Lehetek indiszkrét? merre laktok? mert annak idején én is csak pár percre laktam a Honvédtól.
Anyumék még mindig!
Mond az neked valamit, hogy Gidó? Egyébként pedig örülök, hogy jó lett a vége!
Jó éjt!
Solya
2003.03.04 22:56
2003.03.04 23:13
2003.03.04 23:30

2003.03.05 08:27
Ha tanácstalan a vevõ mindig segít!
Nekem is õ méricskéli a kölkök lábát. A múltkor pl. azt mondta, hogy elég max. 1 cm-rel hosszabb cipõt venni, különben ügyetlenül jár majd a gyerek.
2003.03.05 08:34
Itt egyébként megint november van, alig látom a hátsó szomszédot, akkora a köd
2003.03.05 10:29
Te szegeny. Orulok, hogy nem lett semmi komolyabb bajod. Nalunk is a doki bacsi elsore a natur joghurtot ajanlotta, es mondta, ha nem eszi meg a Madike, akkor rakjak bele en gyumolcsdarabokat, ha meg nem akarja darabosan enni, akkor leturmixolhato.
Mikor en szolok a Fatimenek hogy Fatime, o utana mondja hogy Me. Es ha o akar valamit akkor is annyit mond hogy ME. Ma pl. odament a Fatus szobaajtajahoz es a kis kezeivel csapkodta es kiabalta hogy Me, de ugye senki nem nyitott neki ajtot, mivel a Fatus suliban volt.
2003.03.05 11:15
De a srác tegnap meglepett. Elõször is nagyon-nagyon gyönyörû virágcsokrot hozott nekem, igazi vidám tavaszi szépséget. Azután meg legalább annyit beszélgetett velem, mint Lacival, és feltûnõen kerülte azokat a témákat, amikhez én nem tudtam volna hozzászólni. Határozottan úgy tûnt, mint aki kíváncsi rám, és nem csak egy Lacin lógó csomagnak tekint. Még a konyhába is utánam jött dumcsizni, mikor nekem ki kellett mennem a vacsival foglalkozni. Zokszó és szemrebbenés nélkül megette a hirtelen összedobott chilit, ami persze fixbõl és konzervbõl volt, de nem mertem komolyabb fõzést bevállalni. Utána lefektettük Lacikát, borozgattunk és dumcsiztunk még jó darabig. Tök jó volt, határozottan élveztem a társaságot!
Megdícsért a BabyLuuf kence használatáért
, hogy milyen okos vagyok
, és milyen jó megoldás volt.
Aztán azt mondta, hogy azért nem folyik már Lacika orra kifelé, mert befelé folyik.
Ettõl köhög szegénykém. Kaptunk 3 fajta újabb gyógyszert, kanalasat, meg szájba és orrba cseppeket. A lelkemre kötötte a gyakori orr-porszívózást, és hétfõre visszarendelt bennünket újabb ellenõrzésre.
2003.03.05 12:04

Én is épp azt akartam kérdezni - nem épp tõletek, bárkitõl -, hogy miket fõztök, mert nálunk elég egyhangúvá vált az étlap, heveny fantáziátlanság következtében
No, meg mondjuk idõm sem épp úgy van fõzni, mint volt gyermektelen koromban! Akkor én leírom, miket fõztem mostanában, de én is kérek ám ötleteket! És ha vki vmire kíváncsi, hogy hogy kászítem, akkor írom csak le, most csak a kaják nevét!

Persze, ismeri Ármint, hiszen õ is nála született, csak azt hiszi, attól, hogy már tud menni, nem kell emelgetni egyáltalán.
De akkor mi lehetett? SZerintem is csak sima joghurtot adjál, esetleg te tegyél bele gyümit! 

Vicces lesz majd a tesódék esküvõje! Az én öcséméknek is a nyáron lesz és András húgáéké is - hát, én nem nagyon fogok tudni mulatni
Tehették volnaegy évvel elõbbre vagy késõbbre is!
Vendégség jól sikerült?
:IO
Fiú...

2003.03.05 12:45
Mostanság elég sz.rul éreztem magam, meg pokoli fáradt is voltam, ezért csak olvasásra futott az energiámból. Sajnos a múlt héten naponta 2x hánytam, ételre nézni sem bírtam
Most már tudom, milyen nem hetente csak 1x hányni
Sõt már az erõm is kezd visszatérni

Le is teszteltük, másfél órát voltunk Doncival a játszótéren, tök jól tud benne menni, szóval jó darab
Hogy áll Vitya állásajánlata, írjál ám, ha van már vmi biztos. A vízumigénylésrõl azért mesélhetnék

Viszont most õ szeretne, szóval most csak õ dönt, no persze elõtte azért konzultálnia kell velem, mert holmi Eszmeralda...nevet nem vagyok hajlandó adni a babának. Zsolti a Petra néven gondolkodik, csak okt. elején van a névnapja, és meg szept. 28-re vagyok kiírva, szóval csak attól függ mikor jön a baba, mert ha szept. közepén, akkor simán lehet Petra. Ha kisfiú lesz, akkor az András, Márton, Péter neveken filózok.
) 2003.03.05 13:18
Jó tanulást!

A fürdés közbeni orr-tisztítás nálunk is mûködik, a kádban az Apjának még fújni is hajlandó az orrát a Kis Szélhámos. (Mármint a sajátját, és nem az Apjáét!
) De csak akkor, ha közben senki nem nyúl hozzá. Azért így is ér valamit. Bezzeg ha én jövök a zsepivel, akkor visítva négyes fogatra kapcsol, és úgy elporol a lakásban, mint egy szeleburdi kiskutya. Mostanában jó sokat kergetõzünk. Lacikának meg tetszik, már ott tart, hogy ha mondom neki, hogy gyere, akkor fülig szalad a szája, és már trappol is az ellenkezõ irányba. Közben meg nézeget hátra, hogy illõ elszántsággal üldözöm-e.
Biztosan csoda klassz és emlékezetes esküvõ lesz!

Ja, és az is kész cirkusz, amit a gyógyszerek beadásával kinlódok. De olyan nincs, hogy nem engedi beadni! 2003.03.05 13:34
.
Ja, és a kukorica megint terítékre kerül, mint fõzelékféle.

Nem tudtok valami egyszerû idõmúlatót a két gyerek mellé? A Babaneten kívül!
2003.03.05 13:37
Sõt, egy ideig infúziós sóoldatot is tartottam otthon, aztán meguntam.
Hát ezért recept köteles!
2003.03.05 13:42

Ennyit errõl. Viszont a Bea szintén a sok éves átlagnál is rosszabban aludt.

Sokszor fenn volt, és hajnalban kb 1 órát nyûglõdött. Most egy fél órája úgy alszik, mint a bunda. 

Egyszerre 3 (!) dudort fedeztem fel a szájában most délelõtt. Ezek után már nem is csodálkozom a hajnalban történteken. 

. Egyébként biztatásként, én ugyan nem hánytam kétszer naponta, de elég gyakran a Beával. 
. Vigyázz magadra.

2003.03.05 13:44
Elképesztõ iramban nekiindultak a fogai, meg is kínozza rendesen mindegyik
de már van egy fél rágófog, meg a másik oldalon egy(-két) csücsök
... alsó kettes metszõknek egyelõre nyomát sem látom - bár én az egyeseket sem láttak, egyszercsak fog lett belõle... 
De szenved, és ez olyan rossz
Ráadásul nem elég, hogy a foga miatt felébred, még az én tülkölésemre, meg tüsszentésemre is felriad éjjel
... aztán persze zokog... Viszont minden bajra megoldás, ha szorosan hozzám bújva alhat.. alszik is vagy 7 órát egyfolytában ... aztán még 1-2-3-4 órát
szagokat ugye most nem igazán érzek, így megkérdeztem, hogy van e kaki... erre Õkisasszonysága lerángatta az asztalról a pelenkázós cuccot, a törlõkendõket kirángatta a dobozból
, a lapot leterítette a szõnyegre, és ráfeküdt 

és persze elképesztõ mennyiségû kaki volt
Lassan már át is pelenkázza magát 

már felismeri a "Csigabigá"-t, és énekel, hogy "csiii-csiii-csiii" 

egy-egy-egy-egy
alig ismertem rá... olyan nagyfiús

2003.03.05 14:03

). 2003.03.05 14:17
De mi az, hogy kopper?
Felülemelkedtem, összeütöttem, igen.
A híreket az autóról már leírtam, egyelõre ennyi.
Igen, és is úgy tudom, hogy ha nem volt tej-allergiás a családban, akkor 10 hónapos kortól el lehet kezdeni a savanyított tejtermékek adását. Én szivesebben adom a natúr joghurtot, de összetételében tényleg csak a cukorral különböznek egymástól. Én azt gondolom, hogy jobb, ha nem csak az édes ízekhez szokik hozzá a gyerek, és mivel Lacika imádja a natúr joghurtot, fölösleges hízlalás lenne a cukros. Mondjuk Lacikának mostanában nincs is baj se az étvágyával, se a súlyával.
Persze ha pl. egy kicsi nem akarja megenni a natúrt, akkor érdemes a Hófehéret is megpróbálni, vagy ha nagyon vékonyka, akkro jól jöhet a + kalória. A gyümölcsösekben én nem nagyon bízok, de azért néha-néha már adok ennek a több, mint 14 hónaposnak
olyat is. Persze olyat nem, amiben aprómagvas gyümölcsök vannak. Ja, és még azt nem árt tudni, hogy a Danonínó az nem joghurt, hanem túró és tejszín, vagyis nem savanyított tejet is tartalmaz.
Azért Lacikának egyszer vettem, de õ se szerette. Sõt, a túró rudi és a vaníliás krémtúró se kellett neki. Mégis csak az én fiam!
Az Apja imádja a túrót!
Ja, azt nem is írtam, hogy a jó kis igazi, pöttyös túrórudival mit tapasztaltam! Kérdeztem, hogy csokistól adjátok-e, de senki nem válaszolt, végül úgy döntöttem, meghámozom. Hát, a csoki alatt jó nagy foltokban penészes volt a túró, pedig még jó néhány napig szavatos volt a túrórudi.
De jó, hogy mindent rendben talált.
. Mutogatni kéne. Ketrecben, szájpecekkel. 
De a -10 fokig melegedõ idõre akkor se vágyok, ha a bacikat is hibernálja!
2003.03.05 14:23
Tomi nagyon jól eljátszott, udvarolgatott
Különösen az új, fiatal védõnõvel játszott sokat
Ebéd után meg beájult a macija mellé.
Honnan vették ezt a versenyesdit, nem tudom, mert sem apjuk, sem én nem szerettem versenyezni. 2003.03.05 14:33
Édes lehetett az önpelenkázós akció!

Na mindegy, ettõl még mûködhet a módszer, akik kipróbálták, azok mind esküsznek rá eddig, de ha jól vettem ki az írásokból, szinte mindenki finomított egy kicsit a módszeren.
2003.03.05 14:39
SZerintem azért számolnak így, mert már ismerik az kettes számrendszert! 

- de szerintem a hányás semmit sem jelent! Én Árminnal napi 24 órán át hánytam az elsõ hat hónapban, késõbb már "csak" napi néhányszor, szerintem a 9 hónap alatt összesen nem volt tíz hányás mentes napom - aztán fiú! Most (hogy állítólag lányt várok) elég ritkán voltam/vagyok rosszul, nagyon keveset hánytam (2-3x talán). Anyukám viszont mindkettõnkkel nagyon rosszul volt (öcsém van), de olyat is ismerek, akinek 3 egynemû gyereke van és minddel másként érezte magát! Doncinak gratula az elinduláshoz - sajnos ez nem jelenti azt, hogy nem kell már cipelned!
Túrógombócreceptet tegnap és ma a friss kismamik írtak vagy ötöt, ma én is hozzáfûztem a magamét - azt olvasd el ott!
2003.03.05 15:33

2003.03.05 15:37
Nem kakilt keményet. Most. Korábban igen, de az sem volt vészes. Most mit csináljak? Kell ezt fokozottan fertõtleníteni? Ugye egy kétévesnek nem lehet ARANYERE? Vagy az nem is ilyen? SOS!
De csak próbálkoztam! 
2003.03.05 15:40
Ma reggelre én is mintha kezdenék benáthásodni, de hõsiesen harcolok ellene. Remélem, sikeresen is... Úgy örültem, hogy megúsztuk a telet betegség nélkül.
Luca is megismeri a traktort és a teherautót.
2003.03.05 15:46
Nekünk még mindig nincs fiúnevünk.
2003.03.05 16:04
2003.03.05 16:10

hehe, és nem is az én nevemre jött, hanem az apjáéra.. õ a felelõtlen szülõ ... 

Meg már eljutottunk oda, hogy saját maga mászik az alvóhelyére.... igaz, hogy utána elkezd kapálózni, hogy "cici-cici"... 

2003.03.05 20:46
.

. (A receptes dologgal kapcsolatban én csak arra akartam célozni, hogy recepttel olcsóbb a gyógyszer, nem arra, hogy vényköteles gyógyszert kiadnak vény nélkül is, csak drágábban.) Képzeld, ma voltunk Békáson a kézimunkaboltban, de elõtte a gyerekrendelõben tisztábatettem Hangát, aki kikezdett
egy olyan 7éves forma kisfiúval. MOndtam is, hogy az idõsebb palikat kedveli
. Nagyon szép a rendelõ, csak kár, hogy olyan kevés pelenkázós van. 

és az alváshoz is
. 
.
Úgyhogy sima vásznat vettem, és majd számolgatok
.
. Tök jók
. 
! Hanga is megismeri a Cifra palotát (vég nélkül szokta énekeltetni velem ebéd közben
).
2003.03.05 21:28

2003.03.05 21:49
Tök ugyanaz a gyártója!
Bár nekem kissé antipatikus volt, ahogy ráugrottak erre a Szieszta névre! Minden esetre ha tényleg akartok választékot, még mindig próbáljatok meg bejutni a Dózsa György és Damjanich sarkára!
Eddig ott láttam a legtöbb féle cipõt!
2003.03.05 22:05
Holnapra igyekszem fennköltebb témát is találni!
2003.03.05 22:21

Tudom én, hogy nagyon fincsi!
örülök, hogy örültök neki!
De a napfényen kívül más nem zavarta!
De vigasztaljon, hogy majd elmúlik, nekem kb. félidõben. Viszon egyes népi hiedelmek szerint a lányok szokták "bántani" az anyukájukat! Szurkolok, hogy Doncinak hugicája legyen!
Mi összetudjuk illeszeteni a daraboltat, küldd bátran!
(ez talán nem vész el a sûrû ködben, mint a MÁV-os ötletelés
)
2003.03.05 22:26
, nekem nincs problémám vele. Vagy nincs akkora különbség ezek meg mondjuk a Melánia, Falcon, Killefit, Ciciban v. hasonlók között? 2003.03.05 22:47
2003.03.05 22:53
Nekünk volt Killefeet, az szerintem jó volt, nem túl magas belsõ emelõvel, de cipõje válogatja...
2003.03.05 23:23

2003.03.05 23:37

2003.03.05 23:39

2003.03.05 23:41

Nem korai ez még?

2003.03.05 23:47
Én könnyen beszélek, beültem a kocsiba és elmentünk az oktatómmal Vácra. Persze én vezettem. Azt, hogy most ezt leírhatom, a dupla féknek köszönhetem, mert hirtelen kivágott elénk egy nyergesvontató!
Én meg ötösben száguldottam a tök üres országúton! Kb másodszor volt a kezemben volán!
Mostanában fogok megint elkezdeni vezetni! De minden Pesti szerencséjére itt Ravensburgban!
)Hú, most elszóltam magam, de ennek a mosolynak lehet ellenállni?) 2003.03.05 23:51
Szerencsére nálunk mostanra úgy néz ki, megoldódott a dolog teljesen magától
2003.03.06 08:46
Rögtön benyomtan neki egy kúpot. Amikor 1 óra múlva megmértem, már csak 38,0 volt (levonva a 0,5). A tápocskáját csurig kiitta, aztán az ágyába kéredzkedett és aludt 1 órát. Most játszik, de néha sírdogál. Fogalmam sincs, mit csináljak. Egyrészt, mi a baja, másrészt meg mi lesz a holnapi szemvizsgálattal? Adjak-e neki ma Atropint vagy úgyse megyünk el és akkor meg fölösleges kínozni. Na, mindegy, ezt nekem kell megoldanom, de muszáj volt elmondanom Nektek. Dani is javul, még alszik. 2003.03.06 10:46
Amúgy én az ALudj kicsim, aludjált iselolvastam valahogy a kettõt ötvöztem.
Vigyázz magadra!
no meg picit hintáztunk is, aztán volt nagy ordítás mikor visszaültettem a babakocsiba, hazáig hüppögött.
2003.03.06 11:30

2003.03.06 11:46
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint