2003.03.03 15:30
2003.03.03 15:34
!, így csak messzirõl láttam a szg.-et. Megpróbáltam a lemaradásomat behozni és a leveleitekbõl kiderült, hogy lebetegedett szinte az egész osztály.
Innen a gyönyörû napsütéses Ócsáról kívánok minden betegecskének gyors gyógyulást!
Jelenleg Zsani makk egészséges, de étvágya kb. 1 hete szinte alig van és nagyon nyügi. Miután elõvette a rég nem látott rágókáját lelepleztem a kis ludasakat: megint párosával jönnek a fogacskák.
Zsani mindennap meghatározott idõben kakil. Újabban a "Van kaki?" kérdésre legtöbbször a pelus tartalmának megfelelõen válaszol. Sõt minden pelusozásnál a "Hol a pisi?"-re pisil! A végén pedig a "Van még pisi?"-re pedig megrázza a fejét. Ha így haladunk nyárra tényleg megpróbálkozhatunk a bilivel.Esténként az eddigi 10-11 óra helyett már 8-9 körül beájul, aminek mi örülünk a legjobban. 2003.03.03 15:54
leültem a padlóra, ölemben a gyerekkel, a lábait az átkulcsolt lábaim közé szorítottam, a kezeit az egyikkel (bal) megragadtam, a fejét ugyane hónaljam alá szorítottam.
Vessetek meg érte, üvöltött, vonaglott, de meggyógyult! Ha nem tettem volna, a kezdõdõ fülfájás nemtomivé alakult volna.
2003.03.03 16:49
, egész hatásos. Hasonlóképp jó (lenne) a Napocska is, de most csak repülõgéppel vehetõ igénybe

2003.03.03 17:09
Milyen kézi orrszívótok van? Mert a mi Chicconk lótúrót se ér.

Nem merem igazán erõbõl megfogni, mert félek, hogy fájdalmat okozok neki. Õ meg persze visszaél a vajszívemmel. Na mindegy, a vége azt hiszem, nálunk is a szabadfogású birkózóedzés lesz.
Bioptron lámpánk sajnos nincs, bár nagyon gyõzködött a Tesóm, hogy megéri az árát, de én akkor is nagyon húzósnak találtam.
2003.03.03 17:22
Beturbózott a KisKoma!

2003.03.03 17:40
Olyan gyorsan szalad a kis büdös, hogy alig tudom elkapni! Ma ebéd után nem volt hajlandó aludni, de majdnem 2 órán keresztül csendben dumált a kiságyban, többnyire fekve, úgyhogy nem is vettem ki addig, amíg nem kezdett vinnyogni. Végül is ez is pihenés, nem igaz?
( 2003.03.03 18:04
Tikk!
Boldog névnapot! 
Orrszívás: szerintem is inkább egy csepp erõszak, mint késõbb vmi nagyobb baj! Nálunk beválik még - szintén csak félhumánus megoldásként
, - hogy fürdéskor jó sok vizet fröcskölök az arcába, ami sok trutyit kihoz az orrából, illetve hogy ha sír (de nem ríkatom meg, csak ha már úgyis), akkor hagyom egy kicsit (2-3 perc), mert attól is jól kitisztul az orra! REmélem, nem gondoljátok, hogy brutálmami vagyok!
És gyógyokat!
Lehet, hogy Csengének két õrangyala is van és váltómûszakban üzemelnek!
Lassan kaptok "törzsvendég" kártyát
Most ép az ajtót döngetve bõg "apa, apa" felkiáltásokkal - apa ugyanis távozott egy fél percre a szobából. Én nem kellek neki
Ha mondjuk neki, hogy számold meg a... pld krumplikat a tányérodon, akkor jobb mutatóujjával bököd a tányérba és mondja: egy-egy-egy-egy! 

És imád kezet mosni, meg mindig hozza a lapátot és a partvist - csak nekem nincs kedvem folyton söprögetni! 
2003.03.03 20:19

!!! 

2003.03.03 20:50

! 

Csütörtök este expressz-sebességgel érkezett meg az étvágya, sírt (!) a kajáért lányok, én meg bõgtem a boldogságtól. Hirtelen bevágott egy 220 g-os babakaját, aztán még egy jó marék kekszet (erre nagyon rákapott), aztán még több, mint két deci babatejet is lefekvés elõtt. Ezt röpke 2 óra alatt. Másnap folytatódott ez a mércéjû étkezés, és a mai napig is tart
Reggelire pl. egy 1 kilós kenyér teljes karéjának kenyérbelét megeszi virslivel vagy sonkával, sajttal, vagy bármivel, sõt, ma reggel még ennél is többet, mert még az én szelet kenyerembõl is kuncsizott. Ha látja, hogy én eszem vmit, Neki feltétlenül kell adnom, mert különben dühbe jön... Szóval ez van, én úgy örülök
2003.03.03 20:50

Délutánra már elvonási tüneteim voltak!
Kiskoromban nagyon sokat csináltunk nõvéremmel, aztán mielõtt terhes lettem, mindig mondogattam, hogy majd babavárás alatt milyen jó lesz csinálni... Persze túl lusta voltam, inkább aludtam nagyokat!
Azért küldök gyógypuszit!

Nagyon ügyi vagy!
Mikor lesz Tominak a vizsgálat? Gratula Tominak a gyaloglósághoz!

Réka most kezdi próbálgatni, hogy ha bekakilt, mondja: kaka!
Még sokszor szórakozik, de ma pl. akkor kezdte mondogatni, hogy kaka-kaka, amikor nyomta!

Szerencsére férjednek nem lett baja!
Nekem fele ennyi tanulási idõ is maga lenne a Kánaán!
2003.03.03 21:17

azért meg hogy Apának nincs semmi baja az ijdtségen kívül 

2003.03.03 21:23
Köszi mégegyszer. A kádasat csináltam egy hétig, de azzal nem jött meg a várt eredmény. Amikor végre meglett leányom pisikéje, megtudtam, hogy a dokinénink beteg, így máshonnan kell szereznünk beutalót, apámat riasztottam, õ adott, de így csak 3-ra értünk be a laborba, ahol elsõ nekifutásra nem akartak fogadni, de mivel elmagyaráztam, milyen nehéz volt becserkészni ezt a kis mennyiséget és látták, hogy rokonságban van eü-is, így elfogadták. Aztán megjegyezte a nõvérke, hogy anyuka nyugodtan jöhetett volna beutaló nélkü is!
... Jó lehetett a farsang, meg az élményfürdõ, mi Dániában voltunk hasonlóban.
de sok tanárt megismertem. 2003.03.03 21:47

, viszont 

, hogy nem lett semmi baja. Voltam a baba-mama klubban, tök jó, sok anyuka+gyerek volt. Hangáról megkérdezték, hogy van-e tesója, mert olyan természetesen vetette bele magát a társaságba, bement a gyerekek közé és középen leült és szépen játszott
Ja, és lesz baba-mama torna is. 
Viszont van egy csomó ingyenes tárhely. 

2003.03.03 21:48

És lehet, hogy holnap az én fiam is itthon marad, mert írtó rondán köhög, ha belázasodik, akkor nincs mese, és marad itthon. 

2003.03.03 21:52

2003.03.03 22:33
Így aztán el is felejtettem, hogy kinek mit akarok válszolni.
Megint keveset eszik, de valahogy nem is szopizik többet, szóval elég gáz. Fogyott is rendesen. ÚÚÚtálom a fogzást.
2003.03.03 22:45
2003.03.03 22:52
.
2003.03.04 07:48
Most reggelre már kicsit kisebb a pupillám, de még mindig elég baglyos
2003.03.04 08:32
Tegnap este telefonált Életem Párjának egy nagyon kedves régi barátja, aki q. messze lakik Bp.-tõl, és az esküvõ óta nem láttuk. A héten itt van tanfolyamon, valamikor meglátogatna minket. Laci szerdán ügyeletes, úgyhogy még a mostanában szokásosnál is késõbb jön haza. Csütörtökön meg esti programja van, úgyhogy az a nap se alkalmas. Marad a mai este. Ne tudjátok meg, milyen kupi van nálunk! Persze tudom, hogy a pasiknak nincs szemük az ilyesmire, de nekem fontos, hogy ne így nézzünk ki, ha már vendég jön. Még vacsit is kellene csinálni. Szóval futok, és a helyzet magaslatára emelkedek!
Pedig most jobban esne a hátoldalamon heverni...
Na mind1, igazából örülök ám a srácnak, csak a lehetõ legrosszabb az idõzítés. Meg egy kicsit attól is megomlottam, hogy a látogató tiszteletére vetettem a tükörbe egy önkritikus pillantást. Na, ez hiba volt...
2003.03.04 09:07
Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
Nekem gyerekkoromban sokszor fel kellett szúrni a fülemet és szeretném, ha Zsani ezt elkerülné. Eleinte a szivem szakadt meg a sírásától, de lassan õ is rájött, hogy csak tiszta nózival lehet szopizni. Decemberben viszont meglepõdve tapasztaltam, hogy drasztikus módszereket már nem kell alkalmaznunk, hanem ellenállás nélkül(bár nyöszörögve) pikk-pakk lerendezzük az orrszívást. Azért az igazi mégis az lesz, ha egyedül fújja majd.
Mostmár tudom a keresztneveteket.
Zsani elõszeretettel "kaka"-zik, de még nem jöttem rá mit is jelent valójában számára. Remélem nemsokára tudatosul benne és akkor nem csak a jó szaglásom vezet nyomra.
Persze hamar végzett vele, mivel csak dobálnia kellett!
2003.03.04 09:11
ok és az alacsonyabb hõk, tegnep este óta nincs hõemelkedés. Este még ijeszgetett kicsit a leányzó, mert váratlanul és nagyon fájdalmasan felzokogott. Aztán cicin elszunyált, és fél óra múlva úgy kuksizott, mintha mi se történt volna. (Amúgy tegnap rekord sokat aludt.) 
... 

idõt szeretnék!!! 

2003.03.04 12:54
Mi a helyzet azóta?
2003.03.04 12:55
2003.03.04 15:21

2003.03.04 16:20

Értesüléseid helyesek, Domó és Emõke között dúl a szerelem! (Ez nem pletyka, ez tény!
) Azt tudod, hogy olasz szakra is jár, és siklóernyõzik? 2003.03.04 16:26
2003.03.04 16:27

de most már alakul. 

2003.03.04 20:51
pedig õ aztán igen nagyvilági csaj volt. Szerintem ne félj, én a kertes ház miatt bárhova elköltöznék, meg Szada azért annyira nem vidék tényleg ott van Gödöllõ és Pest sem a világvége onnan, mondjuk tömegközlekedéssel húzós, de ha belejössz a vezetésbe nem lesz gond. Ja és van baba-mama klub is és valami pályázaton pénzt is nyertek amibõl egy szuper játszótér épült az erdõs részen, még szalonnasütõ hely is van, tök jót piknikeztünk ott gyerkõcökkel
. Bár mióta Vili megvan nem jártam arra
.
Daninak jobbulást
2003.03.04 21:49

2003.03.04 22:02
, délutáni alváskor van a takarítás, mosogatás, ilyesmi. 

.
Lehet, hogy holnap veszek is anyagot, úgyis lesz séta meg bevásárlás. 2003.03.04 22:09

), csak kezdek besokallni, és ilyenkor rohadt ingerült tudok lenni. Mellesleg mindjárt neki állok a munkának is, csak kiírom magamból a mérget. Aztán, mikor majdnem robbantam, akkor felajánlotta Apjuk, hogy a konyhában az asztal mellett is jó lesz neki Menetlevelet írni.

, tehát nem maradnak le semmirõl, ha nem mennek suliba a héten. 
Még jó, hogy elõrelátó voltam, és másoltam a szövegem, úgyhogy nem kellett újból írnom. 

2003.03.04 22:18
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint