó
panó

sziasztok!

Nos, mit is meséljek. Este elég ramatyul voltam, de hála kialudtam. Kialudtam??? Persze sajna alig alszom valamit, azt is egy órás intervallumokban. Kép
Megfigyeltem mostanság, hogy ha zuhanyzom, akkor contrakcióim vannak. Más is észrevette?

Linda: Ádi Kép Ebben nem lehet okos tanácsot adni. Persze az ember úgy gondolja, nem kell mindent eltűrni, de ugyanakkor nem tudom, mennyire kapna másik állást, és ha most nem lesz melója, ugyebár az sem hangzana valami jól.

Anikó: nem próbáltam ki a cseresznye hatását. Vannak emlékeim, amikor anno sokat ettem belőle, így nem most próbálkozom újra. Persze van itthon, éppen most hozott az Anyósom megint friss, saját termést!
Éjszakai kaja: igen, én adtam neki. Ha kér valamit, szoktam adni, persze ha az józan dolog.
És a kilókban is mutatkozik nálad a habzsolás?

Kakukk: Emma Kép Jó neked, hogy semmi keményedés. Sokan cserélnénk veled! Amúgy tényleg vigyázz az emelgetéssel.
Praxis képet várjuk Kép

Lino: tegnap azt mondta a TV, hogy csúszik az M7 lezárása az esők miatt! Későbbre időzíts! Kép
Akkor a takarítónéninek nem volt jó napja. Vasal is? Lehet, hogy tényleg keresni kellene egy másikat!
Cseri Kép Bár az nem tuti, hogy meggyógyít a náthából! Kép Öltözz fel, és vigyázz magatokra!
ADSL Kép Eddig nem is volt nektek? Akkor nagy jó lesz! Én nagyon élvezem a kötöttségek hiányát! Kép

Jerry, Linda: a viasaton jövő kedtől új nekünk való sorozat! 21.55 A HALOTTKÉM!!!

Swen: pozitív hozzáállás Kép
UH: értem. Akkor a te babád feje is 34 cm már! Nem lesz kis kobakja Kép
Nehezebb szülés: ez sem tuti ám! De a gátvédelem esélye csökken! És ne parázz!
Szaftos sztory ügyben meg üzenem: NEM ÉR!!!

Bori: a szenteltvíz elmaradt! Este lefekvés előtt benyomtam 10 kekszet, és nem égett a nyelőcsövem az éjjel! Kép
Ezt a történetet nem most írtam, az gondolom kiderült. Asszem 3 hónapos volt a Zsófi akkor. De köszike. A tiédet még várjuk. Vagy együtt lesz majd a lányodéval???
A tenyésztés miatt szólj a dokinak szerintem a jövő héten! Amúgy ha leveszi, 2-3 nap alatt megvan az eredmény. És ha lehet, elkerüli az ember az antibiotikumos kezelést!
Mi volt szülésznő ügyben?

Zita: az én hasam is vadul ereszkedik. Hány ujjad fér be a hasad, és a kebled közé???
Férjed valóban gondos, hogy aggódik, de olyan messze van az a kórház? Mindenesetre ha valami gyanús, akkor menj, és ne otthon vajúdj!

Orsi: Praxis Kép Számolj majd be, mi volt.
Gratula a 30 héthez!
Zuhanytálca Kép

Panó:
Igen, egyben... Kép
Helyszínelők: Viasat3 csütörtök 21-23 (2 rész)
Miami helyszinelők Viasat3 szombat 21 után
Halottkém Viasat3 Kedd 21.55-től
A műsort itt megnézheted: http://www.port.hu/
Valiról várom a híreket! Pusz neki!

Szöszi: gond Kép Úgy tűnik, ebből lassan mindehova jut. Kép

Nos, most eldugulok. Közben a lányomat elvitte Anyósom, és egy kisebb túrát tervezek. Irány a Váci út, mert ott volt egy olyan hely, ahol olcsóbban lehetett kapni Scholl termékeket (Bori, Süncsi Kép), és én is nagyon szeretem őket. Bár tény, most szétesett az alig 2 éves papucsom Kép
Majd beszámolok, mi volt.

Pá: Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Sajnos a torna elmaradt, mert a védőnőknek el kell költözni az épületből.Kép Eladták a fejünk fölül a házat.Kép Már voltunk az alpolgármesternél is ez ügyben, de természetesen "nem ígérhetett semmit...". Azért még egyszer -kétszer lesz torna, de utána kétséges a babamasszázs és a baba-mama klub sorsa.Kép
Mostantól nem hanyagollak benneteket, csak a vajúdás választ el tőletek!Kép

SüncsiKép
Látom mindenre kiterjedő tervetek van. Kíváncsi lennék mit szólnának a rendőrök, ha itt kérnénk meg őket díszkíséretre.Kép
Federer már kiesett, de mikor ő játszott gondoltam rád. Ügyes fickó, de neki nem fekszik annyira a salakos pálya.Kép

AnitaboriKép
Sajnos már erősen túlkoros vagyok ahhoz, hogy induljak a tenisztornákon, pláne, hogy életemben háromszor volt teniszütő a kezemben.Kép Majd a fiam!Kép Van egy reklám amiben édes pici fiú szervál a járókából, az a kedvencem. Mindig vigyorgok rajta és elképzelem ahogy majd a kisfiam... Szegény Bertold!Kép
Követem példádat, irány a piac!Kép

LinoKép
Tényleg küldenének motoros rendőrt segíteni? Hát ez tök jó!Kép

SwenKép
Szép nagy babád lesz!Kép

SzösziKép
GyerekorvosKép Nekem is keresni kell egyet!Kép

BellanaKép
Ádi munkahelye nagyon gáz!Kép Szerintem kezdjen keresgetni másikat, hátha talál egy jobbat. Én se engedném el 3 hétre, pláne, hogy a múltkori utazásból is egy csomó bajotok lett!Kép

LinoKép
TakarítónőKép MegfázásKép Jobbulást!Kép

OrsiKép
PraxisKép

PanóKép
A babás táblázatba szerintem is elég a születés ideje. Helyszínelők a Viasat3-n, csütörtök és vasárnap este.Kép

MucskaKép
Timi is gratulációját küldi!

Most pedig kis hírek a nagyvilágból: Timi mindenkit üdvözöl, sajnos tegnap annyira görcsölt, hogy be kellett mennie a dokijához. Minden rendben velük, zárt a méhszáj, csak feküdnie kell és MagneB6 ezerrel.
Velünk minden rendben, áldott jó kisfiam van! Sajnos az alvás nekem is kezd nehezn menni, de ez legyen a legkevesebb.Kép
Szóval dióhéjban ennyi.Kép Holnap megint jövök, hacsak nem kell ladikkal közlekedni az eső miatt!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jelentem a depim elmúlt, úgy látszik csak ilyen két napos volt, szerencsére.
Tegnap kaptam a páromtól sárgadinnyét és epret, na az megjavította a hangulatomat.

Bi-Bíí, 29 hetesek vagyunk Benőkével!

Lányok, használt már valaki hasleszorító bugyit szülés után? Jó? Egyáltalán mekkorát kell venni?
Megveszem szülés előtt, akkor nem tudhatom, hogy mennyit legy le a hasam. Vagy igen?
Bocs a hülye kérdésért!

Maci
maci2

Sziasztok!

Örülök, hogy ma mindenkinek jobb a kedve, már legalábbis a bejelentkezettek közül. Linda, mi van veletek???

Panó! ne haragudj a fedél miatt, csak viccnek szántam, nem tudtam, hogy pont beletrafálok ilyen szerencsétlenül.Kép Egyébként jól hangzik ez a pelenkázó szivacs is, köszi.Kép

Szöszi! Köszi az Aventot!Kép Hááát ha kettőig fenn voltál, akkor mégsem pihizhettél olyan nagyot.KépKép

Bori! Várunk vissza nagyon az új hírekkel, meg a gyümivel, bár én már túl vagyok egy nagy tál cserin.Kép

Zsuzsa! Te hogy tudsz fenn maradni egyáltalán, meg úgy napközben ellenni, ha ilyen keveset alszol?! Te szegényke, nagyon-nagyon sajnállak.Kép

Már 34 cm?! Jesszus!Kép Remélem a szüléssel neked lesz igazad, egyébként a kórházunkban mindenképp csinálnak gátmetszést. Ezzel a félsszel meg az az érdekes, hogy eddig tényleg úgy voltam, hogy meg kell ennek is lennie, de ahogy közeleg a nagy nap,csak nő bennem is a feszültség. Igazából nem is félelem ez, mert fogalmam sincs mitől féljek, inkább olyan izgatottság, ami azért nem felhőtlenül csak a vidámságról szól.remélem értettetek.Kép Persze a babám már mindennél jobban szeretném látni!!!!KépKaptál papucsot? Azért jó, hogy néha le tudod passzolni Zsófit, gondolom így neked is könnyebb egy picikét.Kép

Egcsi! Azért tornázni otthon is tudsz ha nagyon akarsz, bár tudom az nem olyan. De fő az optimizmus!Kép Örülj, hogy jól érzed magad, használd ki minden percét, persze ne erőltesd meg magad!Kép

Maci! Gratula a 29. héthez! Jó hogy elmúlt a depid. Bugyiügyben tapasztalatlan vagyok.

Orsi, Anikó! Nektek is nagy gratula és üdv a 30-asok táborában!!!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Lino:Ha jól emlékszem Gömböc is szép nagy baba, és ezek után még kitolják a szülés határidejét?
De azért már nincs sok hátra, a rókaetetésből sem Kép

Zsuzsa:életem párja kb. 93 kiló, szerinted hány ember kell ahhoz, hogy felemelje??Kép
De igazad van az elhelyezkedéssel, a szülésznőtől és az orvostól úgysem férne oda.
Az angol kisággyal viszont lehet, hogy megjártuk, ugyan még nem szereltük össze, de első ránézésre úgy tűnik, hogy nem szabvány méretű, így valószínűleg nehezebb lesz matracot keríteni bele. Habszivacsot ugyan nem ügy méretre vágatni, de kókuszban nem vagyok biztos, hogy csinálnak méretre.

Zita:akkor hozzánk költözöl? A Schöfibe tőlünk gyalog is be lehet érni Kép
Továbbolvastam, látom, hogy mégsem költözöl hozzánk, ha meggondolod csak szólj..

Süncsi: A Ráday utcában van egy fitness terem, gondolom ott van (volt?) a príma-torna is. Én még sosem voltam ott, ami időm mozogni volt azt én táncra fordítottam.
A férjem nem volt velem a tanfolyamon, de őt egyébként sem izgatta volna különösebben, nem egy szívbajos tipus.
Ez tetszik, hogy rendőri felvezetéssel készülsz szülniKép

Linda: a férjednek igaza van, hogy megtagadta az utaást, remélem nem lesz semmi következménye

Pano: Helyszínelők csütörtök esténként 9-től a Viasat3-on, két részt is leadnak egymás után

Jerry
jerry

Sziasztok!

Beszerelték az ADSL-t! Mostantól szuper sebességgel vagyunk mi is Kép Eddig mezei internetünk volt, ami elég lassú is, meg hát elég sokba is került.

Zsuzsa: zuhanyozás közben nem éreztem még keményedni a pocakomat, de ma pl mindentől keményedik, ha lehajolok, ha felkelek, szóval ha bármit csinálok. De nálam ez simán eltarthat még hetekig, a lányoknál legalábbis úgy volt. Scholl papucs: én is szeretnék, de nincs aki elfuvarozzon vásárolni Kép Bár most anyagilag sem biztos hogy jól jönne. Jó Zsófi mentes napot! Azért pihenj is!

Egcsi: torna Kép Elvileg kötelesek küldeni rendőrt segíteni, hogy ez a valóságban hogy működik, még nem próbáltam Kép Timinek is üdv! Párod mikor jön?

Maci2: nekem haskötőm van szülés utánra.

Swen: köszi Kép Lánykám nem tudom kitől örökölte a fogdoki imádatát Kép Mi mind a ketten nagyon rettegünk tőle!

Bori: Matávos. Eddig meg sima egyszerű internet volt, azt is tulképpen apa cégével együtt használtuk. Amway: volt egy szuper ablaktisztítójuk, meg általános fürdőszobai+konyhai tisztító, azok tényleg jók voltak, majd megnézem a nevét, mert én régebben használtam, a taksinéni kezébe nem mertem adni, a jelek szerint talán nem véletlenül. Milyen volt a szülésznő? Szimpatikus?

Jerry: azért tolták ki 18-ról 23-ra, mert egyrészt az a valós számítás, másrészt most az lett a „divat” a kórházban, hogy a kiírt időpont után 5 nappal be kellene feküdni. Na ezt akarnánk elkerülni, úgyhogy bízom benne, hogy 28-ig csak kibújik a kisasszony. Valahol vágnak méretre is kókuszmatracot, talán épp Zsuzsa írta, de majd kijavít ha nem.

Mindenkinek szép napot, itt néha már süt a napocska, úgyhogy gyorsan ki is teregetek!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Zsuzsa!

Kb. 3/4 óra beérni a kórházba, ha nincs sehol dugó. Ha van akkor csak a mentő tud ennyi idő alatt beérni. De ennyi idő alatt nem hiszem, hogy bármi olyan tudna történni, ami nem orvosolható. Egyébként ha valami nagyon gyanús lenne, akkor itt a húgom, aki felismeri ha nagy a gáz, merthogy szülésznő. Akkor marad a rohammentő, meg az, hogy a kórházba már előre beszól, hogy milyen állapotban is megyünk. Úgyhogy a párom azt hiszem, kicsit túlaggódja a dolgot. De ez még mindig jobb, mintha nem érdekelné.

Maci2!

Szerintem ne hasleszorító bugyit vegyél, hanem inkább haskötőt. Gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni (direkt az van rá írva, hogy terhesség után és hasi műtét utánra), két éve volt kétezer forint. A bugyival az a baj, hogy drága, legalábbis a jó minőségű, és egy az kevés belőle.

Jerry!

Köszi a felajánlást költözés ügyben. Kép Kókuszmatracot is vágnak méretre. Tőletek nem is olyan messze. Az Üllői út 81. alatt van a Novetex mintabolt, bármilyen formát és méretet megcsinálnak. Nekünk onnan vannak a matracok. És az amit az idén csináltattunk az emeletes ágy felső szintjére, forintra ugyanannyi volt, mint két évvel ezelőtt az alsó szintre az ugyanolyan. A telefonszámuk: 216-0139.

Panó!

A baba nevéről nem maradtál le, mert még mi sem tudjuk. Ugyanis fiú nevünk az van, de a pocaklakó lánynak tűnik nagyon, abban meg még nincs egyezség.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok,

Swen,
Csináltam fotókat a babasarokról, azon elég jól látszik a pelenkázó, amit vettem. Teljesen merev az alja (van puha-aljú is egyébként forgalomban), és van rajta 2x2 db kis pöcök, amit a kiságy szélére kell rátenni, így egyik irányben sem tud elcsúszni. Tényleg stabil! Nekem mondjuk a pöcökre nincs szükségem, a komódunk direkt nagyon széles.
Anyukáddal egyetértek: nem jó lehajolva pelenkázni, öltöztetni, és szerintem nem csak a szülés utáni időszakban, hanem jóval utána sem. Legalábbis az én derekam nem díjazná! Fogsz te eleget emelgetni, hajolgatni amúgy is.
Az Avent egyirányú rendszert már leírta valamelyik kismama, tehát ahhoz nem adnak üveget, csak zacskót és egy segédüveget (meg persze a szívó), amibe bele lehet rögzíteni a zacsit, itatáshoz. De amint tegnap írtam, nem szerencsés szerintem, hogy csak ilyen nagy zacskó van hozzá, mert egyszerre senki nem fej le 240 ml-t. Bár azért voltak napjaim, amikor egyszerre lejött majd 2 dl, ahogy most belegondolok.

Panó,
Tényleg sok mindenben egyezik a véleményünk!
A babás táblázathoz: szerintem név, szül.dátum, súly+cm, de hogy mennyivel hamarabb vagy később jött, az szerintem tök felesleges.
Szóval menjek fára mászni? Na nem, marad a piaci beszerzés.
Jó munkálatokat, ne hordj maltert, kérlek.

Zsuzsa,
Hát hiába vártam a Salvus-teszt eredményre?
Voltunk bent a kórházban, nagyon kedves a szülésznő, szerintem 40-45 között lehet valahol, kérte, hogy tegeződjünk, beszélgettünk a danis szülésről, az EDA-ról. Szóval találkozunk hamarosan a szülőszobán. (azt is megmutatta Karcsinak)
A szüléstörténetem nagy része már nyomokban fellelhető volt itt a topikban, amikor ilyesmikről volt szó, de egyben még tényleg nincs rögzítve.

Most mennem kell autós kártyázni, bocs.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ja, és a fotók:
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

KOvács Anna bemutatkozik:

KépKép

Nincs időm irni, de nagy pusz Mindenkinek és kitartás csajok!

VAlki kérdezte, hogy hasleszorítós bugyi jó e.
Császárosoknak mindenképp ajánlok valami gumirozott bugyit, nekem nagy szolgálatot tett! Én a Corában vettem szterccs anyagból 1900 Forintért, de nélküle még most is kínlódnék!
Rendes szülésről én ugye nem tudok nyilatkozni.

Kitarás csajoj é s drukkolok Nektek! Kiváncsi leszek, hogy ki lesz a második. Én jól beindexeltem előre mi?

Chelló és MAriann!

Remélem elment a rövid levelecske. A gépem dila.
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Bocsika ez még lemaradt!
Mert azért remélem Ginót sem felejtettétek el! Kép

Kép
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

BoriKép!
Megkaptad a levelem???????
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Tegnap mar tényleg nem jöttem vissza (Swen), nem is tudom miért, elment felettem az idö, föleg a férjem tegnapi naprol szolo beszamolojat hallgattam.

Zsuzsa,
igaz, a séta biztos az alloképesség megtartasa miatt kell, csak én mar tulkomplikaltam az agyamban mindent, amit a doki mondott. (gondoltam hatha ö mar lat vmit, de ugysem mondja, hogy ne idegesitsen...)
Tényleg vannak közös pontok a Te és anyukad szülésében? En is szeretnék ugy szülni, mint anyu, persze neki is fajt, de minden ugy ment, ahogy a nagy könyvben meg van irva.
Te focizni szoktal a papucsodban?Kép Sikerült venni?
Sajnalom a vacak éjszakaidat!

Mucska!
De jo, hogy szamolod velem a napokat!KépKépKép
Remélem ma is bejelentkezel egy kicsit!

Szöszi!
Gratula, hogy mar van gyermekorvosod és hogy ilyen ügyesen tudsz mosniKép
En voltam a körzeti orvosnal kb 1 honapja, hogy ajanljon nekem egy gyermekorvost Winterthurban, de azt mondta, szive szerint egyiket sem tudja ajanlaniKép Egyik sem rossz, de egyikröl sincs különösebben meggyözödveKép Adott egy listat, az összes itteni orvosrol és egyelöre abban maradtunk, hogy ha a babaval minden rendben van, akkor hozza (marmint a körzeti orvoshoz) fogjuk vinni a szokasos vizsgalatokra, oltasokra.

Chello,
ha olvasol, kitartast kivanok! Még vendégek is vannak, gondolom most ez Neked megterhelö lehet..

Zita,
azt hiszem, lattam a filmet még vmikor régen, de a részletekre mar nem emlékszem.
Ez a hasleszallas nekem nagyon elméleti dolog, szerintem az enyém is leszallt, de hogy innentöl mennyi idöm van még, ki tudja.
Hopp, beelöztél a tablaban!
Ez a haskötö mindenképpen szükséges? Neked mindig volt?
Többi anyuka?

Linda!
Merre jarsz? Remélem egy kicsit mar megnyugodtal.
Ezen a "ganézas" szon mindig olyan jot kuncogok. (gyerekkorom és a nagymamam jut rola eszembe...)

Aniko!
Ez aranyos, dehogy haragszom, nem gondoltam komolyan a latogatast. De természetesen érvényes mindenkire a topikbol, hogyha erre jar, szivesen latom nalunk! Ez komoly! (mint a rendörhivas dugo eseténKép)
A férjemet még sosem lattam panikba esni, nyugodt pasi (többek között ezért lettem belé szerelmes, mert arad belöle a nyugalom), szerintem a szülésnél is nyugodt lesz, és meghatott. Majd beszamolok, lehet, hogy nem ismerem eléggé?!

Swen!
Jol teszed, hogy a testedre hallgatsz és pihizel! Örülök, hogy a doki jo hatassal volt Rad. Akkor még kb 2 hét és babazol!
A szoptatos-fejös kérdéseidet akar én is feltehettem volna (Bori!).

Lino!
Ezek szerint felmondtal a takinönek?
Nehéz jot talalni, meg bizalom-kérdés is a dolog. Csak ugy érdemes szerintem, ha valaki ajanlja, akinek mar bevalt.

Kakukkfü!
Klassz, hogy Emma két nyelvet meg fog tanulni!
Ez nalunk egy érdekes kérdés lesz, mert mi mindketten magyarul akarunk beszélni vele, a környezet viszont itteni dialektust beszél. Na mindegy, egyelöre szülessen meg, legyen egészséges!
Varjuk a Praxis-képeket!

Bori!
Fuuu, de megkivantam azt a svéd husgolyot afonyaval! En is imadom, azt hiszem a hétvégén rabeszélem a férjemet egy IKEA-kiruccanasra!
Milyen volt a szülésznö? (UH még mindig nem volt?)
(én mar olyan rég készülök a férjemmel egy jo kis gatmasszazsra...Kép)

Nanda,
hat ez a bejelentkezés gyorsra sikerült, remélem hamarosan többre is futja majd!Kép

Orsi!
Mi volt a Praxisban? Képek?
Haz ügyben sajnalom a nehézségeket, de ez sajnos együtt jar az épitkezéssel, mindig akad vmi. A jo, hogy mar közeledik a vége és hogy van kivitelezötök, gondolom, ez rengeteget segit.
Mar biztos irtam, de nagyon klassz, hogy minden szép uj lesz, jo ideig nem kell majd azon gondolkoznotok, hogy mit is kell felujitani, kicserélni, csak vigyazni kell a dolgokra! En erre vagyok irigy, ha mar mindenki megirta, mire is irigyKép Emellett tényleg nagyon szép minden.(a mi hazunk egyébként több, mint 80 éves, aminek meg van a maga hangulata, szépsége, de gond is van vele elég.)

Pano,
nekem semmi mas nem jut eszembe a tablazattal kapcsolatban, csak annyi, hogy legyen benne a mi nevünk, baba neve és születési datuma.
Bnemethm-röl én sem tudok semmit.
Nektek sincs még nevetek?
Szerelök pontossagaKép

Maci!
Gratulalok a 29. héthez!
Bugyi-ügy: passz!

Egcsi!
Kedves, hogy gondoltal ram Federer-nél!!Kép
Aha, szoval a salak nem megy neki...
Jo, hogy Veled és a kis teniszbajnokkalKép minden rendben, Timinek pedig jobbulast!
KismamatornaKép

CSAJOK!
Tegnap Tomi huga megirta nekem a biztos tippet:
ha bedagad a szam és az orrom krumpliszerüvé alakul, akkor biztos, hogy 1-2 napon belül szülni fogok!!! Kép

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Latom, közben irt Bori és Mucska.

Bori,
örülök, hogy tetszett a szülésznö!
Nagyon csinos a gyerekszoba, izléses darab!

Mucska,
köszi a képeket, nagyon-nagyon szépek vagytok igy harmasban! Hihetetlenül szép Anna baba, egyaltalan nem latni rajta, hogy igy beindexeltél!Kép

Puszika
Süncsi
süncsi

sziasztok!

Túra megvolt. Papucs is van Kép Meg bevásároltam... Az eper sem maradt el persze...

Egcsi: torna és társai Kép
HA beszélsz Timivel, pusz neki, és vigyázzon magára!
A hét végén vége is a bajnokságnak a franciáknál, ugye?

Lino: megosztanád velünk, hogy lehet rendelni ilyen motoros rendőrt? Sosem lehet tudni!!! Nekünk is az Alkotás úton vezet az út a kórházhoz! Kép
ADSL Kép Mostantól nyílik majd a világ! Kép
Fuvarozás: ez a bolt nyitva van vasárnak de. is!

Maci: gratula a 29 héthez! A következő már 3-mal kezdődik. Én is nagyon büszke voltam rá akkoriban. Kép
Haskötő téma passz! Látni láttam már ilyet, de tapasztalatom nincs! Esetleg az Anita márkaboltban, a Kékgplyóban telefonon is tudnak neked tanácsot adni!
Apropó! Mi lett a lenmag párnával?

Swen: nem kell sajnálni! A nemalvást is meg lehet szokni ám!!!
Az izgalom rendben, de nem parázz!
Kaptam papucsot Kép
És valóban jobb, hogy néha lepasszolom, vele el sem mentem volna. Bár most nem részletezem, hogy érzem magamat!

Jerry: még két 90 kilós! Kép
Kókuszt is csinálnak méretre a Novotexnél (Üllői út), de lesz 2-3 hét! (Lino Kép, Zita Kép )

Zita: a hugicád veletek lakik?

Bori: most elmaradt a teszt! De ha meglesz, szólok, jó???
Szülésznő Kép És mennyit kér? Ha itt nem, akkor add feladványba, vagy mailbe! Kép
Akkor egy szobában lesznek a lurkók? Amúgy nagyon szépek vagytok! Kép
Te melyik modellt vetted Schollból?

Süncsi: akkor van esélyed, hogy neked is könnyű lesz, mint anyudnak!
Focizni a papucsban? Ugyan miért? És igen, vettem.
És ne komplikálj annyira!!! Kép
Száj, orr: ez komoly??? Nekem nem volt ilyen!!!

Mucska: Nagyon helyesek vagytok? Összeöltöztetek Annával? Kép Szép barna a pofija a lánykának! Napoztatod??? Kép

Na, megyek pihizni Kép

Zsuzsa
zerko

Egy kis meglepi:

Kép

Zsuzsa
37+4
zerko

Zsuzsa!

Ez igen!Kép
A focizast azért irtam, mert 2 év alatt tönkrement a papucsodKép

Azt hiszem még Pano kérdezte régebben, végre megtalaltam, aprilisban tette fel valaki ezeket az oldalakat egy masik topikban.
Tehat a leggyakoribb lany, fiu és csaladnevek 2003-ban:

http://www.registrationshu.org/BMKOZP/hivatkozas/inform/fuzetnepes/nepesseg2003/ f-lany.html

http://www.registrationshu.org/BMKOZP/hivatkozas/inform/fuzetnepes/nepesseg2003/ f-fiu.html

http://www.registrationshu.org/BMKOZP/hivatkozas/inform/fuzetnepes/nepesseg2003/ f-csalad.html

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok lányok!

Zsuzsa:Ez igen! Kép
Időnként én is keményedek zuhany közben,de nem többet,mint máskor.
cseresznye-saját termés?Az az igazi!
Éjszaka én enni azért nem adok nekik,ha szomjasak vagy pisilni kell,az más.Mondom ,hogy én vagyok szívtelen.
Papucs,eper Kép
Én most 4-5 kilónál tartok.

Kakukk:Emmának jobbulást! Tök jó,hogy mindjárt 2 nyelven fog beszélni.Praxis:várjuk a képeket!

Bori:Ennyire súlyos volt a depid?Kép Reméljük,most nem is lesz! Kép
17-én indulunk nyaralni.
Szülésznő: Kép Valaki ajánlotta egyébként? Tarifát beszéltetek?
A szobátok nagyon szép és barátságos!Öröm lehet benne lakni! Kép

Lino:irigylem Lilit,hogy nem fél a fogdokitól.Nekem olyan pánikrohamaim voltak,hogy végül altatásban csinálták a fogaimat.Kép
Takarítónő Kép Most keresel másikat?
Nővéred jó fej,hogy tanácsokat ad.Kép
ADSL: Hurrá!

Swen: micsoda véletlenek! Még a nevük is egy? Kép
Alacsonyan nagyon nem jó pelenkázni.Én is ilyen Bori-féle pelenkázólapot fogok venni.

Szöszi: Köszi Kép

Egcsi:Akkor most már gyere sűrűbben! Kép
Timinek jobbulást!
Torna Kép

Mucska:Annácska gyönyörű! És persze Gino is! Kép

Süncsi:Jól értettem,hogy a Te dokid lenne a baba orvosa is?
Az én férjem sem az a pánikolós fajta,és tényleg végig nagyon higgadt maradt.Nekem szükségem is van a hidegvérére,mert én meg nagyon parás vagyok.
Gátmasszázs.KépVigyázz,mert sok közöttünk a vizuális kismama! Kép
Arcdagadás nekem is volt,de nem csak 1-2 nappal előtte.Lehet akár 1-2 hét is!

Maci:Depid Kép 29 hét Kép
Bugyi-passz!
Jó volt a sárgadinnye? Én még nem mertem venni.

Jerry: Milyen táncot űztél?

Zita:Hugod végig nálatok marad a szülésig?

Lindus???

Üdv:Anikó
vakili

Süncsi!

Nekem csak a császáros szülés után volt haskötőm, a símánál nem. Akkor viszont jó szolgálatot tett.

Zsuzsa!

A húgom nem lakik velünk, csak így alakította a szabadságát, hogy a véghajrában itt lehessen és vigyázhasson rám. A párom ugyanis reggel 6-kor elmegy és este majdnem hatkor jön, és min. 1,5 óra mire hazaér Pestről. És itt még a környéken sincs egy darab rokon sem. Így elég kellemetlen lenne, ha a két gyerekkel magamban vagyok, és történik valami nagy esemény.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Holnap moziba megyünk!!! Már úgy várom! Megnézzük a Holnapután-t. Remélem jó lesz! Nem látta valaki? Viszont itt megint mindjárt zuhogni fog az eső Kép

Süncsi: taksinénivel annyiban maradtunk, hogy majd hívom, ha kell hogy jöjjön. Nehéz ügy ez. Eleinte mindegyik (marha nagy tapasztalatom van ám, ő a második) nagyon szépen megcsinál mindent magától is, aztán egyre kevésbé. De lehet, hogy csak én fogtam ki rosszul. Egyébként őt is ajánlották. Majd meglátjuk mi lesz.

Zsuzsa: jó, hogy sikerült papucsot venned! Hol is van a bolt ? Kép Nekem azt mondták, hogy fel kell hívni a 112-t, mondani, hogy hol laksz, éppen szülsz, dugó van, és elvileg kötelesek küldeni egy motorosrendőrt, de azt nem garantálom, hogy meg is érkezik Kép Pocakkép Kép

Bori: nagyon szép a gyerekszoba! Mi össze se raktuk a kiságyat. Az első 4-5 hétben terveink szerint velünk lesz mózeskosárban az ágy mellett, és utána költözik a csajokhoz, addig meg nem akartam berakni a szobájukba az ágyat. Viszont most rájöttem, hogy a zenélő-forgójátékot csak a kiságyra tudom felszerelni, úgyhogy lehet, hogy apa mégis kiságyat fog szerelni a hétvégén Kép Na, jó ráér, mire hazajövünk a kórházból. Igazából tartok tőle, hogy ha már most összerakjuk, a lányok el is foglalják Kép

Mucska: Anna baba nagyon szép!!! Hogy telnek az éjszakák/nappalok? Sebed?

Anikó: és nyaralásnál lesz interneted? Kép Vagy nem is fogod tudni, hogy itt sorban megszületnek a babák? Kép Szerintem Lili mazochista Kép Előbb is itt ujjongott, hogy milyen jó már csak egyet kell aludni a fogorvosig.

Bellana?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Jelentem, itt szakad az eső!!!! Kép
De hunytam egyet... Kép

Lino: a cipőboltról mail ment!
Rendőr Kép Én amúgy ezt nem is tudtam, de ki tudja, mi lesz! Max. megyek a villamossal!
Mozi Kép Jó nektek! Bár annyit ülni???

Zita: így már értem. Akkor jó, hogy ott van. Gondolom, néha ő is dolgozik, vagy nem? Ő lesz a sofőr???

Anikó: akkor nem hat rád a falás! Kép
Nem tudom, ki a szívtelen, de én ha kér valamit a gyerek, szoktam adni neki éjjel is. Nem él vele vissza hála. Kaja csak szökőévben kell neki. Inni szokott ő is.

Süncsi: hát ez az, kettő sem volt. Parafa volt a talpa (14500 Ft volt), és hosszában szétvált! A felső része tök jó még, de mit kezdjek vele? Ha felveszem, becsípi a lábamat! Kép
Ma is láttam hasonlót 12 Eft körül, de nem mertem azt venni, pedig jól nézett ki! Kép

Zsuzsa
zerko

SZÖSZI!!!!

MAIL MENT!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó estét!

Lino! Gratula a korlátlan szupersztrádához! Most már tessék versenyezni a grafomán címért!KépJó mozizást holnapra, én nem láttam a filmet, de bizti jó lesz kikapcsolódni!Kép

Erről jut eszembe Linda jelentkezz be!!!!

Zita! Akkor nem kéne már megállapodnotok a leányka nevében? Nem vagytok szívbajosok az bizti.KépKépKép

Bori! Köszi szépen az infót, erre gondoltam én is. Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted? Mert nálunk 6,500-ért láttam és kissé sokallottam. Egyébként a Te leírásod alapján jöttem rá, hogy leszállt az én pocakom is!!!!KépKépKép Épp tegnap figyletem fel rá, hogy ha ülök és nem dőlök hátra akkor már szét kell nyitnom a lábam, mert nyomja a combjaim a pocim. pl. kaja közben meg a mellékhelyiségben.KépMeg alulról már olyan jól kézbe tudom fogni az alját!KépDe adós maradtál azzal, hogy Dani idejében hogyan, mivel fejtél????Egyébként annyira klassz a gyrekszoba, nagyon-nagyon tetszik, ott én is szívesen lennék gyerek!!!Kép Örökbefogadsz?KépKépKépHétvégén ígérem teszek fel képet!!!

Mucska! A lányod gyönyörű, na és Gino is!!!!Kép Írj a napjaitokról, hogyan telnek?

Süncsi! Ez a két hét még egyáltalán nem biztos, nem élem bele magam. Szerintem azért nem tudják így megmondani, vagy mégis?KépDe 20-ig, még 16 nap van.Kép Jaaaa és azonnal rohantam a tükörhöz az orcám és az orrom megnézni.KépKépKép

Süncsi, Panó! Bnemethm nem TIMI?????

Zsuzsa! Örülök, hogy jól telt a napod, viseld egészséggel a papucsod! remélem ez tovább tart! MOst láttam a táblázatba, hogy te 21-re vagy kiírva, akkor meg hova siettettünk?!KépGyönyörű a pocid!!!KépKépKép De az arcod miért takarod????

Anikó! Ugye micsoda véletlenek?Kép

Mindenki! A rendőri kíséret helyett nem egyszerőbb olyankor mentőt hívni? Vagy ezt arra az esetre gondoljátok, ha menet közben látjátok a dugót?

Swenson

Botond Kép
EneseKép
swenson

Na, kicsit részletesebben is jövök.

Swen,
kérdezted még a fejésemet Daninál: én kizárólag kézzel fejtem, és nagyon-nagyon hamar megtanultam, és nagyon hatékony is volt. Persze, nekem elég nagyszabású melleim vannak, én nem tudom, milyen lehet ez kis formás melleknél...(Süncsiét már láttam), szóval azt nem tudom, mennyire lehet "megfogni". Most viszont gondoltam, megpróbálom majd a gépet, hátha még egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Mucska,
Annapanna gyönyörű!!! Nem mondaná meg senki, hogy még mindig a pocidban lenne a helye! És Gino...
Ma Johnny-t kétszer kellett sejhajba rúgni, mert befészkelte magát Dorka ágyába. Meg is bántódott, most a konyhaszéken húzza a lóbőrt.

Lino,
nálunk is mózes lesz az első 1-2 vagy 3 hónapban, mellettünk a hálóban, de napközben szeretném majd minél többet a gyerekszobában altatni, már amennyit itthon leszünk. Dani úgysincs ott napközben, főleg nem majd nyáron.
Múlt pénteken én voltam Holnapután, nem is meséltem az "élményt": olyan rosszul lettem, hogy Karcsi hozott ki a moziból. Kevés volt a léghűtés, szoros a nadrág, stb. Egy perc múlva vissza is tudtam menni, leültünk az ajtó mellé. A film egy jó kis hollywoodi vízió, olyan tipikus amcsi katasztrófa-film, én meg bírom nézni az ilyeneket egyszer, nekem nem volt csalódás, ilyenre számítottam. Amerikai...
Szia ADSL!

Anikó,
rossz időpontban mész nyaralni: a kórházban ezek szerint nem fogsz meglátogatni, csak itthon. Bár a doki majd megmondja, mikor szülünk, hétfőn megyek CTG-re és UH-ra. Azt mondta ma, vizsgálni csak akkor fog, ha van fájásom.
(Zsuzsa, a baromi erős keményedés az fájás, ugye?! Még ha nem is fáj...)

Zsuzsa,
hát ilyet sikerült:
Kép
tudod mit, annak örülnék a legjobban, ha nem is lenne szükséges felbontanod azt az üveget!
Tarifáról nem beszéltünk a szülésznővel, de én azt gondoltam, 10-15e körül fog kapni, a Nagy Eseménykori teljesítménye alapján...Nem baj, ha ezt itt így leírtam a közösbe? És persze, kíváncsi lennék, ti mit gondoltok, hogy tervezitek ezt? (mindenkitől kérdezném)
Az orvosról is akartam már kérdezni tőletek, de nem mertem, de most összeszedem a bátorságomat: szóval mennyi a "normális" tarifa? Én 50-60 körül gondoltam, szerintetek?

Mindenre válaszoltam?
Bella-Linda,
elmosott az eső?
Puszi nektek, még itt leszek, Danit most vitte el anyósom, holnap reggel megyünk is érte. Anyóspajtás hozott egy tepsi meggyes sütit, alig hagytam Karcsinak valamit...Szegény Karcsi.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Swen,
hát persze, hgy örökbe fogadlak, csak látni szeretnélek előbb, ne árulj zsákbamacskát!
(szóval fotót kérünk végre, de nem csak a pocakodról)

A pelenkázót a Bergonban vettük meg, 3500-ért, a Megatoys-ban 5000 alatt van pár forinttal.
Pusszancsok
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Tessék,
ez meg az én pocim. A fejemet nem direkt hagytam le..
Kép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa!
A port.hu-t én is ismerem, de hát kinek van ideje nézegetni, hogy mikor mi lesz a tévében? Nekem nincs. Szép nagy már a pocid!

Maci!
Nekem is tépőzáras haskötőm van, vagyis hogy azt kaptam most kölcsön.

Anitabori!
Maltert hordani nem fogok, ezt megígérhetem. Viszont a meggyes sütidből kérnék. Nagyon klassz a gyerekszobátok! Neked is szép pocid van. Én 50 ezret fogok adni az orvosnak, nálunk még a hálapénzes botrány előtt ki volt rakva az árlista és ennyi volt írva. EDA-val azt hiszem 60, mert akkor az altatóorvosnak is kell valami. Amúgy a Szülőszoba című műsorban egyszer az volt kiírva, hogy a pesti árak 50-140 ezer között mozognak. Bár én a 100 felettit nagyon sokallom!

Mucska!
Nagyon szépek vagytok a képen mind a hárman!

Süncsi!
Nekem eddig egyik szülésnél sem volt haskötőm, nem is tudtam, hogy van ilyen, így nem hiányzott. Most kaptam egyet kölcsön, majd meglátjuk mire lesz jó. Mi se találtuk még ki a baba nevét, úgyhogy köszi a linkeket, tényleg én kértem!

Anikó!
Nem vagy szívtelen anya, nálunk sincs éjszaka evés. Vagy én is szívtelen vagyok???

Swen!
Bnemethm és Timi az nem ugyanaz!

Bellanalinda!
Pocaktársam jelentkezz! Mindenki rád vár!

Valival épp most beszéltem telefonon, mindenkit üdvözöl. Nem mehet már haza szülésig, még hétvégeken sem. De jól érzi magát, nem fáj már a háta se és egész éjjel alszik. És a méhszája is zárt, úgyhogy minden oké. Csak azért van bent, hogy szem előtt legyen. Mindenkit üdvözöl. Ő egyébként nem tudott róla, hogy szombaton lesz a tévében.

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Sziasztok!

Nagyjából összeszedtem magam. Az éjszakánk pocsék volt, meg előtte jót bőgtem is...Dani kétszer sírt fel éjjel, másodszorra leesett az ágyról és vigasztalhatatlan volt, úgyhogy behoztuk magunkhoz és végre úgy ahogy nyugi lett.
Ádit nem rúgták ki, nem is említették, hogy esetleg kirúgják. Viszont kiderült, hogy a főnöke előző nap valakinek azt mondta,(aki megy ki), hogy egyedül fog kimenni. Úgy tűnik tudta, hogy ez lesz, de azért próbálkozott a nyomorult. Kép
Nem tudom hosszabb távon mi lesz, én ugyan mondogatom Ádinak, hogy keressen más helyet, mert ami itt folyik az már botrány, de hát csak a vita van belőle. Tudom sokan írtátok, hogy ne röltessek semmit, meg döntsön Ö, de én nem bírom szó nélkül megállni a dolgokat. Ti biztos ügyesek vagytok, hogy bölcsen megálljátok a férjek piszkálását, de én szörnyű vagyok e téren. Kép
Ésszel tudom, hogy nem kéne, de nem bírok csöndben maradni. Ez van.

Mindenkinek aki hiányolt köszönöm, jól esett. Kép

Swen: KépKöszönöm a mailt, válszoltam is rá. Kép
Nagyon sok puszi!!

Anikó: írtad, hogy mérlegeljünk, de hát ilyen helyzetben baromi nehéz, mert mi van ha történik valami, mihez kezdek egyedül Danival, míg a férjem a világ másik végén van? Meg akkor is ha nem, azért nehéz a 14 kilós lurkómmal már. És a vásárlást meg egyéb hétköznapi dolgokat is már nehezen végezném Ádi nélkül. Nagy kár,hogy nem tudnak szervezni a melóhelyem és úgy tűnik a munka törvénykönyvéről gőzük sincs. Kép A nullás empátiát már nem is említem. Kép
Remélem most már nyugi lesz egy darabig. Kép

Bori: a seggberúgást továbbítottam Ádi főnökének.
Kérek másikat a hormonjaimnak. Kép
A képek nagyon jók, csodaszép gyerekszobátok van. Kép

Süncsi: köszi a véleményed, én is az új melóhely mellett lennék, ha találna Ádi megfelelőt. Bár úgy ha nem keres nehéz lesz. Kép
A bedagadt arcról és krumpliorról inkább egy bunyó résztvevője jut eszembe. Kép

Orsi: mi volt a praxisban? Mi holnap megyünk. Kép Képek?? A ház hibái: Kép Még jó, hogy esett az eső és így kijöttek ezek a rejtett hibák.

Panó: ezek a munkások...Kép Táblázat ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is elég a születési dátum, nem kell napokra bontani a babák korát. Kép

Linó: a takarítónő elég gázos. Kép A nővéred se semmi, hogy gyermektelenül ilyen okosságokat ad elő. Teljesen hiteles lehet. Kép

Szöszi: úgy tűnik csak mi kellettünk a lehüléshez és hűvös nyárhoz. Talán benyújthatnánk valami jutalom igényt, amiért így elrendeztük az ügyet. Kép

Zsuzsa: poci: Kép Jó a felvetésed az eltűrni-nem eltűrni kérdéskörről. Én a nem tűrni (minden áron) felé hajlok. Vagyis már az elején "kijelölöm", hogy eddig és ne tovább. Ugyanott dolgoztam ahol Ádi, úgyhogy tisztában vagyok azzal miféle vezetési stílus van ott. Én már az elején nem hagytam magam és egy idő után elfogadták, tudták, hogy én mennyit vállalok be és a kisújjam az a kisújjam volt nem az egész karom. Állítólag velem kihalt az "ellenállás". Sajnos az emberekkel sokmindent meglehet csinálni, mert féltik az állásukat, holott összefogással sokmindent ellehet érni, főleg egy ilyen több ezres létszámú munkahelyen. Félreértés ne essék, én elvégeztem a munkámat, sokszor többet is, de pl.a "kötelező" túlórára nem voltam hajlandó,(pláne, hogy a hapsiktól 10 ezerrel kevesebbet kerestem, nettó, csak mert nincs farkam) sőt mikor elakartak küldeni vizsgázni olyan munkakörből amit nem oktattak(!)és soha nem csináltam(!),arra nem voltam hajlandó elmenni. Jó kis patália lett belőle nem mondom, de hát abszurd volt az egész. És a többiek elmentek így vizsgázni!!! Engem berendeltek a nagyőnökhöz. Bementem és kiderült, nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal. Igazat adott nekem. Rengeteg ilyen sztorim van erről a helyről. Szomorú. Nem mondom, hogy én vagyok a követendő példa, de én így működöm.
Hú, ebbe jól belemerültem, de remélem azért érted mit akartam mondani? Kép

Mucska: Anna nagyon édes és Ginó milyen nyugisan ott fekszik. Kép

Egcsi, Jerry: nektek is puszi!

Chello: bocs, hogy én nem kívántam jobbulást, nagyon elvoltam foglalva a magam bajaival. Kép Szóval jobbulást!! Kép

Maci: fel a fejjel!!

Kakukkfű:szóval azért még megvagy. Kép
Dzscs:te is itt vagy valahol?

Valiról kinek van infója, ki tartja vele a kapcsolatot??

Puszi: Bellana-Linda
bellana

Hi!

Mar megint itt vagyok.

Aniko!
Igen, egyelöre a sajat körzeti dokink lesz a babadokink. Közben talaltam védönénit is (megbizhato forras ajanlotta), csak szülés utan fog jönni, még öt is kikérdezem gyermekorvos-ügyben. Egy kicsit minden nehezebben megy igy idegenként.
Tényleg, majd nyaralas alatt latogass meg egyszer-kétszer egy internet-kavézot! Nehogy lemaradj valamiröl!Kép

Lino!
Ez a Holnaputan c. film melyik? Az a természeti katasztrofas?

Zsuzsa!
A sogornöm teljes komolyan gondolta az orr- és szajdagados tippjét. Azt mondja, neki is bejött és még egy-két kismama baratnöjének. (valakinél biztos bejön, kitudja..)
Tominak is elmeséltem, azota allandoan az orromat lesegetiKép

Swen,
ha az ember elöre tudja, hogy dugo lesz, lehet, hogy jobb a mentö, igazad van, de mi ugy gondoltuk, ha varatlanul ér a dugo.
Kivancsi vagyok, a dokid joslata mennyire fog bejönni, vmennyi tapasztalata mar csak van...
Bnemethm: nem Timi, ebben biztos vagyok.

Bori!
Tudom, nem az a lényeg, de akkorat nevettem a macskatok fotojan, ami a gépre van ragasztva! Nagyon komolyKépKépKép
A cicimröl:
Tomi ezt mondta ra vmelyik este: "de jo kis cumi-ciciket növesztettél!"KépKépKép Remélem müködni is fognak majd!Kép (bocsi, ha valakinek vulgaris voltam).
Ez aztan a poci!Kép

Megyek kinait enni
Puszi
Süncsi
süncsi

Panó,
köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. Tök ciki, az altatós nekem nem is jutott eszembe, pedig nekem vaszeg lesz...Hacsak nem 4 ujjnyival megyek már be, a szülésznő szerint akkor már ne is számítsak ilyesmire. 4 ujjnyival, hihihi - addig meg itthon netezek, mi?!

Ja, és ha jön a cserkó, megy a meggyes!!! Egyébként csak receptet kapsz.
Puszi

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok újra!

Látom hiányoltatok! Kép Most nagyon dagad ám a májam. Kép Panó, te meg olyan régen hívtál már pocaktársnak, hogy most extrán jól esett. Kép

Swen: a mailt megkaptad?

Bori: szép poci, de a szép pofi miért maradt le? Kép

Vali: hajrá!!

Linda
bellana

Na,
én itt ingázom a gép és a lakás egyéb pontjai között, de nincs nagy forgalom.
Linduska,
de szűkszavú vagy! Minden oké?

Orsit is itt várom, mi volt a Praxisban, mekkora már a Kismókus, aztán Zsuzsa sem fotózta le még nekem az új papucsát, Nanda is férges még?! Chello, Nixi, Dzs, Ildikó, Kinga, Zsuzsi, Hajni, Soraya is elég régóta nem szimatolt be. Na jó, Chello itt volt egy kicsit velünk tegnap...
Hol jártok?
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori drága, szűkszavú? Kép 18:56-kor egy egész regényt írtam!! Kép És írtak még sokan mások is!!
Pusza:
Linda
bellana

Bori, pont most szimatoltam be Kép Minden ok velunk (elköltöztunk, még háborús övezet a lakás, de alakul. Férjem épp az új szekrénysort szereli össze..) csak nagyon nagyon nagyon sokat írtok, ezt tényleg képtelenség követni munka mellett-a legnagyobb sajnálatomra Kép De már csak 1.5 hónap és itthon leszek Kép

Csak jókat mindenkinek!

Soraya
(aki megy segíteni a férjembernek, aki szitkozódva morogja, hogy az Ikeában_soha_többet_semmit nem veszunk, mert neki kell összeszerelni Kép)
soraya

Sziasztok!

Na ma túltengek itt. Meglátszik, hogy vacak az idő és egésznap bent vagyunk, viszont a lányok ma egész normálisan eljátszanak egymással.

Még jó, hogy írtam, hogy megyünk moziba holnap, mert nem Kép Kiderült, hogy apa dolgozik holnap délután Kép Szuper.

Zsuzsa: köszi a bolt címet! Majd egyszer megpróbálok oda eljutni.

Swen: Azért rendőr és nem mentő, mert mentő kevesebb van jóval, sokkal lassabban ér ide. Itt Érden pl egy mentőautó van, aztán az éppen vagy szabad, vagy nem. Rendőr meg azért több is van.

Haskötő: az első gyereknél szülés után tényleg nagyon hamar visszament a hasam, na a másodiknál viszont nem Kép Gondolom azért is mert elég kicsi a korkülönbség köztük, meg a szövetek se tartanak már ugyanúgy. Úgyhogy nekem most tuti kell a haskötő.

Zita: azt én is el tudnám már viselni, ha lenne itt velünk valaki. Apa 6-1/2 7 körül elmegy reggel és ált. csak ½ 8 után ér haza. És olyan a munkája, hogy elég sokat autózik is, tehát kb. 1 másfél óra mire hazaér. Ha anyut hívom, neki is legalább egy óra. És akkor még nem raktam sehova a csajokat. Szóval egyszerűbb lett volna itthon szülést tervezni Kép Na, de ahhoz gyáva kukac vagyok.

Valinak kitartást!!!

Éjjel egyébként mi sem eszünk (szerencsére), az iszipoharuk is ott van az ágyuk mellett, úgyhogy kiszolgálják magukat.

Bori: doki tarifa: hihetetlen mennyi pénzt bírnak elkérni egyébként!!! Én spec 60at adok. Pocakkép Kép

Bellana: én egyáltalán nem állom meg bölcsen férj piszkálását Kép Kép Kép És mivel nálunk ez a munka piszkálás összefügg anyóspiszkálással, hát … Kép Éjszaka Kép Szegény Dani! Praxis Kép

Süncsi: igen az katasztrófás, de mint fent írtam elmarad. Én is hallottam ilyen arctorzulásról, szájdagadásról! Nekem egyszer se volt.

Na megyek csajokat a kádba rakni, mert apa még nincs itthon Kép Változatosság kedvéért dolgozik.

Jó hétvégét mindenkinek!
Szilvi
lino

Jesszusom,
elfelejtettem egyszer frissíteni, Linda!!! A második üzeneted volt csak 5 soros, én azt hittem, az az első, bár azt írtad: "újra" itt vagy, de nem kapcsoltam.
Szóval akkor marad Ádi? Itthon is, meg a munkahelyén is - ez nagyszerű. Nem gondoltm, hogy a kezem odáig is elér. Ne, ne, nem kell hálálkodnod! Vigyázz magatokra.
pussz
(a hormonjaidnak bizti kell még a megrendszabályozás?)

Süncsi,
cumi-cici?! Vigyázz, én is nagyon vizuális kismama vagyok.
Tetszett John fotója? Akkor láttad volna az arcát, amikor durván kitessékeltem a kiságyból délután.
Lesz ma gátmasszázs? Mi is egyedül vagyunk ma este, szóval...Na bumm, a talpmasszázs is isteni dolog.
Anitabori

Szia Soraya, láttad, hogy hiányoltalak? IKEA problémás? Vettetek már bármit is a KIKA-ban?! Na, az a piskóta. Volt, hogy Karcsi újratervezte-újraszabta a darabokat, hogy össze lehessen állítani.

És örülök, hogy a Manóbirodalom elnyerte a tetszéseteket.
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Én ma beszéltem Orsival,minden OK,de nem akarom lelőni a poént,azt ígérte,hogy majd este jön.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Mucska!
Nagyon szép a kiscsaj! Hihetetlen, hogy mennyi idős és milyen felnőttesen alszik ott a takaró alatt! Már én is alig várom, hogy ilyen fotók készüljenek a mi Pankánkról!

Zsuzsa, Bori!
Szép nagy, kerek pocitok van! Most mondhatnám a közhely megjegyzést: "Tuti, hogy lány lesz, azért ilyen kerek!" De nem mondom, mert nekem mindenki ezt mondja (kivéve páran, akik csúcsosnak látják) és már utálom!
Az enyém valami ilyesmi:
Kép

Bori!
Nagyon takaros a gyerekszoba! Imádom az ilyen nyers színű bútorokat! A mienk is ilyen lesz egyszer, de most még csak kiságy meg komód lesz benne egy polccal, aztán majd bővítjük.
A szülésznőnek mi is 10-15 körül gondoltunk adni, bár ő azt mondta (ez is ritka), hogy csakis akkor adjak és csakis jelképesen, ha nagyon meg vagyok vele elégedve!
A doki hasonlóképpen nyilatkozott, így arra a döntésre jutottunk, hogy ő 30-at fog kapni. Körbekérdeztem olyanokat, akik szültek már nála vagy mostanában fognak és mindenki ilyesmi árakat mondott! Bár azt is hallottam, hogy a magánrendelés árának 10-szeresét szokás adni, de ezen még agyalunk. Akkor is "csak" 40 lenne.

Ma kaptunk egy bölcsőt (úgy örököltük), úgyhogy 2-3 hónapra meg is van oldva a baba elhelyezése a mi szobánkban. Aztán meg már úgyis próbálom majd az ő szobájában altatni.

Ma volt nálunk az új védőnő, mivel a költözés miatt már nem a régihez tartozom. Nem rossz, de már úgy megszoktam az előzőt, meg a végére tök jól megértettük egymást. Erre most itt egy új, aki idős is, nem lehet tegezni, bár beszélőkéje az van, mert majd 2 órát töltött itt! Viszont jó, hogy nem maradi! Legalábbis így elsőre nem tűnik annak! Aztán majd kiderül, mikor hetente jön majd!

Zsuzsa!
Én egyfolytában keményedek, tusolás, vezetés közben is, de egyelőre a CTG nem mutat fájást. Hétfőn ismét nézik. Csak azt nem értem, hogy nálunk pl. miért nem csinálnak hüvelykenet tenyésztést? Kérni kellene? Tudtommal szülésig már se UH, se tapi, semmiféle vizsgálat nincs a CTG-n kívül! De az is minek?

Linda!
Nagyon szép kisfiad van! Meg tetszik a vagány szerelése! Ari!
Sajnálom a férjed munkahelyi helyzetét! Tényleg lehet, hogy érdemes lenne váltani!

Kedves antivasalás párti pocaktársak!

Ma nagy tettet hajtottam végre! Kivasaltam 1, azaz egy darab pólyahuzatot, amiben majd hazahozzuk a picit! Hát, jócskán megszenvedtem vele, de szép lett!

Holnap fúrós napunk lesz, úgyhogy előre félek a szomszédok miatt! Mivel panelház, ezért mindent fúrva lehet csak a falra tenni. Jó buli lesz!

Most viszont megyek, mert megjött a fokhagymás tejfölös pizzám és már csurog a nyálam!

Pusszka!
Mariann
marcsababa

jó estét!

Swen: nem takarom, csak magamat fotóztam a tükörben! Így értékeld a remekművet!
Amúgy a lányom anno 12 nappal született előbb! Az már csak 5 nap lenne!

Bori: az a mani tökéletesen elég. Nálam egy tizessel lejjebb van a normális! Kép
Papucs Kép Mennyiért vetted?
És az enyém:

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
Pocak: nem semmi! A tiéd is szép nagy!

Panó: köszi a Valis híreket! Hétvégén szünetel a meló???

Bellana: Dani Kép
Értettem. Én sem hagyom ám magamat! És nem is kell mindent eltűrni! Amit Lino írt, abban is van igazság. A férjemet én sem szekálom!

Soraya Kép

Jó éjt nektek! Grafománok pihenjetek!

Zsuzsa
zerko

Orsi: csak nem lány a kisfiad??? Vagy kettő lesz??? Kép

Zsuzsa
zerko

Mariann,
édes a pocid!
Holnapra jó munkát kívánok.
Köszi neked is a pénzes infót, én azért gondoltam többet az orvosnak, mert eddig semmit nem adtam neki, nincs magánrendelése ugyanis. De szuper jó orvosnak és embernek érzem.

Anikó,
poén Orsiéknál?! Esetleg Kismókus nemet változtatott?!

Orsi,
én nem tudok itt ülni az éjszaka közepéig, amikor te szoktál jönni...Most ki is kell kapcsolnom már a gépet, Karcsi már cukkol. És masszírozni akar. Na jó, feláldozom a talpaimat.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa,
ugyanaz a papucsunk! 5.800.-volt, de elég drága helynek számít a bolt, szóval lehet, hogy te olcsóbban megúsztad.
Szóval menjek pihenni...?
Anitabori
aki most tényleg kikapcsol
drbusborbala
Budapest, XX.

Még csak annyit, hogy a fejemet kéretik nem nagyon mustrálni, mert ilyenkor estefelé már képtelen szalonképes lenni!

pá!
marcsababa

Helló!

Lino:holnapi mozi Kép
nem hiszem,hogy lesz net Keszthelyen,majd körülnézek.Legfeljebb SMS-ben kapom a babás híreket. Kép

Zsuzsa:Itt is volt jó kis vihar. Alvás. Kép
Azért a mai több ,mint 1 kiló cseri most látszik a mérlegen.de reggelre szerintem lemegy.Vagy nem Kép

Swen:képet várjuk! Kép
És mit láttál a tükörben? Kép

BoriKéptthon is jó lesz a látogatás.Kép
Én 40-re gondoltam a dokinak,és 10-re a szülésznőnek,ha minden simán megy.
Anyósom meggyesét én is imádom,abban nagyon profi.Kép
Pocakod nagyon szép.És a fal színe is tök jó a háttérben.Kép

Panó:megnyugtattál,hogy nem is vagyok rossz anya.Kép
Vali:hurrá! nagyon ügyike.Puszilom,ha legközelebb beszéltek!

Süncsi:Internet kávézó nekem is eszembe jutott,csak nem tudom,a család mennyire díjazná,ha leülnék ott olvasgatni.
Nem vulgáris vagy,hanem aranyos! Kép

Soraya:Az én férjem is mindig megfogadja,hogy az Ikeában soha többé semmit... Kép

Drága Lindám!
Tudom én,hogy kívülállóként tudok én okosakat mondani,de ha velem történne ilyesmi,ugyanolyan tanácstalan lennék ,mint Te.És én sem bírom befogni azt a nagy számat,hiába tudom,már amikor kinyitom,hogy nem kéne.Ha nem ilyen arany férjem lenne,már nem lennénk házasok,az tuti.Örülök,hogy nem kell utaznia Ádinak!Kép
Dani éjszaka Kép
Praxis Kép Végre egy jó hír!

Puszi a hasatokra!

Anikó
vakili

Na most jól félrevezettelek benneteket,pedig nem akartam.Nem ilyen poénra gondoltam,csak súly meg ilyesmi.Semmi extra.

Anikó
vakili

Mariann!

Mi bajod a fejeddel? Azon kívül,hogy kicsit fáradtnak látszol,nincs vele semmi gond.
Pocakod nagyon formás.Kép
Bölcsőre nekem is mindig fájt a fogam,most ígértek is egyet,de még nem jelentkeztek,én meg nem merek szólni.Venni viszont nem akarok.
Mit csinált ott a védőnéni 2 órát?
Még matatás sincs? Akkor honnan tudják,hogy milyen állapotban van a méhszáj?
Fúrás.Kép

Puszi Neked:Anikó
vakili

Ceges vacsin voltunk, alig birok ulni, annyit zabaltam Kép, ugyhogy csak 2 sorra "ugrottam be".

BoriKép
Koszi a valaszt, meg holnap szeretnek kerdezni parat, jo? Aztan majd megmondom mit sikerult intezni...

Latom, mindenki pocakot mutogat...Most nekem is van par mult heti kepem, csak le kellene kicsinyiteni. ZsuzsaKép...esetleg atkuldhetem, mint multkor?

Aludjatok jol!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Anikó: most nagyon izgulok Orsi miatt. Kép
Jó tudni, hogy azért más is nagy szájú. Kép

Zsuzsa: mire gondoltál mikor azt írtad, hogy amit Lino írt abban is van igazság? ő is azt írta, hogy nem tudja szó nélkül hagyni a dolgokat, nem?

Lino: mozi. Kép Elmenjek veled? Kép

Bori: akkor mégis megvagyok. Kép Lehet, hogy nem is a hormnjaimmal van a baj? Akkor az időjárás? Kép

Mariann: Hú, micsoda poci!!! Vasalás:Kép

Soraya: munka: Kép Örülök, hogy jól vagy. Kép

Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: