antekirt köszönöm a megértésedet.
Egyébként tényleg nagyon édes.
Meg mostmár annyira sikítozott az egyik nap, hogy az sem zavarta, hogy levideóztuk.
winnie27 gyönyörűek vagytok azon a keresztelőre indulásos képen.
tinu Köszönöm, nekünk sem ment egyszerűen a névválasztás, még a Panna nagyon tetszett a férjemnek(egyébként olyan pannásan kerek fejecskéje van),de végül Liza lett, azzal a kikötéssel, hogy Lizinek fogjuk becézni. Most meg már mindketten örülünk ennek a névnek, egyébként nekem tetszett a Panna is, csak aa-s a vezetéknevünk és így nagyon mély lett volna (4db a betűvel).
Erika Nekem mondjuk 3 héttel fialabb a babám, de remélem szívesen beszélgetünk
Kis ügyes vagy a hozzátáplálással. Ha nekem szopisztrájkozik a lányom, akkor mindig azzal "ijesztgetem", hogy megetetem sárgarépával (egyébként anyukám alig várja-külön e nemes célból biorépát termeszt...). Tényleg nem gond, ha nem eszi meg a répát, próbálj meg mást. Aztán nyugodtan térj vissza pár hét múlva.
Sok baba 9 hónaposan sem jut el a répáig...
Felraktam néhány képet is!

Ilyen mosolygós, csak mostmár sikítozik is!

Ez a kedvenc játéka
Gondolatok az anyáknapjáról: nem gondoljátok, hogy egész más jelentősége kezd lenni számunkra ezzel a nappal.
Nekem ez a nap olyan volt, mint egy szülinap(ha anyukámra gondolok), de most végre megértettem a valódi jelentőségét.
Ez volt életem első anyáknapja. Igazából én ünnepeltem, mert olyan jó dolog anyának lenni.
Mindannyiótoknak Boldog Anyák Napját, mert vállaltátok ezt a csodát, aki sokszor sír ugyan(biztos van akié sohase

), de ha mosolyog akkor mindent elfelejtesz...