Bence már alszik, megint kiütötte magát, aludt összvissz 1 órát ma, ebben benne van a délelötti és délutáni alvása.
szóval a krémeseket nem sikerült kipihennem délután
Rohadtul fáj a hátam, majd beszakad a közepe.
Móki, én pont a napokban mondtam Apának, hogy ha egy jó tündér most megkérdezné mi lenne egy kívánságom, teljesíti, azt mondanám hogy végigaludni egyben 12 órát.
Mi is 3-4x kelünk éjjel, ebböl 1-2x szopi, a többi csak úgy.
Mariann, irigyellek ezért a 8-9ig alszunk dologért. Bence ha 1x felkelt reggel (ált 6.20-kor mikor Apa kel, akkor kurjant ö is) akkor már esze ágában sincs visszaaludni, játszani kell, meg reggelizni, meg kukucsozni, hempergetni az ágyon, stb. Nehogymá aludjak mikor ö fenn van
Kata, nagyon édi Máté, a múltkor kérdezted mit fordítok, bocsi de azóta nem volt idöm hogy részletesen írjak mindenkinek. Szóval most épp angolról fordítottam használatikat (ált azt szoktam) vagy olaszról szoktam ipari termékismertetőket, gépkönyveket, stb. Egyébként meg mikor mi van. Sajnos nekem is kb 2-3 havonta van valami. Jó lenne gyakrabban.
Szilvus, Peticica a konyhatündér
nem panaszkodhat az, akinek ilyen segítsége van ! Ed, ezt a hátra szerelhetö Kincsöhordozót hol vettétek, ill hol lehet ilyet kapni ? A kenguru napjai meg vannak számlálva, mert Bence rohamosan hízik. Lassan bele se fér.
Most pár napja elkezdtem Bencének Chamomillát adni (nem tudom melyiket kellett volna, én C30-at adok, asse tom mi köztük a különbség, valaki hozzáértő fel tudna homályosítani ?) Mindenesetre azóta nem ébred éjjel 8x csak 3-4x. Lehet köze hozzá a chamomillának ?
Na ellépek pancsizni végre én is, jól fog esni fájós hátimnak.
Apa még nincs itthon. Borzasztó.
Sziasztok
Timi
PS: adaléknak néhány kép: