Húhh, Tamesz, de irigyellek most...jó szórakozást, aztán holnap nehogy macskajaj legyen!
Juc
Neked akartam még írni korábban, hogy szülés után én is egyágyas szobában voltam, igaz napi 10 rugóért, de megérte. Főleg a nyugalom és hogy Fanni+apa akkor és addig lehett ott velem ameddig akartak. Volt tv-m, benne dvd lejátszó, hűtő, triszta volt, kedvesek voltak a nővérek, igaz az ágy picit kényelmetlen volt...a fürdőszoba pedig közös volt egy másik szobával, de aki bent volt az bezárta a másik ajtaját...szóval így ellehett viselni a kórházi létet.
Nem tudjátok még apátok mikor szabadul?
Babus, Timur
Asszem Ti vagytok még rajtam kívül Lost függők, szoktátok töltögetni az amerikai epizódokat?- hogy tetszenek a fejlemények?
Ha esetleg nincs meg fel tudom ajánlani hogy kiíratom apával nektek.
Andi
Nálunk anyu főz, úgyhogy nekem arra most nincs gondom, csak az alapanyagokat kell valamelyikünknek beszerzni.
Ha meg nem lesz itt anyu vagy gyorsat ütök össze, vagy rendelek kaját magamnak. Apa napközben eszik meleget, mi meg talán nem halunk éhen. Lehet anyuval főzetek pár dolgot és lefagyasztom, az is betart pár napig majd.
az nagy segítség még hogy Fannit viszi sétálni, de már kétszer én is voltam kettővel sétálni. Egyszer babakocsival máskor hordozókendővel, de Fanni mondkét alkalommal a nyakamban kötött ki, érdekes látvány voltunk.
Sajna már most néha annyira kiborít Fanni egy-két hisztivel, hogy eljár a kezem (ilyenkor köpködöm ám magam rendesen) mi lesz ha egyedül leszek velük?! - nagyon tartok tőle.
Persze csak a popsijára szokott kapni, de úgy tud sírnim utána. Mit csináljak szerintetek??? nálatok van popsi verés? vagy csak én vagyok ilyen szemét anya?
Ma is kaptok egy képet a picurról:

Jó éjt!