2004.12.03 09:42
Nem írom le, hogy mit kívánok a tolvajnak! Neked kitartást, bízzunk benne, hogy ezzel véget ért a kis családotokat ért pechsorozat!
Gratula az álldigához. Tegnap meglestem és meg kell állapítanom, hogy jó a technika!
Látod, látod, ha nem nézegeted a pocakos fotókat!
De ugye nincs hari miatta???
A Kis Hős, pedig tényleg az. Ti is. Punktum. Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezeket a képeket.
Buli meg lesz, lesz. Tudod, ígéret ...
Hiába no, ki kellett pihenni a sok izgalmat. Merthogy mi itthon folytattuk a bulizást, ZoltánKincsem este 11-ig, mi szülők meg éjjel 1-ig vendégunokatesóval.
2004.12.03 10:48
Húzdd meg a fülét Dorka és Domcsi na meg az én nevemben is.
Szegények nagyon magatok alatt lehettek
2004.12.03 11:14
) Noresz jelentkezik.
Na, nem cukkolni akartalak, én is néha elnézem a dolgokat (pussz)
)
meg
, hogy nem hamarabb nyitottam ki.
És még egyszer köszi a fuvart. Ha jöttök sétálni, szólj! Jó lenne együtt tolni a kocsit
2004.12.03 11:34
2004.12.03 12:10
. Még azt nem tudom,hogy sikerült mindenkinek olyat hoznia,ami még nincs?!
)óra 5-kor született ma Vencel,párommal kihangosítva a telefont emlékeztünk az eseményekre,Vencel meg csapkodta a telefont,hogy "aba-aba".
!
.
!
! ha lesz,ugye kapunk képet róla?
. Én egyszer egy olyan pszichithriller szituba keveredtem,hogy fel sem fogtam,el sem hittem! A szivárványtetős ötleted olyan klassz,bevált? Karaokézni imádok,csak néhány koktélután úgy is érzem,hogy van hangom, mások bánatára
... 2004.12.03 12:11
Boldog szülinapot kívánunk Vencel!!!

2004.12.03 12:54

Albumot megnézegettük, a fiú igen bőszem magyarázott
2004.12.03 13:10
)2004.12.03 13:13
), de csak akkor, amikor már minden Pöttöm éjszaka el tud szakadni a mamitól. Ez azért még várat agára, aminek így is kell lennie. 2004.12.03 13:43
2004.12.03 14:45
, micsoda izgis ágya lett Hannának! 2004.12.03 14:48
Nem is csodálom, hogy szeret benne aludni gyermeked
2004.12.03 14:56
Azért annyira nem jólnevelt ...,mint már jópárszor irtam.
volt.
Én is gondolkoztam, hogy felvesszük 2.nak .
Ugye nincs harag? Máté, Máté, Máté, Máté ... megjegyzem!!!
), már csak rendet rakok, amig Bence alszik. 2004.12.03 15:29
. De legalább vége,lehet kiheverni gyorsan
!
!
.
2004.12.03 16:44
. telt múlt az idő,a nő maradt,meg én is
. Először a nő kezdett gázos lenni,követett minket,engem zaklatott telefonon,sőt egy este,amikor a pasi nálam volt,beállított jelenetet rendezni. Ettől még most is zavarba jövök ,ha eszembe jut
. Közben meg állítólag zsarolta a pasit,mert tudott egy-két dolgot,amit a munkahelyen nem lett volna jó megtudni,és hogy akkor ő majd kitálal. Meg pl. a pasi cégesautójába belekarcolta a nevem,órákig tartott olvashatatlanra karcolni. na engem sem kellett félteni,bár én finomabb eszközöket választottam,pl. rendeltem neki egy igazi Mikulást és küldtem neki egy ajándékcsomagot Gabi szappannal,meg más Gabi termékekkel a munkahelyére
. De azért már kezdett elegem lenni az egészből, a pasi nem bírta kirakni a nőt,én meg a pasit. Amikor elhatároztam,hogy befejezem,mindig jöttek a nagyjelenetek,térdencsúszkálások,stb. De már így is hosszú leszek,két rövid példa a pasival kapcsolatban,mert eddig ugye nem is róla írtam. Szülinapom volt,már zsakítottunk,kb. másfél hónapja nem volt semmi. De ő velem akarta tölteni a szülinapom. Könyörgött,sírt,üvöltözött,stb.,majd kirimánkodott egy közös ebédet,ami után kivisz az állomásra,én meg hazautazom a szüleimhez. Tudtam,hogy úgysem adja fel,ez még egy barátságos megoldásnak tűnt. Meg amúgy is sok cuccom volt. Utazótáskák,sporttáskák,kistáskák,nagytáskák be a csomagtartóba, étterem normális hangulatban,majd irány a Keleti. De nem állt meg,hanem közölte,hogy akkor most eljön velem,azaz hazavisz. De már beszélőviszonyban is alig voltunk. Biztos azt gondoljátok,hogy kiugorhattam volna egy piros lámpánál,vagy ilyesmi,de elképzeltem,hogy próbálom kiszedni a cuccomat a csomagtartóból,ő meg ráncigálja ki a kezemből,autók dudálnak,stb...szóval csak ültem. Úgy képzeljétek el,hogy a kb. 3 órás utat szinte szó nélkül tettük meg. Hogy ez neki mire volt jó? velem akart lenni
. Alig vártam,hogy odaérjünk a házunk elé,ahol anyukámék már vártak. Ők is úgy tudták,hogy szakítottunk,de nem akartak beleszólni,kedvesen behívták. Én mondtam,hogy vissza kell mennie,de ő meg otthonosan besétált,gyorsan ivott egy pohár bort,már nem is vezethetett,én meg kész voltam. Már azt is kinyögtem,hogy de köztünk nincs semmi,és ez egy fatális félreértés ,ő meg csak hajtogatta,hogy egy kicsit összevitatkoztunk és most durcás vagyok. A szüleim meg értetlenkedtek. Így telt a szülinapom, ő megtapsolta a tortát,iszogatott,vicceket mesélt,és ugye nálunk aludt. Reggel én köszönni sem voltam hajlandó neki,és amikor elment teljesen összeomlottam. A másik kedvencem: ultimátumot kapott,cserélje ki a zárat és kész,a nő cuccait rakja be dobozokba és vigye el neki,ilyen egyszerű /a csajnak amúgy volt egy üresen álló lakása/. Együtt vettük meg a zárat,előttem hívta fel a lakatost,vagy ki a fenét. Eltelt pár hét, már voltam is nála, aludtam is ott,amikro egyszer összevitatkoztunk valamin nálam,és Ő elviharzott. Tudtam, hogy este megy focizni,gondoltam megvárom a ház előtt,hoyg tisztázzuk a dolgot. amikor odaértem,látom,hogy ég a villany. Csengettem vagy 5-ször,amikor megjelent az ajtóban a csaj. Köszöntem,mondtam,hogy miért jöttem,ő meg nem szólt semmit,beviharzott és becsapta az ajtót. Utána sötét lett bent. Megjön a pasi, magamból kikelve üvöltök,hogy nem is cserélte le azárat,meg a csaj is itt van. Szerinte ez hülyeség,még a villany sem ég. Együtt bementünk a házba,csaj sehol. Engem teljesen hülyének nézett,hogy már képzelődöm,és elment kajáért a boltba. Ott ültem a házban és tudtam,hogy ott a nő. Egy rémálom volt. Felhívtam a barátnőmet,hogy tartsa a vonalat,amíg körülnézek,nehogy mittomén leüssön,vagy vmi. A egyik szoba ajtaja kulcsra volt zárva,nekem meggyőződésem,hogy ott volt a csaj. Pasi megjön, zárt szoba kulcsáról gőze nincs
,de ugye nem képzelem,hogy a nő ott ül csendben majd egész éjjel?! Mire elalvásig eljutottunk és tiszta ideg voltam,mindenféle rémképeket láttam,hogy éjjel a csaj kioson a szobából...Mondtam,hogy vigyen inkább haza,mert nem érzem jól így magam. na ebből veszekedés lett,hogy mekkora hülye vagyok,hiszen nyílvánvaló,hogy nem találkozhattam a csajjal. Hívtam egy taxit,és amíg várakoztam az előszobában /ő ki se jött/,becsempésztem a táskámba az össze kulcsot,amit a kulcstartón láttam és magammal vittem
. Hát én is pszichopata lehettem,de akkor ez jó csínynek tűnt
Vártam,mikor veszi észre,de csak reggel jött rá,én nem vettem fel a telefonom,így őt hiába várták a munkahelyen
. Mjd kerített vkit,hogy vigyázzon a házra és kocsikulcs hiányában betaxizott a céghez,és tajtékzott a dühtől. Még számos hasonlót írhatnék,de nem égetem magam tovább,meg különben is összfutottam kispapival,akivel mégizgalmasabbb az élet,de nem így....
2004.12.03 17:25
, aztán nektek is megmutizom.

2004.12.03 20:30
De most már elég lesz a rossz dolgokból, ezek után már csak jó dolgok történhetnek veletek! Jó szórakozást a kari bulihoz!
Szülinapos Bence tündéri!
És jövő héten lesz az első vizsga. Jajajajajaaajjjj! 2004.12.03 21:52

2004.12.03 22:06

2004.12.03 22:13
Tényleg csuda jó csapat lettünk. 2004.12.03 22:40
Nézzétek meg a képeket, sajna a többsége nem sikerült, pedig minden babót egyenként lefotóztam

2004.12.03 22:48
) 2004.12.03 22:55
az én picinyem összekakálta magát az ijedségtől a mai céges mikulásbulin... 
namajd jövőre 2004.12.03 23:57
) Mondtam is neki, úgy vacsizunk így együtt, mintha 6óra lenne, nem is éjszaka.
, hiszen ez tulajdonképpen azért jött létre, hogy mindenfélét írogassunk az éterbe, az meg csak egy nagy-nagy plussz, hogy ti személyesen is tudjátok tartani a kapcsolatot. 
Az albumokat meg köszönjük szépen, egyszerre volt szívszorító, megdöbbentő és hihetetlen. Még egy időre született kisbaba is olyan, de olyan pici és törékeny, hát még Vencelke milyen kicsi volt. Remélem nem haragszol, hogy ilyet írok, de egyáltalán nem látszik rajta, hogy hamarabb született
Igazi csibész vasgyúró lett belőle. És ez nemcsak a tortának köszönhető

) 
Én meg mélben zaklatlak
Írjál már hogy vagytok!! EGyébként megkaptam, köszönöm szépen!
Ilyet csak neki lehet, hogy 20-30 filmet letölt, és utána a chello lelassítja a giga-megarengeteg miatt a netet
Zsófinak is vennék egyet, hátha megától bealudna ő is. Na jó majd 2 év múlva.
A múlt héten csináltam éppen

Azért már jövőre nem fogod tudni megmagyarázni neki, miért kell a Mikulás megérkezése előtt eljönni a buliról

Tényleg nem ti voltatok az autótolvajok álma

Az meg alatta egy igazi babapuszi? 
2004.12.04 11:47

2004.12.04 15:25
Bocsi, bocsi, bocsiíííííí!!!!!

És nagyon utáltam
2004.12.05 11:32
.. este meg örülök, hogy végre beájulnak.. nekem már korábban is menne.. CSak a karácsonyi ajándékokat is csinálnom kellene, ugye az csak éjjel megy...
) .. naszóval a fiatalúr állandóan álldogálni akar... mindenhol.. viszont mindenhol nem megy... Bár a mai csúcs az az volt, hogy bemászott az ágyunk alá (200x200-as kis csöpp)... alig tudtam kihalászni
jópofa, szellözölyukak vannak a talpán
.. ja . .18-as a lába mégicsak csak
(Csengus meglepQen jól viselkedett az elmúlt 3 napban.. igaz mára elmúlt 
) 2004.12.05 12:36

kemény háromnegyedórámba telt hogy leszereljem őt és kicsit visszaaludjon még. 8ra bementünk a korházba, volt vagy fél tíz mire bejutottunk a dokinénihez, addig szegénykém vagy csak husszor akart levetköztetni a váróban, a végén már nagyon sírt
Nővér megjegyzése: milyen hisztis egy gyerek
Majdnem ráboritottam valamit, de kulturlény maradtam. Dokinéni aranyos volt, megnézte,elmagyarázta mit fog csinálni, Dani hála nem félt tőle, folyamatosan a tollát akarta megkaparintani. Ezután bekenték a szemölcseit lidokainos krémmel, helyenként folpakkal letakarták, hogy jobban puhuljon, mit ne mondjak Dani végig üvöltötte és folyton leakarta szedni, kapott egy nyugatató kanalast, amitől talán kicsit kábáb lett, de az üvöltés megmaradt. Egy órát kint szenvedtünk ujra a váróban, majd végre bekerültünk, 4en fogtuk le szegényt, kapott egy kábitógázos maszkot, elég sokára nyugodott meg, bár a dokinéni szerint már el volt kábulva, mégis végig sirt, kb fél óra alatt leszedték az összeset, ott maradtunk megfigyelésre még másfél órát, az ébredése után negyedórával adhattam volna neki inni, de csak 5 percet birtam hallgatni a sirását szegénynek, annyira szomja s volt hogy szinte egy slukkra kiivott egy avent kisüveges teát, utána még egy félüveg baracklevet és leküldött, ezután nyugodott meg valamelyest. Tejcsit nem ajánlotta a dokinéni elsőre, nehogy visszajöjjön az üres gyomorból. Nah ennyit a horrorol
bocsi hogy hosszú voltam. Délutánra már hála semmi nem látszott rajta, sőt estére ugyanolyan édes kis gézenguz volt mint szokott lenni. 2004.12.05 15:06
. Most épp a karácsony körül megy a vita,én feladtam...
Na nem az ügyességem miatt,hanem ez volt az első ilyen megmozdulásom és most teljesen ráizgultam a témára...
...
Kézel tömködte a szánkba, mindenki jól nézett ki a végére

.
!
! ha Pesten jártok bármikor,de tényleg bármikor,akkor jelezz időben,és talizzunk! Ha pedig bármikor csak úgy lenne kedvetek és időtök talizni,nálunk aludhattok, és ezt nyugodtan veheted meghívásnak

2004.12.05 15:46
Hiába bizonygattam hogy én így is tudnék szavazni, azt mondták a múltkor még Mádl Feri bácsinak se engedték meg, úgyhogy nem tudtam voksolni
Nem tudom meddig fog tartani ez a periódus, még a 10 kilót nem döngetjük, viszont 81 cm hosszú ami a doki szerint a felső határérték körül van.

Mindig úgy összeszorul a szívem, mikor azt írják, hogy lefogni a gyereket.Az a legrosszabb
Apa legnagyobb bánatára, de van remény hogy jövő tavasszal vehetünk egyet.
de apa még május elején nyitott egy új irodát M.kövesden és még nem láttam!!! Pedig csak 50km. Nagyon kíváncsi voltam már rá és gondoltam Zsófi kibír 2 órát nélkülem. Anyósom is mondta menjünk már nyugodtan, nem lesz semmi baja, szóval 6-kor elindultunk. 

Annyira szeretné mindig egyedül fürdetni, de hát én meg még jobban

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint