A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Ma nem vagyok valami hasznos tagja a társadalomnakKép Csak alszom, hímzek (mármint gobleinezek) tv-tnézek, míg el nem alszom, majd hímzés.... Na jó, néha egy kis barack-evést közbeiktattamKép
Én nem unom, Botond meg kimondottan élvezi ezt a lusta napot. Egyfolytában kapirgál a bal oldalamon. Szerintem a tappancsaKép Olyan édi lehet... Már várom, hogy lássam a kis porontyom, de mindig azt magyarázom neki, hogy inkább késsen a kitűzött dátumhoz képest, mint siessen. Remélem megérti anyukáját ez a csöppség.
Csajok, hogy mennyi sz*rság van a tv-ben, szinte nem is lehet mit nézni! Sebaj, legalább jól lebutulok a szülésig, és tényleg jó "anyarobot" leszekKépKép
Most felkúszom a netre, és tudományos alapokon választok a pelenkák között. Ha már én ostoba leszek a szülésre, legalább a gyerek pelenkája legyen intelligensKép Mert az okos kakis pelus becsomagolja magát, és kirepül a kukáig önként, és bérmentve. Remélem találok ilyetKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, nincs ilyen pelus, már én is kerestemKép. Tv-ügyileg egyetértek. Nagylányom most vmi idióta mesét néz (Rub, a csodabogár - csótányokról szól...). De sebaj, lassan jön Balázs meg Mónika. Hijnye, de jauuu lesz!!!
Vendég

Sziasztok!

Magi, nagyon szép lett a gyerekszoba!!!! Már csak a kis lakója hiányzik Kép Kép

Csirkesz, az én kicsi fiam is mostanában nagyon beindult, mindig kidugja valamelyik testrészét, mindig van valahol egy kemény pukli a hasamon. Őrületes! Kép Biztos már nagyon szűk nekik odabent!

Lábkörmeimet úgy tudom csak levágni, hogy levágok egyet, aztán pihenek. Következő, majd megint pihi. Bikinivonalam borotválásval felhagytam, mert mindig begyulladtak a szórtüsszők, gyantát már rég nem birom, jelenleg a szőrtelenitő krém van soron, de már nem sok mindent látok. Utálom a szőröket!!!

Előbb voltam a gyerekorvosnál, hogy megismerjem, egész normálisnak tűnt, atöbbi majd a gyakorlatban kiderül. Kaptam mindenféle receptet, a receptekre a baba nevét kell irni és az én TAJ számomat, de úgy, hogy az első szám helyett, ami 0, 8-ast kell irni. Ilyet se hallottam még senkitől.

Anyukám lebeszélt róla, hogy rácsvédőt és paplant vegyek kollekcióban drága pénzért, inkább majd megvarrjuk, igy ma gyerekmintás anyagot voltam venni. Végül olyat vettem, amin macik léghajóznak és repülőgépeznek, az uralkodó szinek pedig drapp-sötétkék-bordó. Vettem még hozzá vatelint is. Csak már lenne kész! Anyukámon a sor, mert én varrni nem tudok, csak megtervezni a dolgokat. Akit érdekel esetleg 480 Ft-ra voltak leárazva a gyerekmintás anyagok 750-ről. (Cim: Szt. István krt.27., Nyugatitól a Jászai felé bal oldalon.)

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Csirkesz,
Mostanában az én fő foglalatosságom is a hímzés, na én nem gobleinezek, hanem keresztszemezek. Hannának már egy csomó kis képet hímeztem a szobájába, + még egy jó adagot (gyümis képek) az étkezőbe. Kézügyességem egyébként egyenlő a nullával, de azért egyesével a számolást még nem felejtettem el, de ki tudja, lehet, hogy ez is bekövetkezik hamarosan?!

HKata

U.I.: Attól azért óvakodom, hogy nehogy úgy járjak, mint anyósom, aki egész nap otthon ül (nyugdíjas) és betéve tudja az összes szappanopera cselekményét, szereplőjét, stb. Du. amint elkezdődik az első, "bebetonozza" magát a fotelba és föl sem kel amíg az utolsónak nincs végeKép

Kép

Kép
anyamanya

Én sajnos menthetetlenül odaszegeződöm a tv elé, ha jönnek ezek a beszélgetős show-műsorok (a szappanoperákat nem nézem). Persze tisztában vagyok vele, hogy napok/hetek múlva már nem lesz erre időm, úgyhogy addig kiélem magam!!!
Vendég

Halihó

Csirkesz
Köszi a gyógyszerinfót, a szomszéd már ezer orvosnál járt, de semmi eredmény, csak ezért kérdeztem.

Apája elvitte Gergőt vásárolni, végre van egy kis csend. Mi lesz itt kettővel?
Sógornpmnek hétfőn megszületett a lánya, programcsaszival, 53 cm, 3300 gramm. Barátnőmnek ma, vagy holnap lesz meg a babája, már két ujjnyira nyitva volt délben. Mostmár én is egyre jobban várom, hogy megszülessen ketteskeKép

Magi
Csini a babaszobaKép Mizujs?

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Beszélgetős show-kal kapcsolatban nekem egy felejthetetlen élményem volt: az egyik Mónika Showban szerepelt egy cigányasszony - a témát már nem tudnám megmondani -, először vele beszélgettek, majd Mónika mondta, hogy hívják be a fiát, Carlos Danielt. Hát a nézőtéren is nagy vinnyogás tört ki.

Amikor ez a műsor volt, kb. 3-4 hónapos terhes voltam, másnap a dolgozóban jókat derültünk azon, milyen lenne, ha valami hasonló lenne a babónk neve. Pl. Carlos Alberto vagy Emilio AlvaroKép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Hát igen... A mai sem volt rossz. Én tulajdonképpen ezért nézem. Sokszor elszörnyülködöm, miféle emberek vannak. De most inkább a híradón szörnyülködöm. Ezek a csecsenek!!!
Vendég

Sziasztok lanyok!

Hazaertem.
Egesz jol vagyok, csak a labaim nagyon fajnak.
Mar hanyingerem sincs. Kép

Jaj de nagyon elfaradtam.

Vettem uj fejvedot keszletbe. 7000 Ft. volt a Brendonban. Majd holnap azt is lefotozom nektek.
Feher es drapp szinu. Volt benne ives vegu fejvedo, kisparna takaro es zsebes tarto.

Nagyon tetszik.

En is probalkoztam a varrassal. Nem eri meg 3000 Ft volt az anyag, ami nem volt eleg, majd masik 1000 Ft. volt bele az a vattas belso, meg masik 500-1000Ft. a kotozo meg a cerna. igy 4000 Ft-ot koltottem el, meg 2 napot.
7000 Ft-ert meg megvettem az egeszet profibban.
IGy amit varrtam az kerul a bolcsobe a foldszintre, az emeletre meg az uj. Kép

A MOMparkban is voltam a C&A-ban.

1800 Ft-ert voltak nagyon edi pluss rugik pulcsival egyutt.
Inkabb lany rucik voltak nagyon edesek es nagyon olcsok.
Ma nyitott a bolt, igy nagy akciok voltak. Kép

Hat jol bevasaroltam. Kép

Most megyek is aludni.

Jo ejszakat mindenkinek

MAgi
Vendég

Sziasztok!

Végtelenül szégyellem magam, és utólag is millIÓ elnézést kérek Pocótól, de amennyire emlegettem, hogy bármikor fel tudok ugrani egy percre a netre, hát Pocó örömhírét nem tettem fel Kép Kép Kép Kép

SZóval: tegnap 09:26-kor irta nekem a következő sms-t: 6:43-kor megszületett FAnni RÉka 3250 grammal 48 cm-vel. Ő jól van, én kevésbé, fáj a hasam meg kissé rosszul lettem műtét után.

Nagyon sajnálom lányok, de tegnap pont nagyon nehéz napunk volt nekünk is, alig aludtunk, egész éjjel rettentően görcsölt kismanónk hasa, ráadásul gyerekorvos jött megint, aztán váratlanul beállítottak rokonok látogatóba, /az isten adjon nekik hasonló jó rokonokat!/ és a savótermelődés óta a hasam is jobban fájt. 1/2 2-kor tudtam kismanót letenni aludni, és kész voltam. Ma meg szinte minden lehetőslget kihasználtam, hogy kialudjam magam, ha véletlen ma éjjel is mozgalmas lenne. HJála istennek úgy tűnik az Infacol nevű gyógyszer segít a manónak, és ma már talán alszunk is... Kép

Most rákérdeztem mi van Pocóékkal, a következő sms-t irta: Szia! A hasam nagyon fáj, de már azért rohangálok. ;) Tejcit már sikerült fejni 50-et délután. Fanni még mindig infúzion és inkubátorban van, a pocija fáj sokat meg fel van puffadva. De egyébb probláma szerencsére nincs.

Még egyszer bocsánat tőletek és Pocótól is, hogy nem írtam időben! Kép Kép Kép Kép

Nagy gratula Pocóéknak!

Pusz:

Macs
maccs

Sziasztok!

Szerdán jöttünk haza másodszor a kórházból, egy kis horror is keveredett a sztoriba, majd én is megírom a szüléstörténetemet (lehet, hogy még most, Benedek nagyon alszik, én meg nagyon felébredtem). Edit történetét már olvastam, szeretném, ha én is el tudnám így mondani...
Hopp, Benedek hangja...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Hatalmas gratula Pocónak Fannihoz!
Sok tejecskét.KépKépKép

<pre>
ANYA NEVE SZÜLÉS IDEJE HÉT/NAP BABA NEVE BABA SÚLYA BABA HOSSZA
BELLANA 2004.08.11 40+6 GERGELY 4000gramm 57cm
R.EDIT 2004.08.18 36+4 BÁLINT 3150gramm 56cm
MACCS 2004.08.20 37+4 LILI 2700gramm 52cm
BRIUS 2004.08.22 36+1 BRENDON 3150gramm
BABS 2004.08.23 38+5 PÉTER JOHANNES 2750gramm 54cm
NOÉMI 2004.08.25 38+0 HELÉNA 2900gramm 52cm
KORMI 2004.08.25 40+2 BENEDEK 3700gramm 53cm
POCÓ 2004.09.02 39+2 FANNI RÉKA 3250gramm 48cm</pre>

<pre>
SZÜLÉS IDEJE NICK HETEK NAPOK BABA NEME NEVE SZÜLÉS HELYE
2004.09.06 Betti 39 4 egy baba Toldi Ferenc kórház
2004.09.08 Ildikó 39 2 két kisfiú Kiskunhalas
2004.09.12 Patricia 38 5 egy baba
2004.09.13 Beszti 38 4 egy baba Hanna/Ruben Máv Kórház
2004.09.17 Zsófi 38 0 egy kislány Rozi Sote 2-es Klinika
2004.09.17 Trompipi 38 0 egy kislány Lili Bajcsy kórház
2004.09.18 Csengo 37 6 egy kisfiú Miklós Szt.Margit kórház
2004.09.18 Orsoly 37 6 egy kisfiú Sote 2-es Klinika
2004.09.18 Alice 37 6 egy baba Kútvölgyi kórház
2004.09.21 Bea 37 3 egy baba Uzsóki Kórház
2004.09.22 Dino 37 2 egy kisfiú Bernát Schöpf-Mérei kórház
2004.09.24 Kata 37 0 egy kislány Dorka Máv Kórház
2004.09.24 Mágika 37 0 egy kisfiú Zoltán Tamás, Máv Kórház
2004.09.24 Moszi 37 0 egy kislány Viktoria Anasztázia, Szt.Imre Kórház
2004.09.25 Erka 36 6 egy kisfiú Máté Szt.Imre kórház
2004.09.25 Csirkesz 36 6 egy kisfiú Botond Uzsoki úti kórház
2004.09.26 Momo 36 5 egy kislány Emese Szt.István kóház
2004.09.26 Linato 36 5 egy kisfiú, egy kislány Ruben Milán, Lorena Liza Szt.István kóház
2004.09.28 Laura 36 3 egy kisfiú Balázs Krisztián, Uzsoki úti kórház
2004.09.29 Moncsi 36 2 egy kisfiú Gábriel Barcelona Institut Dexeus
2004.09.30 G.-né Kriszti 36 1 egy kislány Mezőtúri kórház
2004.10.03 Zsuzsa 35 5 egy kislány egy kislány Kistarcsa
2004.10.04 Krisztinke 35 4 egy baba Péterfy kórház
2004.10.06 Persela 35 2 egy baba Uzsoki úti kórház
2004.10.10 Niki 34 5 egy kislány Petra Szt. Margit kórház
2004.10.12 Judy 34 3 egy kisfiú Kútvölgyi kórház
2004.10.12 Macsek 34 3 egy kisfiú Márk Szt.Imre Kórház
2004.10.14 Bibi 34 1 egy baba Zsófia/Zsolt Szt.István kóház
2004.10.16 Koczkapaczi 33 6 egy kislány Dorottya Uzsoki úti kórház
2004.10.18 Cateye 33 4 két kisfiú, Olivér, Sámuel Schöpf-Mérei kórház
2004.10.20 Liv 33 2 egy kisfiú Dávid Kútvölgyi kórház
2004.10.22 L.Bori 33 0 egy kislány Eszter Szt.Imre Kórház
2004.10.23 Motiot 32 6 egy kisfiú Ábel (Emese) Stuttgart/Németország
2004.10.23 Gabi 32 6 egy kisfiú Róbert/Dániel/ Domonkos Kútvölgyi kórház
2004.10.24 H.Kata 32 5 egy kisfiú Marcell Máv Kórház
2004.10.28 Eszter 32 1 két kisfiú Ferenc, Péter Sote 1-es Klinika
2004.10.28 Szila 32 1 egy kisfiú Péterfy kórház
2004.10.29 Györesz 32 0 egy kisfiú Norbi Kútvölgyi kórház
2004.10.31 Iboly 31 5 egy kisfiú Dániel Budai Honvéd Kórház
2004.11.09 Marica 30 3 egy kislány Mariann (Róbert) Szegedi Klinika
2004.11.10 Edina 30 2 egy baba Sote 2-es Klinika
2004.11.20 Márti 28 6 egy kislány Bajcsy kórház
2004.11.24 Orsi 28 2 két kisfiú Máté, Levente Sote 2-es Klinika
2004.11.25 Timi 28 1 egy kislány Olívia Kútvölgyi kórház
2004.12.15 Babóca 25 2 egy baba Schöpf-Mérei kórház</pre>

Kormi! Várjuk a szüléstörténetet és mégegyszer sok boldogságot Benedek babához.Kép
linato

Pocó!
GRATULAKépKépKépKép És gyors felépülést, sok tejcsit.

Kormi!
GRATULAKépKépKépKép Üdv a babások között.Sok boldogságot és tejcsit.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok lanyok!

Nagyon jol aludtam. Kép

Poco!

GRATULA!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Éeljen!

Magi
Vendég

PocóKép Gratulálok a kislányodhoz! Sok tejcsit, vidámságotKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tegnap rávettem a férjemet, hogy menjünk, vegyünk már végre pelenkát. Azt mondta, hogy szerinte ráér, de végül engedett az erőszaknak. Vettünk a Tescoban 138 db-os Libero mini pelust. Darabra vetítve ez volt most a legolcsóbb, így ez lesz a mi próbapelusunk. Még a Tesco márkájú pelenka is 10 Ft-tal drágább volt darabonként.
Vettünk még popsitörlőt is. Aztán eltipegtünk a játékokhoz, és mivel szépet nem találtunk bevásároltunk magunknakKép Vettünk két pakli francia kártyát, egy pakli magyar kártyát, egy Uno kártyát, és egy rubik kockát. Jól el van a szülő, ha játszik felkiáltással!KépKép
Mondanom sem kell, hogy a rubik kocka aratta a legnagyobb sikert, és azóta persze már jól összekevertük, de kirakni nem tudtuk.Kép Talán mire nyugdíjba megyünkKép

Most azon gondolkodom, hogy a pelenkázó komód legfelső, vagy legalsó fiókjába tegyem a pelenkákat. Mert ha előre előveszem, jó az az alsó fiókban is. Ha szeleburdi leszek, akkor meg jobb, ha legfelül van.
Ti hova tennétek a helyemben?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

POcónak hatalmas gratula!!! Már csak öten vannak előttem... Hajaj, közeledik az én időm.

Csirkesz, jó játékotKép! Mi tavaly karácsonyra Monopoly-t vettünk a lányunknak, aztán ő nagymamázott 1 hétig, mi pedig minden áldott nap játszottunk. (Na meg persze Lili is akkor készült...Kép)
A pelust én legfelülre tenném.
Vendég

Poco,
nagyon nagy gratula a kislanyodhoz!!! Kivanom, hogy minel hamarabb hazamehessetek a korhazbol egeszsegesen!!

Jo reggelt,
en egesz jol aludtam, bar ejjel felebredtem, mert annyira görcsölt alul a hasam mensisen, hogy alig birtam ki. Aztan ahogy forgolodtam az egyk oldalamon jobb lett es megint elaludtam. most reggelre mar nem faj.
Festök vannak nalunk ( hala Istennek ) es leverik az egesz vakolatot a hazrol, meg ma allvanyoznak. Hat öröm lesz a mai nap meg a jövö het, az biztos. De majd csak tuleljük.
Szerdan en is voltam vasarolgatni, aprosagokat vettem, ami meg hianyzott. Meg egy pizsinadragot magamnak, a korhazba. Elöl gombolos felsöket kaptam egy baratnömtöl, ö marciusban szült es nem kell mar neki, ugyhogy nem kell vennem. Meg beültem a fodraszhoz is egy kicsit es hirtelen felindulasbol levagattam tök rövidre a hatközepig erö hajamat. A szegeny fodraszcsajszinak haromszor kellett elmondanom, hogy de igenis vagja mar le, mert ugy akarom!!! Itthon aztan volt meglepi, apanak nagyon tetszett. De igy most meg fiatalabbnak nezek ki, meg többen fognak megnezni az utcat. Vasaranp egy kislany mondta az apukajanak, hogy nezd apa, ilyen fiatalon terhes valaki, hat szegeny azert meg varhatott volna! Mi jot röhögtünk. Majd kiirom a homlokomra, hogy hany eves vagyok.
Szerda este voltunk a korhazban is egy elöadason es meg lehetett nezni a szülöszobakata meg a kortermeket es a csecsemöosztalyt. Nagyon szimpi volt, azthiszem maradunk ennel a korhaznal. Apa persze teljesen beparazott, azt vartam mikor ajul el a draga a sok müszer meg a szag miatt. De azert kibirta. Hat nem loesz semmi, majd öt kell apolgatni szüleskor, nem engem.
Na megyek takaritgatok egy kicsit olyan lightosan. Meg reggelizni is kene mar valamit.
Puszi mindenkinek es hajra!!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Én is felülre, bár nekem mindig a pelenkázó komódon van 5 db, csak oda kell nyúlnom érte.
A multkor is mire kicseréltem , bekrémeztem, ruhát cseréltem, hát nem lepisilte!!KépKezdhettem mindent előlről.Kép
Most hoztam el az anyakönyvi kivonatát.Kép

Noémi
fantikbaba

Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!

Pocó!
Gratulálok 2004 első őszi babájához!KépKépKépKépKép
Sok-sok tejet kavánok nektek, mellé milliószoros egészséget, boldogságot és örömöt!KépKépKépKépKépKépKép

Magika!
Gyönyörű a babaszoba, nagyon ügyesek vagytok!Kép

Csirkesz!
Még most szülés előtt kártyázzátok ki magatokat, mert utána már nemigen lesz egy pár évig lehetőséged a kártyaasztalhoz ülni anélkül, hogy a manó eleinte ne akarna valamit, később pedig ne akarna ő is játékosként részt venni a partiban. Mi is sokat kártyáztunk a barátainkkal úgy két és fél évvel ezelőttig, ma már csak ábrándozom egy jó kis partiról.
Ne aggódj, ha megszületik a baba a pelenka is a helyére kerül, minél közelebb a kezed ügyéhez.

Tegnap végre megvettük a babakocsit Toma három funkciós, kivehető mózeskosárral, és ami a lényeg, hogy a mózeskosár miatt a fekvőfelület teljesen vízszintes, ugyanis Soma babakocsiját azért adtuk el, mert a vízszintes állás nem volt teljesen egyenes, és a gyerek folyton csúszkált benne. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm a lehel téri babakocsi diszkont címét, ugyanis ott sikerült megvennem. Egyébként nagyon jó az ára nemcsak a babakocsiknak, de a ruhaneműknek, az ágyneműknek, a fürdőlepedőknek is. Nagyon hasznos volt a tegnapi napom ebben az üzletben, le is apasztottam a pénztárcám vastagságát, de nagyon örültem, hogy egy csomó jó dolgot fele áron vettem meg, mintha a Brendonba, vagy a Megatoysba mentem volnaKép. Mindenkinek ajánlom, akinél hiányzik még valami! A babakocsitól a bútorokig minden van náluk!Kép www.babadiszkont.hu

Erka
szekera

Erka, én is Tomát vettem ott, azért mertem ajánlani! Milyen színűt vettél?
Vendég

En lelakkoztam a bolcsot.
Estere megszarad, belepakolok, meg szepen megcsinalom es azt is majd lefotozom nektek. Kép

Persze csak ha erdekel.

Nagyon sokat dolgoztunk vele.

2 hetig csak csiszoltuk, mert csunya feher volt.
Most gyonyoru bukk szinu. Kép

Na megyek megpucolom az ablakot a gyerekszobaba, mert az meg malteros kivulrol, meg kimosom a ket fuggonyt.

Magi
Vendég

Pocónak hatalmas gratula, és gyors felépülést kívánok!

Puszi mindenkinek, megyek lustálkodni Kép

zsófi
papzso

Andi
Köszi az ötletet, tényleg nagyon hálás vagyok, már kezdtem aggódni, hogy nem találok megfefelőt. A kocsi alapja sötétkék, és a mintás része világokék, sötékék kockás, tüdőszínű csíkokkal keverve. Igaz, hogy a kiállított kicsit szürkés-zöldes szín jobban tetszett, de azt már mindenki megnézegette, úgyhogy inkább emellett döntöttünk. Te melyik mellett döntöttél?
szekera

Magi
Küldd a fotókat, engem érdekel. A függönyötök olyan, mint a mienk, én nagyon szeretem, és a kisfiamnak mekkora öröm volt, amikor először nézte meg a Micimackót, és felismerte a szereplőket!
szekera

Erka, a miénk sötétkék alapszínű, benne kék-mustárszínű kockás és néhol asszem, olyan vajszínű betét. Igaz, hogy lányunk lesz (ha minden igazKép), de ami kint volt akkor, bordó színben, nagyon nem tetszett, meg úgyszintén össze lehetett már fogdosva. Akkor ez volt az egyetlen becsomizott darab. A Tiédhez is van 2 lábzsák (egy téli + egy vékonyabb), pelustáska, esővédő?
Vendég

Remélem van, de még nem csomagoltam ki, mert tegnap későn értünk haza és már nem volt erőm hozzá.
szekera

Ja! Nagykerekű, ugye? És megfordítható a menetirány? Csak azért kérdem, mert kíváncsi vagyok, Ti is ugyanazt a típust vettétek-e, mint mi. A miénk 38ezer ft volt. Külön kellett venni hozzá babahordozót/autós ülést. Azt szintén ott vettük, NeoNato márkájú.
Vendég

Igen, igen, igenKép. Legalábbis nagyon remélem, mert mint írtam még ki sem bontottuk.
Bébihordozót nem vettünk, mert az a nagyfiúnkról még megvan, bár kölcsönadtam egy barátnőmnek, de gondolom nem járok úgy, mint a babaruhákkal a férjem unokatestvére esetében.
szekera

Erka, reméljük, visszakapod a hordozótKép.
Az én egyetlen bajom a babakocsival, hogy kicsit nehéz, ja, és az összecsukása sem olyan nagyon egyszerű. De akkor is úgy gondolom, ár-érték arányban nagyon jól jártunk vele.
Vendég

Pocó, Kormi,
Hatalmas gratula Mindkettőtöknek, sok-sok boldogságot kívánok NektekKép Kép

Csirkesz,
Játékokról annyit, hogy párom 1-2 hónapja beszerzett egy egész méretes villanyvasutat "A GYEREKNEK !" felkiáltással. Egyből ki akarta bontani, megmutatni, alig bírtam meggyőzni, hogy csupán gyereknevelési célzattal ezt a nagy ajándékot inkább karira adjuk oda. Gyerekkorában nem volt kisvasútja, de mindig is álmodott egy ilyenről. Már látom lelki szemeim előtt, amint a karácsonyfa alatt egy félrelökött, szegény kis síró lányka áll, mellette "most-ne-szólj-hozzám-ne-érj-hozzám-hagyj-játszani" apukájaKép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Andi. A súlya szerintem is kicsit nagy, viszont a rosszabb terepre kiváló. Az előző kocsink sem volt könnyű, és akkor ráadásul a harmadik emeletre kellett felcipelnem. Most az elsőn lakunk, úgyhogy addig fél kézzel is felviszem (remélhetőleg).

Jaj, annyira izgulok, hogy a bébi egészségesen szülessen, nálatok nincs ilyen aggodalom? Miután az utolsó két Uh-n mindig azt mondták, hogy kicsit kisebb az átlagnál, azóta folyton azon rágom magam, nehogy valami baja, vagy visszamaradottsága legyen.
Erka
szekera

Pocó,

Nagy-nagy gratula a bébihez! Sok szépet és jót kívánok Nektek!Kép

Csirkesz,

Én felülre tenném a pelenkákat, így nem kell majd annyit hajolgatni.Kép

Moncsi
minike

Sziasztok csajok !
Csak egy gyors beköszönés.
Minden új maminak gratula a finiselőknek pedig kitartás és sok siker a szüléshez.
ErkaKép ne is gondolj ilyenekre! Felnőtt korban sem egyformák az emberek méretei, nem lesz semmi baj, és ha pici majd megnő kinn.

Bálint babám már 3700 gramm (3020-szal engedtek haza a kórházból alig 2 hete). Imádja a tejcit a kis szaros Kép

CsirkeszKép Csakis a felső fiók. Az én drágám mindig a már tiszta pelusba kakil/pisil bele, hiába várok percekig kicsomagolás után. Van olyan pelusozás, hogy 3-4 db-ot elhasználunk egyszerre. Plusz, én is cserélhetem a pólóm, mert lefosik/lepisil (már a nyakamba is kaptam Kép ). Ma déli reggel 7-től déli 12-ig 3 garnitúra ruhát váltottunk, mert összepisilte a cuccait Kép

Na megyek, mert idő van és ez a kis cici bubus már könyékig rágja az öklét Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit: aranyos lehet a pici! Kép

Gratulálok én is Pocónak a babához! Kép

Erka: ne igzulj, ne is gondolj ilyesmire! Biztos gyönyörű, egészséges babád lesz!

Kép
Kép
timóca

Nos megvan az abalak is, megpucoltam es kimostam a fuggonyoket is.
Fel is raktam oket. Kép

Kesz van!

Na meg a kepeket is a falra.

Szoval csinalok majd mindjart meg kepeket. Kép

Erka!

szerintem ne aggodj.
En orulnek, ha nem lenne olyan nagy.
Meg is kell szulni valahogy a nagy babakat.
Na meg tuti sokaig jo lesz ra az elso ruci az 56-os.
Nekunk azok a legaranyosabbak.
A tobbi mar nem olyan.

Na majd azokrol is csinalok kepeket.
Tisztara ramjott a fotozasi mania, miota elovettem a gepet. Kép

Megyek eszem valamit, mert nagyon ehes lettem.

A pucolas utan le is doltem szunditani, aludtam is 1,5 orat.

Reggel ota megint barnazom.
Gondolom a tegnapi sok maszkalastol.

Holnap reggel megyunk orvoshoz CTG-re.
Meg is fog vizsgalni, kivancsi vagyok mit mond.

Magi
Vendég

Kösz lányok a bíztatást, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de rám nagyon pozitívan hatnak. HétfQn megyek UH-ra, akkor már talán még nyugodtabb leszek. Remélem azt is, hogy a feje is lennt van és nem kell faros szülésben részt vennem, ugyanis a második szülésnél nem császároznak feltétlenül, ha faros a baba, legalábbis ezt mondta az egyik barátnQm, aki szintén a Szt. Imrében szülte a második babát, és a 38. heti Uh-n még faros bébije volt, de aztán szerencsére a végére befordult a kicsike, így végül minden simán zajlott.

Erka
szekera

Lányok, én ma délután nagyon nyűgös voltam, össze is kaptam a párommal, aki most úgy ment el dolgozni, hogy nem is köszöntünk... Nagyon utálom az ilyet és 1 évben egyszer fordul elő, de most olyan sírhatnékom van. Talán én sem úgy beszéltem vele, ahogy kellett volna, de ő is hibás volt. Olyan nagyon rossz most.
Vendég

Andi! Gyorsan hívd föl és mond neki, hogy szereted, nálunk ez mindig bejön, vagyis megbeszéltük, hogy, ha összeveszünk, akkor valamelyikünk, persze nem mindig ugyanaz mondja azt a másiknak, hogy szeretlek, de akkor a másik nem viszakozhat, és mindketten elfelejtjük a vitát.

Egyébként kibontottam a babakocsit, minden benne van, bár most a színösszeállítás már nem annyira tetszik, lehet, hogy becseréljük, még gondolkodom rajta.

Elkezdtem inni a málnalevél teát, ugye elQször napi fél, majd az utolsó két héten napi egy litert kell inni? Szerintetek tényleg használ? Én a nagyfiammal nem ittam, úgyhogy nem tudom jó-e. Ja, és ettQl nem indul be korábban a szülés?

Erka
szekera

Erka, megfogadtam a tanácsodat, felhívtam és ezt mondtam neki, hogy "csak azt akarom mondani, hogy szeretlek", és gyorsan letettem. Ő most épp nem tud hívni, mert üzletkötő és épp dolgozik, úgyhogy nem tudom, mi a hatása, de egyébként mi sem szoktunk soha haragban lefeküdni.
Vendég

Andi
Tessék gyorsan kibékülni. Egyébként én is hihetetlenül ingerült és türelmetlen vagyok mostanában.

Erka
Én ittam a fiammal a teát, a 36. héttől napi 7 dl-et, ő kivárta az idejét, 40+1-re született, nekem használt, gyors és könnyű szülés volt.
Barátnőmnek ma született meg a kisfia, itta a teát, 1,5 óra alatt lezevarta az egészet.
Én is a faros szülésen töprengek mostanában, babóca kedden még fordítva volt. Szóval akkor még befordulhat később is, reméelm így lesz.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Andi
Szerintem biztosan hatott a telefonKép!

Judy
Még az utolsó héten is befordulhat elvileg, úgyhogy ne izguljunk, a szülések csak kis hányadában fordul elQ a farfekvés.
szekera

Judy,
Én már megtettem a kezdő lépés(eket)Kép. Rajta a sor. Csak most meg van sértődve... Na, majd hazajön és megbékél.
Vendég

Ja, és Judy köszi a teás dolgot, akkor nyugodtan iszogatom.

Erka
szekera

Én is iszogatom néha-néha, ha eszembe jut, a málnalevél teát, de nem vagyok arról meggyőződve, hogy tényleg segít, már csak azért sem, mert rengeteg szüléstörténetet elolvastam az elmúlt 2 hétben, és volt, aki nagyon nehezen szült, hiába ittaKép. Gondolom, kire hogyan hat, illetve hát amúgy sem lehet leellenőrízni, hogy aki könnyen szült, az emiatt szült-e könnyen. Persze ártani nem árt.
Vendég

Trompipi!

Hivd fol a parod, en is azt szoktam.
Mond meg neki, hogy nagyon szomoru vagy es letort es nagyon szereted.
Nekem ez mindig bejon. Kép

Jaj lanyok en megint ugy elfaradtam, pedig csak ettem. Kép

Magi
Vendég

Lanyok!

Mi ez a nagy pangas???

Magi
Vendég

Na, megjött az én párom, és még rózsát is kaptam. Elmondása szerint nem azért, mert nekem volt igazam, hanem, mert nagyon szeret. Én is nagyon szeretem őt!!!KépKépKép
Vendég

Eljen!!!!

Trompipi!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hahooo lanyok!

Merre vagytok???

Nos csinaltam meg par kepet. Kép

Magi
Vendég

Babakocsi+hordozo!
Babakocsira szerelheto! Kép

Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: