A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007. őszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jutta, dehogy van nagy segged, hülyeségeket beszélsz!

Szerencse, hogy szétosztogattam a megmaradt kaját, legalább ti hiztok tőle, hehe :lol: Na azért 3 brownie-t megtartottam :oops:

Végül csak ágyat vettetek? Pelenkázó, szekrény?

Hát ez az, hogy van 50-ért is babakocsi, de valami defektje mindegyiknek van...erre már én is rájöttem :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hellóka
köszi,hogy gondoltatok rám,ránk arik vagytok :-)
Nagyjából végig pergettem a lapokat
Örülök,hogy jól sikerült a tali,nagyon szépek a pocikáitok.És ti is jól néztek ki maradjatok már az ilyen "úristen már 55 kiló vagyok " dumával.90 kiló alatt mindenkinek csend :-) felette meg csak én vagyok :roll: :wink:

Gabci
nagyon klassz a hordozó és a babakocsi is ,egy ismerősnek is ez van és ő nagyon szereti.

Na nekem is romlik a memóm ,mit is akartam írni????

Az tuti ,hogy Móni felrakata a kis ásítozó baba képeit,tündéri :-)

és aza a gofri nyammmi.

Apropó kaja,híztam legalább 3 kilót a hét alatt :evil: visszakell vennem ez a sok szieszta meg kaja megtette a hatását.

Nyaralás:teszek fel egy rakat képet bocsi mindenkitől,de így is nehéz választani.
A nyaraló nagyon szuper volt,az idő kevésbé vasárnap tudtunk először fürcsizni akkor sikerült pár óra alatt naptej mellett rákká égnünk a férjemmel.Pedig nem volt sokat napon és naptejeztük magunkaat,szerintem nem volt jó vagy nem tudom,de most hámlunk ezerrel borzasztó.Én ráadásul csíkosan égtem le,hogy hogyan azt se tudom,de én vagyok a rejtélyek embere.Csoda szép volta utána két napig a strandon csíkosra égve,amúgy meg fehéren mint a hó.Majcika nagyon élvezte a fürdést,főleg a futkozást a homokos részen,pancsolt,játszott én meg jórészt pihiztem.Teljesen az apjába gajdult,lesznek hisztik jövő héten.Mindent csak apa,reggel mindig elküldtem őket kettesbe boltba,amíg kaját csináltam addig is apával volt,kajcsi után 3asba szieszta aztán fürdés vagy séta.Szerdától esett az eső,fújt a szél,szabályosan hideg volt,két óráknként ettünk mint a csecsemők meg a ludtunk,ha elindultunk sétálni fél óra múlva tutira neki eredt az eső.Mára persze kisütött a nap,hétágra.
Ettem nagyon fini hekket egy jó és egy fos lángost,voltunk bunkó étterembe és jó étteremben :-)
Összegeszve majdnem sírtam amikor hazajöttünk,meg mindjárt most is sírok,bár mindene sírok,de szívesen maradtam volna még.Sokáig.Mondjuk áttenném oda a házunkat,na nem álmodozom tovább jönnek aképek
bocsi sok lesz Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szia Timi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre itt....gondolom te nem ezt mondod :wink: Szépek a képek, örülök, hogy jól sikerült, kár, hogy az idő ilyen sz*r volt....

marek

Sziasztok!
Na, megjöttünk, egész nap "rohangáltunk"! A férjem megvette az új telefont... és Janka egy csomó mindent kapott!
De szépen, sorban! A képek... majd "tőtöm"...
Andi! Felejtsd el, amit mondtam! Eddig sem volt gond, most már nem lesz! De egy hüjjje vagyok, csak jár a pofám! :evil: Tényleg, meg se halld legközelebb, amit mondok!
Marek! Mit is vásároltál? Vagy mindenki tudja, csak én maradtam le valamiről?
Jutta! Szal Tomi lett! Én is voltam az RS-ben, és .... na majd később! :wink:
Zsu! Nagyon kellemes a házatok, assziszem, ott nem is mondtam! És a kaját sem köszöntem meg az asztalnál! Tudod, bunkesz vagyok! :oops: Szal köszi!
Ciripke! Ugye a tetkó miatt nem utálsz? :? És nem baj az, ha valaki tapasztalt és elmondja, h őneki mi jött be! Sztem egyáltalán nem estél túlzásba!
Szia Timi! Nekem olyan jó, h itt vagy! És már nem nyaralsz! De szemét vagyok! Menj, nyaralj, de legyen nálad a laptop és net elérhetőség!
Hajni! Jó utat, jó pihit és Ti le ne égjetek! Jaj a tenger! Na majd jövőre!
Kit hagytam ki? Ebi, Gabcii! Hol vagytok?
Jolka! Ha anyóséktól vissza, akkor gyere majd légyszi, mert Te is hiányztál ám- nekem! :wink:
Na csajok, és a lényeg! Ha minden igaz, megvan Janka bútorzata: kiságy, pelenkázó komód, egy kádtartó állvány (ami amógy pelenkázó!), és egy bölcső! Szal az van, h mind fa, német bababútor és bükk! És képzeljétek! Miután elköltözik az üzlet, ezért a kiállított darabok 50%-os kedvezménnyel voltak! Szinte már minden elkelt! Erre mi még lecsaptunk! És így belefért a bölcső is! :D
Azért az RS-ben lecsekkoltuk, h rendben lesz-e így! És nekem továbbra is kicsi a Rozi! És azok ugye fenyőből vannak, a bükk keményebb fa, jobb is, és így féláron meg különösen!
Vettem a bölcsőbe hófehér "belevalót". Hát elolvadok! :oops:
És a Kenguruban is vettem néhány holmit! Nagyon cukik! (Zsu, a zsiráfos rugi nekem annyira tetszett, h muszáj volt vennem Jankának! De a lányaink úgysem lesznek egy helyen! Ugye nem baj!)
És a férjem bevallotta, h beleesett abba a quinny babakocsiba! Lehet, h Bécsig kell mennünk érte! :roll:
Jaj, na befogom, csak el akartam újságolni, a hirtelen meglódult eseményeket!

Kép
ermoni

sziasztok!
csupa jó hírek! :D
szeva Timi! én több képet vártam...jöhet még. van mit pótolnod ;)

Jolka nekem is hiányzott. főleg, mikor nélküle vettünk babakocsit :D

Marek, kész van már a radijátor?

Móni, értve vagy...és a barátnőmre fogok gondolni, akinek a bogyó után nem csak egészséges a gyereke, de cuki is!! ne csak képeket, videót is lássuk már Jankáról!

olyan ügyesek vagytok, h ennyit vásároltatok!
Móni, Nektek nem volt már bölcsőtök? és Quinnyt itthon nem lehet? vagy... mi?

mi egész délután szülinapoztunk, először anyósékkal itthon.. és elpusztítottuk a maradék dinnyét (kösz, Zsu és Móninak a fuvart!), aztán vacsorázni mentünk és sétálni egy nagyot! olyan kis fincsi nap lett ebből a maiból. na, de majd a holnap!!

Kép
an°°di

ja, és rakhatnátok fel képeket a beszerzett/elrendezett holmikról, hm? elvégre nem járhatjuk klörbe az országot, h megnézzünk mindent személyesen... báááár :roll: :wink:
szóval ahogy van kedv/idő/téma, én várom a képeket, és sztem Timi is, mert ő amúgy is szeret nézegetni... :)

Kép
an°°di

Andi! Ne köszönd már meg többször a fuvart! Szivi, oszt heló! :wink:
El vagyok csúszva! Feltöltöm majd a 4d-t, de nincs időm (vagy kedvem) rászánni időt!
Fotót is felrakom majd, de... lásd fenn! :roll:
Iszonyú sok lóvét elvertünk! :oops:
És úgy néz ki, h a babakocsi 40-el több itthon! Kb. Szal, én még mindig nem vagyok benne biztos! És ez most akciós kinn! Jaj, mi a franc legyen?
Hát én a babaszobáról csak szeptemberben tudok majd képet, pedig a olyan szép lesz a bölcső a hófehér, hímzett cuccal! (És van hozzá baldachin is! Eddig hánytam tőle, de most a bölcsővel rendben van! :oops: Hüjje vagyok, mi!? :oops: )
Nem, nem volt nekünk eddig semmink, most se sok, de legalább egy kicsi!
Jutta! Mikorra lesz meg a Tomi?

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hajni, jó utat, nagyon kellemes nyaralást nektek :lol:
Timi, üdv újra itthon. A képek igazán aranyosak, főleg amin ketten vagytok Majával. Annyira csibészes a kiscsaj :wink:
Hmm, ennyi kép van csak a nyaralásról? Nem hiszem,max mi csak ennyit kapunk. Jöhet még!
Jolka, szép családod van, gratulálok hozzá. Manó, kissé hasonlít apukára :D .
Talis lányok! Mi bajotok? A képek szuperek lettek. Marek, te sem vagy ronda egyáltalán. Andiról, monnyuk hiányoltam fotót, de lesz ugye???
Zsu, neked meg olyan tenágerjány külsőd van (bocsi, igazán nem sértésnek szántam), bár Jutta is olyan kis szendén tud vigyorogni :D
Arik vagytok ,na.
Ciripke, ezért sajnálom, hogy az általad sütött finomságokból kimaradtam, de olyan messze lakik (majdnem) mindenki.
Timi, nekünk is kell tartani fórumtalit, csak azt sajnálom, hogy leérett az eper és az epertortádat nem tudom megkóstolni :lol:
Móni,Jutta, muti képeket a szerzeményekről.
Mostanra ennyi, holnap meg anyóséknál leszünk. Hétfőn jövök.
Jó éjt

Kép
Kép
gabcii

Kaptok Andiról képet, ne izguljatok! :wink: :lol:

Kép
ermoni

Na akkor fórum-tali képek! :wink: Kép
Andi és Jutta! Egymás szavába vágnak...
Kép
A házigazda...
Kép
Ciripke és a háttérben Marek, mert valahogy úgy tűnt ő szeret háttérben maradni.. :wink:
Kép
Na jó, közkívánatra! Még egy kép Andiról! :wink:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 229.75.jpg[/img]
És ezeket a holmikat vettem!
Ugye édik?

Kép
ermoni

Jaj, hová lettek a rucik?
Na mégegyszer! Kép

Kép
ermoni

A kedvetekért bajlódom a 4d-vel is!
A tesóm halálra röhögte magát ma, amikor meglátta! Talis csajok, tudjátok, meséltem róla! :wink:
És most meg azt mondja: már alig várom, hogy agyon kényeztessem.
Ezt a bébit már most az egész család imádja! :wink:
El fogják/fogjuk kényeztetni! Segítség, ez borzalom! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Na, hová lettetek?
Ha sehol senki, akkor én is el!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Aranyosak vagytok,imádlak benneteket :-)

Képeknél rájöttem,hogy mind csak Majcikáról szól és hát ő nem az a tipikus 2007 őszi baba :-) én nem vagyok fotóképes.Basszus,belenéztem a tükörbe,a nyaralóba csak fejet mutató tükrök vannak és akkorát nőtt a hasam,hogy az hihetetlen :shock:

Szerzeményem Bibinek nem lett a nyarlás alatt,kinéztem egy édes kis vukos újszülött zokni-tutyit,de sikerült ebédnél úgy elszámolnom magam,hogy végül lekellett mondanom róla.Hát lányok szép meg jó dolog a nyarlás,de rohadt drága egy dolog,pedig csak 2 szer ettünk rendes kaját étterembe, amúgy én csináltam vagy elvittük a nyaralóba és ott cuffoltuk meg.
Nem tudom ti menniyre vagytok érzékenyek a vedéglátósokra ,de egy helyen mi nagyon berágtunk,két menüt ettünk hozták gyorsan meg minden,de úgy higyjtek el rá se néztek az emberre,nemhogy mosolyogjonak még csak Majcira se néztek rá.Azért ez nagyon durva volt,megbszéltük,hogy ide se jövünk többet. :evil: Nekem ez olyan fura,én is emberekkel dolgoztam és alapból kedves vagyok ,de ilyet én még nem pipáltam.Na mindegy kapják be.Ahol ma ettünk szintén pocis volt a tulaj és nagyon aranyos volt,ő is és az alkalmazottak is.Valahol észreveszik a magyar embert is :-)

Gabi
két hetente szerdánként megyek be ezentúl a gondozóba akkor tudunk talizni ha gondolod,bár sok időt nem szeressek a városba lenni,mert már kényelmetlen tud lenni a pocak.

Hát ,külöben én nem kihagynám a terhességet hanem lerövödíteném,kár,hogy nincs vallmi tömörítő program hozzá :-)
Kezdődik ügye a hányással (ilyen szerencséseknél mint én) aztán az idegbajos vizsgálatokkal,uhon rendbe legyen minden,matatáskor,afp borzalomról ne is beszéljünk és még akkor se lehet nyugodt az ember ,én csak akkor fogom elhinni ,hogy tényleg egészséges a gyerekem ,ha kint lesz,addig félek,még mindig.Még az is idegesít,hogy eddig sosem látszott rendesen a nuni vagy kuki ,vannak pl. ilyen fejlődési rendellenességek is,tudom sokat olvasok utána,de félek.Az afp mizériám után mondtama férjemnek,hogy nyugodtan beletörődhet ,hogy lesz két lánya aztán kész ,mert én mégegyszer nem leszek terhes.Most meg már azt mondtam neki ,hogy bármi lehet :-) majd....
Az idő szépíti a terhességet is meg a szülést is.Most kezdek terhes lenni igazán ,még mindig félek,a határon lévő vérnyomástól,nehogy legyen valami a pisibe,aztán Majával rosszak voltak az nsték,attól is félek már előre.Állandóan ég a gyomrom,ha reggel nem eszek fél órán belül,jön a savhányás,állandóan pisilnem kell,könnyen fáradok,alig bírok már hajolni.De amúgy jól vagyok :-) csak ez most kijött :-)

Móni
dejól hangzik ez a bölcső dolog,annyira szépek szerintem,én is elgondolkodtam rajta,de elő se mertem hozni a témát,mert úgyis az lett volna,hogy minek,ha egyszer ott a kiságy,biztos gyönyörű lesz a szobája Jankának.

úg y látom Majszikám nem találja a helyét ,jó kis éjszakánk lesz
Vendég

Móni
édesek a rucik nagyon :)

Juttát már megismerem Zsut is (nagyon hasonlítasz egy exbarátnőmre)
Most már Andiról is jegyzema képet,Marek is meg van jah ő iripke :-) jegyeztem mindenkit :-)

Kép azon a hájon ottanék nem röhögni
Vendég

sziasztok!

képek: Maja a sörrel... mi nagyon jól szórakoztunk rajta ;) ízlett neki? és milyen erős! egy ekkora korsót elbír?!
Timi, a hasad nagy. nincs ebben semmi voccesebb, mint a miéinkben ;)
rólam: Móni, az utolsó egy nem túl hízelgő, ám annál jellemzőbb arc... sz*rrá röhötük rajta magunkat tegnap este (és még így, nappal is vicces) :lol: :lol: :lol: sosem leszek én mán fotogén...

vendéglátás: Timi, sztem mintha javulna a helyzet, de ez egy szuperlassú folyamat. túl bunkóból indulunk... :? néha ugyanezt érzem az egészségüggyel kapcsolatosan...az ember megáll, és próbál válaszolni arra a kérdésre, h mégis ki van kiért? :roll: :roll:

baldachin: na, az utolsó következetes ember is megőrült és 'nagyon' terhes lett :wink: :wink: :wink: Móni, nektek kellenének ikrek... ha ekkora a kényeztetésveszély. nem? :wink: 8) :D vagy lesz testvér is? (tudom, korai a kérdés, de tessék, Timi is tudja kb... :) )

Kép
an°°di

ja, Timi, az a tömörítőprogramos ötlet állat!! ha sikerült vmit kifejlesztened, szólj, mert asszem lenne piaca az élet egyéb területein is (látogatás nemszeretem rokonéknál, vonatra váráskor, postán/apehnél/közműveknél/stb...sorbanálláskor, stb.). én inkább ezeket tömöríteném. ;)

Kép
an°°di

Jó reggelt!
A férjem elment beszerezni a bútorzatot! Remélem minden rendben lesz!
Andi! Írtam, meghüjjjültem... de az a "fehér, fehérrel hímzett, egy kis tüllel baldachin" tényleg szép. :oops: A mintás baladachinok továbbra sem tetszenek. Na, tényleg ellágyultunk! :lol: Jól van, jó hogy szólsz, próbálok nem "nagyon terhes" lenni továbbra is!
Tesó? Hát majd meglátjuk! Először ez a terhesség, Janka, szülés legyen rendben. Nagyon sok időm már nem lesz utána tipródni! Majd kiderül! :wink:
És ikrek? A kényeztetés úgy tűnik egy tucat minire elég lesz majd! De, ikrek! Én komolyan megsüvegelem az ikreseket! Látom mi meló van főként az elején, utána meg idegrendszer! De Te strapabíró vagy! Én nem biztos...
Mi bajod a képpel? Én sem vagyok fotogén, de én ilyenkor mindig azt mondom: szamárról lovat ugye nehéz! :lol:
Ne mondd már, h nem tetszik, jól nézel ki rajta! Látszik, h elsöprő temperamentumú csaj vagy! Hajrá! Én ezt bírom! :wink:
Babakocsi! Képzeljétek, Bécsben közel 60.000-el olcsóbb ugyanaz! Tudom, van aki ennyit szán rá, vagy kevesebbet, de csak az arányok miatt mondom. Azért ez elég érdekes, nem?

Kép
ermoni

Jó reggelt!
Én ma nem leszek, megyünk anyósékhoz, kb egy órája el kellett volna indulnunk, de nem tom miért, mi soha nem kapkodjuk el ezt a dolgot. Ha a férjem nem siet, én hova rohanjak...gondolom neki fontosabb :roll: Ráadásul forma 1 van ma, úgyhogy két órán keresztül kussban ülünk majd, hajrá rokonlátogatás! Nembaj, elviszem a Coelhot, ezt a programot még az is feldobja.... :lol: :lol:
Ja, és zuhog az eső és fáj a fejem és a tegnap éjszaka nem tett jót a hasamnak...de a lelkemnek igen :oops: :lol: Hirtelen nem tudom/tudtam, hogy melyik a fontosabb, de lehet, hogy most inkább a pocira kell figyelni, a lelket meg lesz*rni nehogy valami baj legyen....De most komolyan....lehet nekünk még szexelni?

marek

Móni, meghülyültél. rendben, biztos a hormonok ;)
én meg mindenen sírok. az is a hormonok miatt. Apuka tegnap szerelmet vallott, erre elbőgtem magam szívből-igazán. utána csak annyit kellett mondania, h "csokinyuszi" és még jobban ráerősítettem. ki érti ezt? :lol:
és a hormonok a szpotatás alatt is őrülten nyomulnak. a barátnőmnél biztosan, akkor Mi miért lennénk kivételek? ;)
semmi bajom a képpel! jó. sőt, mondom, jellemző. ügyes vagy! :)
babakocsi Bécsben: sokat agyaltam rajta, miért lehet Ausztriában MINDEN fogyasztási cikk olcsóbb... arra jutottam, h mi,
1) magyarok mégis jól élünk, és magasabb az életszínvonal. emiatt engedhetjük meg magunknak, h többet fizessünk ugyanazért, mint sógorék. de erre sajnos kézzelfogható bizonyítékot nem találtam, így marad a következő:
2) annyira, de annyira irtó-baromira sok a szállítási költség Bécs és Budapest között, h ennyire jön ki, és kész. van az jó pár száz kilométer, nem? Móni, ezt Nektek tudnotok kell..
más ötletem nincs. de azért 60e diffi...baszki...totál begurulok ettől mindig és mindig... (most annyira nem, de mentségemre legyen mondva, épp reggeli után avygok, na meg a hormonok... :D )

Kép
an°°di

Marek, szexelni lehet. sőt! kell. sztem. de én egy önző, élveteg dög vagyok. még így, nagyon terhesen is... :? 8) :oops:

Kép
an°°di

Csokinyuszi! Andi! Jót röhögtem! :lol: :lol: :lol:
Szegény Marek! Ez a forma1! Azon meg mit lehet nézni? Te, hagyd már azt a Coelho-t! És, ha nincs bajod, miért ne szexelnél? :wink:
A férjem most szaladgál utánfutóért! Én meg net előttről irányítom! Szép, mi? Ilyen korban élünk!
Hogy Bécsből mennyiért jön el egy babakocsi? Na nem ennyiért! 8)
Volt már rá példa, h mondtam a férjemnek, menjünk el érte mi! Jól fizetett, kicsi cucc, Milánó... Kiröhögött! :lol: :lol: :lol:
De hát ez is! Nagyon bosszantó! Bécsbe kell járni vásárolni, mert az olcsó! És még a benzinktsg is belefér! Sőt!
Ez nagyon gáz!

Kép
ermoni

Na megyek, ebéddel várom az embert haza! A konyhában megtaláltok! :evil:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Timi, jók a képek, Maja mág mindig tündéri! Rakjál csak nyugodtan róla képeket!! :lol:
Ja és elküldöd megint a kelengye listát, Móninak és más humánértelmiségieknek ígértem egy összegző - összehasonlító excelt! :wink:
Bár én rucikat nem fogok venni, nővérem mondta hogy MINDENT kapunk - rugi, body, textilpelus, kocsicipő, kiskabát, bundazsák, stb... csak egy-két darabot, ha elcsábulok :oops: :lol: 8)

Babaágy még dobozban és babonából ott is marad szeptemberig, de a www.faktumbutor.hu - n a Tomi családot ha megnézed, akkor arról van szó!

Móni, tök ügyin vásároltál bútort is és rucikat is! :-)
Mi nem bonyolítottuk túl - apuka nem az a vásárolgatós fajta - tetszik - akkor hol a kassza... (majd fog ő 6 féle boltban nézelődni...) :roll:
(mondtam már hogy a lagzinkat 2 hét alatt szerveztük meg? - tokkal, vonóval ruhákkal, meghívóval együtt? ja és nem voltunk ám szabin...)

Ja és csak ágyat vettünk most, Dorka félévig lesz velünk egy szobában, utána kap saját szobát - de már azt is kitaláltam! :lol:

Marek, ha semmi bajod, akkor nyugodtan szexelhetsz, én mióta ez a hímestojás effektus van, azóta nem merek, de szrintem a gyereknek nem árt - sőt, megkapja a Te boldogság hormonjaidat! :shock: :lol:

Andi, szerintem rólad meg sugárzik a jókedv, és fotón át is látszik, tehát igen is fotogén vagy! Marek meg szép és lüke!

Gabci, szendén? Még jó hogy nem szűziesen!! :lol: 8) :wink:
Bár kilóg a lóláb, vagy legalábis a pocim!

Olyan jófejek a barátaink, mondtam mindenkinek, hogy itthon kell dekkolnom, tehát jöjjenek. A legjobb barátaink éppen nálunk szieztáznak a tegnapi grillezés után (ők hozták a sütit és a köretet, apuka csinálta a husit - én meg ki lettem megint szolgálva háziasszon létemre :oops: ), szerdán és jövőhét szombaton pedig mások jönnek szórakoztatni! Közben anyukám is bejelentkezett keddtől péntekig... Ennek a gyereknek már most ki lesz nyalva a segge - ezt most én élvezem, mert egyben kezelnek vele - ha idekint lesz, hát... elkényeztetés garantált! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Te Móni, így mennyibe kerül a kocsi fuvarral együtt? Tudsz vmi honlapot, ahol meg lehet nézni? Ha igen érdekelne!!

Jutta

KépKép
jutta

"...a tájra, környezetre gyakorolt közvetlen hatás szempontjából tárgyalja az egyes változatok létesülése esetén az érintett területen bekövetkezett módosulások környezetre kifejtett közvetlen hatását"
ááááá
:evil: :evil: :evil:

Kép
an°°di

na, ebből elegem van egy időre :evil:
és úgysincs itt senki
lelépek tízóraizni meg Apukázni... aztán folyt. köv.
:arrow:

Kép
an°°di

Egy-két cucc már rotyog a tűzhelyen, van egy pici időm...
Jutta!
Itt a Soroksári RS-ben csak megrendelésre veszik fel a bútort és egy hónap múlva jön, kb. Nektek meg már oda is adták?
Na a mi bútorzatunk nem is nálunk lesz, hanem egy barátunk fogadja be, így én nem csak babonából... Pedig beöltöztetett bölcsőt megmutattatam volna nektek! Hogy legyen mit cikizni! :lol:
Nem t'om. Ez a válaszom a kérdésedre. Nagyjából egy tizes az út, és sztem 40-50 között lehet megspórolni, és ez ennél a tételnél már lényeges. Meg amúgy is! Ha megyünk, akkor tuti, h valami H&M-et is megnézek. Hátha a kintiben van gyerekcucc is! Mert azok állítólag jók és olcsók! Szal több legyet egy csapásra, ezért nem tudok Neked válaszolni!
Andi! De szép magyar szöveg! :lol: Klassz! :lol: Na szorgoskodj! Mer' soha nem leszel vele kész!

Kép
ermoni

Képzeljétek!
Már hazafelé tart a bababútor! :wink:
Még nincs szivacs a kiságyba, de sebaj!
Tyű, de jó, h költözik az az üzlet a MaxCity-ben! Micsoda szerencse!

Kép
ermoni

na, tessék
eddig hallgattuk, h sehol semmi, aztán elmentek Budaörsre egy semmilyen kis szombaton, és vasárnap már minden nagy cucc megvan... így kell ezt. mint Juttáék. minek vacakolni, nem? ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ennél csak Timi volt a gyorsabb :D ...
klassz!!

Kép
an°°di

Ja és nekem szerintem már csak a következőket kell vennem:

- bébiőr+ légzésfigyelő
- babakocsi
- babakozmetikumok
- nekem 1-2 hálóruha + mellszívó?

Meg aminek nem tudok ellenállni ruci...
és ennyi!

Hála nővéremnek és sógornőjének, nomeg pár barátnőnek, akik méret szerint kimosva- kivasalva őrizgették a csajok ruháit és minden egyebet is!

Móni, akkor az ausztriai kiruccanásról majd számolj be lszi!!

Jutta

KépKép
jutta

Na, ne izéjjé má' Andi! A Max-ba végső elkeseredésünkben mentünk (mert ugye még egy kihúzható kanapé is kell a teljes átrendezéshez!) És tényleg nagy mák volt, h ürítették a boltot és ezért minden(!) féláron volt! Még babakocsi is volt ott! Vagy ezt már írtam? :roll:
Jutta! Jó neked, h csak egy-két dolgot kell venni! Nekem hugom van ugye, és a barátaink gyerekei már mind nagyok! Már rég elajándékozták a cuccokat! Na mindegy, én így számítottam! Már mondtam! Néhány dolgot biztos kapunk, de arra nem építhetek! Ez van!
Az osztrák cuccot még alaposan körbe fogom járni! Nem tudom meddig akciós ez a babakocsi kinn, mert közben meg azt találtam ki, h Keszthelyről meg még közelebb lenne Bécs, még olcsóbb utiköltség!
Kókuszmatracot vettél, Jutta?

Kép
ermoni

:shock: :shock: :shock: nem is izélek :shock: :shock: :shock: nincs nekem ma erre fölös energiám. örülök. én így. ;)

és még az ujjaim is zsibbadnak..

Móni, és kanapát is találtatok? (ez a szoptatós, hentergős kanapé anyukának?)

Kép
an°°di

Találtunk, az is akciós! Nem luxuscikket keresünk!
Szal, a hálószobánkat kapja meg Janka, az lesz az ideiglenes gyerekszoba, amíg nem készül el a bővítés! Oda átkerül a nappaliból a kanapé, a franciaágy a hálóból ki. És akkor lesz hely a bölcső/kiságynak... stb.
Na, és a nappaliban a nem kihúzható kanapé helyére kéne egy kihúzható, amíg nem lesz újra saját hálószobánk! Kicsi a ház, a lehetőségek korlátozottak!
Volt kanapé, de nem az igazi és kib*szott drága (300 fölött!!!!), valahogy nincs nagy kedvem hozzá! Lehet a földön fogunk aludni!
Mi van már az ujjaiddal? Valami vérkeringési probléma, vagy mi? Vagy lehet, h nyomnak valamit benn a lurkók, ami neked zsibbadást okoz? Hm?

Kép
ermoni

nemtom, ki mit nyom, de elegem van mára. elkészült a nagy meló, de még át kell olvasni. de előtte séta, fagyizás, mittomén... vmi élvezetesebb, mint ez :? fáj a hátam az üléstől, és untam ezt a szöveget baromira.
de vége!!!
....
;)
majd megkérdem a dokit, h halálos-e ez a zsibbadás... :P
hát, 300e sztem sok vmiért ami nem az a "na, ez kell nekem" kanapé..
és mi lesz a franciaággyal???? :shock: és a nem kihúzható kanapéval? :roll: nem egyszerű mutatvány, mi? 8)
én most pedig lelépek. hagyok teret másnak is, h kibontakozhassék ;)
még este jönnöm köll...
szasz

Kép
an°°di

Halihó!
Máris itt...uram focizik, én gondolom lekéstem a teniszt a hülye forma 1 miatt :twisted: Viszont voltunk tescoban szegeden, vettünk néhány rucit, meg apróságokat, de nem találtunk olyan szép hálózsákot, ezért bementün Hódmezővásárhelyen is, ott is vettünk rucikat és hálózsákot!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem mindenki vegyen egy olyan macis hálózsákot és akkor abban fogjuk a gyerkőcöket fényképezni...kell a gyerekeinknek valami egyenruha....de úgy látom, hogy lassan egyenbútor is lesz....mindenki Tomit vett? Bálintnak csak egy mezei kiságya lesz, meg ikeás komódja....de nem baj...ki fogja bírni :lol:
Viszont kész lett a radiátor....várjuk a festőt...lehet, hogy a héten már jön is...aztán nagytakarítás és elkezdjük berendezni a babaszobát...úgy várom :lol: Aztán ha a végén még lesz pénzünk új padlót venni, akkor kipakolunk és kezdjük újra :roll: úgyis kell a fiúknak egy kicsit izmosodni :lol:

marek

nahát, Marek, mennyire jó, h ilyen vidáman... ;)
hálózsák... egyencucc...nem rossz ötlet, én bene vagyok, de akkor el kell mennünk még egyért, mert mi csak egyet vettünk. azt is a biztonság kedvéért.
a mi gyerkőceinknek is mezei kiságya lesz. jójaz. a Tomi nekünk ugyebár hiába tetszik, mert túl bumzli a lába, és nem fér. régi nóta.
nálunk apró-cseprő tennivalók maradtak mára: Apuka vécétartályt buzerált, most cipősszekrényt fúr a falra, én pedikűröztem a randa sarkamat, vettünk ruhaszárítót séta közben. tehát semmi izgalom, de ezt így kell vasárnap, nem?
még átolvasom ezt a rothadék szöveget, aztán meg nemtom. talán olvasunk, talán filmet nézünk.

Kép
an°°di

Vettünk Olgának nyakörvet, mert elszórta a régit :shock: Egyszercsak nem volt ott. Gondoltuk ma aztán jól elvisszük sétálni....megpróbáltam rászerelni ezt a sz*rt, Olga rájött, hogy ebből aztán séta lesz, én meg rájöttem, hogy túl kicsi a nyakörv :twisted: :twisted: Szegény kutya most teljesen fel van háborodva...jogosan persze (szegény teljesen beizgult, a férfiak sem szeretik az ilyet, nemhogy a kutyák)....én meg mérges vagyok, hogy mé vagyunk mi ekkora marhák.... :twisted: Mér nem lehet ezeket méretezni mint a babaruhákat :? Akkor ez egy 56-os, amit vettünk...a mi kutyánk viszont nem miniméret :cry: :cry:

marek

Na, a barátainknál lecuccucolva a bababútor! 8)
És ha már nem Tomi babaágy, akkor milyen hálózsák? Erről mikor volt szó? És honnan? Macis? És fotó is volt? Marek, válaszolt várok, ha már felhoztad!
És milyen komódot vettetek az ikeában Bálintosnak? (A barátnőm fia hívta így magát egy időben! :lol: )
Olga milyen féle-fajta? A mi Samunknak a férjem csináltatott bőr nyakörvet! Szögeset! :? Egyszerűen nem lehet betörni ezt a kutyát. Gyönyörű jószág (mondtam, h mi vadászkutya rajongók és tartók vagyunk, és ő a második pointerünk!), de olyan makacs és öntörvényű!!! Az előző kutyánk viszont nagyon hisztis volt!Kutyasuli ide-oda! Betörhetetlen, mint egy musztáng! De komolyan!

Kép
ermoni

Móni
Ha jól emlékszem Gabci rakott fel képet a hálózsákról...aztán Andi is vett egyet, mert olyan édi...és most én is végre találtam, már kerestem egy pár tescoban...ja, és macis....
Az Ikeában meg olcsó komódot vettünk....de abból kettőt, nehogy kicsi legyen....

Már a talin is akartam kérdezni, csak nem jutottam szóhoz :wink: :lol: , hogy mindenki a hálószobában altatja a gyerkőcöt az elején? Mert én úgy szeretném, hogy rögtön a saját szobájában, mert az én elméletem szerint utána nehéz átszoktatni egy idegen helyre....meg az ő szobája a lakás közepén van, tehát bárhol vagyok hallom, de ha a hálóban alszik, akkor én tuti nem hallom a konyhában. Szóval az elején én fogok átköltözni Bálinthoz, nem pedig fordítva. Aztán amint lehet vissza apukához egy bébiőrrel együtt....szerintetek ez így jó?

Olga egy beagle...ő is vadász, ő is öntörvényű, nem volt kutyasuliban, mi meg nem értünk hozzá...Nektek nem basset hound van....de a képen meg vizsla volt :? vagy mindkettőt csak álmodtam? :?

marek

kész vagyok, minden szempontból.. még egy kis ravi shankar, míg elküldöm a szövegetl aztán zuhany és lesés fejből kifelé :shock: így vhogy. :lol:

Marek, én is pont úgy terveztem, h ha kell (márpedig ha szoptatás is lesz, akkor 2 gyerekkel nincs sztem választás), én megyek át az ő pici szobájukba, és Apuka aludhat reméljük nyugodtan a kinyitható kanapén a nappaliban. (ua. mint Móniéknál).

Móni, ügyesek vagytok! tudom, h tudjátok, de azért leírom, mert másképp nem tudjátok, h én is tudom... ööö... mindegy.
:wink:
miért nincs fáradt fejű szmájli?
:| (talán ez..)

Kép
an°°di

Szegéééény! Mér nem fekszel le??? Ne csak nézzél ki a fejedből....én már megyek is, mer az jó....

Holnap meg megnézetem a cukrom...be se merem vallani, hogy az autóban befaltam az összes sütit, amit Zsu odapakolt a férjemnek :oops: De a védőnő tehet róla! Ha magas lesz a cukor, akkor vissza a szigorú diétámhoz :cry: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek! Most már ne dolgozzon senki, mégiscsak vasárnap este van...(még gyors meglocsolom a virágokat és irány az ágy) Reggel jövök :lol:

Ja, Móninak elfelejtettem megköszönni, hogy a háttérben maradhattam...már előre féltem a képeidtől, de így tök jó.... :lol: :lol:

marek

jóccakát! én is lelépek. csak fáradt vagyok, nem álmos (még).
holnap én remélhetőleg végre eljutok fodrászhoz, de előtte tanítás és kozmetikus. tehát egész délelőtt nem leszek. délután viszont vár a munka, így itt/hon leszek.
én cukorra talán kedden vagy csürötökön megyek. amikor sikerül időben felkelni, és nem zabálni sokat előző nap ;)
szóval szép álmokat!

Kép
an°°di

Jó reggelit!
Marek! Szivi a háttérséget! :wink: Próbáltam a normálisabb/jellemző képeket felrakni!
A kutyánk pointer/angol vizsla. Ugyan a barátnője tényleg egy basset! Hát egy beagle-el sem lehet könnyű. Rengeteg a mozgásigénye, és néha bekattan, mint a fox terrier és megvadul! Fú, majd a gyereknél figyeljetek oda! Nehogy bajt csináljon!. A mi kutyánk magasabb testű (mert ugye vizsla-féle), és a pointerek között is nagyobb testű. 30 kilo körül van! Nekem is résen kell majd lennem!
Utána nézek ennek a hálózsáknak!
Hát csajok, nálunk detto ugyanaz lesz a helyzet. Szal az ideiglenes gyerekszobában lesz egy kanapé, ahol én ott tudok aludni, ha kell. De azért én a férjem mellett szeretnék hálni, ha lehet. A még nem létező kihúzható kanapén! :roll:
Védőnőhöz készülődök!
www.pinolino.de
Ilyen bútort vettünk Jankának. Ha van kedvetek, nézzétek meg!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Nálam Zsunál elszakadt a cérna...
Na jó nem Ti tehettek róla... én olyan jól tudok vigyázni a súlyomra, amíg itthon vagyok és nem hordok a lakásba be sütiket és egyéb édességeket... de a Ciripke brownieja (tudom 100x mondtam már) no annak nem tudtam ellenálni... :oops:

Utána jött a szombat, és a barátosném a kókuszgolyóival... a vasárnap a reggeli kaláccsal és a maradék kókuszgolyókkal...
:oops: :oops: :oops: :oops:

Péntek reggel óta másfél kiló! :oops: :oops:

Most jönnek a szürke hétköznapok görögsalival, lecsóval (kenyér nélkül) és dinnyével...
Jajaj, de jön kedd este anyukám is! :shock:
Hívom telefonon, hogy NE hozzon süttit és ne is akarjon csinálni!!! :lol: :lol:

Még jó, hogy nem vagyok cukros, mert nekem aztán semmi önuralmam sincs, hogy fogok én így a gyereknek bármiféle mértékletességet tanítani?!? :cry: :cry: :roll: :oops:

Andi, kipihented magad?
Marek, milyen lett a cukrod?

Ja Móni, én imádnám a kutyádat! Az öntörvényű, de barátságos (ugye az?) nagyobb kutyák a gyengéim, persze csak messziről, ha a sajátom lenne én is megpróbálnám a lehetetlent, azaz megnevelni!

Marek, gyerek nálunk bent lesz a hálóban, de van egy vendégszobánk egy ággyal, lehet hogy Apuka oda fog néha átcuccolni... majd meglássuk! Szegények azért másnap csak dolgoznak, hát úgy meg nem árt néha aludni!

Jutta

KépKép
jutta

Móni! Melyik típust?

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!

Ügyik vagytok nagyon, bútorvásárlók :lol:
Valóban szupi a Tomi, (a Rozi is nagyon jó. Asszem, Móninak tetszett) nekem mégis a vörös róka jön be leginkább, dehát izlések és pofonok.
Andi, te még tudsz normálisan pedikűrözni??? Nekem meg kell kérnem apukát, hogy segítsen. Kezdem, nem elérni magamat...
A borotválkozást tükörből, ki próbálta? :lol: Asszem át kell térnem vmi más módszerre.
Marek, nálunk is az a felállás, hogy Ádámnak külön szobája lesz, és én költözöm be hozzá egy darabig. De még ehhez is fel kell túrni az egész lakást. A mostani hálónk megszűnik, a napaliból térelválasztással hálófülke+ háló lesz.

Móni: A hálózsák
Kép

Tegnap annyira szar napom volt. Egész nap rosszul voltam. Tuti az állandó frontok, vagy már nem tudom mire fogjam. Életemben nem fájt ennyire a gyomrom, pedig nem is zabáltam össze mindenfélét.
Ha nem ettem, anyelőcsövem égett, ha ettem 2 falatot,a gyomrom fájdult meg. Fúú, senkinek nem kívánom...

Kép
Kép
gabcii

Jutta!
'Ole'- kiságy, nyitott pelenkázó (az kádtartó lesz, mert én először a szobában fogom fürdetni! :oops: ) egy kosárral, meg azzal a textil zsebes cuccal, meg a komód (mondjuk annak a fogantyúit porcelánra akarom kicserélni!). Csak kezelve van, nincs pácolva, így azt tervezem, h egy-két év múlva majd lepácolom!
A bölcsőt meg én sem találom! Mert az első hónapokban én abban akarom Jankát tartani. És csak meglóbázom, ha gőgicsél és nem kell felvennem! Lehet, h túl naív vagyok? :lol:
Kókuszmatracot vettél? Vagy már kérdeztem?

Kép
ermoni

Gabcii!
Köszi! Ezt biztos akkor raktad fel, amikor én a filmfesten voltam! Cuki, nekem is kell! Mennyi volt? És akkor ez tescoban van? Ha van?
Hát, nálatok is ugyanaz a helyzet úgy látom! Mindenki tologatja a bútorokat! :wink:
Hát már Rozi nálunk nem lesz... :roll: Olé! :wink:
Én azért reménykedem, h egyszer lesz egy kicsivel nagyobb ez a ház! :roll:

Kép
ermoni

Gabcii!

A vörösróka tényleg szép, de olyan van a szomszéd (barát) családban! :lol:

Az ole tényleg szép, és látom van hozzá kosár! Mint a Rozinak! :wink:

Én megnéztem és a Tomival is kompatibilis a kosár, tehát egyet tuti én is veszek! :lol:

Kókuszmatracot kérdezted, de lehet hogy nem válaszoltam, azt vettünk! Állítólag jobb, remélem igaz!

Csajok, lassan mindenki 100-on (napok száma) belül van! Na jó Anddinak még pár nap, de az már gyorsan elmegy! :wink:
Nekem ez akkora vízválasztó volt valamiért...

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: