azt azért nem tudom megállni, hogy megkérdezzem: TE húzod a nyakad, és Anyukád a reklamás?!! Aszittem te szoktad lesüvölteni a haját a galád illetőnek!!!
Kangi
2003.07.04 22:21
2003.07.04 23:29
) Kár, hogy nincsenek képek rólatok. Apa nem tud csinálni? Tudjon már, lécci, lécci! A Kaska-féle talis képek között biztos van tugedörös kép!!! Viszont a Dani /Zsófi tugedörös nagyon édes! Na és Zsófi vigyorija!
Apa szabadnapjáért ne irigykedj, a tiednek is van
Utazóágyat vettetek? Mi még mindig nem próbáltuk ki. Olyan jó kis csomagban van.
Na, majd holnap. Anyaságit mire költöd? Buli hogy sikerült? Dani jól viselte?
Apa vigyáz a gyerekekre sztori is jó volt. Egyszínű ruhatár
Ma vicces kedvedben vagy. Ez jobb, mint a depis Momo! Csak így tovább! (Persze megértem én a depiset is. Sőt: tisztelem, becsülöm! De tényleg.
) Igen, az utazás után úgy-ahogy helyreállt a kiscsávó, bár a napközbeni alvás még mindig nagyon kevés. Kivéve ma, mikor a kocsiban végig aludt. Most az esti alvásrendet próbáljuk átalakítani. Korábban fektetjük, már fél 10 körül letesszük. Nem mindig alszik el szopi közben, ahogy eddig, de ahogy leteszem, igen. Reggel viszont kelne 6 körül, de most már második alkalommal nem mentem be, ahogy elkezdett mocorogni, és visszaaludt kb. 8-ig. Jó lenne, ha ez lenne a rend.
Gyerekorvos: jó döntés. Sajnos segíteni nem tudok. 2003.07.05 01:00
2003.07.05 07:15
Es most latom, a trigedoros is nagyon jo.
De most tenyleg, ez egy egesz mas helyzet szerintem...
Meg szerencse, hogy minden rendben van.
Nagyon jok a kepek a hegymaszo csaadrol.
Boldog szulinapot neki.
Zsofinak hatalmasak a szemei.

Az enyem is beleszolos fajta, de latom rajta, hogy probalja visszafogni magat. Ami azert nem is olyan kis dolog.
En viszont felkeltem 7-kor, hogy megetessem Petrat, aztan kovetkezo szopi utan irany a babakocsivasarlas. Remelem, sikerrel jarunk!
Holnap meg a szuleimmel megyunk az elso Petrat-is-visszuk tipusu ettermi kajcsira, haaat, kicsit aggodom, hogy nem lesz-e bombi.
2003.07.05 08:07
Julka születése óta itt voltak, elképesztően jól kijöttünk most. Igaz, a ház is elég nagy, el tudnak vonulni. Szóval nekem most kezdődik a tkp kisbabás élet. Andris is elment velük, Zsuzsi nem, mert a 2 gyerek együtt rossz, ahhoz túl fáradtak.
, sírt is ez a nagy fiú
(ez annak, h ennyire szereti) 
2003.07.05 09:23
Amikor majd megszokod, h a napot csak kb. tudod megtervezni, semmit sem tudsz biztosan 1 menetben végigcsinálni, akkor jobb lesz. És pár hét múlva, amikor Kevin intenzívebben figyel a világra, és messzebb lát, akkor pl. ki lehet ültetni egy hordozóban a konyhaasztalra és jó esetben egy sütés időtartamát kibírja, ha közben bohóckodsz neki
Soha ne mond, h soha
Ha nekem 1 éve azt mondja valaki, 3 gyerekem lesz, akkor azt mobndtam volna, h nagyon téved
Édes Jucus
2003.07.05 10:20

2003.07.05 11:30
nehéz időszak lesz
) le 2003.07.05 12:19
Reggelente, meg napkozben is neha kohog. Mas egyelore nincs, nyomom bele a homeopatias Echinaceat, de egybol lenyeli, igy nem biztos, hogy sokat er! 2003.07.05 14:58
De azert meg van remeny, es ez jo.
Szoval, meg szules elott erdeklodtem az ujpesti Megatoysban, hogy lehet-e kulon venni a CAM es Neonato kocsikhoz mozest. A valasz egyertelmu igen volt. (Azt akartuk, hogy a mar meglevo CAM hordozohoz most megvesszuk az esernyokocsit, igy lesz egy travel system, aztan a kovetkezo babo szuletesekor megvesszuk hozza a mozest is, igy lesz teljes a cucc. Persze egyben is meg lehet venni, csak mivel volt kolcsonbe melykocsink, nem akartunk 90ezret egyben kifizetni...) Erre most a Soroksari uti Megatoysban az elado srac azt mondta, hogy esernyokocsi onmagaban van, de o egyaltalan nem biztos benne, hogy tudunk majd venni kulon mozest...
Sot, esernyokocsi+mozest sem lehet venni. Lehet helyette egyben venni az esernyokocsi+hordozo+mozes osszeallitast, de nekunk mar van hordozonk. Igy most hetfon felhivom a forgalmazot, es nekiallok rimankodni, hogy hadd vegyunk tole esernyokocsi+mozest. Remelem, belemennek, mert vegul is a hordozot kulon is el tudjak adni... Bocsi, ha tul bonyolultan irtam, vagy ha uncsi volt, de teljesen be vagyok sozva, annyira szeretnem ezt a kocsit!!!
Julka is jo husi lett miota nem lattam!
Mikinek jobbulast! Sot nem is, hanem egyaltalan ne legyen beteg!!!
2003.07.05 15:07
Vagy mi a baj a képemmel?
Az tény, hogy így smink nélkül már nem vagyok egy bombázó és a 8 kiló feleslegem se lendít a dolgon, de a férjem azért még nem reklamált
A fürdőkádat talán én is kipróbálom egy kis tiramisu jégkrémmel
Akkor elég, ha csak mostantól emelgetem a kalapom előtted
Azért drukkolok, hogy egyedül is simán boldoguljál a csemetékkel
Andris csak megirigyelte Julka frizuráját, nem?
A szülésig a munkám kielégített teljesen, mert rengeteg emberrel találkoztam naponta, de így bezárva már mások az igényeim.
Mióta Zsebi megvan, én is visszasírom a boldog egygyerekes korszakot
A babák szervezete a jó kis anyatejtől ellenálló, ritkán kapják el olyan intenzítással a betegséget, mint a szüleik
Szerintem Zsaninak kutya baja se lesz, de azért megy a drukk
Én olyan béna tudok lenni
2003.07.05 15:18
Gyertek minél többen, hátha végre én is dumcsizhatok egy jót veletek
A gyerekeket meg majd ráakasztom az apjukra, úgyis unatkozna csak
2007-ig jó, 800 Ft-ért vettem dobozonként, de olcsóbban odaadom, csak ne itt romoljon meg a polcon. Ha kell valakinek, szívesen elviszem a talira, de a posta is megoldható
2003.07.05 15:37
A ház marad, a gyerek viszont tényleg most pici, és most van a legnagyobb szüksége rád. És aki ezt nem érti meg, az le van tojva, bocs a kifejezésért. 2003.07.05 17:28

2003.07.05 18:11
Csak egyszeruen nem kepzeltelek meg el, meg csak azt sem mondhatnam, hogy mashogy! Eddig csak a jo szovegeidet olvastam!
Kisertetiesen emlekeztet Zsebi Mikire, amikor 3 masodpercet "kesek"!
Bevallom, en sima piskotatesztabol szoktam gyartani. Szoval az en receptem (ha csak kettotoknek csinalod, akkor szerintem ne suss ket ozgerincformanyit, hanem felezd meg a tesztat):
Iriiiiiiigy vagyok!!!!! 2003.07.05 18:21
2003.07.05 18:47
lefaricskáltam kb a negyedét a többi meg ment Daniba.
2003.07.05 19:47
Még szerencse, hogy nem látjátok közben a megnyúlt képemet
Anyám szerint én rontottam el a lányokat, de szerintem ez ki van csukva. Lehet, hogy egyszer még kutatóorvos lesz belőlem, csak hogy bizonyítsam állításom genetikai hátterét
Még jó, hogy vittük a boszikat, mert így óccsobb volt egy kicsit. De képzeljétek, a marha rendőre megkérdezte a férjemtől, hogy mind a két gyerek az övé??? Mire én: "Nem, csak ez a kis vakarcs itt stoppolt az út szélén, oszt elvisszük egy darabon." Szerencse, hogy a csekket már kitöltötte és nem volt kedve másikat írni
No, innentől már semmi se sikerült. 2003.07.05 19:52
En mar az 1000.-re hajtok!
) turo, 2 pohar joghurt, 1 pohar tejszin volt a kremben!!!
2003.07.05 19:59
Ez van! 2003.07.05 20:06
Be vagyok rezelve, nehogy elapadjon a tejem. Mik az esélyek? Mit szóltok, lehet attól, hogy Bálint nagyon kevésszer eszik egy nap? Kb. 6x, de már volt két nap, amikor csak 5x! Szerdán igy evett:
De legyünk optimistábbak, hátha még nincs vége. 2003.07.05 20:20
2003.07.05 20:24
2003.07.05 20:38

2003.07.05 20:44
2003.07.05 21:29
Nekunk pont ilyen CAM COMBI TRIS-unk van, imadom! 
A forgalmazo eleg rugalmas volt a Bababorzen, drukk, hogy sikeruljon kulon vennetek a babakocsi darabjait!
JA, ha vesztek mozest, kulon kell venni hozza biztonsagi szettet (asszem 8000 penz volt), amivel kocsiba is be lehet kotni. Nagyon jo, mert nem kell az ujszulottet a kagyloulesbe beletuszmakolni, a mozes sokkal jobb a gerincenek az elso 2 honapban.
Megkerdezhetem, hol (es mennyiert) szereztetek be azt a jatszoszonyeget? Csudi edes!
Egyetertek az elottem szolokkal, azert nagyon ne hagyd sirni a babadat. Nalunk az valt be, hogy ha nagyon bombizett, akkor azonnal odamentunk hozza (esetleg nincs-e nagy baj), ha csak kicsit, akkor 2-3 perc mulva. Nem tudom, nalatok bejon-e. Es a vedononk tanacsara, ha csak kicsit sirt, egyaltalan nem vettuk fel, hanem fekve eljatszogattunk vele. HA meg nagyon, akkor a megnyugtatas utan visszatettuk. Igy ehhez is hozzaszokott, hogy nincs mindig kezben. (Persze lehet, hogy genetikailag ilyen nyugis a kisfiam.
)

2003.07.05 22:23
2003.07.05 23:00
Igazad van, végül is akár bele is férhet 3 gyerkőc. Andris sztorija a szobatisztaságról nagyon aranyos.
Az a dolog, amiben fekszik, szintén nagyon jó, honnan tettél szert rá?
Mi is gondolkodtunk rajta, hogy a régi, de egyébként pompásan működő Energomat gépünket lecseréljük, de a mosógépszerelők (az egyik anyáéknál dolgozott, a másik nálunk fogantyút cserélt – ezt azért írom, mert úgy tűnt, mintha állandóan baja lenne a gépnek, és ez rácáfol a történetre) lebeszéltek.
Remélem, nem tört ki rajta a betegség!
Az ezret meg hiába hajtod, mikor elérnéd, úgyis levonnak.
Más márka szóba sem jöhet? Nem volt uncsi, én is ötleteket merítettem a leírásodból.
Stoppos kis vakarcs
(Ma is elégedett vagyok veled hangulatilag!) Én úgy emlékszem, azt mondta a doktornő 10 kg-ig nem lehet egész kúpot adni. Milyen babanetes tali???? Az a bogyó mire jó? Biztos, hogy nem te rontottad el a lányokat. Én úgy érzem, hogy semmit nem tettem azért, hogy Lőrinc játszós baba legyen. Ahogy mukkant, és felvettem, és napokig hurcolásznám, hogy ne lássam sírva szenvedni. Ez tuti babafüggő. Majd a harmadik!
Sőt. Sírni tudnék, ha meglátom magam a tükörben. Csak ne utálnék annyira tornázni. Meg ugye, mikor? Cumival dettó így jártunk. Aztán próbáltuk még egyszer, akkor is. 2003.07.06 04:49
A kepek nagyon jok.
En imadom a kutyikat, de miota a fiam megszuletett, valahogy ezt tisztes tavolbol teszem
Anno a fiam 2 orankent kelt ejszaka es napkozben alig aludt(max. 2 orat) egyebkent allandoan olben volt. Jucus teljesen mas, o szinte egesz nap alszik, szopik es kozte talan 2x masfel oranyit van fent, akkor sem igenyli rogton, hogy olbe legyen, eleg ha dumalok, jopofizok, eneklek. Lehet, hogy elcsereltek a kohazban
Jucus tunderi volt vegig, igy meg egy vacsi is belefert a Burger Kingbe

2003.07.06 06:04
valamikor februárban annyit vásáoétam, hogy mégegy takaróval is megdobtak
A skót lelkemnek mindenképp jót tesz
. Orros kép nagyon jó, de a többi is!
. Csak most viszem apát is, gyerekfelvigyázónak, hogy minnél többet pletyizhessek! Képek nagyon jók, szegény Zsebidiktátor, képes voltál enni?
Úgy érzem, én is a szopi alatt hízók táborába tartozom, hiába volt jó a kezdet most... De elkezdtem tornázni (na nem túl komolyan, haspad és láblengetés). Danó szerint a haspad egy jól álcázott csúszda, így értékeli, hogy elővettem
a válaszok: heti egyszer, kinézel magadnak egy napot, amikor nem felejted el (nálunk ez a hétforduló) és pár csepp tejcsivel belezutty. Beu hozzáférésről már értekezett
. Danó volt ilyen, sőt egy időben át akart szokni a 4 kajára, de azt már nem bírták a melleim, így disznó módon alkalmaztam egy kis erőszakot
. Mensi miatt részvétem, én simán szoptattam mensi mellett 8,5 hónapos koráig, akkor is ő hagyta abba, nekem még volt tejem bőven... 2003.07.06 08:33
Szerintem a tugedoros kepek is jok!

Elolvastam en is a tortenetedet, hat jo sokat szenvedtel... De szerintem megerte.
Miben volt rugalmas a forgalmazo? Remelem, velunk is az lesz, ugy varom mar a hetfot, hogy felhivhassam!
Es praktikus is lenne...
Szerintem nagyon aranyos, ne vigyetek vissza.
2003.07.06 10:39
)lehet a spenóttól, amit ettem, vagy ez hülyeség? Csak azért aggódom kicsit, mert mellé még nyügis is volt, bár láza nem volt. 2003.07.06 10:55
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint