Megszületett Anna Baba?
Hát erről jól lemaradtam!
Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Egcsi
2004.06.03 09:36
Igaz reggeltől másnap reggelig velem volt.
Lebabázol útközben.
Lefordultál a székről végülis?
2004.06.03 09:51
Ki tudja mikor látok ennyi teniszt legközelebb. A legközelebbi nagy bajnokságot Amerikában rendezik, éjszaka közvetítik augusztus végén. Akkor pedig már nekem is "erőnléti edzéseim" lesznek.
Most már jövök gyakrabban,na!
Szerencsére görcs az nincs tőle.
2004.06.03 09:53
2004.06.03 11:43
)
Dehogynem, irja a tajékoztato, hogy sötétebb lehet, de egyszerübb volt a sogornömet riasztani, na persze ök meg otthon voltak anyuéknal, ugyhogy az egész csalad rajtam röhögött
(különben az enyém mar egy éves, allandoan hordom és az allapota olyan, mintha uj lenne)
, csak egy szörtelen mazlista. A szülés elötti munkat szerintem én is a szülésznökre hagyom.
Gino meg aranyos lehet, azt a képet harmasban szivesen megnézném!!!
2004.06.03 12:10
Én amíg láttam magam addig géppel csináltam, most meg bénázok. Hát legfeljebb a szülésznők lenyírják.
Daninál is totál leszedtek mindent, hiába igazítgattam én.
Csiga? Fúj, meg nem enném.
És akkor ő mit csinál szétkergeti a dugót, vagy egyenesen díszkisérettel mentek szülni?
Most sem bírok vele, éppen a szekrényre mászott fel.
Pedig egyszer már leesett, de nem hatotta meg. Nemhogy aludna, hogy én is elterülhessek végre.

2004.06.03 12:21
2004.06.03 12:35
2004.06.03 12:37
És a kórházba is meghívjátok őket?
2004.06.03 12:40
Szóval eperből már másfél kiló az adag? Nálam tegnap fél kiló eper és egy kiló cseri volt a délutáni könnyed kis csipegetés, s nekem a cseritől sincs semmi bajom!
Erre mondta mindig anyukám, hogy az én gyomrom olyan, hogy a vasszöget is megemészti, de ezt már lehet, hogy írtam.
A mosógép nagyon jó hír! A férjed meg jópofa ezzel a gyerekbedobással!
Elég jól haladsz a grafománia terén!
Szőrtelenítő: én kipróbáltam legalább három fajta Veet-et, habot, krémet, s nekem mindig iszonyúan kipattogzott a bőröm, s vagy három napig iszonyúan viszketett, úgyhogy vigyázz vele!
De abbahagyom, Edina úgyis tudja mikor akar kibújni!
Feküdj le most, hátha tudsz pihenni!Egyébként engem is a párom borotvál, szerintem nem ciki.
Szerintem is jó, hogy nyitottál az öcsédék felé, remélem minden úgy sikerül, ahogy kívánod!!!

Egyébként apukám pont ezt mondta valamelyik nap, hogy ha majd hazahozzuk a porontyot a kórházból, s betesszük a kiságyba, amjd akkor fogjuk kérdezni, hogy akkor most mit is csináljunk vele.
A te párodhoz is nagy gratula!
Úgyhogy anyukám nyerte a feladatot.
2004.06.03 12:41
, de inkabb nem probalom ki.
2004.06.03 12:49
Igen egyedül mentem -sajna a férjemnek dolgozni kell- de ez nem volt olyan vészes, a busz nagyon közelről indul, s a kórháznál tesz le. Sőt!!! Visszafelé átadták a helyet is.
Na erre varrjatok gombot!
Sőt lehet, hogy magadat is.

Erről most írhatnék egy remek kis sztorit, de ez már annyira zaftos, hogy így nyíltan mégse...
Most jó gonosz vagyok az infócsöpögtetéssel, mi?

2004.06.03 13:09
2004.06.03 13:14
Vagy ha túl sok van, és erre jársz! Amúgy én is csak az első éjszakák miatt gondolkozom.
2004.06.03 13:22
Épp most küldtem el, mert annyira kiakasztott
Ahogy Gömböc most van, nem hiszem, hogy ki akarna bújni, amíg le van zárva az autópálya! De azért tudunk kerülő utakat
, vagy hívjuk a 112-t, akik elvileg küldenek motorosrendőrt felvezetőnek
De jó neked, hogy ilyen sokáig aludtatok!!!
Lili keze már sokkal jobb, már nem is látszik rajta daganat. Tenyésztés: igen az, meg néztek még két valamit is, elvileg kötelező a 36. hét után, legalábbis, ha nincs meg az eredményed szülésig, akkor automatikusan antibiotikumot kap a baba ha megszületett, vagy Te a szülés alatt, a mi kórházunkban legalábbis így van. Egyébként hüvelyváladék. Kullancs, na attól én is be lennék …. Még sose volt egyikünknek se.
Remélem a pihenés/fekvés használni fog!
Hogy bírtad a babot? Cseresznyével kombinálva
Köszi, Lili keze már helyrejött. Ma az agyával lehet valami
Tiszta dinka. Most olvasom, hogy a rendőrök nálatok is szóba jöttek! 2004.06.03 13:23
Látod, ez a magnézium ilyen. Amíg van jó, de ha túlzásba viszed, az meg nem!
Linda
Egyetértek amúgy veled... És a sztory megérne szerintem is egy misét.
(Süncsi)
Nekem is átadták tegnap mindig!
2004.06.03 13:32
2004.06.03 13:49
, tenyleg nagyon szep Atomanti(nem is ertem kire hasonlithat
) es messzirol buzlik, hogy milyen huncut...
!
A kimosott ruhacskak lassan szaradnak majd...Egyebkent kerem a dicseretemet, vmi szuperfinom folyekony Perwoll-al mosok es Sensitiv oblitovel
.
Van telefonszam meg minden, csak szolni kell, ha kinnt van a kis sz@ros.
hat ez jo.Akkor azert picit megis meg lehetett illetodve. Focimeccs kozben indulasra most mindannyionknak jo eselyunk van...
A franccba, de megoregedtem!2004.06.03 16:08
Sajna nem sokat lehet tenni a vizesedés ellen, pihenés, só/fűszer elvonás, alma evés de igaziból egyik sem használ. Ezért nem ülök sokat a gép előtt sem mert az sem tesz jót de időm sem lenne mert már 1 hete vendégeink vannak és hétvégéig itt lesznek.
2004.06.03 16:11
Egyrészt, mert nálam így harmadikra sem várható villámszülés, másrészt, mert szinte biztos a császár, harmadrészt meg Jerry nem tudom mit szólna hozzá.
Az viszont szomorú, hogy mozgáskorlátozottságoddal nem lehet mit tenni, a pihenésen kívül. 2004.06.03 16:17
De remélem nem hajolgatsz a mosásnál??! Vagy a megjavított mosógép segített? A vasalást is oszd be magadnak!
2004.06.03 16:31
örülök, hogy minden rendben.
Akkor nem vettünk hiába.
Puszii!!
Amúgy az apjára.
Nagy kópé őkelme.
Mivel húzott fel? Amúgy megcsináltam a ganézást magam. Hát ez egy előny a mini lakásnál.
2004.06.03 16:42
2004.06.03 16:44
Én nagyon félek tőlük.Örülök,hogy már jobban van.
Holnap már 30!!!
2004.06.03 17:17
Egyébként szerintem nálam most jönnek ki a terhesség elejére jellemző tünetek, például amikor felkeltem iszonyú hányingerem, émelygésem is volt, az elején meg szinte semmi. Úgy látszik én ilyen fordítottan működöm.
De amíg a baba jól van, addig ez sem érdekel.
S hogy mindenét megnézte és minden rendben.
Meg az UH alapján a baba fejének a medencémhez való fekvése, távolsága alapján mondta a 17-20. közötti időpontot, ha jól értettem a viszonyítást. De a jövő héten kézi vizsgálattal is ráerősít.
De szerintem ez csak nevelés kérdése, hogy hogyan viselkedik a kutya, s ti ezek szerint nagyon jó "szülei" vagytok neki is. A mellszívót vitted a kórházba is? További jó babázást.

Egyébként a Laktoherb szerintem is legfeljebb elöregszik, vagyis kevésbé lesz hatékony, de ártani nem árthat. Fúúúúúú és igen naggyon-naggyon öregszel!

Mosás miatt egy hős vagy!!!!
Szegényke
CTG-re szorítunk!!!
Férjed aranyos!
2004.06.03 17:22
Na ez van, nem panaszkodom tovább. Viszont teljesen megfáztam, nem nagyon kapok levegőt
És már megint szakad az eső
Tanácsot is nehéz adni. Nem tudom milyen sikerrel és gyorsan találna másik munkahelyet. Enyém férjnek is gázos a munkahelye, és senki nem hiszi el, hogy milyen kretén főnökei vannak, mert azok a szülei
De 1000%, hogy nagyon kiakadnék, ha a 8. hónapban itt kellene hagyjon 3 hétre
ismerős nekem is sajnos. Bár az utóbbi időben javult! Úgyhogy van még remény! Na, majd megpróbálom meglesni szombaton Valit!
Sőt allergiás is vagyok a csípésére. Lilivel most az volt a fő baj, hogy olyan helyen járt, ahol meg volt tiltva, ott csípte meg a darázs, így nem szólt, és így csak másnap reggelre derült ki, különben már este kapott volna rá mindenfélét. Autópálya elvileg 10 napig van zárva, és nem tervezem, hogy addig szülünk
Depim egész elmúlóban volt, de tegnap a nővérem, ma meg a takarítónő bosszantott fel, meg ez a hülye idő is. Így nem tudunk kimenni a kertbe se. 2004.06.03 17:47
2004.06.03 19:19
2004.06.03 20:02
Nekünk nagyon egyezik az ízlésünk,én is kilószámra eszem.Bocit is!
Régóta jár hozzátok?
2004.06.03 20:10

Es a sok tejecskehez!!

Majd folteszem.
2004.06.03 20:50
2004.06.03 21:30
Bogyók rá.
2004.06.03 22:27

) es megyunk delelott a Praxisba
Az egesz napom tok sz... volt, vagy 3x sikerult is jot bognom, szoval magamhoz kepest most tenyleg nagyon melyen voltam. De nemsoka vege a mai napnak, es holnap remelem mar nem leszek ilyen!

Holnap megyunk Praxisba, gondolj rank!!!
2004.06.03 22:30
2004.06.04 05:45
. Szerintem mazochista a lelkem
Persze ez még mindig sokkal jobb, mintha sírva mennénk. Takarítónő 8-9 hónapja járt, az elején tök normális volt, aztán egyre inkább nem, egyre ritkábban jött, mindig kitalált valamit, hogy miért nem ér rá. Én meg tegnap meguntam. Nővérem: nem maradtál le semmiről. Néha hülye dolgai vannak, mint szerdán is, olyankor kiakadok rajta, de aztán helyrejövünk. Most épp a háromgyerekes lét „szépségeiről” oktatott ki. Neki persze egy sincs, úgyhogy ő a főszakértő (mint úgy általában mindenben). 2004.06.04 06:01
Egyébként homályosíts már föl légy oly kedves, hogy milyen az Avent egyirányú rendszer, meg milyen az üveges? S Daninál mivel fejtél? Most én is azon gondolkodom, hogy beszerezzek-e előre mellszívót vagy csak utána. Aventos üvegem már nekem is van három, csak megvettem a mikrós sterilizálót, s abban volt üveg is.Adj tanácsot, bár tudom te is régóta vacillálsz a dolgon. Hopp! Eszembe jutott még valami! Azt hiszem te írtad, hogy vettél külön olyan rögzíthető pelenkázót. Az olyan, mint egy szivaccsal bélelt, valami fóliával letakart négyszögletes tábla, aminek belül olyan mélyedése van? Azt hová lehet rögzíteni? Nekünk ugyanis a kiságyhoz nincs pelenkázó, s a kisszekrények teteje is elég keskeny a pelenkázáshoz. Van benn viszont egy kis asztal, amin én úgy gondoltam, hogy majd tudok pelenkázni. Anyukám viszont azt mondja, hogy az első időkben nem nagyon tudok majd lehajolni, s csak kellene valami pelenkázó. Mit gondoltok?

2004.06.04 06:16
2004.06.04 06:29
2004.06.04 07:16
!
!
!
,Orsi
!
!
, azert jo erzes, hogy mi ketten megoldottuk a globalis felmelegedes problemajat?
2004.06.04 07:58
2004.06.04 08:00
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint