Norci
2003.03.06 12:07

A nyomtató papíromat már meglocsolta teával,
, a nyomtatóba szórt papírdarabkát
(és én nem tudtam miért nem nyomtat a nyomtatóm). 2003.03.06 12:40
2003.03.06 15:01
)
Minden esetre Máténak a pályaudvaron bekészítem a forró tápszert a termoszba és majd meglássuk. Komolyan, egy hete azon agyalok, milyen kaját vigyek magunkkal, hogy biztos megegyék és ne is romoljon! Most ott tartok, hogy perec lesz a tízórai (azt nem kell készíteni, csak megvesszük a péknél!
) Az ebédet írtam és vettem valami Hipp gyümölcs szünet nevû kaját, ami ma délben jelesre vizsgázott. Meg viszek még babakekszet is. Csak elég lesz, nem? Meg még valami hideg bébidesszerttet, ha másra van gusztusa a kisasszonynak! Mert ettõl félek, hogy megmakacsolja magát és nem eszik!
ha kocsival jövünk, akkor csak-csak tudok venni valamit, de vonaton??? 2003.03.06 17:32
Tegnap nap közben 1 órát aludt, úgy, hogy reggel is kb. 1 órával hamarabb ébredt, mint szokott... aztán este.. mit este.. hajnali negyed 1-kor aludt el véééééééééééééééégre.. Nekem már minden bajom volt... Viszont reggelre jobban voltam ..
Mennek a gyógy
-ok sûrû, tömött sorban!!!

2003.03.06 17:39
Vagy 3-napos láz, vagy a fogzás miatt, vagy azért, mert nem kakilt se tegnap, se ma. De azonkívül, hogy sokat aludt ma, jókedve van, csak étvágya nincs. Ma még szinte csak a tápszert ette reggel, viszont ivott narancslét. Szerintem most sincs láza, nagyon kedvesen beszélget Julival. Ja, és biztos, ami biztos alapon kaptunk Nurofen szirupot, ami nagggyon ízlik neki.

2003.03.06 17:45
2003.03.06 18:22
2003.03.06 20:43

2003.03.06 21:47
), nem tudhatja, hogy hogyan volt tárolva. A penész meg nem látszik a csoki alatt.
Nem tudom, ezek után fogok-e tudni valaha is nyugodt lélekkel Lacika kezébe adni egy túrórudit hámozatlanul.
Vicces móka lehet a szimultán etetés, de jó fárasztó is! Köszi a receptet! Szerintem nem romlik meg a fasirt annyi idõ alatt. Nálunk utazásra mindig rántott szelet volt.
Lacikának meg a sütõtökös alma bébidesszertet szoktam útra eltenni, mert az majdnem fõzelék, de mégsem kell melegíteni. Ja, és ami a lényeg: Imádja!
Azután késõbb engem is megtanított, és sokáig szerettem is kötni. Úgy ért véget a kézimunka pályafutásom, hogy az elsõ férjemnek két évig kötöttem egy gyönyörõ ír mintás királykék pulóverkölteményt. Õ szerencsére nem volt már növésben!
Azután mikor végre elkészültem, akkor összevarrtam a darabjait, és beavató kimosásnak vetettem alá. Összement a rohadék kb. az én méretemre (XXL-rõl M-re), és kõkemény, sprõd, használhatatlan lett.
Soha többé nem tudtam rávenni magam a kötésre.

Remélem már jobabn van! Mi lett a szemvizsgálattal?
Süss fel nap!!!
2003.03.06 22:02
Egymás köhögésétõl nem tudtunk aludni délután, remélem, az éjszaka nyugisabb lesz. Mára virradó éjjel csak háromszor ébredt meg Lacika, és ebbõl csak egyszer kellett fel is venni, a másik két alkalommal önként visszaaludt egyedül. Most viszont alig tudtam leteperni, nem tudom, mi ütött bele. 
Viszont a sok pocsék ízû gyógyszertõl már hülyét kapok. Próbáltam bazi édes italokba beletenni, de Lacika már most ott tart, hogy meg se akarja kóstolni a gyümölcsleveket. Tettem a kanalasból gyümölcsjoghurtba, de alig birtam Lacikába belediktálni így a reggelijét. Ma este már kínomban lefogtam a szerencsétlen gyerekemet, és kiskanálból a torkára öntöttem azt a 15 borzalmas csöppet. Nem tudom, miért kell ezzel kínozni, a betegtájékoztatón szerepel, hogy létezik kúp változata is ennek a gyógyszernek, és 2 éves kor alatt direkt azt ajánlják.
Szegény gyerek már komolyan menekül elõlem, soha nem tudhatja, hogy ha a kezem közé kerül, akkor pocsék ízû dolgokat fogok-e a szájába erõszakolni, vagy éppen az orszívással kínozom. 

Még három nap... Nem tudom, hogy fogjuk kibírni... 

2003.03.06 22:08
Csak ugye addigra, mehetnék zuhanyozni, a leizzadás miatt.

2003.03.06 22:22
Azért további jobbulást kívánok neki!
Az e-mail címem teljesen jó, meg is kaptam a leveled, válasz is fog menni valamikor...
Most mellõzzük egy darabig a tej- és tojásfehérjéket.
2003.03.06 22:37
Az plusz 5-10 perc, kialvatlanságtól függ. De volt már olyan, hogy Sára ruháját aggattam Mátéra és viszont. Én már csak ilyen hülye vagyok. Hogy lehet ezt több gyerekkel? Ja és Zsuzsa! Minek ide zuhany? Én azt próbálom meg kitalálni, hogy lehetne beépíteni a szappant?
Õ kéri, hogy vezessem! Sára meg ilyenkor letérdel és mászik.
A szívem szakad meg érte, de mit csináljak, nincs annyi kezem!
Andy! Úgy írod, ahogy ejted Madike nevét? És boldogan laknék a szomszédotok felett!
Azok a pálmafák! Ha hazamegyek, elmegyek a pálmaházba, mert megkívántam! (Többre most nem fussa!
)2003.03.06 22:58
Még ha egy kis idõre is!
.
.
Amúgy ha legközelebb esetleg beteg lenne Hanga, akkor én is kúpot fogok kérni, mert a kanalast lehetetlen beadni neki.
, "igazi" trópusi esõ is volt. 2003.03.06 23:24
! 2003.03.07 02:26
Nem tanitana meg a Madit, nalunk kozelharc a pelenkazas. 

Bogancsi, nem csodallom, hogy megijedtel. Januar elejen en is berezeltem amikor Madikenek 39.7-es lazai voltak. Hiaba masodik gyerek. 

ellenere belenyulni, hogy kiszedjem mit is evett meg. Szerencsere csak a noveretol kapott kenyerdarabot ette. Es ugye ahogy benyultam bal hatul felfedeztem a 9. fogacsit.
Jutalmul jol megharapott.

2003.03.07 10:27
Gyerek mellett szenvedni sem lehet.
Már sokkal jobban is vagyok, lázam nincs, csak elkezdtem köhögni.
)
Nagyon várunk benneteket a talin!
Lehet, hogy ma is nagggggyon betegnek tettetem magam?
2003.03.07 10:45

Mi sem tudunk ellenállni Réka mosolyának!
2003.03.07 11:11
Nekem tegnap szuper kedvem volt és Vili is egy tündér
(Azok az északi mínusz fokok meg is ijesztettek, menjen Vitya inkább egyedül, meg ez a bizonytalanság, hogy mi lesz, közben anyukám el kezdett faggatni, hogy nem külföldre készülünnk, mi ez a titkolózás, közben szerintem én sem vagyok igazán beavatva
)
és egyszer a fotóalbumba képek is lesznek.
2003.03.07 14:46
Reggel fél 7-kor sírva ébredt, és 38,4 volt (levonással). Tipródtam, hogy vigyem-e a szemészetre, aztán vettem egy nagy levegõt és bementünk. Épp hogy levettük a kabátokat, már hívtak is be azzal, hogy van Tomi. Azaz emlékeztek a tegnapi telefonos kérdésemre.
Tomi elég bágyadt volt, mégis mindent csinált, amit a doktornõ kért tõle
Naggggyon megdícsérte! NEM kancsal, minden rendben van nála! 3 hónap múlva kontroll. De a doktornõ szerint semmi kancsalságra utaló jel nincs!!! Hazafelé végig aludt. Itthon megevett egy fél adag gyümit + sok gyümölcslét. Aztán aludt vagy másfél órát. Most megint alszik, pedig még nem is ebédelt. Ebédre tápszert adok neki, az is folyadék legalább.
Megmértem, alig ment le, adtam neki Germicid-C kúpot. Most mindjárt elalszik. A keze, lába hideg, az arca egyik fele normális, a másik tûzforró
Még jó, hogy a bátyámmal tudtam beszélni mobilon, mert se a védõnõt, se a doktornõt nem tudtam elérni, hogy adhatok-e a Nurofen mellé Germicidet is. Ilyenkor látszik a vidék hátránya. A Heim Pálba csak nem vihetem folyton.
2003.03.07 15:25
Azért nehéz megmondani, mert ugye alig eszik a kedvenc kajáiból is. 2003.03.07 20:02

Már az gyanús volt, hogy hagyta magát a lázméréskor. 

Remélem nem lesz gond éjszaka. Ez a láz több mindentõl lehet. 

2003.03.07 21:52
Szerintem járvány van... Rögtön iszonyú magas láza lett, és hiába adtunk neki kúpot, hûtõfürdõt, alig akart 2 tized fokkal lejjebb vánszorogni a hõmérséklete... (kb 39-rõl 38,8-ra
)Végül szirupot is bevetettünk, aztán nagy nehezen cicin elaludt. Egész éjjel "fogdostam", de nyugtalanul ugyan, de végigaludta az éjszakát, így nem akartam hõmérõzéssel zaklatni szegénykét. Reggel ugyanúgy lázzal ébredt,ma pocsék napunk volt, apu vidéken, reggel a kazánunk is leállt, a frász tört ki, de túléltük. Megnézte a doktornõ, gyulladt a mandulája, és azt mondta, ha ma-holnap is lázas marad, akkor antibiotikum. (Most sem értem, miért kell vírusfertõzésre antib.??) 

De hátha még a gyerekek megússzák! Nem is kérdezem, milyen volt a tánc, mindjárt eszem egy csokit bánatomban.
Márti, és többiek is, köszönjük a tippeket! Nálunk is hasonlóak szoktak lenni, mondjuk a menüsorodból jópárat anyukám szokott megfõzni
Én mostanában gyakran csináltam tésztát (múlt pénteken nagyon finom darált húsos-borsós-kukoricás szósszal Andi hathatós segítségével
), és múlt héten életemben elõször rakott kelt! Általában mi nagyon szeretjük a rakott és töltött dolgokat, gyakorlatilag mindnek ugyanaz az alapja, különféle zöldséggel (pl zöldbab, cukkini, vagy paprika paradicsommártásban...) Remek egytálételek. (Én most tanulom õket...)
2003.03.07 23:34
Sok-sok gyogyot küldök minden csaladba!

Tegnap elkérte tôlem a poharat és elkezdett inni.Igaz,annyira örül neki,hogy közben nagyokat nevet és ezért a fele a nyakaba borul,de iszik és én olyan büszke vagyok ra!
,de köszönöm,hogy valaszoltal multkor az almaval kapcsolatban. 2003.03.08 04:33
Jobbulast neki! Kuldok neki sok-sok gyogypuszit.
Milyen kis ugyes, meg betegen is szepen megcsinalt mindent amit a doktor kert tole.
Par ev mulva majd csatlakozik hozzatok.
Ma jol elfaradtam, nagytakaritast csinaltunk a Madikevel. Persze o sokkal elobb elfaradt mint en, igy a szonyegpucolas felenel mar elaludt es aludt vagy ket orat. Lehet hogy a szonyegtisztitogep hangja altatta el?
2003.03.08 10:58
Julinak reggelre elment a hangja. Dani szépen javul, de Tomiról ugyanez nem mondható el. Nagyon nyûgös, folyik az orra. Este szépen lefeküdt, de vagy 1 óra múlva felsírt. Éjszaka köztünk aludt, bár ez csak éjjel fél 3-tól értendõ. Addig dobálta magát, sírdogált, folyt az orra, ivott, átpelenkáztam, stb. Fél 6-kor meg puszival ébresztett minket! Nagyon aranyos volt
Tegnap este megint kellett hûtõfürdõ és nemhogy lement volna a láza, FELJEBB ment. Ha nem lett volna mellettem Zsófi mindkét mérésnél, nem hiszem el. Ti értitek ezt??? Aztán szerencsére használt a kúp.

2003.03.08 12:08
2003.03.08 17:51
2003.03.08 18:06

2003.03.08 19:25
2003.03.08 22:27
2003.03.08 23:43

2003.03.08 23:53

ha vmi mégis "beüt", akkor írok/üzenek/postagalambot reptetek... valahogy tudatom ..
2003.03.09 06:33
2003.03.09 09:28
Természetesen a nagy, tapasztalt Sára már jártas volt a szülinapok rejtelmeiben (idén háromszor volt neki!), így nagyon gyorsan "segített" Máténak elfújni a gyertyát és elkezdte etetni. Mátém annyira belejött, hogy elfelejtette mi is egy egyéves teendõje, és csak kifejezett unszolásra kezdett turkálni a tortában. Addig tátogott a nõvére felé, mint egy madárfióka!
Aztán, amikor Apa betolta a biciklit, nagyot nézett és elkezdett teperni a bringa felé. Tudta, hogy a megelõzõ titkolózások eredményét látja! (Jó ideig eltartott, míg Apa és Sára összerakták a triciklit.
) Jólesõen birtokba vette és megpróbált felmászni rá. Persze a kerekek megtréfálták, s mindannyiszor arrébb gurult!
Aztán megesett a szívem a szülinaposon és rátettem, be is kapcsoltam a biztonsági övet, ha már nem ér le a lába a pedálra, akkor legalább ne essen le.
Így tologattuk a lakásban. Mikor Máté elaludt, Sára "felragasztotta" magát a bringára!
A reggeli elsõ kérdése az volt: Hol van a bicikli? Amíg szereltek, megpróbálta rábeszélni apját, hogy inkább neki legyen szülinapja, de ha mégsem, akkor csak a bicaj legyen az övé.
(Valamit biztos mindig ott felejtett!
)
Mindenesetre jó tavaszodást Mindenkinek!
) 2003.03.09 09:34
2003.03.09 13:45
Steve is jobbulást kíván neki
.
Gyógyuljatok meg gyorsan!
), a lányok is szeretik. Ha mást nem akarnak enni, a tészta valamilyen zölgséggel, hússal, stb olaszosan biztos lecsúszik. A tökfõzeléket is sok kaporral szeretjük.
). Persze nem kap minden nap. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint