Sylivia!
Nagyon jó végre hallani felőletek!!!!
Suli: Budapesti Gazdasági Főiskola: vállalkozás és marketing szakértő szak. - ja és most kaptam kézhez a fősuli levelét, már nem csak egy tárgyból, hanem 3-ból is (Mikroökonómia, statisztika, marketing)fel vagyok mentve, így nov. 27-n csak gazdasági jogból és informatikából kell kollokválnom.
Era!
Domit én sem viszem, hisz egy forgószél szerű csajszit nem akaroka babák közé engedni, hisz elég, ha az öccsét képzi ki!
Privát talit is már jó volna megejteni....
Sinlac: nekünk doki néni írta fel receptre, és patikában lehet kapni. De: nagyon drága!!!! (azt hiszem, hogy majd 3 ezer ft egy doboz)-(nekünk mondjuk nem, mivel a gyerek tejérzékeny, így eü.tér.köt-s receptet kapunk, tehát az állam fizeti a 90 %-t,
Humi
Sajna én kaptam meg a mélt...
Szilvus!
Ha jön Humitól a mél, megyünk, és lehet széjjel dögönyözni a szintis szumós csákót.
Jövő hetünk igen zsúfolt lesz, mert hétfőn megyünk a Danival a Jáhn Ferenc kórházba kötelező kontrollra, kedden megyek az érsebészetre, hogy megmondják mikor kell műteni a viszereimet, szárdán ha minden ok tali! Nem fogunk unatkozni...
Képzeljétek: megrendeltem az új konyhánk első darabját: találtam nagyon jó áron (120000.-), önállóan beépíthető sütőt és főzőlapot a Media Marktban. Whirpool, és nagyon jól néz ki!
Kb. 7-10 nap múlva hívnak, hogy mehetek kifizetni és a szállítást elintézni. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen jó volna, ha volna olyan ismerősöm, aki tud ÁFÁ-t visszaigényelni, mert akkor még majdnem 30 e visszajönne belőle, ami nekünk most nem mindegy. Valaki nem tud nekem ilyen ismerőst?
pussz
Erika

Ha fürdés után össeszedtem a gondolataimat, leirom, ha nem, akkor holnap.
)

, féladag gyümisalival meg csak a kedélyeket csigáznám