Megjött az avent mellszívóm! Ég és föld a különbség!!!!!! Szuper!!!! Most viszont mehetek az edzőterembe edzeni, mert vissza fog fejlődni a karomon az izom, ami a másik mellszívótól kialakult.
Csajok!
Hát, sajna ma megint volt pocakfájás, sírással egybekötve, úgyhogy alkalmaznom kellett az arcbafújást! És képzeljétek, nemhogy levegőt vett rögtön, de a meglepettségtől még a sírást is abbahagyta! Úgyhogy elég szelíd gyógymód, és beválik!!! Utána még babusgattam egy kicsit, és kész, nem is sírt többet. Persze ez már kaki után volt. Én arra gondolok, hogy ha sír, akkor elkezd sírni, és a sírás közben úgy bepörög, hogy már azért sír, mert sír. Értitek? Szóval nem a fájdalomtól, hanem magától a sírástól. Na, ezt jól megfogalmaztam. Azért gondolom, mert most is ahogy ráfújtam, abbahagyta a sírást, és utána már csak vigyorgott ahogy beszéltem neki. Szóval akkor már nem is fájhatott neki, csak a sírás elején. Nektek hogyan sírnak, és miért???? Nekem akkor szokott nyöszörögve sírni, ha álmos, és zokogva sír, ha éhes, vagy fáj a pocak. De szerencsére hamar orvosoljuk a problémát, szóval nem tart sokáig.
Ja, és már új jele is van az álmosságnak: dörzsöli a szemét a kis kezeivel. Olyan cuki!
Valahol olvastam, hogy ha már 2-t ásít, érdemes megpróbálni letenni aludni, mert akkor még könnyebben elalszik, mint amikor már sokat ásít, és túl kifárad. Ha túl fáradt, akkor már azért nem tud aludni.