Haliho mindenkinek!
Editke és Zsófi! Boldog névnapot!
Babs! Köszi a tippet, megpróbáljuk..

Már csak 2 ampulla van vissza, állítólag csak az 5-öt kell bevenni, ami a dobozban van... Nálunk is kicsit döcögve haladt a hét, kicsit fáradtabb is vagyok, de majd lesz ez még igy sem!
K vit. ügyileg köszi mindenkinek a hozzzászólásokat. Még egy tippet kaptunk,mégpedig hogy ugyan még nem halottak olyan babáról akinek ez okozott volna fájdalmat, de próbáljuk meg most pl. vasárnap beadni, és ha megint másfél nap visitás a vége, akkor sajna a mi babánk tényleg erre érzékeny.
Pocó, nem lehet hogy az érzéstelenítés mellékhatásaként van fejfájásod? Ha igen, akkor sajnos rossz hírem van,mert az akár 2-3 étig is eltarthat!
Efgabi! Aki engem érzéstelenített nagyon szimpi és ügyes fazon volt, sajnos elfelejtettem a teljes nevét, valami Zoltán, de ha érdekel megkérdezem a dokimat amikor megyek kontrollra..
Finiselők!

Magi! Mostmár ne legyél türelmetlen, hidd el a mostani nyüglődés, már segít a szülésnél!

A kollégám felesége tegmap szült, szép egészséges kislányt, 49 cm, 3370gr, neki az utolsó 1 hónap kész kinszevedés volt, fáj a medencéje, stb, stb, aztán első szülő létére, éjjel kettőkor elment a magzatviz, nem sok fájás, délelőtt bekötötték az oxitocint, rendszeres fájások, egyre gyorsabban, 1 újjnyiról 2 ujjnyira tágult, aztán 13:25-kor megkapta az előremegbeszélt EDA-t, leomlott a lelki gátlás a fájdalomtól való félelem nem akadályozta, és 13:50-kor kint volt a baba...
Szóval az egészből azt akartam kihozni, hogy azért vizsonylag gyorsan szült, és könnyen, mert már szétmentek a medencecsontok, de ez azzal járt, hogy előtte már egy hónapja mindene sajgott!
Andi! Tényleg ki kelett volna írni v.mit a kocsira!

Hogy a keze száradna le az ilyen k.cs.gnek!
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe!
Megyek, pihizek egy kicsikét!
Pusz:
Macs