Két hét után végre egy kicsit egyedül is vagyok...Na jó, nem rossz ez a sokaság, de azért néha jó egy kis szünet belöle. Elmentek ebédelni együtt a rokonok és a párom, mivel Ádámka pont alszik,én igy itthon maradtam vele.
Nagyon gyorsan telik az idö, már el is telt két hét. Az idöjárás nagyon furcsa, eleinte meleg volt nagyon,most meg majd meg fagyunk, délelött is csak 9-10 fok van. És rengeteg esö esik, alig gyözik a lefolyók a strapát. Na, de igy legalább locsolnunk nem kell és a fű is nagyon zöld még.
Sokfelé jártunk már, és sok szép helyet láttunk, de még mindig van kb 1 hónap, hogy nézelödjünk a rokonokkal, amit csak tudunk be akarunk barangolni velük.
Sajna nem tudom a topicot követni, ezen az oldalon lévö képeket láttam, Botit a nagy kutyussal, hintában alvó Hamit és Gabit és Laca új topánkája is nagyon csini
Nagyon a létszámot sem tudom figyelni, remélem irogattok rendesen, azért mert nem vagyok itt

Gabi, köszi a linket, epekedve várom,hogy valaki képet is tegyen az albumba!!!
Cory, rosszul hangzik ez Lyme kór, nem ismerem pontosan mi ez és mivel jár, remélem azért kigyógyulsz belöle gyorsan!
Sziasztok, megint elköszönök egy pici idöre, amint tudok jövök!
Barbi
Pár kép, ha nem nagy gond...
Mi is tudunk különleges helyen aludni:
Peyto nevü tónál:
Libás tónál, kicsit hüvösben:
Ezt a macit láttunk az autóból:
(Na, mára ennyi elég, gondolhatjátok milliónyi fényképet készitünk naponta...)

De asszem ezt az egyet majd felteszem homályosan is, nem baj??? Előre is bocsi érte.