A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

MucskaKép

Megszületett Anna Baba?Kép Hát erről jól lemaradtam!Kép Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Itt is esik. Olyan jól kopogott a párkányon, hogy Danival fél 10-ig aludtunk!!
Igaz, most nem nagyon tudunk mit csinálni idebennt.

Lino: a takarítónő utána jöhet hozzánk. Kép
nálunk Dani születése után apa hazavonatozott Vácra és beájult az ágyba. Valamikor késő délutánig kómában volt. Kép Igaz reggeltől másnap reggelig velem volt. Kép
Mi lesz veletek ha nem nyitják meg időben az M7-est? Lehet, hogy már nem is lesz érdemes bemennetek. Kép Lebabázol útközben. Kép
Pisi: szerintem nem mertek újból kisérletezni. Kép

Zsuzsa: szerintem bőven lehet, hogy most prímán fogod tudni szoptatni a babát, pláne, hogy nem lesz kicsi, majd kiszívja magának ami kell és ezzel serkenti a tejtermelődést: Ne félj előre!!
Borotválás: én nem hagynám a férjemnek. Szerintem ciki. Kép

Swen: én is várom a híreket! Kép

Orsi: ügyik vagytok, hogy ennyit spóroltatok! Kép
Puszi!

Mucska: jófej lehet Ginó, hogy nem féltékeny. Kép

Egcsi: szóval lassan visszatérsz hozzánk? Kép Lefordultál a székről végülis? Kép

Mindenkinek jó pancsolást mára:
Linda
bellana

SzösziKép
Sajnos nem Agassi a kedvencem-bár már ő is kiesett-de a végsőkig kitartok!Kép Ki tudja mikor látok ennyi teniszt legközelebb. A legközelebbi nagy bajnokságot Amerikában rendezik, éjszaka közvetítik augusztus végén. Akkor pedig már nekem is "erőnléti edzéseim" lesznek.Kép Most már jövök gyakrabban,na!Kép

SwenKép
Kitartás! Hőhullámok nálam is vannak.Kép

KingaKép
Gratula a jó jegyhez!Kép

SüncsiKép
Boldog házassági évfordulót! Hányadik is?Kép

BellanaKép
Dani nagyon aranyos, el tudom képzelni róla, hogy "Atomanti".Kép

MaciKép
A cseresznyétől én elgázosítom a környezetet.Kép Szerencsére görcs az nincs tőle.Kép

ChelloKép
VizesedésKép

Most ennyit tudtam visszaolvasni, úgyhogy bocs, ha valakit kihagytam.
Vigyázzatok magatokra! Holnap megint jövök!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: nagyon hanyagolsz minket! Lesz mit pótolnod!
Ezek szerint a szaglásod még kitűnő!
Milyen a torna? Vagy most hanyagolod?
Kiságy Kép

Bellana: bizom benne, hogy a szoptatásban majd segít nekem Edina. Kép
Ciki??? És Ádi mit mond erről???

Zsófit beöltöztettük. Esőkabát, esernyő,... és elment Apuval(nagypapa) bohóckodni Kép
Nem tudom, ha ez marad, hogy lesz ma eprem???

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nalatok csak most kezdödött a kakaidö? Nalunk holnapra mar tavozoban lesz.
(Szép kis csigagyüjteményünk van a kertben, cseri, szamoca, malna mellett lehet jönni hozzank csigat szedegetni-eszegetni!Kép)

Ugy latom mindenki egyben kibirta a frontot!!!

Bori,
jovanna, kaka-ügyben ugy latszik nem vagyok elég tajékozott!Kép Dehogynem, irja a tajékoztato, hogy sötétebb lehet, de egyszerübb volt a sogornömet riasztani, na persze ök meg otthon voltak anyuéknal, ugyhogy az egész csalad rajtam röhögöttKép
A szamocank csak ugy lett. Nem ültettük, csak mindig vigyazunk ra és évröl évre több lesz, és szerintem szépen is mutat, csak néha ki kell szedni közüle a gazt. Majd ha megérett, csinalok neked rola képet, tényleg az az icipici, édes erdei szamoca!
Benned is van am szufla, hogy végigcsinaltad azt a hatalmas bevasarlo-körutat! Karcsit teljesen megértem én is utalok bevasarolni, legtöbbször megprobalok listaval menni, hogy hamar kiszabadulhassak a boltbol!
Nekem is Scholl papucsom van, azt hordom itthon is, és a korhazba is ezt viszem - ahogy Te irtad: mert megérdemlemKép (különben az enyém mar egy éves, allandoan hordom és az allapota olyan, mintha uj lenne)
Te, a korhazi körutadon nem volt UH? Nagyon kivancsi vagyok, mekkora lehet mar Dorka-baba!
Boldog névnapot, igy utolag!

Zsuzsa,
kozmetikuson én is gondolkodom, mindjart fel is hivom és megmondom, hogy ha véletlenül nem megyek, akkor szülni vagyok.
Ezek szerint Te rendesen josolgatsz! Legalabb van vmi jeled, hogy egyszer szülni is fogsz!
En nem tudom velem mi van, de én egyre jobban érzem magam, keveset keményedek, nyilallas szinte semmi.. Mikor fogok én szülni???

Szöszi,
szörtelenités ügyben nem tudok nyilatkozni, én csak a honaljamat szoktam gyorsan leborotvalni, na nem vagyok prémesKép, csak egy szörtelen mazlista. A szülés elötti munkat szerintem én is a szülésznökre hagyom.
Nem semmi a tegnapi kosztod! En is cseresznyéztem tegnap egyet (max 20 dekat) és olyan rosszul voltam töle, lehet, hogy azért, mert reggel sok tejet ittam, nem tudom.
Az én férjem mar mindig bekapcsolva hagyja a telefonjat, akkor is, ha épp targyalni van. Ma pl 200 km-re van, igy megbeszéltük, ha van vmi taxit hivok (a korhazi taskaba bekészitettem egy 100zast) és aztan öt, azonnal elindul és majd a klinikan talalkozunk. Mar arra is van tervünk, ha együtt megyünk és dugo lesz (eddig szinte mindig volt, mikor a tanfolyamra mentünk), akkor rendöröket fogunk hivni. Szoval a legjobb lenne éjszaka elkezdeni a szülést, hogy együtt, dugo nélkül tudjunk menni.
Chellonak jobbulast kivanok! Netezni még nem tud?

Aniko!
Köszi a történetet Aparol! Jo volt olvasni, és közben a sajat emberemet elképzelni, hogy ö ezekben a helyzetekben hogyan viselkedne.
A Te vacsid sem volt semmi!

Jerry!
Nagyon tetszenek a nevek, az Adam és a Marcell egyforman, nem tudnék dönteni (nalunk mondjuk a Marcell kiesik a csaladnév miatt, az Adam még egy masodik gyerekre esélyes lehet).
Milyen baromsag, hogy a férjeknek ilyen véres filmeket vetitenek! Mar Bellana-nal sem értettem!
En egy idöben a Raday utcaba jartam tornazni, Prima tornara. Ismered?

Mucska,
természetesen én is nagyon szeretnék mar képeket nézegetni, de gondolom nagyon elfoglalt vagy. Olyan jo olvasni, hogy Te mar babazol és irigy is vagyok kicsitKép Gino meg aranyos lehet, azt a képet harmasban szivesen megnézném!!!
Mar nem irhatom, hogy mi Mucskaval betöltöttük a 38. hetet....
Puszi az egész csaladnak.

Lino,
szoval ugy néz ki, a 6-a nem tul esélyes, söt, jol kitoltak a datumot! Hat kivancsi vagyok!
Szegény Lili a darazscsipés miatt! Lement mar a daganat?
En is pont ezt képzeltem, hogy majd hazahozzuk a babat és azt mondjuk, akkor most mit csinaljunk vele???Kép

Bellana!
Nagyon szuper a kép Danirol! Olyan nagyfius!
A pisisüvegszéttörés jo lehetett!Kép
Nekem mar jobb egy kicsit a kedvem, ugyhogy küldök Neked is belöle! Lalala, trillili, csuhajj!

Swen!
Varjuk a doki-jelentést!
Gratulalok a 36. héthez!

Egcsi!
Mar hianyoltunk am!
Federer-rel mi van? En nem követem az eseményeket, de természetesen itt mindenki neki drukkol, ö a sztar!
2. hazassagi évfordulonk volt, köszi a gratulaciot és persze mindenkinek!

Kinga!
gratula az ötöshöz, ezt az ajto-dolgot nem értettem, gyere és mesélj!

Egész nap esni fog, semmi kedvem kimozdulni, pedig el kellene mennem a boltba..

Sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Zsuzsa: igazságszerint Ádit meg sem kérdeztem, de ismerem már annyira, hogy a borotválásomtól inkább eltekintene. Kép Én amíg láttam magam addig géppel csináltam, most meg bénázok. Hát legfeljebb a szülésznők lenyírják. Kép Daninál is totál leszedtek mindent, hiába igazítgattam én. Kép
Igaz, azt hitték csaszi lesz.

Süncsi: egyenlőre csak az eső ért ide, a vidámság még úton van. Kép Csiga? Fúj, meg nem enném. Kép
Rendőrt hívtok? Kép És akkor ő mit csinál szétkergeti a dugót, vagy egyenesen díszkisérettel mentek szülni? Kép

Egcsi: Dani atomanti.Kép Most sem bírok vele, éppen a szekrényre mászott fel. Kép Pedig egyszer már leesett, de nem hatotta meg. Nemhogy aludna, hogy én is elterülhessek végre. Kép

Zsuzsa: Edina biztos mindent elfog követni a sikrért. Kép Kép

Bellanalinda
Kép
bellana

Sziasztok,

Mucska,
Akkor nyugodtan ajánlod az Avent Isis-t? Zacskóba fejed rögtön, vagy az üvegecskéjébe?
Szuper, hogy már ennyi tejed van lefagyasztva! Nagyon ügyes vagy.
Milyen bimbőkiemelőt használsz? Nem bimbóvédő, hanem kiemelő?
Annapannának minden jót kívánok, cuppantás a buksijára. A tiédre is, na jó.

Lino,
Növöget a kisgömböc, ez nagyon jó. Akkor most nem zaklatott fel az orvosod!
Kitoltátok a szülés dátumát 23-ig? Na, kíváncsian figyelek.
Milyen tenyésztésről beszéltek Zsuzsával, ő is írt valamit tegnap. Az a strepto-akármi? Az hüvelyváladék vagy vérvizsgálat?
Darázscsípés: szegény Lili. Dani nagyon fél a csípős rovaroktól-bogaraktól, olyankor nem az a nagyszájú fiatalember. Most a kullancs miatt van begyulladva, vasárnap 3 db-ot szedtem le róla, de még mászó-fázisban. Karcsival beszélünk a védőoltásról, na attól zizeg.
Mindjárt bekukkantok a postaládámba, előre is köszönöm!
Drukkolok, hogy a szüléssel kivárd az M7-es elkészültét. Tényleg, ha Pestről megyünk kifelé, már a bevásárló-központnál le van zárva? Ikea és Kika van tervben ugyanis.

Anikó,
Hát hogy telt az éjszakátok...?
A bugyogót (2db) a patikában adták a TENA-hoz, remélem, beválik. Csak 4-5 napot bírjon ki, aztán itthon már nem lesz gond a váltásokkal.

Marcsa,
A vasalással én is így álok! De anyukám rendszeresen segít, ezt a munkát tehát ráhagyom 10 éve. A babaruhát szerintem bőven elég 2-3 hónapig vasalni, de abból is csak a body igazán fontos, ami a testére simul, meg esetleg a szorosabb rugik. A pelenkát persze kellene vasalni, de az egyszerű, gyorsan megy. (Unokaöcsikém 9 hónapos, az anyukája egyetlen egyszer sem(!) vasalt semmit, az égvilágon semmi baja nem volt eddig Bálintnak.)
Üdv az Eperevők Táborában!

Linda,
Jó, hogy felbukkantál.
Pisi-ügy: hi-hi-hi. Tiszta Bellanás dolog, ha nem értesz félre...
Köszi még egyszer a jókívánságokat! Édes vagy!!!
A napot Karcsitól tanultam meg Lizizni, a magyarázatot ő sem tudja.
A hormonjaidnak pedig mostmár küldök egy seggberúgást (bocs mindenkitől), ha nem maradnak nyugton, és rossz kedvre hangolnak!
Dani édes a képen!!!

Zsuzsa,
Most néztem meg a ládámat, megjött a születéstörténet. Még nem tudtam elolvasni.
Kérsz extra Tenát? Akkora, hogy a hasam köré tudnám most is csavarni, de az első napokban tutti kell majd, igaz?

Zita,
Akkor most odaköltözöl Jerry-ékhez, vagy sem?!
Magzatvíz: csak szivárgott, aránylag folyamatosan. Ha zubogott volna kifelé, akkor tényleg fel a lábak az égnek, és fekve szállítás.

Orsi,
Gratulálok a jó Fagor-vásárláshoz! Nem keveset tudtatok így spórolni!
Mi volt a gond a zuhanytálcákkal? Vissza tudtátok cserélni simán?

Szöszi,
Jó rendesen adtál magadnak tegnap! Szerencséd, hogy nem görcsöltél be. Nem lettek erősebbek tőle a keményedések?
Apatörténet: egy izgalmas foci-VB meccset néztünk, amikor el kezdett szivárogni a vizem. Néztünk egymásra, hogy most mi legyen?! Ő elég üveges szemekkel nézett rám, úgy emlékszem. Aztán én lazán összekészülődtem, bementünk a kórházba (éjjel 1 előtt), őt meg hazaküldték, hogy ebből nem lesz gyerek estig. Pont az orvosom volt az ügyeletes!
Amikor visszaért, már eléggé a vége felé jártam, szóval ő az átmenetet nem látta a kisfájás és nagyfájás között, már elég erősen szenvedőben voltam. De hősiesen bírta, a kezét széjjeltördeltem, azt sem bánta. Segíteni nem tudott, mert én nem igényeltem akkor sem masszírozást, sem egyebet.
A kitolásnál a fejemnél volt, tartotta a hátam, ahogy mondták neki. Ő úgy emlékszik, a zsínórzatot ő vágta el, bár nem 100% biztos benne.
Nem lett rosszul, csak amikor az érzéstelenítő szerszámot meglátta a gátmetszés előtt.
Miután hazajött, nem ünnepelt senkivel, magányos volt örömében.
A gyerekfürdetés nálunk is az ő feladata volt sokáig, sőt az éjszakai etetés is az övé volt jódarabig.

Chello,
Azért nézz be néha ide, kérlek! Mivel kúrálod a vizesedést?

Swen,
Várjuk a híreket rólad. Egyedül mentél, rosszcsont? Vigyázz magadra, gyere délután, várunk.

Pusszantás mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Süncsikém,
én nem nevettelek ki kaki-ügyben, ugye tudod? Csak vihorásztam itt magamban.
Mire megyek hozzátok szamócázni, nem lehetne, hogy összeszeded a csigákat...?
Tetszik, hogy mindenféle haditervet csináltatok már a kórházba-jutáshoz. Azért annyira nem lesz gyors a dolog, hogy gond lehessen a dugó miatt, majd a 3., 4. gyereknél siessetek!
Uh talán a jövő héten lesz, a ctg után.
Karcsi kedvence is Federer, de sajna már kiesett.
Pusszantás neked

Egcsi,
idetaláltál?
Karcsi mindig kérdezi, hogy az a kismama, aki imádja a teniszt, még most sem jelentkezett? A minap már azt mondtam, talán indulsz majd a tornán, és azért nem hallunk rólad.
Timinek puszka.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ebéd utáni üdv!

Süncsi: hát, ki tudja. Lehet, hogy éppen ezért szülsz te hamarabb! Kép
A szamócát várjuk képen is.
Én a csigát nem szeretem. Meghagyom nektek! Citromot küdjek???
Kozmetikus: kedvet kaptál?? Kép
Rendőröket? Kép És a kórházba is meghívjátok őket?

Bellana: te döntesz Ádi helyett? Legalább megkérdezhetnéd! Hátha tetszene neki, csak nem mondja! A szülésznő is tudja persze, de az nem olyan! Kép
Ez a kép is nagyon helyes Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Csajok!

Hát megvolt az első NST -nálunk így hívják- meg a doki csinált UH-ot is. Szerencsére minden rendben a kissráccal, a doki szerint 20-nál nem húzzuk tovább egyben. 4 kg körüli babát saccol, jövő hét szerdán kell mennem, akkor már méhszájat is néz újra, s azt mondta pakoljam össze a cuccot. A derékfájásra azt mondta, hogy valószínűleg a magnézium elvonásának hatása, na meg annak, hogy ezzel is jelez a szervezetem, hogy közeleg a nagy nap! Próbáltam meggyőzni, hogy a magnéziumtól hátha nem lenne semmi baj, hagy szedjem újra, de elmagyarázta, hogy a magnézium elvonása azért kell, hogy a méh dolgozzon rendesen, kezdje meg az összehúzódásokat, s majd produkálja a szülésnél is. Ezt meg bírjam ki valahogy, pihenjek sokat és ne erőltessem a menést, meg a pörgést. Egyébként több a folyásom is, ami szintén a felkészülés jele a doki szerint. Egyébként a baba első megmozdulása szerint 17-én kellene megszületnie, anyukám szülinapján. Remélem Szöszi ezekkel az infókkal nem kavartalak nagyon össze.Kép

Maci! Ez a depi nem jó hír, bár ilyen ramaty időben....vagy már jobban vagy?

Szöszi! Nálad viszont úgy érzékelem kirobbanó a jókedv, jó olvasni a soraidat!KépSzóval eperből már másfél kiló az adag? Nálam tegnap fél kiló eper és egy kiló cseri volt a délutáni könnyed kis csipegetés, s nekem a cseritől sincs semmi bajom!Kép Erre mondta mindig anyukám, hogy az én gyomrom olyan, hogy a vasszöget is megemészti, de ezt már lehet, hogy írtam.KépA mosógép nagyon jó hír! A férjed meg jópofa ezzel a gyerekbedobással!Kép Elég jól haladsz a grafománia terén!KépSzőrtelenítő: én kipróbáltam legalább három fajta Veet-et, habot, krémet, s nekem mindig iszonyúan kipattogzott a bőröm, s vagy három napig iszonyúan viszketett, úgyhogy vigyázz vele!

Süncsi! Nagyon tetszenek a terveitek, ti aztán nem bízzátok a véletlenre!Kép

Zsuzsa! Jövő hét kozmetikus? Pedig olyan jól állna neked az esüttérem!Kép De abbahagyom, Edina úgyis tudja mikor akar kibújni!Kép Feküdj le most, hátha tudsz pihenni!Egyébként engem is a párom borotvál, szerintem nem ciki.Kép

Kinga! Gratula a vizsgához, s amúgy jól vagytok???Kép

Bori! Hát akkor nem lettél Boci rajongó. A kedvedért rááltam a mérlegre 14 kg plusz, de szerintem nem ez a gond. Vagyis biztos ez is, hogy csak cipelni kell a terhet, de tudod tényleg olyan váratlanul jött, hogy egyik nap még szaladtam, bevásároltam, minden csináltam, s most meg ez a nagy leeresztés. Ez a legrosszabb, hogy úgy csinálnám a dolgokat de fizikailag nem bírom! Azért lekileg rendben vagyok ám!Kép

Anikó! A párod remek ember lehet!KépSzerintem is jó, hogy nyitottál az öcsédék felé, remélem minden úgy sikerül, ahogy kívánod!!!Kép

Lino! Neked is gratula a baba jó eredményeihez! Akkor ugrott a 6-a? De mondd minek is jársz dokihoz, mikor te már ezt tudtad, hogy később szülsz?KépKépKép Egyébként apukám pont ezt mondta valamelyik nap, hogy ha majd hazahozzuk a porontyot a kórházból, s betesszük a kiságyba, amjd akkor fogjuk kérdezni, hogy akkor most mit is csináljunk vele.Kép A te párodhoz is nagy gratula!Kép

Mariann! A vasalásban egyetértünk! Az egyetlen házimunka amit utálok, képes vagyok napokig halogatni és felhalmozni a mosott ruhát.KépÚgyhogy anyukám nyerte a feladatot.Kép

Linda! Köszi az együttérzést, meg a gyógypuszit is! Ez a Dani olyan édes!!!! Egyszerűen gyönyörű!!! A pisi-sztoridon jót röhögtemKép

Orsi! A lényeg, hogy írsz!!! De ne hajtsd túl magad, mintha megígérted volna..Kép

Most pedig lepihenek! Tegyetek így ti is!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Linda!

A csigat én sem tudnam megenni! Allitolag olyan, mint a zuzaKép, de inkabb nem probalom ki.
Ezt a rendör dolgot tényleg komolyan gondoljuk, ha sürgös a dolog, mert bazi nagy dugok szoktak lenni. Jön a rendör, szirénazik és utat csinal vagy ö visz el! A szülésznök szerint ez mar sokszor elöfordult és a rendörök nagyon büszkék szoktak lenni magukra!Kép
Puszi Atomantinak!

Süncsi
süncsi

Jajj Egcsi! Majdnem kifelejtettelek! Üdv újra közöttünk!

Bori! látom írtál közben.Kép Igen egyedül mentem -sajna a férjemnek dolgozni kell- de ez nem volt olyan vészes, a busz nagyon közelről indul, s a kórháznál tesz le. Sőt!!! Visszafelé átadták a helyet is.Kép Na erre varrjatok gombot!Kép

Igen Linda! Egyetértek Zsuzsával, nem is tudhatod mitől fosztod meg Ádit!Kép Sőt lehet, hogy magadat is.KépKépKépErről most írhatnék egy remek kis sztorit, de ez már annyira zaftos, hogy így nyíltan mégse...Kép Most jó gonosz vagyok az infócsöpögtetéssel, mi?KépKépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bori,

persze, tudom, hogy nem nevettél ki!
Dorkababa sulyat akkor még nem tudod?

Szerintem szülésre menve, amikor az ember ideges, esélytelen a dugoban varni, föleg, hogy tudod, hogy még 1 oraig is tarthat (multkor a tanfolyamra menés 1,5 oraba került, az ut alapjaban véve 25 perc)! Szoval a terv teljesen komoly!!!
Federer infot köszi, sajnalom, mert szimpi fazon, bar mint teniszezö nem ismerem.

Swen,
örülök, hogy végül is minden rendben, "csak" készülödsz! Pihizzél akkor jo sokat és kitartast kivanok!
(nekem meg azt mondta a dokim, hogy minden nap sétaljak egyet, most azon gondolkodom, vajon miért mondhatta)

Zsuzsa,
szombaton délelöttre bejelnetkeztem kozmetikushoz!Kép

Puszi
Süncsi
süncsi

Swen,

én természetesen kivancsi vagyok a sztorira!Kép Nem ér igy felkelteni az ember fantaziajat!

Süncsi
süncsi

Bori: arról a tenyésztésről. Neked nem vették még le? Kellett volna már a 37. héten! Hüvelyváladék amúgy!
Nincs ott lezárva! Ez azután van, miután elválik az M1, és az M7! Persze a CORA, külső Kika már beleesik.
Extra Tenna: csak ha jössz a homeós bogyókért! Kép Vagy ha túl sok van, és erre jársz! Amúgy én is csak az első éjszakák miatt gondolkozom.
Érzéstelenítés: nálatok is? Te vagy már a 3. Kép Kép
Vigyázz magadra!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana: ne akard a takarítónőmet Kép Épp most küldtem el, mert annyira kiakasztott Kép Ahogy Gömböc most van, nem hiszem, hogy ki akarna bújni, amíg le van zárva az autópálya! De azért tudunk kerülő utakat Kép, vagy hívjuk a 112-t, akik elvileg küldenek motorosrendőrt felvezetőnek Kép De jó neked, hogy ilyen sokáig aludtatok!!!

Bori: az IKEÁ-ba simán eljuttok, csak Érdről Pest felé van lezárva az M7, Budaörsig. Kifelé lehet jönni nyugodtan. Igazándiból csak 23-ra várható Gömböc, csak a kiskönyvben meg mindenhol a mensi alapján számolt időpont van írva, az meg nálam nem pontos. Így legalább később kezdenek macerálni, ha Gömböc nem akarna időben kibújni Kép Lili keze már sokkal jobb, már nem is látszik rajta daganat. Tenyésztés: igen az, meg néztek még két valamit is, elvileg kötelező a 36. hét után, legalábbis, ha nincs meg az eredményed szülésig, akkor automatikusan antibiotikumot kap a baba ha megszületett, vagy Te a szülés alatt, a mi kórházunkban legalábbis így van. Egyébként hüvelyváladék. Kullancs, na attól én is be lennék …. Még sose volt egyikünknek se.

Mucska: akkor majd szólj, ha lesznek ám képek!!! Ginó nagyon aranyos lehet! További sok kitartást a szopizáshoz! Nagyon ügyesek vagytok!

Chello: vizesedés Kép Remélem a pihenés/fekvés használni fog!

Zsuzsa: lángos nagyon jól esett, sőt bent is maradt még úgyis, hogy utána itthon ettem krumplistésztát is!

Szöszi: férjed Kép Hogy bírtad a babot? Cseresznyével kombinálva Kép

Egcsi: üdv újra itt! Nem ér ám így eltűnni!

Süncsi: igen 5 nappal eltolták a dátumot, úgyhogy most kereshetek én is valami újat ami nekem is tetszik Kép Köszi, Lili keze már helyrejött. Ma az agyával lehet valami Kép Tiszta dinka. Most olvasom, hogy a rendőrök nálatok is szóba jöttek!

Swen: örülök, hogy minden rendben van veletek!

Szilvi
lino

Swen: CTG Kép Látod, ez a magnézium ilyen. Amíg van jó, de ha túlzásba viszed, az meg nem!
4 kiló? Húúúha! Milyen adatai vannak?
Akkor pihizz csak, és fogadj szót.
Borotva Kép Linda Kép Egyetértek amúgy veled... És a sztory megérne szerintem is egy misét. Kép (Süncsi)
Helyátadás Kép Nekem is átadták tegnap mindig!

Süncsi: a kozmiban is beelőzöl? Kép
Séta: azért kell, hogy ne veszítsd el az állóképességedet! Legyöngülnél hamar!

Zsuzsa
zerko

Egcsi!

Igen,. megszületett a kis kíváncsi. Köszönjük.

Bellana!

Igen, nagyon okos lett a Ginó. Reggel egy puszi Pankának és kerüli, vagy ha azt látja, hogy valamin kinlódok, akkor odaül és kérdezi a szemével, hogy segíthet e. Álllati aranyos. Amióta hazajöttünk kerüli az ágyat, meg azt a fotelt, ahol Pankával eddig szopizunk.

Süncsikém!

Azért én számolom tovább is a napokat, mintha pocaitársak lennénk. HA nem akart volna előjönni, akkor ma szültem volna, úgy volt megbeszélve a dokival, hogy ma megcsászároznak. Szóval igy is én lettem volna az első! Kép
NAgy puszi Nektek és remélem hamarosan meg lesz a Ti babátok is.

Bori!

Én nagyon nyugodtam ajánlom. A Zacsija amit LAca vett az 240 ml így én üvegbe fejek és ha megvan a 240 ml, akkor megy a fagyiba.
Egyébként a klinikán is nagyon dicsérték, hogy azért jó, mert utánozza legjobban a kisbaba szopását. Szóval nekem bejött, de ez is olyan, mint a babakocsi, hogy kinek mi felel meg.

Hoppá! Szopi idő van, igy megyek.

Puszka MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Hello!Kép

Te, BellanaKép, tenyleg nagyon szep Atomanti(nem is ertem kire hasonlithatKép) es messzirol buzlik, hogy milyen huncut...

ZsuzsaKép!
Reggel kerdezted...igen,mostanra ideert az eso...Kép A kimosott ruhacskak lassan szaradnak majd...Egyebkent kerem a dicseretemet, vmi szuperfinom folyekony Perwoll-al mosok es Sensitiv oblitovelKép.

Naa, csak azert ugrottam be, mert VAN GYEREKORVOSUNK!
Elmentem a dokinenihez, akit ajanlottak, kedves, fiatal es lattam, hogy nagyon szereti a gyerekekt, ugyhogy lepaktaltunk!Kép Van telefonszam meg minden, csak szolni kell, ha kinnt van a kis sz@ros.

BoriKép
Ugy emlekszik...???Kép hat ez jo.Akkor azert picit megis meg lehetett illetodve. Focimeccs kozben indulasra most mindannyionknak jo eselyunk van...

Kerdes: (mint mindig)
Szerintetek a Laktoherb tea le tud jarni? A tesom hozta at, megmaradt neki egy felbontatlan csomag, 2 eve szult,akkori.Nincs rajta lejarati ido, legalabbis nem talalom. Velemeny?

Jaj, nagyon szeretnem en is tudni, hogy Bazso mekkora lehet most (allandoan rettegek, hogy tul pici lesz es nem kerulunk egy szobaba a korhazban), de nekem nem saccol a doki. Fejkorfogat, combcsont,placenta, aramlas, de suly...az nemKép

Na, ma nekem is atadtak a helyet a buszon!Persze nem egy ficko, hanem egy kislany, olyan 14-15 eves forma.

Pusszancs:
szoszi

U.i:Szent eg, most latom: a 15 eves csajt kislanykent emlegetem mar!!???!!!Kép A franccba, de megoregedtem!
szoszi

Sziastok!
Gyorsan írok,mert nagyon rossz a gépem,most rakták fel az xp-t,és állandóan kikapcsol valami féreg miatt,úgyhogy ki kell cserélni.
Jól vagyunk,később jövök!
nanda
nanda

Sziasztok!

Végre itt vagyok én is. Nekünk is rossz volt a gépünk. Nanda, mi is szívunk az xp-vel, egy csomószor lefagy, utálom. Kép

Ne haragudjatok csak átfutottam az irományokat de nincs időm jobban belemélyedni. Sajna tényleg nagyon vizesedem és továbbra is fájnak az újjaim ezért megpróbálok sokat feküdni felpolcolt lábakkal. Köszi mindenkinek aki agódott értem. Kép Sajna nem sokat lehet tenni a vizesedés ellen, pihenés, só/fűszer elvonás, alma evés de igaziból egyik sem használ. Ezért nem ülök sokat a gép előtt sem mert az sem tesz jót de időm sem lenne mert már 1 hete vendégeink vannak és hétvégéig itt lesznek.

Zsuzsa, nagyon köszönöm a hívást, aranyos vagy. Kép

Hétfőn megyünk az első CTG-re, remélem minden rendben lesz.

Puszi mindenkinek,
Chello
chello

Sziasztok!

Szöszi!

A kozmetikust meg a fodrászt nem lehet jól időzíteni. Nekünk még egyszer sem sikerült, hogy mindkettő összejöjjön.

Nem értem, hogy miért nem mondanak neked súlyt az ultrahangnál, ugyanis azt a gép magától köpi a lemért adatok alapján. Ha nem így van, akkor az az UH már nem kifejezzetten mai darab lehet.

Nem árulod el, hogy melyik kórházban fogsz szülni?!

Bori!

A kullancsos oltást mi beadattuk mindkét gyereknek, mert felénk azért előfordul. Tudni kell róla, hogy ha beadattad a hármat, akkor háromévente szigorúan újra kell oltani.

Vasalás, babaruhák nálunk már teljesen kész.

Nem költözöm Jerryhez. Kép Egyrészt, mert nálam így harmadikra sem várható villámszülés, másrészt, mert szinte biztos a császár, harmadrészt meg Jerry nem tudom mit szólna hozzá.

Hogy hogy apáé volt az éjszakai etetés? Nekem már akkor is tejben fürdés volt a sorsom, ha kicsit többet aludt éjszaka egyfolytában bármelyik gyerek az elején.

Süncsi!

Jó ez a rendőrös ötlet. Nem láttad véletlenül A forró szívek, hideg lábak című amerikai filmet? Egy újságíró házaspárról szólt, akik eldöntötték, hogy gyereket szeretnének, csak nem jött nekik össze. Mivel erről ment a cikksorozat az egyikőjük újságjában, így az egész város tudta, hogy éppen milyen módszerrel próbálkoznak. A hőmérős módszernél a feleség felhívta a férjét, hogy itt az idő a próbálkozásra. Apuka, mint az őrült száguldott át a városon. Rendőrök lemeszelték. Aztán felismerték, hogy ki is ő, és felajánlották, hogy biztosítják a haladást hazáig. Hazaért, be a házba, már ugrottak is volna egymásnak a feleségével, mikor tudatosult benne, hogy nem hallotta a rendőrmotorosokat elmmeni. Kiszólt a teraszról a rendőröknek, hogy most már egyedül is megy. Kép

Swen!

Örülök, hogy rendben volt az NST. Kép Az viszont szomorú, hogy mozgáskorlátozottságoddal nem lehet mit tenni, a pihenésen kívül.

Borotválás: Nálunk a párom valószínűleg rávehető lenne a dologra, csak mivel nekem nem a lábamon sikerült a nagy viszereket begyűjtenem, így inkább szakemberre hagyom.

A párom mai poénja. Épp elmentünk vásárolni a lányommal, mikor a párom itthon hívott. A húgommal beszélt így csak. Megkérdezte tőle (max. félig komolyan), hogy szerinted mikor szül a Zita, mert 15.-ig érvényes a bérletem. A húgom mondta neki, hogy majd igyekszünk.

Mindenkinek további szép napot! (Itt elállt végre az eső.)

Zita
pzita

Elfelejtettem írni, hogy valakitől hallottam, hogy most szombaton lesz a Raffai féle riport a Magellánban. Remélem Valit is látni fogjuk. Kép

Chello
chello

Chello!

Mikorra mégy hétfőn a CTG-re? Én is megyek az én dokimhoz, hátha sikerülne élőben összefutnunk.

Üdv:

Zita
pzita

Nanda, chello: magyar az az XP? Lehet, hogy jobb lenne egy egyszerűbb oprsz! És vírusirtótok van?
Emlékszem, hogy amikor új volt a gépünk, hamarabb mentünk a netre, mint telepítettük a NA-t, és 1, azaz egy perc alatt vírusos lett a gép!

Nanda: majd számolj be, mi van veletek!

Szöszi: akkor most meg vagy dícsérve Kép De remélem nem hajolgatsz a mosásnál??! Vagy a megjavított mosógép segített? A vasalást is oszd be magadnak!
GYerekorvos Kép
A tea szerintem nem romlott meg!

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nálunk a délutáni szunya elmaradt, mert valami okostóni megint fúrt. Kép
Viszont jött a kedvenc barátosnőm és jót Danizott. Kép

Nanda: már aggódunk érted!! gyere amint tudsz!

Zsuzsa, Swen: malacok vagytok. Kép
Én nem is hagynám Ádinak, hogy borotváljon, talán e téren prűd vagyok. Semmi erotikust nem találok a szőrtelenítésben...Persze attól nektek még az lehet.

Swen: még a végén megdöntitek Dani születési súlyát? Kép örülök, hogy minden rendben. Kép

Bori: na, igen a pisi ügy teljesen rám vall. Kép
Sajna a kelleténél többször kerülök idétlen helyztekbe. Kép
A seggberúgást megkaptam, egyenlőre még nem hatnak, de talán már estére. Kép
Örülök, hogy jól esett a tegnapi köszöntés. Kép Kép

Süncsi: jópofa ez a rendőri felvezetés. Kép
Én a zuzát se tudnám megenni. Kép Kép

Mucska: nagyon okos kutyád van. Kép
Szóval az Avent oké. Kép Akkor nem vettünk hiába. KépPuszii!!

Szöszi: még hogy kire hasonlít Dani?! Nahát, most megsértődtem. Kép Amúgy az apjára. Kép Kép
De hogy huncut az enyhe kifejezés. Kép Nagy kópé őkelme. Kép

Lino: jó akkor nem kérem a takarítónőt. Kép Mivel húzott fel? Amúgy megcsináltam a ganézást magam. Hát ez egy előny a mini lakásnál. Kép
Gömböcnek kitartás. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Megint én. Hazajött a párom. Kiakarják küldeni jövőhét végétől 3 hétre amcsiba...Fél, hogy kirúgják, mert nemet mondott és az a patkány főnöke nem fogadja el a nemet...Most szerintetek ilyenkor mi van? Biztassam, hogy menjen ki én meg szakadjak meg 8-ik hónapban a 2 éves gyerekemmel?! Ráadásul Dani szülinapján se lenne itt. Iszonyú mérges vagyok!!!!! Miért nem azt küldik ki akinek se kutyája se macskája? Hát ha kirúgják emiatt (milyen indokkal is? Ilyen kitétel nincs a szerződésben, hogy utazni kell!), annak csak örülni fogok, már úgyis régen ott kellett volna őket hagyni, mert csak a ba*ogatás megy, megbecsülés, pénz meg nuku. Ezeket a hosszított csütörtököket sem fizetik! Ádi meg hagyta, hogy a fejére nőjjenek és most már nem tudja őket kezelni!! Lányok ilyenkor mi van???????
Felvagyok háborodva, és még a végén az én hibám lesz ha lapátra teszik?!
Linda
bellana

Sziasztok!

örömmel látom,hogy Egcsi és Nanda is bejelentkezett! Kép
Az éjszakám jó volt,nem okozott gondot a vacsi! Kép
Én egyébként is szoktam még este 10-kor is töltött káposztát enni,ha azt kívánom.Ezek szerint jó gyomrom van.Kép

Mariann:Miért csodálkozol,hogy a párod bent akar lenni,ez szerintem teljesen természetes.Én sem bírom a vért,és féltem is nagyon,amikor a sógoromék megkértek,hogy én menjek be a fiuk születésére.De észre sem vettem,mert annyira csodálatos volt,hogy csak erre koncentráltam.

Linda:Pisis sztori Kép
Dani:Igazi kis csibész lehet a képek alapján.
A személyes találkában én is reménykedek,de mindig hétvégére romlok el az idő,így nem tudom,mikor jutunk ki a telekre.Kép
Depid megvan még? Puszi neked!

Bori:Én mindig nagyon izzadok a terhességeim alatt,naponta cserélek hálóinget,van hogy éjszaka többször is.Kép
Már megint vásárolni mentek? Nem is hiszem,hogy nem szeretitek.Kép
Éjszaka nem volt gond. Kép
Párod nem emlékszik,hogy ő vágta-e el a köldökzsinórt?Kicsit el lehetett varázsolva! Kép
Te éjszaka nem szoptattál,hogy Karcsi etette Danit?
Kullancs már nekünk is többször volt,mert a telken sok van.Én is mindig parázok! Kép

Zsuzsa:Tényleg adtál Zsófinak éjjel enni? Akkor én vagyok szívtelen,én biztos nem adtam volna.Kép
Te görcsölsz a cseritől,azért nem mersz enni?Nekem nincs tőle bajom szerencsére.Kép

Lino:Gömböc Kép
Lili:Darázs Kép Én nagyon félek tőlük.Örülök,hogy már jobban van.
A családi békülésben én is reménykedek.
Depid hogy van? LÁngos Kép
10 napig van lezárva az út,ugye? Addig még elvileg kihúzzátok!
Takarítónőt miért küldted el?

Zita:melósok Kép
Picurkádnak meg így is Te leszel a legszebb fodrász nélkül is.Kép

Orsi:Nagyon ügyesen vásároltatok! Mondtam én,hogy Veled járok majd bevásárolni.Kép Holnap már 30!!!
Mit szólsz ehhez?

Swen:Szép súlya lesz a babátoknak,örülök,hogy minden OK!
Jól látod,az én férjem a legjobb ember a világon szerintem.Nagyon imádom,és Ő is engem.Kép
Reménykedem,hogy a babák közelebb hoznak minket az öcsémékkel.
Elhúzod a mézesmadzagot,aztán nem mesélsz? Én igenis kíváncsi vagyok a zaftos sztoridra!!! Kép

Mucska:Türelem tejcsit terem,igaz? Kép
Biztos,hogy korábban jött Annácska,ilyen szép súllyal?
Gino:nagyon aranyos lehet.Kép
Nekem is Aventem van,ezek szerint jó lesz.

Maci:Depid? Én nem görcsölök a cserkótól.Kép

Szöszi:Látom Te is diétáztál tegnap! Kép
Chellonak jobbulást,ha beszélsz vele!

Süncsi:Csigát nem szeretném,a gyümik jöhetnek.Kép
Neked azért nem ígérem,hogy meglátogatunk.De ugye nincs harag?
Haditerv:Azt hittem csak viccelsz a rendőrökkel! Kép
Majd írd meg,hogy viselkedett a párod azokban a pillanatokban! Kép

Most eldugulok! Csók:Anikó
vakili

Linda:Ez gáz!!!Hagyd,hogy Ádi döntsön!Mi van,ha tényleg kirúgják? Bírjátok majd anyagilag?
Nem irigyellek!! Kép

Chello:Biztos minden rendben lesz hétfőn,majd drukkolunk!
Mikor van ez a műsor,és melyik csatornán?

Zita:Jó film lehet.Kép
Visszerek Kép Én is nagyon szenvedek velük.
Férjed Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nagyon jót aludtam délután, most meg megettem megint vagy egy kiló cserit, úgyhogy még nem dőlök le újra, mert szerintem nem kapnék levegőt.Kép

Süncsi! Szerintem a séta meg a friss levegő csak jót tesz. Én is olyn szívesen mennék, de egyszerően nem birok. Úszni is jártam volna az utolsó percig, de ha nem megy, hát nem megy. Inkább figyelek a testemre és ha pihizni kíván, hát fekszem. Egyébként érdekes, hogy mióta a doki megnyugtatott, meg jók voltak az eredmények, azóta ezt a rokkantságot is jobban viselem valahogy.Kép Egyébként szerintem nálam most jönnek ki a terhesség elejére jellemző tünetek, például amikor felkeltem iszonyú hányingerem, émelygésem is volt, az elején meg szinte semmi. Úgy látszik én ilyen fordítottan működöm.Kép De amíg a baba jól van, addig ez sem érdekel.Kép

Zsuzsa! A 4 kg-t arra értette a doki ha két hét múlva megszületik, akkor ezzel a súllyal kell számolni. Az UH-ról most nem kaptam papírt, mert így is soron kívül vitt be a doki, így nem nyomtatott eredményt. Arra emlékszem, hogy a feje 93mm. Ennyi maradt meg, meghogy a dokibácsi ismét csak mondta, hogy szép nagy baba.Kép S hogy mindenét megnézte és minden rendben.Kép Meg az UH alapján a baba fejének a medencémhez való fekvése, távolsága alapján mondta a 17-20. közötti időpontot, ha jól értettem a viszonyítást. De a jövő héten kézi vizsgálattal is ráerősít.

Mucska! Jó hogy minden rendben veletek, Gino nagyon édes lehet.Kép De szerintem ez csak nevelés kérdése, hogy hogyan viselkedik a kutya, s ti ezek szerint nagyon jó "szülei" vagytok neki is. A mellszívót vitted a kórházba is? További jó babázást.Kép

Szöszi! Miért rettegsz a babád méretei miatt? Mondták bármikor is hogy nem fejlődik rendesen? Akkor meg ne izgulj, ha gond lenne -sőt a tapasztalatok szerint akkor is ha nincs csak ők úgy gondolják- már rémisztgettek volna. Nyugodj meg, biztos gyönyörű és egészséges kisfiad van. A súlya miatt megmondom őszintén én speciel örülnék ha kisebb lenne, mert a dokim is azt mondta, hogy fel kell készülni a nehezebb szülésre és ez egyáltalán nem lelkesít. Mert ugya még a normál szülésre is hogyan készüljek fel, amikor fogalmam sincs milyen? Bevallom azért most már kezdek én is parázni.KépKép Egyébként a Laktoherb szerintem is legfeljebb elöregszik, vagyis kevésbé lesz hatékony, de ártani nem árthat. Fúúúúúú és igen naggyon-naggyon öregszel!KépKépKép Mosás miatt egy hős vagy!!!!

Nanda! Jó hogy egyébként minden rendben veletek! Gyere és mesélj ha tudsz!Kép

Chello! VizesedésKép SzegénykeKép CTG-re szorítunk!!!

Zita! megjött a könyv, csak persze akkor amikor nem voltam itthon, így el kell érte menni a postára, ami viszont a párom holnapi feladata lesz, de nagyon köszi mégegyszer!!!Kép Férjed aranyos!Kép

Linda! Malacság ilyenkor már megengedettKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Most hogy Panó jóvoltából becseresznyéztem, már jobb a kedvem. Úgy felhúzott a takarítónőnk, hogy csak na. Az egy dolog, hogy eltörnek dolgok a konyhában. Én is eltöröm. De ne adj isten fel lehet takarítani. A konyhapult ragadt a szörptől, amit állítólag letakarított. Megint sikerült valamivel eldugítania a porszívót, hogy az nem szív, de azért ő végig toszigálta az egész lakáson, és még ő volt megsértődve, amikor megkérdeztem, hogy mikor fog porszívózni, mert ugyanolyan koszos volt a szőnyeg mint reggel. Ezenkívül tönkretette Lili kedvenc pólóját vasalóval. Szóval minden összejött Kép Na ez van, nem panaszkodom tovább. Viszont teljesen megfáztam, nem nagyon kapok levegőt Kép És már megint szakad az eső Kép

Linda: hát nem egyszerű eset a férjed munkahelye Kép Tanácsot is nehéz adni. Nem tudom milyen sikerrel és gyorsan találna másik munkahelyet. Enyém férjnek is gázos a munkahelye, és senki nem hiszi el, hogy milyen kretén főnökei vannak, mert azok a szülei Kép De 1000%, hogy nagyon kiakadnék, ha a 8. hónapban itt kellene hagyjon 3 hétre Kép

Szöszi: grat a gyerekorvoshoz! Meg a kimosott ruhácskákhoz is! A tea szerintem se járt le! De azért addig ne vegyél belőle többet, amíg nem látod, hogy használ-e, és nem fáj-e a pocakja a babának tőle. Írd meg a legutóbbi babamérés adatait, majd megpróbáljuk kiokoskodni, hogy milyen súlya lehet most Kép

Nanda: remélem azért majd jössz hamarosan. Nekünk is xp-nk van, de nincs vele semmi baj.

Chello: vizesedés Kép ismerős nekem is sajnos. Bár az utóbbi időben javult! Úgyhogy van még remény! Na, majd megpróbálom meglesni szombaton Valit!

Anikó: én is félek a darázstól Kép Sőt allergiás is vagyok a csípésére. Lilivel most az volt a fő baj, hogy olyan helyen járt, ahol meg volt tiltva, ott csípte meg a darázs, így nem szólt, és így csak másnap reggelre derült ki, különben már este kapott volna rá mindenfélét. Autópálya elvileg 10 napig van zárva, és nem tervezem, hogy addig szülünk Kép Depim egész elmúlóban volt, de tegnap a nővérem, ma meg a takarítónő bosszantott fel, meg ez a hülye idő is. Így nem tudunk kimenni a kertbe se.

Na megyek, pussz mindenkinek!
Szilvi
lino

Zita, hétfőn 9-re kell mennem a Schöpfibe. Te mikor mész? Aztán még lesz egy uh jövő héten de annak még nem tudom az időpontját. Egyáltalán hol van ott a CTG?

Zsuzsa, a miénk magyar és van rajta vírusirtó. Állitólag azért rakták rá az xp-t mert biztonságosabb, előtte már bekaptunk egy vírust. Kép

Anikó, szombaton a híradó után szokott lenni a Magellán a TV2-n, 19 óra magasságában.

Chello
chello

Linda!

Írtam mailt!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bellana!

Nehéz igy barmit is irni, hogy nem ismerjük a konkrét helyet. Szerintem elsö körben probaljon meg a férjed a fönökökkel beszélni vmi olyasmi szöveggel, hogy ö egy megbizhato, felelösségtudo ember, de ez nem csak a mhelyen van igy, hanem a csaladjaért is felelöséget érez, igy nem akarja a 8 honapos terhes feleségét és kisfiat magara hagyni. Azért csak nem rughatjak ki, hogy most nem utazik el!
Ha ezek utan is fennallna a veszély, hogy kirughatjak, akkor meg nem tudom, hogy érdemes-e kockaztatni. En nem akarlak itt terhelni benneteket a férjem jelenlegi helyzetével, de ez a bizonytalansag nagyon megterhelö mindkettönknek, föleg, hogy még a baba is jön.
Ezért azt gondolom, hogy jobb uj munkahelyet keresni még akkor, amikor az embernek megvan a régi...

Na, ez csak egy vélemény volt a 100 közül, mondom, nehéz igy latatlanban barmit is mondani. Remélem megoldodik hamar a dolog!

Többieknek még késöbb irok, most mennem kell, puszi
Süncsi
süncsi

Swen:cseresznye Kép Nekünk nagyon egyezik az ízlésünk,én is kilószámra eszem.Bocit is! Kép
Kitartás,nemsokára baba lesz,és megszűnnek a fájdalmak.

Lino:cseresznye,mint depiűző? Kép
Takarítónő Kép Régóta jár hozzátok?
Nővéreddel mi volt? Lemaradtam valamiről?
Lili nem allergiás?
Az én férjemnek nincs főnöke,Ő maga az,de olyan hülye alkalmazottai vannak,hogy csak na...

Linda:Azért én is kiakadnék,ha elmenne Attila 3 hétre,de még egyre is,csak most sok mindenre kell gondolnotok .Mérlegelni kell! Gondolok Rád sokat!
Puszika!

Chello:köszi,remélem nem felejtem el megnézni.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Andi!
Neked irok eloszor, hatalmas gratula a kislanyhoz. KépKépKép Es a sok tejecskehez!!

Linda!
Szuper kissracod van. Nagyon huncut lehet! Kép

Suncsi!
A szamocaert kicsit irigy vagyok, az a nagy kedvencem. Regebben sokat jartam kirandulni, es mindig az volt a nap fenypontja. Csak a vad gyuminek lehet ilyen ize. A vadmalna is nagyon fincsi, meg persze a szeder. Kép

Na lanyok ki lesz a kovetkezo? Olyan izgalmas!!!
En most kezdtem a 33. hetemet, es 1 ujjnyi a kulso mehszaj. Emmaval is igy volt, aztan a 42. heten szuletett. Remelem most sem lesz baj. Egyebkent egyaltalan nem kemenyedek.
Doki csak annyit mondott, hogy ne emelgessek, de hat konnyu azt mondani. Emma betaknyosodott, meg jon a foga is. Kép
Olyan draga, nagyon sokat beszel mar. Ma 17 honapos. Minden nap meglep vmi ujdonsaggal, meg tudjatok, mi ket nyelvuek vagyunk, mert papa francia, es Emma mindket nyelven beszel. Imadom.
KépKépKépKép

Szortelenites:
En az utolsoval nem fogok sokat varni, babonabol, mert egy ilyen tepes utan indult meg a szulesem a multkor. Persze lehet, hogy semmi osszefugges nincs, de azert jo az ovatossag.

Laktoherb:
Nekem anyu hozott minden nap 2 litert a korhazba, ott nem akartak elkesziteni, mert szerintuk az elejen nagyon bedurrantja a cicit. En megis ittam, es nekem nagyon jo volt. A szobaban legeloszor nekem volt tejem, joval elobb mint a tobbieknek.

Hetfon megyunk a Praxisba, annyira kivancsi vagyok Danira, remelem jo kepet sikerul csinalniuk. Kép Majd folteszem.

Kinga! Nagy gratula a jo vizsgahoz! Kép

Na megyek,^pusz
Kakukkfu
kakukkfu

Derűs estét kívánok,
Itt Aigner Szilárd (helyett Bori)

Zsuzsa,
Használt a szentelt víz?
Elolvastam a születéstörténetet, nagyon szépen leírtad, ennyire részletesen emlékeztél-emlékeztetek mindenre? Tényleg ördögi, hogy milyen hasonló szülésetek volt édesanyáddal.
Köszönöm, hogy elolvashattam.

Swen,
20-a körül a doki szerint?! Hű, az nem semmi.
Akkor kitartás, sok pihenés, egyre kevesebb fizikai aktivitás, aztán irány a szülőszoba... Egyébként ez természetes, hogy most már nyugodtabban viseled a fájdalmakat, mert tudod, minden rendben van.
A jókedvednek örülök, vagyis mindannyian örülünk.
Mindenki kíváncsi a zaftos történetre?! Én neeeeem! Na jó, füllentettem.
Pusszantás neked Szolnokra

Lino, Zsuzsa,
Köszi az autópálya-infót. Talán jövő héten még el tudunk menni együtt Karcsival. Bebiztosítottam magamnak még egy szülés előtti, utolsó svéd húsgolyót áfonyával. Imáááádom.
Köszi a strepto-infót is, az nekem eddig kimaradt! Talán jövő héten?!
Dani magzatvizében (azt hiszem abban volt kimutatva) találtak annak idején ilyen kókuszmiacsodát, én kaptam rá szülés után antibiotikumot, Danit figyelték, de tudtommal ő semmit nem kapott emiatt. Szerencsésen megúsztuk a dolgot, vaszeg.

Mucskaandi,
Köszi, amit a mellszívóról mondtál. Ez nekem eszembe sem jutott, hogy a 240 ml-s zacskót nem fogom egy fejésnél megtölteni, arra rátölteni meg nem lehet később, csak ha az új adag is hideg már! Mekkora dinka vagyok. Azt gondoltam, így megúszom a fejésenkénti üvegsterilizálást, de hát egy frászt. Akkor lehet, hogy mégsem az "egyirányú rendszer"-szettet veszem, hanem az üvegeset, plusz külön a zacskók?! Na, újabb dilemma. Mert van 4 üvegem már.

Szösz-mösz,
Igen, a megilletődés megvolt Karcsi részéről, sőt egy csomó dolog van, amire egyikünk sem emlékszik, egyszerűen kiesett! Hogy nálam miért, az jobban érthető (besegített a kéjgáz is!), na de Karcsinál?!
Ügyes vagy a mosással! Nálunk is nagyon lassan szárad most minden, 60% felett van a lakásban a páratartalom, nyitott erkélyajtónál is.

Chello,
Nem is tudom, írjak-e, talán nincs is alkalmad visszaolvasni: így csak a legfontosabbat írom, vigyázz magatokra, és azért néha adj életjelet!!! Puszi

Zita,
Annyira komolyan válaszoltál a költözős kérdésemre...
Mit jelent az, hogy szigorúan újra kell oltatni? S ha nem tesszük?
Éjszakai etetés: én rengeteget lefejtem napközben, abból egy teljes üveggel meg is evett éjszaka Manó, apa melegítette, majd beletöltötte a gyerekbe. Persze, ez csak egy evés volt a több közül, szóval én sem aludtam este 10-től reggel 7-ig! Volt ám szoptatás is.
Az éjjeli pihenésre pedig azért is volt nagy szükségem, mert én elég komolyan beleestem a szülés utáni depibe, 8 hónapig kihúztuk gyógyszer nélkül, akkor viszont el kellett választani a kicsit a bogyók miatt.

Linduskám,
A sejhajbarúgást nem neked küldtem, hanem a hormonjaidnak!!!

Borotválkozás ( most ez van itt napirenden, jókat vidulok magamban olvasás közben ):
csatlakozom a váci táborhoz, én sem kérem meg ilyesmire Karcsit, szerintem is erotikusabb mondjuk kenegettetni az érintett területet valamiféle indokkal, pl. hidratálni kellene az alsóbb ajkaimat szülés előtt, hogy ne repedjenek majd a nagy erőpróba során.
Én géppel szoktam egyébként ott szőrteleníteni, szerencsére nem vagyok túl mackós azon a tájékon, és a hosszát is megstuccolom néha, na most csak az utóbbira voltam képes vakon, de hogy közben mennyire féltettem magam!!! De egy csepp vér sem folyt. Ez tegnapelőtt este volt, remélem, szülésig kitart a frizura.
(és a zúzát én sem eszem meg, sikamlós, utálom!)
A férjed ügye tényleg elég komoly. Mint várandós, neked adok igazat, főleg, hogy nincs senki a közeledben, akiben nagyon megbízol, stb, szóval aki segítségedre lenne. Nehéz döntés előtt álltok. No tanács. (Süncsi leírta a többi gondolatomat az ügyben)

Anikó,
A kérdéseidre nagyrészt válaszoltam már fentebb, szóval nem írom le újra, így is olyan hosszú vagyok mindig.
A gyomrod egy varázsgyomor lehet. Majd mesélj, ha valami egyszer mégis megkavarja!
Mikor is utaztok? Csak hogy addig ne szüljek.

Nanda,
Kukába a géppel, hát emiatt kell hiányoljunk?!
Hogy van Maya? Az alvás?
Gyere mihamarabb.

Panó,
Én nem kaptam cserkót tőled, talán nem tudod a fényposta-címemet?
Kitartás a munkálatokhoz. Jól haladnak a fiúk?

Most lelépek, hogy ti is ideférjetek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

BoriKép!

Irtam Neked egy hosszu mailt, ha van idod es kedved elolvasni, akkor pillants mar ra.
Koszi!
szoszi
szoszi

Jó estét mindenkinek!

Chello!

A CTG a földszinten van, közvetlenül az az ablak mellett, ahol be kell jelentkezni, ha vizsgálatra vagy UH-ra mégy.

Bori!

Szigorú újraoltás. (Az info egy ÁNTSZ-es hölgytől származik, aki a baba-mama klubban a nem kötelező védőoltásokról tartott előadást.) Azért kell szigorúan újra oltani háromévente, mert ha nem így van, és véletlenül összefut az ember egy fertőzött kullanccsal, és megbetegszik, akkor a betegség lefolyása súlyosabb lehet, mintha egyáltalán nem lenne beoltva. Ha viszont rendesen megvan az újraoltás, akkor természetesen meg sem betegszik. Ehhez képest, engem kb négy éve újra kellet volna oltani, de azóta folyamatosan vagy várandós voltam/vagyok, vagy szoptatok, vagy mindkettő egyszerre. Kérdeztem a nőt, hogy ilyenkor mi van. Azt mondta, hogy kerüljem el a kullancsokat, és az első adandó alkalommal oltassam be magam.

Depresszió. Kép Bogyók rá. Kép

Swen!

Örülök, hogy megérkezett a könyv. Ahogy mostanában a posta működik, már majdnem sikersztori, ha valami odaér valahová.

Aggódik a párom. Úgy látja, hogy kezd leszállni a hasam. Ami elvileg a szülés közeledtét jelzi. Attól fél, hogy mondjuk megindul a szülés, és míg a kórházba érünk szétválik a heg. Örülök, hogy így félt, de azért remélem, nem ragad rám, hogy parázzak attól, ami nem is biztos, hogy bekövetkezik.

Szép álmokat!

Zita
pzita

Sziasztok!

Megint keson erek ide, mert mire mindent elolvasok elmegy az idoKép
De azert megprobalok mindent leirni, amit most szeretnek. Holnap ugysem kell koran kelnunk, vegre!!!Kép

Az elso, hogy holnap leszunk 30 hetesek (ANIKOKépKépKép) es megyunk delelott a PraxisbaKép
Remelem minden rendben lesz es jol fog sikerulni, most nagyon ram ferne, mert ma sajnos engem is elert a mindenkin vegigfuto depiKép Az egesz napom tok sz... volt, vagy 3x sikerult is jot bognom, szoval magamhoz kepest most tenyleg nagyon melyen voltam. De nemsoka vege a mai napnak, es holnap remelem mar nem leszek ilyen!Kép

A zuhanytalcat tobben is kerdeztetek, most elmeselem:
Mar be volt szerelve, tok jo volt minden, csak a bena szerelok felraktak a zuhanykabint, az uveges ajtot mindenestol es kozben valahogy ugyesen megkaroltak a zuhanytalcat. Saros labbal maszkaltak benne, lehet, hogy az karcolta meg, szerencsere nem takaritottak fel, igy latni lehetett a karcolasokat. A parom olyan ideges lett, amikor eszrevette, hogy azt hittem felrobban! Szoltunk a kivitelezonek es o mondta, hogy szol nekik es kicserelik, ami szerencsere ma meg is tortent, ugyhogy most mar remeljuk ilyen nem lesz tobb! De nem ertem a hulyeket, hogy nem tudnak egy kicsit vigyazni? De mindegy, ez mar az o bajuk, nekunk rendben lesz a zuhanytalca, ez a lenyeg! Viszont ma meg ez a hulye eso! Es a kemenyunon valahogy beazott egy kis reszen a fal, ugyhogy meg azt is meg kell neznie a kivitelezonek es ott meg valamit meg kell igazitaniuk. Szoval nem nagyon fogunk meg koltozni, egyelore most mar nem is gondolok semmilyen datumra, majd kesz lesz minden a hazon es akkor elkezdunk gondolkozni, hogy mikor koltozzunk. Viszont a parketta az mar majdnem megvolt delutan, mikor ott jartunk, ugyhogy mar majdnem minden kesz van, elvileg szombaton mar takaritanak is, ugyhogy remelem mar tenyleg a finisben vagyunkKép

Swen
Remelem birod meg magad! Nagyon sajnalom, hogy ilyen nehez a vege, de kitartas!KépKépKép
Koszi, hogy aggodsz, de nem hajtom magam tul, csak most mar sokkal kevesebbtol is faradok, de a sulinak is vege van a heten es a haz is lassan elkeszulKép

Linda
Remelem valahogy csak megoldodik a parod munkahelyi ugye! Szoritok!!!Kép

Aniko
Tenyleg mar a 30., en is ma egesz nap ezen tortem a fejem! Olyan furi es olyan jo!!!Kép Holnap megyunk Praxisba, gondolj rank!!!

Bocs, hogy most masnak mar nem irok, de mindenkinek kulon is sok puszit kuldok! Es jo idot is, hatha ettol csak megjon vegre!

Vigyazzatok mind magatokra es a babocaitokra isKép

Puszika!

Orsi
29+6

avocado

Linda

Meg csak annyit, hogy cuki pofa a fiad, gratulalokKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Már fél órája itt ülök felöltözve, mert állítólag fél hétre jönnek a munkások, de még nem értek ide.
Na nem baj, addig írok nektek, tegnap csak olvasni volt időm. Ezt most elküldöm, aztán belekezdek a kisregénybe.

Puszi: Panó
panó

Sziasztok!

Itt végre nem szakad az eső, remélem ma már nem is fog! Ma jönnek ADSL vonala szerelni elvileg, hát kíváncsi leszek rá. Az orrom továbbra is bedugulva.

Bori: megkaptad az amway-es emilemet?

Anikó: nem tudom, hogy Lili allergiás-e a darázscsípésre, tavaly kétszer csípte meg, de akkor rögtön bogyót kapott rá, meg borogattuk és nem dagadt be neki. Most szombaton megyünk vele megint fogorvoshoz, hogy betömje a másik fogát, és én ilyet még nem láttam, de számolja hogy mennyit kell még aludnia, hogy újra mehessen Kép. Szerintem mazochista a lelkem Kép Persze ez még mindig sokkal jobb, mintha sírva mennénk. Takarítónő 8-9 hónapja járt, az elején tök normális volt, aztán egyre inkább nem, egyre ritkábban jött, mindig kitalált valamit, hogy miért nem ér rá. Én meg tegnap meguntam. Nővérem: nem maradtál le semmiről. Néha hülye dolgai vannak, mint szerdán is, olyankor kiakadok rajta, de aztán helyrejövünk. Most épp a háromgyerekes lét „szépségeiről” oktatott ki. Neki persze egy sincs, úgyhogy ő a főszakértő (mint úgy általában mindenben).

Zita: ez a hegszétválás mennyire reális esély, ha megindul a szülés? Nem hangzik túl jól!

Orsi: majd írd meg mi volt a Praxisba!!!

Szilvi
lino

Depimentes csodaszép napot mindenkinek!

Süncsi! Nem jöttél vissza este úgy látom, remélem legalább pihentél.

Anikó! Igen úgy látszik nagyon egyezik az ízlésünk, s elárulom, hogy az én férjem is Attila.Kép

Bori! Ez nem ér! Neked már a szülőszoba felé kéne venned az irányt, erre micsoda programokat szerveztek!Kép Egyébként homályosíts már föl légy oly kedves, hogy milyen az Avent egyirányú rendszer, meg milyen az üveges? S Daninál mivel fejtél? Most én is azon gondolkodom, hogy beszerezzek-e előre mellszívót vagy csak utána. Aventos üvegem már nekem is van három, csak megvettem a mikrós sterilizálót, s abban volt üveg is.Adj tanácsot, bár tudom te is régóta vacillálsz a dolgon. Hopp! Eszembe jutott még valami! Azt hiszem te írtad, hogy vettél külön olyan rögzíthető pelenkázót. Az olyan, mint egy szivaccsal bélelt, valami fóliával letakart négyszögletes tábla, aminek belül olyan mélyedése van? Azt hová lehet rögzíteni? Nekünk ugyanis a kiságyhoz nincs pelenkázó, s a kisszekrények teteje is elég keskeny a pelenkázáshoz. Van benn viszont egy kis asztal, amin én úgy gondoltam, hogy majd tudok pelenkázni. Anyukám viszont azt mondja, hogy az első időkben nem nagyon tudok majd lehajolni, s csak kellene valami pelenkázó. Mit gondoltok?

Zita! Elhiszem, hogy aggódik a párod, meg te is, de ha valami nagy veszélynek lennétek kitéve, akkor a dokid valószínűleg befektetett volna nem?

Orsi! Ezt a depid aludd ki minél hamarabb, annyira nem illik hozzád!!!!! Elhiszem, hogy bosszantó a hibák megjelenése a gyönyörű házatokban, de szerintem még mindig jobb, hogy most jön elő költözés előtt, amikor ott vannak a munkások, mintha a szépen berendezett otthonotokban kellene újra kezdeni a dolgokat. Ezért inkább örülj, hogy most cserélik ki ezeket! A szülésig meg csak-csak készen lesztek, hiszen a babátok eddig is olyan jól időzített!Kép

Szöszi! Remélem éjszaka most nem a tv-t bámultad?!Kép

Valiról nem tud senki semmit?

Swen

U.i.: A zaftos sztori miatt elszégyelltem magam, így inkább nem írok ilyesmit!KépKépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Lino! Jobbulást neked!!!!! Gyógyulj meg minél hamarabb!!! A lányod nem semmi fogdoki ügyben, én annyira félek, hogy csak na!Kép

Panó várjuk a regényt. Fedél azért van még a fejetek fölött?Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Először is mindenkinek köszi, aki Ritának boldog szülinapot kívánt.

Orsi!
Megnéztem a képeket a házatokról, én is nagyon irigy vagyok, nemcsak a mosókonyhára, hanem a télikertre is! A konyhába mi is most vettünk falicsempét, hasonlít a tiétekre.
Délután várjuk a beszámolót a Praxisról!

Szöszi!
Tetszett a mosógépes sztorid!
Nálunk nem volt semmi izgi, mikor szülni indultunk, mindenki nyugodt volt. És nálunk is apa fürdet mindenkit, csak addig nem, míg köldökcsonk van. Bár ez Petinek még a kórházban leesett, úgyhogy otthon nem volt vele gond.

Babás táblázat: írjátok meg, hogy szerintetek milyen adatok legyenek benne. Én is megnéztem a tavaszi topicban, nekem az nem tetszik benne, hogy a baba kora napban. Az elején még lehet, hogy érdekes, hogy jé, már 10 napos, de aztán...
Szerintem születési dátum elég, abból mindenki ki tudja számolni mennyi idős a baba.

Bori!
Nagyon sok mindenben egyetértünk. Például én is a Milkát szeretem és kedvencem a sima meg a mogyorókrémes. Szőrtelenítés ügyben is Bellanához és hozzád csatlakozom, én is géppel csinálom amúgy és én se bíznék ilyesmit apára.
A vásárlásokat az én párom is utálja (mondjuk be kell vallanom, hogy két gyerekkel együtt, tényleg elég fárasztó).
Csersznyét küldök, bár tegnap alig tudtam szedni, mert állandóan esett az eső. Ha nem érne oda, akkor gyere el érte személyesen és szedjél magadnak!

Jerry!
A Helyszínelők az hol van és mikor?

Swen, Mariann!
Vasalni én is utálok, de ezeket a babholmikat nem annyira, mert olyan picik és hamar lehet velük végezni.

Bellana!
A pisi sztori tetszett. Én nem is szoktam a védőnőnek pisilni, csak a kórházban, amikor vérvétel van.
Férjed ügyében Anikóval értek egyet, mindenképp hagyd, hogy ő döntsön. Amúgy teljesen megértelek, én is nagyon kiakadnék, ha a párom most itthagyna 3 hétre!
Dani nagyon aranyos és szép kisfiú, büszke lehetsz rá!

Kakukkfű!
Jó, hogy téged is lehet látni!

Chello!
Vigyázz magadra!

Zsuzsa!
Egyben vagy még?
Valit most már tényleg megpróbálom felhívni, de biztos jól vannak, különben írt volna nekem!
Csak mióta felújítunk, semmire nincs időm, még depisnek lenni dem!

Süncsi!
A rendőri kíséreten én is gondolkodom, mert hétköznap reggel itt is nagy dugók vannak. Nekem Lino mondta, hogy van valami szám, amit ilyenkor lehet hívni és akkor küldenek egy motoros rendőrt.

Amúgy most értek ide a munkások, nyugodtan alhattam volna még egy órát!

Mindenkinek szép napot, bár itt nagyon borongós, de most épp nem esik.

Panó
panó

Swen!
Most éppen van fedél a fejünk a felett, de igazd van, mert hamarosan nem lesz, ugyanis a tetőcserepeket is ki fogják cserélni. Ez ugyan nem volt bekalkulálva, de sajnos muszáj, mert itt-ott beázik.
Pelenkázó: nekünk a kiságyhoz van pelenkázó, de az az emeleten van, és mi napközben mindig lent vagyunk, úgyhogy én Ritának vettem egy pelenkázó szivacsot és azon pelenkáztam, hol az ágyon, hol a földön, ahol épp hely volt. Persze lehet, hogy igaza van anyukádnak, hogy az elején nem könnyű lehajolni, erre már nem emlékszem.

Zita!
Szívesen beteszlek ám a táblázatba, ha megírod a megfelelő adatokat! Vagy úgy gondolod erre a kis időre már nem éredemes?

Bnemethm-ről tud valaki valamit? Betette magát vagy egy hónapja a táblázatba és aztán eltűnt!

Panó
panó

Jo reggeltKép!

swenKép!
Koszonom kerdesed, most nem felebredtem, hanem keson aludtam el, mert van egy kis gond a csaladban (a ferjemeben) es azon agyaltunk hajnal 2-ig. De utana jol aludtam.
Az egyiranyu rendszer az egy olyan cucc, amire raszereled a mellszivot es egyenesen a steril zacskoba csorog a tejcsi, nem uvegbe es toltogeted.Leveszed, elrakod es teheted ra a kovetkezo zacsit kovetkezo alkalommal.Nezd meg itt is:
http://plaza.kulcs-soft.hu/pro-mama/

PanoKép!
Szerintem is jobb a szuletesi datum, akkor legalabb latom, hogy mikor egy honapos, stb...fel lehet koszonteni.A 23 het 4napbol nem biztos, hogy rajonnek, hogy valaki csemeteje epp 6 honapos.

AnikoKép,OrsiKép!
Gratula a 30 hethez!

ZitaKép!
Milyen heg valik szet?

Puszi, nalunk szepen sut a nap, jo melegem lesz ma, megint nem birtam idojarasnak megfeleloen oltozni...
szoszi

U.i:BellanaKép, azert jo erzes, hogy mi ketten megoldottuk a globalis felmelegedes problemajat?Kép
szoszi

Jó reggelt,

Zita,
jó ez a tanács, hogy kerüld el a kullancsokat...
De így már értem, amit az újraoltásról írtál.
A pocim nekem is lejjebb ment 5-6 napja, ezt nem is a tükörben látom, hanem pl a WC-n ülve érzem, meg az autóban: mintha ezerrel nyomná már a combomat egy termetes görögdinnye.

Orsi,
Praxis után gyere gyorsan, mi volt!
A depid jól meglepett, te vagy a topik egyik legkiegyensúlyozottabb, legvidámabb tagja - biztosan ma már jól ébredtél reggel, igaz?! A tegnapi napra azért elmondható, hogy mindenki jókedvét elmosta az a rengeteg eső.

Lino,
megjött a mail, ma talán rá is tudok ugrani az ügyre. Az szuper lenne, ha esetleg házhoz is szállítanák! Van még valamilyen "csodaszerük", amit tanácsolnál kipróbálni?
Eddig milyen internet-kapcsolatotok volt? Az ADSL szuper, nekem soha semmi gondom nincsen vele. MATÁV-os vagy UPC? A miénk az előbbi.
A takarítónő helyett biztosan találsz majd egy jobbat, a nővéred pedig okos lehet, hogy gyermektelenül ilyesmiben osztogat igét!

Na, most bemegyünk a kórházba (szülésznővel randizunk, hátha szimpi lesz, akkor "felfogadom"), meg utána a piacra (ki kér epret, cserit - na, ez buta kérdés, MINDENKI),
innen folytatom.
Swen,
majd csinálok is fotókat a pelenkázós témához, akkor jobban látod a dolgot.
Puszi addig is, nem is tudtam még visszaolvasni mindent, innen folyt.köv.
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó!

A táblázathoz. Nincs pontos dátum, de mindenki a június 15-ot írta be a naptárjába (doki, szülésznő, anesztes doki). Most vagyunk a 38-39 ik héten. A Schöpf-Méreiben fogunk szülni. A már meglévő gyerekek Ádám és Csilla. Talán volt még a kismama kora. Az 33.

Szoszi!

A méhen lévő heg válhat szét. Ádám símán született, viszont Csilla a jó kezdet után császárral végződött. Így egy császár után még volt esély, hogy símán szüljünk, de a hegvastagság olyan kevés, hogy szinte biztos, hogy nem lehet. Hacsaknem valami elképesztően gyors tágulást produkálunk. Erre viszont kevés az esély, ismerve az előző két szülésnél a tágulási tempómat.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: