Évi!
Hanna állni akar és 2 napja babababab-zik és integet, ha olyan kedve van.
Az almalé meg tényleg nagyon jó! Anyum meg vett bió szilva levet, de sajna van benne cukor. Nem fogom szegénynek elmondani, hogy nem sokat fog abból Hanna inni.
Pont tegnap döglött be a szomszéd (egyben rokon) LG mosógépe. De az szerencsére még garanciális. Valami kettétört a dobnál.
Zsandi!
Érdekeseket mondott a védőnő. Én a paradicsomot tuti jó későn fogom adni Hannának, mert úúúúgy kicsípheti a popsiját, hogy csak na. Nem mintha most nem csípné ki minden, ami létezik.
A 100%os gyümilevek koncentrátumból vannak, amibe viszont raknak cukrot és HA jól tudom tartósítószert is, de erre nem esküszöm meg.
Ha olyan a keksz, hogy nincsen benne tojás, akkor elméletileg mehet, mert a legújabb kutatások szerint a lisztérzékenység genetikusan öröklődik, tehát mindegy, hogy mikor kerül bevezetésre. Eddig ugye nem ez volt a hivatalos álláspont, szóval a változatosság kedvéért nekünk kell dönteni,h ogy mikor adjuk nekik és mikor nem...
A végén még tornász lesz a fiadból.
Edith!
Megyek, mert eléggé fáradt vagyok. Ma voltam hajnalban tanítani és ilyenkor hiányzik a reggeli lustálkodás Hannával. Viszont meg van az etetőszékünk meg a hintánk is.
Kellemes estét nektek!

repülök
Térdelek
Apa etet
Pancsi