Nyálacsorgató Szalma Kangi
2003.08.05 21:26
2003.08.05 21:31

2003.08.05 22:03
Juuuujjjj
Oltas helye
Rettegtetett kutya
Meg nemtom, de mindenkepp beszamolok a reszletekrol!
Tenyleg huzos kicsit. Miert vartok 2 eves korig?
hanem szerencsere
. Keszultem lelkileg!
2003.08.05 22:18

), de a hosszú hétvége elég gáz volt, Bence teljesen összezavarodott, éjfélig nem lehetett lerakni, így nem mertem megkockáztatni +1 kusza napot. Azóta szerencsére minden a régi kerékvágásban halad, kivéve, hogy nem igen tudom lerakni
, ha meg mégis, akkor nem lehet őrizetlenül hagyni.
2003.08.05 22:33
Bar lehet, hogy jobb nekik igy, bombolve. Legkozelebb, ha nagyon faradt leszek, lehet, hogy kiprobalom.
Nagyon jo a kep, sajnalom, hogy a kerti csaposakat nem lathatjuk. 2003.08.06 08:06
(És milyen sokan!

)
2003.08.06 08:51
2003.08.06 08:53
Megpróbálok visszaolvasni, de anya tervez, Kevin végez
) de mára eltüntek
vmit tuti nemjól csináltam. Ma este újra próbálom, megígérem.
)
Mrmint Kevin, nem a kutya
gyomorszájig etetés
2003.08.06 08:59
2003.08.06 09:24
kar sajna nem átfordítható
, ha most vennék babajkocsit tuti az lenne, talán majd ha ez tönkre megy(néha kicsit besegítek neki)
2003.08.06 09:42
Tegnapelőtt éjszaka Szilárd csak 5-kor ébredt, olyan jó volt, de ma... Alvás délelőtt a legnehezebb, akkor sír is, mint ma is, és ekkor elfogadja a cicit és bealszik. MErt a legtöbbször "nem ér rá szopizni"...
2003.08.06 09:49
nagyon gyorsan elkapkodták, mert tényleg megérte, jó minőségű és ari. Én vettem egy csomaggal
Bár egyébként inkább lányos, van benne egy sima fehér, egy fehér aminek az elején egy virág+lepke van+ egy talejesen virág+lepke mintás. Mondjuk halvány, szolíd minta, de azért inkább lányos. 2003.08.06 09:55
Puszi neki. Ma mi is oltódunk
(3 hós, csak a dokinő szabija miatt csúsztunk)
fürdés után tuti üvöltés jön, bármit csinálok. Sokszor a cicit is alig fogadja el, nem jó neki sehogy, csak üvölt. Aztán hol rövidebb-hol hosszabb idő után sokadik próbálkozásra végre elfogadja a cicit, és beájul rajta. Én meg csak várom, hogy szomszédok mikor unják meg és hivják a GYIVIt.
2003.08.06 10:12
Most végre betettem az ágyába a sötét szoában, miután bevetettem a hajszárítót és negyedórácskát még ölben ringattam. Most viszonylag csendben van, kérdés, meddig ... huuuuhhhh ...
2003.08.06 11:20
Megint kel éjszaka, és nem egyszer
talán a melegtől? Vagy a 3 hós ugrástól?
, de azért a baritonját is fitogtatja
2003.08.06 11:59
A nagy melegre sem tudom fogni a gyengebb etvagyat, mert klimazunk, es ha nem muszaj, akkor nap kozben nem megyunk ki, csak este, mikor mar nincs tul meleg. Erdekelne a tapasztalatotok, velemenyetek, nem aggodom ugyan, de azert furcsa ez igy...
Sajnalom, hogy elfogytak az akcios bodyk.
En vettem egy csomaggal, de tobbel nem mertem, mert feltem, hogy nem jo minoseguek. Most par mosas utan meggyozodhettem rola, hogy jok, de mar keso. 2003.08.06 12:30
2003.08.06 12:59

Petra mikor szokott bealudni, hogy csak 9 után eszik először. Mert Zsani általában este 9-kor vacsizik, éjfélkor még eszik és általában 6-7 között ébred enni, utána még alszik 9-ig. Mondjuk én nem bánom, hogy ennyiszer eszik, mert nagyon meleg van és semmi más folyadékot nem kap csak tejcsit (kivéve a forralt vizet, mikor már nagyon csuklik és nem fogadja el a cicit)
2003.08.06 13:59
Ma itt volt egy ismeros kisfiu, annak a kajajat probaltam meg, es kezbol azt is elfogadta (kanalbol nem). Szal nalunk ugy tunik, a kanal a ludas
MOndjuk eleg vicces lesz, ha kezzel kell etetnem a kolkot
2003.08.06 14:34
Nálunk is akadozik a tejellátás, de most nem követem el azt a hibát, hogy rohamléptekben hozzátáplálok megoldás gyanánt. Timi bizony ezért volt rosszevő nagyon sokáig
Egyébként is, egy baba sokkal okosabb annál, mint hogy önszántából éhezzen
A klímától pedig ne várj csodát, nálunk is csak arra jó, hogyha a skacok egyébként is aludni szándékoznak, akkor jobbat durmoljanak
A frontok ellen nincs orvosság
A kép nagyon helyes
Szép méretei vannak már a lyánynak, nem túl tömény a tejed ?

Okoskodó néniknek meg szólj be nyugodtan
Sok türelmet a mai naphoz
Ilyenkor nehezen hisszük el, hogy milyen gyorsan elrepül ez az idő is.
Tegnap egy kiflicsücsköt szereztem vissza a kis fogatlantól
Gondolom, ez csak a tegnapi egyszeri alvásnak tudható be. A gyereken nyoma sincs az oltásoknak, úgy látszik, második csemetémnek is jó a regenerálódó képessége
A pelenka úgy megszívta magát, hogy alig bírtam kiemelni a csajt
Mai újításunk, hogy Timi a babacsúszdán egyenesen a vízbe siklik, mint a nagyok
Még mindíg imádom ezt a lyányt

2003.08.06 15:27
, nem sorolom név szerint, nehogy valaki kimaradjon. 2003.08.06 15:33
) En speciel tegnap este vettem eszre, a sajatomnal, hogy a babanet automatikusan negyedere csokkentette a kepem meretet (nem cm-re, hanem kbyte-ra), szoval hiaba probaltam kozepes minosegben feltenni ide (azert kozepes, hogy ne legyen tul nagy), tok szemcses es csunya lett szegeny kis Petram.
Es az azota feltett kepek is mind szemcsesek. Mieeeert?
2003.08.06 15:38
Kösz a lábpuszikat, használtak, fel sem dagadt
Enyhén megbántam, hogy mi nem, most valahogy sokkal rosszabbul viselem, mint ezelőtt 2 héttel. És rámtört a para, hogy mi lesz Julkával, ha nekem valami bajom esik? Előzmény: megcsípett egy darázs, amire allergiás vagyok. Gyors kalcium, petrezselymes dörzsölés, csak az ujjam végéig haladt a dagadás. De hátha pont most kapok fulladásrohamot, beverem a fejem, elájulok, stb stb.? Lüke gondolat, de nem lehetetlen.
igen, Julka is furán, visítva, nyüszítve sír, szoprán hangon, pedig ha emlékszel a bömbijére, az jó hangos, és kissé rekedtes. Zoknivadász
Lassanként cserélhetitek az ágyát nagyobbra
Nektek is boldog 17 hetes szülinapot!
a mózeskosarunkat fokozatmentesen lehet dönteni, Julka már vagy 2-3 hete kb. 10 fokos szögben utazik, mert különben negatív véleménye van a sétáról. Hason feküdni meg utál, úgy csak alszik. Doki nénink látta az utcán, aszonta, hogy ez így OK, mert nem hajlik el oldalra,(na ezt jól megaszontam
), tehát bírja a gerince.
próbáld ki esetleg a villával nagyon jól összetört kaját. Andris második perctől így kapta, ui öklendezett a pépestől. Most is hányingere van a túl homogén kajáktól. Édes Bence
és milyen sokat tud már!
méz azért nem jó állítólag 1 éven alul, mert ugyibár virágporból készül, és ezért allergizálhat. Kiállításra sikerült valamit alkotni?
Piszkos Fred lilában
remélem, Timi poharában azért alkoholmentes sör van!
Kicsiboszi, Nagyboszi gyönyörű
olyan angyalkák alváskor, ugye?
Legközelebb rakj ki egy cetlit a babakocsira "Frissen oltott" szöveggel
elnézem Julkát a 61 centijével és eszembe jutott, hogy Lőrinc ekkorán született. Hogy fért el benned?
2003.08.06 16:44
Persze megint kaptam a dumát, hogy ekkora baba, elég ha 4 óránként eszik, közte víz vagy tea is jó, stb. , de már lepergett róülam
Ja, látom már írták. 

2003.08.06 19:03
.
.
.
2003.08.06 19:48
(Kangi) 2003.08.06 20:02
2003.08.06 20:17
Mi az a thumbnail??
Meg a macskás-homorítós is jó
A kocsi meg lehet, hogy a város másik végén marad, holnap bumlizhatunk ki érte...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint