2004.12.16 00:26
2004.12.16 09:31
) 
(Nekem nagy bánatom, hogy rólam nem készült pocakos kép, mert a párom mindig majd holnap csinálta meg... Levi képtelen volt kivárni...
)
Kincsöben meg rendesen ott vagytok mind a ketten 

Dani meg a nem-lehet-mellette-csinálni-semmit dologról meg: azért ez a része lassan jobb lesz
.. de ne aggódj, jön helyette más
(tényleg nem emlékszem
) Heeelp!! A Vencel bulin azok a bizonyos karikák dobozban... az játszóházas dolog volt vagy Vencel új szerzemény? Mert nekem nagyon tecc, és dejóvolnaLevinekisegyolyan...
)
.. csak félek, hogy jó görbe lába lesz...
Bár még nem adom fel... Csak a gyerekek nemkönnyítik meg a dolgot.. ha az egyik elalszik emberi idöben, akkor a másik tuti nem... fél12 elött ritkán tudnék belekezdeni... csak akkor már alig látok...
2004.12.16 11:10
2004.12.16 15:00
Hihetetlen milyen kreatív ötleteid vannak
Még jó, hogy ennyivel megúsztátok
2004.12.16 15:29
Amennyit persze lehet, de ha férjem itthon lesz, akkor elvonulok a kádba eukaliptusz fürdőt venni.
Egyszer-kétszer volt rá példa nálunk és utáltam nagyon.
Rossz szájízt ad az egésznek, ha így bonyolítgatják. Miért nem lehet Vencelke miatt megtenni a nagy lépést, hogy vele legyenek, ahogy csodálja a fényeket a fán. Elmúlaszthatatlan pillanat. 2004.12.16 15:39
! Bár a kettő közt ki tudja hol a határ ?! Szóval én még az sk ajándékok anyagbeszerzésénél járok,ott is csak félúton,és teljesen biztos vagyok benne,hogy kész leszek időben. Holnap jön anyukám,hétvégén úgyse fogok alkotni,viszont kitaláltam, hogy: 1. hétfőn mind a 10 dolgot lefestem, 2.kedden mind a 10 dolgot össze-vissza szalvétázom,3. szerdán lakkozok, 4. csütörtökön apró utómunkák, tartozékok feldíszítése. Holnap remélhetőleg mindent beszerzek,megtervezek,hogy hétfőn nagyüzemben kezdhessek
. Persze semmiféle hibalehetőséggel nem számoltam, nem fér bele lekapargatás,újrafestés,meg ilyenek, minden egyből tökéletes lesz
. Anyu meg játszik Vencellel, közben főzünk ,takarítunk,ajándékokat vásárolunk és még egy csomó elintézendőt beszerveztem,mert ugye itt van anyu
. Jogos a kérdés,hogy mikor fogok aludni,és hogy sikerült napi 24 órába 40 órás programokat szerveznem,de azért se gondolok bele
!
! Ami a kérdéses játékot illeti,nem egészen vagyok biztos ababn,hogy tudom,mire onatkozik kérdésed. Amennyiben Levi játszott is vele a partyn,akkor játszóházas,mert amit mi kaptunk,azt nem bontottuk ott ki. Ez olyan,hogy egy alapon van négy kis farúd és azon négyféle színű és méretű karikák. Nagyon jópofa,vencel még csak dobálgatja,meg rágja,meg nagy ritkán felrak egyet,de én nagyon élvezem,hogy fel tuodm rakni színek szerint, méretek szerint, növekvő-csökkenő sorrendben,két-két színt párosítva
Néha meg véletlenszerűen pakolászom,akkor meg mindenféle megállapításokat teszek az eredményről
. Szóval ha ez az,akkor megkérdezem hol vették,akiktől kaptuk....
...
a szomszédlánnyal csak alakul a helyzet...
! 2004.12.16 15:46
Ahogy végigfutottam, hármat kommentálnék (a képeseket
:
Remélem az ismerőseim nem látják a Tieidet, mert akkor az enyémek GYENGE másolatoknak tűnnek
)!!! ((kb. 2 éve nem ittam alkeszt, csak ezzel bűnöztem másodszor. De azt hiszem a tesóval ezt a hónapot mindenképp kihagyjuk, hogy nyugodt legyen a lelkem, mert én már leálltam a köv. 2-3 évre szerintem, de még hátravan apa céges bulija, karácsony, stb., és a kiskomák ne legyenek már másnaposak, ha munka van
Na, félre az erotikával
:
Pedig egy jó kis polcot rakodtam át neki, 'játszható' dolgokkal. Sebaj, megalkuszunk, és egy veszekedési okkal kevesebb
2004.12.16 16:05
. Baileys vagy sem,az íze remek,és egy-egy kupica belefér. Én már ittam vagy 4-szer egy pohár bort, Judittal két koktélt,meg vagy 3 Coronitát. Persze ezt nem mind egyszerre
Kistesós tervek esetén persze én is óvatosabb lennék,de amíg a kiskomák másnaposak,Te is belecsaphatsz a lecsóba
2004.12.16 16:53
A képeken pl. amikor Vencel a játszi asztalkánál van, akkor ált. olyat rágcsált... meg még többen az arra járók közül 
Ezen a képen pl. látszik 1 db karika Vencel bal kezében, egy a jobb keze alatt, jobb könyök mellett meg a doboza a +/- -os bedobólukakkal
https://www.babanet.hu/album/albumimages/4125/94240.jpg (a 19-es képen közelebbröl .. a karika
) 
2004.12.16 17:25
A lapozgatás is több, mint a semmi.
apával.
és a neve 

Imádni fogja! (persze, ha elkészül
, bocs, poén akart lenni
)
Diffenbachia: utálom – mert ő is utál engem. Nevessetek ki, de anyuéknál van egy nagy, és érzem. Sebaj, csak nem esünk egymásnak.
2004.12.16 20:12
Domcsit minden érdekel, de szó szerint. Így aztán az ilyen pakolós képek nálunk is mindennaposak
Nagyon önző dolog?
2004.12.16 20:52
27 éven át nem ismertem, erre ma bemutatokozott. Hogy milyen undorrrííííttóóóóó!!!! Ezennel nyílt színen ünnepélyesen fogadom, hogy mindig külön fogok minden egyes tojást felütni.
):
(világgá= Herend-Szeged-Budapest háromszög)
egy szabadnap is aranyat ér!
És mindent bele a többi ötvennel
Nálunk is lassan körvonalazódik (szerencsére most nem én leszek a ludas)
), szalvétatartó, meg már nem is tudom, De tervezem, hogy amint minden kész, berakom az albumba, és dicsekszem Nektek!
A második csudaklassz....bár, ha belegondolok, hogy ez vár rám
Hát, nem sok zsozsó fityeg a pénztárcában már.
) 2004.12.16 21:22
vagy
. Kiderült,hogy a férjem öccse és anyós eddig is nagyon szerettek volna,csak após bezizzent. Most úgy tálalták,hogy ő is rájött,milyen hülye volt,szerintem csak egye fene beleegyezett. Amúgy senki az égvilágon nem érti,mi volt ez az egész. Én azért megizentem neki,hogy hívja fel a páromat,és kérjen bocsánatot és mondja el ő,hogy szeretne eljönni. De ha egytelen pofavágást meglátok, Szenteste ide vagy oda érzékeny tájékon billentem! Ezt már nem üzentem meg neki
. Ezért felhívott a kocsiból,és amíg hazaért telefonon beszéltük át a nap eseményeit. Itthon gyorsan kiosztotta a puszikat,felöltözött és taxit hívott.Igen ám,de egy taxistársaság sem tudott félóránál hamarabb autót küldeni. Itt idegbajoskodott /persze azért saját kocsival mégsem indult el,nehogy ez elrontsa a bulit
/,én telefonálgattam taxiért,meg közben játszottam Vencellel,akit apa nem akart ölb evenni,mert pont kaja után volt,és nehogy összekenje a partyszettet. Hát érdemes volt hazajönnie
.
Képeket a művekről kötelezően felpakolni albumba,jönni dicskedni! Herendről jut eszembe,ha jól tudom,nem akkora nagy hely: nem ismered véletlenül Eisenbart Gábort és Dócit /neki nem tudom a böcsületes nevét
/
! Activity központ: Mammut II. Ára ötjegyű ,még egyessel kezdődik ugyan,de ez pusztán marketing,mert talán egy százas hiányzik a ketteshez
. Sok szerintem, a férjem szerint mégtöbb
2004.12.16 21:45
És mindenki Nálatok lesz? Vencel biztos élvezni fogja a sok embert, akik mind vele akarnak játszani.
Rméljük ki is használja Vencel, meg a következő poronty.
2004.12.16 21:50
most alig gyöztem visszaolvasni..ma nagyon aktivak voltatok.
Eszméletlen, hogy milyen pozben képesek elaludni.
Nagyon klassz, hogy így állsz hozzá és nem az van, hogy idegbajt kapsz mert a gyerek szétrámol. Igyexem én is így megoldani a dolgokat (egyre kevesebb sikerrel
2004.12.16 22:07
Nővéredék érkezése 

Kispapi ma egy partnercéggel mulat,holnap meg a saját céges bulijuk lesz,és ez megy jövő héten is ...tud élni
. amúgy én is imádok kettesben lenni Vencellel,minden napunk nagyon klassz,de mindig nagyon várom haza kispapit,mert az este közös,és amúgy jó,ha egy kicsit tudok tenni pár lépést Vencel nélkül.
,kár,hogy nem lehet kapni
. 2004.12.16 22:46

) 
2004.12.16 23:51
Az új tulajdonosa nagyon örült neki.
meg a ragasztót és az ecsetet, igazán ragasztani kell tudni jól, hogy szép sima legyen. Nah jó meg néha nem árt egy kis szinérzék is
Ugy hogy tuti Te is szépeket alkotsz és okos ötlet az üvegfesték, biztos klasz egyedi ajándékai lesznek anyóspajtiéknak

Gratula az új tütühöz. 
pakolás terén.
amugy köszönhetem az elmünek is hogy ma elvonáson voltam, reggeltől nem volt áramunk délután 4 ig
de sebaj, majd én pótlom: Boldog szülinapot magamnak
2004.12.17 11:36
( az egész hobelebancot dobhatom ki a fenébe.
2004.12.17 17:59

2004.12.17 18:28

Ezért nincs fél éve autónk, meg úgy igaziből nem is vásároltam magamnak semmit idén.
, de nem sajnáltatni akarom most magunkat, mert ettől még boldog vagyok, mert elég közhelyes de egészséges mindenki, a gyerekemet imádom, apjával meg egymást, úgyhogy így minden OK, csak rossz, hogy amire eddig mindig telt, most nélkülözni kell.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!
2004.12.17 21:14
Az a legrosszabb, hogy nem akar semmit sem elfogadni az anyatejen kívül. Ez ugye nem olyan nagy baj, csak a gyógyszereket nem tom' neki beadni
mégegyszer boldog szülinapot!
2004.12.17 21:45
2004.12.17 23:02
holnap lesz szerencsém tökegyedül vizsgázni
) Most az a módi, hogy - persze szopi után - odafekszem Dini mellé, enekelek neki, vagy csak mormogok valamit, ő hosszabb-rövidebb ideig sír, aztán hozzámbújik és szunya. Szerencsére a hosszabb sírás sem több 15 percnél, de tegnap mukk nélkül bújt és aludt is.
2004.12.17 23:30

2004.12.18 11:37

nagyon szépeket csináltál ám

2004.12.18 14:24

--- miért van, hogy én vagy elöre vagyok képben, vagy csak utólag ?
Legritkább esetben sikerül vkit az adott napon felköszöntenem

Egy barátnöméknél kb. annyi volt a 2 gyerek közt, mint Nálatok.. ök Kubuval vészelték át a kevesebb tejes idöszakot
2004.12.18 16:04
Meg ma bulizni is megyünk
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint