A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Maci2: a Marcello vezet ugyan, de én a lezárást péntekre tervezem, és akkor foglalok helyet is!

A Tali kapcsán kérdezném, hogy Nanda, Chello, és Niki csatlakozik-e hozzánk a Marcelloban is???

Jó lenne, akkor most is meglenne a múltkori létszám, és új arcokat is megismerhetünk Kép

Zsuzsa
zerko

Apropó!!! Kingám, te jössz??? Jó lenne. Itt tuti hízhatnál! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Chello: még tart az ovi, és ilyenkor azért korán kelünk, meg az enyém gyerkőcök amúgy is koránkelők. Én is gondoltam rá, hogy elmegy Mucska dokija szabira. De akkor se örülnék neki túlzottan Kép

Szöszi: remélem így 4 órában már nem lesz annyira fárasztó a meló! Tippelgetsz már, hogy ki mikor fog szülni? Nórának is meg van 99%-ban a honlapja, csak lusta disznók voltunk azt a kis részt megcsinálni és felrakni, de készülök rá, hogy még Gömböc születése előtt megcsináljam. Te meddig dolgozol még?

Bellana: nem lesz olyan vészes az a hízás Kép Én most 8 kilónál tartok, de többet nem állok rá, mert úgyse látom már a hasamtól Kép Hányás még mindig van, sőt mára visszatért az ingadozó vérnyomásom is. 10 percen belül változott 79/48-ról 145/85-re 120-as pulzussal. Elvileg csak jövő szerdán kéne dokihoz mennem, de ha ilyen vacakul maradok, lehet, hogy elmegyek hozzá holnap. Orrfújás: lányok annyira utálták az orrszívást, hogy nagyon hamar kifújták. Az biztos, hogy nem voltak még 2 évesek. Már nem is emlékszem, hogy mikor használtunk orrszívót, azt se tudom merre van. Az nem segít ha együtt fújjátok ki? Mármint hogy Te is?

A tali akkor hánykor kezdődne?

Szilvi
lino

Sziasztok!

Csak beugrottam amíg férjem a bokros teendőit intézi. Olyan jó, hogy itthon van! Sajnos csütörtökön délután megy vissza, de most csak a jelenben élünk! Holnap megyünk Pestre babakocsit nézni és csütörtökön Praxis. Már nagyon várjuk!
Remélem mindenki jól van! Majd jelentkezem!

Puszi mindenkinek!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Swen!
Holnapra megy a drukk!

Egcsi!
Szerencsére az én telefonom sem egy méregdrága cucc volt, de azért így is nagyon bosszantó. Főleg a telefonszám miatt. Ha azt akarom, hogy ugyanaz maradjon, 5000 Ft-ért megvehetem újra a saját kártyámat.
Remélem párod rendben hazaért és most boldog családi életet éltek!

Bnm!
Én pont anyuék 10. házassági évfordulóján születtem!

Bellana!
Rita vonatot hozott Petinek, amikor született és Peti nagyon örült neki.
Dani nagyon aranyos a képen!
Szerintem ne méregesd magad minden nap! A mi mérlegünk is olyan hülye, ha ráállok háromszor egymás után, három félét mutat. Úgyhogy én csak a védőnőnél méredzkedem.
Jól esett, hogy hiányoltál, hétvégén vendégeink voltak, akik itt is aludtak, úgyhogy nem sokat aludtunk, úgyhogy tegnap én is aludtam ebéd után Ritával. Máskor meg nem nagyon van időm jönni.
Orrfújás: Peti kb. 2 éves korában tök jól kifújta magától, de mostanra valahogy elfelejtette, hogy kell. Rita is kb. két éves kora óta tudja és neki még mindig megy.

Vali!
Én meg tudtam nézni a képeket, nagyon klasszak! Amelyiken szemből ülsz, olyan, mintha nem is a te hasad lenne, csak odafognád magad elé.

Nixi!
Szerintem semmiképp ne vegyél mellszívót a baba születése előtt, főleg, ha már van egy. Majd te kitapasztalod, hogy neked mi a jó.

Chello!
Örülök, hogy meggyógyultál! Az autótokat viszont sajnálom.

Zsuzsa!
Örülök, hogy hazajöhettél, most már tarts ki még néhány hétig!

Mindenkinek puszi, remélem ma még tudok jönni egy táblázattal is!

Panó
panó

Linó: Panó kérésére asszem 1-kor. De aludhatsz ott is Kép

Egcsi: Kép Érezzétek jól magatokat, és egymást Kép és jó kukkolást csütörtökre!

Bellana: mi van a kondival? Lassan mennek szerelni, nem?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Újfent csak 2 mondatra van időm, nem tudom mi lesz itt a következő 2 hónapban, lehet, hogy innen megyek szülni.

Bellana: veled mindig történik valami? Kép
A Danis-babahordordozós kép tényleg nagyon aranyos!

Vali: én is megnézném a képeket, ha elküldöd az album címét

Kinga: egy pár kilót én is adnék neked, vagy jobb ha felépített zsírpárnácskát küldök? Gratula a vizsgáidhoz! Levelet köszönöm szépen, jössz ugye a talira, hogy beszélgetni is tudjunk egy kicsit?

Zsuzsa: örülök, hogy jobban vagy, és újra itt vagy! Az orvosnak meg fogadj szót, és vigyázz magadra!
Akkor mégis igazam volt a 300 nappal. A szomorú a dologban az, hogy nekünk tavaly szeptember 20-án volt az esküvőnk (kapcsolatunk 13. és együttélésünk talán hatodik évében), tehát a 300 napból már kicsúszunk.

Egyéb: pénteken voltam én is orvosnál, minden rendben van, baba szép nagy, hosszú lábú, doki megmutatta a baba férfiasságának bizonyítékait (én nem láttam semmit). Az elmúlt hétvégén Marcell baba is nagyon aktív volt, szerintem időnként páros lábbal ugrál a belső szerveimen.
Szombaton elmentem a Baross utcai kismama boltokba szétnézni, 18000 Ft-om bánja, viszont megvan a pénteki osztálytalálkozóra a ruhám! És csak kisbálnának látszom benne.

Mégsem csak 2 mondat lett, hanem legalább 10.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Panó: Kép Még jó, hogy hiányolom a pocitársam. Kép Ugyan lehet, hogy le vagyok maradva egy héttel, de akkor is. Kép
Daninak ezek szerint van másfél hónapja, hogy megtanulja kifújni az orrát. Kép
Megkérdezhetem, hogy hol tartasz kiló ügyben?
Még nem tudom Gergő mit hoz Daninak, a vonatot karácsonyra terveztük. A szülinapjára meg bringát. Kép Atyavilág mindjárt 2 éves, pedig csak most született!! Kép

Linó: köszi a vigaszt, de te előttem jársz pár héttel, nem? Akkor még jól állsz a 8 kilóval. Persze a hányást azért nem irigylem tőled, meg a vérnyomás mizériát sem. Kép
Daninak szoktam mutatni, hogy kell orrot fújni, de inkább a szájával utánozza a hangot. Kép

Zsuzsa: olyan lassan jönnek a légkondisok, hogy sosem érnek ide. Kép Úgy volt, hogy a héten jönnek, de még nem telefonáltak, pedig Ádinak szabit kell kivenni, mert mi a Danival nem maradunk itt az ütvefúrás alatt az tuti. Retteg tőle. A múltkor amikor a szomszéd szülei fúrtak, éjjel-nappal az betette a kiskaput. Azt mondta a pacák, hogy fél nap míg megcsinálják. Kép

Egcsi: azt hittem már végleg itthon marad a férjed! A praxis után kéretik kép és beszámoló!! Kép

Süncsi: Dani most meg a sátrában alszik egy nagy plüsskutyán. megpróbálom lefényképezni. Kép
A képeid nagyon tutik lettek!! Kép

Bellana
bellana

Jerry: Most mondd! Tényleg mindig van velünk valami. Már halálra unnám magam a malőrök nélkül.
Ez tart fiatalon. Kép
A múltkor az egyik szomszéd, aki elég lenézően bánt velünk megtudta mennyi idős vagyok és csak hápogott. Kép Azt hitte 22. Kép Hát igen, akin nincs fél kiló smink...Kép (Holott időnként valóban nem ártana. Kép)

Milyen az új rucid? Talira jösz????
Vagy kérdeztem már? Kissé szészórt vagyok. Vagy mégsem? Kép

Marcell babához gratula. Azt hiszem Chellónak lesz még hosszúlábú babája. Az övé lány! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Gyorsan írok én is pár sort,aztán térek vissza a tanulnivalóhozKép

Zsuzsa,nem merem megígérni a talit,mert előtte egész héten gyakorlaton leszek(alig bírtunk ruhát találni rám),25-én pedig a számvitel vizsga írásbeli része lesz,júl.2-án meg a szóbeli.

Niki,ezt a hőmérőt csak popsiba lehet tenni.Én most a szüleimtől utazgatok Keszthelyre,de busszal én is,mert hazaköltöztem hozzájuk.Ez kb 22 km-t jelent Keszthelytől,de a buszok sebességével néha több mint 1 óra.Így néha elsumákolom a kocsit és azzal mászkálokKépMuszáj lesz venni nekem egyet,csak egyet már összetörtem és azóta ez nem nagyon téma nálunk.

Süncsi,kösziKép

Jerry,örülök,hogy elért a mail.

Zsuzsi,de valószínűleg,soha nem bírtam a stresszt.

Szilvi,köszi!

Bellana,azért el ne keseredj,a képeid alapján azért még nem gurulsz!

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

Kinga
nyinike

Jerry: akkor jó szórakozást a találkozóra!
Férfiasság, és nem látod? Kép
A házassági másolata ingyen van, csak el kell menni érte Kép

Bellana: de még kánikula sincs Kép)
Várom a képet!

Zsuzsa
zerko

Jerry,lehet,hogy felépített zsírpárnákkal kellene próbálkoznomKépBár amennyit stresszelek,gyorsan azt is lefogynám.

És nálunk nincs megszabva,hogy mennyi idős az apasági nyilatkozat.Most csináltatjuk a héten és én nem akarok 30 napon belül szülni!Remélem,ez nem egy előérzet...

Kinga
nyinike

Hm.Kicsit szétszórt vagyok.

Jerry,gratula Marcellhez.Ez lett volna a húgom neve is,de így Marcella lett.

Bellana,azért nem nagyon jó a hízás,de talán csak a babócád tör óriásbébis méretekre,nem?

Szöszi,ugye jobb kevesebbet dolgozni?! Kép

Eldugulok.

Kinga
nyinike

Kinga: akkor és is adok neked egy tizest! Az tuti kitart a végéig! Kép
Holnapra sok sikert a vizsgához!
Ja, és ne akarj ennyire hamar anyuka lenni! Ennyit nem ér előzni!!!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, a Marcellora is vevő vagyok. Szeretem a pizzát is és a tiramisut is! Kép

Chello
chello

Sziasztok!
Vali:nekem sajnos még mindig nem sikerült megnézni a képeket.Kép
Örülök,hogy végre jól aludtál.Kép

Bori:Voltam tegnap az Örsön a Bergonban,és nagyon picike,szerintem nem érdemes oda menni,jobb a Szentmihályi úti.
A börzén én általában 1500-1800 Ft-ért láttam rugikat,de annyit nem adtam értük,talán 2 helyen láttam olyan áron,amit Ti írtatok,ott vettem egy pár darabot.Mikor a felét végigjártuk,már a párom is szólt,hogy még mindig nem vettem semmit,pedig ez nem jellemző rám.Kép
Nagyon szép utatok lesz,irigyellek érte.Legyen nagyon szép időtök!Kép
Doki mit mondott,kaptál antibiotikumot?

Lino:te már nagyon értesz az UH-hoz!Kép
Ezt az ajándék dolgot majd megbeszéjük a talin,engem is érdekel,hátha tudsz tanácsot adni!Kép

Bellana:Örülök,hogy Dani nincs nagyon rosszul.Inkább rosszalkodjon,mint beteg legyen,nem?
Te hogy vagy?Vicc jó volt!Kép
Ezt egyébként az én gyerekeim is el szokták játszani,hogy mire kiér a doktornő,már atomkodnak.Kép

Maci:Örülök,hogy Neked is jól sikerült a börze.Tulajdonképpen azért tudtam venni egy-két dolgot,de régebben nekem jobban tetszett.Pelenkát én még nem vettem.Azt majd csak a legvégén.
Aug.19-én évforduló? Tényleg jól összegyűltünk.Kíváncsi vagyok melyik baba érkezik arra a napra.
Benőke nagyon ari Kép Súlyát nem mondták? Gép szerint mikor fogsz szülni?

Anikó
vakili

Kinga:Nem semmi Nálad ez a fogyás.Kép
Grat a jegyekhez.Eséssel,emeléssel azért tessék vigyázni!
bencus nevében köszi.Kép

Zsuzsa:Örülök,hogy otthon vagytok,most aztán tényleg próbálj többet pihenni!Tudom,hogy könnyebb ezt elhatározni.Kép
Akkor Te is nagyon szép leszel a talin az új ruciban.KépJó lehetett babázni a kórházban.Kép

Mucskának:Nagyon sajnálom,hogy Anna visszafordult,de ez legyen a legnagyobb gond.Lényeg,hogy egészségesek legyenek mindketten.
Akkor lehet,hogy 3 hét múlva császározzák?
Sok puszi Neki!Kép

Niki:Jógatanárnőd egyen főtt krumplit hónapokig,Te csak edd azt,amit a baba megkíván.Kép

Lino:2.nap 100 ml? Az igen!Irigyellek!
Szülés után 6 órával haza akarsz menni?Én nem mernék.Kép

Egcsi:Látom,most boldog vagy,Rádfért!Kép
Babakocsivásárlás,Praxis! Ez aztán a jó program.Kép

Jerry:Csini kisbálna-ruhában jössz a talira?Kép
Marcell Kép

Bellana:Ahogy az időt elnézem,még nem is olyan sürgős a légkondi!

Orsi,pocaktárs?

Holnaptól a Tescoban akciós az Avent Isis:13.490 FT.Azt hiszem én is beruházok!Vigyem a talira?Kép

Jó éjt Nektek!

Anikó
vakili

Anikó!

Neked is elküldtem közvetlenbe is, úgy sem tudtad megnézni?

Holnap majd írok, most jó éjt mindenkinek!

Vali
cvali

Sziasztok!

Felhívtam délután a házidokit, minden leletem oké, a cukor is, úgyhogy nem kell emiatt diétázni. Kép.
Voltam kozmetikusnál is és hazafele a zebrán majdnem elütött egy autó, még csak nem is lassított és jött ezerrel, alig bírtam elugrani. Aztán megállt a következő pirosnál...Azt hittem összeesek, majdnem sírva mentem haza... Istenem, ha velem van a Dani és mi ott tipegünk...
Az ilyenektől elvenném a jogsit egy életre! És most azért haltam volna meg, hogy hamarabb érjen az a rohadék a piroshoz!! Bocsánat, nagyon megjedtem. Kép Tényleg nem sokon múlt.
Majd holnap írok, puszi:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Mire mindent elolvastam teljesen lefaradt az agyam, ugyhogy nem igerem,hogy sokat fogok irniKép Hat ennyire nem erunk ra most semmire, hogy csutortok ota nem jartam erreKép Es valoszinuleg ez mostanaban igy lesz, igaz majd probalom javitani az aranyt, ilyen sokaig meg soha nem maradtam el. De nem sok mindenkinek hianyoztamKép Csak Bellana, meg Aniko. De en nem vagyok sertodosKép
Akik aggodtak a torkomert semmmi gaz, fajni nem fajt, csak ecsetelgetnem kell itthon, de mar profi vagyok ez ugybenKép

Bababorze: En ugy latszik a kozepso taborba tartozom, mert sok-sok gagyi dolgot lattunk Anyukammal, de azert talaltunk jo par rendeset is, ugyhogy olyan kozepesen vasaroltunk be, de rugi ugyben meg le vagyunk maradvan Igaz en annyira nem gorcsoltem, mert Apukam baratnoje kuldott 2 zsak babaruhat, amit meg nem lattam, de biztosan lesz benne jo par , amit tudunk majd hasznalni. Vegul is meg raeruk beszerezni, ami hianyzik, a koltozesig nem nagyon melyulok el a temaban, van ezer+1 mas dolgunk.

Szombaton lement a kocertunk, nagyon jol sikerult, de iszonyuan elfaradtam, azert mar nem nekunk valo kis manommal ez a nagy koncert-fuvolazas, a szulesig maradok a visszafogottabb verzionalKép Ezt a darabot mar jo parszor jatszottam regebben, es most annyira mas volt, eleve a levego, alig kaptam hisz sokkal kevesebb a hely odabent, szoval erdekes volt. De picurkam nem tiltakozott, nagyon rendes babuci volt, aztan megbeszeltem vele, hogy ilyet mar nem fogunk tobbet csinalni, ne izguljonKép De nagyon jol sikerult, a kis novendekeim el voltak ajulva, most hallottak eloszor komoly fuvolazast koncertenKép Edesek voltakKép

Hetfon voltam laborban, cukor+teljes verkep. A cukrom szuper, mint a multkor, eves utan meg kevesebbKép Szoval az ok, de a verszegenysegem csak kicsit javult, meg mindig a hatarertek alatt van egy picivel, igaz a laboros csaj azt mondta, hogy nem veszes. Azert a vas valamit biztos szamit, hisz javult egy kicsit.

Amugy jol vagyunk, csak iszonyu faradtan, de nemsoka vege, kesz lesz a haz es akkor kicsit pihenunk. A gyerekszobat ma festettek, szoval mar ennyire elore haladtunkKép Szurkoljatok nekunkKép

Suncsi
Szeretnem en is megnezni a kepeket, ha lehet. avocado@axelero.hu Elore is koszikeKép

Vali
Neked is vannak kepeid? Elkuldod nekem? A cim itt van 2 sorral feljebbKép

Zsuzsa
Pihenj sokat, remelem minden rendben leszKép Puszi nektekKép

Aniko
MellszivoKép Gyakorolj rendesen, mert en mar profi vagyokKépKépKép

Bellana
PuszikaKép

Na, kikeszultem, megyek.
Puszi mindenkinek, probalok majd surubben jonni.

Sziasztok

Orsi
26+4

avocado

Jeee, ma reggel en nyertem...Kép

Kinga!Kép
Igen, sokkal jobb 4 oraban dolozni, nem is maradok teljes 4 orat, igy is egesz nap jarkalok, nem is gondoltam, hogy ennyi elinteznivalom van...De tegnap mar volt deli szunya is 1 oracska.

Orsi!Kép
Szep kis koncert volt? Es mostmar megeroltetobb fujni a cuccot?Kép Nem is tudom mit mondjak, en tegnap felmasztam a 3.-ra a noveremhez, hat, 10 perc fujtatas volt utana, ugyhogy en nagyon csodalkozom, hogy Te meg birod szuflaval.Ugyesek vagytok!

Bellana!Kép
Ne is dietazz, bunozz nyugodtan!Kép A szaguldozokkal csak csinyjan.

Kepzeljetek, nekem is beallt az eddigi ossz hizas 11 kg-ra. Ennyi mar egy honapja. En orulok neki es zabalok ketpofara!

szoszi
szoszi

Szöszi, ügyi voltál ma reggel. Én eddig 10 kilót híztam és én is zabálok rendesen.

Bellana, sajnálom, hogy így rád ijesztett tegnap az a hűlye
autós. Kép Sajna egyre több van belőlük. Én a vasárnapi koccanás miatt most nem is merek vezetni.

Orsi, jó, hogy már nem fáj a torkod. Kép Az enyém is elmúlt. Milyen színű lett a gyerekszoba? Ugye majd raksz fel képeket?

Chello
chello

Anikó!

Benőke 747 g és a gép szerint aug. 20-ra várható. Egyébként szerintem is, mert 1 nap eltéréssel tudom, hogy mikor történt a "dolog".
Holnap megyek dokihoz délben.
Te mikor is mész?

Maci
maci2

Jó reggelt!

Lányom még punnyaszt, így gyorsan írok.
Már élvezem 2 napja az itthoni ágyikót! Kép Bár ma reggel óta fájogat az agyam helye Kép

Sok-sok drukk a vizsgázóknak!

Chello: Marcello Kép Van ám ott más kaja is! Tuti nem fogtok éhezni a babáddal!
Nekem tegnap azt mondta a házi dokinénim, hogy a 9. hónapban ne is vezessek már, de más eddig sem kellett volna az utóbbi időben. Nem vagyok valami happy, így nem jutok el egy csomó helyre, mert ugye sofőröm nincs! Kép

Bellana: hogy van Dani?
Cukor Kép
Az ilyen vezetőkkel én sem bánnék kesztyűs kézzel! Kép

Anikó: nem új a ruci, csak rámjön! Kép És nem került pénzbe!
És tényleg jó volt babázni! Kép
A mellszívót mindenképpen hozzad! A tali alcíme: belépés csak mellszívóval??? Kép

Orsi: gratula a sikeres koncerthez! Akkor így szépen búcsúztál a növendékektől is szakmalag!
A ház nagyon jó hír! Sőt, ez a legjobb a baba után. Kép

Szöszi: déli szunya??? De felvitte az Isten a dolgodat! Kép
Eszel, és nem hízol? Tudsz valamit te csaj! Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
(34+2)
zerko

Maci: gratula a nagy legényhez! Az ünnep fia lesz? Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Ma nem fúj a szél, kiviszem a kis beteget egy kicsit. Legalább a gyógyszertárig, mert nekem is fáj már a torkom.

Chello: nekem nincs is jogsim, úgy gondoltam, majd ha meglesz a tesó, utána elmegyek leteszem, de nem tudom, hogy mernék e vezetni. Én nem vagyok olyan higgadt mint Ádi. Félő, hogy valakinek kitekerném a nyakát, vagy szívbajt kapnék a volán mögött. Kép

Szöszi: hogy csináljátok ezt a súlybeállást???
Tegnap a nagy ijedségre ettem mákos gubát,vaniliaöntettel hiszen ha rosszul sűlt volna el a dolog, már nem lennének súlyproblémáim.

Orsi: csak óvatosan duhakodj, azért tessék pihenni is! Tényleg milyen igazad van a fuvolázással, nem is gondoltam, de így tényleg extra nehéz lehetett összenyomott tüdővel! Ügyi vagy. Kép
Szóval akkor már mint trió lépünk fel a talin, a mellszívóval? Kép

Anikó: na, megvetted az Aventet? Kép
Dani jól van, már elkezdett berekedni. Kép

Zsuzsám: milyen képet vársz? Danisat, vagy pocisat? Kép Íme egy pocisKép
Kép

Kinga: mos tmár igazán feltehetnél 1 képet magadról. Kár, hogy megint nem jösz a talira. Kép
bellana

Bellana: torkod. Kép
Pedig a jogsi egy jó dolog! Tuti te is élveznéd!
Szép ez a pocak, mi tagadás! Én már nem is teszek fel róla képet, mióta láttam Vali hasát!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Vali:Sajnos még mindig nem sikerült megnézni,azt írja ki,hogy a lap nem elérhető.Kép Pedig nagyon szeretném látni!!!

Bellana:Cukor:jó hír,azóta én is nyugodtabban eszem a puncs-szeletet.Kép
2 nap alatt plusz 2 kiló,az jó?Kép De ugye nem árulsz be a védőbanyánál?
Autósok sajnos ilyenek,én már meg sem lepődök,de már a lámpánál sem merek a járda szélére állni,mert láttam már olyat,hogy kicsit elmérte a kanyart.Jogsim is ezért nem lesz soha,mert iszonyúan félek a kocsiban,és nem tudok elég gyorsan lereagálni ilyen hülyéket.
Mellszívóm még nincs,talán holnap el tudok menni,ma megkezdődött a felújításunk,és itt vannak a mesterek.
A pocid nagyon gyönyörűűű!!! Neked se kicsik a méreteid.Kép
A börzén tőlem megkérdezték,hogy ugye nemsokára szülök.Mondom,még 3 hónap!El voltak ájulva,hogy mi lesz még ebből.Már kezdtem aggódni,de Te mindig megnyugtatsz,a Tiéd sem kis darab.Kép
Jobbulást Nektek!

Orsi:Jó,hogy legalább telcsin hallottam a hangodat a börzén,ha már nem sikerült találkozni,de 22-én mindent bepótolunk.Kép
A vásárlással én is valahogy így voltam,azért egy-két jó dolgot sikerült vennem,de örülök,hogy nem hagytam az egészet erre a napra,és egy részét már megvettem kisebb börzéken.Sokkal olcsóbban és jobb állapotban.Ugyanolyan hordozónk lett,mint Nektek.Kép alapján beleszerettem a fogójába,és sikerült is olyat találni.
Gratula a sikeres koncerthez,aranyos gyerek ez a Gergő,hogy nem berzenkedett ellene.Kép
Labor.Kép
A mi felújításunk ma kezdődik,most jöttek a villanyszerelők.Lesz itt hangzavar.Kép De a vége biztos szép lesz.Kép

Szöszi:Ezek a déli szunyák aranyat érnek!Kép

Maci:Én ma megyek dokihoz 3/4 6-ra.Te miért a rendelőbe jársz? Ő mondja,vagy Te akarod így?
Én mindig a maszek rendelésre kapok időpontot a kórházba.
Benőke mennyi idősen volt ilyen súlyú? Kb.ugyanekkora volt nekem is pont 25 hetesen.
Gondolj ma rám!

Zsuzsa:Fejfájás.Kép
Adjunk fel hirdetést,hogy mellszívó- bemutató? Lehet,hogy a végén ingyen ennénk.Kép
Vigyázz magadra,és pihenj sokat!

Szép napot mindenkinek!

Anikó
vakili

Anikó, Orsi!

Közvetlenül küldtem át a képeket.

Délután az kontroll után jeletkezem.

Vali
cvali

Halihó Kismamik!

Bocsi, hogy így eltűntem, de ma kötötték be a netet az "új" lakásban! Kész vagyunk a költözéssel, vasárnap át is adtuk a kulcsokat a főbérlőnek!
Most még küzdök a csatatér ellen, de apránként meglesz ez is! Még jövőhéten jönnek a festők, mert a fürdőt meg a konyhát ki kell festeni. Addig oda nem is tudok rendesen bepakolni. Kép
A lényeg, hogy mire Panka megjön, addigra minden a helyén lesz! Azért igyekeznem kell! Nehogy aztán megszóljon, hogy milyen trehány anyja van! Kép
Egyébként velünk minden rendben, tegnap voltunk doktorbácsinál és azt mondta, hogy semmi jel nem utal arra, hogy idő előtt akarna megszületni. Meg is nyugodtam! Úgy tűnik, használt a seduxen! Jövőhéten megyek CTG-re meg az utolsó UH-ra.
Sajnos Mucskáról nem tudok jókat írni! Most beszéltem vele, megint görcsöl, infúziót kap és még az is lehet-a dokija ezt mondta-, hogy még ma megcsászározzák, ha nem bírják benntartani! Szegény, nagyon kivan, de szurkolunk nekik és nem lesz semmi baj! Ugye, lányok?

Ne haragudjatok, de most nem tudok visszaolvasni, mert már mennem is kell! Még néhány hivatalos dolgot el kell intéznem a lakással kapcsolatban!

Puszilok mindenkit! Remélem, mindannyian jól vagytok a pocaklakókkal együtt és aki beteg volt, az meggyógyult! Aki meg nem volt az, az továbbra is egészséges!

Sziasztok!
Mariann
34+1
marcsababa

Sziasztok!

Megvan a házassági másolata. Nem is tartott soká! Kép

Anikó: akkor ti hamarabb készen is lesztek. Nálunk csak jövő pénteken lesz majd ablak project! Kép
Én meg voltam róla győződve, hogy neked van jogsid!
Nálam is sokan hüledeznek, pedig a hasméretem 3 hete nem nőtt centiben! Amúgy látszatra igen. Kép
A fejem hála jobb már...
Sok sikert a dokihoz!

Zsuzsa
zerko

Mariann: kölözés. Kép
Mucska esete elkeserítő. Szegényt nagyon sajnálom, mert én is átestem ezen. De ő már a 36. hetében van, Annával sehogy sem lesz baj, csak még nem kéne!
Olyan szépen ment neki eddig, tartson még ki ez a lány! A dokik meg kössék fel a gatyájukat, és csináljanak valamit!
Anna baba, maradj még benn, szépen kérünk!!!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mariann: örülök, hogy te jól vagy. Kép
Mucskának szorítok én is, de szerencsére 8-ik hónapra születni már nem olyan gázos, bár kétségtelen jobb lenne ha Anna baba kapaszkodna még egy kicsit anyucijába! Kép
Nagyon sok puszit küldök nekik!!

Zsuzsa: Vali pocijával jó, hogy nem tudjuk felvenni a versenyt, hiszen ő két babát rejteget odabent! Kép Kép Te jól vagy?
Már aggódom, hogy itt mindenki idő előtt lebabázik.

Anikó: megyek beköplek a védőnőmnek. Kép
Nálam is nagyon nyerő a puncsos szelet, süti, mignon. Kép
Kitartást a felújításhoz.
És drukkolok a dokihoz! Majd írj mi volt!

Vali: te is jelentkezz doki után!

Puszi: Bellana
bellana

Bellana: igen, mi jól vagyunk. Kop-kop-kop....

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Gömböc tegnap visszafordult menetirányba!!! Igaz, hogy most a bordáim közt tartja a lábait, de bánja a fene!

Egcsi: remélem sikerül babakocsit vennetek, és a Praxis is biztos jó lesz!

Jerry: jó osztálytalálkozót! Grat a szép ruhához! És persze Marcellhez is!

Bellana: remélem most már tényleg mennek a légkondisok, mert ma már határozottan meleg van! Hülye autós Kép Pocakkép nagyon jó!

Anikó: hát, ha lesz egyszer negyedik babánk, akkor szerintem már a 12. heti Uh-n meg tudom mondani, hogyha lány Kép Kórházi hazamenetel: én utálom a kórházat, ha mernék, akkor itthon szülnék, de erre apa se vevő, így marad az ambuláns szülés, ami most hogy Gömböc befordult újra elérhetővé vált. De nyilván csak akkor jövünk haza, ha mind a ketten rendben vagyunk. Tej: nekem mindig sok volt, ráadásul, ha ideges voltam valamiért, egyre több lett.

Orsi: örülök, hogy minden rendben van veletek! Biztos nagyon szép lesz a házatok! Próbálj azért pihenni is!

Mariann: örülök, hogy veletek minden rendben van. Mucskának szoríok, hogy még maradjon Anna a pocakjában!

Vizsgázóknak kitartást!!!
Szilvi
lino

Sziasztok!

Csak pár percem van írni, ráadásul itt a tanáriban, ahol a gép van épp értekezlet van, ugyhogy néma csendben próbálom nyomkodni a billentyűzetetKép

Jól vagyunk, csak egy 3/4 órával ezelőtt úgy felhúztam magam, hogy azt hittem megüt a guta. És közben iszonyú rossz, mert tudom, hogy nem szabadna, mert mókuskámnak nem jó odabent, ha én ideges vagyokKép Legszívesebben kimentem volna a wc-be bőgni egy nagyotKép Nem volt semmi különös, de úgy egyszerre összejött jó pár dolog és felment a pumpámKép Ugye a kicsinek ez nem árt?Kép
Aztán mindig megpróbálom megbeszélni vele, hogy ne haragudjon rám. Veletek szokott ilyen lenni? Hogy felhúzzátok magatokat és néha apróságokon? Ezek lehetnek a hormonok?Kép

Na, mennem is kell.

Puszi mindenkinek!

Orsi
26+5

avocado

Anikó - a dokit nem is láttam már vagy 2 hónapja. Egyébként a nővér mondta, hogy a rendelőbe menjek. A szülés témát még meg sem tudtam beszélni vele, Te már szóbahoztad? Azért mész a magánba?
Benőke 25. hetesen volt ekkora.

Bellana- ez ám a szép poci! Bírja a derekad?

Zsuzsa- Belépés csak mellszívóval? Lesnének a pincérek! lehet, hogy ingyen kajálhatnánk!

Maci
maci2

Lino: akkor te tej ügyben nagyon szerencsés vagy! Kép
Jó hír, hogy visszafordult a lányka Kép
Ezt te érzed, vagy voltál ma dokinál is?

Orsi: ne bosszankodj, mert neked sem jó! Biztos a hormonok is, de lesz ilyen a baba születése után is! Nyelj egy nagyot, és fel az orral! Kép

Maci: akkor beszélj a dokival már a szülésről is!
Belépés csak mellszívóval? Szerintem ez nem lesz elég! Sok női pincér volt. Még kéne valami kismamasztriptíz is, vagy esetleg hastánc??? Kismama "sátor" cicifix és nagymami bugyi bemutató. Na, mit gondolsz??? Kép Kép Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa Kép
Én is örülök, hogy otthon vagy!

Mucskának és Annababának nagy-nagy drukk tőlem is! (Hú most belegondoltam, hogy korábban jönne egy hónappal a baba, asszem én szärban lennék, már bocsánat Kép)

Bellana Kép
Nagggyon irigyellek a jó cukrodért, de leginkább a sütikért...Kép Én ha rágondolok elkezd folyni a nyálam Kép És szép a hasad is!

Orsi Kép
Kicsit megkönnyebbültem, hogy írtad a kibukásodat, mert nekem is kegyetlen lelkifurdalásom van, mert tegnap kaptam egy sírógörcsöt itt a melóhelyen. (Kértem 1 szívességet a kollégáimtól, akik fennhangon szokták ezt ajánlgatni, most először szavukon fogtam őket, erre csesztek segíteni Kép)
Bőgtem egy sort, rájuk csaptam az ajtót, és hazamentem Kép Szerintem tutira a hormonok, én sem voltam régebben ilyen hülye...

Jaj, Lányok lenne egy kérdésem (több is, de azok nem jutnak eszembe Kép) : milyen orrszívót érdemes venni? (Gondolom a porszívós jobb a kézinél, de mennyivel? Nekünk ui. nincs porszívónk, mert szőnyegünk sincs Kép)

Rólunk is egy-két szó: tegnap voltam belgyógyon, azt mondták, határérték alatt van a cukrom, de közel a határértékhez, úgyhogy tartsam a diétát. (Én komolyan éhezek, pláne hogy nem 2-3-szor eszek, mint korábban, hanem 6szor, de keveset.) A doki azt mondta, nyugodjak meg, a baba kap eleget, de ezt nagyon nehéz elhinni így, hogy nem híztam már vagy 5 hete egy grammot sem, és éjszakánként felébredek a saját gyomorkorgásomra Kép
Csak tudnám minek találták ki a határértéket? (Ja, megkérdeztem itt a babaneten Csákány dokit is, szerinte mivel határé. alatt van, ne diétázzak, csak ellenőriztessem gyakran...)

Pusz mindenkinek
dzsungelcsiga
31+4 (még 2 hónap éhezés...Kép)
dzsungelcsiga

dzsungelcsiga: a Csákány állítólag ért hozzá! Akkor csak finoman diétázz! Figyuzz, hogy mit eszel!
És ritkán csapkodd az ajtót! Kép
Hát, a koraszülés mindenki feje felett lebeg! Az élmezőny felett lassan már kevésbé!
Ha nincs porszívó, akkor vegyél orrszíváshoz Pesztronkát! Újszülöttnek amúgy is kézi kellene!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megint csak beugrottam egy kicsit. Jelentem megvettük a babakocsit!Kép
Bergon, bolygósítható és szürkéskék. A színt a kispapa választotta és még jó, hogy vele vettem meg, mert ami nekem nagyon tetszett, macikás huzat az neki nem.
Volt egy gyenge kísérletünk, hogy délelőtt összeszereljük a kiságyat amit kaptunk, de kiderült, hogy hiányzik hozzá egy-két alkatrész, így az egész nem ér semmit.Kép Most vennem kell kiságyat is, de annyira nem bánom, mert legalább olyan amilyet én szeretnék.Kép
Délelőtt voltam a védőnőnél, nem híztam egy dekát sem és megkaptam a papírokat az utolsó vérvételekre.Kép
Remélem mindenki jól van!Kép

Puszi: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

FIGYELEM!

10 nap múlva tali lesz!

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Marcello, de a végleges majd pénteken!

Jönnek: Bori (Anita), Lino (Szilvi), Zsuzsa, Nanda (Szilva), Chello (Ramóna), Niki, Bellana (Linda), Pano (Panni), Orsi, Anikó, Maci2 (Hajni), Jerry (Kriszta), Alice.

Várom még Babanyúl, Kinga, Zsuzsi, Kakukk végleges válaszát.

Senki ne hagyja ki, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom babák nélkül (valószínű!!!)
ÉS a kaja, fenséges!!!
Marcello őrület, tudjátok:

Kép

És a tiramisu

Kép

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Huuuu, micsoda kepek...

Bellana!Kép
Mekkora a hasad...es milyen aranyosan kidudorodik a koldokodKép.Az enyem nem.Eltunt a luk, de nem all ki. Amugy ne panaszkodj, nem is tudom hova hiztal, tok jol nezel ki, csak van egy nagy gorogdinnyed.Kép

Aniko!Kép
Ma mar 2 orat aludtam delben...Huuu, ez is nagyon fini volt.NEm tudtam volna regebben elkepzelni, de meg tudnam szokni.

Tud valaki Mucskarol valami kozelebbit? chello?KépMariannKép? Valami valtozas reggel ota?

Vali!Kép
MI volt kontrollon?

szoszi
szoszi

ZsuzsaKép
Ez nem ér!Kép Ilyen képeket feltenni! Önként jelentkezőt kérek, aki eszik helyettem egy "őrületet"!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

PanoKép!
Volt egyaltalan tabla a heten? Lustalkodunk-lustalkodunk?Kép
szoszi
szoszi

Hű, Zsuzsa, ez nem volt szép húzás, most itt ülök a gép előtt és nyeldeklek nagyokat...Kép
Jajjaj, eddig olyan jól bírtam, de asszem ma beintek a diétának...Na jó, csak kicsit, de most muszáj valami finomat ennem Kép
dzscs
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Mégis idejutottam most, az utolsó óra után, mert a párom "tereprendezni" van a telken és később jön értem. És még jó, hogy bejöttem, mert ezek a kpek itt a Marcello őrületről...!!! Folyik a nyálam...NYAMMMKép
Nekem senki nem gratulál a cukromhoz??? Csak a Bellanának?Kép Na jó, ne legyek már telhetetlen!Kép

Még a délutániakra próbálok reagálni, páran írtátok a kocerttel kapcsolatban, hogy csoda, hogy bírtam, hát igen, így utólag én is így gondolom, még jó, hogy nem tudtam előreKép A tüdőmhöz szerencsére nem sok köze volt az egésznek, mert mi fúvósok a rekeszünkhöz vesszük a levegőt, persze azért a tüdőn keresztül, de nem az dolgozik, hanem a rekeszizom, úgyhogy e miatt nehezebb, mert a rekesz már ilyenkor a baba miatt teljesen felcsúszik és alig fért belém levegő, meg az egész testem tök más volt, mint régen, mondjuk ez logikusKép De örülök, hogy fújtam, és hogy jól sikerült, és főleg hogy a kis növendékeim is hallottak fújni! Kár, hogy nektek nem tudok csinálni egy kis koncertetKép Vagy vigyem a Marcelloba a fuvolám, hátha összekalapozom az ebédünkre valót?Kép A mellszívó mellé Zsuzsa szerint úgyis kell még valami kiegészítésKép

Ma már másik szobákat is festettek a festők, csak még furcsa, meg kell ugye várni, hogy megszáradjon, úgy jön ki a végleges szín. A gyerekszoba (az egyik) ami kész van, az épp zöld lett, nagyon pasztell, de úgy nézem, hogy nem egészen az a szín jött ki, ami a színmintán volt, de ez is tetszik. A többi szoba a sárga és a narancs, vagy barack különböző árnyalatai lesznek, de állítólag a festők nem tudták megrendelni pont azt a színt amit mi mondtunk, mert az túl sötét lett volna és e miatt iszonyúan drága, úgyhogy most kíváncsian várjuk, hogy végül is mi lesz a vége, állítólag ugyanolyan, csak halványabb egy kicsit. Remélem szép lesz!
Minden nap van valami, holnap földet hoznak, de nagyon olcsón egy csomót, amire nagy szükségünk van, mert fel kell tölteni a telket, de nagyon! Úgyhogy most nincs megállás május végéig!
Ma megrendeltük a munkalapot a konyhába, az is május végére lesz kész, szóval van pörgés, de amint hazaérünk én vízszintesbe rakom magam és kész vagyok. Szegény párom mosogatott, meg mosott tegnap is, mert én már semmit nem voltam képes.
Közben azért a csomagolást is el kéne lassan kezdeni, szóval nem egyszerű, de szuper, mert nemsoká költözünk!!!!!Kép

Na, most tisztára szófosásom volt, de lehet, hogy úgysem jutok ide megint jó pár napig, úgyhogy ezt be tudjátok osztaniKép

Anikó, Bellana
NEktek külön pusszKép HOZZÁTOK A MELLSZÍVÓKATKép (Pontosabban a Bellanáét én viszemKép)

Na, eldugulokKép

Puszi mindenkinek!

Orsi

Ui
Zsuzsa én tök boldog vagyok, hogy a Marcello leszKép És most meg fogom kóstolni ezt a gyönyörűséget, amiről itt a fotóKép

avocado

Zsuzsa, én sem bírom vezetés nélkül. Most, hogy Apa kocsiját összetörték az enyémmel jár és anélkül tényleg nem jutok el sehova.
Ilyen képeket felrakni a kívánós kismamiknak? Nem lehetne holnapra áttenni a talit???

Bellana, azért nagy segítség ha az embernek van jogsija, gondold meg, hátha bátor leszel.
Pocis kép. Kép

Mucska már kapja a második infuziót és a méhszáj nem tágult tovább. Bízzunk benne, hogy infuzióval még egy hétig bent marad a baba mert akkor már nem számít koraszülöttnek.

Chello
chello

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon köszönöm a drukkot mindenkinek aki szorított, mert SIKERÜLT!!!!!!! Két ötös kaptam, meg egy négyest!Kép El vagyok ájulva magamtól!Kép S ezzel vége!!!!!! Soha többé nem fogok tanulni!!!!KépKépKép

Bocsi ezért az öntömjénezésért, de hihetetlen dolog, hogy vége!!!!!

Kinga! Remélem a mai nap neked is hasonló sikereket hozott!

Nixi! Kitartás a többi vizsgádhoz, és gratula az eddigiekhez!Kép

Ne haragudjatok, de most olyan fáradt vagyok, hogy hiába olvastalak vissza benneteket, alig emlékszem valamire, így bocsi ha össze-vissza írok.

Bellana! Szerintem tök csini vagy, főleg már egy szülés után, én nem tudom mit görcsölsz! Szerintem nagyon helyes kismama vagy és egyáltalán nem vagy bálna!!!! De komolyan, szerintem nagyon csinos vagy!!!!!! A hülye autós esetet sajnálom.

Mucskának megy a szorítás ezerrel, Mariann, Chello ha tudtok valamit, lécci azonnal tudassátok!

Egyébként nagyon irígy vagyok rátok a tali miatt, és bevallom kacérkodtam vele, hogy mégiscsak elmegyek, de ez a mai vonatozás eszméletlenül kikészített! A farcsontom annyira fáj, hogy csak na. Meg úgy alul mindenem. Remélem ez csak a fáradtság, szerencsére nem görcsölök, gyermekem pedig folyamatosan tornázik odabenn.Kép

Vali! Én is szeretném megnézni a képeket, úgyhogy küldd el, ha lehet, cím a profilomban, előre is köszi! Voltam a bababoltban amit ajánlottál, és nagyon jó dolgokat vettem!Kép Olyan az egész üzlet, mint egy lakás, vagyis az is, egy pasi az eladó, de nagyon kedves és segít mindenben, sőt szerintem egy kicsit bőbeszédő isKép De tényleg nagyon jó minőségű cuccaik vannak és nagyon jó árban! Legalábbis a szolnokiakhoz képest. Nálunk ugyanis nincsenek ilyen nagy hiper- szuper marketek, a bababoltok pedig elég drágák. De vettem például cseh pelenkát 200-ft-ért, cseh kifogót húúúúú ezt most nem is tudom 600-800 körül, édes pici macis zoknikat 200 Ft-ért, sapikat 300-ért...úgyhogy szerintem érdemes bemenni. Vannak rugik 800-900 Ft-ért és nagyon szépek! Egyébként árulnak hálós bugyit, megnéztem milyen na én maradok a hagyományosnál, nekem nincs bizodalmam hozzá. Inkább vettem olcsóbb pamut bugyikat, amik szerintem jobban fogják a betétet és nem is fogom őket ilyenekre elhasználni. Meg képzeljétek láttam olyan kis kádat, vagy inkább lavór-szerűt ebben a boltban, amiben állítólag olyasmi érzése van a babának, mint az anyaméhben a magzatvízben. Nagyon kis helyes dolog, legalábbis az tetszik benne, hogy kisebb és ezért számomra olyan biztonságosabb. Ti láttatok már ilyet? Vélemény róla?

Na már a ennyi, mert nem tudok már ülni. Mindenkienk puszi holnaptól már leszek rendesen!

Szép álmokat!
Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: