Juti, na, nekünk is ilyen szokott lenni a ded, amikor úgy vélem, hogy nem evett eleget. Meg még mindig bealszik a cicin, úgy, hogy éhes marad, leteszem, vagy megmérem, arra felébred, és újból szopik. Olyan 100-at eszik 1 alkalommal. És már 4 kiló 2 hetesen, 3500-zal született.
Jó büfis módszer: felveszed a szokásos pózban, majd előre dőlsz vele, majd vissza. Ha nem jön a puki, Szonját hasrafektettem, és úgy simiztem a hátát, fentről lefelé, és jó melegben volt a pocak. Meg babamasszázs, amit már írtam, de azt nem kaja után.
Lecsó, ez nagyon jó hír! Én is így csináltam, hogy üvegből adtam neki a tej végét, de már meguntam a fejést, nincs is lefagyasztva egy gramm sem.

Szonja jövőhéten megy bölcsibe. Levi minden gond nélkül ment?
Bettó, ha elutasítja a cicit én is azt gondolnám, hogy nem éhes! A számok mindig átlagok, nem kell velük túl sokat törődni.
Zsuzsi, elvileg szopizáskor (is) termelődik az anyatej, és én is azt tapasztaltam, hogy a baba tud kiszívni tejet, mellszívóval meg nem jön. Ha tudok fejni, akkor pár másodperc múlva, max. fél perce múlva indul el a tejcsi, de ha szipo után fejek, akkor rögtön jön.
Laura, Ádám annyira kis pasis!
Képzeljétek, Ábris olyan kis okos. Nézi a körforgót, és már ébren mosolygott is. És hason profin kitámaszt. Olyan büszke vagyok rá.
Viszont éjszaka a 4 órás kelésénél csak 1,5 óra múlva lehet visszaaltatni... eléggé fáradt vagyok.
Jó éjt