Micsoda pörgés, lányok!
Lehet, én is félreérthető voltam, a férjem is nagyon szerette volna mindkettőt persze, és mindent csinál, sőt, éjjel, ha nem alszik vissza szopi után, ő altatja vissza, hogy tudjak aludni, mert bizony szopi fél óra+ fél óra visszaaltatás. És 2x kel Ábris: az éjfélinél ő szokta visszaaltatni, a 4 órásnál meg én.
Ági, de jó, hogy jelentkeztél, gondoltam, hogy nehéz kettőjükkel. Magamból kiindulva.

Bár nekem még ezen a héten van segítségem, de utána már egyedül leszek, és Szonja is bölcsis ugyan, de csomót hiányzik, mert mindig elkap valamit. És ugyan ő 3 éves, nagyon sok dolog van vele, mert nagyon igényli, hogy foglalkozzak vele, gondolom a tesó miatt is. És nekem is ritkán alszanak együtt, most éppen igen, de ez a kivételes pillanatok egyike.
Vivien, édes ez a mosoly. Olyan szépen öltözteted a lányokat, már akartam írni!
Juti, ha ez vigasztal, én is a terhesnadrágjaimat hordom. A régi nadrágjaim kisebb erőltetéssel összemennének, de akkor a császársebet nyomnák, ami egy kicsit érzékeny még. De katasztrofális a helyzet. Terv a következő: este 6 után nem enni, a gyermekágy letelte után 12-ig csak gyümölcs. Ez szopi mellett is mehet...