Már megint jó rég írtam, de Bálint egyre több időt igényel, és az igazság az, hogy ki is akarom használni ezt a pár hónapot amíg csak ő van egyedül
Ma voltunk dokinál. Minden rendben van. Pocaklakó jól van, hallottuk a szívhangját, szóval minden ok. Júli közepén megyünk ismét.
Viszont sószegény diétára lettem fogva, és vigyáznom kell, hogy már ne hízzak sokat, és akkor a vérnyomásom is rendben lesz remélhetőleg.
Mea,
A vérnyomásra nekem a sószegény diétát mondta az orvosom. Én kb8kg-ot híztam, és most vissza kell fognom a dolgot, majd meglátom, hogy sikerül
Mindenesetre próbálom betartani, mert már a bokám elkezdett dagadni, ami nem túl bíztató jel sajna. Benianyu,
Jobbulást nektek!
Falina,
Én Huggies newborn pelust vettem a Bálintnak, és még abból maradt is 1csomag. Szerintem nem szabad sokat venni a newborn-ból, mert hamar pici lesz, és akkor lehet elajándékozni. Én még veszek majd egy csomagot, de azt már 3-6kg méretben. Bálint 3520gr-al született, és én jobbnak találtam a 3-6kg méretet, mint a newborn-t. Ami a márkát illeti, hát baba függő. Bálint nem bírja a Liberot, a kórházban az volt, ott még semmi gond nem volt, kaptunk ajándékba valakitől, és azt már nem tudtam elhasználni, mert kipöttyösödött a popsija.Pamperst is gyakran használunk, de amióta megújult nem vagyok elájulva attól. Én használok törlőkendőt a kezdetektől, de ott is vigyázni kell, mert van aki érzékeny rá. Mi először illatmentes huggiest vettünk, de mivel a kórházban johnson's volt és semmi baja nem volt, ezért az használjuk. (általában mindig akciós a tescoban)Vannak olcsóbb fajták is pl brumi, de azt nem bírja a bőre. Babafürdető és társai szerintem feleslegesek egyenlőre. Mi 1éves koráig kizárólag a gyógyszertári fürdetőt és testápolót használtuk, az a legjobb, tuti nem irritálja a kis bőrét.
Pgsuska,
Gratulálok! Gyönyörűek vagytok a fotón! Sok örömet, boldogságot, és minden jót Nektek!
Mennem kell, még este jövök
Edina
26+4