Macsek, Beszti, gratulálok, sok-sok boldogságot és minden vidámságot kívánok!

Liv,
de jó hírek! Olyan jó olvasni, hogy jobban vagytok!
Maccs,
K-vitamin - azt mondta a dokink, hogy kaja előtt legalább 20 perccel adjam Petinek. Tegnap ez be is jött, csak fintorgott szegénykém, de nem bukta utána a tejet (jaj, én is megkóstoltam, valami rééééémesen keserű
) Noémi, én is folyton éhes vagyok.
Mintha nem lenne zsírraktáram a tejképzéshez... Nálunk is eljött a hasfájós időszak - a hétvégén szegénykém magából kikelve üvöltött néha.
Ez azért különösen nagyon rossz, mert amúgy a hangját se nagyon hallani, de most így egy adagban megkaptuk, ami jár nekünk a babasírásból... Aztán kedden a védőnő mondta, hogy legyek szigorúbb, és ne hagyjam többet mellen 20 percnél, azóta sokkal jobb a helyzet. Azért kíváncsi vagyok, így is ennyit fog-e hízni, mint eddig (3 hét alatt 1.1 kilót szedett fel). Szintén védőnői kérésre most mérjük is a csemetét evés előtt és után, hogy lássuk, mennyiket eszik, néha szemem-szám eláll, amikor 130 ml-t bevág 10 perc alatt... (Azért persze utána még cicizne...) Nálatok a cumi kérdés hogy áll? Nekem persze ezt is feltett szándékom volt elkerülni, de hát oda került ez az elhatározás is, ahová a többi - ki az ablakon, amikor csak egyre jobban hergelte magát a sírásba a pocakja miatt, csak attól nyugodott meg, hogyha szophatott valamit. Miután a melleim már nem bírták, jött a kisujjam, majd a párom kisujja, de miután már azok se bírták a kiképzést, megkapta a cumit.
Most olyan rossz anyának érzem magam, ahogy fekszik és bőszen szopizza a cumit, de azért még mindig jobb, mint amikor tejesen kiborult.
Jajj, riadó van, megyek.
Minden finiselőnek hajrá-hajrá!!!

Nem rég olvastam talán 2003 kismama újságban, hogy van olyan gyerek, akinek kell a cumi. (de lehet, hogy valami babakönyvben, sajna nem emlékszem!) A lényeg, hogy ne erőltesd. Ha kell neki, jó, ha nem nem, azaz nem cumizós baba lesz.