A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek

BMárti!

Én nagy lángon sütöm, de nem tudom mennyi ideig, mindig nézegetem, de kb. 20-30 perc lehet.

Norci
norci

Sziasztok!

Valaki írta a közelmúltban, hogy van valami balzsam, amit már ilyen kicsi korban is lehet használni, és a mellkasra kenve megelõzi az orrdugulást. Vagy valami ilyesmi. Képtelen vagyok visszakeresni. Ha tudja valaki írja meg léci, hogy mi a neve annak a kencének! Nekem Kinder Luuf balzsamom van itthon, de az csak 3 éves kortól használható. Kép
Nagyon várnék még 5leteket, hogy mit lehet csinálni egy kicsi takonypóccal! Porszívózni nem engedi. Van esetleg valakinek mûködõ tippje rá, hogy hogyan lehetne lefogni a porszívózáshoz? Vagy tudtok esetleg valami más megoldást? Esetleg bármilyen hatékony patikaszert, természetgyógymódot, kurúzslást vagy ráolvasást? Amíg ébren van, addig nincs nagy gáz, a jó öreg gravitáció megoldja a problémát, de amint elalszik, máris bedugul a nózija, és nem kap szegénykém levegõt. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Norci!

Köszi!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Szóval a múlt héten szabin volt a mi Apucink és hármasban voltunk egész hétenKép!, így csak messzirõl láttam a szg.-et. Megpróbáltam a lemaradásomat behozni és a leveleitekbõl kiderült, hogy lebetegedett szinte az egész osztály.Kép Innen a gyönyörû napsütéses Ócsáról kívánok minden betegecskének gyors gyógyulást!Kép
A decemberi egész hónapos betegeskedés után a betegségeket messzire elkergettük és remélem még a címünket is elfelejtette minden baci és vírus!Kép Jelenleg Zsani makk egészséges, de étvágya kb. 1 hete szinte alig van és nagyon nyügi. Miután elõvette a rég nem látott rágókáját lelepleztem a kis ludasakat: megint párosával jönnek a fogacskák.Kép
Az üröm mellett nagy örömök is vannak!Kép Zsani mindennap meghatározott idõben kakil. Újabban a "Van kaki?" kérdésre legtöbbször a pelus tartalmának megfelelõen válaszol. Sõt minden pelusozásnál a "Hol a pisi?"-re pisil! A végén pedig a "Van még pisi?"-re pedig megrázza a fejét. Ha így haladunk nyárra tényleg megpróbálkozhatunk a bilivel.Esténként az eddigi 10-11 óra helyett már 8-9 körül beájul, aminek mi örülünk a legjobban.

Szila!
A honlappal kapcsolatban van ötleted, hova tegyük fel? Már idõszerû lesz a héten.

Pussz
Szilvi + étvágytalan Zsani
sztigris

BMÁrti: Baby Luuf

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BMárti!
A múltkor muszáj voltam orsszívózni engedély nélkül. Kép leültem a padlóra, ölemben a gyerekkel, a lábait az átkulcsolt lábaim közé szorítottam, a kezeit az egyikkel (bal) megragadtam, a fejét ugyane hónaljam alá szorítottam. Kép Vessetek meg érte, üvöltött, vonaglott, de meggyógyult! Ha nem tettem volna, a kezdõdõ fülfájás nemtomivé alakult volna. Kép
de legalább most le tudtam írni, hátha segít! Kép
Ja és pzs helyett a kézi orrszívó is hatásos és gyors lehet, azt futás közben is lehet! Kép
Solya
solya

Sziasztok!
Cory! Tikk! Boldog névnapot!
Kép
BMárti!
Csatlakozom Solyához, mi is szabadfogású birkózás közben orrszívózunk. Remélem, mire õ lesz az erõsebb, orrot fújni is megtanul.
Nálunk még bejött a közönságes gyógyszertári orrkenõcs is. Ezen túl próbálkoztam Bioptron lámpával - ha sikerült összehozni, hogy nyugton legyen, amikor sütögetemKép, egész hatásos. Hasonlóképp jó (lenne) a Napocska is, de most csak repülõgéppel vehetõ igénybeKép

Mi amúgy jól vagyunk szinte - Luca továbbra is emelkedett hõjû (hónaljban 37,5 - 37,7), sokat alszik, de ha ébren van, vigyorog, pakol, rosszcsont.
Ééés! Szombat óta a hatfogúak rendjébe tartozik!!!
(Érdekes módon a két alsó metszõhöz járt egy-egy megfázás, most a felsõk kijöttek hipp-hopp. Lehet, hogy újabb alsó fog indult útnak?)

SzTigris! Zsani nagyon ügyes!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Cory! Köszi! és Boldog Névnapot! Kép

Tikk! Neked is boldog névnapot! Kép

Solya! Próbálom elképzelni a fogást, remélem beválik! Kép Milyen kézi orrszívótok van? Mert a mi Chicconk lótúrót se ér. Kép

Borcsa! Az a baj, hogy hiába vagyok én az erõsebb, õ a bártabb. KépKép Nem merem igazán erõbõl megfogni, mert félek, hogy fájdalmat okozok neki. Õ meg persze visszaél a vajszívemmel. Na mindegy, a vége azt hiszem, nálunk is a szabadfogású birkózóedzés lesz. Kép Bioptron lámpánk sajnos nincs, bár nagyon gyõzködött a Tesóm, hogy megéri az árát, de én akkor is nagyon húzósnak találtam.

Azt írtam az elõbb, hogy mostmár mindenünk megvan, hát, optimista voltam. Életem Párja kivételesen idõben elindult haza, beteg gyermekére és feleségére való tekintettel. Telefonált is, én meg megörültem, hogy eljutok a gyógyszertárba és a boltba úgy, hogy nem kell Lacikát magammal vonszolni, hurrá. Gyorsan meguzsonnáztattam a gyereket, felöltöztem, és indulásra készen álltam egyik lábamról a másikra, hogy hol van már Laci!? Erre csörög a telefon, Laci az Árpád hídon karambolozott, nem adták meg neki az elsõbségét, õ meg (gondolom) túl fáradt volt ahhoz, hogy a másik hülyeségét is kivédje, rutinos budapesti vezetõhöz illõen. Szóval ripitya az autónk, de legalább Lacinak nincs semmi baja (kopp-kopp-kopp, messze még az Árpád híd, haza is kell érnie). Úgyhogy most a híd közepén töltögetik ki azt az ezer rovatos jegyzõkönyvet, ami a biztosítónak kell. Ennyit az idõben való hazajövetelrõl... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Szegény embert még az ág is...Kép

Egyébként NUK. Mármint az orsszívó. Meg egy noname. Ja és a Chicco-ban már nagyon sokszor csalódtam... Kép

És nyugodtan ragadd meg a gyereket, mert ha fáj neki, akkor máshogy fog szólni!

Mi lenne, ha megint olyan kis vidám történeteid lennének?

És képzeljétek, Máté a hétvégére megtanult: pacsizni, tapsolni, integetni és vezetve járni! Kép Beturbózott a KisKoma! Kép

Betegek gyógyuljatok!!! KépKépKép

Solya
solya

Az orsszívó helyesebben orrszívó. Kép
Solya

Sziasztok!

Ezer éve nem tudtam írni, mert annyit tanulok, de olvasni mindig olvaslak Benneteket. Martin továbbra is nagyon rendes, napi 8-10 órát tanulok mellette. Idõnként mondjuk elcseni a kiemelõ filcemet, és akkor kergetõzünk a lakásban.Kép Olyan gyorsan szalad a kis büdös, hogy alig tudom elkapni! Ma ebéd után nem volt hajlandó aludni, de majdnem 2 órán keresztül csendben dumált a kiságyban, többnyire fekve, úgyhogy nem is vettem ki addig, amíg nem kezdett vinnyogni. Végül is ez is pihenés, nem igaz?Kép

Orrszívás: én máshogy fogom le a kölköt! Eddig egy masszív takonykórunk volt, még õsszel, és muszáj volt szívni az orrát, szinte óránként, nehogy a fülére menjen. Persze õ is utálja, és visít, de ha muszáj, akkor muszáj. Én lefektetem a földre, vagy az ágyra, és felé térdelek, a két lábam közé fogva, így aztán rendesen meg van fogva a fiatalúr, nincs menekülés. Az egyik kezemmel tudom fogni a fejét, a másikkal meg szívni az orrát. A férjem mindig azon röhög, hogy ráülök a gyerekre, de errõl szó sincs!Kép

Hétvégén olyan öröm ért! Új szemüveget csináltattam, és mindkét szeme javult fél dioptriát! Nem mintha eddig zavart volna a szemüveg, mert utcára nem hordom, bár messzire nem látok, de azért jó érzés, hogy javult.

Most megyek vissza tanulni.Kép(

Minden betegnak nagyon gyors gyógyulást kívánok és Isten éltesse a névnaposokat!

Puszi, Lina
lina

SZiasztok!

Cory! Kép Tikk! Kép Boldog névnapot! KépKép

Cory! Milyen volt a suli? És is irígykedem kicsit - én egyébként és anno az AKG-ben tanítottam - csak ha már itt mindenki nosztalgiázik Kép

BMárti! A csavart nyelû kanál Árminnak nagyon bejön Kép Orrszívás: szerintem is inkább egy csepp erõszak, mint késõbb vmi nagyobb baj! Nálunk beválik még - szintén csak félhumánus megoldásként Kép, - hogy fürdéskor jó sok vizet fröcskölök az arcába, ami sok trutyit kihoz az orrából, illetve hogy ha sír (de nem ríkatom meg, csak ha már úgyis), akkor hagyom egy kicsit (2-3 perc), mert attól is jól kitisztul az orra! REmélem, nem gondoljátok, hogy brutálmami vagyok! Kép

Borcsa! Lucának küldök egy kis alacsonyabb hõt! Kép És gyógyokat!

REbi! Neked is! Kép Lehet, hogy Csengének két õrangyala is van és váltómûszakban üzemelnek! Kép

Solya! Hová megy a férjed? Külföldre? Hú, az rossz lehet: nélküle, idegen helyen! Kitartás! Kép

ZSuzsi! Nem lehet vhogy rejtetten rávenni a férjedet az életmódváltásra? Vagy nincsenek barátai, akikre hallgatna. és õket bevonni? Aranyosnlehet Dorka, ahogy pöröl! Kép

Bogancsi! Heim Pálért Kép Lassan kaptok "törzsvendég" kártyát Kép

Mi jól vagyunk, Ármin pöttyei egyre halványabbak, a kedve jó, bár még kicsit bújósabb a szokásosnál és: 8 foga lett hirtelen! Kép Most ép az ajtót döngetve bõg "apa, apa" felkiáltásokkal - apa ugyanis távozott egy fél percre a szobából. Én nem kellek neki Kép Ha mondjuk neki, hogy számold meg a... pld krumplikat a tányérodon, akkor jobb mutatóujjával bököd a tányérba és mondja: egy-egy-egy-egy! KépKépKép És imád kezet mosni, meg mindig hozza a lapátot és a partvist - csak nekem nincs kedvem folyton söprögetni!

Tényleg, Danimamáékkal mi van?

Márti+Ármin+Kép
márti

BMárti!
A Johnsonnak is és a Gabinak is van mentholos fürdetõje! Az is kihozza a cicakakit. Már egy részét, de az is több a semminél.

Márti!
Országon belül, csak kb. 2 óra autópályán, napi 4 óra autózást meg nemkéne... Kép
SDolya
solya

Sziasztok!

BMárti
Sajnálom azt gondoltam hogy ez egy kiegészítõ élelmiszer ami segít a hasmenés leküzdésében és mint pl. az instant teák vagy egyes tápszerek lehet kapni recept nélkül is, csak jóval drágábban különösen mert írtad hogy Hipp termék, nem megbántásnak szántam, gondoltam hogy neked is eszedbe jutott.
Remélem a párod már hazaért és az autót is tudjátok mihamarabb pótolni! KépKépKép

Andysj
Remélem nem sokára költözhetünk,ha minden jól megy hónap végére átutalják a pénzt és akkor kiköltözik a tulaj, nekünk meg egy jó hónap kell mire a fürdõszobát, a fûtést megcsináljuk aztán lehet festetni meg a taposókat lerakni...szóval lesz munka csak már ott tartanánk.
Májusban szeretnénk menni de legkésõbb júniusra.
Gyors gyógyulást neked biztosan jó lehett a kirándulás! KépKépKép

Bogancsi
Gyógyulást a nagyfiadnak! KépKépKép

Minden betegeskedõ anyunak és picurnak jobbulást KépKépKépKépKépKép !!!

Tikk és Cory Boldpog Névnapot kívánok!

Henke
Most jól megijesztettél, hozzánk is két hét késéssel kegyeskedett a srác kifáradni/értékbecslõ/, azt mondta kb. három hét és pénz lesz belõle, remélem így lesz ha csak felére értékelné a házat nem tudom mi lenne....
Ez a a fedezet a kölcsönhöz ugyan is, tehát a 60% A MARADÉK 40%-ot meg már kifizettük.
Mi még csak megvettük a taposót a konyhába meg a potom 19 négyzetméteres folyosóra, jó lenne ha már le is rakathattuk volna, festõ meg még....
Ti már tényleg a finisben vagytok, de jó!!!
Már minden meg van a fûtéshez és még sok minden más a fürdõszobához,sõt ha minden igaz olyan sarok kádunk lesz ami "buborékol" ciki lenne ha minden kárba vészne, mert ha még a vételárhoz újabb pénzt kellene leszakítani az nem menne...
Örülök hogy jól éreztétek magatokat én már olyan régen voltam táncolni! KépKépKép

22.-én lesz a bátyám esküvõje amit reneszánsz stílusban adunk elõ így még a héten ruhát is kell próbálnunk a fiukat apródnak szeretném a kicsi lányra remélem még jó lesz a Karácsonyi rucija, apukám meg barátnak öltözik mert pocakos kissé, kiváncsi vagyok milyen lesz kicsit olyan mint egy farsang de õk így szeretnék! A babájukat június elejére várják.

Zsuzsi
Napsugár 13 hónapos és minimum négyszer szopizik még!KépKépKép
Nem tudom hogy ez jó vagy sem szerintem ezért eszik talán kevesebb szilárd ételt de én nem bánom amíg neki jó....
Holnap viszem méretni már régen nem voltunk, engem ezért nem zavar hogy mennyit fogyott ha beteg mert nem tudom, strucc politika.
Sajna mindig beteg volt amikor mehettünk volna szerintem holnap is beüt valami amilyen szerencsés vagyok!

Zsuzsa
nem írtál, annyira megbotránkoztál???? KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Elõször is Cory és Tikk, a bokátok érjen a fületekig lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti, remélem, Ármin most már nagyon hamar rendbe jön és nagyon örülök, hogy nem ez a vírusos nyavaja lett belõle!!!!

Rebi és Csenge, jobbulást!!!

Borcsa, Nektek is mihamarabbi gyógyulást kívánunk!!!!

És amúgy minden betegeskedõknek gyógyulást, jobbulást!!!! Sok-sok gyógyKépKépKépKépKép!

Sajna most csak az aktuálist tudtam csak elolvasni, remélem, nem maradtam le semmirõl, még mennem kell vasalni, de még annyit, hogy BÁLINT RENDBEJÖTT!!!!!!!!!! KépKépKép Csütörtök este expressz-sebességgel érkezett meg az étvágya, sírt (!) a kajáért lányok, én meg bõgtem a boldogságtól. Hirtelen bevágott egy 220 g-os babakaját, aztán még egy jó marék kekszet (erre nagyon rákapott), aztán még több, mint két deci babatejet is lefekvés elõtt. Ezt röpke 2 óra alatt. Másnap folytatódott ez a mércéjû étkezés, és a mai napig is tartKép Reggelire pl. egy 1 kilós kenyér teljes karéjának kenyérbelét megeszi virslivel vagy sonkával, sajttal, vagy bármivel, sõt, ma reggel még ennél is többet, mert még az én szelet kenyerembõl is kuncsizott. Ha látja, hogy én eszem vmit, Neki feltétlenül kell adnom, mert különben dühbe jön... Szóval ez van, én úgy örülökKépKép

Mennem kell, hívnak Apa ingei.

Nagy-nagy cuppppppppantás mindenkinek, és tényleg gyógyuljatok!!!!!!!!!

Puszi,

Beja + MégVékonykaBárDeMárEszik
beja

Sziasztok!

BETEGEK! GYÓGYULJATOK, NO!KépKépKépKépKépKép

Tikk, Cory: BOLDOG NÉVNAPOT!KépKépKép

Hát én elég depis voltam ma, mert nálunk sem mûködött a babanet!Kép Délutánra már elvonási tüneteim voltak!

Szila, Zsuzsa! Én is rákattantam a keresztszemesre!Kép Kiskoromban nagyon sokat csináltunk nõvéremmel, aztán mielõtt terhes lettem, mindig mondogattam, hogy majd babavárás alatt milyen jó lesz csinálni... Persze túl lusta voltam, inkább aludtam nagyokat!Kép
De most nagyon elszánt vagyok, úgyhogy nekem is küldjetek, ha van valami jó mintátok!Kép

Andi! Mostanában divatos a kecskeszakáll, nem?Kép Azért küldök gyógypuszit!KépKépKép

Zsuzsi! Gratula a nyelvvizsgádhoz!KépKépKép Nagyon ügyi vagy!Kép
Viszont errõl ismét eszembe jutott, hogy el kéne már kezdenem készülni a szóbelire...Kép

Bogancsi! Hú, én is meglepõdtem, hogy azonnal kitágult Réka pupillája! Õt annyira nem zavarta a dolog, inkább csak a napfény bántotta a szemét, de egyéb elváltozást nem vettünk észre. De most már 6 napja nem csepegtetünk és még mindig nagy a pupilla, úgyhogy ez eltart egy darabig!Kép Mikor lesz Tominak a vizsgálat? Gratula Tominak a gyaloglósághoz!KépKépKép

Sztigris! Ez nagyon jó, hogy Zsani már ilyen tisztában van a kaki-pisi ügyekkel!Kép Réka most kezdi próbálgatni, hogy ha bekakilt, mondja: kaka!Kép Még sokszor szórakozik, de ma pl. akkor kezdte mondogatni, hogy kaka-kaka, amikor nyomta!KépKépKép

Solya! Én is így orrszívózok, másképp nem is menne!

BMárti! Jujjjj!KépKépKép Szerencsére férjednek nem lett baja!

Lina! De jó fiad van!Kép Nekem fele ennyi tanulási idõ is maga lenne a Kánaán!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok Lányok!

Névnaposok: Cory és Tikk! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS.
Most már legalább tudom, hogy a Tikk és Corí név milyen keresztnevet takar. Bár a Cory az logikus.

Solya!
Nagyon élethûen írtad le az orrtisztítás mûveletét. Nem vetlek meg érte, mert a fülfájós, arcüreggyulaladásos gyereknél talán nincs is rosszabb. A nagy fiamnak 3 évesen volt középfülgyulladása, és amikor vizszintesbe tette magát, akkor a füle annyira fájt, hogy csak ülni tudott. Szegény anyósomnál jött elõ a fülfájása, ugyhogy az elsõ éjszaka ülve zajlott le. Majd doktor bácsi jött a varázs injekció kúrájával, és el is múlt a fülfájása a fiamnak.

Szila, Zafi!
Holnap reggel, illetve délelõtt elkezdem küldeni a micimackós képeket, csak most nagyon lassú a anetem, délelõtt meg egész jól tud menni.

BMárti!
Autó miatt KépKépKép azért meg hogy Apának nincs semmi baja az ijdtségen kívül KépKépKép

Mindjárt folytatom, csak frissíteni fog a gépem, és elvész az irományom.
Zsusza

beababa

Sziasztok!

Solya: köszi a tanácsokat a vizeletszerzés ügyben, a Mátés változat sikerült!!!Kép Köszi mégegyszer. A kádasat csináltam egy hétig, de azzal nem jött meg a várt eredmény. Amikor végre meglett leányom pisikéje, megtudtam, hogy a dokinénink beteg, így máshonnan kell szereznünk beutalót, apámat riasztottam, õ adott, de így csak 3-ra értünk be a laborba, ahol elsõ nekifutásra nem akartak fogadni, de mivel elmagyaráztam, milyen nehéz volt becserkészni ezt a kis mennyiséget és látták, hogy rokonságban van eü-is, így elfogadták. Aztán megjegyezte a nõvérke, hogy anyuka nyugodtan jöhetett volna beutaló nélkü is!KépKép... Jó lehetett a farsang, meg az élményfürdõ, mi Dániában voltunk hasonlóban.
Berzsenyiben Vereckei Noéminál voltam tanoncKép de sok tanárt megismertem.

BMárti és többiek: mi az cataflam csepp? mire jó? és miért jó?
Pulmex Baby-t szoktam Dorka mellkasára kenni, ha megvan fázva, nagyon jó.

Márti: férjem barátai még egészségtelenebbül élnek, fõleg, mert nincs családjuk...majd idõvel remélhetõleg változik a helyzet és magától el kezd egészségesebben élni.

Üdv mindenkinek:
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Beja,
de jó, hogy így visszajött Bácu étvágya!!KépKépKép

BMárti,
apaLaci karambolKép, viszont KépKépKép, hogy nem lett semmi baja. Voltam a baba-mama klubban, tök jó, sok anyuka+gyerek volt. Hangáról megkérdezték, hogy van-e tesója, mert olyan természetesen vetette bele magát a társaságba, bement a gyerekek közé és középen leült és szépen játszottKép Ja, és lesz baba-mama torna is.

Zsuzsa,
várom a mintákat!

Zsuzsa, Zafi
[url=http://www.keresztszemes.lap.hu" TARGET="_top]http://www.keresztszemes.lap.hu[/url]

Tikk, Cory,
boldog névnapot!KépKép

Szilvi,
megkérdeztem Bencét, sajna nem megy náluk a dolog.Kép Viszont van egy csomó ingyenes tárhely.

A még betegeskedõknek mennek a gyógyok: KépKépKépKép
szila

A 2. osztályos kisfiam osztályába 32 gyerekbõl a mai napon 13 (!)-an voltak. KépKép És lehet, hogy holnap az én fiam is itthon marad, mert írtó rondán köhög, ha belázasodik, akkor nincs mese, és marad itthon.

Dzsili!
Levél még az este folyamán száguldozik feléd.

Beja!
Bálint úgy látszik most pótolja, amit az elmúlt napokban elhanyagolt. Örülök, hogy kezd étvágya lenni, ez már nagyon jó jel. KépKépKép

Minden kis betegnek nagyon sok gyógyot küldünk. KépKépKépKép

Egy kis Bea beszámoló:
most ott tart, hogy amikor látom, hogy cefetül nyomni akarja a kakit, akkor megkérdezem tõle, hogy hol a kaka. Õ meg is mutatja, de akkor már szerencsésen a pelusban landolt a dolog.
Ma délelõtt megmutattam az unokatesója bilijét, lehúztam a nadrágját, de a body és a pelus rajta volt. Ráültettem, pici lányt, de annyira meg volt rémülve, hogy nem erõltettem. Amikor nem kakis a pelus, akkor hiába kérdezem, hogy hol a kaka, nem mutatja a pelusát. KépKépKép

Ma délután vettünk egy francia ágyat, azért kellett bemennem Pestre. Ha minden jól megy holnap hozzák haza. A mostani francia ágyunkat már 10 éve gyûrjük, és szegény egy kicsit lestrapálódott. Az még hagyján, hogy mi a férjemmel rajta vagyunk, de a fiúk is elõszeretettel ugrálnak rajta. és az utóbbi idõben a Bea sem marad le az ugrálás terén.

Zsuzsi!
Nyelvizsgádhoz gratulálok. KépKépKép

Sziasztok egyelõre, majd még lehet, hogy visszajövök.
Zsuzsa

beababa

Szila!
Az említett web lapról már töltöttem le anyagot. KépKépKép
Sõt, azt hiszem már hímeztem is közülük könyvjelzõ csíkra.

Zsuzsa

beababa

Beja!
Az elõbb egyszerre írtunk!Kép
Zafi
zafi

Zsuzsa!
most meg veled!Kép Ez egy ilyen nap!Kép
Zafi
zafi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.Kép Így aztán el is felejtettem, hogy kinek mit akarok válszolni.

Dzsili
Drukkolok, hogy jó sokra becsüljék a házat!

Szila
Most hogy írtad a hímzést, lehet, hogy én is rákapok. Már éppen filóztam, hogy megnézem ezt az újságot.Kép

Tikk és cory
Boldog névnapot kívánunk!Kép

Zsuzsi
Gratula a nyelvvizsgádhoz!Kép

Most más nem ugrik be, bocsi.
Rólunk: Petinek is volt 2 napig hõemelkedése-enyhe láza, de semmi más. Azonkívül állandóan a szájában matat, nyála folyik, de nem látom, hogy hol akar fog jönni, pedig mostanában az éjszakák is nyûgösek.Kép Megint keveset eszik, de valahogy nem is szopizik többet, szóval elég gáz. Fogyott is rendesen. ÚÚÚtálom a fogzást.

Norci
Milyen jó, hogy leírtad megint a receptet, lusta voltam visszakeresni.Kép

Henke
Hû de jó, nemsokára költözhettek. Nem félsz vidékre menni?

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Henke! Csak nem Szadára költöztök? Most koppant, hogy ma talán azért voltatok Szadán?
Na, lassan, összeáll ám a kép.

Zsusza

Ui:
Bocs, hogy így bele-bele kotnyeleskedek, de amikor itt vagyok a gép elõtt sokkal könnyebb, mert így nem felejtem el, hogy kinek akartam írni feltétlenül.

beababa

Sziasztok!

Andi: szegény Luca... Jobban van már? Küldök neki gyógypuszikat: Kép Kép Kép .

Zsuzsi: szerintem teljeen normális, hogy Dóri 3-4-szer szopizik még. Romi kétszer cicizik naponta, a reggeli és a délutáni felébredés után.
Mi jól vagyunk, köszönöm kérdésed. A lánynevünk Antónia, fiúnevünk még mindig nincs.
Jaj, és gratula a szaknyelvvizsgádhoz!

Borcsa: mi lett Lucával? Jobban van már?

Bogancsi: Daninak jobbulást kívánunk!

Tikk, Cory: boldog névnapot kívánok mindkettõtöknek! Kép Kép Kép

Beja: ezt nagyon jó volt olvasni! Végre... Kép Kép Kép

BMárti: lehet, hogy saját magad számára is kegyetlennek tûnsz, de sajnos idõnként a saját érdekükben át kell esniük kellemetlen dolgokon is. Ezek az orrszívók nagyon hasznosak, a dokinénink is azt mondta, hogy amióta vannak, azóta alig-alig van szövõdmény.
Ha más nem, gondolj arra, hogy az egyik szomszédunk 2 (azaz két) éves kislánya nem engedte, hogy beadják neki a gyógyszert, és 1 hónapig volt beteg. Te nem ezt szeretnéd, ugye?

Remélem, nem hagytam ki senkit. (Ha igen, akkor elnézést.)

Megyek aludni, sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!
Beja: annyira jó volt olvasni a beszámolódat, hogy már jól vagytok!!! Kép

Tikk, cory: bocs, hogy megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot!!!

Zafi: pénteken 9-kor lesz a vizsgálat. Tegnap az ujjamra is csöppent az Atropinból, onnan valahogy bedörzsöltem a bal szemembe, de nem vettem észre. A gyerekeim egészen megrémültek, olyan furán néztem ki felemás szemekkel Kép Most reggelre már kicsit kisebb a pupillám, de még mindig elég baglyos Kép

BMárti: de jó, hogy a férjednek nem lett semmi baja!!!

Szép napot mindenkinek, gyógypuszik a betegeknek!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Ezer köszi minden tanácsért és vígasztaló szóért, éppen csak átfutottam az írásokat, és már rohanok is. Ugyanis még mindig nincs meg mindenünk. Kép Tegnap este telefonált Életem Párjának egy nagyon kedves régi barátja, aki q. messze lakik Bp.-tõl, és az esküvõ óta nem láttuk. A héten itt van tanfolyamon, valamikor meglátogatna minket. Laci szerdán ügyeletes, úgyhogy még a mostanában szokásosnál is késõbb jön haza. Csütörtökön meg esti programja van, úgyhogy az a nap se alkalmas. Marad a mai este. Ne tudjátok meg, milyen kupi van nálunk! Persze tudom, hogy a pasiknak nincs szemük az ilyesmire, de nekem fontos, hogy ne így nézzünk ki, ha már vendég jön. Még vacsit is kellene csinálni. Szóval futok, és a helyzet magaslatára emelkedek! Kép Pedig most jobban esne a hátoldalamon heverni... Kép Na mind1, igazából örülök ám a srácnak, csak a lehetõ legrosszabb az idõzítés. Meg egy kicsit attól is megomlottam, hogy a látogató tiszteletére vetettem a tükörbe egy önkritikus pillantást. Na, ez hiba volt... Kép

Lacika valamivel jobban van. A BabyLuuf balzsam nagyon jó volt, igaz, hogy így se aludt szinte semmit, csak az ölemben, én meg persze annyit se, mint õ. De legalább nem fuldoklott a saját taknyától, és ez már egy óriási jó dolog! Olyan szörnyû volt tegnap éjjel azt hallani, hogy hörögve fulladozik, és nem segített se a Sterimar, se az orrszívás. Brrr... Most egész vidáman is ébredt, persze folyik az orra patakokban, és mostmár köhög is õ is, de nem bágyadt annyira, mint tegnap. Majdcsak kilábalunk már a betegeskedésbõl!

Na, ilyen az, ha sietek, és rövid vagyok! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti!
Kép Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.Kép

Csatlakozom Solyához és Borcsához! Nálunk úgy szintén közelharcot kell(ett) vívnunk orrszívásnál.Kép Nekem gyerekkoromban sokszor fel kellett szúrni a fülemet és szeretném, ha Zsani ezt elkerülné. Eleinte a szivem szakadt meg a sírásától, de lassan õ is rájött, hogy csak tiszta nózival lehet szopizni. Decemberben viszont meglepõdve tapasztaltam, hogy drasztikus módszereket már nem kell alkalmaznunk, hanem ellenállás nélkül(bár nyöszörögve) pikk-pakk lerendezzük az orrszívást. Azért az igazi mégis az lesz, ha egyedül fújja majd.

Beja!
Örülök, hogy Bálintnak ismét van étvágya, van mit behoznia!Kép

Tikk! Cory!
Boldog névnapot!Kép Mostmár tudom a keresztneveteket.

Zafi!
De ügyi Réka, hogy jelzi!Kép Zsani elõszeretettel "kaka"-zik, de még nem jöttem rá mit is jelent valójában számára. Remélem nemsokára tudatosul benne és akkor nem csak a jó szaglásom vezet nyomra.Kép

Bogancsi!
Atropinról jut eszembe: a mi Apucinknak még gyerekkorában erõs allergiás reakciót váltott ki, azóta vastag betûkkel szerepel a tiltott listán.

Lányok! Ezzel a kézimunkázással meghozzátok a kedvemet a kötéshez. Igaz a kedvemmel nincs gond csak Zsani mellett nehézkes. A múltkor is kiszedte a gombolyagot a zacsiból és a szobában található összes szék körül körbetekerte.Kép Persze hamar végzett vele, mivel csak dobálnia kellett!Kép

Szila!
Köszi.

Amúgy az ingyenesek tárhelyek közül van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?

Szilvi + nyügi Zsani
sztigris

Sziasztok!

Helyzetjelentés: megérkeztek a gyógyKépok és az alacsonyabb hõk, tegnep este óta nincs hõemelkedés. Este még ijeszgetett kicsit a leányzó, mert váratlanul és nagyon fájdalmasan felzokogott. Aztán cicin elszunyált, és fél óra múlva úgy kuksizott, mintha mi se történt volna. (Amúgy tegnap rekord sokat aludt.)

Beja! Ez nagyon-nagyon jó hír! Meglásd hamar visszagömbölyödik Bácu!KépKép

Aki még ragaszkodik a betegeskedéshez, az is gyógyuljon hamar! Bár amilyen gusztusmentes idõ vanKép...

Dzsili! Szeretnék Napocskánál napocskarendelést feladni! Hátha a drusszájára jobban hallgat!KépKépKép

Én már ilyen Kép idõt szeretnék!!!

Borcsa
Háznézõknek és költözködõknek sok-sok kitartást és drukkot küldök!

Borcsa
KépKépKép
borsts

.... elszállt a hossszzzzzzú irományom (kivételesen NEM másoltam ki elküldés elõtt) .... grrrrr

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Micsoda restanciám van:

Cory! Tikk!
BOLDOG NÉVNAPOT! Kép Kép Kép

BMárti!
Ez az autó ügy nagyon rosszul hangzott Kép Mi a helyzet azóta?

Orrfújás ügyben Vilike is úgy döntött, hogy a személyi szabadságát ne korlátozzam, hogy lefogom, szerencsére nem nagyon volt rá szükség max. kétszer az elmúlt napokban. Korábban nagyon békésen t?rte.

GOrsi!
Örülök, hogy neked is jól jött a recept.

Beja! Borcsa!
Örülök, hogy jól vannak a prücskök.

Borcsa!
Egy ilyen hirtelen felsírás nálunk is volt tegnap, mikor ebédet akartam épp adni, aztán cicin elaludt és aludt két órát, amjd délután négykor mikor felébredt jól felfalta az ebédet. Kép

bocs felébredt a f?nököm.

Norci
norci

Szila, Zafi!

Most kezdem a képek küldését, szépen lassan, mert az én gépem hajlamos a rosszalkodásra. Azt hiszem 7 vagy 8 Micimackós képet kaptam, amit most elkezdek küldeni.
Tegnap voltam Pesten a Rákoczi uton, ott van egy kézimunka szaküzlet. Ott is láttam ezeket a képeket, de amikor az árukat megláttam, ha jól emlékszem 1000 ft körül volt, akkor dobtam egy hátast. Ja, de lehet, hogy volt hozzá fonal is. Na ennyire figyeltem meg. Bocs. Csak elsõ nézésem az ára volt, és biztos, hogy nem 500 ft körül volt, mert akkor még talán jobban megnéztem volna.

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy akinek kell osztott szálas fonal, és nem 50-55 ft-ért, hanem beszerzési áron 27-30 ft, az szóljon, mert én vettem egy rakattal január végén, és beszerzési áron áttudom adni. De ha pont olyan színûm nincs, mint amilyen kellene, akkor megrendeljük, ha összegyûlik megfelelõ mennyiségû anyag. Nagykerben vásárolok, és ott minimum 15 ezer + áfáért kell vásárolni.

No, megyek Micimackós mintát küldeni.
Zsuzsa

beababa

Zsuzsa,
nem a Csillag Áruházban jártál véletlenül? Szerintem fonal nélkül volt az ár, amikor a gobelint vettem ott kb. 1200-ból jöttem ki fonallal együtt.

Elõre is köszi a képeket!Kép

Szila
szila

Szila!
A gépem hiper szuper lassú most.
Az elõzõ képet, ami kb 1,5 mega volt, és Zafinak is elküldtem, kemény 2 óra alatt ment át a kétszer 1,5 Mega. Na, ez ám a "gyorsaság".KépKép
Még szerencse, hogy online-ban vagyok, és átalánydíjas a netem. KépKépKép

Küldöm a többit is, de hogy mikor ér oda, az már kérdéses. Azért majd jelezzél vissza, ha megérkezett, mert hajlamosak mostanság keringeni az éterben az anyagjaim.

Szia Zsuzsa

beababa

Zsuzsa,
1 megérkezett márKép, a "közös". Teljesen belebonyolódtam már a keresztszemezésbeKép, le is töltöttem egy keresztszemezõ programot (lehet mintát is csinálni, fényképet is átkonvertál) is, most azt bogarászom, míg Hanga alszik.

Szila
Szila

Sziasztok!

Tikknek és Corynak nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Örülök, hogy mindenki kezd jobban lenni! Bálint étvágya különösen nagyon biztató! KépKépKép

BMárti! Szegény te! Gondolj arra, hogy ezután már csak jó jöhet! KépKépKép

Zsuzsa! De igen, régebben írtam is, hogy oda fogunk költözni! Jártunk ám az Isaszegi úton is - ha jól emlékszem, ti arrafelé laktok!? Kisfiad sulijával van fejlemény?

GOrsi! De, kicsit félek!!! De sok minden van, ami megnyugtat, pl anyósom és anyukámék is kb harmadannyira laknak onnan, mint innen, aztán mellettünk fiatalok laknak egy 14 hónapos kislánnyal, szemben most született kisbaba, tehát Barninak lesznek játszótársai... Állítólag nagyon jó a szadai óvoda, Gödöllõn szinte minden megtalálható (egyedül ír sztepp nem, amennyire tudom, de majd teszek róla!), és azért klassz lesz a házunk nagy kerttel! Ja, és tegnap vezettem kétszer 5 percet, túl is éltem! Az önbizalmam van csak a béka feneke alatt, de nagyon elszántam magam, és tudom, hogy egyszerûen csak gyakorolnom kell, rengeteget.

DZSILI! Jajaj, nem akartalak ám megijeszteni!!! Ne haragudj! Azt hittem, nálatok már sínen van a dolog! Minden rendben lesz! Csak szerintem Andrisom kicsit elszámolta magát, én kételkedtem is benne, hogy ad az OTP annyit, mint amire õ számított...

Rebi, ti találtatok már valamit? Képes Ingatlan Expresszt szoktátok olvasni? (Keddenként jelenik meg.) Te hogy vagy? Éd dáthásad...

Solya! KépKépKép Értesüléseid helyesek, Domó és Emõke között dúl a szerelem! (Ez nem pletyka, ez tény! Kép) Azt tudod, hogy olasz szakra is jár, és siklóernyõzik?

Barni még mindig alszik, remélem, nem beteg. Na, végszóra ébred... Jaj de nyûgös...

Puszi,
Heniék
gesztenye

Szila!
Az a keresztszemezõ program nekem is jó lenne. Honnan töltötted le?
Megy a következõ is,már mvagy 1 órája úton van, csak idõ kérdése az egész.

Zsuzsa

Ui: Ha kell bármilyen fonal, és tudod a kódszámát, akkor szóljál, és megrendelem, beszerzési áron. A boltokban 55 ft-os osztott szálas fonal 30 ft körül van beszerzési áron, ÁFÁ-val együtt.

Szilvi!
Kötõ és horgoló fonalat is tudunk beszerzési áron szerezni, akinek kell szóljon.
3-4 nap alatt hozzák ki hozzánk házhoz, és akkor egy-egy talira el is tudom vinni a megrendelt fonalakat.

Sziasztok
Zsuzsa

beababa

Sziasztok

Gorsi
Köszi a drukk ránk fér! KépKép
Petinek meg némi étvágyat küldünk! KépKépKépKépKépKép

Borcsa
Próbálom és a Napot elõcsalni, ma nálunk ki is sütött igaz, hogy csak így Kép de most már alakul.
Naponta énekeljük a Süss fel Nap címû nótát....

Voltunk ma méreckedni Napsugár 10 kiló 60 deka és 84 cm.
Nagyot nõtt most megint cserélhetem le a fél ruhatárát.

Ki vittem ma biciklizni is végre 6 fok volt gondoltam itt a jó idõ, hát nagyon jól nézett ki az ülésében, mintha a hátizsákja lenne...

Beja
Örülök hogy Bálint meggyógyult, látod nem gondoltad volna hogy lassan olcsóbb lesz ruházni mint etetni! KépKépKép

BMárti
Bizonyára már felülemelkedtél a káoszon és valami finom vacsit is össze ütöttél, tényleg mi hír az autóról?
Lacikának még gyógyik mennekKépKépKépKépKépKépKépKép

Betegeskedõknek jobbulást hozók KépKépKépKépKép

Szila
Lehet, hogy jó kis képet is el tudsz ezzel a hímzéssel készíteni Hangáról! Vagy azt nem lehet? Mert milyen jó lenne! KépKépKép

dzsili

Márti!

Rólad tudom, hogy szinte minden nap frisset fõzöl Árminnak. Ha egyszer van kedved és idõd, leírnád nekem, hogy miket? Kifogytam az ötletekbõl!!! Elõre is köszönöm,

Heni
gesztenye

Heni

Nem ijesztettél meg jobban mint ahogyan így is be vagyok...ne agódj, szerintem egy kertes ház nagyon tuti! KépKépKépKépKépKép
Gratula a vezetéshez, nekem is kellene menni végre egy tanfolyamra de én úgy félek, milyen vezetõ az aki árllandóan parázik.

dzsili

Henke!
Domóról újat tudtam meg, de beleférKép! Örülök a love-nak. Ha találkozol velük, átadnád, hogy Topiék puszilják õket?
Köszi!

Márti!
Ez engem is érdekelne!, Mármint, hogy miket fõzöl! Mert kínomban már a brokkoli fõzeléknél tartok! Kép

Solya
solya

Zafi!!!!!
A Baley's õrületesen fiiiiiiiiiiiiinom Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Asszem alkoholisták leszünk Kép
KÖSZI!!!
bogancsi és Zsófi, Juli, Dani - Tomi -szegény- nem kaphat az összetevõk miatt Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Zafi! A Bailey's nálunk is hihetetlenül fincsi!!! Eláll ez még 3+6 hónapig? Kép
(Én még pénteken csináltam meg, de azóta csak egyre finomabb... Kép Le kellene vinnem a pincébe vagy vendégeket kellene hívnom, mert különben baj lesz... Kép )

Laura
p_laura

Dzsili! Olyan, mint én! Kép

Solya! OK!
gesztenye

Sziasztok!

Cory!
Hogy vagy, voltál már dokinál? És a többi pocakos?

Vilinek megvettük az elsõ cipõjét, hogy fel tudjon állni a babakocsiból is. Akinek aktuális még a cipõ vásárlás a XI. kerületben a Vásrhelyi Pál utcában találtunk egy szuper gyerek és bébicipõ boltot Kép

Henke!
Egyik barátnõm is Szadán lakik most és imád ott lakni Kép pedig õ aztán igen nagyvilági csaj volt. Szerintem ne félj, én a kertes ház miatt bárhova elköltöznék, meg Szada azért annyira nem vidék tényleg ott van Gödöllõ és Pest sem a világvége onnan, mondjuk tömegközlekedéssel húzós, de ha belejössz a vezetésbe nem lesz gond. Ja és van baba-mama klub is és valami pályázaton pénzt is nyertek amibõl egy szuper játszótér épült az erdõs részen, még szalonnasütõ hely is van, tök jót piknikeztünk ott gyerkõcökkel Kép. Bár mióta Vili megvan nem jártam arra Kép .

Ti komolyan ráértek hímezni a babó mellett? Mi olyan korszakot élünk, hogy még mosogatni se mindig van idõm.
Azt két hétig amúgy sem tudtam, a fertõtlenítõszer úgy kimarta a kezemet, hogy úgy nézett ki mintha égési sérülés lenen rajta Kép

Kézimunkázók írigy vagyok, na és Lina rád különösen. Biztos a te érdemed is, hogy Martin ilyen ügyes és tanulni is tudsz mellette, fõleg ennyit, nem luxus ez, alszik is éjjel és még nappal is ilyen?

Bogancsi!
Ez a nyirokcsomó dolog elég rosszul hangzott, fõleg, hogy nekem is volt ezzel problémán és mintha megint lenne Kép Daninak jobbulást Kép

Dzsili!
Értékbecslõhöz, házhoz drukkk mennek!

Norci
norci

Sziasztok!

Ma 2 órát meg kellett tartanunk egy évfolyamtársammal, mert hiányzott a tanárunk, és annyi a beteg tanár, hogy nem tudták megoldani a helyettesítést. Aztán este Öregdiáktalálkozón voltunk a volt gimimben. Most hulla fáradt vagyok.

Norci: március 13-án megyek dokihoz.

Balu ül a kisszékén egy kisasztalnál és vacsorázik. Meg kell zabálni KépKépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsa,
a programot az IMesh-rõl töltöttem le (Easy Cross 2000 a neve), még nem nagyon próbálgattam, csak ismerkedem vele.

Norci,
hímzés csak este megy, mikor Hanga alszikKép, délutáni alváskor van a takarítás, mosogatás, ilyesmi.

Henke,
biztos jó lesz SzadánKépKépKép.

Annyit írtatok errõl a Bailey's-rõl, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.Kép

Dzsili,
de tudok fénykép alapján is keresztszemes képet csinálni Kép Lehet, hogy holnap veszek is anyagot, úgyis lesz séta meg bevásárlás.

Szila
Szila

Hú lányok!
Nem irigylem a családom, este olyan undok lettem, hogy majdnem tányért törtem mérgemben. Semmi különös, csak egyszerû hiszti volt részemrõl. A nettõl akart a férjem eltávolítani, meg a szgéptõl, mert neki Menetlevelet kell írna, és itt az asztal mellett akarta szerencsétlen megcsinálni. Nagyon nem jó pillanatban volt ez a húzása, éppen a robbanás határán voltam, és még rátett ezzel is. Ráadásul megint küldtek munkát (HURRÁKépKép), csak kezdek besokallni, és ilyenkor rohadt ingerült tudok lenni. Mellesleg mindjárt neki állok a munkának is, csak kiírom magamból a mérget. Aztán, mikor majdnem robbantam, akkor felajánlotta Apjuk, hogy a konyhában az asztal mellett is jó lesz neki Menetlevelet írni.KépKépKép

A tegnap vett ágyat, ma hazahozták a férjem és sógorom, úgyhogy még azt is jó lenne kipróbálni, milyen is benne aludni...., de most, nemistudom milyen hangulatban vagyok.KépKép

Ja, egyébként lehet, hogy azért vagyok ilyen robbanékony, mert holnaptól egyik fiam sem megy iskolába, mert ugyan lázuk nincs, de a nagyfiam elmondása szerint õ kétszer hányt az iskolában, a kisfiam pedig egyszer. Itthon már semmi bajuk nem volt, de a Miki ráadásul borzasztóan rondán köhög is. 3 napot igazolhatok én is, úgyhogy azt hiszem ezen a héten nem mennek már az iskola környékére sem. Mindkét gyereknek az osztályában a 32 fõs osztálylétszámból kb 10-13 voltak ma sulibanKépKép, tehát nem maradnak le semmirõl, ha nem mennek suliba a héten.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy holnaptól anyósomnál lesznek a fiúk, úgyhogy tudok dolgozni nyugodtan, csak a Bea lesz itthon velem. Illetve holnap biztos, hog a mamaánál lesznek.

Na kifüstölögtem magam, most elvonulok egy kicsit dogozni. Aztán még lehet, hogy belesek még egy kicsit késõbb.

Sziasztok Zsuzsa

Ui.:
Szegény embert még az ág is húzza... Amikor az elõbb elakartam küldeni az írásomat, akkor elszállt a gépem.KépKép Még jó, hogy elõrelátó voltam, és másoltam a szövegem, úgyhogy nem kellett újból írnom. KépKépKép

beababa

Sziasztok!

Szokás szerint le vagyok maradva, még az olvasással is, így nem igazán tudok reagálni.

Cory,Tikk!
Utólag is nagyon boldog névnapot mindkettõtöknek!

Elég rosszul sikerült a tegnapi napom. Délután lementem a körzetihez, hogy eléggé fáj jobb oldalon a hasam, erre õ közölte, hogy vakbélgyulladásra gyanakszik és, hogy feküdjek be a Honvéd kórházba, kivizsgálásra. Azt hittem megszakad a szívem, amikor este ½ 8-kor itt kellett hagynom Petit, pedig szegénykém már nyúlt felém, hogy vegyem át az apájától. Bevonultam a kórházba(szerencsére tõlünk csak 10 percre van) és közöltem az ügyeletes dokival, hogy ha lehetséges én a vizsgálatok után haza akarok jönni és nem fekszem be. A labor és az ultrahang alapján 90 %-osan kizárták a vakbélgyulladást, viszont felmerült a méhen kívüli terhesség, de egy negatív terhességi teszt ezt is eldöntötte. Mivel szabad folyadékot láttak a kismedencémban, ezért nõgyógyászt akartak hívni, de én kijelentettem, hogy inkább másnap elmegyek a sajátomhoz. Így este 11-kor saját felelõsségemre hazaengedtek.
Ma elvándoroltam a dokimhoz, aki megvizsgált és közölte, hogy semmi bajom. A fájdalom már tegnap este (mielõtt beértem a kórházba) megszûnt. Tehát happy end a vége. Úgy megnyugodtam. Nem magamat féltettem, hanem borzasztó volt Petit és persze a férjemet magára hagyni.
Viszont, hogy valami jót is írjak, úgy néz ki(kopp-kopp) Petinek is kezd visszatérni az étvágya! Pénteken az újabb mérésen majd kiderül, ebbõl mennyit hasznosít.

Beja!
Örülök, hogy Bácu teljesen meggyógyult és ilyen szépen eszik!
Minden betegnek mielõbbi gyógyulást kívánok!

És egy kérdés (bocsi, hogy itt, de a hozzátáplálásos topicban nem válaszolt senki!), ha jól tudom 10 hónapos kortól kaphat a Manó joghurtot, csak a natúrt vagy esetleg kaphatja a Hófehért is? Tudtommal, az csak édesített, de nincs igazán különbség a natúr joghurt és eközött. Ki, mit gondol errõl?

Peti délután aludt egy hatalmasat, 3-tól ½ 6-ig és most nem akar aludni, megyek bevetem az utolsó fegyvert(cici)!

Mindenkinek pihentetõ és gyógyító jó éjszakát kívánok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: