Tudom-tudom miért most, de estére már kikészültem, most meg a meleg miatt pislogok itt a gép előtt!!!!
Huuuuuuuuuuuuuuu tegnap extra hisztis volt a csajom, már a délelőtt is necces volt , na de estére

!Biztos a meleg, meg hogy csak 1 órát aludt, meg ugye elmentek a mamáék így velük nem tombolhatott, meg párocskám is hulla fáradt volt, tegnap a csuklója fájt, ma meg a térde(lehet, hogy felrobbantom a melóhelyét

, mert kihasználják, tudom ez mindenhol így van, de mindent nem robbanthatok fel!!!!

)Én meg attól voltam ki, hogy a párom ilyen, mert én úgy vagyok vele, hogy inkább kevesebbet keressen(na most sem kap sztárgázsit

), de többet legyen itthon, nyugodtabb és kipihentebb legyen!!!!
Meg ez a hiszti:tényleg remélem, hogy csak életkori sajátosság,

szerintem 2-3 éves koruk körül nektek is csomóban fog hullani a hajatok!!!!Tegnap este már azért is vinnyogott, mert apja elfelejtett, hogy meg kéne törölni a kezecskéjét, tartotta a mancsát és ki volt borulva!!!!!!
Ja meg voltunk a szemklinikán, a párom kontrollra volt hivatalos, csajszikám teljesen rátapadt egy 10 év körüli kislányra.

Majdnem az ölébe ült , követte mint az árnyék és még véletlenül sem hallgatott ránk!!!!

Aztán volt ott egy víznyerési lehetőség pohárba, na és azt ő imádja működtetni:már ivott ő, apja én is.Ott őrültködött és közben bepisilt, legszívesebben visítottam volna a röhögéstől, de nem tettem, levettük a bugyit, feltöröltük a cuccot, elvittem a WC-be:áááááá neki nem kell már, de ahogy ráraktam kipisilte a fél Dunát!!!!

Röviden ennyi

!
Edit:látod látod rendben lesz minden, csak több türelem kéne:TUDOM,HOGY NEHÉZ!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."