A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

MUCSKÁNAK NAGYON SZORÍTOK ÉN IS!!!!!!!
Remélem csak vaklárma és nem akar a kis Anna még kibújni!

Vali: nagyon boldog névnapot!

Kitartás a babucikhoz, gondolj arra, hogy két gyönyörű csemetéd lesz cserébe a mostani kellemetlenségekért! Kép

Chello: jobbulást!

Bori: neked is jobbulást minden szinten!!

Jerry: Guba? Mikor? Mennyi? Kép

Süncsi: akkor majd legfeljebb vigyorgunk ha EDÁ-t kapunk. Én még nem is kérdeztem erről a dokim, lehet, hogy nem is lehet. Akkor majd nem vidulok. Kép

Dzscs: méghogy hős! Na, nem láttál akkor még olyan szánalmas hőst mint amilyen én voltam. Kép
Egyébként nekem a tágulás fájt, a kitolás már maga volt a megkönnyebbülés és persze akkor már látszik a vége és erőt ad, hogy mindjárt lesz egy kis bömbike. Kép

Zsuzsa:rosszul esett, hogy azt írtad nem tűnt fel a hiányom. Kép Persze megértem, mások sokkal többet hiányoznak én meg nap mint nap itt grafománkodok.
Amúgy ma 3 órát kószáltunk, játszótereztünk, úgyhogy Dani kaja után eltűnt a sátrában és most alszik. Kép
A kiskönyvekben nincs ilyen tábla sehol,amit most kaptam az 10-ik kiadás 2003-as. Az előző az a 9-ik kiadás 2001-2002-es. Neked biztos a legújabb lehet. Kép

Egcsi: mikor is jön apuci? Kép

Anikó: holnap ügyi legyél! Kép

Swen merre vagy?

Sziasztok, dobok 1 hátast, megjött a Kismama újság. Kép

Bellana
bellana

Bocs, azt hittem nem ment el a levél.
B.
bellana

Sziasztok!

Írtam nektek tegnap,zh után,erre elszállt az egész levél,aztán utána az agyam is.
Voltam uh-n,leírom az adatainkat,hátha valaki lesz olyan aranyos és összehasonlítja az ő 28-29 hetes adataival és kicsit megnyugtatKépÚjfent meglepődött a dokim is,hogy semmi nem látszik a pocimból,ha lefekszem.Állva is egy 5 hónapos pocihoz hasonlít és még be is tudom húzni.Lassan elbőgöm magam,már Kispapát is felzargattam,hogy miért csak ilyen pici babát hozott összeKépKépKép
BPD 75mm, FOD 94mm, THQ 70mm, Fl 55mm.

Vali,nagyon boldog névnapot Neked!Hű,Te 4-kor keltél???

Zsuzsa,köszi a történetedetKépAz Apukám július 1-jén született.

Jerry,küldök mailt,amint bírokKépNem veszekszünk ám a ruhán komolyan,csak győzködjük egymástKép

Egcsi,igen,végleg elküldtem.Illetve én annak szánom.Mikor jön már a párod?SzemedKép

Szilvi,kérem szépen az orbitális pocakod felétKép

Bellana,írok Neked is mailt!Amúgy tényleg úgy van,hogy egy nagykorú személyt vihetsz magaddal.

Dzscs,ez a cukor tökjó!Miért nem vetették le a vért is veled?

Anikó,majd utólag derül ki,hogy vajon a fejemet kellene-e falba verni,vagy jól döntöttem.Bár most talán nincs jó és rossz,csak rossz és rosszabbKép

Nanda,nagyon sajnálom a papádat és Ferkót isKép

Süncsi,köszi mindenféle jókívánságot!És hidd el,Dömperke egy rettentően egészséges és szép kisbaba lesz!Én már azért is szeretném,hogy kint legyen,mert akkor biztosan észreveszem,ha baja vanKép
Én nem akarok semmiféle fájdalomcsillapítót,EDÁ-t főleg nem,a gerincbökdösés miatt,de én ilyen lökött vagyok,semmiféle gyógyszert nem szeretek kapniKép

Mariann,nálunk is lesz két ballagás,meg két bérmálás,ráadásul az egyiken keresztanya vagyokKép

Maci,a nagy labda a Brendonban 3990 Ft.Ha jól emlékszem.

Chello,gyógyulj meg gyorsan!

MUCSKÁNAK millió puszi és nagy-nagy drukk!

Zsuzsa,gyógyuljatok meg!Véletlenül nem tudod,hogy egy 29 hetes babócának hány kg-nak kell lennie?

Puszi Kinga
nyinike

Vali,ezt még Neked küldöm névnapodra,meg az alvás helyett!
Kép

Kinga
nyinike

Kinga!Kép

http://9monate.qualimedic.de/Us_werte.html
Vagy a terhessegi hetek szamat irod, vagy a szules varhato idopontjat vagy az utolso mensit es kiadja a normal hatarertekeket...en is mindig itt ellenorzom!!!Ird meg mi az eredmeny, de biztos minden ok, a doki szolt volna ha nem...

szoszi
szoszi

Sziasztok!
Mucskának nagy-nagy drukk!
Csak Kingának akarok gyorsan válaszolni, látom, kivan... Én 27+4-gyel voltam uh-n. Méretek: BPD: 74, FL 56, OFH (??? nem biztos, doki-írása van Kép): 92. A gép szerint ezek a méretek 29+6-nak felelnek meg, úgyhogy izgulást abbahagyni, még a hivatalos koránál is nagyobbnak tűnik!
Ja, és enyimbabát ezek alapján számította 1560g-nak a gép.
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

lassú csiga...Kép
dzsungelcsiga

Az en 28+2 adataim:
BPD=77mm
FL=52mm
Ahogy irtam...nagy fej, rovid labKép De a doki szerint ilyenkor mar a combcsont hossza a mervadobb...meg aztan az uh is tevedhet 1-2 mm-t, dokinak megremeg a keze es maris nem annyi...
Szerintem teljesen rendjen valoak az adataid.
szoszi
szoszi

Na, mondom en, hogy milyen kis rovidlabu...KépLassan en ijedek meg.

chello!Kép
Mucskanak a mehszaj milyen allapotban van?Az is nyilik?Remelem nem lesz baj...bar ilyenkor, ha idejeben eszreveszik, akkor meg bennt tudjak tartani.
Kerlek add at neki, hogy nagyon szoritok, gondolok ra!!!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi és Dzsungelcsiga,köszönöm szépen,most jól megnyugodtam!Olyan hülye aggódós vagyok,meg tényleg nem látszik kívülről.Hol bújkál ez a gyerek?

Szöszi,nagy fej,rövid lábKépNálunk Anyuék családjában vannak kicsi és rövid lábú emberek.

Dzsungelcsiga,megkérdezhetem,hogy miért pont ez a neved?És nem mondták,hogy esetleg korábban fogsz szülni majd?Mert a Te babócád bizony jó nagy akkor!

Kinga
nyinike

Zsuzsa: a Ráday utcában lakom, igaz, hogy ez a Marcellotól a Duna túloldalán van, de a Kálvin tér csak 3 villamosmegálló! És te merrefelé lakozol?

Bellana: a május elég zsúfolt, de júniusban biztos lesz egy nyugodt hétvégém, amikor ráérek sütni. Azért a biztonság kedvéért szerzek be majd egy halom kiflit is, mert sosem lehet tudni, hogy mi kerül ki a tepsiből. Mondjuk aktív szénKép.

Kinga: visszaolvasgattam a régi hozzászólások egy részét, de tényleg nem teljesen tiszta a kép. Szóval kiváncsian várom a levelet, ha lesz majd rá időd. A pocak miatt meg ne aggódj, azt hiszem sok kismama örülne, ha csak akkora pocija lenne.
És ha a ruhaügy mégis komolyra fordul adok kölcsön egy bozótvágót, hogy lekaszabold az ellenkezőket Kép.

Jerry
jerry

Jerry,köszi a bozótvágót,egyelőre a hatalmas számmal győzködök mindenkitKépNeked van bozótvágód?

Hú,azt nem is írtam,hogy milyen merényletet követtem el:befestettem a szép vörös hajamat barnás-lilásra.Nagyon furi,de már második mosásra dobja le a festéket,úgyhogy előbukkan az eredeti.És kifésültem,hát ez elég érdekes...

Kinga
nyinike

Kinga: a férjemé a bozótvágó, de ha kell meggyőzöm, hogy jótékony célra kell Kép
és hajvágásra is jó!

Jerry
jerry

Jerry,az én hajamhoz lehet,hogy tényleg az kell!És még a Zsuzsának van ilyen nagy haja,illetve neki még dúsabbKép

Elviszem sétálni a Bendét,majd este jövök és írok Neked is mailt!

Kinga
nyinike

Egcsi:
és akkor most mikor jön haza a férjed?
Milyen volt a torna? Hogy van Timi?
Az 500 km sokkal jobban hangzik szerintem is! Kép

Bellana: nem akartalak megsérteni, de tényleg voltak olyanok, akik jobban eltűntek, de persze te is nagyon fontos vagy nekünk! Kép
Dani aludt Kép Ez nagyon jó!!!
És valóban, nekem a legfrisebb lehet, bár az eleje ennek is uo. Na sebaj! Kép

Kinga:
Hajad Kép Látom, azért nem bírsz magaddal! Várhatnál ám ezekkel a dolgokkal a szülés utánig is! Aki eddig nem jegyzett meg a fősulin, majd most pótol!
Ha igaz, akkor 1,2 kg körül! https://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=29
Szerintem a te adataid tökéletesek! És mivel magas vagy, így jobban elfér! A pocakméreted a centik alapján nem is olyan kicsike! Nekem nincs akkora!!!
Nekem BDP: 75 mm, TAD: 77 mm, FL: 52 mm volt 28+2 naposan! Nekem a dokim erre anno 1100g körülit mondott! (szöszi: ez is kurta lábú kislány ám! Kép)

Süncsi: az EDÁt fizeti az ottani biztosító?

Jerry: én a KEK-nél egy kis utcában!

Zsuzsa
zerko

Helló lányok!

Zsuzsa: nem sértettél meg, csak mimóza vagyok. Kép

Kinga: várom a mailedet, jó sétát. Kép

Jerry: én nem gondoltam komolyan, hogy tényleg csinálj nekem gubát. Kép De ha ragaszkodsz hozzá... Kép Kép Benne vagyok. Kép

Dzscs: neked is puszi!

Chello: amint tudsz valamit Mucskáról írj, nagyon aggódunk érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te meg gyógyulgass! KépPuszi!

Bellana
bellana

Kinga, Zsuzsa: irigykedek rátok a hajatokért. Most, hogy terhes vagyok nekem is több hajam lett, így nem 3 szál van hanem 5.
Zsuzsa: akkor azért 1/2 óránál közelebb lakunk egymáshoz. Viszont a Marcello neked is sokkal közelebb van.

Bellana: Na jó, guba elhalasztva karácsonyig, nálunk (dec) 24-én az a déli menü vajas bablevessel. Meg enni kell mézes fokhagymát, hogy ne marjon meg a következő évben a kígyó (ami tudvalevőleg komoly veszély kis hazánkban).

Jerry
jerry

Mucska kapott infúziót és már nem görcsöl. Azt mondta a doki, hogy általában ezekkel az infuziókkal vissza tudják tartani a babát. Kép Úgy legyen. A 36. hétig bent tartják, utána már nem gond ha jön Anna. Még jó, hogy mindent előkészített otthon - mosás, vasalás stb. Enyhe menzis görcsei voltak és nem is nagyon akart bemenni a kórházba. De ott legalább jó kezekben van.

AnitaBori, neked is jobbulást!

Zsuzsa, köszi a linkeket. Elmentem a patikába és kaptam két féle homeo bogyót, remélem használni fognak. Én még soha nem szedtem homeo golyókat. A férjednek és Zsuzsinak is mielőbbi gyógyulást!
Tali: lehet, hogy el tudok menni de még függ attól, hogy Anyukámék mikor jönnek hozzánk. Én már a múltkori képeket látva beindultam Marcellora - remélem a férjem nem olvassa Kép - az édességek miatt úgyhogy szomi lennék ha nem ott lenne. De nem akarok beleszólni mert nem is biztos, hogy eljutok.

Vali, nagyon boldog névnapot! Kép Kép Kép

Szöszi, Kinga, Egcsi, Jerry, Bellana, Süncsi, Maci, Mariann, Dzsungelcsiga, nektek is puszi !Kép

Chello
chello

Szép délutánt,

Zsuzsa,
nekem a találkozó ügyében mindegy a helyszín, bárhová képes vagyok elmenni, akár vidékre is, komolyan. Csoda mobil nőci vagyok.
A Normafa-grill kedvenc találkahelyem, néha csak úgy este 8 körül felmegyünk a barátnőmmel, olyan limonádékat csinálnak (alkoholos és természetesen anélkülit is), hogy ilyet még a világon sehol sem ittam. És van egy különleges deszertjük, a trecottó...
Egcsi, Timi, jöttök majd? És még két embert fel tudok szedni a városban bárhol (az Egri Nőkön kivül), és szerintem Nanda is bevállal ilyesmit.

A lázam nem túl magas, 38 alatt kószál, csak annyira le vagyok tőle zsibbadva, a végtagjaim, stb. A legrosszabb tényleg a torokfájás. Most az előbb bekaptam egy Neo-angint, remélem, nagy bajt nem csináltam vele, este pedig fájdalmat csillapítok egy Algopyrinnel. (jól írtam én ezt?)
A babám nem lehet beteg, továbbra is a szinkronúszást gyakorolja odabent, hihetetlenül aktív.
Remélem, te megúszod a fertőzést, mi lenne, ha elküldenéd a férjedet lányostúl vidékre?!
Karcsi: nagyon jó, hogy most el tudott utazni, nagy szüksége van rá, hogy regenerálódjon az elmúlt hetek gondjai miatt. Nagyon kikészült, főleg miattam, látva az én szenvedésemet. Egy ilyen túra felér neki egy agymosással. Én pedig úgysem tudnám most elképzelni, hogy elmenjek itthonról, apu miatt.

Süncsi,
igen, ez nem az első torkos bajom a terhesség alatt, de lázas nem voltam egyszer sem, ha jól emlékszem.
Én nagyon várom már a képeidet, gyötör a kíváncsiság. Meddig is dolgozol még?
Dömperke repeszt odabent rendesen? Van még helye?

Chello,
remélem, kilábaltál a bajból, olyan ritkán olvaslak itt, el fogsz te jönni a találkozóra...?
Mucskának - ha beszélsz vele - ígérjél be egy új pólót, Tőlünk Neki, csak szedje össze az altestét rendesen!!!

Vali,
most látom, a lányok valami névnapot emlegetnek...Sok boldogságot kívánok, és komplikációmentes pár hetet. Valahogy ebben a pillanatban merült fel bennem, hogy te leszel az Első Befutó, én legalábbis még nem hallottam ikres mamáról, aki kivárta volna az utolsó heteket...Ezek a dupladinamit-kölykök már csak ilyenek...

Kinga,
szóval új haj, új állapot férfi téren? Előbbiről még most sem kapunk képet?! Utóbbira már nem vagyunk kíváncsiak. Vigyázz magadra nagyon. Eszel rendesen?

Most más nem jut eszembe.
Linda, nálunk sem kellett a szomszédi jóváhagyás a léghűtéshez, de a szerelők nálunk is rákérdeztek. Dani ekkorát aludt? Tök jó!!!
Dani kicsi korában nálunk is nagyon sok gond volt az alvással, azt hittük, SOHA nem lesz egy normális éjszakánk, de aztán kinőtte. Igaz, nem kétéves korára. (Bár nálunk csak az elalvással volt baj, utána sosem ébredt fel, csak reggel, emberi időben.)

Swen,
merre jársz? Hagyd már a paragrafusokat egy kicsit!
Miért vagy Swen? Vagy már írtad?
Ha jól leszek, leírom neked én is a szüléssztorimat, ígérem.

Anikó,
jobban vagy, ugye? A soraidból úgy érzem, javult a kedélyed. Mi van a nyuszival?
(nem tudtam mindent visszaolvasni, lehet, hogy már írtad?)

Most visszabújok az ágyba, sajnos az Óriás Kiflit nem tudtam beszerezni, pedig nagyon jól jönne most a lábam közé, vagy hová is szoktátok tenni...
drbusborbala
Budapest, XX.

Jerry!
Hát, én teljesen el vagyok tájolódva! Most esett le, hogy a talis május 22. az ugyanaz a nap, amikor mi lagziba megyünk! Nagyon sajnálom! Pedig úgy készültem már, hogy találkozhatok veletek! Akkor ez most nem jön össze! De kár!

Zsuzsa!
Majd teszek fel képet a ruciról, amint tudtunk szerezni digitális gépet! Vagy megpróbáljuk lefotózni telefonnal! Egyébként nagyon jó lett, olyan ápol és eltakar típusú, mégis kismamás! És szép a színe is! Meg kényelmes, ami nem mellékes!
A költözés egyre közeledik (hétvége), igyekszem majd nem csinálni semmit, meg befogni a nagy számat! Ugyanis anyósom jön segíteni! Kép Nincs vele baj, csak néha "too much"! Nem lesz egyszerű! Pedig ez még csak egy átmeneti lakás! Ugyanis a főbérlő a baba miatt felmondta az albérletet, ezért átmeneti lakást kellett kérvényeznünk, mert a sajátunk majd csak novemberre készül el! Na, ez is durva, de az is, hogy anyósom gondolatban már mindkét lakást berendezte és azon erőlködik, hogy aszerint csináljuk, ahogy ő kitalálta! Mert az mennyire jó! Szóval ilyen az én drága anyósom! De egyébként meg nagyon sokat segít nekünk minden téren, ezért úgy gondolom, hogy a hülyeségeit még lenyelem, esetleg finoman leszerelem!

Mucskával most beszéltem telon, jól van, nem fáj semmije, már nem görcsöl és nincs nyitva a méhszája, de a méhnyak egy kicsit meg van rövidülve! Infúziót kap, meg szurikat és kb 3 hétig kell benn lennie a klinikán! Ha addig semmi baj nem lesz és a baba is megnyugszik, akkor hazaengedik! Próbálják addig benn tartani Annát, mert még korai lenne megszületnie! Bár már befészkelte magát, ahogy kell! Az a durva, hogy mesélte Andi, hogy nem voltak vészesek ezek a fájások, csak azért ment be, mert nem akart abbamaradni! Azt mondta, ezekkel még kapálni is elment volna, dehogy gondolta ő, hogy ez már komoly! Még szerencse, hogy időben bement a klinikára! Majd írom róluk az infokat, de reméljük csak jókat!
Egyébként mindenkit puszil!

Kinga!
Látom, Te sem unatkozol! Van programod a pocaknövesztés mellett!(ballagás stb.) Nem baj, legalább nem unatkozunk! Én azt vettem észre magamon, hogy nagyon káros, ha sokáig nem csinálok semmit, ugyanis akkor elkezdek hülyeségeken agyalni(főleg a babával kapcsolatban)! Úgyhogy jó az, ha az embernek mindig van tennivalója! Persze, csak ha a doki is engedélyezi a pörgést! Azt meg úgyis érezzük, ha már sok!

Most pihenek, mert már sok leszek!

Mariann
marcsababa

Látom Chello, szinkronban hozzuk az új infokat Mucskáról!
Gondolom, Te is most beszéltél vele!
marcsababa

Sziasztok!

A férjem és utánfutója ismét átmentek a szomszédba. Gyanús. Kép
Á, nem, csak korrepetálni ment matekból.

Chello,Mariann, köszi az infót Mucskáról, nagyon sok puszit küldök neki ha beszéltek vele!!
Ezek szerint fájásai lettek és emiatt ment be a kórházba?

Jerry: a talira jösz? Nem is írtam, hogy megnéztem a képet a profilodban és nagyon-nagyon szép menyasszony voltál!! Kép

Bori: annyira várom már, hogy meglegyen a légkondi!! Csodás lesz, míg kint ezer fok lesz,én benn hűsülök. Kép
Dani, nagyon atom. Ma 3 órát túráztattam, játszótereztettem,de megérte. Sajna viszont van, hogy ez még nem elég csak nekem. Kép
Óriáskiflit szerezz be, én nagyon élvezem, minden éjjel azzal alszom. Kép Kép

Más: nekem továbbra is sokat fáj a gát és környéke, de újabban a hátam is fáj és utálok állni, meg sokszor a séta alatt is fáj az alsó régió. Kép Arról nem beszélve, hogy elkezdett viszketni a hasam. Nem igaz, hogy még 3 hónap vissza van...
Danival könyebb volt.
Pusza:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Vali: Boldog névnapot! Vizesedésre most kaptam homeós bogyót is meg rendeset is +csipkebogyó teát kell innom, remélem valamelyik majd csak segít. Remélem azért néha tudsz aludni!

Mucska: sok drukk, hogy Anna még sokáig bent maradjon, és a végén hord is túl!!!

Szöszi: örülök, hogy befordult a babád, és nincs semmi baj!

Anikó: nem kérdezzük meg a nemét, most már kibírom Kép

Zsuzsa: nem tudom mitől hányok, de most tuti nem a savtól, mert az most nincs. Saccolás: most a kiírás szerinti dátumot nézem. De én teljesen megelégszem egy 3 kilós babával is ám Kép Lehet, hogy végre rám fog hasonlítani Kép Nálunk apa született 4,20-al én meg 3,15-el.
Vérnyomásom nagyjából jó, nekem a csipkebogyó teát mondta a doki, nem a csalánteát.
Talira nekem jobb lenne a Marcello, de ha többeknek a másik hely a jobb, majd megpróbálok oda is eljutni.
Jobbulást Nektek!!!

Nanda: nagyon sajnálom Kép

Bellana: folyás Kép És múltkor szülés után elmúlt? Az én könyvemben sincs táblázat! Gáttájéki fájás ismerős Kép

Süncsi: én is kíváncsi vagyok ám a képekre Kép BüntetésKép

Bori: remélem gyorsan meggyógyulsz + apukád is hamar rendbejön, és Daninál is abba marad a dadogás! Múlt heti tortúra elég jól sikerült, csak nagyon kifáradtam. Neked is sok sikert a kajához, de vigyázz magadra!!!

Jerry: én is szoktam ilyet csinálni, hogy este 10 körül éhen akarok halni, de igazából ritkán, mert addigra ált. elalszom Kép Nagyon jó a kép rólad!

Egcsi: és mikor derül ki, hogy a férjed hol fog dolgozni? Jó tornát!

Kinga: szerintem teljesen jó méretű a babád!!! És a pocakom felét is szívesen átküldeném!!!

Chello: remélem meggyógyulsz Te is, és jössz a talira majd!

Szilvi
lino

Jerry: élvezd ki a hajad, mert a szoptatás miatt megint 2 szál lesz! Kép
Én a Marcellot anno azért ajánlottam, mert jók az árak, az egész nemdohányzó (!!!), és jó a kaja! Ja, meg mert tudtam, hogy jó! És jó a közlekedése is!

Chello: köszi az infót! Szerintem is jobb helye van MUCSKÁnak és ANNÁnak a kórházban. Már csak azért is jobb, mert ugye ANNA faros, és ha a görcsők miatt kinyílna a belső méhszája, és a baba becsúszna a szülőcsatornába, akkor már nem tudnak császározni olyan simán! De erre nem kerül sor! Szurkolok nekik, hogy az utolsó heteket otthon tölthessék! Kép
Tali: pedig jó lenne, ha jönnél! Kép
Milyen gyogyókat kaptál?

Bori: jobbulást neked!
Küldjem el őket? Szerencsére talán egy kicsit jobban vannak, de én sem érzem magam 100 %-osnak Kép Holnap nekem is doki!
Mi lesz így neked a fogorvossal?
Karcsi dolgot nem érthetem szerintem, mert ennek mélyek lehetnek a gyökerei! De te tudod! Bár nem vagyok benne bizti, hogy neked tényleg ez a legjobb...!

Mariann: és is sajnálom a 22-őt, de ez van Kép
Várom a képeket! Kép
A költözéssel meg óvatosan! Engedj mindenkit közel a munkához!
Kapálni Mucska... Elárulom, ez akkor nem volt még annyira vészes, mert nyílni nem nyílt tőle! Lett volna ez a szülés esetén még combosabb is!
A baba megfordult? Vagy hogy értsem a befészkelést???

Bellana: és Ádi mit szól a kiflihez? Nem amiatt házal a szomszédban? Kép
Ezek a tünetek nálam is vannak, de nekem kevesebb van! És nekem is sokkal nehezebb! És hát én öregebb is vagyok... Kép

Lino: vigyázz magadra, és hajtsd el azt a sok vizet!

Szép estét! Gyógyulást a betegeknek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa !

Homeogene 9 és Ferrum Phosphoricum 9-et kaptam. Ismered ezeket?

Chello
chello

Chello: én nem, de kívánom, hogy használjanak! Az első neve ismerős!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

A befészkelést úgy értettem, hogy megfordult a baba és a fekvése már tökéletes ahhoz, hogy megszülessen! Ez már fél siker, csak bírja még ki odabent!
Az én babám is fejjel lefelé "áll" már, de hála Istennek, semmi jel nem utal arra, hogy indulna már kifelé!

Mariann
marcsababa

Mariann: ez jó hír! Kép ÉS maradjanak is még!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Még egyszer belesek, hogy mi újság.

Zsuzsa: igazad lehet, hogy az óriáskifli helyett mást kéne a lábam közé kapnom. Kép Kép (Bocs lányok! Kép)

Lino: ez a hányásos dolog valami borzalmas lehet, nem is tudom hogy birod. Kép Este 10-kor szundi? Jaj, de jó lehet! Kép Hát legalább ennyi, ha már úgy megkínlódod a hányással.
A folyás elmúlt szülés után. (Persze nem azonnal ugye. Kép) Úgy tűnik elég fogékony vagyok ezekre a marhaságokra, pedig már kész tisztaságmániás lettem. Kép

Kéne valami nyári kismamaruha, de amiket eddig láttam azok nem tetszettek, vagy 30 ezer ft-ba kerültek. Kép Amit Danival hordtam meg valahogy nagyon nagy. Kép Érdekes. Remélem tényleg jól fejlődik a bébi...

És még valami, a mostani Kismamában babakocsikat hasonlítanak össze. Hátha valakinek segít!

Anikó: holnapra kitartás!!

Mucskának nagyon szorítok, sziasztok:
Bellana
bellana

Sziasztok!

Valaki utána érdeklődött, hogy szabad-e a Grill 22.-én, mert az én barátném vagy 15-én vagy 22-én megy oda esküvőre, ma nem tudtam elérni így nem tudtam pontosan rákérdezni.

Valinak Boldog Névnapot Még erre a 1/2 órára!

Jó éjt a babáknak -mamáknak.
nixi
Irország

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, mielőtt keltem a családot!
Mucskának nagy, nagy drukk, hogy Anna még pár hétig bent maradjon!+++++++++++++++

Vali!
Remélem ma éjjel aludtál, azért nincs hajnali hozzászólás. Utólag is boldog névnapot!

Anikó!
A nyuszival mi van? Én úgy örültem, mert találkoztam egy 7 gyerekes anyukával, aki csak komposzt nyuszit keresett, ez azt jelenti, hogy csak arra kell neki a nyuszi, hogy megegye a konyhai szemetet (mármint a zöldségfélét), nem fogja levágni. Rögtön meg is kérdeztem, hogy nem kell-e még egy, de azt mondta egy bőven elég.

Bellana!
Én is voltam tegnap Uh-on. Ha neked is megmérték a méreteit, össze tudjuk hasonlítani. Amúgy nem biztos, hogy beelőzlek szülésnél, mert Ritát is a 40+1-dik napon szültem! A mi méreteink 25+6 naposan: BPD: 68mm, TAD: 66mm, Femur: 50mm
Állítólag ő is hosszúcombú.

Ja és még láttam valamit az UH-n, amit nem akartam volna megkérdezni, de elég egyértelmű volt. Kitaláljátok?

Tegnap megszült a macskánk, úgyhogy van 5 nagyon édes kiscicánk. Nem kell valakinek az ismerősének vagy akárkijének cica? 5 db van. A macska nagyon jól viselte a szülést, este már simán fára mászott meg rohangált. És a hasa teljesen eltűnt, nincs is kinyúlva. Hiába, ő még elég fiatal, kb. 10 hónapos.

Jaj, rohannom kell, majd folytatom!
Addig is puszi mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok Pocakosok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert ez a sok hülye tananyag jól lefárasztott. Megfogadtam, hogyha levizsgázom három hétig csak alszok!KépKép

Így csak úgy kutyafuttában olvastalak át benneteket, úgyhogy bocsi, ha valakinek nem válaszolok, vagy keverem a dolgokat.

Nanda! Neked nem is tudok mit mondani, úgyhogy csak egy nagy-nagy együttérző baráti ölelést küldök! Meg ne felejtsd el, hogy ennyi rossz után most már valami nagyon jónak is következnie kell!

Vali: Utólag is boldog névnapot!Kép Szörnyű lehet ez a hátfájás, meg nem alvás....főleg két picúrral a pocidban! Sok-sok erőt és kitartást!

Chello: Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Mucska! Tudom, hogy nem olvasod, de nagyon-nagyon szorítok értetek!!! Nagyon ügyi voltál, hogy bementél a kórházba, remélem szülés előtt még haza is tudtok jönni!!!!

Bori! Neked is mielőbbi gyógyulást kívánok és a családi gondokhoz szintén egy nagy-nagy együttérző baráti ölelés! Remélem azért a Te másik betegséged nem jön elő ennyi zűrre, s a baba és Dani elég erőt ad az élvonalbeli kismamánknak!!! A Te Danid születésére is nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy ha ráérsz, írd meg lécci!!!!!!Kép

Jerry! Gyönyörű a kép, vagyis inkább Te rajta!Kép

Lino! Ez a vizesedés elég fránya dolog lehet, neked is kitartást!!!!

Zsuzsa! Nem alvás, beteg család.....szegénykém te sem panaszkodhatsz.Kép Remélem neked sikerül azért nem elkapnod a nyavaját, s legalább napközben hátha tudsz pihenni egy kicsit, vagy inkább egy hatalmasat!

Egcsi! Örülök, hogy a férjed közelebb lesz!Kép Mi van a házzal?

Süncsi! Én is kíváncsi leszek a Te szülésedre is! Meg köszi a régebbi topic ötletedet is! Mucsak kapcsán kezdesz már ráhangolódni a startra?Kép Persze csak a maga idején, de ugye ti is nagyon elől vagytokKép

Bellana! Úgy látom neked is gyűlnek a panaszaid, ehhez kitartást! Remélem sikerül az apásszülésetek!!!! Egyébként én hiányoltalak amikor nem voltál, de azt észre sem vetted! De örülök, hogy Neked is feltűnt a hiányom!Kép Ja és nagyon élvezem, hogy ilyen grafomán vagy!!!Kép

Kinga! Adataid tökéletesek, úgyhogy nyugi!!!!! Ne stersszeld magad és a babád feleslegesen! Én annyira örülnék, ha fele ekkora lenne a pocim, dehát kinek a pap, kinek a papné...Kép HajfestésKép Látom neked is megvannak a módszereid a tanulás halasztására!KépKépKép

Panó! Hatalmas gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!Kép Már ha jól értettem......Kép

Legyen szép és vidám napotok!!!!!

Puszi mindenkinek!

Swen

Jaaaaaa! Bori! Swenson Munkácsy Mihály szerelme volt, bár azt hiszem a nevét szimpla v-vel írta, így én a w-vel "magyarosítottam".KépKépKép Imádom a festők életéről szóló regényeket, a nevet az Aranyecsetből vettem.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt!

Mostani éjszakánk egy paraszthajszállal jobb volt, és úgy tűnik kop-kop-kop, hogy a náthások is jobban vannak.

Bellana: kifli Kép
A tisztaságmánia nem baj! Az később is jó lesz, hogy megelőzd ezeket a nyavajákat!.
Én is szeretnék már aludni 10-kor, mint Lino!

Nixi: nem kérdeztem még, de elvileg 160 férőhelyes! Akkora lagzi lesz? Lehet, hogy az csak egy különteremben lesz?
Amúgy még a helyszín sem fix szerintem...Én nem ismerem annyira a helyet, csak kérdés! De ennél tovább meg nem kellene halasztani, mert tényleg megszülünk! Kép

Panó: gratula a hosszúlábú fiadhoz!Kép És a neme még titok??? Kép Kép Kép
A cicának is gratula!

Swen: 3 hétig alszol??? Nem olyan egyszerű ám az! Én ilyenkor azt szoktam, hogy 3 hétig nem olvasok majd semmit, csak ha nagyon kell! Persze ez az oldal kivétel lenne! Kép
A napközbeni pihenés nálam sajnos kizárt! Kép
A névválasztáshoz meg gratula! Jó, hogy neked a "művelődésre" ennyi energiád van, és volt Kép

Egcsi: mi volt a tornán? És a közgyűlésen?

Borinak, Chellonak, Orsinak és Mucskának, és a "gyöngélkedőknek" meg minden jót!
Szép napot nektek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa: nem alvás Kép A náthásoknak további jobbulást! A napközbeni pihi nálunk is kilőve. Kép

Swen: szia! Kép Akkor kaka vagyok, hogy te is hiányoltál én meg nem vettem észre és sipákoltam. Kép Talira jösz?

Panó: Kisfiad lesz? Kép Kép Manökenalkattal?? Jó pasi lesz!! KépÉn babám: méregetett valamit a bébin a dr., de nem emlékszem mit. Kép A kiskönyvbe meg nem írta bele, de rémlik, hogy megkérdeztem mekkora lehet, erre azt mondta 500g körül!!!! Itthon megnéztem a neten és már legalább 800g-nak kéne lennie!!! A frászt kapom!! Most vagy marhaságot mondott, vagy egy törpét hordok a hasamban. Kép
A 30-ik héten megyünk 4D-re, ott legalább mindent nagyon részletesen lemérnek, írnak.
A cicákat irigyelem, imádjuk őket!! Bár ne másfálszobában laknánk!! Az anyacicának gratula! Kép

Anikó: kedves cukorivóm, mizújs??

Orsi: eltűntél,mi lesz a hétvégével, nem jó? Közbejött valami, elrabolták a mellszívót, vagy beteg vagy? Remélem nem vagy beteg és nincs semmi gond????

Remélem Mucska jól van és használ, hogy ennyien szorítunk értük!!

Puszi, nemsoká megyünk kószálni:
Bellana
bellana

Jo reggelt!Kép

Mucska es Anna-baba!Kép
Tovabbra is nagy drukk,, csak ugyesen!!!

Pano!Kép
Nahat, hogy mik vannak...Gratulalok a futyishez es ahhoz is, hogy kibirtad, hogy ne kerdezd meg!Kép
Meg a macskahoz is...

Bori!Kép
Gyogyulj meg gyorsan! A csladi viszonyok is rendezodnek majd, meglasd, csak Te ne hagyd magad es ne idegeskedj, szomorkodj!Hidd el, semmi sem er annyit!

chello!Kép
Megvetted a gyogyikat?Bevetted? Jobban vagy? GYorsan epulj fel...

Lino!Kép
Igazan nem is tudom mit mondjak ezzel a sok hanyassal...Te aztan jol megszenvedted.Pihenj sokat!

szoszi
szoszi

Akkor most folytatom.

Zsuzsa!
Nekem jó a tali 22.-én, de ha lehetne kérni, ne délben kezdődjön, hanem legalább 1-kor! Nekünk szombaton babaúszás van és ha délre kell mennem se előtte, se utána nem tudunk elmenni úszni. A helyszín nekem mindegy, de persze az jó lenne, ha könnyen megközelíthető lenne, mint a Marcello.
Örülök, hogy jobban van mindenki. Magadra is vigyázz, nehogy most meg te kapd el! Az emileket köszi!

Bellana!
Folyás problémáim nekem is voltak minden terhességnél, most is, és az az érdekes, hogy nekem nem is okoz semmi tünetet(azaz nincs is folyás, csak a doki vesz mintát és látja, hogy van benne valami.

Nanda!
Őszinte részvétem a nagypapád miatt! Hátha Ferkó még előkerül!

Süncsi!
Szerintem is jól döntöttél az EDA-val kapcsolatban. Én egyik szülésnél sem kaptam, de ha annyira fájt volna, kértem volna. De mikor már annyira fájt, hogy kértem, már késő volt, azt mondták mire hatna, meglesz a baba.

Szöszi!
Örülök, hogy a te babád már startra kész pozícióban van. Azért még ne engedd ki!

Mariann!
Ez az éjszaka felébredés nekem is van. Nem tudom mire ébredek fel, semmi nem fáj, mégsem tudok visszaaludni.

Chello!
Remélem már jobban vagy!

Bori!
Jobbulást neked is meg apukádnak is. Karcsi mikor jön haza?

Egcsi!
Várjuk a beszámolót a lakógyűlésről!

Kinga!
Mintha most megint Bendegúznak említetted volna a babát! Akkor mégsem kis Bence lesz?

Swen!
Én tudtam, hogy olvastam valahol a neved, csak nem emlékeztem pontosan hol. De most, hogy írod eszembe jutott. Nem valami hattyút jelentett vagy ilyesmit?

A gratulációkat köszi, a cica nevében is. Szép napot mindenkinek.

Panó
panó

Üdv Mindenkinek!

Chello: Mucskát üdvözlöm, és gondolunk rá, nem hiszem, hogy vidám dolog lesz a 3. hét kórházi felügyelet.
Majd írd meg, hogy használtak-e a bogyók!

AnitaBori: gyógyulgassál, és biztos, hogy jobb neked, ha betegen otthon maradsz egyedül?

Mariann: ezek szerint fogyatkozik a szegedi különítmény, pedig rátok már csak azért is kíváncsi vagyok, mert az én családom meg Kistelekről származik.
Költözéssel tényleg vigyázni, Zsuzsának igaza van, te példázd a szocialista "Fogjuk meg és vigyétek" munkamorált!!

Bellana: készülök a találkozóra, remélem nem jön közbe semmi. Ráadásul szingli vagyok azon a hétvégén, mert a férjem Ausztriában túrázik.

Lino: én azért ritkán bűnözök esténként, általában 7 óra körül esem be a hűtőbe. A múltkori a fogorvos hibája volt Kép.

Zsuzsa: nekem úgy tűnik, hogy a Marcello vezet, így ha nem számít érvénytelennek a szavazatom, én is inkább ide mennék. Engem is érdekelnek azok a habos kis sütikék..
Sajnos én is olvastam, hogy a hajdúsulás csak átmeneti állapot, azért remélem marad majd valami szőrpamacs a fejem tetején a szülés után Kép

Jerry
jerry

Jerry!Kép
Biztos, hogy a "szingli" a legmegfelelobb kifejezes egy nonek, aki akkora dinnyet hord elol, mint mi?Kép

Bellana!Kép
Nem akarok beleszolni, de eszrevetted,hogy majd' minden hozzaszolasodban emlited mar, hogy miket es hogyan kellene a "labad koze dugni"? Kép A sok "farkaspoz", mi?Kép Lasan olyanok vagyunk itt, mint egy csapat kieheztetett sexmanias venasszonyKép
szoszi
szoszi

Szöszi: HeHe
Igazad van, mi most valóban sosem vagyunk egyedül. Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy nem vesz elég aktívan részt a programjainkban

Jerry
jerry

JerryKép
Mákos guba:nyamm-nyammKép A kedvencem és már régrn nrm ettem, bár én csak a kiflis verziót ismerem.Kép

AnitaboriKép
nem tudok még nyilatkozni tali ügyben, Timivel majd konzultálok a dologról. Az "egri nők" Nagyon tetszik!Kép

MariannKép
kitartást a költözködéshez és az anyóshoz! Nekem ugyanez a verzió apósban!

BellanaKép
Jövő héten babakocsivásárlás nálunk, így tökéletes az időzités a Kismama részéről.Kép Délután be is szerzem.Kép

NixiKép
Miért kukorékolsz te fent ilyen későn? Csak nem tanulsz még? Egy kismaminak aludni kell már ilyenkor!Kép

PanóKép
Szóval kisfütyis?Kép Jó a macskádnak, lehet, hogy mi nem mászunk fára szülés után, hacsak nem a gátseb miatt.Kép

MucskaKép
Drukk!Kép

Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök a párom és a lakógyűlés felől.
Férjem vasárnap érkezik, éppen a szülinapja lesz, de ez van. A házassági évfordulónkat a kiutazással töltötte.Kép Kedden megyünk a Praxisba és babakocsit is veszünk.Kép Nagyon kiváncsiak vagyunk már a picurkára.Kép
Lakógyűlés: Előterjesztették a dolgokat és meg kell állapítanom, hogy szerencsénk az nulla! Már több éve meg akarják csináltatni a dolgot, de most már balesetveszélyes a helyzet, úgyhogy muszáj.Kép Két évvel ezelőtt még nem a mi kontónkra történt volna. Sajnos a mi oldalunkon a fal olyan korszerűen lett megépítve, hogy hőszigetelés nulla és még penészedünk is. Egy sor élére állított tégla+vakolat ami ugye omlik.Kép Szóval nincs más előre mint hátra, ki kell nyögnünk az összeget, a kérdés az, hogy mennyit. Min. fél milla.Kép Ráadásul az egyik szomszéd, akit se a hideg fal se a penészedés nem érint megkérdezte, ragaszkodom-e a hőszigeteléshez! Tiszta hülye! Azért mert őt minden oldalról fűti egy másik lakás én miért fűtsem az utcát! Ha már muszáj megcsináltatni akkor csináljuk meg normálisan,nem?
Bocsi, hogy ilyen hosszasan ecseteltem a helyzetet.
Tegnap volt kismamatorna, jó volt, de Timi nem jött. Felhívtam és jól vannak, úgy néz ki közös szülésznőnk lesz.Kép
Ha ma már nem jönnék, mindenkinek üdv.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szoszi!

HAhaha! A "farkaspózos rész nagyon jó", bár már a viccre nem nagyon emlékszem.

Végre kialudtam magam, így nem kukorékoltam fent csak egyszer 1/2 2-kor, de akkor nem volt kedvem netezni. Nézzétek ezt el nekem. Biztosan lesz még rá példa, hogy hajnalban verem a billentyűzetet.

Most elég jól vagyunk, bár tegnap többször keményedett a pocim. Ma megyek kontrollra is, kiváncsi leszek mi lesz az eredmény, miben tudok megalkudni az orvossal, bár elég szigorú, és ritkán szokott engedni a kismamáknak, végül is igaza van ő többet látott és tapasztalt mint én valaha is fogok. Remélem még legalább 8 hetet kihúznak a kicsikéim odabent, mert mégis csak jobb nekik ott bent.

Engem már a hátfájásom, levegő vétel, stb nyavajáim nem is nagyon érdekelnek, de néha olyan marhaságokat tudnak tőlem kérdezni, hogy azon igazán bepöccenek, pl:
1) Nem kellene-e szoláriumba járnom, mert nagyon fehér vagyok, és így mi lesz nyáron velem?
2) Nem zavar-e ha bugyim a hasam alatt kicsit vissza pöndörödik?
... és még sorolhatnám!
Őrület, hogy egyes emberek nem veszik észre, hogy egy kismamának ezer más és fontosabb gondja van, mint az ilyen külsőségek.

Mindenkinek jobbulást aki beteg, a találkozón lélekben veletek leszek!

Panó!
Küld már el e-mailban a mobil számodat, ha még is mennem kell a kórházba tudjalak beneteket értesíteni. Ja!!!!
GRATULA a kisfiúhoz! A csapatba sok kisfiút hoz most a gólya. Mi lesz a neve?
cvali

Sziasztok!

Bellana: mi a 31. héten voltunk most nemrég! Akkor már szép nagyok Kép

Panó: tali ügyben vettem a dolgokat!
Ha nem tiltakoztál, akkor úgy veszem, fiatok lesz Kép

Szöszi: szexmániás vénasszony? Kép Én a vénet visszautasítom. Kép
Na, mi lesz a tip-mixel? Nagyokat hallgatsz mostanában róla!

Egcsi: ti is mentek kukkolni??? Kép És beugrotok a Marcelloba egy őrületre? Kép
Házassági évforduló... Nekünk ma van. Már csak pár óra, és 4 éve...
A férjedet meg istenke éltesse!
Ezek a közös ügyek nem lepnek meg! Minden házban van ügyeletes balfék. CSak ha szumma 4 lakó van, ez idegesítőbb!
Közös szülésetek, vagy szülésznőtök? Kép Akkor tuti nagyon szimpatikus csajszi lehet! Kép

Szép délutánt nektek!

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
A szülésünk is lehetne közös, mert csak 3 nap van köztünk.Kép
Boldog házassági évfordulót!
Nekünk a 6. volt.
A Marcello nagyon csábító, meglátjuk!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó étvágyat mindenkinek,
én most fejeztem be a kajálást.
A délelőttöt a fül-orr-gégeosztályon töltöttem, de megint csak csalódnom kellett, tiszta feleslegesen vannak ott. Azt mondta, nyugodtan szedjek Algopyrint a fájdalomra, és még a Bioparoxot írta fel, hiába mondtam, hogy ezt használom már 4. napja, és semmit nem használ, vagy hát csoda tudja, milyen lenne nélküle...
Aztán betévedtem a masszőrömhöz, akinél nem voltam október óta, és bár "elvből ellenzem" az ülve masszírozást, most mégis elcsábultam. Naggggyon jó volt!

Zsuzsa,
a fogorvos-látogatás beindult, már kétszer voltam, minden alkalommal gazdagabb lettem egy inlay-jel, és szegényebb egy gátlástalanul nagy összeggel.(árat emelt...)
Örülök, hogy a náthásaid javulnak, szerencsére Dani sem fertőzödött meg eddig, bár nála az orrfolyás amúgy is egészen a kánikulákig megvan.
Ma éjszaka én sem aludtam szinte semmit, pedig azért 4-6 órát mindig sikerül, na, ez ma kimaradt. Iszonyú ez a torokfájás, főleg éjszaka ki is szárad, akkor meg egyenesen rettenetes.

Mucskának gratulálok, hogy beforgatta a babát, azért pedig nem irigyelem, hogy most 3 hétig bent kell maradnia! De reméljük, minden oké lesz velük. Addig meg mi küldjük az ebédet Lacának.

Linda,
tényleg jól írta Szöszi, éhes disznó makkal álmodik...Vagy óriás kiflivel.
Szerintem Orsi lelépett a mellszívóddal, azért nem jelentkezik! Végülis két melle van, és ahhoz kell neki két mellszívó...
Írtad a gátfájdalmat: nekem is szokott fájni, de csak pisilés után érzem, amikor "törlöm" magam, hogy olyan érzékeny, lüktet vagy mi. Mintha megnagyobbodott volna az a terület.

Panó,
tehát egy fütyköst láttál lebegni a magzatvízben, igaz?! Mit szól Peti, hogy többségben lesznek?
A cicádat megpróbálom majd utánozni, én is olyan stramm akarok lenni, mint ő!!!
Ja, és még küldök fotót neked a virágládákról:
KépKép

Swen,
gondoltam, hogy eltemetted magadat a könyveid alá...
Köszi a biztatást, rámfér mostanában...
Most Dani is egyébként nagyon nehéz korszakba kezd belépni, nagyon nagy türelem kell hozzá, aminek bizony néha híján vagyok.
Szóval Munkácsy...Ciki, de nem is rémlik, tanulmányaimból kimaradhatott...
Vigyázz magadra, és tényleg, jössz a találkozóra?

Lino, Jerry, Szöszi és mindenki,
vigyázzatok magatokra!
Karcsi szombaton vagy vasárnap jön haza, addig még Danival kettesben vagyunk.

Zsuzsa,
a találkozóval kapcsolatban: én úgy veszem ki a lányok soraiból, hogy a többség jobban örülne, ha a belvárosi helyre esne a választás. Nekem tökéletesen mindegy, csak kaja legyen!!!! Meg édesség!!!! Szavaztassuk meg a dolgot, és akkor eldől végre, mit szólsz? És nekem az időpont is jó, ha csúsztatunk egy órát, ahogy Panó kérte.

Puszi,
most ágyamba dőlök, amíg nem megyek Daniért, szundítok.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa,
boldog házassági évfordulót!!! Milyen friss még ez a szerelem...Mi az idén leszünk 10 évesek, decemberben. De ez csak a szerelem évfordulója, a házassági még csak a 6., májusban.

Vali,
hát pöndörödik neked is?!
A szolárium meg egyenesen vicces...Bár engem is zavar a fehérségem, de szerintem ilyenkor tilos menni. Én az első 8 hétben (amíg ki nem derült az állapotom) jártam rendszeresen, utána meg nagyon féltem a szövődmények miatt, mert azt mondják, nagyon veszélyes az első harmadban.
Tegnap azért kidugtam a lábaimat combtőig a napra, az erkélyen, és olyan jól esett!
Remélem, a vizsgálatok majd javulást mutatnak nálad, vagy legalábbis stagnálást.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Csak bekukkantottam a nagy tanulásban, mert nem bírtam nélkületek.Kép

Chello, Mariann! Mucskáról nincs híretek?

Panó! Fogalmam sincs mit jelent a Svenson.

Zsuzsa! A 3 hét alvást arra értettem, hogy későn fekszem, korán kelek és ráadásul lefekvés után is a hülye tananyag pörög az agyamban, így valahogy nem tudok olyan jókat aludni se.Kép De abban is igazad van, hogy a Garfield képregénynél komolyabb szakirodalmat sem veszek a kezembe egy jó darabig, az biztos!Kép

A talira valószínűleg nem tudok menni, amit szívből sajnálok. Az a helyzet, hogy ugye 12-én vizsgázom, akkor muszáj Pestre mennem, úgyhogy vonatoznom kell. Akkor már ugye a 33. hétben leszek. A férjem meg a család még ide is csak kísérővel akar engedni, de azt utálnám, mert amúgy is tiszta ideg leszek, hátha még valaki erre emlékeztet is. A 22-e meg ugye még egy héttel később van, ráadásul estére színházbérletes előadásunk, úgyhogy lehet vissza sem érnék hétre. Tudjátok a terhességem előtt volt egy vetélésem, úgyhogy még inkább vigyáznom kell magamra. S megmondom őszintén Mucska esete is megrémített egy picikét, főleg hogy ő sem tudta igazán, hogy nagyobb baj is lehetett volna. Eddig azt hiszem sokkal könnyelműbb voltam, de most már magam sem indulok el ilyen nagy útra, ha nem muszáj. Remélem nem haragszotok meg rám emiatt!

Zsuzsa! Gratula a házassági évforulótokhoz. Nekünk meg azért nagy nap a mai, mert a férjem ma 33 éves!

További szép napot!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bellana!

Ne aggódj a babád miatt!!!!! A doki biztos szólt volna ha valami gond lenne. Meg lehet, hogy tényleg későbbi, mint gondoltad. Gyönyörű kisfiad lesz megint, s ahogy Zsuzsa is írta, még most kezd nagyot nőni meg hízni, úgyhogy akár Dani súlyát is megdöntheti, de ezt azért nem kívánom neked!Kép

Puszi! Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bori: ezek a szerek bizti nem annyira hatékonyak, mint egy igazi torokpirula! Így csodákat nem szabad várni! Nekem a terhességem előtt nem sokkal volt egy olyan torokbajom, hogy azt hittem, elpatkolok!
Ja, és párásíts éjjel, úgy jobb lesz!
Dani meg ne is kapja el!
Nagyon szépek a ládák! Kép Meg a muskátlik is! Kép
Ja, és jó szunyát! Kép
ÉS megszavaztatom! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Boldog házassági évfordulót nektek!
Igen, határozottan fiúnak láttam.

Bori!
Peti nagyon örül, hogy fiú lesz, sőt azóta Rita is azt állítja magáról, hogy ő is fiú. Csak még neve nincs szegénykének, adhatnátok valami jó tippeket!
A virágláda gyönyörű, nagyon ügyes férjed van. Add át neki gratulációmat. Sajnos az én férjemből nem nézek ki egy ilyen virágládát. Azért majd este megmutatom neki.

Swen!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de megértem az aggodalmaidat. Férjednek boldog szülinapot!

Bellana!
Nekem a baba súlyára nem mondtak semmit at Uh-on, de szerintem nem is túl megbízható, amit mondanak. Úgyhogy szerintem még ne legyél benne biztos, hogy kicsi az a baba! Sőt, Daniból kiindulva, gondolom ő is 4 kg felett lesz!

Egcsi!
Akkor nálatok is szétverik a házat. És mikorra tervezik? Kész lesz, mire megszületik a baba?

Vali!
Küldtem mail-t!

Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Vali!
Majd írd meg hány e-mail-t kaptál tőlem, mert már nem tudom, hogy mi ment el és mi nem! Köszi!

Panó
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: