Én nagyon irigyellek ám Titeket a kertért
sasha: jó nyaralást
zsani
2003.08.09 22:03
, a száját, hogy csücsörít, a szemével pedig hunyorít és vigyorog közben. A kezével pedig az "Elment vadászni, meglőtte" stb-t ha mondom ő mutatja az ujjain és a kisujjas résznél mindig elkezd rötyögni, pedig még bnem is csikizem
2003.08.10 09:41
Udv a setalos aprosagok taboraban! Olyan edesek, mikor ezerrel vigyorognak es ugy kozlekednek, hogy " latod mit tudok?"
), nekem meg van. Eleg szar, mikor nalunk is elokerul ez a lemez, hogy bezzeg a batyam nem vegezte el, mert elhulyeskedte es kirugtak. De azt hajlamos elfelejteni hogy a ket kezevel keres meg mindent a vallalkozasaval a harom gyerekere ,meg a nejere(bar mostmar o is visszament nehany eve dolgozni). Es persze voltak rossz idok a vallalkozasara, amikor kellett kolcsonadni neki, na persze ilyenkor kerul elo az a bizonyos lemez. Nekem meg tok ciki.
Pedig mar nehanyszor kifejtettem neki, hogy az intelligenciat nem a diplomaval osztjak es szerintem buszke lehet a batyam arra amit letett az asztalra. Ez van.
Sok boldogsagot a hazikoban! Irigyekedem, hogy van zoldseg meg viragok, a mi kertunkben egyelore csak 60% fu, 30% gaz, meg par bokor van. Edes lehet Lili ahogy a viragoknak beszel.
Emilianak is mostanaban egesz nap be nem all a szaja . Mondja anyunak hogy mama, persze anyu dagad a buszkesegtol.
Nekem is van sok dolgom, de inkabb szaladgalos. Tegnap pl. csempet vettem. Ma pihenek, megyunk a baratnomekhez Godre. 2003.08.10 12:00
de a lufis is nagyon édes
.
.
+ kapott egy uj öszi cipöt is petike +a nagyitol is kapot egy pulcsit +kertésznacit ugyhogy most van már öszi ruhája is bár még bizti kap uj ruhákat petike
és képzejétek petike már letudja venni a pulcsiját egyedül a fejéröl a nadrágbol is szépen kilép egyedül ha közben fogom a kezét és imád járkálni monden tárgyba felkapaszkodik és jár már körbe járja a szobát és rendezkedik pakol,rámol,és beszél ezerel ha ugytartja kedve
.A másik nagy hirem PETIKÉNEK KARÁCSONYRA MEGLESZ A TESOJA
. 2003.08.10 14:24
2003.08.10 20:37
karácsonyra?
és eddig nem is szóltál?
Így terveztétek?
Kiültettem, kitártam a karom, ő meg vigyorogva vetette be magát.
2003.08.10 20:53
pedig már tényleg tök rövid a haja és tiszta fiús színekben öltözik... Jövőhéten viszont lesz már fiúsabb is.
Nagyon nagyon irigyellek! De majd Te is fogsz engem, ha majd lesz! 2003.08.10 21:01
Na, ennyit erről
Kezdek rájönn hogy hatalmas pocim volt, brü-hü-hü

Pedig milyen büszke voltam rá
na, meg is jártam, csurom vizes lettem, pedig az előttem lévő sok csónakból amiket végig néztem max pár csepp vízzel szálltak ki, de én kifogtam egy rossz kört, épp akkor hajókáztam csendesen a zubogó alatt, amikor egy másik csónak lerepesztett rajta, én meg (és még 3 velem egy csónakban ülő) a nyakamba kaptam, de úgy hogy tocsogtam
Ap ameg Emmával vigyorgott korlátnál. 2003.08.11 06:36
! 2003.08.11 07:55
Karácsonyra?

Nátán is tud pohárból inni, és ö is eldobja (vagy fejreállitja), ha nem vagyok elég gyors.
Elég keveset szoktam neki egyszerre bele adni neki, hogy ne ússzon minden, ha ilyen elöfordul. 

2003.08.11 08:30

Nagy gratula Csicsnek ( bár ezek szerint az ő babája nem csak engem lepett meg), Áginak külön örülök, hogy Petrának kistesója lesz (ő tudja miért...
), na meg persze Csipkebogyónak is! Lesz itt utánpótlás, látom!
2003.08.11 10:01
Tegnap este hozták, fent tartottam addig, hogy még lássa, és volt nagy öröm. Ma reggel mikor mentünk etetni, a pici cica már rohant hozzánk és dorombolt, Szilcsike meg röhögött és visongatott. 2003.08.11 10:17
Szombaton voltunk megvenni a fözölapot+tüzhelyet
Szerdán hozzák

Nagyon édes
Mi is tervezzük már a biciklizést, de eddig úgy gondoltam, hogy korai lenne. Úgy látszik nem
Úgyhogy akkor mi is belevágunk majd a hétvégén. 
Jó kis karácsonyi ajándék lesz majd az új jövevény

2003.08.11 10:45
Dodesz nagyon sokat fejlődött!! 

Imádta a vizet, nagyokat úszott benne, még a Balatont ellepő moszattelepek sem zavarták. Megtanulta a játékokat belepakolni dobozokba, vödrökbe, kissebb vödröket a nagyobbakba
ÉS MEGTETTE AZ ELSŐ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEIT!!!!! Kb 3-4et tud lépni mindenféle kapaszkodás nélkül!!!!!
gondolom ez a sok karúszózásnak is köszönhető. Ja igen, a vízben is teljesen önállóan mászkált, persze max pár méterre tőlünk, de ha hívtuk, odaevickélt hozzánk
olyan édesen csinálja, közben végig dumál
mászni is teljesen bátran mászik a sekélyebb vízben, bár ezzel vigyázni kell, mert könnyen nekirugaszkodik olyan résznek is, ami neki azért mély. A Balcsi viszont minden reggelre kihűlt mint állat, így csak dél felé lehetett belemenni
És irtó sekély - számunkra mondhatni szinte élvezhetetlen
kivéve, ha focizni, vagy frizbizni akar az ember. Ahhoz, hogy mondjuk napozás után megmerítsük magunkat kb fél órát kellett gyalogolni befelé
tornáztasd sokat a lábaidat, biztosan hamar helyrejönnek majd 
Próbálj adni neki főtt répát, reszelt almát, ezek is fognak, hátha.... 

- csak most először elvisz egy jó nagyot nyaralni-merülni, mivel a búvárkodásnak akkor megint lőttek egy időre, ha pocakosodom

2003.08.11 10:45
2003.08.11 10:57

2003.08.11 11:10
Kis beszari vagyok
Rendes body kis szoknyácskával, szerintem nagyon aranyos
De azért egy kis fürdöbugyit még kéne venni, csak nem tudom hol kapni ekkorát. 2003.08.11 11:15
Picit neyelt, de nem ijedt meg, fokytatta az ugrálást. Mondjuk nem süllyedt le, elkaptam már a víz tetején, de meglepődtem hogy ennyire nem fél.
2003.08.11 11:16
2003.08.11 11:22
igazság szerint nem sokan tudták hogy babás vagyok még a nagyi se tudta se az aposom csak a hugom meg néhány ismerös mindenkinek mostanába mondtuk el .Nem igy terveztük csak igy jöt össze terv az a jövöév lett volna de idén jöt össze
.
meg hát nekem mostanában megint megy ki minden az eszemböl
a tábla jo ötlett
a az uj jövevény 2003 dec 14 várjuk .
2003.08.11 12:02
Mindent értek
csak meglepődtem, mert úgy a 12. hétig szoktak titkolózni, babonából, d eutána már nem nagyon
Úgyhogy inkább azon lepődtem meg hogy már karácsonyra lesz, nem azon hogy lesz baba
csak hogy tabnuljunk
2003.08.11 12:05
Még egy hónap és nyit az Almássy téri uszi! Biztos nagyot nőttek a srácok, lyányok! 2003.08.11 14:31
2003.08.11 17:42
2003.08.11 18:31

?!
! Csak nem Párizsból hoztátok magatokkal a Pocaklakót?????
! Hol is laktok? (Bocs, de most annyian költözködnek közülünk, hogy nem tudom, ki hová.
) 
. (Mi is.
)
! 2003.08.11 19:43
engem nem érintenek... (Mindig együtt megyünk vásárolni
.) 

Most visszafogyott? (Mennyi volt korábban?) 
), pihenj sokat!

: 

2003.08.11 20:41
Emma nálunk is első hónapban "sikerült", majd kiváncsi vagyok mi lesz a másodiknál. 2003.08.12 06:13
A párom már elment (kivételesen ilyen korán, ráadásul du. Szfvárra megy, ugyhogy visszafelé sem tud szállitani). 
, ráadásul ott vagyok a két gyerekkel bent a városban az Árpád-hid közelében... 

2003.08.12 07:42
2003.08.12 09:16
2003.08.12 11:46

és a hátsó gyerekmedence meg amúgy is jobb, mint ami elöl van. Az elsőbe több nagyobb gyerek van, akik fröcskölnek. 
szóval, ha nem taliznánk holnap, akkor gondoljatok ránk csütörtökön 

egyenlőre még nem vettem be Szilárd bácsi jóslatát, altalában téved úgyis, miért a mostani előrejelzés lenne kivétel?! 
2003.08.12 11:51

Mi azon csodálkoztunk, hogy hogy megy át a komp??!! Ilyen kicsi lenne a merülési mélysége?? 

2003.08.12 11:57

2003.08.12 13:33
ez be is jöt jo pár honapig de legutoljára elszámoltuk magunkat és igy sikerült összehozni az ujabb babát
.
. A nemét fiunak mondták a legutobi UH nevet még nem találtunk neki de ez most a páromra van bizva
. 2003.08.12 17:38
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint