Sziasztok!
A férjem annyit dolgozik mostansag itthon a gép elött, hogy egyszerüen nem fértem ide. Amikor meg nincs a gép elött akkor éppen eszünk vagy alszunk (vagy csak én alszom, mert ö egyre kevesebbet, szegény annyit idegeskedik, egyelöre még sok a bizonytalansag). Na jo, tegnap vagy egy orahosszaig flippereztünk itt a gép elött ketten együtt, de annyira jo volt, annyit nevettünk!
En fizikailag tök jol vagyok (kopp-kopp), most voltam kismamatornan, rendesen végigcsinaltam, jol is esett, még a hasogatas is abbamaradt, legalabbis nagyon ritkan jelentkezik és gyengén. Persze lajhar vagyok, de azt mar normalisnak tekintem.
Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogok én 6-an szülni, ki tudja, még 16-an sem...
Többen kérdeztétek, a grillezés jol sikerült, akkor még gyönyörü idö volt. Egyébként a vendég-parrol kiderült, hogy a csaj anyukaja magyar, a csajszi ennyit tud magyarul: "igen, nem"
Mucska,
köszi, hogy leirtad a történeted, örülök, hogy a végén minden jol alakult, bar ez a gépes dolog nagyon gaz, szoval igy bizhat bennük az ember.
A szoptatassal nagyon ügyes voltal, gratulalok (azon azért kiakadtam, hogy közölték Veled, hogy ugysem fog sikerülni).
Bori,
örülök, hogy jot derültél a gatmasszazs-leirasomon, bar duzzoghatnék is, mert kértem, hogy ne legyetek tul vizualisak!
Amikor az éjszakai sztoridat olvastam, azt hittem, mindjart szülsz, de ugy latszik mégsem!
Egyébként ha mar ugyis elvesztettem johiremet

, akkor feltennék egy kérdést: amiota a vastablettat szeded, nem vettél észre valtozast a székleted szinében? (Én a hétvégén igen és beijedtem, végül az egészségügyben jartas sogornömet hivtam fel, aki megnyugatott, hogy a fekete szin teljesen normalis ilyenkor

)
Dani esete tényleg érdekes! Szerintem biztos varja a kishugat és egyszerüen ugy tartja igazsagosnak, hogy majd egyforman szeressétek öket, de talan egy picit ö is fél, hogy milyen lesz megosztani a szerepét egy hugival. (az én batyuskam egy nagyon érzékeny ember, ö egyaltalan nem volt féltékeny, anyu szerint egyenesen szüksége volt ram. Amig meg nem nösült, igy is volt, de halistennek egy szuper sogornöm van, igy nem okoz gondot a nagy tavolsag kettönk között, egyébként gaz lenne... Ezt csak azért irtam le, mert az egyetlen hasonlo helyzet, amit ismerek).
Swen,
köszönöm, hogy vartad a helyzetjelentést rolam is!
Talan még nalad is valtozik ez a nehézkes allapot, par nap nehezebb, par nap könnyebb lesz.
Pihizzél minél többet! Végül is voltal uszni?
Zsuzsa,
Gratula a korhazi kofferhez!
Én is ugyanigy csinaltam a listat, szövegkiemelövel!
Latom, neked is egyre nehézkesebben mennek a dolgok! A pityergös hasogatas mar elég durva lehetett, azért nekem annyira erös még nem volt!
Aniko!
Örülök, hogy jol alakult a sogornöddel a beszélgetés!
Engem hogyan fogtok meglatogatni? Vonattal jöttök, kocsival vagy repcsivel?
Különben jol összefoglaltad nekem a helyzetemet, köszi, kicsit észbe is kaptam töle, hogy nem kell mindjart beijedni, hogy szülni fogok (mikor azt irtad, hogy mar a finish-ben vagyok és ilyenkor mar itt szur, ott hasogat...).
Orsi!
Hizas miatt ne aggodj, kb nalam is ilyenkor lassult le a dolog! Inkabb edd magad tele gyümivel (és csokival

)! Szegény férjed finom trombitas keze!!!
Szilvi-Lino!
A kerti medence miatt én is irigykedem, bar én is csak ugy vallalnam, ha a férjem gondozna rendesen, az meg ugysem menne.
A hanyast nagyon sajnalom...
Bellana-Linda!
A bevasarlassal jol megjartatok, nekünk is volt mar ilyen "tartalék-felélö" hétvégénk! (mondjuk itt mindig kriminalis a nyitvatartas, pont olyan, mint otthon volt a cocializmus idején, nem tulzok

).
Melegviz
A csaladi ügy biztosan nehéz lehet, el sem tudom képzelni, engem mar az is kiborit, ha tudom, hogy anyut megsértettem és érzem, hogy egy kicsit duzzog ram. Szomoru az egész ügy és persze baromi nehéz okosat mondani..
De ha az segit, gyere és irjal rola barmikor!
Zita,
öregasszony-effektus
Nalunk is van a kertben malna, cseri, söt szamoca (olyan igazi erdei, mézédes), és nagy kiszurasnak érzem, hogy én abbol nem ehetek. Na, majd meglatjuk. A kislanyod aranyos lehet a malnasban (mint egy kismaci

)
En is szoritok, hogy ugy szülhessél, ahogyan Neked a legjobb! Varjuk a feljeményeket!
Szöszi!
Örülök, hogy ujra otthon vagy és jobb lett a pocokad! Pihizzél tovabbra is sokat, a férjed pedig egy tündérke!
Nyaff-nyaff-Maci!
Milyen volt a lebegés a vizben Zalakaroson?
Pano,
lattam megjöttetek! Rumli

Azt hiszem, most nem fogsz macit kötögetni!
Ildiko,
mikor irod mar le megint, amit Kishuncut eltüntetett?
Itt két napja kaka idö van és a kedvem is kaka.
Egyébként ma van a hazassagi évfordulonk (az egyik, mert nekünk 2 is van am: egyszer gyorsan összeadattuk magunkat itt Svajcban egyszer meg buliztunk Magyarorszagon, ma a magyarorszagi lagzi napja van, nekem az volt a kedvesebb természetesen, rendeztünk egy ceremoniat az erdöben, gyönyörü volt...). Egyébként kaptam gyönyörü rozsakat.
Egcsi tényleg jol eltünt, Nanda is, Valirol sem sokat tudunk, Kinga meg vajon vizsgazik? Kisdio, Niki, DCsiga, Jerry is rég jött mar, Sorayarol nem is beszélve! Minden eltünt bujjon elö, mert mar izgulunk!
Sok pusszancs,
Süncsi